• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها جسارتا اغلب صحبت هائی که اینجا داره صورت میگیره مربوط به تاپیک کل کله بذارید هر تاپیک روال منطقی خودشو داشته باشه

اون دوستان عزیزی که تازه اومدن ، اینجا فقط برای اخبار استقلل و بحث و صحبت پیرامون مسائل اس اسه

حالا کی سوراخه و کی گل زد و خود مال تاپیک کل کل

جسارت منو ببخشید ولی اینجوری فکر میکنم شایسته نباشه

مخلص همه

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برید خدا رو شکر کنید که یه علی کریمی رو دارید وگرنه الان با یه کیسه گل پر و یه نتیجه واویلا باید می رفتید پابوس امام رضا .

1 امتیاز داربی مبارکتون باشه با تک به تکی که از برهانی گرفتن و پنالتی که روش نگرفتن ... جالب اینه که افشین داشت خودشو خفه می کرد که چرا دو پنالتی ما رو نادیده گرفتن بعد خود کریم باقری تو مصاحبش می گفت که هیچ کدوم صحنه ها پنالتی نبود ....

راستی یه چیز دیگه این فصل که الحمدالله وضع مال پرسپولیس خوبه ولی قهرمانی فصل قبلتون ماجراست .... اگه تیم خلائی های شیراز هم بیاد و چک بی محل برا همه بازیکناش بکشه که بخواد هر چی ستاره تو ایران هست و تو تیمش جمه کنه والا بدون این همه تماشاچی هم بهتر نتیجه می گیره .... افتخاری نیست که قهرمان لیگ بشی و پول ستاره هائی که با قراردادای کلان فریبشون دادی و آوردیشون پرسپولیس رو نداشته باشی بدی ....

این فصل دیگه فرق می کنه چون استقلال خواب بدی برای همه ی تیما دیده ...

ما 17 شدیم ولی دیگه هر بار با ابومسلم بازی کردیم 20 تا گل ازش نخوردیم ( البته باید در نظر داشته باشیم که سوراخ واعظی مدتی هست که گشاد شده ) و اون استقلال اهوازی که شما 4 تا ازش خوردید 6 تائی شد و رفت پی کارش ....

حاجی تند نرو.:lol: اولا کل کل جاش تو تاپیک خودشه بعدشم صبر کن با یه بازی 2 بازی که نمیان رجز خوانی:D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بچه ها جسارتا اغلب صحبت هائی که اینجا داره صورت میگیره مربوط به تاپیک کل کله بذارید هر تاپیک روال منطقی خودشو داشته باشه

اون دوستان عزیزی که تازه اومدن ، اینجا فقط برای اخبار استقلل و بحث و صحبت پیرامون مسائل اس اسه

حالا کی سوراخه و کی گل زد و خود مال تاپیک کل کل

جسارت منو ببخشید ولی اینجوری فکر میکنم شایسته نباشه

مخلص همه

مخلصيم فرزاد جان. والا پستهاي من در مورد استقلال بود و ايرادهايي كه در مورد بازيشون گرفته ميشه وقتي كه..... شرمنده ديگه :blush:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فرزاد جان پستهای قدیمی رو بخونی اگه پاک نکرده باشن هزار بار گفتیم که اینجا با تاپیک کل کل فرق داره 2کوچه بالاتره بخدا !
ولی کو گوش شنوا ؟ !

:(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مخلصيم فرزاد جان. والا پستهاي من در مورد استقلال بود و ايرادهايي كه در مورد بازيشون گرفته ميشه وقتي كه..... شرمنده ديگه :blush:

سلام هری جان شما سرور مائی برادر ..:)

البته با اجازه آقا سهیل گرامی

عرضم با دوستان تازه وارده مخصوصا این آقای علیرضا ادیسون

بابا نرین تو تاپیک پرسپولیس حرفهای تحریک آمیز بزنین جو به هم میریزه این 100 دفه اونوقت بعضی از اون دوستان هم فکر میکنن مجوز اینو گرفتن که بیان واسه تلافی .. :eek: حرفم بزنی میکن اول فلانی گفت اولا حرف بد بده چه آدم اول بزنه چه آخر .. ولی دوستان رعایت کنید تا اینجا به همه خوش بگذره

فرزاد جان پستهای قدیمی رو بخونی اگه پاک نکرده باشن هزار بار گفتیم که اینجا با تاپیک کل کل فرق داره 2کوچه بالاتره بخدا !
ولی کو گوش شنوا ؟ !:(

ارادتمندم کامی جان .. ایشالله دیگه رعایت میکنن .. دوستان عزیز پرسپولیسی هم لطف کنن مقابله به مثل !! نکنن تذکر بدن

مخلص همه :)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

بابا نرین تو تاپیک پرسپولیس حرفهای تحریک آمیز بزنین جو به هم میریزه این 100 دفه اونوقت بعضی از اون دوستان هم فکر میکنن مجوز اینو گرفتن که بیان واسه تلافی .. :eek: حرفم بزنی میکن اول فلانی گفت اولا حرف بد بده چه آدم اول بزنه چه آخر .. ولی دوستان رعایت کنید تا اینجا به همه خوش بگذره

ارادتمندم کامی جان .. ایشالله دیگه رعایت میکنن .. دوستان عزیز پرسپولیسی هم لطف کنن مقابله به مثل !! نکنن تذکر بدن

خواهش میکنم و ممنون که گفتی فرزاد جان
302.gif

esteghlal.gif

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
فیروز کریمی امشب باز هم اعلام کرد توی ورزشگاه آزادی جلوی استقلال روی نیمکت نمیشینه !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فیروز کریمی امشب باز هم اعلام کرد توی ورزشگاه آزادی جلوی استقلال روی نیمکت نمیشینه !
آره !
یه جور افه بود بیشتر !
من که خوشم نیومد ! ؟
شما این و احترام میبینین یا یه جور افه که خودشو پیش ما که طرفداران استقلال باشیم .. محبوب کنه !
فردوسی پور باحال گیر میده :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آره !
یه جور افه بود بیشتر !
من که خوشم نیومد ! ؟
شما این و احترام میبینین یا یه جور افه که خودشو پیش ما که طرفداران استقلال باشیم .. محبوب کنه !
فردوسی پور باحال گیر میده :D

البته حتی اگر افه هم بود ولی همین که یک احترامی واسه ما میزاره خودش خیلیه ! مثل بقیه ی مربیا نیست که رفتن شروع کن حاشیه سازی !:)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

چشم فرزاد جان ! من چیزی نگفتم هدفم هم مقابله با مثل بود ! ولی در مجموع ایشالا دیگه تکرار نمیشه !

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
آره !
یه جور افه بود بیشتر !
من که خوشم نیومد ! ؟
فردوسی پور باحال گیر میده

فردوسی پور هم خیلی اوغات گیر الکی میده !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آره ! بهتر از باقی بود که حاشیه داشتن !

راستی اوه اوه ! بازی بعدی با برق ه !
بهترین بازی لیگ میشه حتی قشنگ تر از دربی میشه .. برق خطرناک شده !
!
چه مسخرست قانون ایران !محروم کردن بازیکن مارو تا اطلاع ثانوی هروقت که دوست داشتن محرومش کنن تازه این بازی هم که محروم بود حساب نمیشه اونم چه ضربه ای که هنوز تو این همه موندن خطا بود ؟ کارت داشت ؟ اصلا به عمد بود؟!
بعضیا فحش دادن .. جلسه که نگرفتن با مدیرعامل پی صحبت کردن یه روز بعد از بازی انداختن !
جالبه واقعا !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آره ! بهتر از باقی بود که حاشیه داشتن !

راستی اوه اوه ! بازی بعدی با برق ه !
بهترین بازی لیگ میشه حتی قشنگ تر از دربی میشه .. برق خطرناک شده !
!
چه مسخرست قانون ایران !محروم کردن بازیکن مارو تا اطلاع ثانوی هروقت که دوست داشتن محرومش کنن تازه این بازی هم که محروم بود حساب نمیشه اونم چه ضربه ای که هنوز تو این همه موندن خطا بود ؟ کارت داشت ؟ اصلا به عمد بود؟!
بعضیا فحش دادن .. جلسه که نگرفتن با مدیرعامل پی صحبت کردن یه روز بعد از بازی انداختن !
جالبه واقعا !

والا چی بگم !
من که بازی با برق رو میرم استادیم ! می خوایم خاطره کنیم !
در مورد محرومیت هم احتمالا ماله حسین کاظمی تموم شده ! 1 بازی بود ! ولی من موندم آخه این ضربه که چیزی نبود فوقش کارت زرد دشت ! مقصر داور احمق هست اگر یک کارت زرد میداد دیگه اینجوری نمیشد !
خاصه عدالت نیست ! این لینک رو ببینید ! http://www.abieteh.com/nuke/modules.php?name=News&file=article&sid=1433
دیگه نیاز به حرف نداره !:blink::blink::blink:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
والا چی بگم !
من که بازی با برق رو میرم استادیم ! می خوایم خاطره کنیم !
در مورد محرومیت هم احتمالا ماله حسین کاظمی تموم شده ! 1 بازی بود ! ولی من موندم آخه این ضربه که چیزی نبود فوقش کارت زرد دشت ! مقصر داور احمق هست اگر یک کارت زرد میداد دیگه اینجوری نمیشد !
خاصه عدالت نیست ! این لینک رو ببینید ! http://www.abieteh.com/nuke/modules.php?name=News&file=article&sid=1433
دیگه نیاز به حرف نداره !:blink::blink::blink:

بازی کی هست؟؟ تهران دیگه آره؟؟
سایت و مطلب جالبی بود:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
.بازي حساسي جمعه با برق هست. ساعت 16:45

توي آزادي.

سلام دوستان

فکر کنم برق را هم تو آزادی با 4 یا 5 تا رونه کنیم بره:D :f34r:
اگه برق را هم ببریم اونوقت معلوم میشه استقلال واقعا به اوج رسیده به امید پیروزی.
راستی محروم و مصدوم کیا رو داریم؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام دوستان

فکر کنم برق را هم تو آزادی با 4 یا 5 تا رونه کنیم بره:D :f34r:
اگه برق را هم ببریم اونوقت معلوم میشه استقلال واقعا به اوج رسیده به امید پیروزی.
راستی محروم و مصدوم کیا رو داریم؟
مصدوم نه ! البته فعلا ! تا اون موقع زوده با این موضوع فکر کردن ! 3-4 روز قبل . . باید دید ..
محروم که فقط کوشکی . . نه !؟
کاظمی که همون یه جلسه بود گفتن ..

اگه برق خودش باشه بازی خیلی سختی داریم ..
جون با این نتیجه هایی که گرفته نشون داده شوخی با کسی نداره :D
البته مام شوخی ندارم :D
ولی به 4-5 تا فکر نکنین ..

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کلا برق خوب از استقلال خورده تو این چن سال. ایشاللا که امسالم همینجور میشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
کلا برق خوب از استقلال خورده تو این چن سال. ایشاللا که امسالم همینجور میشه

دقيقا برق توي آزادي به بازش به استقلال اين چند سال عالي بوده . قهرماني 2 سال قبل هم به لطف پيروزي مقابل برق بود انشالله بازم اون بازي تكرار بشه. :blush:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این دلقک هم عجب آدمیه... همه ی محبوبیتش رو با زبونش بدست اورده. همش چرته. این بشر کلا انقدر مرام و شخصیت و ... نداره که از این کارا بکنه. اینا همش زبون بازیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا