• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
طرفداری ساکت الهامی هم تشریف ببرن خونه نشین شن یه قل دو قل بازی کنن!
این بچه بازیا چیه واقعا؟
بعضیا هنوز تو دوران تینیجری سیر میکنن؟! کی میخوان بزرگ شن
کدوم از این مربی های استقلالی شاغل در لیگ که خیلی هاشونم در استقلال سرمربی گری کردن میتونست این فصل تیم رو قهرمان کنه ... هیچکدوم
با محمد فکری می خواستید قهرمان شید یا منصوریان یا مرفاوی یا قلعه نوعی یا رحمتی یا سید عباسی یا دین محمدی ؟؟؟ با کدومشون ؟
در حال حاضر تنها گزینه استقلالی که توانایی قهرمان کردن استقلال رو داره مجیدیه حالا خوشتون بیاد یا نه ... نکونام هم هندونه در بسته هست اصلا نمیشه گفت موفق میشه یا نه !!
حالا اصلا مجیدی انسان بد و بی اخلاق و حقیر ... بعد یک دهه که تونست یک جام برامون بیاره ... اگر هر 10 سال 3 سالش سرمربی استقلال باشه و 3 تا جام برامون بیاره برای من کافیه حالا می خواد بره یا نره ... دلیلش هم اینه که برام استقلال و کسب جام و افتخاراتش مهمه نه مجیدی و ...تهش افتخارات استقلال میمونه نه اینکه کی سرمربی اش بوده
آقا حرفت متین و درسته، بیخیال بعضیا بشی اعصابت راحتتره، این آدم همونیه که ساکت الهامی رو برامون تجویز میکنه! متاسفانه از این دست هوادار هم داریم باید تحمل کنیم، یادشون رفته 3-4 هفته پیش آرزومون قهرمانی و جام بود. حالا که بدست آوردیم مجیدی شد برون‌کا! مجیدی به حرف اینا بود الان مجیدی نبود، مثل داستان پسر و پدر که میخواستن الاغشونو بفروشن مردم هر کدومشون یه چیزی می گفت! اینا هر روز روده شون یطرف میچرخه!
اینا رو باید تو روشون وایستی و تا میتونی از فرهاد تعریف کنی، واقعا دمت گرم دستت دردنکنه فرهاد جان مجیدی که تیممو قهرمان کردی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فرهاد هم در دوران مسعود نتونست جامی بدست بیاره
درسته ولی ظرفیت قهرمان شدن رو داشت اگر نداشت که هوادار حمایتش نمیکرد ولی بقیه فقط نا امیدی خالص بودن
همون محمود فکردی برداشته بود 10 تا رفیق استقلالیش رو گزاشته بود کادر فنی بدون اینکه ببینه اینا سواد مربی گری و فوتبالیشون چقدره
اما مجیدی رفت مربی خارجی آورد کنار دستش که اگر چیزی هم بلد نیست یکی باشه بهش یاد بده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تیم استرا ظرفیت قهرمانی نداشت ؟
استرا خودش مربی مشکل داری بود . با همچین آدمی نمیشد کار کرد و قهرمان شد. واسه پول فقط اومده بود و درکی از شرایط استقلال و ایران و ... نداشت
همین الانم پولش رو با سودش می خواد بگیره و براش هم مهم نیست وضعیت استقلال
سرمربی بی نظری هم نبود . باخت و مساوی هم کم نداشت. متاسفانه چون در استقلال مربی کاردرست خارجی سال هاست نیومده همین استرا میشه بت واسه یک سری

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
در حال حاضر تنها گزینه استقلالی که توانایی قهرمان کردن استقلال رو داره مجیدیه حالا خوشتون بیاد یا نه ...
قلعه فن ها هم در چند سال اخیر همینو میگفتن
حالا نوبت فرهاد فن ها رسیده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قلعه فن ها هم در چند سال اخیر همینو میگفتن
حالا نوبت فرهاد فن ها رسیده
اصلا بحث مجیدی نیست . مجیدی که پسر خالم نیست
بحث اینه توی اون مقطع هم قلعه نوعی دو تا جام برامون آورده بود کسی هم در حد اون نه افتخار داشت نه سابقه خوب باید حمایت میشد
الان که دوران قلعه نوعی تموم شده دیگه کسی ازش حرفی نمیزنه . اگر یکی هم بیاد که بهتر از فرهاد مجیدی باشه دیگه کسی از مجیدی حمایت نمیکنه
من فقط برام مهمه کی میتونه عملکرد بهتری در استقلال داشته باشه حالا می خواد آبدارچی باشگاه باشه بشه سرمربی و تیم رو قهرمان کنه اونم حمایت میکنیم
می خواد مجیدی باشه نتونه عملکرد خوب داشته باشه میگیم بره دنبال زندگیش

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا رو شکر خبرای خوب
نکونام به نیمکت آبی نزدیک شده
ظاهرا بندی تو قرارداده که میتونه استفاده کنه و بیاد استقلال، مذاکرات هم 2 هفته پیش انجام شده
با گابریل پین هم میخوان تمدید کنن.. من حدس می‌زنم (بازم میگم حدس می‌زنم علم غیب ندارم) که نکونام برای حضور پین چراغ سبز نشون داده البته بیشتر پین باید چراغ سبز نشون بده، این دو تا بتونن باهم کار کنن معرکه س
به بازیکنا هم گفتن صبر کنید تا تمدید کنیم. نظر سرمربی هم شرطه آخه
جدا اگر مجیدی به این زودی نمیرفت ما اینقدر کارامون راست و ریست میشد؟
اگر اتفاقی خاصی نیفته تا یکی دو روز دیگه با انتخاب سرمربی تیم سرو سامون میگیره، با تشکر از زحمات آجورلو
بازم فرهاد مجیدی ازت ممنونم که هم تیممو بدون باخت قهرمان کردی و هم تکلیف خودتو و تیم رو زودتر مشخص کردی
خدایا از اینکه ما رو آبی خلق کردی ممنونیم

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
الان که دوران قلعه نوعی تموم شده دیگه کسی ازش حرفی نمیزنه . اگر یکی هم بیاد که بهتر از فرهاد مجیدی باشه دیگه کسی از مجیدی حمایت نمیکنه
مشکل بزرگ اینجاست که برخی از پیشکسوتها دوست ندارن استقلال بدون اونها موفق بشه ! و قطعا چوب لای چرخ تیم خواهند گذاشت !!

فکری در مصاحبه-ش گفته بود:
ما در بدترین شرایط و زمانی که 20 روز به آغاز لیگ باقی مانده بود به استقلال آمدیم و به صدر جدول رفتیم. حضور در صدر جدول برای برخی‌ها درد داشت.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تنها نگرانی من اینه که گرشاسبی نذاره نکونام سرمربی یشه، خصوصا اینکه با فولاد به مرحله بعد آسیا صعود کرده، اگر اشتباه نکنم گرشاسبی پرسپولیسیه و بعید نیست مانع حضور نکونام تو استقلال بشه، باید دید زور آجورلو تو این مورد چقدره؟
ضمنا با دلار 32 تومن مگر آدم مخشو یه حیوونی گاز گرفته باشه که بره استراماچونی که سیرمونی دلار نداره رو بیاره استقلال؟ ما برای فصل بعد یه جام حذفی میخوایم که فکر میکنم نکونام از پسش بر بیاد. کاش دیاباته رو هم برگردونن

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اینقدر که این قدیمی های استقلال در حال زیر آب زدن و مصاحبه علیه هم هستن هیچ باشگاه دیگه ای ندیدم اینجور پیشکسورت هایی داشته باشه
همه دنبال این هستن که یک نونی از کنار باشگاه استقلال سر سفرشون بیاد و یک مسئولیتی توی باشگاه بگیرن
همین حسن روشن که به زمین و زمان فحش میداد حقوق بگیر باشگاه که شد یا همین مظلومی دیگه انتقاد و بدوبیراه تموم شد و دیگه استقلال هیچ ایرادی نداشت
حرف از زیر آب زنی پیشکسوتها و مظلومی شد یاد این حرف بابایی افتادم
محمود بابایی: مجیدی گفت همین امشب مظلومی را اخراج کنید
بابایی اشاره‌ای هم به حرف‌های پرویز مظلومی درباره ملاقات شبانه او و فرهاد کرد و گفت: بگذارید درباره مجیدی کامل قضیه را باز کنم. یک شب قبل از آن که شهرآورد را ۴ بر ۲ به پرسپولیس ببازیم، فرهاد به من زنگ زد و گفت همین امشب مظلومی را برکنار کنید، چون با مظلومی به پرسپولیس می‌بازیم که ما این کار را نکردیم و بد هم باختیم.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مربي كه با اون همه بازيكن بياد ٤تا از آخال تركمنستان بخوره ريسكش زياده...

اون سال هم هيچ تضميني نبود تا آخر فصل نتيجه ميگرفت
این باشگاه بزرگ تاجه که به اشخاص اعتبار میده ! نه بالعکس ...
استرا اگه میموند به احتمال زیاد موفق میشد اما رفت و رزومه-شو خراب کرد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خب خدا رو شکر
سایت کالچو مرکاتوی ایتالیا آب پاکی رو ریخت رو دستمون
استراماچونی تا 30 ژوئن 2023 قرارداد داره و از استقلال 3.4 میلیون که معادل 109 میلیارد!! تومنه درخواست کرده و تازه 15 ژوئن یا 25 خرداد یعنی 10 روز دیگه اردو داره تو ترکیه
واقعا به چه دلیل باید از قطر که دریای پوله دل کنه بیاد تیم قهرمان رو تحویل بگیره؟!
همین سایت نوشته هوادارای استقلال دیوونه استراماچونی هستند که همینجا باید عرض کنم ما رو با این دیوونه های ماچونی یکی نکن! من هوادار استقلالم ولی از استراماچونی متنفرم.. البته اگر سرمربی تیمم بشه بخاطر استقلال مجبورم ازش حمایت کنم!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خب خدا رو شکر
سایت کالچو مرکاتوی ایتالیا آب پاکی رو ریخت رو دستمون
استراماچونی تا 30 ژوئن 2023 قرارداد داره و از استقلال 3.4 میلیون که معادل 109 میلیارد!! تومنه درخواست کرده و تازه 15 ژوئن یا 25 خرداد یعنی 10 روز دیگه اردو داره تو ترکیه
واقعا به چه دلیل باید از قطر که دریای پوله دل کنه بیاد تیم قهرمان رو تحویل بگیره؟!
همین سایت نوشته هوادارای استقلال دیوونه استراماچونی هستند که همینجا باید عرض کنم ما رو با این دیوونه های ماچونی یکی نکن! من هوادار استقلالم ولی از استراماچونی متنفرم.. البته اگر سرمربی تیمم بشه بخاطر استقلال مجبورم ازش حمایت کنم!
این استرا اصلا بحث اومدنش فنی نیست
دو تا بحث بود که اولا یک جورایی پولی که می خوایم بهش غرامت بدیم رو مثلا روی یک قرارداد 2 ساله بهش بدیم بحث دیگم این حمایت فضای مجازی بود از این بابا

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان یک مورد مهمی هم که بگم اینه که اکثر کانال های تلگرامی استقلالی معروف ادمین هاش ادمین کانال های پرسپولیس هم هستن !!! و سعی میکنن افکار عمومی رو هدایت کنن الان همشون گیر دادن که باید سرمربی خارجی بیارید هیچ منطقی هم پشت این حرفشون نیست فقط میگن فصل بعد که هیچی فصل بعدش بجاش نتیجه میگیریم ( از اون حرف های مفت ) کلا توی جو این کانال ها قرار نگیرید
من مطمئن هستم اومدن سرمربی خارجی برای این دلال ها و یک سری که اطراف تیم هستن خیلی سود داره چون سرمربی خارجی شناخت نداره گرفتن بازیکن به این ها واگذار میشه و سود و دزدی عجیبی این وسط صورت میگیره. در ضمن هروقت هم بخوان میتونن زمینه اخراجش رو فراهم کنن

فعلا تنها نسخه ی استقلال نکونام هست هرکی بجز نکونام یعنی از دست رفتن این فصل

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تنها نگرانی من اینه که گرشاسبی نذاره نکونام سرمربی یشه، خصوصا اینکه با فولاد به مرحله بعد آسیا صعود کرده، اگر اشتباه نکنم گرشاسبی پرسپولیسیه و بعید نیست مانع حضور نکونام تو استقلال بشه، باید دید زور آجورلو تو این مورد چقدره؟
ضمنا با دلار 32 تومن مگر آدم مخشو یه حیوونی گاز گرفته باشه که بره استراماچونی که سیرمونی دلار نداره رو بیاره استقلال؟ ما برای فصل بعد یه جام حذفی میخوایم که فکر میکنم نکونام از پسش بر بیاد. کاش دیاباته رو هم برگردونن
همه این انتقالات سرمربی ها باید اجازه وزیر پشتش باشه مگه گل محمدی که می خواست بره تیم رقیب چجوری دستوری رفت !!! قرارداد هم داشت !!
قرارداد داره و نمیتونه بیاد و اینام در فوتبال ایران بهانه هست بخوان بیاد با یک تلفن یا نامه تمومه
همین الان مجیدی که میگفتن قرارداد 3 ساله داره چجوری جدا شد ؟؟ طبق کدوم قانون فوتبالی توی کدوم کشور دنیا سرمربی که قرارداد 3 ساله داره میتونه به این راحتی ول کنه بره !!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
همه این انتقالات سرمربی ها باید اجازه وزیر پشتش باشه مگه گل محمدی که می خواست بره تیم رقیب چجوری دستوری رفت !!! قرارداد هم داشت !!
قرارداد داره و نمیتونه بیاد و اینام در فوتبال ایران بهانه هست بخوان بیاد با یک تلفن یا نامه تمومه
همین الان مجیدی که میگفتن قرارداد 3 ساله داره چجوری جدا شد ؟؟ طبق کدوم قانون فوتبالی توی کدوم کشور دنیا سرمربی که قرارداد 3 ساله داره میتونه به این راحتی ول کنه بره !!
به نظرم میتونست یه پول رضایتنامه تو باشگاه تزریق کنه با رفتنش اما خیلی راحت مربی بدون شکست رو دادن رفت

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان یک مورد مهمی هم که بگم اینه که اکثر کانال های تلگرامی استقلالی معروف ادمین هاش ادمین کانال های پرسپولیس هم هستن !!! و سعی میکنن افکار عمومی رو هدایت کنن الان همشون گیر دادن که باید سرمربی خارجی بیارید هیچ منطقی هم پشت این حرفشون نیست فقط میگن فصل بعد که هیچی فصل بعدش بجاش نتیجه میگیریم ( از اون حرف های مفت ) کلا توی جو این کانال ها قرار نگیرید
من مطمئن هستم اومدن سرمربی خارجی برای این دلال ها و یک سری که اطراف تیم هستن خیلی سود داره چون سرمربی خارجی شناخت نداره گرفتن بازیکن به این ها واگذار میشه و سود و دزدی عجیبی این وسط صورت میگیره. در ضمن هروقت هم بخوان میتونن زمینه اخراجش رو فراهم کنن

فعلا تنها نسخه ی استقلال نکونام هست هرکی بجز نکونام یعنی از دست رفتن این فصل
متاسفانه پرسپولیسی نیستن!!! حالا شاید یه سری کانال ها کلا ادمین مشترک دارن...
اما در مجموع اینه که مجازی میگن باید خارجی باشه مثل چندین پیج که ادمیناشون خبرنگاران استقلالی و حتی لیدرهای حال و سابق باشگاه هم هستن!!!
حالا این نظرخودشونه یا خط میگیرن خدا میداند

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا