• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نکونام: استقلال؟ شاید وقتی دیگر
هوادارای استقلال: نکونام؟ ایشالا هیچ وقت دیگر!!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تو این شرایط به هیچ وجه مربی خارجی جدید به دردمون نمیخوره....فقط کسی باشه که بازیکنای استقلال رو بشناسه
فرصت چندانی هم نداریم و مرداد لیگ شروع میشه باید هر چه سریعتر بازیکنا رو بخریم
تنها کسی که نزدیکترین فرد به تیمه گابریل پین هست....حالا یا شخصیت سرمربیگری داره یا نداره...یا خوشگله یا زشته ...یا جنتلمنه یا نیست، قیمتش بالاست یا پایینه، هر چی هست الان بهترین گزینه برای ماست (ضمن اینکه یه جا خوندم جواد نکونام هم 15 میلیارد خواسته بوده که تقریبا با قیمت یه مربی خارجی برابری میکنه)
طبق شنیده‌های «فرهیختگان» حتی در روزهای اخیر برخی نفرات نزدیک به باشگاه افرادی مانند گابریل پین را برای سرمربیگری استقلال پیشنهاد داده‌اند، این در حالی است که این مربی بعد از پایان قراردادش با استقلال هنوز وضعیت مشخصی ندارد و عده‌ای از مقصد وی در کشور امارات و تیم الاتحاد کلبا صحبت می‌کنند. با این حال گویا مذاکرات با این مربی برای تمدید قراردادش فعلا آغاز شده اما اینکه این مربی ایتالیایی در چه سمتی در استقلال به کار بپردازد، به‌خودی‌خود به ابهامات قضیه اضافه کرده است. یکی از اعضای کادر مجیدی در فصل گذشته در پاسخ به این سوال که اصولا پین شخصیت سرمربیگری در وجود خود دارد یا خیر، با بیان اینکه اصلا بعید است این چهره پیشنهاد تمدید قرارداد با استقلال را قبول کند روی شخصیت قوی پین برای سرمربیگری در استقلال تاکید کرد. با این حال به نظر می‌رسد همچنان باید منتظر ماند تا تکلیف این ماجرا مشخص شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عارف آقاسی، مدافع سابق استقلال:
«الان هم زیاد نمی‌خواهم به ریز اتفاقاتی که افتاد بپردازم اما زمانی که در استقلال حضور داشتم، افرادی بودند که از دعوت شدن من به تیم ملی جلوگیری می‌کردند. در آن زمان حتی نامه‌ای به دروغ از طرف باشگاه به کادرپزشکی و فنی تیم ملی ارسال شده بود که عارف آقاسی مصدوم است و تا چندین هفته نمی‌تواند بازی یا تمرین کند. همین موضوع باعث شده بود تا از دعوت من جلوگیری شود!»

«من کار کردن با ایشان را در چند واژه خلاصه می‌کنم؛ تلاش، سختی، قانع نبودن و در نهایت پیشرفت. به نظر من تمام فوتبالیست‌ها باید حداقل یکسال زیر نظر آقاجواد کار کنند. مخصوصا درباره آنالیزهای بعد از بازی‌ها این را به‌خوبی احساس می‌کنید. آنجا که به خودت می‌گویی: یا خدا، آنالیز داریم! نه تنها آقا جواد، بلکه کل کادرفنی ایشان باعث پیشرفت بازیکن می‌شوند. به شخصه خیلی خوشحالم که در کنار ایشان بودم و انشاالله در آینده نیز چنین اتفاقی رخ بدهد. ایشان واقعا نیاز به تعریف و تمجید ندارند."

پ.ن: حالا دلیل دشمنی اسکوچیچ با استقلال رو متوجه میشم!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تا وقتی که مجیدی با استقلال قهرمان لیگ برتر بشه تو ذهنم میگفتم چقدر مربی استقلالی داریم و با این همه مدعی مربیگری استقلال کار سختی داریم!
الان که مجیدی قهرمان شده نمیدونم فاصله خودشو با مربیا خیلی زیاد کرده یا الکی ترس افتاده تو جون همه از جمله مدیرعامل و هوادار و مربیای دیگه؟
البته همه جای دنیا موندن تو تیم قهرمان برای مربی ای که تیمو قهرمان کرده و هم برای مربی جدیدی که میخواد بیاد ریسک بالایی داره!
ورزش 3 هم بدش نمیاد روی انتخاب سرمربی استقلال تاثیر بگذاره

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اتفاقا اشتباهه بگیم تقصیر آجرلو نیست ، چون مدیریت دستشه البته بهش امیدوارم هستیم ..‌

مصطفوی چه ساخته بود با مجیدی یهو گذاشت رفت !

پین عنصر تاثیرگذار نیمکت مجیدی بود بنظرم هر جوری هست باید حفظ بشه
بزرگترین اشتباه آجرلو ین بوده که مربی تیم قهرمان رو مفتی اجازه داده بره
با افشای قرارداد فرهاد معلوم شد انگیزه اصلیش پیشنهاد مالی بهتر بوده و پیشرفت و خانواده و... اولویت اخرش هم نبوده...

اینجا باید باشگاه برای صدور رضایت نامه یه درصد خوب میگرفت که حداقل میشد هزینه های مربی جدید یا یک بازیکن تاپ خارجی

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آجورلو ول کن نکونام نیست. میگن اجازه شو از کارخونه فولاد داره میگیره!
بزرگترین اشتباه آجرلو ین بوده که مربی تیم قهرمان رو مفتی اجازه داده بره
با افشای قرارداد فرهاد معلوم شد انگیزه اصلیش پیشنهاد مالی بهتر بوده و پیشرفت و خانواده و... اولویت اخرش هم نبوده...

اینجا باید باشگاه برای صدور رضایت نامه یه درصد خوب میگرفت که حداقل میشد هزینه های مربی جدید یا یک بازیکن تاپ خارجی
فرهاد یه فصل دیگه نمی‌کشید..
شما از کجا میدونی آجورلو درصد نگرفته؟ شاید گرفته.. حالا اون درصد برای ما سرمربی میشه؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آجورلو ول کن نکونام نیست. میگن اجازه شو از کارخونه فولاد داره میگیره!

فرهاد یه فصل دیگه نمی‌کشید..
شما از کجا میدونی آجورلو درصد نگرفته؟ شاید گرفته.. حالا اون درصد برای ما سرمربی میشه؟
اگر این پیشنهاد رو نداشت میکشید خیلی خوب هم میکشید!!! فرهاد هدفش یک فصل نبود و پروژه بلندمدت داشت...اینو از یارگیری و میانگین سنی تیم هم به خوبی میشد فهمید

اگر آجرلو درصد باشگاه رو گرفته دمش گرم ولی چیزی نگفتن برخلاف مهدی قایدی و صیادمنش و غیره که قبل قرارداد خودشون سهم باشگاه رسانه ای شد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اگر این پیشنهاد رو نداشت میکشید خیلی خوب هم میکشید!!! فرهاد هدفش یک فصل نبود و پروژه بلندمدت داشت...اینو از یارگیری و میانگین سنی تیم هم به خوبی میشد فهمید

اگر آجرلو درصد باشگاه رو گرفته دمش گرم ولی چیزی نگفتن برخلاف مهدی قایدی و صیادمنش و غیره که قبل قرارداد خودشون سهم باشگاه رسانه ای شد
از قدیم گفتن هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
هیشکی هم از پول بدش نمیاد
ولی موندنش نه به نفع ما بود و نه به نفع خودش
همون بهتر که رفت.. دستش هم درد نکنه تیمو قهرمان کرد و رفت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این خبر ورزشی چرت و پرت زیاد میگه ولی اگر بشه چی میشه: پراندلی

پ.ن: ما جواد نکونام رو نمیتونیم راضیش کنیم اونوخ میخوایم این ایتالیایی 65 ساله رو که از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و افسردگی گرفته رو راضیش کنیم؟
ولی من فکر میکنم آجورلو هر جور که شده میخواد استراماچونی رو بیاره...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این همونی بود که 5 متر میرفت عقب از لای تماشاچیا اوت مینداخت؟!
ماشالا چه بزرگ شده..شده معاون مس رفسنجان....
میگه بازیکن ایرانی الان شده 15 تومن! خارجی بگیریم میشه 6.5 میلیارد! قیمت ها خیلی رفته بالا

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
از قدیم گفتن هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
هیشکی هم از پول بدش نمیاد
ولی موندنش نه به نفع ما بود و نه به نفع خودش
همون بهتر که رفت.. دستش هم درد نکنه تیمو قهرمان کرد و رفت
درسته اما يه عده هوادار ساده لوح فكر ميكردن محض رضاي خدا گربه موش ميگيره و مي گفتن فرهاد خيلي پولداره و هدفش پول نيست!!! در هر صورت اميدوارم آجرلو سهم باشگاه رو گرفته باشه

فرهاد مربي خوبي بود و همه ركوردها رو زد بعد بگيم موندنش به نفع تيم نيست؟ پس اين حال و ضع و بدون مربي بودن به نفع تيمه؟!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا پین هم پیشنهاد استقلال رو رد کرده!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درسته اما يه عده هوادار ساده لوح فكر ميكردن محض رضاي خدا گربه موش ميگيره و مي گفتن فرهاد خيلي پولداره و هدفش پول نيست!!! در هر صورت اميدوارم آجرلو سهم باشگاه رو گرفته باشه

فرهاد مربي خوبي بود و همه ركوردها رو زد بعد بگيم موندنش به نفع تيم نيست؟ پس اين حال و ضع و بدون مربي بودن به نفع تيمه؟!
باز هم میگم واقعا فرهاد نیازی به این پول نداره.. ساده لوح هم خودتی :)
بیشتر برای اینکه خودشو گم و گور کنه از دست هوادار رفت امارات، پولی که اونا میدن حرفه ایه و تقصیر اونا چیه که پول ما بی ارزشه؟

موندنش بی فایده بود، همه از لحاظ روحی و روانی و هم از لحاظ فکری کاملا تخلیه بود
شما خبر نداری من میدونم چی کشید؟ تازه همه هم دستشو خونده بودن، فشاری که امسال فرهاد تحمل کرد 10000 پاسکال بود فشاری که یه مربی معمولی تحمل میکنه 100 پاسکاله
وقتی یه سرمربی مجبور باشه تو سال سوم تیمش قهرمان بشه و مانع ششمین قهرمانی تیم رقیب بشه مشخصه که چقدر پاسکال روشه!
بعدشم شماها که فرهاد رو قبول ندارید خیلیاتون که میگید اصلا مربی نیست!! چیه گیر دادید به فرهاد؟ بوخودا فرهاد شاگرد همه اینا بوده، از صمد بگیر تا پرویز و بزرگوار.... یکیو بذارید سرمربی دیگه... حالا فرهاد فرهاد میکنید؟؟
الان تازه فردا 20 خرداده... بهمین سوی چراغ به پرویز مظلومی بگی بیا آفتاب مهتاب زنان میان سرمربی میشه، از خیلیای دیگه هم بهتره، من هنوز پرویز خان رو قبول دارم، من نمیدونم چه گیری دادید به مجیدی، به پشهه میگن چیه زمستونا پیدات نیست، میگه نه اینکه تابستونا باهام خوب رفتار می کنید؟!!!! شده حکایت این گردن شکسته مجیدی! تیمتو قهرمان کرده دیگه چی میخوای از جونش؟ فرهاد گنگش بالاست، یه قهرمانی پاک میاره برای یه عمر زندگی.. الان مشکل این چیه؟ برو با قهرمانی تیمت حالشو ببر، آجورلو تو انتخاب سرمربی گند زده و داره دور سر خودش میچرخه تقصیر فرهاده؟!!!! اصلن برید همین عشق رفیقتو بیارید کی بود؟ الهام ساکتی؟ ساکت الهامی؟ ما که جام مونو گرفتیم قهرمان هم شدیم، رفتیم آسیا:)
من جای آجورلو بودم از ترکیب مجید نامجو مطلق و گابریل پین استفاده می‌کردم. باور کن جواب میده، دلارهامم نگه می‌داشتم میدادم به دیاباته یا تیام و چندتا بازیکن خوب و پلی میکر و از این لفظ بازیا که همیشه قبل فصل میخوایم بخریم و آخرش سعید مهری از توش درمیاد:)

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بفرما اینم سرمربی جدیدمون:(
وقتی سرمربیگری استقلال بچه بازی میشه و تیمو میدید دست فرهاد مجیدی، همین میشه دیگه:)
بفرما تحویل بگیر! از پراندلی رسیدیم به عنایتی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آقا تموم شد:(
آق غلامرضا استوری گذاشته خدایا خیلی‌ها، یه جوری بلندم کن بکوبون تو زمین استقلال که دیگه از جام بلند نشم:)
خدایا خودت به ما هم رحم کن! آقای آجورلو لااقل امیرخان پرویز خان نامجو مطلق، باز علیمنصور
آخه عنایتی؟!! با کدوم رزومه؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عنایتی شوخیشم قشنگ نیست!
عنایتی برای استقلال زیاد زحمت کشیده لااقل بذارید یه تیم رو بیاره نیمه بالای جدول بعد بهش تیم بدید.
این یکیو نسوزونید..
با ما اینکارو نکن آقای آجورلو..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ولی نمیدونم چرا من هر چی اینجا مینویسم این کانال ای تلگرامی از روی پستام کپی میکنن! مجانی دارم محتوا تولید میکنم براشون:)
آجورلو داره رد گم میکنه با عنایتی، بنظرم با قلعه نوعی تموم کرده، الان همینو کپی میکنن. میگی نرو برو ببین:)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
باز هم میگم واقعا فرهاد نیازی به این پول نداره.. ساده لوح هم خودتی :)
بیشتر برای اینکه خودشو گم و گور کنه از دست هوادار رفت امارات، پولی که اونا میدن حرفه ایه و تقصیر اونا چیه که پول ما بی ارزشه؟

موندنش بی فایده بود، همه از لحاظ روحی و روانی و هم از لحاظ فکری کاملا تخلیه بود
شما خبر نداری من میدونم چی کشید؟ تازه همه هم دستشو خونده بودن، فشاری که امسال فرهاد تحمل کرد 10000 پاسکال بود فشاری که یه مربی معمولی تحمل میکنه 100 پاسکاله
وقتی یه سرمربی مجبور باشه تو سال سوم تیمش قهرمان بشه و مانع ششمین قهرمانی تیم رقیب بشه مشخصه که چقدر پاسکال روشه!
بعدشم شماها که فرهاد رو قبول ندارید خیلیاتون که میگید اصلا مربی نیست!! چیه گیر دادید به فرهاد؟ بوخودا فرهاد شاگرد همه اینا بوده، از صمد بگیر تا پرویز و بزرگوار.... یکیو بذارید سرمربی دیگه... حالا فرهاد فرهاد میکنید؟؟
الان تازه فردا 20 خرداده... بهمین سوی چراغ به پرویز مظلومی بگی بیا آفتاب مهتاب زنان میان سرمربی میشه، از خیلیای دیگه هم بهتره، من هنوز پرویز خان رو قبول دارم، من نمیدونم چه گیری دادید به مجیدی، به پشهه میگن چیه زمستونا پیدات نیست، میگه نه اینکه تابستونا باهام خوب رفتار می کنید؟!!!! شده حکایت این گردن شکسته مجیدی! تیمتو قهرمان کرده دیگه چی میخوای از جونش؟ فرهاد گنگش بالاست، یه قهرمانی پاک میاره برای یه عمر زندگی.. الان مشکل این چیه؟ برو با قهرمانی تیمت حالشو ببر، آجورلو تو انتخاب سرمربی گند زده و داره دور سر خودش میچرخه تقصیر فرهاده؟!!!! اصلن برید همین عشق رفیقتو بیارید کی بود؟ الهام ساکتی؟ ساکت الهامی؟ ما که جام مونو گرفتیم قهرمان هم شدیم، رفتیم آسیا:)
من جای آجورلو بودم از ترکیب مجید نامجو مطلق و گابریل پین استفاده می‌کردم. باور کن جواب میده، دلارهامم نگه می‌داشتم میدادم به دیاباته یا تیام و چندتا بازیکن خوب و پلی میکر و از این لفظ بازیا که همیشه قبل فصل میخوایم بخریم و آخرش سعید مهری از توش درمیاد:)
نمیدونم چه اصراری دارید حرفها رو تحریف کنید؟ و همچنین حرفهای خودتون رو عوض کنید!!! من کی گفتم فرهاد رو قبول ندارم؟!... زمانی هم که نتیجه نمیگرفت حمایتش کردم از کوچکترین تصمیم و تعویضش هم حتی انتقاد نکردم!!! برخلاف خیلی ها که تا زمانی نتیجه نگرفت و تیم رو قهرمان نکرد قبولش نداشتن و حتی حاضر نبودن یک فصل دیگه بهش وقت بدن و الان مقدسش کردن و احساس کردن چون تیم رو قهرمان کرده نباید نقد بشه

بازم میگم فرهاد رو از لحاظ شخصیتی قبول ندارم و بهش نقد دارم... یعنی نباید انتقاد کرد از فرهاد مجیدی؟!

شحصیتش رو قبول ندارم چون میبینم برای منافع شخصیش با یک تصمیم نسنجیده چه بلایی سر تیم آورده هنوز هم مربی نداریم...البته آجرلو هم بی تقصیر نیست که گذاشت بره

پ.ن: 1.300 دلار ربطی به بی ارزشی پول ما نداره همه جا خیلی پوله!!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا