• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ديروز ناصر حجازى امروز فرهاد مجيدى-چه كسى ادبيات فيروز را كنترل مى كند

فيروز كريمى بار ديگر بى توجه به محيطى كه در آن قرار گرفته لب به سخن باز مى كند و با ادبياتى كه صرفا مختص به خود او مى شود اين بار فرهاد مجيدى را سيبل حملات شفاهى اش قرار مى دهد. او در گفت وگويى كه ديگر هيچ كس را به خنده نمى اندازد و لبخندى را هم روى لب مخاطبى قرار نمى دهد، در مورد فرهاد مجيدى مى گويد: «كافى است به فرهاد بگوييد جريمه ات مى كنيم! وقتى حرف از ميليون به ميان مى آيد، تن و بدن فرهاد مى لرزد. الان چند روز است او دو ساعت قبل از تمرين مى آيد و دو ساعت بعد از تمرين مى رود. روزى چند بار با من تماس مى گيرد تا مطمئن شود زمان و مكان تمرين عوض نشده!» آيا اين جمله فيروز كريمى، در مورد بازيكنى كه به واسطه مدت زمان حضورش در استقلال و نمايشى كه در طول تاريخ زندگى اش در اين تيم در يادها گذاشته و ميان هواداران محبوبيتى كسب كرده، قابل قبول و معقول است !
فيروز كريمى محيط تازه زندگى اش را نه شناخته و نه انگار مى تواند بشناسد. او از ارتباط با جمعيت ميليونى هواداران يكى از قطب هاى پايتخت به دركى صحيح نرسيده و همين باعث مى شود زمانى كه مى خواهد فضا و محيط پيرامونش را براى پايان فصل و زمان نقل و انتقالات آماده كند، اين چنين بى توجه به پيشينه و جايگاه و كارنامه يك بازيكن، او را چنين به سخره بكشد. آيا فيروز كريمى كه سال هاى زندگى اش را در راه آهن، شهاب زنجان يا حداكثر پاس و بهمن گذرانده است، مى تواند تصور كند بقاى طولانى مدت در تيمى همچون استقلال، چه معنى و مفهومى دارد
فرهاد مجيدى را به واسطه خصيصه هاى رفتارى و گفتارى اش، هرگز در نقش بازيكنى با ناهنجارى هاى اخلاقى و رفتارى نشناختيم. گرايش او مثل هر انسان ديگرى براى كسب درآمد بهتر در دوران جوانى او را وارد فوتبال متمول امارات كرد و تا جايى كه مى دانيم آنقدر صاحب منافع مالى شده بود كه در پس تصميم دوباره اش براى بازگشت به استقلال، هيچ نگاه و انتظار مادى در تنظيم قراردادش نداشته باشد. اگر فيروز كريمى تازه واردى است كه صرفاً به خاطر طنزگويى ها و خنداندن مديران استقلال مورد حمايت و محبوبيت قرار مى گيرد، لااقل آرشيو و بايگانى باشگاه استقلال نشان مى دهد مجيدى، بى نياز از چانه زنى هاى مرسوم بازيكنان براى رقم قراردادشان، يك قرارداد سفيد را با استقلال به امضا رساند.
فيروز كريمى بار ديگر با حمله اى نامتعارف و ادبياتى هجوآلود كه نه در خور شأن نام استقلال است و نه با وقار ماهيت حقوقى سرمربى استقلال تناسبى دارد، در مورد نيمكت نشينى مجيدى اظهار نظر كرد. اين شكل از گويش سرمربى، نشانه هايى مستقيم با تعويض هاى مكرر فرهاد در بازيهاى گذشته هم دارد. كريمى آشكارا چه در عمل (تعويض كردن مجيدى) و چه در حرف (به تمسخر گرفتن فرهاد و ادعا در مورد مادى گرا بودن اين بازيكن) كوشش مى كند واكنش هاى عصبى مجيدى را ببيند. در مرتبه گذشته، يك اعتراض روى نيمكت به بيرون ماندن فرهاد از تركيب منجر شد و حال همين احتمال در عكس العمل بعدى مجيدى قوت بيشترى مى گيرد.
سرمربى استقلال از روز ورودش به كادر فنى اين تيم، براى بيرون گذاشتن مهره هاى قديمى كه روى سكوها محبوبيتى فراتر از او دارند از هر درى وارد شد. ناصر حجازى به خانه اش رفت. محمد نوازى مثل پيروز قربانى اخراج شد و حالا فرهاد مجيدى هدف بعدى شناخته مى شود. آيا تاريخچه باشگاه استقلال چنين رفتارى را در طول عمر خود ديده بود مديريت باشگاه استقلال در قبال اين حرمت شكنى ها و بازى كردن با مردانى كه جزيى از تاريخ اين مجموعه مردمى هستند چه عكس العملى نشان مى دهد !

تقديم به دوستان استقلالي به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 26 ارديبهشت 87

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فيروز كريمي از سرمربيگري استقلال استعفا كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

فيروز كريمي از سرمربيگري تيم فوتبال استقلال تهران استعفا كرد.

به گزارش ايسنا، علي فتح الله زاده اعلام كرد كه كريمي پس از شكست 2 بر 1 استقلال به ذوب آهن استعفا كرده است.

مديرعامل باشگاه استقلال همچنين گفت كه با استعفاي كريمي موافقت شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این چه خبریه دیگه!!!
الان که موقع عوض شدن مربی نیست!! الان مربی خوبی بیکار نیست قلعه نوعی هم که همچنان فکر میکنم بهترینه خودش تیم داره و...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
"فيروز كريمي" از سرمربيگري تيم فوتبال استقلال تهران استعفا كرد.

به گزارش ايسنا، فيروز كريمي پس از شكست 2 بر 1 استقلال به ذوب آهن اصفهان در هفته‌ي سي‌وسوم ليگ برتر از سمت خود استعفا كرد.

باشگاه استقلال نيز امروز با استعفاي كريمي موافقت كرد و صادق ورمزيار به طور موقت هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.

علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: كريمي پس از باخت به ذوب آهن استعفاي خود را تقديم باشگاه كرد و ما نيز با استعفاي وي موافقت كرديم.

وي گفت: در بازي آخر ورمزيار هدايت تيم را برعهده خواهد داشت و پس از آن در خصوص سرمربي آينده تيم تصميم‌گيري خواهيم كرد.

شنبه و در آخرين هفته‌ي ليگ برتر استقلال در آبادان ميهمان صنعت نفت است.

از "امير قلعه نويي" سرمربي پيشين استقلال به عنوان جدي ترين گزينه‌ي هدايت استقلال در فصل آينده نام برده مي‌شود. قلعه نويي تا پايان ليگ برتر با باشگاه مس كرمان قرارداد دارد.

شنيده مي‌شود قلعه نويي در جام حذفي روي نيمكت استقلال مي‌نشيند.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
امیرخان یه گزینست فقط، پرویز مظلومی هم هست. من با اینکه امیرخان رو دوستش دارم ولی نمیشه از حق گذشت کلا مظلومی آدم با شخصیت تریه. من خودم خیلی دوست دارم پورحیدری دوباره بیاد تو کادر فنی ولی خیلی بعیده. یه سری شایعه هم شده که می خوان منصوریان و جواد زرینچه رو بکنن مربی استقلال که به نظرم هنوز ***** کادر فنی استقلال واسه جفتشون زوده.
فقط خدا رو شکر که کریمی رفت...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان استقلالي
پس از استعفاي فيروز كريمي ، دقايقي پيش در برنامه 90 از سوي آقاي حاجيلو سرپرست استقلال اعلام شد از روز يكشنبه كادر فني جديد استقلال با سرمربيگري قلعه نويي تيم استقلال را براي آماده كردن جهت مسابقات مهم جام حذفي تحويل مي گيرند.
به گفته ايشان مذاكره نهايي سه شب پيش صورت گرفت و هيات مديره به اين نتيجه رسيدند كه قلعه نويي را به عنوان سرمربيگري استقلال انتخاب كنند. :blink:
همچنين بدنبال استعفاي كريمي ، ساكت الهامي هم از سمت خود استعفا داد.
پ.ن: نكته جالب قضيه اينه كه منصورخان پورحيدري (يكي از اعضاي هيات مديره)در تماس تلفني با برنامه 90 اعلام كرد هيچ خبري از قضاياي پيش آمده نداشته ودر جريان اين انتخاب نيست :wacko:

اديت: آقاي فتح اله زاده مديرعامل استقلال طي تماس تلفني كه بعد از تماس آقاي حاجيلو انجام شد گفتند به غير از من و آقاي نفريه هيچكدام از اعضاي هيات مديره خبر از قضيه استعفاي كريمي ندارند.
نكته جالب ديگر در صحبتهاي ايشان اين بود كه سه گزينه براي مربيگري استقلال در نظر گرفته شده و هنوز مربي براي استقلال انتخاب نشده است .
اين سه گزينه آقايان مظلومي ، قلعه نويي و دنيزلي مي باشند كه بعد از مذاكره و گرفتن برنامه هاي اين نفرات ،سرمربي جديد رسما اعلام خواهد شد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
پس در کل خیلی خر تو خره
congratualtions.gif
congratualtions.gif
33.gif
33.gif
33.gif
33.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
عجب اوضاع درهم و برهمی شده ! :blink:

البته همه میدونیم که فشارهایی از همون ابتدای فصل چه روی حجازی و چه کریمی بوده از طرف کسانی که خواهان حضور قعله نوعی در تیم بودند ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا رسما یک فصل سر کار بودیم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پس از قطعي شدن حضور در استقلال
قلعه نويي: به خاطر هواداران برگشتم

سرمربي جديد آبي پوشان در اولين اظهار نظر پس از بازگشت به استقلال،لطف هواداران را انگيزه اصلي قبول اين سمت عنوان كرد.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا گفت: به خاطر هواداران استقلال به اين تيم بازگشتم و اميدوارم كه بتوانم جوابگوي محبت آنها باشم.آنها همواره به من لطف داشته اند و به همين دليل با وجود پيشنهاد مناسبي كه از تيم پاختاكور ازبكستان داشتم،بار ديگر هدايت استقلال را بر عهده گرفتم.
البته قلعه نويي تا پايان فصل جاري ليگ برتر(شنبه بيست و هشتم ارديبهشت ماه) با مس كرمان قرارداد دارد و پس از آخرين بازي مس در ليگ برتر از روز يكشنبه سكان هدايت استقلال را در دست مي گيرد.وي در اين رابطه گفت: از مردم عزيز كرمان نهايت سپاس را دارم و اميدوارم كه تيم مس روزهاي خوبي را در پيش داشته باشد.

شبکه خبری برنا
http://www.bornanews.com

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
پس از قطعي شدن حضور در استقلال
قلعه نويي: به خاطر هواداران برگشتم

سرمربي جديد آبي پوشان در اولين اظهار نظر پس از بازگشت به استقلال،لطف هواداران را انگيزه اصلي قبول اين سمت عنوان كرد.

شبکه خبری برنا
http://www.bornanews.com

این خبر یکمی عجیبه ها!! دیروز عصری استعفا داد اصلا کی وقت شد با قلعه نوعی مذاکره کنند و اونم قبول کنه و این خبرگزاری هم باهاش صحبت کنه...:blink:
به هر حال 3 تا گزینه ای که فتح اله زاده گفت مظلومي ، قلعه نويي و دنيزلي به نظر من خیلی خوب هستند دستش درد نکنه که این دفعه بمب نترکوند یهو بگه منصوریان سرمربی شد:happy:

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
کلا فتح الله زاده یکمکی تو حرفهاش دو گانگی وجود داره همیشه راست نمیگه! منم فکر میکنم که حضور قلعه نوعی از قبل قطعی شده بوده !
هر کی میاد فقط امیدوارم بهش وقت بدن تا تیم رو جم و جور کنه !

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايولا .. عشق است امير خان ... امير خان به خونت خوش امدی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا با این اوضاع درهم برهم تیم و مدیریت

امیر قلعه نویی هم ریسک کرده اومده .................... ولی خوب به هر حال از نظر شخصیتی خیلی بالاتر از مربی قبلی هست.

امیدوارم که استقلال بتونه قهرمان جام حذفی بشه. چیزی که زیاد اسون نیست. به خصوص با این اتفاقات

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
استقلال اگه بره آسیا خوب عمل میکنه ، چون هم از سپاهان شخصیت آسیایی تری داره هم میخواد ثابت کنه که اگه اسممون نرفت واسه فیفا ، ایندفعه جبرانش میکنیم و کلی انگیزه داره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

یعنی دوباره امیر قلعه نوعی برگشته اس اس ؟؟؟ :blink:
نمیدونم .... الان شرایط خیلی بغرنجه :( آدم هیچ اظهار نظری نمیتونه بکنه

یعنی امیر این تیم آشته الان رو میتونه سر و سامان بده ..... ؟

این اواخر کاملا مشخص بود اوضاع از دست فیروز خارج شده ، از اون مصاحبه بر علیه فرهاد مجیدی ( تنها مهره کارساز خط حمله ) خیلی عصبانی شدم .. :hmm: هرچی باشه فرهاد سالهاست که استقلالیه و این آقا کمتر از نیم فصل :hmm:

خلاصه کلام اینکه :

به امید سامان گرفتن تیم و قهرمانی پسران آبی تو جام حذفی :)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من به هر حال وضع از این بدتر نمیشه برای استقلال
کریمی خیلی زحمت کشید و تحت فشار بود ولی واقعا این تیم دیگه از دست مربی و مدیر و... خارج شده بود!! حداقل وارد شدن یک شوک شاید باعث تغییر بشه
امروز صبح هم کانال یک فتح اله زاده اومده بود گفت بعد از بازی آخر از بین دنیزلی و قلعه نوعی و مظلومی یکی رو معرفی میکنیم برای جام حذفی و لیگ آینده
البته به خیلی دلیل از جمله اینکه طرفدارهای زیادی از استقلال اینو میخوان و اگه بازم یکی رو بیاره و جواب نده کار خودش هم تمامه و...قلعه نوعی رو معرفی میکنه چون حتی نمیدونست مظلومی با ابومسلم قرارداد داره یا نه;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کریمی هر چه قد هم زحمت کشیده باشه با این طرز حرف زدن گند زد کلا"

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسيا از همين الان به لرزه افتاده از نامه استقلال گه جامه حذوی رو بگيريم که ميگيريم . ميريم با اميرخان قهرمانه اسيا و جها ن ميشيم

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3
اسيا از همين الان به لرزه افتاده از نامه استقلال گه جامه حذوی رو بگيريم که ميگيريم . ميريم با اميرخان قهرمانه اسيا و جها ن ميشيم

درود بر شما
من اصلا دلم نميخواست اينجا پست بزنم ولي مثل اينكه حافظه شما بسيار كوتاه مدت كمتر از سال را بخاطر مي آورد.
هر چند كه از اخلاق و ادبيات قلعه نوئي متنفر و ايشون رو جزو بي اخلاق ترين مربيان تاريخ ايران ميدانم و بهشون بفرمائيد براي قهرماني در آسيا اينبار يك دستگاه فكس هم خريداري كنند و با خود به استقلال بياورند .( اگر چه بعدا 100 برابر پول آن دستگاه را از كنار استقلال به جيب خواهند زد !)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا