شفر رفت و فرهاد اومد هوادار گفت شفر
استرا رفت و فرهاد اومد !هوادار گفت استرا !
فرهاد از چش همه افتاد وقتی گند فینال حذفی پیش آمد !! قهر کردی با مدیر عامل ؟ هوادار را چرا اذیت کردی که جام حذفی از دست بره !!
و حالا برنامه سه ساله داشتی و یک سال اول تمام شد و رفتی !!
چه شخصیتی داد دقیقا به تیم ؟ سه سال اگر میماند و کلکسیون جام هارو میاورد اون موقعه میشد شخصیت !
رکورد ها هیچ فایده ای نداره ! شد یک رزومه برای مربی که رفت به وطنش امارات ! من شخصا با فرهاد مشکل ندارم !! مشکلم با شاه فرهاد فن ها هستش !! که تا شش ماه قبل میگفتن این کیه حالا شده اسطوره !! اسطوره تیم وقتی قهرمان شده تیم رو ول نمیکنه
درضمن محمود فکری هم خود هوادار میخواست !! همینجا اسمشو سرچ کن میاد !! که این بابا قهرمان کرده تیم رو لیگ 1 ! کلی تجربه داره اسطوره تیم و ...
قهرمان ماندن به قول معروف هنر است !! این که سال دیگه با بیشترین گل خورده یا بدترین امارها هم بیای قهرمان بشی و دفاع کنی ازجام قبلیت
-------------
دیکته ننوشته غلط نداره..مجیدی خودشم متوجه شد که نباید قهر میکرد و جام حذفی رو از دست میداد
من به شخصه دیگه اون جام حذفی برام اصلن مهم نیست..چیزی که زیاد داریم جام حذفی
ما به یه قهرمانی بعد 9 سال نیاز داشتیم که فرهاد جان زحمتشو کشید برامون
چه شخصیتی داد دقیقا به تیم ؟ شخصیت قهرمانی
اگر 3 سال میموند شخصیت خودش از دست میرفت...شاید باید با همین ماشین های میله دار میومدن میبردنش امین آباد! ما میگیم نره شما میگی بدوش؟؟؟!!!!
شما ظاهرا تو نروژ زندگی میکنی و لیگ اونجا رو دنبال میکنی! هنوز نمیدونی برای قهرمانی پیاپی به این فاکتورها نیاز هست:
- یک عدد وزیر پایه و حامی حداقل به مدت 8 سال! (همین حمید سجادی رو برو ببین چقدر پول ریخته تو باشگاه رقیب؟! ببین چطور داره بازیکن میخره؟ اونوخ ما 150 هزار یورو نداشتیم بدیم ماچونی!)
- حمایت داوران به مقدار لازم
-2 پیمانه حمایت کمیته انضباطی
- 5 قاشق حمایت سازمان لیگ
- بودجه و اعتبارات به مقدار لازم!
اصلا گور بابای اسطوره....هیشکی هم بلد نیست اسطوره رو دقیق تعریف کنه...ما میگیم پیشکسوت شما بهت برنخوره!!! ببین اگر شیث رضایی آی بدو آی بدو هم بیاد تیممو قهرمان کنه من ازش حمایت میکنم...قهرمانی شاه فرهاد و رکوردهاش که روی سر ما جا داره!!!
مجیدی در حد توانش تلاش کرد بیشتر از این دیگه نمیتونست..اگر میموند و سال بعد میومد رتبه پنجم همین شماها قابلمه بدست شعار حیا کن رها کن سرمیدادید! بنظرم خیلی کار درستی کرد که رفت کنار...جا رو باز کرد برای بقیه...ضمن اینکه حواسمون باشه الان مدیرعامل آجورلو هست نه سعادتمند....آدمیه که تلاش میکنه سال بعد هم یکی بیاد که تیم از عنوان قهرمانیش دفاع کنه..امیدوارم همینطور هم بشه
مجیدی خودشو به هوادار تحمیل نمیکنه و اگر متوجه بشه بدرد تیم نمیخوره خودش میره..این دو سه سال پیش تو پستهاش نوشت...
من میدونم منظورت از قهرمان موندن ، قهرمانی های تیم رقیب هست این کک رو هم اون افشین پیروانی ....انداخته تو جون شماها......دقیقا اومده 5-1 نشون داده اونم با مبدا زمانی بابامسعود! بگو بدونم ستاره آسیایی چند تا داری؟ در صورتیکه حواسشون نیست بدون بابامسعود و اون فاکتورهایی که گفتم تکرار قهرمانی ممکن نیست...تو همین فصل 2 تا دفاع ما رو سرباز کردن در صورتیکه بازیکنای خودشون هم سرباز بودن ولی جدا نشدن!!..بذار این بشر با افکار خودش خوش باشه....من که برای پرت ولاهاش تره هم خورد نمیکنم...الان کت تن ماست...قهرمانی 68 امتیازی بدون باخت.....درست بعد رفتن بابامسعود! دمِ مجیدی هم گرم......ایشالا اگر سرمربی درستی انتخاب کنیم قهرمانی فصل بعد هم چرا که نه؟