آن استقلال به افسانه ها پيوست، اكبرپور: امسال كارت زرد هم نمى گيرم
سياوش اكبرپور كه دوباره به استقلال برگشت خيلى دوست دارد دور از هياهو و جنجال، فوتبالش را ادامه دهد.
اكبرپور دوست دارد از استقلال به تيم ملى برسد. او البته بايد رفتارهاى زشت و زننده سابق را ديگر تكرار نكند تا على دايى و ديگر مربيان تيم ملى جرأت پيدا كنند و او را به تيم ملى دعوت كنند. امسال خيلى ها روى سياوش زوم هستند. حتى ما مطبوعاتى ها! سياوش مى گويد امسال كارت زرد هم
نمى گيرم.
انگار از اردوى تركيه خيلى راضى هستيد
بسيار اردوى خوبى داشتيم. تقريباً در هر روز ۳ جلسه تمرين داشتيم و دو مسابقه خوب با دو تيم از آذربايجان و تركيه برگزار كرديم كه خيلى به كادر فنى و شناخت آنها نسبت به تيم كمك كرد.
آنجا مصدوم شدى
به خاطر فشار تمرينات از پشت ران آسيب ديدم و به بازى اول نرسيدم ولى در بازى بعدى به زمين رفتم و خدا را شكر الان مشكلى ندارم.
استقلال چقدر تغيير كرده
خيلى چيزها عوض شده، حضور مجدد قلعه نويى در روند تيم تأثير مثبت گذاشته است. مطمئن باشيد استقلال پارسال به افسانه ها پيوست چون ما خوب تمرين كرديم و اميداريم اين شرايط تا آخر فصل حفظ شود.
خيلى اميدوارى كه در اين فصل نتايج مطلوبى بگيريد
ما بازيكنان خوبى گرفتيم به خصوص در نقاطى كه سال گذشته ضعف داشتيم. اميدوارم هر ۳ جام را بگيريم، امسال با فكر قهرمانى بازيها را شروع مى كنيم.
ارتباط ميان كادر فنى و بازيكنان چطور است
كادر فنى بسيار منطقى عمل مى كند. آنها ارتباط خوبى با بازيكنان برقرار كرده اند، به خصوص شخص قلعه نويى از لحاظ اخلاق و مديريتى طورى عمل مى كند كه حريم ها حفظ شود چرا كه شرايط داخل زمين با خارج از زمين بسيار متفاوت است.
استقلال در نقل و انتقالات بهتر عمل كرد يا پرسپوليسى ها
من عادت ندارم در مورد رقيبمان صحبت كنم. براى پرسپوليسى ها هم آرزوى موفقيت مى كنم ولى من فكر مى كنم خيلى بهتر از آنها عمل كرديم و در پست هايى كه ضعف داشتيم بازيكن خوب جذب كرديم.
امسال توجه بيشترى به استقلال و پرسپوليس شد...
ببينيد الان همه تيم هاى خوب مثل پاس، صبا، پيكان و راه آهن از پايتخت رفتند و تنها دو تيم استقلال و پرسپوليس در تهران باقى مانده است. وقت آن رسيده بود كه مسؤولان توجه بيشترى به دو تيم پرطرفدار داشته باشند و حمايت بيشترى انجام دهند.
در الظفره پست هافبك دفاعى را هم تجربه كردى
زمانى كه به اين تيم پيوستم يك مربى تونسى داشتيم و به عنوان مهاجم در چند بازى ۴ گل زدم ولى با عوض شدن اين مربى و آمدن مربى مصرى پست من هم تغيير كرد كه ۱۷ بازى هافبك دفاعى بودم!
چه شد كه دوباره به استقلال برگشتيد
قهرمانى در جام حذفى و صعود به جام باشگاه ها خيلى در انتخاب من تأثير داشت كه فوتبالم را دوباره در استقلال ادامه دهم شرايط روحى و روانى هم خيلى تأثيرگذار است.
فكرمى كنى كه با آمدنت به استقلال به تيم ملى هم دعوت شوى
من با برنامه آمده ام. به خاطر نزديكى به جام جهانى سعى مى كنم كه در ليگ خودم را ثابت كنم هرچند حدود يك سال و نيم از فوتبال ايران دور بوده ام ولى نهايت تلاشم اين است كه به تيم ملى برسم.
امروز با جبارى مذاكره مى كنيم
جويبارى: مجتبى در استقلال مى ماند
گويا معماى تصميم آينده جبارى كم كم در حال حل شدن است و هواداران استقلال مى توانند مطمئن باشند كه او را دوباره در تركيب تيم محبوب شان خواهند ديد. سرپرست استقلال از تمديد قرارداد با جبارى تا پيش از پايان فصل نقل و انتقالات خبر مى دهد: مدير برنامه هاى مجتبى جبارى ديشب وارد تهران شده و قرار است مذاكره درباره تمديد قرارداد اين بازيكن امروز برگزار شود.
على نظرى جويبارى مى گويد: به احتمال نود درصد مجتبى جبارى بازيكن استقلال خواهد بود و درصورتى كه بحث ترانسفر و حضور جبارى در تيم هاى خارجى منتفى شده باشد به طور يقين او بازيكن استقلال خواهد شد.
نقل از ایران ورزشی