• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در گفت و گو با فارس:

نصير زاده: يك پنالتي و يك اخراجي استقلال ديده نشد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: يك بازيكن استقلال بايد خارج مي‌شد و يك پنالتي نيز براي اين تيم گرفته مي شد

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: سعد كميل مانع الفضلي كه دو ماه ديگر از فهرست داوران بين الملل كنار مي‌رود گاهي بدون توجه به اينكه مسابقه اهميت زيادي دارد از آونتاژ استفاده مي‌كرد كه بازي را به طرف ناهنجاري مي‌‌برد.
وي افزود: بررسي بازي نشان مي‌دهد در دقيقه 11 اسماعيل سفيري كه تمام تصميماتش درست بود آفسايد عجولانه آرش برهاني را اعلام كرد كه مي‌توانست يك موقعيت عالي براي تيم استقلال باشد.
اين كارشناس داوري ادامه داد: در دقيقه 27 در حالي كه مهدي واعظي و آرش برهاني در موقعيت تك به تك قرار داشتند ضرب مشت دروازه بان پرسپوليس بر روي ران آرش برهاني آشكارا يك ضربه پنالتي بود. داور عكس اين تصميم را اتخاذ كرد و به برهاني اخطار داد، در حالي كه فقط از زاويه اي كه كميل ايستاده بود امكان ديدن اين پنالتي فراهم بود.
نصير زاده در خصوص صحنه هاي ديگر اين مسابقه در نيمه اول گفت: در دقيقه 30 برهاني مجدداً در محوطه جريمه سرنگون شد كه داور كويتي به درستي دستور به ادامه بازي داد. در دقيقه 31 كريم باقري در محوطه جريمه استقلال سرنگون شد كه ديدن مسير توپ و تصوير آهسته اش مشخص كرد خسرو حيدري موفق شده توپ را ابتدا با نوك پاي خود بزند و سپس باعث افتادن كريم باقري شود. در تعريفي كه قانونگذار از تكل دارد مي‌تواند تصميم داور درست باشد و درگيري اين دو بازيكن كاملاً سالم به نظر مي رسيد.
وي ادامه داد: در دقيقه 46 گل تيم استقلال در موقعيت كاملاً سالم به ثمر رسيد؛ اما در دقيقه 62 پيروز قرباني كه يك اخطار داشت با شيرجه زدن مقابل پاي علي كريمي توپ را با دست دفع كرد كه داور مي‌توانست به او كارت زرد دوم را بدهد. كميل ترجيح داد كه مسابقه را به 22 نفر به پايان برساند. در دقيقه 67 سعد كميل به گونه اي بازي را رها كرد كه دو خطاي پي در پي بازيكنان عليه يكديگر مي‌توانست بازي را به جاهاي باريك بكشاند.
نصير زاده ادامه داد: در دقيقه 74 پتروويچ به صورت ناشيانه خود را در محوطه جريمه استقلال به زمين زد كه داور به درستي به او اخطار داد. در دقيقه 76 ابراهيم توره كه با وحيد طالب لو به هوا برخواسته بود مانند واليباليست‌ها توپ را به زمين اسپك زد كه حتي اعتراض طالب لو براي توجه دادن كميل به اين موضوع هم به جايي نرسيد.
اين كارشناس داوري در مجموع در مورد تيم داوري دربي 65 اظهار داشت: حسين نجاتي كمك داور اول بدون اشتباه، اسماعيل سفيري كمك داور دوم پر كار تر و با يك اشتباه و سعد كميل داور كويتي با يك اشتباه در درون 18 قدم و چند اشتباه درون زمين بازي را به پايان بردند. منصفانه اين بود كه پيروز قرباني از استقلال خارج شود و در دقيقه 27 يك پنالتي به سود استقلال گرفته شود.

منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8707120716

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
قربانی هند ؟ کججا ؟من ندیدم !
اون تیکه به نظر من فاصله یکی 2متر بود تمام داورها میدونن توپ با اون شدت فرصت تصمیم گیری خیلی کمه !
نه فكر كنم پتروويچ قرباني رو كه تكل زد دريبل زد كه قرباني با دست توپ رو گرفت و نزاشت بره :lol:

جالبيش اينه که کارشناس داوري نفهميده که قرباني اصلا تو بازي کارت زرد نگرفت که بخواد کارت زرد دومش رو بگيره و بعد اخراج شه، فقط از استقلال برهاني کارت زرد گرفت. عجب کارشناسهاي داوري داريم، خدا حفظشون کنه !
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL كلي خنديدم :lol: الان امار بازي رو كه توي يكي از جرايد ميديدم فقط برهاني از استقلال كارت گرفته بود :lol:

من نمیدونم این 2 تا پنالتی کی هی میگین چیه ؟ جز این پرویز سیار نفهم کسی هست که بگه پیروزی 2 تا پنالتی کرده؟
ولی خداوکیلی پنالتی SS رو ببینید !
داور 2 متری نگرفت !!!! :(:(:(:(
حیف شد در رفتن !
خودشون هم فكر نكنم بدونن كدوم فقط روي حرف سيار دارن ميگن پنالتي بود :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خواهشن بخونید فقط 1 دقیقه وقت میگیره !!!!!

سلام دوستان !
داشتم فکر می کردم به آینده گفتم فکرم رو بنویسم !

ویژگی های استقلال این فصل تا قبل از بازی با پیروزی :
1-تیمی که فصل قبل 13 جدول شده بود !
2-تیمی که در 2 هفته مانده به دربی مدیرعامل عوض میکنه !
3-تیمی که تا کنون 1 نفر از بازیمنان حتی 1 ریال پول نگرفتند !
4-تیمی که هر جلسه تمرین دعوا هست بین لیدرها و بازیکنان وسرپرست !
5-تیمی که در فصل قبل 3 مربی عوض کرده !
6-تیمی که بهترین بازکنش (جباری) 6 جلسه تمرین رو قهر میکنه و نمیاد !
7-تیمی که همه هی میگن مهاجماش گل نزن هستندو مشکل روحی پیدا کردند( در حالی که 4 برابر مهجم های پیروزی مهاجماش گل زدن) !
8-تیمی که حتی در فصل نقل و انتقالات پول نداشت بازیکنانی مثل توره(خوب شد نگرفت)و توماس و.... رو بگیره !
9-تیمی که تا هفته ی 8 اسپانسر نداشت !
10-تیمی که در فصل قبل4-4-2 بازی اما الان 3-5-2 بازی میکنه !(فرصت واسه هماهنگی کم بود !!! )
به این لیست اضافه خواهم کرد !

در مقابل پیروزی :
1-تیمی که قهرمان فصل قبل شده بود !!
2-تیمی که هم مربی هم بازیکنای فصل قبل رو به صورت نسبی حفظ کرده !
3-تیمی که از قبل از آغاز فصل نقل و انتقالات یک فرد تیلیاردر مثل هدایتی رو داشت !
4-تیمی که 500 ملیون فقط واسه توره داد !
5-تیمی که ... پول واسه علی کریمی داد !
6-تیم یکه هوادارهای سرحالی داشت که هر بازی همه میان استادیم (مثل دو سال قبل اس اس )
7-تیمی که جایزه ی پیروزی بر اس اس رو یک 206 تعیین کرده بود ( حالا که با زور دقیقه ی 87 گل زدند نفری 1 میلیون گرفتند )
8-تیمی که تا الان همه ی بازیکنان حداقل 40 % قراردادشون رو گرفتند !!!:blink:
9-تیمی که همه ی بازیکنان و لیدرها از مربی حمایت میکنن و با مربی قرارداد 1میلیارد و 600 ملیونی می بنده ! (200 ملیون واسه زن مربی )
10-تیمی که دو سال تمام هست داره 4-4-2 بازی میکنه !!!! ( آرش برهانی (گاو) 4 بار تک به تک میشه و 1 کیشو گل میزنه )
11-تیمی که سالانه چند برابر استقلال بهش بودجه میدن !
12-تیمی که قبل دربی همه میگن این تیم 100% میبره !
به این لیست اضافه میشه !

حالا مردونه خودتون قضاوت کنید !
اصلا این بازی عادلانه بود ؟
آیا نباید به امیر قاعه نویی گفت ژنرال که این تیم رو تحویل گرفت !
انصافا تا قبل از گل اس اس کی پاسکاریش بهتر بود ؟
کی با برنامه تر بود ؟
علی کریمی 2 هفته هست اومده اگر نمی اومد تیم افشین قطبی چی کار میکرد ؟(نگین حالا که اومده)
و سوالهای دیگه !....
وجمله ی آخر : ایا مردونه ژنرال بهترین مربی بین مربی های لیگ برتر نیست ؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن كوشكي كه روز گذشته به دليل اشتباه او دروازه استقلال مقابل پرسپوليس باز شد و از سوي امير قلعه نويي به شدت و به شكل بدي مورد مواخذه قرار گرفت، امروز در تمرين غيبت كرد.
اين بازيكن تا اطلاع ثانوي حق شركت در تمرين را ندارد. سرمربي استقلال كه در رختكن هم با اين بازيكن برخورد تندي داشته حاضر نشده او در تمرين حضور داشته باشد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مربی چقدر میتونه کم جنبه باشه !!!!!!!!!!!

بابا منچستر از لیورپول باخت. باخت هم با اشتباه وندرسار شروع شد که اون گل بخودی رو رقم زد .......

الکس فرگوسن باهاش اینطوری رفتار نکرد که این بابا میاد اشتباهات سیستم خودش رو میندازه گردن دیگرون..........

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خواهشن بخونید فقط 1 دقیقه وقت میگیره !!!!!

سلام دوستان !
داشتم فکر می کردم به آینده گفتم فکرم رو بنویسم !

ویژگی های استقلال این فصل تا قبل از بازی با پیروزی :
1-تیمی که فصل قبل 13 جدول شده بود !
2-تیمی که در 2 هفته مانده به دربی مدیرعامل عوض میکنه !
3-تیمی که تا کنون 1 نفر از بازیمنان حتی 1 ریال پول نگرفتند !
4-تیمی که هر جلسه تمرین دعوا هست بین لیدرها و بازیکنان وسرپرست !
5-تیمی که در فصل قبل 3 مربی عوض کرده !
6-تیمی که بهترین بازکنش (جباری) 6 جلسه تمرین رو قهر میکنه و نمیاد !
7-تیمی که همه هی میگن مهاجماش گل نزن هستندو مشکل روحی پیدا کردند( در حالی که 4 برابر مهجم های پیروزی مهاجماش گل زدن) !
8-تیمی که حتی در فصل نقل و انتقالات پول نداشت بازیکنانی مثل توره(خوب شد نگرفت)و توماس و.... رو بگیره !
9-تیمی که تا هفته ی 8 اسپانسر نداشت !
10-تیمی که در فصل قبل4-4-2 بازی اما الان 3-5-2 بازی میکنه !(فرصت واسه هماهنگی کم بود !!! )
به این لیست اضافه خواهم کرد !

حالا مردونه خودتون قضاوت کنید !
اصلا این بازی عادلانه بود ؟

؟

خواهشن ببینید فقط 1 ثانیه وقت میگیره !!!!!

11 . تیمی که گل افساید میزنه و با خوش شانسی و اشتباه داور مساوی از پرسپولیس میگیره

34ye5i8.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واعظي‌ آشتياني درگفت‌وگو با ايسنا:
از عملكرد بازيكنان استقلال در داربي راضي‌ام
"بيــژن كــوشكـي" اخـراج نشده است
چارت باشگاه تغيير مي‌كند

مديرعامل باشگاه استقلال تهران از عملكرد اين تيم در داربي تهران ابراز رضايت كرد.

اميررضا واعظي آشتياني پس از حضور در تمرينات امروز تيم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز به اتفاق "انصاري" عضو هيات مديره در تمرينات حاضر شدم تا ضمن قدرداني از بازيكنان به دليل بازي روز جمعه مقابل پرسپوليس به كادر فني نيز خسته ‌نباشيد بگويم.

وي افزود: براي شكست دادن پرسپوليس پاداش ويژه‌اي در نظر گرفته بوديم اما، با بدشانسي اين بازي مساوي شد اما به دليل آنكه بازيكنان استقلال تلاش خود را انجام داده بودند انصاري صد ميليون تومان به بازيكنان و كادر فني تيم استقلال هديه داد.

واعظي آشتياني افزود: عملكرد تيم استقلال در داربي تهران بسيار راضي كننده بود و تماشاگران فهيم استقلال نيز بدون كوچك‌ترين اغتشاشي از تيم خود حمايت كردند. بازيكنان نيز دستورات تاكتيكي كادر فني را به بهترين نحو اجرا كردند و در حالي كه استقلال مي‌توانست پيروز شود بر اثر يك حادثه گل خورد و بازي با تساوي پايان يافت.

وي افزود: اعتقادم اين است بازيكنان استقلال به نيت پيروزي در داربي بازي كردند و 88 دقيقه نيز پيروز ميدان بودند با اين حال پرسپوليس نيز عملكرد خوبي داشت و به جرات مي‌توان گفت داربي شصت و پنجم از جمله ديدارهاي خوب استقلال و پرسپوليس طي سال‌هاي اخير بود كه تماشاگران را نيز راضي ساخت.

واعظي آشتياني درباره احضار سرمربي و چند بازيكن استقلال به كميته‌ي انضباطي نيز گفت: اين موضوع بايد به صورت مكتوب به من و باشگاه استقلال اعلام شود كه تاكنون چنين اتفاقي رخ نداده است و ما از دعوت اين افراد و هم‌چنين علت آن خبري نداريم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در ادامه با اشاره به تشكيل كارگروه اقتصادي در اين باشگاه با استفاده از افراد باتجربه كه تحصيلات آكادميك اقتصادي دارند، افزود: تا چند روز ديگر وضعيت كارگروه‌هاي ديگر باشگاه استقلال نيز مشخص مي‌شود ضمن آنكه قصد داريم در زمينه‌ي چارت سازماني باشگاه نيز با اقتباس از استانداردهاي باشگاه‌هاي بزرگ دنيا رويه‌ي گذشته را تغيير داده و چارت جديدي براي باشگاه استقلال ايجاد كنيم.

آشتياني همچنين درباره شايعه‌ي اخراج بيژن كوشكي از تيم فوتبال استقلال نيز گفت: اين خبر صحت ندارد و تمامي بازيكنان در تمرين‌ها حضور دارند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به دليل انجام حركات ناشايست در داربي تهران
«كاظمي» تا اطلاع ثانوني از همراهي استقلال محروم شد
حسين كاظمي بازيكن تيم استقلال تهران تا اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه صبح امروز كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال حسين كاظمي و آرش برهاني بازيكنان تيم استقلال و عليرضا نيكبخت واحدي بازيكن تيم پرسپوليس تهران را به دليل مسائل پيش آمده در جريان بازي اين دو تيم در داربي تهران به كميته‌ي انضباطي احضار كرده بود در نشست عصر امروز كميته‌ي انضباطي به دليل حركات ناشايست صورت گرفته از سوي حسين كاظمي، اين بازيكن تا اطلاع ثانوي از حضور در بازي‌هاي تيم استقلال تهران محروم شد.

ضمن آنكه "كاظمي" بايد براي توضيح در زمينه اتفاقات در كميته‌ي انضباطي نيز حاضر شود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

11 . تیمی که گل افساید میزنه و با خوش شانسی و اشتباه داور مساوی از پرسپولیس میگیره

34ye5i8.jpg

زاویه دوربین خرابه !
خط میتونه یه شکل دیگه کشیده بشه !
حالا تئوریش رو توضیح بدم کلی وقت میگیره :D

خدائی من نمیدونم این سیار کارشناسی شو کجا گرفته ... !

اون توپی که بادست گرفت که داخل محوطه نبود خطاشم گرفت داور !
ما که نفهمیدیم اخرش کدوممو میگن !

علیرضا جان تو این که قلعه نوعی مربی خوبیه شکی نیست و تو این اوضاع فقط ژنرال میتونه تیم و درست کنه ..

در مورد برخوردش با کوشکی این موضوع که مقایسه میکنید با مربی های دیگه حالا هر کی ! اشتباس هر مربی اخلاق بخصوص خودشو داره .. تازه بهتر نیومد طرفدارا میزدنش:D

کارشناسای پرسپولیسی اینجورین دیگه میبینین از یه دوربین کج و کله یه خط کج و کوله میکشن بعد میگن راسته !
5تا افساید واسه ما گرفتن بعد میگن کمک داور خوب کار نکرده !
عجب ! در صورتی که 2تاش حداقل اشتب بود !

-کی 90 داره؟!
راستی .. به دوتیم و مربی ها توهین نکنید .. بیخیال ! RELAX

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
شما نیازی نیست خط و نگاه کنی.بازیکن ها رو نگاه کن.(انگارحرفای قلعه نویی بدجور تاثیر گذاشته یه نمونش هم این)
ببینم دکتر سیار گفته تو محوطه قربانی با دست توپو گرفته؟بعد شما احتمالا عادت داری چیزو که ندیدی و نمی دونی در موردش نظر بدی؟
برای مطلع شدنتون می گم هرچند شما هم مثل قلعه نویی عادت داری تو روز بگی شبه اما خوب شاید دوستان دیگه بخوان بدونن.صحنه ای که مد نظر هست کنار خط طولی رخ داد.قربانی از کریمی دریبل خورد همزمان خورد زمین بعد مثل دروازه بانی که می خواد تک به تک بگیره با دست توپو از جلوی پای کریمی زد(عجب صحنه کمدی) این حرکت کارت زرد داشت که مساوی می شد با اخراج شدن قربانی.
در مورد دکتر سیار هم تا اونجا که بنده می دونم ایشون تو آلمان داوری می کردن.(هرچند باز روز شبه یا شب روزه)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نه بابا دوربین کج نیست خورشید کجه که سایه بازیکنان هم کج افتاده که اشتباه نشون میده آفسایده
اصلاً زمین هم کج .......

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

[/IMG]

محسن جان استارت آرش خیلی سریع بود و حین ارسال علیرضا محمد افساید رو پر کرده بود ( فکر کنم ) :)
در ضمن تو این عکس مشخصه که توپ رو هواست و توپ لحظه ای قبل ارسال شده

در هر حال تو 90 تمام این داستانها از جمله پنالتی ما و خطای پیروز و حسین کاظمی و تمام سوت های شک برانگیز مرور میشه ..

با احترام به نظر دوستان چون صحنه گل رو از چند دوربین با دقت دیدم این طور فکر میکنم :)

:D شرمنده فرزاد جان

من شرمندم مهرداد جان .. پوزش میخوام

برای مطلع شدنتون می گم هرچند شما هم مثل قلعه نویی عادت داری تو روز بگی شبه اما خوب شاید دوستان دیگه بخوان بدونن.صحنه ای که مد نظر هست کنار خط طولی رخ داد.قربانی از کریمی دریبل خورد همزمان خورد زمین بعد مثل دروازه بانی که می خواد تک به تک بگیره با دست توپو از جلوی پای کریمی زد(عجب صحنه کمدی) این حرکت کارت زرد داشت که مساوی می شد با اخراج شدن قربانی.

دوست عزیزم ، عملکرد مربی های هر دو تیم مشکل داشت

درسته ، استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس ... حتی آتسو هم از تو دفاع سانتر میکشید رو دروازه .. درسته ؟

رفیق به نظرم داربی بعلت حساسیت بالاش اصلا نمیتونه تاکتیک پذیر باشه

( این عرضم درباره تفسیرتون از نتیجه گیری های قلعه نوعی بود )

در ضمن از این اما و اگر ها زیاده .. من حق رو تو صحنه خطای پیروز به شما میدم ولی ما هم از این صحنه ها کم نداشتیم .. نمونه بارزش هم خطای واعظی رو آرش که " فکر کنم " باید منجر به اخراج اون هم میشد چون موقعیت تک به گل بوده

خلاصه که .. آخرش نتیجه شد 1-1 به سود داور !! :)

مخلص همه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
حیف !
واقعا
حیف !
صد حیف !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

34ye5i8.jpg

جوک سال ! بابا خیلی روتون زیاده ! ما خوش شانس بودیم ؟ ما داوری به نفعمون بود ! اینجوری فایده نداره ! تا دوشنبه صبر میکنیم !:lol::lol::lol::lol:
ولی آقایون ببینید که توپ تو این عکس رو زمین هست یا هوا ؟
پنالتی برهانی چی ؟ اونم لابد می خواست ببینه مارک توی کفشش چی بوده ؟ :lol::lol::lol::lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه بابا دوربین کج نیست خورشید کجه که سایه بازیکنان هم کج افتاده که اشتباه نشون میده آفسایده
اصلاً زمین هم کج .......

نه زمین کج نیست ! چرا مقلته ! حاجی هم توپ از رو زمین بلنده و هم دوربین کج هست !!! خیلی تابو به خدا !:lol:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بیخیال !
ده !
بحث بی فایدس !
اقا گل ما افساید ! ای ن به اون در که پنالتی نزدیم !

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
زاويه دوربين كجه!
توپ هم رو هواست!
خط هم بد رسم شده!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
محسن جان استارت آرش خیلی سریع بود و حین ارسال علیرضا محمد افساید رو پر کرده بود ( فکر کنم ) :)
در ضمن تو این عکس مشخصه که توپ رو هواست و توپ لحظه ای قبل ارسال شده

در هر حال تو 90 تمام این داستانها از جمله پنالتی ما و خطای پیروز و حسین کاظمی و تمام سوت های شک برانگیز مرور میشه ..

با احترام به نظر دوستان چون صحنه گل رو از چند دوربین با دقت دیدم این طور فکر میکنم :)

من شرمندم مهرداد جان .. پوزش میخوام

دوست عزیزم ، عملکرد مربی های هر دو تیم مشکل داشت

درسته ، استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس ... حتی آتسو هم از تو دفاع سانتر میکشید رو دروازه .. درسته ؟

رفیق به نظرم داربی بعلت حساسیت بالاش اصلا نمیتونه تاکتیک پذیر باشه

( این عرضم درباره تفسیرتون از نتیجه گیری های قلعه نوعی بود )

در ضمن از این اما و اگر ها زیاده .. من حق رو تو صحنه خطای پیروز به شما میدم ولی ما هم از این صحنه ها کم نداشتیم .. نمونه بارزش هم خطای واعظی رو آرش که " فکر کنم " باید منجر به اخراج اون هم میشد چون موقعیت تک به گل بوده

خلاصه که .. آخرش نتیجه شد 1-1 به سود داور !! :)

مخلص همه
من حواسم به این تیکه نبود فرزاد جان !
این اقا ادعا دارن که ! بازیکن ها رو ددین بازی رو هم به همین شکل ! و شب شبه و روز روزه !
میخوام بدونم کی قربانی کارت زرد گرفت که دومیشو بگیره !؟!
ها؟!
امار اخر بازی رو نگاه کنید یه کارت زرد اس اس یه کارت زرد PERSPOLIS
که کارت مارو برهانی گرفت
بیشتر دقت کن دوست عزیز . .

- یکی میشه به اینا بگه بسه .. دارن میرن رو اعصاب ما ! نمیزارن دو دقیقه با بچه های خودمون اختلات بکنیم..

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مخلصم کامی جان

والا بخدا من هم سر این جریان کارتها قاطی کردم :blink:

تو آمار پایان بازی زده یک کارت ( برهانی ) ولی تو سایت ایران ورزشی زده 2 کارت آرش و پیروز ..

فکر کنم پیروز یه خطای پشت 18 هم رو کریمی کرد و کارت گرفت .... ولی درست یادم نمیاد :wacko:

خلاصه تو آمار بازی تناقضه ..

شناسنامه

جمعه ۱۲/۷/،۱۳۸۷ ساعت: 15، ورزشگاه: آزادى تهران، هفته هشتم ليگ برتر، تماشاگر: 100 هزار نفر
پرسپوليس يك
گل: على كريمى (۸۷)
استقلال يك
گل: آرش برهانى (۴۶)
داور: سعد كميل مانه
كمك ها: حسين نجاتى و اسماعيل صفيرى
اخطار: فرانك آتسوى، عليرضا محمد و ايوان پتروويچ (پرسپوليس) آرش برهانى و پيروز قربانى (استقلال)
اخراج: -

در ضمن بحث تا وقتی " توهین " نباشه که مشکلی نداره :) اونها دلایلشون رو میگن ما هم ..هر جا هم حق با طرف مقابل بود ابهامات برطرف میشه :)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا