پین به درد سرمربیگری (حداقل توی ایران) نمیخوره چون زیادی جنتلمن به نظر میرسهمن جای آجرلو باشم پین رو میزارم با یک مربی ایتالیایی
طبق شنیدههای «فرهیختگان» حتی در روزهای اخیر برخی نفرات نزدیک به باشگاه افرادی مانند گابریل پین را برای سرمربیگری استقلال پیشنهاد دادهاند، این در حالی است که این مربی بعد از پایان قراردادش با استقلال هنوز وضعیت مشخصی ندارد و عدهای از مقصد وی در کشور امارات و تیم الاتحاد کلبا صحبت میکنند. با این حال گویا مذاکرات با این مربی برای تمدید قراردادش فعلا آغاز شده اما اینکه این مربی ایتالیایی در چه سمتی در استقلال به کار بپردازد، بهخودیخود به ابهامات قضیه اضافه کرده است. یکی از اعضای کادر مجیدی در فصل گذشته در پاسخ به این سوال که اصولا پین شخصیت سرمربیگری در وجود خود دارد یا خیر، با بیان اینکه اصلا بعید است این چهره پیشنهاد تمدید قرارداد با استقلال را قبول کند روی شخصیت قوی پین برای سرمربیگری در استقلال تاکید کرد. با این حال به نظر میرسد همچنان باید منتظر ماند تا تکلیف این ماجرا مشخص شود.
بزرگترین اشتباه آجرلو ین بوده که مربی تیم قهرمان رو مفتی اجازه داده برهاتفاقا اشتباهه بگیم تقصیر آجرلو نیست ، چون مدیریت دستشه البته بهش امیدوارم هستیم ..
مصطفوی چه ساخته بود با مجیدی یهو گذاشت رفت !
پین عنصر تاثیرگذار نیمکت مجیدی بود بنظرم هر جوری هست باید حفظ بشه
فرهاد یه فصل دیگه نمیکشید..بزرگترین اشتباه آجرلو ین بوده که مربی تیم قهرمان رو مفتی اجازه داده بره
با افشای قرارداد فرهاد معلوم شد انگیزه اصلیش پیشنهاد مالی بهتر بوده و پیشرفت و خانواده و... اولویت اخرش هم نبوده...
اینجا باید باشگاه برای صدور رضایت نامه یه درصد خوب میگرفت که حداقل میشد هزینه های مربی جدید یا یک بازیکن تاپ خارجی
اگر این پیشنهاد رو نداشت میکشید خیلی خوب هم میکشید!!! فرهاد هدفش یک فصل نبود و پروژه بلندمدت داشت...اینو از یارگیری و میانگین سنی تیم هم به خوبی میشد فهمیدآجورلو ول کن نکونام نیست. میگن اجازه شو از کارخونه فولاد داره میگیره!
فرهاد یه فصل دیگه نمیکشید..
شما از کجا میدونی آجورلو درصد نگرفته؟ شاید گرفته.. حالا اون درصد برای ما سرمربی میشه؟
از قدیم گفتن هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیرهاگر این پیشنهاد رو نداشت میکشید خیلی خوب هم میکشید!!! فرهاد هدفش یک فصل نبود و پروژه بلندمدت داشت...اینو از یارگیری و میانگین سنی تیم هم به خوبی میشد فهمید
اگر آجرلو درصد باشگاه رو گرفته دمش گرم ولی چیزی نگفتن برخلاف مهدی قایدی و صیادمنش و غیره که قبل قرارداد خودشون سهم باشگاه رسانه ای شد
درسته اما يه عده هوادار ساده لوح فكر ميكردن محض رضاي خدا گربه موش ميگيره و مي گفتن فرهاد خيلي پولداره و هدفش پول نيست!!! در هر صورت اميدوارم آجرلو سهم باشگاه رو گرفته باشهاز قدیم گفتن هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
هیشکی هم از پول بدش نمیاد
ولی موندنش نه به نفع ما بود و نه به نفع خودش
همون بهتر که رفت.. دستش هم درد نکنه تیمو قهرمان کرد و رفت
باز هم میگم واقعا فرهاد نیازی به این پول نداره.. ساده لوح هم خودتیدرسته اما يه عده هوادار ساده لوح فكر ميكردن محض رضاي خدا گربه موش ميگيره و مي گفتن فرهاد خيلي پولداره و هدفش پول نيست!!! در هر صورت اميدوارم آجرلو سهم باشگاه رو گرفته باشه
فرهاد مربي خوبي بود و همه ركوردها رو زد بعد بگيم موندنش به نفع تيم نيست؟ پس اين حال و ضع و بدون مربي بودن به نفع تيمه؟!
نمیدونم چه اصراری دارید حرفها رو تحریف کنید؟ و همچنین حرفهای خودتون رو عوض کنید!!! من کی گفتم فرهاد رو قبول ندارم؟!... زمانی هم که نتیجه نمیگرفت حمایتش کردم از کوچکترین تصمیم و تعویضش هم حتی انتقاد نکردم!!! برخلاف خیلی ها که تا زمانی نتیجه نگرفت و تیم رو قهرمان نکرد قبولش نداشتن و حتی حاضر نبودن یک فصل دیگه بهش وقت بدن و الان مقدسش کردن و احساس کردن چون تیم رو قهرمان کرده نباید نقد بشهباز هم میگم واقعا فرهاد نیازی به این پول نداره.. ساده لوح هم خودتی
بیشتر برای اینکه خودشو گم و گور کنه از دست هوادار رفت امارات، پولی که اونا میدن حرفه ایه و تقصیر اونا چیه که پول ما بی ارزشه؟
موندنش بی فایده بود، همه از لحاظ روحی و روانی و هم از لحاظ فکری کاملا تخلیه بود
شما خبر نداری من میدونم چی کشید؟ تازه همه هم دستشو خونده بودن، فشاری که امسال فرهاد تحمل کرد 10000 پاسکال بود فشاری که یه مربی معمولی تحمل میکنه 100 پاسکاله
وقتی یه سرمربی مجبور باشه تو سال سوم تیمش قهرمان بشه و مانع ششمین قهرمانی تیم رقیب بشه مشخصه که چقدر پاسکال روشه!
بعدشم شماها که فرهاد رو قبول ندارید خیلیاتون که میگید اصلا مربی نیست!! چیه گیر دادید به فرهاد؟ بوخودا فرهاد شاگرد همه اینا بوده، از صمد بگیر تا پرویز و بزرگوار.... یکیو بذارید سرمربی دیگه... حالا فرهاد فرهاد میکنید؟؟
الان تازه فردا 20 خرداده... بهمین سوی چراغ به پرویز مظلومی بگی بیا آفتاب مهتاب زنان میان سرمربی میشه، از خیلیای دیگه هم بهتره، من هنوز پرویز خان رو قبول دارم، من نمیدونم چه گیری دادید به مجیدی، به پشهه میگن چیه زمستونا پیدات نیست، میگه نه اینکه تابستونا باهام خوب رفتار می کنید؟!!!! شده حکایت این گردن شکسته مجیدی! تیمتو قهرمان کرده دیگه چی میخوای از جونش؟ فرهاد گنگش بالاست، یه قهرمانی پاک میاره برای یه عمر زندگی.. الان مشکل این چیه؟ برو با قهرمانی تیمت حالشو ببر، آجورلو تو انتخاب سرمربی گند زده و داره دور سر خودش میچرخه تقصیر فرهاده؟!!!! اصلن برید همین عشق رفیقتو بیارید کی بود؟ الهام ساکتی؟ ساکت الهامی؟ ما که جام مونو گرفتیم قهرمان هم شدیم، رفتیم آسیا
من جای آجورلو بودم از ترکیب مجید نامجو مطلق و گابریل پین استفاده میکردم. باور کن جواب میده، دلارهامم نگه میداشتم میدادم به دیاباته یا تیام و چندتا بازیکن خوب و پلی میکر و از این لفظ بازیا که همیشه قبل فصل میخوایم بخریم و آخرش سعید مهری از توش درمیاد
در دنیای مربیگری فوتبال واقعا رقم بالاییه اگه صحت داشته باشهپ.ن: 1.300 دلار ربطی به بی ارزشی پول ما نداره همه جا خیلی پوله!!!