• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یکی هم بازی حالیش میشد میگفت شما درک از بازی ژستد ندارید
گفت حالا بازی بافولاد نیست شما میفهمید ژستد چقدر تاثیر داره
ژستد یه بازیکنیه که بازیش خوبش به چشم نمیاد
البته منم گفتم این کلا بازیش قبول ندارم و جز مخالفان بازی دادن ژستد هستم
ولی باهمین ترکیب و با همین کادر و فرهاد مجیدی ما موفق شدیم که صدر جدول هستیم تا به الان...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یکی هم بازی حالیش میشد میگفت شما درک از بازی ژستد ندارید
گفت حالا بازی بافولاد نیست شما میفهمید ژستد چقدر تاثیر داره
ژستد یه بازیکنیه که بازیش خوبش به چشم نمیاد
البته منم گفتم این کلا بازیش قبول ندارم و جز مخالفان بازی دادن ژستد هستم
ولی باهمین ترکیب و با همین کادر و فرهاد مجیدی ما موفق شدیم که صدر جدول هستیم تا به الان...
دوست عزیز لطف کنید از اون "یکی" که بازی حالیش میشه بپرسید واقعا نقش ژستد چیه؟ (ما فوتبال حالیمون نمیشه ایشون که حالیش میشه)
پلی میکره؟ فوروارده؟ دفاعه؟ مهاجم در سایه است؟ مهاجم در آفتابه؟ الک دولک بازی میکنه؟ چیه؟
شما ژستد رو بردار جاش کاوه رضایی بذار... فرقشون چی میشه؟ کاوه هم موقعیت خلق میکنه هم گل میزنه
خود ممد دانشگر 2 تا گل زده برامون...بنظرم خوب هم جاگیری میکنه و یه مدافع در سایه است منتهی یکم جلوتر! ژستد 3 تا گل زده تا حالا که یکی دوتاش پنالتی بوده!
درسته به صدر جدول رسیدیم ولی هوادار بدبخت رو دق دادیم! گل دقیقه 89 برای هوادارسمه! الان قلب من یکی در میون با باتری نیکل کادمیوم کار میکنه!!! کی میخواد جواب بده؟:)
پدرمون دراومد تا این تیم گل بزنه!! نه خدایی از اون یکیِ حالی این سوالا رو بپرس جوابشو به ما هم بگو..دمت گرم..

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ناسپاس به اون معنی نه..منظورم این بود پستها رو لایک نمی کنی که البته حق طبیعیه هر کسیه
گفتم یه موقع یه لطف بزرگی در حقم کردی و مدیونت شدما
من سالی یه بار میام پی تی اونم واسه سر زدن به تاپیک
اصن فکر لایک و اینا نیستم اما موردی باشه حتماً لایک میکنم :D:D

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این دفعه رو میبخشم بشرط اینکه تکرار نشه
البته پست منو لازم نیست لایک کنی پست عرفان رو لااقل لایک کن ما بدونیم خودتو تافته جدا بافته نمیدونی و یادمون باشه خودی هستی. حداقل سالی یه بار هم میای بذار آخر لیگ بیا

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تو که خودتو لو دادی از اول با فرهاد موافق نبودی!
نه اینجوری نمیگم، از فولاد اولین باختمونو تجربه می کنیم با الومینیوم و مس و نفت مسجد سلیمان هم مساو میکنیم میشیم 63 امتیاز
تیم رقیب سپاهان و فجر و تراکتور رو میره، با شهر خودرو مساو میکنه، میشه 64 امتیاز!
کلا یه مدته با خودت درگیری عزیز!!!

از اول با فرهاد موافق نبودم ولی وقتی نتیجه میگیره چرا باید موافق نباشم؟ مگر غیر اینه که این نتایج دلیل اصلیش فرهاده؟!

اگر ما از تیم محبوبمون انتظار گلزنی بیشتر داریم کمال گرایی محسوب میشود؟
جمله خط دومت را به خاطر میسپارم و در قضاوتهایم از پستهایتت لحاظ خواهم کرد!!!!!!!!!! فقط بگم متاسفم !!!!
تیم هنوز قهرمان نشده!ما میگیم مشکل گلزنی تیمو حل کن. اگر نقد نیست پس چیه؟ .. این حرف برای سایتها و نشریات زرده؟ مشکل گلزنی تیم باید حل بشه! کادر فنی یا میدونه یا نیمدونه، من بودم بهتر ارنج میکردم!
هیشکی نگفت ارسلان فیکس بشه..ارسلان بدبخت از بس نیمکت نشین بوده دوران افت خودشو طی میکنه هر چند دقیقه 10 بازی دیروز یه توپ ربایی خوب داشت
ارسلان به دقیقه 70 به بعد عادت کرده و این تو وجودش نهادینه شده
من ترکیب حسین زاده و آرمان رو میپسندم....بنظرم حالا که کریس ژستد محروم شده(خدا رو صد هزار مرتبه شکر!!) تو بازی با فولاد باید با ترکیب آرمان و حسین زاده بازی کنیم
همه از تیم انتظار گلزنی دارن اما اینکه بیاین بگن این تیم لایق قهرمانی نیست مطمئنا این حرف دشمنه حتی حرف رقیب هم نیست... اینکه بیان بگن قهرمان تیم شانسیه و یا از ضعف رقباست در خوشبینانه ترین حالت هوادار از رو سادگی حرف میزنه... نقد با زیر سوال بردن تیم فرق میکنه
تاسفت هم نمیدونم واسه چیه!!! چون طرفدار فرهاد مجیدی نیستم هنوز هم میگم سینه چاک فرهاد نیستم و خیلی از بازیکن های هم دوره خودش بودن از فرهاد به تیم بیشتر خدمت کردن...
تیمی هم که بازیسازش مهدی پور باشه گلزنیش از این بهتر نمیشه...
ارسلان آماده نیست ربطی به نیمکت نشینیش نداره!!! مگه آرمان رمضانی هم نیمکت نشین نبوده؟! به قول خودت غلط میکنه آماده نیست!!!
ژستد هم نبود دیروز همون گل رو هم نمیزدیم!!! تیمی که داره نتیجه میگیره مربیش ار هوادر بیشتر حالیشه

از تو بعید بود عرفان!!! ناامیدم کردی!
4 تا بازی مونده به پایان لیگ شما بشین از قهرمانی تیم لذت ببر!!!
این همه داریم کادر فنی رو ارشاد می کنیم و نگرانی هامونو به کادر فنی منتقل میکنیم که تیم قهرمان بشه..اگر کادر فنی کارشو بلد بود که تو هر بازی التماس نمیکردیم که یه دونه گل بزنن برامون!!!
خودت رو گول نزن بزرگوار رسانه هیچ وقت با ما نبوده همین الانشم برو پیج های استقلالی رو ببین که واسه هوتن قلعه نویی و باند راهبره ببین چی نوشتن... یکی از تیتراشون: درسته استقلال داره قهرمان میشه ولی فرهاد مجیدی مربی نیست!!!
همین تیترا که این همه به خودت زحمت سرچ دادی چند روز هایلایت ورزش سه بوده؟ چقدر روش مانور دادن؟!
دیروز نیمکت رقیب دعوا شد برو رسانه های پرطرفدار رو نگاه کن ببین به روی خودشون هم آوردن؟! حالا این اگر ما بودیم...
از فولاد اولین باختمونو تجربه می کنیم با الومینیوم و مس و نفت مسجد سلیمان هم مساو میکنیم میشیم 63 امتیاز
تیم رقیب سپاهان و فجر و تراکتور رو میره، با شهر خودرو مساو میکنه، میشه 64 امتیاز! و تیم رقیب برای ششمین بار قهرمان میشه:(
من جای تو بودم روم نمیشد دیگه پیشبینی کنم :) تا الان همش اشتباه در اومد...احتمالا زیاد پیگیر بازیها نیستی!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کلا یه مدته با خودت درگیری عزیز!!!

از اول با فرهاد موافق نبودم ولی وقتی نتیجه میگیره چرا باید موافق نباشم؟ مگر غیر اینه که این نتایج دلیل اصلیش فرهاده؟!

همه از تیم انتظار گلزنی دارن اما اینکه بیاین بگن این تیم لایق قهرمانی نیست مطمئنا این حرف دشمنه حتی حرف رقیب هم نیست... اینکه بیان بگن قهرمان تیم شانسیه و یا از ضعف رقباست در خوشبینانه ترین حالت هوادار از رو سادگی حرف میزنه... نقد با زیر سوال بردن تیم فرق میکنه
تاسفت هم نمیدونم واسه چیه!!! چون طرفدار فرهاد مجیدی نیستم هنوز هم میگم سینه چاک فرهاد نیستم و خیلی از بازیکن های هم دوره خودش بودن از فرهاد به تیم بیشتر خدمت کردن...
تیمی هم که بازیسازش مهدی پور باشه گلزنیش از این بهتر نمیشه...
ارسلان آماده نیست ربطی به نیمکت نشینیش نداره!!! مگه آرمان رمضانی هم نیمکت نشین نبوده؟! به قول خودت غلط میکنه آماده نیست!!!
ژستد هم نبود دیروز همون گل رو هم نمیزدیم!!! تیمی که داره نتیجه میگیره مربیش ار هوادر بیشتر حالیشه

خودت رو گول نزن بزرگوار رسانه هیچ وقت با ما نبوده همین الانشم برو پیج های استقلالی رو ببین که واسه هوتن قلعه نویی و باند راهبره ببین چی نوشتن... یکی از تیتراشون: درسته استقلال داره قهرمان میشه ولی فرهاد مجیدی مربی نیست!!!
همین تیترا که این همه به خودت زحمت سرچ دادی چند روز هایلایت ورزش سه بوده؟ چقدر روش مانور دادن؟!
دیروز نیمکت رقیب دعوا شد برو رسانه های پرطرفدار رو نگاه کن ببین به روی خودشون هم آوردن؟! حالا این اگر ما بودیم...

من جای تو بودم روم نمیشد دیگه پیشبینی کنم :) تا الان همش اشتباه در اومد...احتمالا زیاد پیگیر بازیها نیستی!!!
باشه حتما همینطوره که میگی!!!!
صفحه قبل خیلی حرفا زدی ولی گودرز رو ربط دادی به شقایق و قیمه ها رو ریختی تو ماستا!
فقط دو مورد رو میگم ، یکی گفتی هیچ سایتی از رکورد تیم ما چیزی ننوشته برات کلی لینک فرستادم! کاری ندارم چند روز مونده و چقدر مانور دادن باهاش! این دو تا موضوع جداست!، یکی هم جمله صفحه قبلت رو بازخوانی میکنم که زیرسیبیلی ردش ندی، این جمله اته:
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

مرد باشیم و زیر حرفامون نزنیم(البته یکم تندتر نوشته بودی گمونم شاید ویرایش کردی چون مدیری میتونی شایدم من اشتباه میکنم)......خوب شد نظرتو ندر مورد فرهاد مجیدی شفاف گفتی! چند بار دیگه هم این بحثو پیش کشیدی و منم گفتم هر کسی خودش در مورد شرایط خودش تصمیم میگیره ولی اگر اسطوره رو کسی میدونی که با لباس آبی بیاد تو استقلال و با کفن بره از استقلال سخت در اشتباهی! یا مثلا بیاد همه پرسی برگزار کنه بگه هواداران آیا اجازه میدهید من بروم تیم الغراضه قطر؟ آقا هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره! منم جای اینا بودم با کله میرفتم! اصلا یک در هزار بخاطر تیام رفته باشه....متاسفانه هوادارایی مثل تو حافظه ضعیفی دارن! بازیهایی که امثال مجیدی و قلعه نوعی و نوازی و ..برای استقلال کردن زود یادشون میره!
ضمنا من تو پست هام نگفتم این تیم لایق قهرمانی نیست! یه مورد سراغ داری بیار..یه کاربر دیگه بود که با من قاطی کردی..گمونم از عوارض بالارفتن سن باشه که خوب طبیعیه..هینطور شانسی بودن قهرمانی یا ضعف رقبا! من تیم رو هیچ وقت زیر سوال نبردم...من همیشه از سرمربی تیمم حمایت کردم چه محمود فکری باشه چه پرویز مظلومی چه اسطراماچونی! فقط دیشب به فرهاد گفتم غلط کنه اونم چون باهاش ندارم و عصر پنج شنبه ها با هم کله پاچه میخوریم:)
در مورد ژستد هم بنظرم زیاد صحبت کردیم....باشه تو درست میگه توخوبی...ژستد بهترین مهاجم دنیاست! فقط مثل پادشاه عریان گلاشو قایم کرده زیر پیرهنش! باور کن منم 90 دقیقه فیکس بازی کنه دو تا پاس گل میدم اتفاقا قدمم بلنده شاید یه گلم بزنم همینجوری توپ بخوره بره تو گل!

ضمنا من اینجا نوستر آداموس نیستم که برات پیش بینی کنم! من نگران قهرمانی تیمم هستم و میترسم نتایج خوبی نگیره..هیچ کجا نگفتم حتما همین میشه که من گفتم!!!!..فکر کنم اینجا هم تاپیک هواداری باشه و هر کسی آزاد باشه نظرشو بگه..سایت شرط بندی و قمار که نیست!
باشه ما پیگیر بازیها نیستیم...شما کارت درسته!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این کاراش خیلی حرفه ایه و امتیاز داره..حتی اون میکروفونه:)
ضمنا صدای پای کاوه رضایی میاد..از تیم قبلیش جدا شده!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فقط 7 امتیاز دیگه بگیریم رکورد 67 امتیازی سپاهان رو میزنیم ( که قطعا توی 4 بازی 7 امتیاز رو میگیریم ) به هر حال دست فرهاد درد نکنه که یک تیم خیلی معمولی رو تونست قهرمان کنه تیمی که هیچ بازیکنیش ستاره نبود
امیدوارم سال دیگه هم هوادار ها حسابی حمایتش کنن که بتونه توی موضع قوی بمونه و نقل و انتقالات خوب و پیش فصل خوبی رو داشته باشیم
بنظرم نقش آجرلو هم بسیار پر رنگه توی همین مدت کوتاه که اومده با کمک فرهاد دست خیلی از دلال ها و ارازل اوباشی که دور تیم بودن و حاشیه ها رو درست میکردن و میدادن دست رسانه ها کوتاه کرد.تقریبا از وقتی اومده تیم حاشیه نداشته
این وزیر ورزش فعلی و دولت فعلی حداقل در فوتبال جانب بی طرفی رو گرفته ولی خوب کمیه داوران هنوز اون سمت غش کرده که سال دیگم باهاشون درگیریم

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فقط 7 امتیاز دیگه بگیریم رکورد 67 امتیازی سپاهان رو میزنیم ( که قطعا توی 4 بازی 7 امتیاز رو میگیریم ) به هر حال دست فرهاد درد نکنه که یک تیم خیلی معمولی رو تونست قهرمان کنه تیمی که هیچ بازیکنیش ستاره نبود
امیدوارم سال دیگه هم هوادار ها حسابی حمایتش کنن که بتونه توی موضع قوی بمونه و نقل و انتقالات خوب و پیش فصل خوبی رو داشته باشیم
بنظرم نقش آجرلو هم بسیار پر رنگه توی همین مدت کوتاه که اومده با کمک فرهاد دست خیلی از دلال ها و ارازل اوباشی که دور تیم بودن و حاشیه ها رو درست میکردن و میدادن دست رسانه ها کوتاه کرد.تقریبا از وقتی اومده تیم حاشیه نداشته
این وزیر ورزش فعلی و دولت فعلی حداقل در فوتبال جانب بی طرفی رو گرفته ولی خوب کمیه داوران هنوز اون سمت غش کرده که سال دیگم باهاشون درگیریم
آجورلو چراغ خاموش کار میکنه و بسیار فعاله
شاید مهمترین کارش 3 ساله بستن با فرهاد بود که آرامش کامل به تیم تزریق کرد
چقدر مدیرعامل مهمه ولی سالای قبل میگفتن وزیر مگر گل میزنه؟ وزیر گل نمیزنه ولی انتخاب مدیرعامل با وزیره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
باشه حتما همینطوره که میگی!!!!
صفحه قبل خیلی حرفا زدی ولی گودرز رو ربط دادی به شقایق و قیمه ها رو ریختی تو ماستا!
فقط دو مورد رو میگم ، یکی گفتی هیچ سایتی از رکورد تیم ما چیزی ننوشته برات کلی لینک فرستادم! کاری ندارم چند روز مونده و چقدر مانور دادن باهاش! این دو تا موضوع جداست!، یکی هم جمله صفحه قبلت رو بازخوانی میکنم که زیرسیبیلی ردش ندی، این جمله اته:
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

مرد باشیم و زیر حرفامون نزنیم(البته یکم تندتر نوشته بودی گمونم شاید ویرایش کردی چون مدیری میتونی شایدم من اشتباه میکنم)......خوب شد نظرتو ندر مورد فرهاد مجیدی شفاف گفتی! چند بار دیگه هم این بحثو پیش کشیدی و منم گفتم هر کسی خودش در مورد شرایط خودش تصمیم میگیره ولی اگر اسطوره رو کسی میدونی که با لباس آبی بیاد تو استقلال و با کفن بره از استقلال سخت در اشتباهی! یا مثلا بیاد همه پرسی برگزار کنه بگه هواداران آیا اجازه میدهید من بروم تیم الغراضه قطر؟ آقا هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره! منم جای اینا بودم با کله میرفتم! اصلا یک در هزار بخاطر تیام رفته باشه....متاسفانه هوادارایی مثل تو حافظه ضعیفی دارن! بازیهایی که امثال مجیدی و قلعه نوعی و نوازی و ..برای استقلال کردن زود یادشون میره!
ضمنا من تو پست هام نگفتم این تیم لایق قهرمانی نیست! یه مورد سراغ داری بیار..یه کاربر دیگه بود که با من قاطی کردی..گمونم از عوارض بالارفتن سن باشه که خوب طبیعیه..هینطور شانسی بودن قهرمانی یا ضعف رقبا! من تیم رو هیچ وقت زیر سوال نبردم...من همیشه از سرمربی تیمم حمایت کردم چه محمود فکری باشه چه پرویز مظلومی چه اسطراماچونی! فقط دیشب به فرهاد گفتم غلط کنه اونم چون باهاش ندارم و عصر پنج شنبه ها با هم کله پاچه میخوریم:)
در مورد ژستد هم بنظرم زیاد صحبت کردیم....باشه تو درست میگه توخوبی...ژستد بهترین مهاجم دنیاست! فقط مثل پادشاه عریان گلاشو قایم کرده زیر پیرهنش! باور کن منم 90 دقیقه فیکس بازی کنه دو تا پاس گل میدم اتفاقا قدمم بلنده شاید یه گلم بزنم همینجوری توپ بخوره بره تو گل!

ضمنا من اینجا نوستر آداموس نیستم که برات پیش بینی کنم! من نگران قهرمانی تیمم هستم و میترسم نتایج خوبی نگیره..هیچ کجا نگفتم حتما همین میشه که من گفتم!!!!..فکر کنم اینجا هم تاپیک هواداری باشه و هر کسی آزاد باشه نظرشو بگه..سایت شرط بندی و قمار که نیست!
باشه ما پیگیر بازیها نیستیم...شما کارت درسته!
ببین عزیز جان چیزی زیر سبیلی رد نشده. دلیلی ندیدم پستی که مخاطبش اصلا تو نبودی رو کوت کردی دوباره بیام واست توضیح بدم!!!
من میگم رسانه هیچ وقت با استقلال نبوده اینو همه میدونن... اومدی چهارتا پست آوردی گذاشتی که خیلی قبل تر از تو اینا رو دیدم. از نظر شما رسانه با استقلاله اکیه راست میگید...

راجع به فرهاد مجیدی هم نیازی به یادآوری نیست اینقدر شهامتشو دارم نظرم رو راجع بهش بگم من فرهاد رو اسطوره نمیدونم ولی احترام کامل چه در دوران بازیگریش و چه الان که مربیه تیمه واسش قائلم و حتی اگر این تیم رو هم قهرمان نکنه باز هم حمایتش میکنم به عنوان یک هوادار... حالا بعضیا اسطوره شون هم هست چپ و راست بهش توهین میکنن و الان هم بهش اعتماد ندارن که میتونه این تیم رو قهرمان کنه... از نظر من اسطوره این باشگاه ناصر حجازیه و در مرتبه دوم منصور پورحیدری. دیگه این نظر خود شماست مجیدی واست اسطورست باشه یکی دیگه هم دلش میخواد نیکبخت اسطورش باشه ولی من اینا رو اسطوره نمیدونم!!!
حافظم هم خیلی خوبه و هوادار دهه هفتاد و هشتاد این تیم نیستم به حاطر همینم هست که از محمود فکری و منصوریان هم حمایت کردم حالا فرهاد مجیدی جای خود دارد!!!

مگه من گفتم تو گفتی این تیم لایق قهرمانی نیست؟! من اینو به یکی از دوستان دیگه گفتم که تو اومدی پست منو کوت کردی!!! منم مثل شما فکر میکنم این از عوارض پایین بودن سن باشه که دوست دارید تو هر بحثی شرکت کنید!!!

پیش بینی هم لازم نیست چون دیدیم پیش بینی ها رو!!! نوستراداموس نمیخواد هرکسی بازیهای این تیم رو پیگیری کرده بود میدونست این تیم تیمی نیست که به سپاهان ببیازه یا پدیده رو نبره

در هر صورت شما با نایب قهرمانی حال میکنی و دوست داری بازیکن و مربی و همه رو بکوبی و بگی این تیم قهرمان نمیشه و نایب قهرمان میشه امیدوارم در هر صورت با نایب قهرمانی خوشحال بشی فردا هم که قهرمان شد میاید میگید نقدهای ما نبود این تیم نایب قهرمان میشد...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ببین عزیز جان چیزی زیر سبیلی رد نشده. دلیلی ندیدم پستی که مخاطبش اصلا تو نبودی رو کوت کردی دوباره بیام واست توضیح بدم!!!
من میگم رسانه هیچ وقت با استقلال نبوده اینو همه میدونن... اومدی چهارتا پست آوردی گذاشتی که خیلی قبل تر از تو اینا رو دیدم. از نظر شما رسانه با استقلاله اکیه راست میگید...

راجع به فرهاد مجیدی هم نیازی به یادآوری نیست اینقدر شهامتشو دارم نظرم رو راجع بهش بگم من فرهاد رو اسطوره نمیدونم ولی احترام کامل چه در دوران بازیگریش و چه الان که مربیه تیمه واسش قائلم و حتی اگر این تیم رو هم قهرمان نکنه باز هم حمایتش میکنم به عنوان یک هوادار... حالا بعضیا اسطوره شون هم هست چپ و راست بهش توهین میکنن و الان هم بهش اعتماد ندارن که میتونه این تیم رو قهرمان کنه... از نظر من اسطوره این باشگاه ناصر حجازیه و در مرتبه دوم منصور پورحیدری. دیگه این نظر خود شماست مجیدی واست اسطورست باشه یکی دیگه هم دلش میخواد نیکبخت اسطورش باشه ولی من اینا رو اسطوره نمیدونم!!!
حافظم هم خیلی خوبه و هوادار دهه هفتاد و هشتاد این تیم نیستم به حاطر همینم هست که از محمود فکری و منصوریان هم حمایت کردم حالا فرهاد مجیدی جای خود دارد!!!

مگه من گفتم تو گفتی این تیم لایق قهرمانی نیست؟! من اینو به یکی از دوستان دیگه گفتم که تو اومدی پست منو کوت کردی!!! منم مثل شما فکر میکنم این از عوارض پایین بودن سن باشه که دوست دارید تو هر بحثی شرکت کنید!!!

پیش بینی هم لازم نیست چون دیدیم پیش بینی ها رو!!! نوستراداموس نمیخواد هرکسی بازیهای این تیم رو پیگیری کرده بود میدونست این تیم تیمی نیست که به سپاهان ببیازه یا پدیده رو نبره

در هر صورت شما با نایب قهرمانی حال میکنی و دوست داری بازیکن و مربی و همه رو بکوبی و بگی این تیم قهرمان نمیشه و نایب قهرمان میشه امیدوارم در هر صورت با نایب قهرمانی خوشحال بشی فردا هم که قهرمان شد میاید میگید نقدهای ما نبود این تیم نایب قهرمان میشد...
اول تعریف دقیقی از اسطوره فوتبال واقعا وجود نداره، خیلی جاها ناصرحجازی رو صاحب مکتب میدونن و میگن مکتب ناصرحجازی... با کلمات نمیخوام بازی کنم من برای همه اونايي که اسم بردی و هرکسی باعث اعتلای استقلال شده احترام قائلم

پست 86645 رو نگاه کن... فقط پستای منو کوت کردی و گفتی اونایی که میگن استقلال لایق قهرمانی نیست! ... خب چه ربطی بمن داشت؟ برو زیر پست اونا این جوابو بده.. واقعا نمیدونم چرا سفسطه میکنی؟

فوتبال قابل پیش بینی نیست و واقعا امکان باختمون به سپاهان یا مساوی کردنمون با شهرخودرو بود.. اگر دقیقه 89 اون توپ گل نمیشد الان این حرفو نمیزدی.. شما علم غیب داری ما نداریم

همه حرفاتو میذارم کنار ولی بخاطر این حرفت ازت نمیگذرم که میگی من با نایب قهرمانی حال میکنم! آدم علافی نیستم با بیشترین پست تو این تاپیک نسبت به کاربرای فعلی دنبال نایب قهرمانی باشم
ولی متاسفانه گل نزدن ای تیم ناامیدی رو به آدم تزریق میکنه چند هفته ای هست که من استرس و نگرانی دارم و نگرانیم اینجا منتقل میکنم

سنم هم کم یا زیاد بنظرم اهمیتی نداره یه هوادار آزاده نظرشو بگه حتی به غلط!

4 تا بازی باقیمونده و درست بعد این 4 تا بازی تا فصل نقل و انتقالات حرفی نمی مونه ولی انصاف هم چیز خوبیه و چقدر خوبه آدم منطقی باشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
😁😁😂😂😂😂
ایام بکامتون باشه اقا امیر گل

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
فردا هم که قهرمان شد میاید میگید نقدهای ما نبود این تیم نایب قهرمان میشد...
با این قسمت از حرف شما کاملا موافقم نه در مورد این کاربر خاص در مورد تمام کسانی که دارن ساز مخالف میزنن.آی تیم فرهاد خوب بازی نمیکنه فرهاد مربی نیست گلزن نداریم میبازیم و...خوبه که هنو تیم نباخته وای اگه یه بازی ببازیم دیگه مگه میشه جلو این هوادارها رو گرفت؟
خب دیگه بعضیا دارن بازی دو سر برد میکنن نقدهای تند و تیز و ما شخصیت قهرمانی نداشتیم و تیم رغیب فلان بود و...اگه یه درصد هم قهرمان نشیم میان شروع میکنن دیدید گفتم راه میندازن که من گفتم کسی گوش نکرد.قهرمان هم بشیم که به گفته شما میگن خوب شد ما نقد کردیم و نقاط ضعف رو گفتیم سرمربی و تیم فنی که تو خواب خرگوشی بودن و...
روز همه استقلالی ها آبی و صاف

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
  • آبی‌ها در ادامه فصل باید به مصاف فولاد، مس رفسنجان، آلومینیوم اراک و نفت مسجدسلیمان بروند.
  • شاگردان فرهاد مجیدی در صورت کسب ۷ امتیاز از این ۴ بازی بدون توجه به نتایج پرسپولیس عنوان قهرمانی را کسب خواهند کرد.
  • اتفاقی که برای تیم نباز فرهاد مجیدی چندان سخت و دور از دسترس نیست.
  • البته دو بازی استقلال در فولاد آره‌نا مقابل تیم سرحال جواد نکونام که انگیزه‌های فراوانی برای تحمیل اولین شکست استقلال در این فصل دارد و مس رفسنجان که به‌ شدت برای کسب سهمیه می‌جنگد اصلا آسان نخواهد بود.
  • احتمالا ته‌مانده‌های امید پرسپولیسی‌ها به لغزش رقیب هم مربوط به همین دو بازی می‌شود.
  • فولاد در حال حاضر آماده‌ترین تیم ایران است که از ۵ بازی قبلی خود ۴ برد و یک تساوی به دست آورده.
  • استقلال در حال حاضر از ۲۶ بازی ۶۰ امتیاز به دست آورده که رکورد امتیازگیری تا این مقطع از فصل است.
  • با این شرایط استقلال فرصت دارد تا با کسب ۱۰ امتیاز دیگر برای نخستین‌بار در تاریخ لیگ برتر امتیازات خود را به عدد ۷۰ برساند.
  • این بدان معناست که آبی‌ها توانسته‌اند بدون باخت عنوان قهرمانی را به دست آورند که در تاریخ لیگ برتر بی‌سابقه بوده است.
  • رکورد دیگری که استقلال می‌تواند به آن برسد و البته کار بسیار دشواری است تک رقمی نگه داشتن تعداد گل‌های خورده‌اش است. سنگر استقلال در این فصل تاکنون تنها ۹ بار فتح شده و آنها برای به اتمام رساندن لیگ با تعداد گل خورده تک رقمی باید ۴ بازی دیگر دروازه‌شان را بسته نگه دارند.
  • از هر حیث استقلال فرهاد مجیدی امسال بهترین تیم لیگ بوده و فاصله امتیازی آنها با سایر تیم‌ها و اعداد مقابل نام این تیم در جدول رده‌بندی همین مساله را ثابت می‌کند.
  • استقلال فاصله زیادی تا گرفتن جشن قهرمانی ندارد.
  • رقیب آنها در ۴ بازی آخر خود دو بازی بسیار سخت در برابر سپاهان و تراکتور دارد و ممکن است امتیاز از دست دادن تیم نه چندان آماده یحیی در این روزها جشن قهرمانی استقلال را جلو بیندازد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جذاب‌ترین ویدئویی که از بازی دیدی کدام بود؟
آرمان رمضانی:یک ویدئویی از تماشاگران و داخل سکوها دیدم که برایم خیلی جالب بود. آنجایی که ابتدا ضربه امیرحسین حسین‌زاده به تیرک دروازه برخورد می‌کند و همه تماشاگران افسوس می‌خورند ولی دو ثانیه بعد توپ وارد دروازه شد و همگی خوشحال شدند. به نظر من آن ویدئو خیلی قشنگ بود و اتفاقاً با خود امیرحسین آن ویدئو را دیدیم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با این قسمت از حرف شما کاملا موافقم نه در مورد این کاربر خاص در مورد تمام کسانی که دارن ساز مخالف میزنن.آی تیم فرهاد خوب بازی نمیکنه فرهاد مربی نیست گلزن نداریم میبازیم و...خوبه که هنو تیم نباخته وای اگه یه بازی ببازیم دیگه مگه میشه جلو این هوادارها رو گرفت؟
خب دیگه بعضیا دارن بازی دو سر برد میکنن نقدهای تند و تیز و ما شخصیت قهرمانی نداشتیم و تیم رغیب فلان بود و...اگه یه درصد هم قهرمان نشیم میان شروع میکنن دیدید گفتم راه میندازن که من گفتم کسی گوش نکرد.قهرمان هم بشیم که به گفته شما میگن خوب شد ما نقد کردیم و نقاط ضعف رو گفتیم سرمربی و تیم فنی که تو خواب خرگوشی بودن و...
روز همه استقلالی ها آبی و صاف
حالا ما شدیم کاربر خاص شما شدی کاربر عام! ماشالا اینجا همه حرفها رو با هم قاطی می کنید...من هیچ وقت دنبال بازی زیبا نبودم...هیچ وقت هم نگفتم فرهاد مربی نیست! اتفاقا هم تو این فصل هم فصل قبل خصوصا بازیای با الهلال گفتم که مجیدی امتحان خودشو خوب پس داد ....حتی من برخلاف بعضیا که از روز ازل مجیدی رو قبول نداشتن، مجیدی رو از استراماچونی بالاتر میدونم...حرفای دیگران رو به من نسبت نده..هر کسی رو با حرفای خودش قضاوت کنیم نه دیگران!
من فقط از گل نزدن تیم و حضور بازیکنایی مثل ژستد انتقاد کردم..حرص خوردم و عکس العمل نشون دادم...حق دارم انتقاد کنم در کنار همه خوبیهای که از تیمم میدونم و میشناسم و به زبون میارم و مینویسم...کسی نمیتونه تحمل کنه ظرفیتشو ببره بالا...
انتقاد من هم مانع قهرمانی استقلال نیست....انشالله استقلال قهرمان میشه و از همتون بیشتر خودم خوشحال خواهم شد
ضمنا هم بگم چه تو از لای لحاف تیمو حمایت کنی چه نکنی چه نقد کنی چه نکنی، تماشاچیا تو ورزشگاه رو سکوها نشون دادن که گوششون به این چیزا بدهکار نیست و حمایتشون خواهند کرد..حامیان واقعی هممونا هستن..ولا با دو پست تو این تاپیک روحیه تیم متزلزل نمیشه! اینجا محل گفتگو هست که میتونه شامل بحثای انتقادی سازنده و حمایتی و ....باشه..اگر کسی مقدمات گفتگو و تحمل حرفهای مخالف رو رو بهش یاد ندادن مشکل خودشه!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باید حواسمون به این 2 امتیاز کذایی هم باشه..الان که 2 امتیاز به ما اضافه شده 10 تا جلسه استیناف و فایل صوتی و ..رو میکنن
کاش از همون اول این 2 امتیاز هم اضافه نمیشد
دشمنا بیکار ننشستن! این فصل کارمون خیلی سخته (البته امیدوارم این حرف انتقاد محسوب نشه!)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا