shabgard65m
Registered User
سلام چه حالی داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبریک!
تبریک!
با وجود اینکه در مورد زمان تلف شده وقت اضافی بحث بود اما حق استقلال انصافا برد بود. سایپا خیلی دفاعی بازی کرد..
فقط کاش این سیدصالحی رو یکی زیر می گرفت!!
عنایتی که خوب کار کرد. یه تک به تک هم زد به قول فردوسی پول بد شانسی اورد گل نشد.
به نظرم استقلال اگه با 3 مهاجم بازی کنه بهتره. ارش و عنایتی جلو. سیا پشت سرشون. خسرو چپ - جان واریو راست و یه بازیکن به درد بخور هم چپ (بیگ زاده بعضی موقع ها واقعا روی اعصابه.) روانخواه هم چپ یا حتی فرهاد مجیدی :wub::wub: .. واقعا غوغا میشه
در کل
بازی، سریع و تماشاگر بود و میشد ازش به عنوان فوتبال زیبا نام برد، خوشبختانه بچه ها به مرز آمادگی نزدیک تر شده بودند، فرهاد انگار دوباره به دوران جوانی برگشته، خسرو سمت راست رو رو یه انگشت میچرخونه! فابیو هم در بازگشت مجدد بسیار امیدوار کننده بود، عنایتی بازی به بازی داره بهتر میشه، آرش هم روحیه مضاعف گرفت! به خط دفاعمون هم خیلی معتقدم!
در کل بیشتر از برد به خاطر گل دقیقه 94 خوشحال شدم!! فصل پیش با اینکه قهرمان شدیم ولی این حس امید تا سوت پایان رو نداشتیم و اگه به خاطر داشته باشید چندین بازی برده رو هم با مساوی یا باخت در دقایق پایانی عوض کردیم ولی اون فصلی که عنایتی بود و آقای گل شد رو به خاطر بیارید همین حس توی تیم جاری بود، و بهترین نمونش هم برد 3-2 پرسپولیس با گل دقیقه 94 قربانی بود، من این تیم رو بیشتر دوست دارم، امید باید همیشه و در هر شرایطی وجود داشته باشه،
خوشبختانه صمد هم خوب داره پیش میره و اون صمد خام و سر به زیر چند فصل پیش نیست و تیم و حواشی رو تو مشتش داره! امیدوارم همین روند رو ادامه بده..