Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
با حمایت و اتحاد هوادار این تیم شک نکنید قهرمان خواهد شد و تمام رکوردها را هم جابه جا خواهد کرد
ببین برادر کسی با شما دشمنی نداره و همه هوادار تیم هستیم و دوستیم.یخورده تو نوشتار و گفتار دقت کنیدفرهاد غلط کرد!
تو که خودتو لو دادی از اول با فرهاد موافق نبودی!انرژی های مثبت من بود اتفاقا
الانم احتمالا میگی قهرمان نمیشیم چون قراره ما 4 مساوی بگیریم و رقیب هم همه بازیهاشو میبره!!!
من تهاجمی نیستم، شرایط حساسه! سالار تو کورسه! اعصاب نِدارنی!اولا چرا چند وقته اینقدر تهاجمی شدی؟؟!!! قبلا خیلی خونسرد تر بودی!
دوما کی درباره ژستد صحبت کرد؟ چرا هر چیز بی ربط و رو بهم ربط میدی؟؟؟؟؟ حرفتون بود ارسلان مهاجم درجه یکی بودی ، مجیدی خرابش کرد!!!! به قول خودتون اینتر نت رو که ازت نگرفتن !من بازم میگم ارسلان تو هیچ تیمی مهاجم درجه یک و قهاری نبوده ، همون اینقدر گلش رو هم تو استقلال زده اونم به خاطر اینه اولا خیلی با غیرت تر برای استقلال بازی میکرد!
معلم اخلاق نشو برای من! من با فرهاد ندارم...اونوخ که شماها داشتید فرهاد رو دار میزدید من از فرهاد حمایت میکردم...من اینقدر با فرهاد ندارم که بخاطر استفاده از ژستد حالا دو سه بار هم بهش بگم غلط کردی به جای برنمیخوره! شما با لحن مهربان و با لبخند اینا رو بخون!ببین برادر کسی با شما دشمنی نداره و همه هوادار تیم هستیم و دوستیم.یخورده تو نوشتار و گفتار دقت کنید
همه حرفها رو زدیم و دوستان دیگه هم گفتن
الان نقطه قوت تیم همین کادر فنی و مدیریت هست بازیکنهایی داریم بجز یامگا و چشمی و حسینی و حردانی و یزدانی که پروندنش و شاید یکی دو نفر دیگه کدوم در حد تیم هست؟
مربی ها تا همین الان هنر کردن اینطور از این بازیکن ها بازی گرفتن.من خودم وریا رو خیلی دوسش دارم ولی افت داشته بهرحال سنش بالا رفته تو هجوم دیگه مثل قبل نیست.
من سالهاس تیم رو انقدر خوب ندیدم چهار تا دیگه بازی نبازیم فصل رو بدون باخت گذروندیم.ایا تابحال این اتفاق افتاده این تعداد بازی تیمی نبازه؟یا انقدر کم گل بخوره؟
اگه همین فرهاد که دیگه باید بهش بگیم فرهاد خان تو تیم رقیب بود رو سرشون حلوا حلواش میکردن ما اینجا داریم بهش توهین میکنیم؟
خوشبختانه بیشتر دوستان تو تاپیک به این درک رسیدن الان فقط حمایت لازمه متاسفانه چند نفر از دوستان بنا به استرس و نگرانی زیاد زوم شدن رو نقاط ضعف تیم.یادتون باشه و دوباره بگم یادمون باشه این تیم نقطه قوتش سرمربی هست بازیکن خوب کم داریم حالا یه عده از الان دارن ضمینه چینی میکنن که سرمربی رو فراری بدن.
یلحظه فقط فکر کنید تیم چهار تا بازیکن خوب برا فصل بعد خریداری کنه
از همه خواهش میکنم از فرهاد حمایت کنید این پسر ارزشش رو داره
اگر ما از تیم محبوبمون انتظار گلزنی بیشتر داریم کمال گرایی محسوب میشود؟در اینکه همه موفقیت تیم رو میخوان شکی نیست!!! اما کمال گرایی الکی و زیر سوال بردن تیم چیز قشنگی نیست به نظرم
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...
ولی بحث انصاف هست... بحث اینه که راه قهرمانی رو پیدا کرده وهمه هم خیلی خوب میدونن که تیمی قهرمان لیگ ایران میشه که گل نخوره اینو شفر هم فهمیده بود ولی نمیتونست اجرا کنه!!!
بعد این همه سال تیم داره قهرمان میشه بعد یه عده بیان از زمین و زمان ایراد بگیرن ولا به نظر من این نقد نیست... یعنی خود کادر فنی اینا رو نمیدونه؟ میدونه خیلی خوب هم میدونه مطمئنا دانششون از ماهایی که مدرک مربیگری پایینترین سطح هم نداریم بهتر بلدن ولی خوب ابزارش رو ندارن
الان مگه نمیگفتن چرا به ارسلان بازی نمیده؟ خوب اینم ارسلان چیکار کرد تو بازی بود
تیم خط هافبک نداره به هیچ عنوان... تیم گل میخواد مهدی پور پاس میده به دروازبان!!! مهاجم هم تعطیل
پدیده 5 بازیه نباخته!!! از گل گهر صنعت نفت و نساجی مساوی گرفته!!! این بازی هم اومده واسه یک امتیاز و کلا خوابیدن رو زمین... خوب میشه چیکار کرد با این مهاجما و بازیسازا؟! تنها راهش همون بازیه مستقیمه... باز رو درایت کادر فنی و تعویض ها بردیم و تیم حتی اگر امروز رقیب هم میبرد 30 درصد قهرمانی رو رفته و هیچ نگرانی نداره مطمئنا قهرمان میشیم
انتقاد منصفانه با انتقاد بیرحمانه و چیزی که رسانه های زرد میگن خیلی فرق داره!!!
26 بازیه تیم نباخته کدوم سایت اومد یه مقاله بنویسه راجع به این رکورد شکنی؟! حالا اگر برانکو ایوانکوویچ یا استراماچونی بود مدیحشون رو میخوندن!!! تیمی که اسکلت خط دفاعیشو خراب کردن اما بازم نتیجه گرفت!!! کدوم رسانه اومد از تیم بودن و یکدست بودن بگه؟!
اینکه همه صلاح تیم رو میخوان شکی نیست اما این کادر فنی نشون داده کارشو بلده و واسه هر بازی برنامه خاص خودش رو داره و شخصا ترجیح میدم به جای نگرانی و نقدی که به قول شما به گوش کسی نمیرسه از قهرمانی تیم لذت ببرم فعلا تا موقع نقل و انتقالات که از دست ژستد و مهدیپور نجات پیدا کنیم
نقد هم زیاده اما وقتی فکر میکنم سالهای پیش این مواقع به جای بازیهای استقلال پیگیر سپاهان و پرسپولیس بودیم ترجیح میدم به همون نحوه بازی کردن تیم راضی باشم
خدا رو شکر که کریس ژستد محرومه!منم باورم نمیشه پاس موثر ژستد داد
بازی بعد محرومه
ارمان هم فیکس میشه با این گل
۳تا تعویض استقلال باعث گل شدن
سانتر جلالی
ضربه ژستد
برگردون حسین زاده
گل هارمانم
منم ژستد قبول ندارم که نباید بازی بهش بده
واقعا بازی نمیکنه
بازیکن ضعیفیه برای استقلال
کلا نمیگم فرهاد کامله و بی نقصه
ولی تا الان اعتماد کردیم و تیم صدرجدوله
الانم حمایت بشه بعضیا باید پیامهای ۴۰ ۵۰صفحه قبلشونو بخونن ...
الانم هی جو منفی بندازیم جالب نیست
امیدوارم که قهرمانی برای مابشه اگه داوری و کمیته بذارن ...
چون بقیه تیمها اصلا شخصیت قهرمانی ندارند
از فولاد اولین باختمونو تجربه می کنیم با الومینیوم و مس و نفت مسجد سلیمان هم مساو میکنیم میشیم 63 امتیازواقعا بازیهای سختی موند امیدوارم فقط ببریم
فولاد،خارج از خونه
آلومینیوم
مس، خارج از خونه
نفت مسجد سلیمان
میدونی چند سال هست اواتار من همین عکس فرهاد هست؟از همون ابتدا هم با فرهاد موافق بودم.دیگه خود دانی فقط پستهات خیلی بو دارهمعلم اخلاق نشو برای من! من با فرهاد ندارم...اونوخ که شماها داشتید فرهاد رو دار میزدید من از فرهاد حمایت میکردم...من اینقدر با فرهاد ندارم که بخاطر استفاده از ژستد حالا دو سه بار هم بهش بگم غلط کردی به جای برنمیخوره! شما با لحن مهربان و با لبخند اینا رو بخون!
الان تیم رقیب داره پروعلی گنجی رو برای دو سال میخره به آینده خیلی دلتو خوش نکن اگر ما میتونیم بازیکن خوب بخریم بقیه هم میتونن...چلاق نیستن!
مخالفم باهات نقطه قوت ما فرهاد مجیدی نیست البته در بحث فنی...هم گره گلزنی تیم شاهد مدعا! ولی در کاریزماتیک بودن فرهاد و جمع کردن حواشی چرا موافقم خیلی به استقلال کمک کرد.....فرهاد یه باره دیگه غلط ترکیب بچینه میبافمش بهم! افتاد؟!!!
آواتارت به خودت ربط داره..من یاد گرفتم از ظاهر آدما کسیو قضاوت نکنم! ضمنا شما بینی اتو بگیر بویی متوجه نشی!میدونی چند سال هست اواتار من همین عکس فرهاد هست؟از همون ابتدا هم با فرهاد موافق بودم.دیگه خود دانی فقط پستهات خیلی بو داره
تیمی که شانس قهرمانیش بالای 80 درصد هست به چشم شما شانس نداره و پیروزی با 64 امتیاز قهرمان میشه
یادتون باشه برا سال دیگه از فرهاد انتظار داشته باشین هر بازی 4 تا گل بزنه تیمش حالا قهرمان هم نشد مهم نیست فقط خوب گل بزنه
مرد مومن هدف تیم قهرمانیه دیگه اینکه کم گل میزنه خب کم هم گل میخوره شما تیم قهرمان نشد بیا هر چی میخوای بگو.
فقط پستهات رو بخون ماشالله سنت که از همه ما بیشتره با فرهاد هم که نداری از همه هم بهتر میفهمی کادر فنی رو هم ارشاد میکنی خدا رو شکر که استقلال شما یکی رو داره
اینا رو با لحن مهربان و لبخند بخون
راست میگیا...ژستد خیلی ضعیف بود تا دقیقه 88 ولی تو دقیقه 88 با پاس گلی که داد بازی ضعیفش رو جبران کرد...آرمان رمضانی واقعا حقش هست فیکس تیم باشه با توجه به نفراتی که داریم...این برد خیلی چسبید ولی واقعا من نمی دونم برای چی عزیزبک آمانوف رو بازی نمیده؟ هافبک خیلی خوبی نشون داده این بازیکن..خیلی ناراحت بودم که چرا از این بازیکن استفاده نمیکنه...انتقادم به فرهاد اینه که زودتر باید دست به تعویض بزنه..دقیقه 70 اینا دیر..سر به جنبونی شده 90...تعویض ها باید دیگه از دقیقه 60 شروع میشد...مطمئنا آرمان زودتر به بازی میامد ما موقعیت های بیشتری رو دروازه حریف میتونستیم ایجاد کنیم.
مشکل استقلال به نظر من اینه که سرعت توپ رسوندن از دفاع به خط هافبک و حمله کند هستیم..یعنی هافبک های تند و سریعی اون میانه زمین نداریم...گل سپاهان رو به یاد بیارین که چطور تو چند ثانیه توپ از دفاع رسید به وسط زمین و خط حملشون منجر به گل شد...ما اون وسط زمین نیاز به بازیکنهای تکنیکی و تند و تیز داریم...مشکل ما عدم تغذیه مناسب خط حملمون هست.
هر چند تمایلی به کوت کردن پست کاربر ناسپاسی چون تو ندارم ولی برای روشن شدنت میگم:چند صفحه آخر رو خوندم اصلاً شوک شدم
یه جوری بود حس کردم تیم داره سقوط میکنه
بنده چه مراوده و ارتباطی با شما داشتم که حالا شدم ناسپاس ؟هر چند تمایلی به کوت کردن پست کاربر ناسپاسی چون تو ندارم ولی برای روشن شدنت میگم:
قهرمان نشدن = سقوط!!! (چه بسا بدتر از سقوط!)
ناسپاس به اون معنی نه..منظورم این بود پستها رو لایک نمی کنی که البته حق طبیعیه هر کسیهبنده چه مراوده و ارتباطی با شما داشتم که حالا شدم ناسپاس ؟
بنده هم روی سخنم با شما نبود که نقل قول میکنید