مگه قهرمان نکرده؟ دمش گرم
من احتمال میدم هنوز داغی خیلی حواست نیست تیم قهرمان شده...آقا قهرمان شدیم بوخودا .. تو تاریخ استقلال فقط رایکوف و حجازی و پورحیدری و قلعه نوعی و فرهاد مجیدی تیمو قهرمان کردن...درود به همشون....
اسطوره کیلویی چنده؟ یکماهه گیر دادی مجیدی اسطوره نیست!!!..خب آقا نیست.....اصلا ببینم کدوم آدم..به مجیدی گفت اسطوره؟ ما به مجیدی نمیگیم اسطوره میگیم شافرهاد
میگیم عشق،...از اسطوره درجه اش خیلی بالاتره!
مجیدی باهوشه..میدونه هوادار عاشقشه....بخاطر همین میگه برمیگردم....اصلا میدونه کی بیاد کی بره..مگر شما باید تعیین کنی مجیدی کی بیاد کی بره؟!!!!..حالا شما اینطوری حساب کن که هوادار رو خر فرض کنه، من اینجوری حساب میکنم برآورد صحیحی از میزان محبوبیتش بین هوادار داره..هوادار داریم که به عشق مجیدی میاد ورزشگاه..هوادار داریم که به عشق مجیدی فوتبالی شده..آقا یکم بیشتر ورزشگاه برو...یکم بین مردم باش..ول کن این بچه های بالارو
به همین سوی چراغ یه فصل که سهله یه نیم فصل بگذره و خدایی نکرده تیم نتیجه نگیره هوادار باز هم مجیدی رو میخواد....اینقدر این بشر محبوبیت داره..الانم که تیمش رفته دسته 2 ی امارات..شما خوشحال باش...آقا درسته مجیدی رو دوست نداری ولی خدائیش یکم واقع نگر باش!