• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
همین شهر خودرو سه تا به گل گهر زده بزرگوار!!!
من در مجموع گفتم حالا به یک بازیش کار ندارم کلا ضعیف ترین تیم لیگ هستن شک نکنید. تیم شانزدهم جدول هم دقیقا جایگاه واقعیشون هست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جدول چه ناز شده- 60 امتیاز در صدر جدول!
اگر آسیب شناسی ها و نگرانی ها و هشدارهای من نبود عمرا به امتیاز 60 میرسیدید!:)
دقیقا تو چه تیمی گل زدن خوبی بود که ما یادمون نیست؟؟!!! همیشه یک مهاجم متوسط بود و هیچ وقت گلزن قهاری نبود ، اون چند ماه اول هم که اومده بود استقلال چون خیلی تو جو بود فقط غیرت بازی کردنش بیشتر بود و از جون مایه میزاشت. من بارها گفتم ارسلان بازیکن 90 دقیقه نیست و هر وقت از اول بازی کرده نیمه دوم انگار انگیزش میاد پایین! ارسلان باید وسطای نیمه دوم بیاد تو زمین.
حافظه ات یاری نمیکنه، اینترنت رو که ازت نگرفتن! تو 60 تا بازی 22 تا گل زده برای استقلال! البته بیشتر بازیها رو دقیقه 80 به بعد اومده..گلای 3 امتیازیش باعث شده به امیتزا 60 برسیم
نه ژستد خوبه! همون ژستد بدرد شما میخوره!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

حافظه ات یاری نمیکنه، اینترنت رو که ازت نگرفتن! تو 60 تا بازی 22 تا گل زده برای استقلال! البته بیشتر بازیها رو دقیقه 80 به بعد اومده..گلای 3 امتیازیش باعث شده به امیتزا 60 برسیم
ژستد فقط قدرت بدنیش خوبه و دوندگی خوبی داره روی چیز دیگه ایش فعلا نمیشه حساب کرد :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
حالا این فصل شانس آوردیم تیم رقیب خیلی داغون بود وگرنه ما قبل از این بازی از 6 بازی 4 مساوی و 2 برد فقط داشتیم عملا تیم رقیب یکم روی دور برد بود پرونده قهرمانیمون بسته بود ...چیزی که مشخصه استقلال الان یک تیم خیلی متوسط هست مساوی به راحتی میگیره و نمیبازه اما بسختی و به زحمت به گل میرسه و میبره
حالا این فصل که قهرمان میشیم اما برای فصل بعد باید حداقل 2 مهاجم عالی و یک هافبک خوب جذب کنیم شاید فصل بعد رقیب ضعیف و ... درکار نباشه
تیم رقیب داغون بوده؟! شما یه نگاه به جدول پارسال و امسال بنداز ببین چند امتیاز از پارسال کمتر گرفتن...
کل شاکله تیمشون کادر فنی و بازیکن حفظ شده
بعد مثل اینکه یادتون رفته تیم ما بازیسازمون مهدیپوره که کل پارسال ذخیره فرشید و رضاوند بوده الانم بلد نیست یک پاس در عمق بده... خط حمله هم بماند همه دیپورتی تیم های دیگه هستن
دوتا مدافعمون رو گرفتن اینم بیاد بیارید!!!

قبول دارم تیم وسط زمین به خصوص ضعف شدید داره ولی اینکه ارزش کار این تیم و کادر فنی رو پایین بیاریم چیزی جالبی نیست
همین ذوب آهنی که دوستان هفته پیش میگفتن به راحتی رقیب برنده میشه، دوتا بهش زدیم تو اصفهان

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ژستد فقط قدرت بدنیش خوبه و دوندگی خوبی داره روی چیز دیگه ایش فعلا نمیشه حساب کرد :D
لطفا دیگه اسم این خزنده دراز بی قواره رو جلوی من نیارید!!! اگر نشونه ای هم دارید ازش بدید من تا قبل بازی فولاد بزنم ناکارش کنم!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
انرژی های مثبت من بود اتفاقا :)
الانم احتمالا میگی قهرمان نمیشیم چون قراره ما 4 مساوی بگیریم و رقیب هم همه بازیهاشو میبره!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تیم رقیب داغون بوده؟! شما یه نگاه به جدول پارسال و امسال بنداز ببین چند امتیاز از پارسال کمتر گرفتن...
کل شاکله تیمشون کادر فنی و بازیکن حفظ شده
بعد مثل اینکه یادتون رفته تیم ما بازیسازمون مهدیپوره که کل پارسال ذخیره فرشید و رضاوند بوده الانم بلد نیست یک پاس در عمق بده... خط حمله هم بماند همه دیپورتی تیم های دیگه هستن
دوتا مدافعمون رو گرفتن اینم بیاد بیارید!!!

قبول دارم تیم وسط زمین به خصوص ضعف شدید داره ولی اینکه ارزش کار این تیم و کادر فنی رو پایین بیاریم چیزی جالبی نیست
همین ذوب آهنی که دوستان هفته پیش میگفتن به راحتی رقیب برنده میشه، دوتا بهش زدیم تو اصفهان
به هر حال اگر فرهاد تیم رو قهرمان کنه که میکنه کارش رو خوب انجام داده و شکی نیست خود منم اولین حامی سرسخت فرهاد مجیدی به عنوان تنها گزینه ایرانی قابل اعتماد برای استقلال بودم دقیقا زمانی که هیچ کس از فرهاد حرفی نمیزد حتی بر ضدش خیلی هم صحبت میشد
ولی این دلیل نمیشه ازش انتقاد نکنیم فرهاد هنوز هم توی چیدن ترکیب اشتباهاتی داره هنوزم بنظرم استقلال در چند بازی اخیر از نبود بازیساز و مهاجم گل زن رنج میبره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یاد مجتبی جباری بخیر یک پاس میداد که دفاع حریف محو میشد و مهاجم ها خیلی وقتی بهترین فرصت های گل زنی گیرشون میومد چقدر جای همچین بازیکنی خالیه

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
اولا چرا چند وقته اینقدر تهاجمی شدی؟؟!!! قبلا خیلی خونسرد تر بودی!
دوما کی درباره ژستد صحبت کرد؟ چرا هر چیز بی ربط و رو بهم ربط میدی؟؟؟؟؟ حرفتون بود ارسلان مهاجم درجه یکی بودی ، مجیدی خرابش کرد!!!! به قول خودتون اینتر نت رو که ازت نگرفتن !من بازم میگم ارسلان تو هیچ تیمی مهاجم درجه یک و قهاری نبوده ، همون اینقدر گلش رو هم تو استقلال زده اونم به خاطر اینه اولا خیلی با غیرت تر برای استقلال بازی میکرد!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جو تاپیک نمیدونم چرا رفته سمتی که انگار تیم باخته ... آقا یکم بر طبل شادانه بکوبید امروز بجای 3 امتیاز 5 امتیاز گرفتیم :D سند قهرمانیمون امروز امضا شد
نگران بازی های بعدی هم نباشید تیم رقیب مطمئن باشید امتیاز از دست میده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چشم نواز بازی نکردیم ! خوبم نبودیم

بهترین توصیف " فوتبال علی اصغری" بردیم و قهرمان داریم میشیم

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
واقعا این فاز هواداری رو درک نمیکنم!!!
رکورد کل لیگ رو زدیم بعد شما میاید میگید این تیم لایق قهرمانی نیست؟!
فصول قبل این وقتا داشتید بازیهای تیم رقیب و سپاهان رو نگاه میکردید که ایشالا سپاهان نزاره پرسپولیس قهرمان بشه...
همین شهر خودرو تو سیرجان 3تا به گل گهر زده
من هم واقعا این فاز هواداری رو درک نمیکنم؟!!! مگه اومدین اینجا تا فقط به به و چه چه کنیم ؟؟!!! الان داریم حال میکنیم صدرنشین هستیم و تو این سالها خیلی از بازی های استقلال رو ازادی رفتم و میرم و خواهم رفت! ولی چه ربطی داره ما تو یه فروم که هوادار ها دور هم جمع شدیم از سبک بازی تیممون انتقاد نکنیم؟ مگه ما خبرنگار و ادمین کانال های هواداری هستیم که صحبت هامون تو جامعه بازخورد داشته باشه و باعث تضعیف تیممون بشه؟

تیم این چند وقت استقلال اصلا لیاقت یک تیم صدرنشین که دنبال قهرمانی هست رو نداره! من در ادامش هم گفتم تو لیگ ایران هیچ تیم دیگه ای هم لیاقت قهرمانی رو نداره!
بازی های تیم های صدر نشین لیگ های دیگر رو ببنید ،آدم باید لذت ببره از بازی تیمش ، نه اینکه همش حرص بخوره! منظورم لیگ ها اروپایی نیستا همین قطر و امارات رو میگم!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
همین شهر خودرو سه تا به گل گهر زده بزرگوار!!!
این مقایسه درست نیست ! چقدر موقعیت درست حسابی خلق کردیم ؟
یک شوت درست حسابی دیدیم ؟

هرچه موقعیت بود با امدن رضانی خلق شد !

نگرانی برای آینده هست ! ما قرار کار به تیم های دیگه نداشته باشیم !!

---
دوازده امتیاز رو میز هست ! 6 امتیاز جلوتریم

6امتیاز نیاز داریم دو برد !!!

بازی های آینده

فولاد - الومینوم - نفت مسجد سلیمان - مس رفسنجان !!

چیزی که من دارم میبینم

نفت مسجد سلیمان به سختی شاید ببریم ( که بازی آخر هستش )) شاید گارانتی باشه

سه بازی دیگه برابر میشه با این وضعیت ؟ گارانتی هست بردمون ؟ احتمال تساوی بیشتره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به هر حال اگر فرهاد تیم رو قهرمان کنه که میکنه کارش رو خوب انجام داده و شکی نیست خود منم اولین حامی سرسخت فرهاد مجیدی به عنوان تنها گزینه ایرانی قابل اعتماد برای استقلال بودم دقیقا زمانی که هیچ کس از فرهاد حرفی نمیزد حتی بر ضدش خیلی هم صحبت میشد
ولی این دلیل نمیشه ازش انتقاد نکنیم فرهاد هنوز هم توی چیدن ترکیب اشتباهاتی داره هنوزم بنظرم استقلال در چند بازی اخیر از نبود بازیساز و مهاجم گل زن رنج میبره
در اینکه همه موفقیت تیم رو میخوان شکی نیست!!! اما کمال گرایی الکی و زیر سوال بردن تیم چیز قشنگی نیست به نظرم
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

ولی بحث انصاف هست... بحث اینه که راه قهرمانی رو پیدا کرده وهمه هم خیلی خوب میدونن که تیمی قهرمان لیگ ایران میشه که گل نخوره اینو شفر هم فهمیده بود ولی نمیتونست اجرا کنه!!!
بعد این همه سال تیم داره قهرمان میشه بعد یه عده بیان از زمین و زمان ایراد بگیرن ولا به نظر من این نقد نیست... یعنی خود کادر فنی اینا رو نمیدونه؟ میدونه خیلی خوب هم میدونه مطمئنا دانششون از ماهایی که مدرک مربیگری پایینترین سطح هم نداریم بهتر بلدن ولی خوب ابزارش رو ندارن
الان مگه نمیگفتن چرا به ارسلان بازی نمیده؟ خوب اینم ارسلان چیکار کرد تو بازی بود
تیم خط هافبک نداره به هیچ عنوان... تیم گل میخواد مهدی پور پاس میده به دروازبان!!! مهاجم هم تعطیل

پدیده 5 بازیه نباخته!!! از گل گهر صنعت نفت و نساجی مساوی گرفته!!! این بازی هم اومده واسه یک امتیاز و کلا خوابیدن رو زمین... خوب میشه چیکار کرد با این مهاجما و بازیسازا؟! تنها راهش همون بازیه مستقیمه... باز رو درایت کادر فنی و تعویض ها بردیم و تیم حتی اگر امروز رقیب هم میبرد 30 درصد قهرمانی رو رفته و هیچ نگرانی نداره مطمئنا قهرمان میشیم :love:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این مقایسه درست نیست ! چقدر موقعیت درست حسابی خلق کردیم ؟
یک شوت درست حسابی دیدیم ؟

هرچه موقعیت بود با امدن رضانی خلق شد !

نگرانی برای آینده هست ! ما قرار کار به تیم های دیگه نداشته باشیم !!

---
دوازده امتیاز رو میز هست ! 6 امتیاز جلوتریم

6امتیاز نیاز داریم دو برد !!!

بازی های آینده

فولاد - الومینوم - نفت مسجد سلیمان - مس رفسنجان !!

چیزی که من دارم میبینم

نفت مسجد سلیمان به سختی شاید ببریم ( که بازی آخر هستش )) شاید گارانتی باشه

سه بازی دیگه برابر میشه با این وضعیت ؟ گارانتی هست بردمون ؟ احتمال تساوی بیشتره
منم نگفتم تیم خوب بازی میکنه!!! ولی وقتی نتیجه میگیره چه نگرانی؟!
4تا بازی مونده نگران کدوم بازیا هستید؟! 6 امتیاز جلوییم نمیدونم ولا من از همین الان این تیم رو قهرمان میدونم و نگرانی خاصی رو هم نمیبینم
از بازیهای اول یادمه ملت نگرانن!! نگران بازیه سپاهان و آلومینیوم و پرسپولیس و فولاد و گل گهرو... بودن که از هیچ کدومشون نباختیم!!!

الان فولاد چهارم جدول باید نگران بازی هفته آینده باشه یا استقلال صدر جدولی که هیچ باختی نداشته؟!

قبل بازیه سپاهان هم گفتم این تیم 10 امتیاز بتونه بگیره قهرمانه به طور حتم!!✌️

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در اینکه همه موفقیت تیم رو میخوان شکی نیست!!! اما کمال گرایی الکی و زیر سوال بردن تیم چیز قشنگی نیست به نظرم
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

ولی بحث انصاف هست... بحث اینه که راه قهرمانی رو پیدا کرده وهمه هم خیلی خوب میدونن که تیمی قهرمان لیگ ایران میشه که گل نخوره اینو شفر هم فهمیده بود ولی نمیتونست اجرا کنه!!!
بعد این همه سال تیم داره قهرمان میشه بعد یه عده بیان از زمین و زمان ایراد بگیرن ولا به نظر من این نقد نیست... یعنی خود کادر فنی اینا رو نمیدونه؟ میدونه خیلی خوب هم میدونه مطمئنا دانششون از ماهایی که مدرک مربیگری پایینترین سطح هم نداریم بهتر بلدن ولی خوب ابزارش رو ندارن
الان مگه نمیگفتن چرا به ارسلان بازی نمیده؟ خوب اینم ارسلان چیکار کرد تو بازی بود
تیم خط هافبک نداره به هیچ عنوان... تیم گل میخواد مهدی پور پاس میده به دروازبان!!! مهاجم هم تعطیل

پدیده 5 بازیه نباخته!!! از گل گهر صنعت نفت و نساجی مساوی گرفته!!! این بازی هم اومده واسه یک امتیاز و کلا خوابیدن رو زمین... خوب میشه چیکار کرد با این مهاجما و بازیسازا؟! تنها راهش همون بازیه مستقیمه... باز رو درایت کادر فنی و تعویض ها بردیم و تیم حتی اگر امروز رقیب هم میبرد 30 درصد قهرمانی رو رفته و هیچ نگرانی نداره مطمئنا قهرمان میشیم :love:
ببینید فرهاد مجیدی که نسبتی با من نداره که بخوام ازش حمایت کنم اگر حمایتی کردم فقط بخاطر این بوده که دیدم به درد استقلال میخوره حداقل کاریزما داره و بازیکنا ازش حساب میبرن و از طرفی جو استقلال رو میشناسه بازیکن ها رو میشناسه و آدم باهوشی هم هست و حداقل 4 تا کلاس مربی گری رفته و دو تا مربی خارجی دیده و توی دو تا تیم خارج از ایران بازی کرده ... از طرف دیگه برخلاف بقیه سر مربی های ایرانی که تا دوران بازیکن بودنشون تموم میشه یا میرن دنبال تجارت یا دنبال باند بازی که سرمربی بشن و دلالی کنن فرهاد دنبال این چیزا نبود و وقتش رو با فرزندش و ورزش کردن پر میکرد و کلاس مربیگری میرفت جسته و گریخته
نکته بعدی اینکه فرهاد مجیدی رو خیلی ها دنبال زدنش بودن اینقدر که به فرهاد مجیدی حمله شده به استقلال نشده ... ما از پشت پرده ی اون فصلی که تیم رو ول کرد خبر نداریم شاید فشار از بیرون و درون تیم بوده که میگفته اگر نری از تیم برای تیمت عواقب داره . اینجا ایرانه و فوتبالشم هم مافیایی اداره میشه یا اصلا از اون بالاتر حس کرده بودنش و موندنش برای استقلال فایده نداره چون مجیدی معمولا با مدیر عامل های گزینشی وزارت ورزش مشکل داشت

فرهاد هر وقت توی زمین برای استقلال بوده با جون و دل بازی کرده حتی از اون بالاتر وقتی در تیم دیگه ای جلوی تیم رقیب هم بازی کرده بازم با جون و دل بازی کرده زحمتش هم برای استقلال کشیده و گلهاش رو زده تحرکی که زمانی که در خط حمله بود داشت رو هنوز در هیچ مهاجم استقلال ندیدم
جالبه ما چقدر قدر نشناس هستیم که کسی که هر تیمی داشتش الان مجسمه اش رو ساخته بودن بخاطر غیرت و تعصبش رو میزنیم و زحماتش رو نمیبینیم
همین فرهاد مجیدی توی دورانی که فوتبالیست ها توی پارتی ها بودن و مواد و قلیون میکشیدن و یا الان که همشون توی فضای مجازی ول هستن همیشه سالم زندگی کرده و درگیر حواشی نشده ... برید مصاحبه قلیچ رو بخونید به قول خودش 2 سال به فرهاد مجیدی بدترین توهین ها رو کرده ولی فرهاد یک کلمه جواب نداده که خود طرف شرمنده شده بود

در مجموع حرف من اینه که فرهاد هم از نظر فنی هم اخلاقی یکی از بهترین های استقلال بود اما همین فرهاد هم برای من ارزشش بخاطر در کنار استقلال بودن هست و هیچ کس از استقلال بالاتر نیست تا روزی هم که بدونم بدرد استقلال میخوره ازش حمایت میکنم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من هم واقعا این فاز هواداری رو درک نمیکنم؟!!! مگه اومدین اینجا تا فقط به به و چه چه کنیم ؟؟!!! الان داریم حال میکنیم صدرنشین هستیم و تو این سالها خیلی از بازی های استقلال رو ازادی رفتم و میرم و خواهم رفت! ولی چه ربطی داره ما تو یه فروم که هوادار ها دور هم جمع شدیم از سبک بازی تیممون انتقاد نکنیم؟ مگه ما خبرنگار و ادمین کانال های هواداری هستیم که صحبت هامون تو جامعه بازخورد داشته باشه و باعث تضعیف تیممون بشه؟

تیم این چند وقت استقلال اصلا لیاقت یک تیم صدرنشین که دنبال قهرمانی هست رو نداره! من در ادامش هم گفتم تو لیگ ایران هیچ تیم دیگه ای هم لیاقت قهرمانی رو نداره!
بازی های تیم های صدر نشین لیگ های دیگر رو ببنید ،آدم باید لذت ببره از بازی تیمش ، نه اینکه همش حرص بخوره! منظورم لیگ ها اروپایی نیستا همین قطر و امارات رو میگم!
انتقاد منصفانه با انتقاد بیرحمانه و چیزی که رسانه های زرد میگن خیلی فرق داره!!!
26 بازیه تیم نباخته کدوم سایت اومد یه مقاله بنویسه راجع به این رکورد شکنی؟! حالا اگر برانکو ایوانکوویچ یا استراماچونی بود مدیحشون رو میخوندن!!! تیمی که اسکلت خط دفاعیشو خراب کردن اما بازم نتیجه گرفت!!! کدوم رسانه اومد از تیم بودن و یکدست بودن بگه؟!

اینکه همه صلاح تیم رو میخوان شکی نیست اما این کادر فنی نشون داده کارشو بلده و واسه هر بازی برنامه خاص خودش رو داره و شخصا ترجیح میدم به جای نگرانی و نقدی که به قول شما به گوش کسی نمیرسه از قهرمانی تیم لذت ببرم فعلا تا موقع نقل و انتقالات که از دست ژستد و مهدیپور نجات پیدا کنیم

نقد هم زیاده اما وقتی فکر میکنم سالهای پیش این مواقع به جای بازیهای استقلال پیگیر سپاهان و پرسپولیس بودیم ترجیح میدم به همون نحوه بازی کردن تیم راضی باشم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ببینید فرهاد مجیدی که نسبتی با من نداره که بخوام ازش حمایت کنم اگر حمایتی کردم فقط بخاطر این بوده که دیدم به درد استقلال میخوره حداقل کاریزما داره و بازیکنا ازش حساب میبرن و از طرفی جو استقلال رو میشناسه بازیکن ها رو میشناسه و آدم باهوشی هم هست و حداقل 4 تا کلاس مربی گری رفته و دو تا مربی خارجی دیده و توی دو تا تیم خارج از ایران بازی کرده ... از طرف دیگه برخلاف بقیه سر مربی های ایرانی که تا دوران بازیکن بودنشون تموم میشه یا میرن دنبال تجارت یا دنبال باند بازی که سرمربی بشن و دلالی کنن فرهاد دنبال این چیزا نبود و وقتش رو با فرزندش و ورزش کردن پر میکرد و کلاس مربیگری میرفت جسته و گریخته
نکته بعدی اینکه فرهاد مجیدی رو خیلی ها دنبال زدنش بودن اینقدر که به فرهاد مجیدی حمله شده به استقلال نشده ... ما از پشت پرده ی اون فصلی که تیم رو ول کرد خبر نداریم شاید فشار از بیرون و درون تیم بوده که میگفته اگر نری از تیم برای تیمت عواقب داره . اینجا ایرانه و فوتبالشم هم مافیایی اداره میشه یا اصلا از اون بالاتر حس کرده بودنش و موندنش برای استقلال فایده نداره چون مجیدی معمولا با مدیر عامل های گزینشی وزارت ورزش مشکل داشت

فرهاد هر وقت توی زمین برای استقلال بوده با جون و دل بازی کرده حتی از اون بالاتر وقتی در تیم دیگه ای جلوی تیم رقیب هم بازی کرده بازم با جون و دل بازی کرده زحمتش هم برای استقلال کشیده و گلهاش رو زده تحرکی که زمانی که در خط حمله بود داشت رو هنوز در هیچ مهاجم استقلال ندیدم
جالبه ما چقدر قدر نشناس هستیم که کسی که هر تیمی داشتش الان مجسمه اش رو ساخته بودن بخاطر غیرت و تعصبش رو میزنیم و زحماتش رو نمیبینیم
همین فرهاد مجیدی توی دورانی که فوتبالیست ها توی پارتی ها بودن و مواد و قلیون میکشیدن و یا الان که همشون توی فضای مجازی ول هستن همیشه سالم زندگی کرده و درگیر حواشی نشده ... برید مصاحبه قلیچ رو بخونید به قول خودش 2 سال به فرهاد مجیدی بدترین توهین ها رو کرده ولی فرهاد یک کلمه جواب نداده که خود طرف شرمنده شده بود

در مجموع حرف من اینه که فرهاد هم از نظر فنی هم اخلاقی یکی از بهترین های استقلال بود اما همین فرهاد هم برای من ارزشش بخاطر در کنار استقلال بودن هست و هیچ کس از استقلال بالاتر نیست تا روزی هم که بدونم بدرد استقلال میخوره ازش حمایت میکنم
من همه این حرفات رو قبول دارم حداقل 99 درصدش رو!!!

بحث من هم همین قدرنشناسیه دقیقا!!! تیمی که با اقتدار صدره انصاف نیست که از هرجهت بکوبیم حالا فرهاد مجیدی مربی باشه یا امیر قلعه نویی... بازی امروز که تیم حریف 11 نفره رفته تو دفاع و همش رو زمین خوابیده بخوایم نخوایم رو درایت کادر فنی و تعویضاشون بردیم!! به همین ترتیب خیلی بازیهای دیگه مثل بازیه پرسپولیس و گل گهر که تونستیم بازی رو مساوی کنیم و سه امتیاز به رقبای مستقیم ندیم... نمونه باز بازیه هفته پیش نیمه دوم با سپاهان که بهشون موقعیت ندادیم.. همین پدیده با تیم نیم فصل اولش که داغون تر از این بود از پرسپولیس امتیاز گرفت !!!

به شخصه زیاد واسم قابل هضم نیست هوادار بره جبهه پیج و خبرگزاری های زرد و به جای این همه نقاط قوت تیم نقاط ضعف جزئی رو ببینه!!! و حتی بیاد قهرمانی تیم رو شانسی بدونه!!!
الان بیشتر وقت شادیه به خاطر قهرمان شدن تیم بعد از اولین دوره از رفتن مسعود سلطانیفر که نشون داد هوادار متوهم نیست. حالا فصل تموم شد ایشالا تیم تقویت میشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وای چی زد این آرمان رمضانی...درد و بلات بخوره تو سر اون ژستد دراز بی خاصیت!!

فرهاد چرا آرمان رو از دقیقه 1 نیاوردی؟!!!
منم باورم نمیشه پاس موثر ژستد داد
بازی بعد محرومه
ارمان هم فیکس میشه با این گل
۳تا تعویض استقلال باعث گل شدن
سانتر جلالی
ضربه ژستد
برگردون حسین زاده
گل هارمانم

منم ژستد قبول ندارم که نباید بازی بهش بده
واقعا بازی نمیکنه
بازیکن ضعیفیه برای استقلال

کلا نمیگم فرهاد کامله و بی نقصه
ولی تا الان اعتماد کردیم و تیم صدرجدوله

الانم حمایت بشه بعضیا باید پیامهای ۴۰ ۵۰صفحه قبلشونو بخونن ...
الانم هی جو منفی بندازیم جالب نیست
امیدوارم که قهرمانی برای مابشه اگه داوری و کمیته بذارن ...
چون بقیه تیمها اصلا شخصیت قهرمانی ندارند

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
انتقاد منصفانه با انتقاد بیرحمانه و چیزی که رسانه های زرد میگن خیلی فرق داره!!!
26 بازیه تیم نباخته کدوم سایت اومد یه مقاله بنویسه راجع به این رکورد شکنی؟! حالا اگر برانکو ایوانکوویچ یا استراماچونی بود مدیحشون رو میخوندن!!! تیمی که اسکلت خط دفاعیشو خراب کردن اما بازم نتیجه گرفت!!! کدوم رسانه اومد از تیم بودن و یکدست بودن بگه؟!

اینکه همه صلاح تیم رو میخوان شکی نیست اما این کادر فنی نشون داده کارشو بلده و واسه هر بازی برنامه خاص خودش رو داره و شخصا ترجیح میدم به جای نگرانی و نقدی که به قول شما به گوش کسی نمیرسه از قهرمانی تیم لذت ببرم فعلا تا موقع نقل و انتقالات که از دست ژستد و مهدیپور نجات پیدا کنیم

نقد هم زیاده اما وقتی فکر میکنم سالهای پیش این مواقع به جای بازیهای استقلال پیگیر سپاهان و پرسپولیس بودیم ترجیح میدم به همون نحوه بازی کردن تیم راضی باشم
دقیقا همینطور عرفان جان
انقدر رسانه ها از یکدنگی و باح ندادن فرهاد⁴ بهشون ،تنفر پیدا کردند
شما برید ببینید سایتها،اتفاقات خوب استقلال عادی جلوه میدندو اتفاقات بد تیم دیگه رو جوری میگن ک باعث خرابی جو تیمشون نشه
واقعا حق این تیم اینه تشویقش کرد
امیدوارم 4تا بازی دیگه هم ببریم قهرمان بشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا