والا من هیچ اصراری ندارم تو خوشت اومده از این بحثها یک ماهه این موضوعو داری کشش میدی! بابا بس کن دیگه..مجیدی الان تو الاتحاده..جامم تو دفتر باشگاههنمیدونم چه اصراری دارید حرفها رو تحریف کنید؟ و همچنین حرفهای خودتون رو عوض کنید!!! من کی گفتم فرهاد رو قبول ندارم؟!... زمانی هم که نتیجه نمیگرفت حمایتش کردم از کوچکترین تصمیم و تعویضش هم حتی انتقاد نکردم!!! برخلاف خیلی ها که تا زمانی نتیجه نگرفت و تیم رو قهرمان نکرد قبولش نداشتن و حتی حاضر نبودن یک فصل دیگه بهش وقت بدن و الان مقدسش کردن و احساس کردن چون تیم رو قهرمان کرده نباید نقد بشه
بازم میگم فرهاد رو از لحاظ شخصیتی قبول ندارم و بهش نقد دارم... یعنی نباید انتقاد کرد از فرهاد مجیدی؟!
شحصیتش رو قبول ندارم چون میبینم برای منافع شخصیش با یک تصمیم نسنجیده چه بلایی سر تیم آورده هنوز هم مربی نداریم...البته آجرلو هم بی تقصیر نیست که گذاشت بره
پ.ن: 1.300 دلار ربطی به بی ارزشی پول ما نداره همه جا خیلی پوله!!!
دیگه الان برام مهم نیست فرهاد رو قبول داری یا نداری..اصلا برام مهم نیست..برای من اون جام مهم بود که گرفتیم و رفتیم آسیا.....تو این تاپیک من همیشه از سرمربی های تیم حمایت کردم ..کی گفته چون من طرفدار مجیدی هستم یا قبول دارم یا ندارم نباید نقدش کنم؟ فقط خداست که نقد نمیشه کرد...این حرفها چیه عرفان عزیز؟ شما دیگه ماشالا نباید از این حرفها بزنی...من همه رو نقد میکنم...همیشه هم از مجیدی حمایت کردم م.مجیدی تعویض میکنه حق منه انتقاد کنم...من حق دارم بخاطر بازی دادن نابجا از ژستد سر مجیدی رو ببرم! حالا چی میشه مگه؟ متاسفانه باید بگم شما هنوز حمایت رو به معنی انتقاد نکردن میدونی که این کاملا اشتباهه...
اتفاقا من عاشق شخصیت فرهاد مجیدیم...من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی....اون جمله: من به اینا نمیبازم " رو خیلی حال کردم....روحیه تعصب اقتدار شخصیت تزریق قهرمانی به تیم......من عاشق یه همچین شخصیتی هستم...
یکی مثل فرهاده یکی هم مثل علیمنصور.....5 سال هم بگی میمونه استقلال....ولی فرهاد یه بار برای همیشه استقلال رو قهرمان میکنه و جا رو برای بقیه خالی میکنه..هنوز هم فعلا دنگی از شب نگذشته...هر کی میومد هم امسال قهرمان شدن ما سخت بود....آجورلو بنظرم کار خوبی کرد گذاشت فرهاد بره
پ.ن: داداش تو رو خدا این حرفای فاسد شده کمونیستی رو بریز دور ..دیگه فوتبال حرفه ای شده و نباید تو هم حرف پیرزن ها ور تکرار کنی که...فرهاد هر چی میگیره نوش جونش ولی اینم بدون همون ایتالیایی دودره یعن ماچونی از الغرافه 4 میلیون و 400 هزار یورو برای دو فصل میگیره..تازه تو آسیا حذف شد و کلی هم بد نتیجه گرفت...فرهاد 1.3 میلیون دلار برای یه فصل تازه خیلی هم کمشه......فرهاد زیر قیمت جوونمردی کرده رفته.....دمش گرم...نوش جونش..گوارای وجودش...ازش هم ممنونم که تیممو قهرمان کرد و رفت...