کلا یه مدته با خودت درگیری عزیز!!!
از اول با فرهاد موافق نبودم ولی وقتی نتیجه میگیره چرا باید موافق نباشم؟ مگر غیر اینه که این نتایج دلیل اصلیش فرهاده؟!
همه از تیم انتظار گلزنی دارن اما اینکه بیاین بگن این تیم لایق قهرمانی نیست مطمئنا این حرف دشمنه حتی حرف رقیب هم نیست... اینکه بیان بگن قهرمان تیم شانسیه و یا از ضعف رقباست در خوشبینانه ترین حالت هوادار از رو سادگی حرف میزنه... نقد با زیر سوال بردن تیم فرق میکنه
تاسفت هم نمیدونم واسه چیه!!! چون طرفدار فرهاد مجیدی نیستم هنوز هم میگم سینه چاک فرهاد نیستم و خیلی از بازیکن های هم دوره خودش بودن از فرهاد به تیم بیشتر خدمت کردن...
تیمی هم که بازیسازش مهدی پور باشه گلزنیش از این بهتر نمیشه...
ارسلان آماده نیست ربطی به نیمکت نشینیش نداره!!! مگه آرمان رمضانی هم نیمکت نشین نبوده؟! به قول خودت غلط میکنه آماده نیست!!!
ژستد هم نبود دیروز همون گل رو هم نمیزدیم!!! تیمی که داره نتیجه میگیره مربیش ار هوادر بیشتر حالیشه
خودت رو گول نزن بزرگوار رسانه هیچ وقت با ما نبوده همین الانشم برو پیج های استقلالی رو ببین که واسه هوتن قلعه نویی و باند راهبره ببین چی نوشتن... یکی از تیتراشون: درسته استقلال داره قهرمان میشه ولی فرهاد مجیدی مربی نیست!!!
همین تیترا که این همه به خودت زحمت سرچ دادی چند روز هایلایت ورزش سه بوده؟ چقدر روش مانور دادن؟!
دیروز نیمکت رقیب دعوا شد برو رسانه های پرطرفدار رو نگاه کن ببین به روی خودشون هم آوردن؟! حالا این اگر ما بودیم...
من جای تو بودم روم نمیشد دیگه پیشبینی کنم تا الان همش اشتباه در اومد...احتمالا زیاد پیگیر بازیها نیستی!!!