• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
بعد از چند روزی نت وصل شد.

درمورد بازیهای مرفاوی منم قبول دارم یه مقدار تعویضهاش اشتباهی و کلیشه ای هست. همیشه 2تا تعویضش برای مهاجم هاست و یکی دیگه رو معمولا اگه جانواریو بیرون باشه اون می اد اگرنه حسین کاظمی.

من فقط یه سوالی برام پیش اومده این رینالدو برای چی توی تیم هست؟ پس بازیش به درد کجا میخوره؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ما هم موندیم !
این بیک زاده رو اول بندازیم بیرون بهتر میشه تیم ! چیه این !! سوتیش و هیچوقت فراموش نمیکنم پاس داد به مهاجم حریف. حل بود چیکار بکنه فکر میکنه دفاع یعنی توپو از جلوی حریف زدن فقط همین .. نمیدونم بازی 11نفرس .. فقط یه نفر حمله نمیکنه !! شانس اوردیم طرف شوت بود والا یه گل همون اول خورده بودیم !

کلا در مورد فرهاد نمیشه حرفی زد شاید کشیدش بیرون تا آخر بازی بهش فشار نیارن !

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا بازیکنا خیلی شانس اوردن که بعد از بازی سالم هستند...

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه آذربايجان شرقي، در اين بازي به دليل ازدحام بيش از حد تماشاگران تعداد 40 نفر كه در بين آنها دو كودك 9 ساله نيز وجود داشت از ناحيه سر، دست ، پا ، چشم و سر دچار آسب ديدگي شدند كه بنا به گفته مسئولان اورژانس مستقر در ورزشگاه حال سه نفر از آنها وخيم بوده است.

افتادن از داخل و سقف اتوبوس‌ها:blink:، پرت شدن از سكوها به پايين به دليل نبود حفاظ‌هاي امنيتي و فيزيكي و هم‌چنين ايست‌هاي قلبي پس از گل تساوي تراكتور از دلايل اصلي مصدوميت ها عنوان شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فرهاد مجیدی: سنگ به پیشانی ام خورد!

کاپیتان استقلال پس از به ثمر رساندن گل خود مورد اصابت سنگ یک تماشاگر نما قرار گرفت.

فرهاد مجیدی پس از پایان دیدار تراکتورسازی – استقلال در تبریز ، گفت: تبریز مردم خونگرم دارد و همواره تماشاگران خوبی داشته است اما متاسفانه اقدام آن عده که پس از گل استقلال اشیا مختلف به من پرتاب کردند با شناختی که من از هواداران فوتبال در تبریز داشتم مغایر بود. مجیدی تصریح کرد بر خلاف اینکه برخی دوست دارند جسم پرتاب شده به طرف مرا بطری آب یا ... بنامند باید بگویم آنچه به پیشانی من برخورد کرد یک سنگ سفید رنگ بود که خودم آن را دیدم. مهاجم استقلال ادامه داد خوشبختانه سنگ بطور مستقیم و شدت به من اصابت نکرد و تنها من در مسیر حرکتش قرار گرفتم و پیشانی ام دچار جراحت و تورم شد و گرنه مشخص نبود چه اتفاقی رخ دهد.

مجیدی در مورد دیدار استقلال و تراکتورسازی هم گفت: در این بازی موقعیت های مناسبی داشتیم که باید از آنها بهتر استفاده می کردیم، هرچند تیم حریف هم عملکرد خوبی داشت.

d429eb68-1da0-4655-b46f-bddc1e299e40.jpg

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خیلی..................
خدایی ادم چطور میتونه اینقدر.. .. بچه به این باحالی با اخلاقی رو اینجوری بزنه !!
خداییشش هیچکس مثل فرهاد نمیشه !
عشقه ..
:( تراکتور = گربه سیاه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضی دوستان که ظاهرا قوانین رو مطالعه نکردن در این تاپیک قوانین رو رعایت نمی کنند .
به همین منظور خواهش می کنم دوستان حتما قوانین تالار فوتبال به خصوص بند 3 و 4 :

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.
رو مطالعه کنند .
مجددا عرض می کنم لطف کنید فقط در خصوص تیم محبوب خودتون صحبت کنید ، هر گونه پست غیر مرتبط پاک خواهد شد .
شاد و پیروز باشید

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آرش برهانی : در ورزشگاه یادگار امام تبریز شوکه شده بودیم !

• بازى با تراکتور سازى چطور بود؟
- بازى خوبى بود. ما در این مسابقه براى کسب ۳ امتیاز به میدان رفته بودیم اما شرایط به گونه اى رقم خورد که نتوانیم پیروز شویم. با این حال معتقدم کسب یک امتیاز هم در آن جو بد نبود.
• جو ورزشگاه یادگار امام (ره) چگونه بود؟
- راستش را بخواهید من در عمرم چنین جوى را ندیده بودم. ۸۰ هزار نفر یک صدا تراکتور سازى را تشویق مى کردند. فکر مى کنم هیچ کدام از بازیکنان استقلال هم تا به حال اینقدر شوکه نشده بودند. با تمام این احوال دیدید که تیم ما خوب بازى کرد.
• گفتى با دیدن آن جمعیت شوکه شدید! پس چطور توانستید در آن جو بازى کنید؟
- وقتى آن جو را دیدیم همه با هم قرار گذاشتیم توجهى به سروصدا نکنیم و فقط به فکر موفقیت استقلال باشیم.
• چرا استقلال تاکنون در خارج از خانه پیروز نشده است؟
- به هر حال تیمها در خانه خود مقابل استقلال با انگیزه مضاعفى ظاهر مى شوند و همین موضوع کار ما را سخت مى کند. تیم ما تاکنون هیچ باختى نداشته و این یک رکورد بسیار خوب براى ماست. در بازى هاى آینده نیز ابتدا با هدف نباختن به میدان مى رویم وبعد از آن به دنبال زدن گل هستیم. نتایجمان هم تا به حال خوب بوده و فکر مى کنم هواداران از ما راضى باشند.
• در این دیدار با وجود اینکه فیکس بودى اما عملکرد مطلوبى نداشتى. چرا؟
- باید دید منظورت از عملکرد نامطلوب چیست. نمى دانم چرا همه فقط از من انتظار گلزنى دارند و وقتى گل نمى زنم مى گویند خوب بازى نکردى! به نظرم مقابل تراکتور سازى بد بازى نکردم.
• آقاى گل فصل پیش، تا پایان هفته ششم یک گل بیشتر نزده است. چرا؟
- من فصل قبل هم تا هفته ششم هیچ گلى نزده بودم. هر مهاجمى دوست دارد گل بزند و من نیز از این قاعده مستثنى نیستم. به هر حال امیدوارم در آینده شرایطى رقم بخورد تا بتوانم تعداد گلهایم را افزایش دهم و هواداران خوشحال شوند.
• ایجاد تغییرات در خط حمله استقلال، به ضرر این تیم تمام نمى شود؟
- این موضوع به نظر سرمربى بر مى گردد. اوست که تصمیم مى گیرد کدام بازیکنان در ترکیب اصلى قرار بگیرند و کدام بازیکنان نیمکت نشین باشند.
• بازى آینده مقابل استیل آذین را چطور مى بینى؟
- استیل آذین تیم قدرتمندى است. قطعاً در طول هفته روى نقاط ضعف و قوت آنها کار خواهیم کرد تا با شناختى خوب به مصاف آنها برویم.
• اصلى ترین مهره استیل آذین، على کریمى است. به نظرت مى توانید کریمى را مهار کنید؟
- قابلیت هاى کریمى غیر قابل انکار است. با این حال کادر فنى حتماً براى مهاروى برنامه خواهند داشت. ما در این دیدار خانگى نیاز به پیروزى داریم و از هیچ کوششى براى موفقیت استقلال در این دیدار دریغ نمى کنیم.

مجتبی جباری خبر پیوستنش به یک تیم خارجی را تکذیب کرد !

هر چند به نظر می‌رسید با پارگی رباط صلیبی مجتبی جباری برای مدتی دور از هیاهوی فوتبال و حواشی آن به کار فیزیوتراپی بپردازد اما ویژگی‌های او باعث شده حاشیه‌های تازه‌ای درباره‌اش شکل بگیرد. چند روز پیش شنیده می‌شد که جباری قصد جدایی از استقلال و پیوستن به یک تیم خارجی را دارد. جباری که بیشترین رفت و آمدهایش این روزها به کلینیک فیزیوتراپی استقلال محدود شده نه تنها از شنیدن این خبر تعجب می‌کند بلکه هرگونه پیشنهاد و برنامه برای حضور در تیمی به جز استقلال را صراحتا رد می‌کند.»
مراحل فیزیوتراپی‌ات به کجا رسیده؟
خدا را شکر وضعیتم خوب است. دکتر نوروزی هم پیشرفت درمانم را تایید می‌کند.
هنوز هم روزی دو سه ساعت تمرین می‌کنی؟
بله، با تشخیص دکتر در حال حاضر دو سه ساعت فیزیوتراپی می‌کنم تا به پایم فشار نیاید اما این مدت زمان درآینده بیشتر می‌شود.
شنیده می‌شد که قرار است از استقلال جدا شوی و به یک تیم خارجی بروی؟!
این خبر کذب محض است. چطور ممکن است در زمانی که با استقلال قرارداد دارم با تیم‌های دیگر مذاکره کنم. همیشه گفتم که حضور در استقلال یکی از افتخارات ورزشی من است و نمی‌خواهم شرایط خوبی را که در این تیم و با وجود هوادارانی که دارد، از دست بدهم.
ظاهرا با مصدومیت امید روانخواه در کلینیک، تنها نیستی؟!
متاسفانه روانخواه دچار کشیدگی رباط داخلی شده و مثل من مجبور است فعلا فیزیوتراپی کند. امید پسر خوبی است و علاوه بر اینکه یک هم تیمی خوب است همدم خوبی هم هست که با حرف‌هایش به من دلگرمی می‌دهد. امیدوارم مصدومیت او هر چه سریع‌تر تمام شود.
به نظر می‌رسد که شرایط مرفاوی با وجود بازیکنان مصدوم سخت‌تر از قبل باشد.
مرفاوی قابلیت این را دارد که تیم استقلال را در این شرایط مدیریت کند. مطمئنم او می‌تواند از سایر بازیکنان در نبود من و امید استفاده کند. ضمن اینکه امید هم به زودی در جمع سایر بازیکنان قرار می‌گیرد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بازى تراکتور- استقلال فقط کشته نداشت ! ۴۰ نفر مجروح شدند !

طبق شنیده ها ازدحام بیش از حد تماشاگران تبریزى در بازى یکشنبه شب حادثه آفرید. چیزى حدود ۴۰ نفر که در بین آنها ۲ کودک ۹ ساله نیزوجودداشت از ناحیه سر، دست، پا وچشم دچار آسیب دیدگى شدند که به گفته مسئولان اورژانس تبریز حال ۳ تن از آنها وخیم است. علت آسیب دیدگى این افراد افتادن از داخل و سقف اتوبوس ها، پرت شدن از سکوها به پایین به دلیل نبودن حفاظ هاى امنیتى و فیزیکى و همچنین ایست هاى قلبى پس از گل تساوى تراکتور بوده است.

استقلال پول مى گیردبا عرب ها بازى مى کند

همواره در اواخر تابستان و اوایل پائیز شاهدارسال دعوتنامه از سوى تیمهاى عربى بویژه باشگاههاى اماراتى ، کویتى و قطرى براى تیمهاى ملى و باشگاهى ایران جهت برگزارى دیدارهاى دوستانه هستیم (مانندتورنمنتى که پرسپولیس در آن شرکت کرد) این مسابقات اغلب به پاس قدردانى از زحمات بازیکنان قدیمى عربى برگزار مى شود و دلیل انتخاب تیمهاى ایرانى هم ترغیب هموطنان مقیم ما براى حضور در استادیوم و پر کردن بخش قابل توجهى از سکوهاست. البته ظاهراً باشگاه استقلال تدابیر خاصى را براى سفر هاى فوق اندیشیده و به هیچ عنوان زیر بار مسافرت مجانى نمى رود.این طور که شنیده ایم؛ استقلالى ها مدعى اند فقط در صورتى حاضر به سفر مى شوند که عربها علاوه بر خرج سفر؛ مبلغى را هم جداگانه به خود باشگاه بپردازند تا مسافرت به آنسوى آبها و به جان خریدن رنج فشرده شدن برنامه مسابقات استقلال حداقل به لحاظ مالى سودمند باشد.

براى مشخص شدن وضعیت اکبرپور ، استقلالى ها از سازمان استعلام مى گیرند

وضعیت سیاوش اکبرپور براى بازى با استیل آذین مشخص نیست. برخى ها حرف از این مى زنند که این مهاجم با دریافت اخطار در جریان بازى با تراکتور ۳ اخطاره شده وبعضى دیگر هم مدعى هستند اکبرپور براى بازى بااستیل آذین محروم نیست و مى تواند تیمش را در این بازى همراهى کند. به همین منظور باشگاه استقلال جهت مشخص شدن وضعیت اکبرپور و ۲ اخطاره هاى خود از سازمان لیگ استعلام مى گیرد تا مشخص شود که این مهاجم مى تواند در بازى جمعه شب براى آبى هاى به میدان برود یا نه؟!باید منتظر جواب سازمان بود.

مهاجرانى: خوشحالم مقابل استقلال بازیکن ۳ اخطاره نداریم

حشمت مهاجرانى مدیر فنى تیم فوتبال استیل آذین گفت: شکست مقابل پیکان سخت بود اما خوشحالم مقابل استقلال بازیکن ۳ اخطاره نداریم. وى درباره شکست یک بر صفر مقابل پیکان اظهار داشت: نیمه اول هیچگونه بار فنى نداشت۲ تیم فقط رو به توپ هاى بلند آورده بودند. در نیمه دوم خطا و اشتباه بازیکن خودمان گل را به پیکان تقدیم کرد و طبیعى بود که آنها پس از زدن گل در خط دفاعى جنگنده تر ظاهر شوند.اوادامه داد: در این سطح از فوتبال اشتباهات فردى نباید وجود داشته باشد چون جاى جبران ندارد. مخصوصا در دیدارى که تکلیفش با یک گل روشن مى شود. مدیر فنى تیم فوتبال استیل آذین درباره مهار على کریمى گفت: پیکان منطقه اى دفاع مى کرد و مى دانست کریمى شاید در یک لحظه همه چیز را عوض کند. به همین دلیل در هر منطقه از زمین خود یک بازیکن را براى مهار او مامور کرده بود تا به او نزدیک شود و آزادى عمل را از این بازیکن بگیرد. وى افزود: به هر حال کریمى خوب کار کرد اما باید قبول کنیم که فوتبال بسته پیکان اجازه کارهاى تاکتیکى به بازیکنان ما نداد. مهاجرانى در خصوص بازى روز جمعه مقابل استقلال تهران عنوان کرد: با وجودى که شکست مقابل پیکان براى ما سخت بود اما خوشحال هستیم که کریمى و برجلو ۳ اخطاره نشدند. با تمام نیرو به دیدار با استقلال مى رویم. البته من نمى توانم این بازى را پیشگویى کنم اما براى برد به میدان خواهیم رفت.

عنایتى: خاطرات دربى در تبریز برایم زنده شد

رضاعنایتى بازیکن تیم استقلال طى اظهارنظرى گفت:با دیدن شرایط ورزشگاه یادگار امام تبریز خاطرات بازى دربى برایم زنده شد.وى در مورد شرایط ورزشگاه و میزبانى تبریزى ها اظهار داشت: شرایط میزبانى براى ما مساعد بود. با دیدن تماشاگران حاضر در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز و شورو شوق آنها خاطرات بازى دربى در ذهنم زنده شد. هواداران تبریزى با حرارت خاصى تیم خود را حمایت و شرایط را براى تیم هاى حریف سخت مى کنند. عنایتى با اشاره به عادلانه بودن نتیجه تساوى یک بر یک خاطرنشان کرد: بازى خوبى برگزار کردیم و هر ۲ تیم موقعیت هاى گلزنى فراوانى داشتند و معتقدم نتیجه به دست آمده کاملاَ عادلانه بود. بازیکن تیم فوتبال استقلال در خصوص ترافیک خط حمله این تیم گفت: این موضوع در روند بازى هاى استقلال تأثیرگذار است و نشستن روى نیمکت براى هر بازیکنى سخت است.

فرهاد مجیدى مشکلى براى بازى استقلال در روز جمعه ندارد.

فرهاد مجیدى در جریان بازى یک شنبه مقابل تراکتورسازى به شدت از ناحیه سر مصدوم شد تا خاطره تلخى از این مسابقه در ذهنش باقى بماند. پس از پایان دیدار شایعه شده بود که مجیدى به خاطر ضربه ناشى از پرتاب سنگ باید استراحت مطلق کرده و به بازى جمعه شب مقابل استیل آذین نخواهد رسید اما عصر دیروز یکى از مسئولان باشگاه تأکید بر معاینه فرهاد توسط کادر پزشکى مدعى شد مصدومیت این بازیکن به حدى نیست که وى را از تقابل با شاگردان حمید استیلى محروم کند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مرفاوی : مگر اینجا دادگاه است که سند و مدرک بیاورم

صمد مرفاوی در جریان کنفرانس مطبوعاتی با یک خبرنگار درگیری لفظی پیدا کرد که سایر خبرنگاران در جریان این درگیری از خبرنگار تبریزی حمایت کردند.

صمد مرفاوی در جریان کنفرانس مطبوعاتی با یک خبرنگار درگیری لفظی پیدا کرد که سایر خبرنگاران در جریان این درگیری از خبرنگار تبریزی حمایت کردند. موضوع از آنجا شروع شد که وقتی مرفاوی در مورد پرتاب سنگ و بطری به داخل زمین و به وجود آمدن نا آرامی برای بازیکنان استقلال و کادر فنی صحبت می کرد، یکی از خبرنگاران تبریزی در پاسخ به وی گفت که آیا نمونه سنگ یا بطری دارید که در همین لحظه درگیری لفظی به وجود آمد.
مرفاوی در واکنش به این سوال خبرنگار تبریزی گفت: «مگر اینجا دادگاه است که من سنگ یا اشیا پرتاب شده را به عنوان سند و مدرک اثبات حرف خود ارائه کنم؟ به هر حال اتفاقاتی که در ورزشگاه رخ داد را همه شاهد بودند و دیگر نیازی نیست که بخواهم اشیای پرتاب شده را در کنفرانس خبری نشان دهم.»
درگیری لفظی خاتمه نیافت و این درگیری هنگام خروج مرفاوی از اتاق کنفرانس نیز ادامه داشت که با وساطت اطرافیان به پایان رسید.

غلامحسین مظلومی: نزدیک‌‌ بود هواداران استقلال کشته شوند !!

غلامحسین مظلومی، مدیر فنی باشگاه استقلال معتقد است به شدت از برخورد مسوولان ورزشگاه با تماشاگران استقلال شاکی است

غلامحسین مظلومی، مدیر فنی باشگاه استقلال معتقد است به شدت از برخورد مسوولان ورزشگاه با تماشاگران استقلال شاکی است: «متاسفانه با اینکه در جلسه هماهنگی پیش از بازی تاکید شد 10 درصد ورزشگاه به هواداران استقلال اختصاص دارد ولی عملا در هنگام بازی دیدیم که کمتر از این درصد در اختیار هواداران ما بود و علاوه بر آن نزدیکی جایگاه هواداران دو تیم باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در بازی شد که ممکن بود حتی تعدادی از آنها کشته شوند!
مسوولان نباید اجازه می‌دادند تماشاگران طرفدار تراکتورسازی جایگاه هواداران ما را اشغال کنند زیرا هجوم هزاران نفر از آنها به سمت جایگاه‌های استقلال برای نشستن روی سکوها باعث شد تا هواداران دو تیم نزدیک به هم باشند و در طول بازی با پرتاب سنگ و بطری آب به یکدیگر به شدت آسیب برسانند.
مدیر تیم استقلال خاطر نشان ساخت: هواداران تبریزی حتی به سمت ما نیز سنگ و بطری آب پرتاب کردند که در یکی از این موارد برخورد شدید سنگ با شیشه نیمکت ذخیره‌های تیم استقلال باعث ترس و بلند شدن تعدادی از نیمکت نشینان شد. در واضح ترین صحنه نیز سر فرهاد مجیدی در هنگام شادی بعد از گل از طرف تماشاگران شکست.
مظلومی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به اینکه یدالله *******، ناظر بازی نیز شاهد این صحنه‌ها بود، یادآور شد: «تصور کنید تنها
5 هزار هوادار استقلال در محاصره 75 هزار تماشاگر تراکتورسازی بوده و حتی از قبل از شروع بازی به سمت یکدیگر اشیایی را پرتاب کنند. ممکن بود حتی نارنجک دستی نیز از سوی هواداران بر روی سکوها ترکیده و چه بسا ممکن بود این بازی کشته نیز داشته باشد.
من نمی‌دانم چه کسی باید جوابگوی این بی‌برنامگی باشد ولی از ******* ناظر بازی می‌خواهم که تمام صحنه‌هایی را که مشاهده کرده است گزارش دهد. از طرف دیگر ما نیز اعتراض خود را به صورت کتبی تنظیم کرده و تقدیم سازمان لیگ خواهیم کرد.»
مظلومی برخورد نامناسب برخی هواداران تراکتورسازی هم در لحظه ورود را تقبیح می‌کند: «زمانی که وارد شهر تبریز شده و شاهد حضور بی‌شمار مردم این شهر در فرودگاه بودیم، تصور کردیم آنها برای استقبال ما به فرودگاه آمده‌اند اما، چنین نبود و هر کس که از راه می‌رسید علیه ما شعار می‌داد و می‌رفت.
از نیروی انتظامی فرودگاه هم خبری نبود. ما از نیروی انتظامی انتظار داریم تیم‌هایی را که وارد شهرستانها می‌شوند اسکورت کرده و از آنها حمایت کند زیرا تیم‌هایی چون استقلال و پرسپولیس برای حضور در شهرستانها امنیت ندارند.
مظلومی درباره عملکرد مهاجمان استقلال هم توضیحاتی داد: مهاجمان استقلال بهترین بازیکنان خط حمله این تیم در تاریخ اداور لیگ هستند و به دلیل شناخت تیم‌های حریف از آنها، کار گلزنی مهاجمان دشوارتر شده است.
تمام تیم‌ها از روند بازی استقلال و بازیکنان آن بخصوص در خط حمله شناخت کافی دارند و بر همین مبنا سعی می‌کنند با ارائه یک بازی بسته و تدافعی فقط چشم به ضد حملات بدوزند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میبینم که خیلی پررو تشریف دارن !
یحتملن رفته سمت تماشگرا .. مجیدی سرشو زده تو یکی از بنرای اونجا سرش پوکیده !!

این روزا همه دروغ میگن !!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مرفاوي: با شكست استيل‌آذين به هواداران عيدي مي‌دهيم

به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي در خصوص شايعات پيرامون ديدار مقابل تراكتورسازي و اتفاقات قبل از اين مسابقه اظهار داشت: متاسفانه شايعه كردند كه من دو ساعت قبل از شروع بازي، بازيكنان را در رختكن حبس كردم كه اين مسئله اصلا صحت ندارد.
وي ادامه داد: بازيكنان من با جان و دل براي استقلال بازي مي‌كنند و هيچ مشكلي با ديگران ندارد، چه آنهايي كه 90 دقيقه و چه آنهايي كه يك دقيقه در زمين هستند تمام نيروي خود را به كار مي‌برند تا استقلال موفق باشد. من نمي‌دانم اين شايعات از كجا نشات مي‌گيرد و متاسفانه عده‌اي با مطرح كردن اين مسائل مي‌خواهند به تيم ما ضربه بزنند اما مطمئن باشند با همدلي و صميميتي كه در تيم ما وجود دارد، تير آنها به سنگ خواهد خورد و به نتيجه نخواهد رسيد.
مرفاوي در خصوص ديدار روز جمعه مقابل استيل‌آذين گفت: اين تيم امسال حضور پرقدرت در ليگ برتر دارد و از بازيكنان و كادر فني بسيار خوبي بهره مي‌برد. آنها بازيكنان باتجربه‌اي در اختيار دارند كه مي‌توانند در هر لحظه يك تيم را از بحران خارج كنند. درست است كه هفته گذشته مقابل پيكان تن به شكست دادند اما ما فريب اين مسئله را نمي‌خوريم چون در تهران و در مقابل ديدگان تماشاگرانمان بازي مي‌كنيم و قصد داريم به سه امتياز مسابقه دست پيدا كرده و به صدر جدول برسيم.
مرفاوي در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال در روزهاي گذشته تاكيد كرد: به جز اميدرضا روانخواه كه دچار مصدوميت شده، بقيه بازيكنان در سلامت كامل به سر مي‌برند و از آمادگي مطلوبي برخوردارند. تيم ما در طول هفته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته و براي انجام يك بازي خوب آمادگي لازم را دارد.
سرمربي استقلال با تشكر از تماشاگراني كه بعد از افطار به ورزشگاه مي‌آيند،‌ عنوان كرد: از اين كه طرفداران فوتبال تا پاسي از شب در ورزشگاه‌ها حضور دارند و بدون حاشيه تيم خود را تشويق مي‌كنند خوشحالم و اميدوارم روز جمعه قبل از فرا رسيدن عيد سعيد فطر، عيدي بزرگي به آنها بدهيم.
ديدار استقلال و استيل آذين ساعت 21 جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود

منبع

a3d53e97-d55c-477a-9a2a-502d809aad7d.jpg

پيشنهاد باشگاه بوتافوگو به باشگاه استقلال

باشگاه بوتافوگو برزيل كه بيش از صدسال قدمت دارد در نامه‌اي رسمي خواستار برقراري روابط دوجانبه ميان اين باشگاه و باشگاه استقلال قهرمان ايران شد.

لوئيز ويارينو، مدير پروژه همكاري‌هاي بين‌المللي باشگاه بوتافوگو خطاب به مديران باشگاه استقلال از تمايل اين باشگاه 105 ساله برزيلي براي برقراري روابط و همكاري‌‌هاي اقتصادي و ورزشي سخن گفته شده است.

باشگاه بوتافوگو متعلق به شهر ريودوژانيرو است و فيفا اين باشگاه را به عنوان دوازدهمين باشگاه قرن بيستم معرفي كرده است.

آكادمي جوانان اين باشگاه داراي شعبه‌هاي متعدد در آسيا، اروپا، آفريقا،‌استراليا، كانادا و آمريكاست.

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
b988a68e-e611-474d-a283-7489f80abcc2.jpg

رینالدو: روحیه برتری طلبی در استقلال موج می زند.

انجام یک مصاحبه با بازیکن پرویی استقلال از آن جهت که او به زبان انگلیسی مسلط نیست و ما به زبان های آلمانی و اسپانیایی؛ کاری زمان بر و تا حدی دشوار است، نیاز به دو مترجم(اسپانیولی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی) و ظرافت هایی که ممکن است در جریان دو ترجمه همزمان مستهلک شوند، باعث شده رینالدو ساکت ترین بازیکن استقلال باشد.

اما این اتفاق چند روز پیش افتاد و با کمک فابیو جان واریو صمیمی ترین همبازی رینالدو در استقلال به عنوان مترجم اسپانیولی به انگلیسی، خبرنگار دنیای فوتبال توانست مصاحبه ای مفصل با این بازیکن ترتیب دهد. هر چند که برخی از دوستان مطبوعاتی پس از انتشار بخشی از این مصاحبه در یکی از خبرگزاری ها مدعی بودند"رینالدو چطور مصاحبه کرده در حالی که زبان انگلیسی نمیداند؟"!! به هر تقدیر روابط عمومی باشگاه استقلال زمینه را برای انجام این مصاحبه مفصل و صمیمانه در ورزشگاه دستگردی فراهم کرد.

پائولو رینالدو کروزادو دوراند (ملقب به رینالدو) متولد 21 سپتامبر 1984 در شهر لیما پایتخت پرو ست. در باشگاه های آلیانزا لیما و اسپورتینگ کریستال پرو و گراس هاپر سوئیس عضویت داشته و 11 بار پیراهن تیم ملی کشورش را به تن کرده است.

آنچه در پی آید ماحصل یک تلاش مشترک برای اطلاع رسانی ست که روز پنج شنبه گذشته در دنیای فوتبال منتشر شد.

* دوست داریم بدانیم چرا یک بازیکن از کشور پرو فوتبال ایران و تیم استقلال را انتخاب کرد؟
ابتدا باید تشکر کنم که با من مصاحبه و صحبت می کنید. من دوست داشتم خارج از کشورم بازی کنم و هنگامی که تیم استقلال به من پیشنهاد داد در خصوص این تیم تحقیق و پرس و جو کردم. بعد از تحقیقاتم فهمیدم استقلال در قاره آسیا یک تیم بزرگ محسوب می شود و سابقه عنوان های قهرمانی زیادی در این قاره دارد، به همین خاطر مذاکره با مسوولان این تیم را آغاز کردم و در نهایت به توافق رسیدیم.

* قبل از حضور در ایران با کسی مشورت نکردی، یا سرنوشت کسانی که از آمریکای جنوبی به ایران آمدند، مثل فابریتسیو، داسیلوا و ... را نپرسیدی؟
نه من وقتی با استقلال قرارداد امضا کردم توانستم با جو و افتخارات و شرایط این تیم آشنا شوم و به اهمیت حضورم در این تیم بیشتر پی ببرم.

* آیا دی کارمو بازیکن سابق پرسپولیس را می شناسی؟
نه اصلا او را نمی شناسم.

* بسیاری از منتقدان تو را با دی کارموی تیم پرسپولیس مقایسه می کنند.
ز چه لحاظ؟ مگر او چگونه بازیکنی بود؟

* او هم مثل تو با سرو صدای زیادی به تیم رقیب استقلال آمد ولی کارایی چندانی نداشت. در نهایت نیز با اعتراض های پیاپی هواداران پرسپولیس از ایران رفت.کارشناسان اعتقاد دارند تو هم مثل دی کارمو فقط خرج روی دست استقلال گذاشتی و کارایی چندانی نداشته ای ...
(با تعجب نگاه می کند) هرکسی سرنوشت خاص خودش را دارد، به نظر من این درست نیست که دو نفر را با هم مقایسه کنیم. من شرایط دی کارمو را نمی دانم اما خوب نیست قیاس کنیم. من نسبت به استقلال قراردادی دارم و به آن پایبند هستم. فقط کمی در استقلال بدشانس بودم و این اعتراف را انجام می دهم.

* اما شایعه شده که تو از ابتدا مصدوم بودی و پس از عقد قرارداد با استقلال مصدومیتت تشدید شد.
اصلا اینطور نیست. من هنگام عقد قرارداد با استقلال در سلامت کامل به سر می بردم و حتی از آزمایش های پزشکی هم به سلامت عبور کردم. این موضوع را هم مربیان، هم پزشک تیم و هم مدیر تیم به خوبی می دانستند. من در استقلال فقط بدشانس بودم ولی الان در شرایط مناسبی قراردارم و فقط به دنبال یک فرصت هستم که بتوانم نشان دهم رینالدو کیست.

* به نظر خودت چه کسی در این مصدومیت های پیاپی مقصر بود؟ آیا بدنسازی تیم روی تو اثر منفی گذاشت یا اتفاقات دیگری افتاد؟
همانطور که گفتم هنگام ورود به استقلال مشکلی نداشتم اما فکر می کنم بعضی مسایل دست به دست هم داد تا مصدوم شوم.

* بیشتر توضیح بده چه مسایلی؟
مکث می کند... زمانی که من با استقلال به توافق رسیدم، فصل مسابقات پرو دوماه قبل به پایان رسیده بودو من هم در این دو ماه اصلا تمرین نکرده بودم. همان زمان تیم استقلال در نیم فصل مسابقات لیگ قرار داشت و اگر اشتباه نکنم صدرنشین بود. بازیکنان تیم استقلال هم اکثرا در اوج دوران آمادگی قرار داشتند و از لحاظ بدنی روی فرم بودند. من این مساله را به خوبی می دیدم و در تمرینات آمادگی آنها را حس می کردم. در هر صورت به محض ورودم به تمرینات به مربیان استقلال گفتم که برای من تمریناتی متفاوت نسبت به سایر نفرات در نظر بگیرند اما خودم هم نمی دانم که چرا این اتفاق نیفتاد و من بعد از چند جلسه تمرینات بدنی به بچه ها اضافه شدم!

* یعنی فقط همین دلیل این مصدومیت های پیاپی تو بود؟
نه مثلا من با مربیان ارتباط کلامی زیادی نداشتم و این مساله هم کم تاثیر نبود چون آنها زبان مرا بلد نبودند و در جریان مشکلات بدنی من قرار نداشتند. به هر حال شرایط بدنی یک فوتبالیست هر روز متغیر است.

* یعنی یک فوتبالیست هر روز مصدوم می شود؟
نه اما بدون شک مصدومیت همیشه در فوتبال وجود دارد. در همین تمرینات استقلال بازیکنان دچار مصدومیت می شوند و این مساله ای طبیعی است که متاسفانه در مورد من کمی بیش از حد شکل گرفت.

* یکی از مربیان سابق استقلال معتقد است دکتر خداداد(مربی بدنساز فصل گذشته استقلال) باعث مصدومیت تو شده، خودت در این مورد چه نظری داری؟

چطور می توانیم به راحتی عملکرد یک نفر را زیر سوال ببریم و به راحتی قضاوت کنیم که یک نفر صددر صد مقصر مصدومیت من بوده. من ترجیح می دهم اینطور باور کنم که مصدومیتم طبیعی بوده و در فوتبال هم چنین اتفاقی برای هر بازیکنی می افتد. اما همین جا اعلام می کنم که همه چیز را فراموش کرده ام و دیگر به مصدومیت هایم فکر نمی کنم. از حالا روی این مساله تمرکز می کنم که چگونه خودم را نشان دهم و برای استقلال مفید باشم.

* آیا زمانی که در خارج از ایران بازی می کردی ، اینگونه مصدوم شده بودی؟
حقیقتا نه . البته مصدومیت جزیی داشتم که برای همه اتفاق می افتد اما تا به حال چنین مصدومیت تلخ و طولانی مدتی را تجربه نکرده بودم.

* معمولا در فوتبال ما چنین بازیکنانی که سرنوشت تو را پیدا می کنند، خیلی زود محو می شوند و از یاد می روند، به خصوص وقتی در استقلال و پرسپولیس بازی کنی. هنگام دوری از میادین فوتبال با کسی صحبت نکردی تا تو را نجات دهد؟
نه از کسی کمک نخواستم. اما با خودم گفتم فقط یک راه برای موفقیت وجود دارد و آن برگشت به فوتبال و درخشش در زمین مسابقه است.

* در کارنامه تو بازی ملی هم دیده می شود، چه مدت برای تیم ملی کشورت بازی کرده ای؟
حدود 3 سال در تیم ملی پرو در سطح اول بازی کردم. من بازیکن کوچکی نبودم و نیستم و از سال 2006 تا 2008 حدود 3 سال در تیم ملی پرو بازی می کردم.

* به نظر تو که یکی از خارجی های شاغل در لیگ ما هستی سطح فوتبال ایران بالاتر است، یا پرو؟
اولین چیزی که از فوتبال شما (ایران) به ذهن ما می سد، این است که در اینجا به سرعت خیلی بها می دهند. این یکی از ویژگی های فوتبال ایران است. در پرو تکنیک بازیکن و تاکتیک تیمی مهم جلوه می کند ولی من اعتقاد دارم سرعت یکی از مهمترین فاکتورهای فوتبال ایران است.

* فوتبال ایران را با جه بازیکنی می شناسی؟
کلی فکر کرد... اسمش را به یاد ندارم اما می دانم در رده ملی گل های زیادی می زد. (منظور رینالدو علی دایی است!)

* به عنوان یک بازیکن خارجی، لیگ ما حرفه ای است یا فقط نام حرفه ای را یدک می کشد؟
می خندد... نه !

* چرا؟
اگر بخواهم در این مورد بگویم فکر می کنم باید یک کتاب بنویسی اما به چند نکته بسنده می کنم. من کاری به وضعیت ورزشگاه ها ندارم اما به چشم دیده ام فقط یکی دو زمین چمن خوب در ایران وجود دارد که می توان نمایش واقعی فوتبال را روی آن اجرا کرد. مورد دوم تقویم لیگ ایران است. مثلا در اروپا و کشورهای دیگر تا انتهای فصل، برنامه مسابقات را می دانی اما در اینجا فقط می توانی بفهمی تا چهار هفته بعد با کدام تیم بازی می کنی! همانطور که گفتم مشکلات زیاد است اما در این دو مورد واقعا نمایان است. ولی فوتبال ایران چیزهای خوب هم دارد.

* مثلا چه چیزهایی؟
استقبال مردم از فوتبال فوق العاده است. با این مشکلاتی که یکی دو نمونه از آن را گفتم مردم برای یک بازی معمولی در شهرستان ورزشگاه را پر می کنند و همیشه یار و یاور این ورزش هستند. این همه استقبال را همه کشورهای دنیا ندارند.

* حالا که در تمرینات استقلال به صورت مداوم حاضر هستی، تفاوت این تیم را با تیم سال گذشته در چه می دانی؟
به دلیل اینکه سال گذشته زیاد در تمرینات تیم حضور نداشتم نمی توانم در موردش اظهار نظر کنم اما به هرحال تیم پارسال خوب بود و انگیزه های زیادی داشت. امسال هم جو خوبی بر تیم استقلال حاکم است و روحیه برتری طلبی در تمامی بازیکنان استقلال موج می زند. فکر می کنم اگر مثل ابتدای فصل و چهار بازی گذشته ادامه دهیم در نهایت عنوان سال گذشته را تکرار کنیم.

* با وضعیت فعلی فکر می کنی کی بتوانی برای استقلال به بازیکنی 90 دقیقه ای تبدیل شوی؟
اول از همه باید بگویم که باید به نظر مرفاوی احترام گذاشت. من می توانم با صراحت بگویم که آماده هستم ولی با توجه به اینکه استقلال نتایج خوبی گرفته است، خودخواهی است که بگویم باید بازی کنم. به اعتقاد من توقع فیکس بودن در حال حاضر خوب نیستو هم به سلیقه مربیان احترام می گذارم.

* به نظر تو چه تیمی در این فصل قهرمان لیگ خواهد شد؟
اگر از من سوال می کنید می گویم استقلال

* یعنی هیچ تیمی رقیب استقلال نیست؟
چرا مثلا سپاهان تیم بسیار خوبی دارد، ذوب آهن هم مدعی است و البته پرسپولیس را نمی توان فراموش کرد،اما باید بازی ها را پی گرفت و نمی توان قضاوت قطعی کرد. لیگ ایران فشرده و نزدیک به هم است و راه طولانی به پایان آن مانده ولی امیدوارم در نهایت استقلال به عنوان قهرمانی برسد.

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
محمد محمدی: از نیمکت‌نشینی ناراحتم

وحید طالب‌لو روی گل تساوی تراکتورسازی تا حدودی مقصر بود و همین موضوع شایعاتی را به وجود آورده که محمد محمدی در بازی با استیل‌آذین درون دروازه استقلال خواهد ایستاد.

وحید طالب‌لو روی گل تساوی تراکتورسازی تا حدودی مقصر بود و همین موضوع شایعاتی را به وجود آورده که محمد محمدی در بازی با استیل‌آذین درون دروازه استقلال خواهد ایستاد.
محمدی اما در مورد این موضوع که می‌گویند به خاطر اشتباه طالب‌لو این هفته در ترکیب ثابت قرار می‌گیرد، می‌گوید: «من منتظر اشتباه طالب‌لو نیستم و از این اخلاق‌ها ندارم، در ضمن همه ما نان باشگاه استقلال را می‌خوریم و هر بازیکنی اشتباه کند به ضرر تیم خواهد بود. من فقط منتظر یک شانس هستم تا بتوانم به ترکیب استقلال راه پیدا کنم.» محمدی در پاسخ به این سوال که آیا از نیمکت‌نشینی ناراحت نیستی، می‌گوید: «نمی‌توانم دروغ بگویم، من از نیمکت‌نشینی ناراحتم ولی این موضوع را به درون تیم منتقل نمی‌کنم. فوتبالیست باید تعصب داشته باشد و از ذخیره بودنش ناراحت شود، من هم چنین حسی دارم ولی تلاشم را در تمرین‌ها بیشتر می‌کنم تا به هدفم برسم.»
محمدی در پاسخ به این سوال که اگر این شرایط ادامه داشته باشد چه واکنشی نشان می‌دهی، اینگونه صحبت می‌کند: «پس از 6 هفته خط دفاعی و دروازه‌بان استقلال عملکرد خوبی داشته‌اند و من توقع ندارم که الان جایگزین طالب‌لو شوم. البته تا پایان فصل بازی‌های زیادی را در 3 جام در پیش داریم و مطمئن باشید نوبت بازی به من هم می‌رسد.»

مصاحبه جنجالی عنایتی دردسر ساز شد !!

رضا عنایتى مثل همیشه قوانین مربوط به ممنو ع المصاحبه بودن بازیکنان استقلال را زیر پا گذاشت و مصاحبه مفصلى را انجام داد.

رضا عنایتى مثل همیشه قوانین مربوط به ممنو ع المصاحبه بودن بازیکنان استقلال را زیر پا گذاشت و مصاحبه مفصلى را انجام داد. او با انتقاد از تغییرات پیاپى در خط حمله استقلال گفت: اینکه من به عنوان بازیکن فیکس به زمین بروم و در دقیقه 60 بیرون بیایم هیچ فرقى با نیمک تنشینى ندارد. این مسائل باعث مى شود که تمرکزم را از دست بدهم. الان مهاجمان استقلال ثبات ندارند و مدام استرس تعویض یا نیمکت نشینى آزارشان مى دهد، در حال حاضر سردرگمى در بین مهاجمان استقلال موج مى زند وا ین به ضرر تیم است. به نظر من صمد مرفاوى باید هر چه زودتر زوج خط حمله استقلال را پیدا کند و براى چند بازى پیاپى از یک ترکیب ثابت در خط حمله استفاده کند تا درنهایت ببیند آیا به اهدافش مى رسد یا خیر ...! این صحبتها موجبات ناراحتى و خشم مسئولان استقلال را فراهم کرده است، آنها بارها به عنایتى اعلام کرده اند حق مصاحبه کردن را ندارد اما مهاجم استقلال بى توجه به قوانین باشگاه هر روز مصاحبه هایى را انجام مى دهد. باشگاه استقلال براى چندمین بار پیاپى به عنایتى اولتیماتوم داده وا و را جریمه سنگین مالی کرد که شاید دست از مصاحبه کردن بردارد.

بیک زاده: فقط به پیروزى بر استیل آذین فکر مى کنیم

هاشم بیک زاده، هافبک تیم استقلال در رابطه با تساوى تیمش مقابل تراکتورسازى تبریز اظهار داشت: بازى خوبى بود. حضور هواداران پرتعداد تراکتورسازى انگیزه نفرات این تیم را دوچندان کرده بود. به هر حال ما از ابتدا براى پیروز شدن بازى کردیم اما متأسفانه روى یک لحظه غفلت گل خوردیم.وى در خصوص اتفاقات این بازى گفت: متأسفم که برخى از تماشاگران جو بازى را بر هم زدند. من شخصاً به چشم دیدم که تماشاگران بطرى آب و سنگ ها را دست به دست مى کردند تا به پشت نیمکت استقلال برسد و از آنجا به سمت نیمکت نشینان ما پرتاب مى کردند. آنها آنقدر سنگ زدند که سقف نیمکت ما شکست و فرو ریخت. این رفتار در شأن فوتبالدوستان تبریزى نیست.بیک زاده افزود: این دیدار و اتفاقات آن را به دست فراموشى سپردیم و در حال حاضر به تنها چیزى که مى اندیشیم پیروزى در بازى خانگى مقابل استیل آذین است. ما انگیزه هاى بسیارى براى برد در این دیدار داریم و از هیچ کوششى براى موفقیت تیم کوتاهى نخواهیم کرد.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ای وللل فرومم که درست شد.ما هم که ترکوووووندیم اساسی :D :D:D تبریککککککککککککککککککککک

دیگه ارشمون راه افتاده کسی جلودارش نیست کاریشم نمیشه کرد :lol: دیگه تیم نبود؟ :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اول تبریک میگم به همه بروبچز ..
آرش آقای گل .. گل میزنه ..
آرش.. دوباره .. دوباره.. اقای گل میخوایم دوباره..
:D
شعار دومیه ماله خودم بود .. قشنگه ؟!

- بابا این چه وضعیته این صدا و سیما داره .. مسخره ها .. ا........ .. ای بابا .. بازی رو زنده چرا پخش نکردن؟!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ایول
47b20s0.gif
بالاخره تو این بازی میشد جسارت و روحیه ی جنگندگی رو توی تیم دید
128fs318181.gif
بسی لذت بردیم.

تازه سیدصالحی 3-4 تا موقعیت خیلی خوب گلزنی رو خراب کرد ، وگر نه حسابی آماریشون میکردیم
wassat.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
- بابا این چه وضعیته این صدا و سیما داره .. مسخره ها .. ا........ .. ای بابا .. بازی رو زنده چرا پخش نکردن؟!

من که احتمال میدم یه مشکلی پیش اومده بود قبل بازی.حتما شلوغ کاری چیزی بود تو ورزشگاه اینام غافلگیر شدن هول شدن.جالبیش اینه نیمه دوم شروع شده اینا نوار اول بازیو میذارن :lol: احتمالا فکر نمیکردند اینجوری استقبال بشه.استیلی ها هم زیاد بودن.... ولی حالش اینه که اخرش حالشون گرفته شد :D

- دم کسایی که ورزشگاه بودن گرم. چه جوی درست کرده بودن واسشون.حتی استیلی هم اخر بازی تو کنفرانس مطبوعاتیش اینو گفت.

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
استقلال با پیروزی بر استیل‌آذین صدرنشین شد/ رکورد تماشاگران شکست

هفته هفتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر در شرایطی با پیروزی استقلال برابر استیل آذین آغاز شد که رکورد حضور تماشاگران در لیگ نهم نیز شکسته شد و بیش از 80 هزار تماشاگر دیدار این دو تیم در ورزشگاه آزادی را از نزدیک تماشا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دیدار که جمعه شب به قضاوت هدایت الله ممبینی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، شاگردان صمد مرفاوی موفق شدند با نتیجه 2 بر صفر حریف خود را شکست دهند.

دیدار تیم های استیل آذین و استقلال در شرایطی برگزار شد که حضور علی کریمی در تیم استیل آذین به همره چند بازیکن پیشین پرسپولیس بر جذابیت های این بازی افزوده بود تا بیش از 80 هزار تماشاگر راهی ورزشگاه شوند و رکورد حضور تماشاگر در لیگ نهم را بشکنند.

این دیدار در حالی برگزار شد که شبکه سوم سیما با این بهانه که سیستم ارتباطی دچار نقص فنی شده است، از پخش مستقیم آن خودداری کرد. هر چند که به نظر می رسید نقص فنی تنها یک بهانه بود! این برای نخستین بار در سالهای اخیر بود که چنین مشکلی بوجود می آمد.

با این حال استقلال در این دیدار با دو گل آرش برهانی که در دقایق 26 و 81 وارد دروازه استیل آذین کرد به پیروزی رسید و به صدر جدول رده بندی صعود کرد.

منبع

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من که احتمال میدم یه مشکلی پیش اومده بود قبل بازی تو ورزشگاه اینام غافلگیر شدن هول شدن.جالبیش اینه نیمه دوم شروع شده اینا نوار اول بازیو میذارن :lol: احتمالا یه سری که فکر میکردند استیل میبره اومده بودن شلوغ کاری کنند.... ولی حالش اینه که اخرش حالشون گرفته شد شدید :D

- دم کسایی که ورزشگاه بودن گرم. چه جوی درست کرده بودن واسشون.حتی استیلی هم تو کنفرانسش اینو گفت.

فارس نوشته که گویا صدا و سیما مشکل داشته و بخاطر مشکلات مربوط به پوشش خبری نماز جمعه و ... کمی قبل از بازی تماس گرفتن که بازی رو به تاخیر بندازین تا تصویر بردارا برسن ، آشتیانی هم گفته که نه !

البته به فارس اعتمادی نیست!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فارس نوشته که گویا صدا و سیما مشکل داشته و بخاطر مشکلات مربوط به پوشش خبری نماز جمعه و ... کمی قبل از بازی تماس گرفتن که بازی رو به تاخیر بندازین تا تصویر بردارا برسن ، آشتیانی هم گفته که نه !

البته به فارس اعتمادی نیست!

فارسو میگی؟ جون من دیدی فارس 4تا علل مختلف از 4تا ادم اورده.واقعا خنده داره.یکی از تاج یکی از عزیزمحمدی یکی از اشتیانی یکیم از صدا و سیما :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا