• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی به من نمیگه بازی استقلال - ذوب آهن تو فولادشهر اصفهانه یا آزادیه

بازی استقلال و ذوب آهن تو فولادشهر اصفهان برگزار میشه
هر چند واسه ما فرقی نداره
چون قراره سوراخش کنیم:)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فردا اگه حجازی بازم روی نیمکت نشینه حتما میبریم:D

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
اینجور که بوش میاد...دوباره برمیگرده!!!
ولی با اولین گندی که بزنه...حکم اخراجش صادر میشه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دیشب که اخبار ورزشی اعلام کرد که شفیع زاده گفته تو هفته جدید رضایت نامه کریمی رو میدیم :wacko:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سایتها چیزی ننوشتن راحع بهش؟

IranSport.Net - فيروز كريمى به احتمال بسيار زياد شنبه يا يكشنبه هفته آينده رضايتنامه اش را از مسئولان استقلال اهواز دريافت خواهد كرد تا غائله به وجود آمده خاتمه پيدا كند.«شهرام شفيعى زاده» با تأئيد مطلب فوق اظهار داشت: مشكل ما با كريمى حل شده است. بعد از نامه اى كه اميدوار رضايى به ما در خصوص حل مشكل به وجود آمده ارائه داد،تصميم گرفتيم تا به هر نحو ممكن مشكل به وجود آمده را حل كنيم. جدا از نامه اميدوار رضايى، به خاطر قريب، هواداران استقلال و غمخوار كه براى حل اين مشكلات تماس هاى زيادى با على شفيعى زاده برقرار كردند، همچنين شخص كريمى كه با وجود مشكلات اخير، حدود يك سال و نيم براى ما زحمت كشيدند، به مشكل اخير خاتمه خواهيم داد.شفيعى زاده در ادامه گفت: امروز يا فردا نشستى با استقلالى ها خواهيم داشت تا پس از آن، توافقات نهايى صورت گيرد. جدا از آن، با شخص فيروز كريمى نيز جلسه اى را برگزار خواهيم كرد. متعاقب آن شنبه يا يكشنبه هفته آينده نيز رضايتنامه كريمى را صادر خواهيم كرد.ما فقط مى خواستيم ثابت كنيم كه در اين خصوص صاحب حق هستيم. حالا كه اين موضوع ثابت شد، ديگر مشكلى نداريم.
مديرعامل استقلال اهواز در پايان در خصوص پيشنهاد جديد استيل آذين براى در اختيار گرفتن كريمى اظهار داشت: مسئولان استيل آذين سه شنبه پيشنهاد خوبى را به سازمان فوتبال ما ارائه دادند اما به خاطر اينكه با فتح الله زاده صحبت كرده بوديم، قيد پيشنهاد استيل آذين را زديم، بنابراين حضور كريمى در استيل آذين كاملاً منتفى شد.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوازى: هر ۲ جام را مى خواهيم
محمد نوازی هافبك استقلال تهران گفت: يكى از اهداف امسال ما، قهرمانى در جام حذفى است و براى رسيدن به اين هدف نه تنها تربيت يزد، بلكه ساير حريفان را هم شكست خواهيم داد.وى افزود: روحيه تيمى ما در حال حاضر خيلى بالاست. درست است كه وضعيت كادر فنى هنوز معلوم نيست اما بازيكنان كار خود را انجام مى دهند و براى كسب پيروزى در بازيهاى بعدى، تمام توان خود را به كار گرفته اند.نوازى اظهار داشت: حجازى نظارت مستقيمى بر تمرينات استقلال دارد و همين مسأله انگيزه ما را تقويت مى كند. اميدوارم موفقيتهاى تيم با حجازى همچنان ادامه داشته باشد و بتوانيم به قهرمانى ليگ و جام حذفى دست يابيم.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خب امسال بر خلاف 2 فصل قبل اوین گام رو استقلال با قدرت تا اینجا برداشته
دقیقه 80 نتیجه 5-2 به نفع استقلال

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنج گل آبی بدرقه تربیت یزد
استقلال قهرمان..............همینه همینه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریک به دوستان استقلالی!!!!!!
rose.gif

راستی یه سوال: به نظر شما دروازه بان تربیت یزد چند سالش بود؟؟؟؟؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم تبریگ میگم ولی طیق معمول این فصل طالبلو و دفاع اصلا خوب بازی نکردن. حسن نژاد چجوری دروازه بانیه؟ اصلا فصل پیش کجا بوده؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
صعود به مرحله بعدی مبارکمون باشه,ایشالا قهرمانی:D
فقط اون چند تا نخاله که تمام بازی اومده بودن حجازی رو تشویق کنند واقعا روی اعصاب بودن!!
جلو که افتاد شروع کردن استقلال حجازی همینه همینه!!!
واقعا هم استقلال با حجازی همینه که نیمه دوم, نیمه ای که همه قبول دارن نیمه مربیاس به قول گزارشگر بازی استقلال 2-3 باخت:eek:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
صعود به مرحله بعدی مبارکمون باشه,ایشالا قهرمانی:D
فقط اون چند تا نخاله که تمام بازی اومده بودن حجازی رو تشویق کنند واقعا روی اعصاب بودن!!
جلو که افتاد شروع کردن استقلال حجازی همینه همینه!!!
واقعا هم استقلال با حجازی همینه که نیمه دوم, نیمه ای که همه قبول دارن نیمه مربیاس به قول گزارشگر بازی استقلال 2-3 باخت:eek:

آفرين . به اين ميگن يه طرفدار به دور از تعصب الكي . درود بر شما

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ناراحت نشید

اما دفاع و دروازه بان واقعا ناهماهنگ هستند

همون اول بازی نزدیک بود اشتباه طالب لو و قربانی کار دست تیم بده....

قربانی رو زیاد نمیشناسم اما میدونم طالب لو دروازه بانی نبود که اینطوری اشتباه کنه

به عنوان یه پرسپولیسی ، تو دروازه بانها بعد از احمد رضا عابدزاده بزرگ از وحیدطالب لو خوشم میومد که نمیدونم این بنده خدا چه اتفاقی واسش افتاده که اینطوری شده....

امیدوارم زودتر مشکلش حل شه.... اون قلعه نویی نامرد اون چیزی که حق طالب لو بود رو بهش نداد

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ناصر حجازی:سرمربی، مدیر فنی و رئیس سازمان استقلال هستم/ از نتیجه راضی ام
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من در این باشگاه سمت سرمربی، مدیر فنی و رئیس سازمان فوتبال استقلال را برعهده دارم و تا پایان نیم فصل با همین روند به کار خود ادامه خواهم داد.
ناصر حجازی پس از برتری 5 بر 3 تیمش مقابل تربیت یزد با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران افزود: از دید من بازی برای استقلال به خوبی تمام شد زیرا توانستیم نتیجه مورد نظرمان را کسب کنیم و به مرحله بعدی جام حذفی راه یابیم . درجام حذفی فقط پیروزی مهم است و اینکه در پایان با چه نتیجه ای پیروز شویم، در درجه بعدی اهمیت قرار دارد.

وی در توجیه بازی ضعیف تیمش در دقایق پایانی نیمه دوم گفت: زمانی که 4 گل از تیم تربیت یزد پیش افتادیم میل تهاجمی تیم ما فروکش کرد. بازیکنان به آب و آتش نمی زدند. آنها برای جلوگیری ازمصدومیت کمتر در درگیری ها حضورمی یافتند که فکر می کنم این عوامل باعث دریافت دو گل در دقایق پایانی نیمه دوم شد.

ناصر حجازی درپاسخ به این سئوال که آیا هنوزهم سرمربی تیم فوتبال استقلال است؟ گفت: من سرمربی استقلال هستم اما از سکوهای ورزشگاه تیمم را هدایت می کنم. من از بالا تیمم را بهتر می بینم و می توانم هدایتی مفیدتر داشته باشم.

وی با اذعان به اینکه سرمربی، مدیر فنی و رئیس سازمان فوتبال باشگاه استقلال است، گفت: تا پایان نیم فصل اول، تیم با همین شرایط اداره خواهد شد پس از آن درفاصله تعطیلی دو هفته ای مسابقات درخصوص کادرفنی تصمیم گیری بهتری خواهیم داشت.

حجازی با ابراز بی اطلاعی از حضور فیروز کریمی در تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تا نیم فصل لیگ برتر مسئولان باشگاه در این زمینه نیزتصمیمات لازم را اتخاذ خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه تیمش در مصاف با تربیت یزد با سیستم چهار- دو- سه - یک بازی کردیم درخصوص شرایط حریف عصر امروز تیم فوتبال استقلال گفت : تربیت یکی از تیم های خوب لیگ برتر است که فصل گذشته شانس حضور در لیگ برتر را داشت. نباید به هیچ عنوان این تیم را تیمی ضعیف و ناتوان قلمداد کنیم.

حجازی خاطرنشان کرد: پیش از آغاز بازی به بازیکنانم گوشزد کردم که بازی مقابل تربیت یزد می تواند تمرین خوبی برای آنها پیش از دیدار با پاس همدان در لیگ برتر باشد. گمان می کنم تا دقیقه 70 نیز به خوبی خواسته های فنی من اجابت شد اما از این زمان به بعد توان تهاجمی ما فروکش کرد و بازیکنان به نتیجه راضی شدند. اگر آنها می توانستند دوندگی بیشتری داشته باشند نه تنها گل نمی خوردیم بلکه گل های دیگری را نیز به ثمر می رساندیم.

حجازی با رد شایعه اختلاف خود با هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: من با کسی اختلاف ندارم. تلاش می کنم که کارم را به نحو احسن انجام دهم گرچه در تمرینات فشار زیادی روی من و صادق ورمرزیار وجود دارد اما این ها را به جان خریده ام تا استقلال موقفق باشد.

وی درخاتمه از اظهارنظر پیرامون جدایی صمد مرفاوی خودداری کرد و افزود: صمد از استقلال رفت. بهتر است در این خصوص صحبت نکنیم.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علیرضا منصوریان:10 دقیقه حریف را دست کم گرفتیم / این موفقیت ها حاصل تلاش حجازی است
کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: بی انگیزگی بازیکنان در نیمه دوم باعث شد تا برتری قاطع و پرگل ما مقابل تربیت یزد تثبیت نشود .
علی منصوریان پس از برتری 5 بر3 تیمش مقابل تربیت یزد با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران افزود: تیم ما بازی خوبی را مقابل تربیت به نمایش گذاشت. تنها ده دقیقه این تیم را دست کم گرفتیم که باعث شد اختلاف مان به دو گل برسد.

وی ادامه داد: اگر از موقعیت هایمان به نحو احسن استفاده می کردیم، تربیت امکان رسیدن به گل های دوم و سوم را پیدا نمی کرد.

منصوریان با اذعان به اینکه برای تیم فوتبال استقلال درمسابقات لیگ برتر و جام حذفی تنها نتیجه مهم است خاطر نشان کرد: ما فقط به دنبال نتیجه و 3 امتیاز بازی هستیم اما قبول دارم که نباید از تیمی چون تربیت یزد 3 گل دریافت می کردیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: ما برای موفقیت درمسابقات پیش رو فقط باید به پیروزی برسیم. بعد ازمسابقات لیگ و جام حذفی هیچ کس به دنبال این نخواهد بود که استقلال زیبا بازی کرده است یا خیر. همه نتایج را نگاه می کنند و کسی بازی زیبا را به یاد نخواهد آورد.

وی با تاکید بر اینکه درفوتبال حرفه ای تنها نتیجه مهم است، تاکید کرد: ما نمی خواهیم زیبا بازی کنیم ولی در پایان با دریافت یک گل نتیجه را به حریفان واگذار کنیم. ما می خواهیم استقلال به پیروزی برسد اینکه 3 یا 4 گل دریافت کنیم به هیچ عنوان مهم نیست.

منصوریان خود را شاگرد ناصر حجازی خواند و درخصوص ننشستن وی روی نیمکت استقلال گفت: استنباط من این است که پس از شکست استقلال مقابل پیکان، ناصر حجازی دچار کسالت روحی شده و سعی می کند با نشستن روی سکوهای ورزشگاه از بالا تیم را هدایت کند.

وی با تاکید بر اینکه پیروزی های استقلال در سه بازی اخیرحاصل تلاش ناصرحجازی بوده است، افزود: او در تمرین و مسابقه برای تیم همه کار می کند حجازی نیز مانند دیگر بازیکنان و مربیان استقلال همه کار می کند تا مردم موفقیت تیم را ببینند.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شرمنده منظورم نبود بود: لول

تصحیح کردم

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طالبلو بد شانسی آورد وگرنه اون بهتر از این توپها رو گرفته اینا که دیگه سهله

ما 4 بار قهرمان شدیم در جام حذفی و 7 بار هم فینالیست بودیم و بعد از ما سپاهان و بعدشم ملوان و پیروزی . امیدوارم پنجمین قهرمانی رو امسال کسب کنیم

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجور که بوش میاد...دوباره برمیگرده!!!
ولی با اولین گندی که بزنه...حکم اخراجش صادر میشه.

شما حق نداری در مورد ناصر خان اینطوری حرف بزنی .همه میدونیم که اون داره همه ی کارهای مربی گری استقلال رو انجام میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا