• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
mehraboni عزیز خوش اومدی امیدوارم همیشه اینجا بیای:happy:

اکبرپور اصلا روی نیمکت بود؟ اگه بوده و جای سیدصالحی نیومده که باید زد توی سر مرفاوی.
نه اکبرپور بی جنبه قهر و آشتی بازی در آورده بود برای همین نبودش...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اکبرپور اصلا روی نیمکت بود؟ اگه بوده و جای سیدصالحی نیومده که باید زد توی سر مرفاوی.

نه اکبرپور بی جنبه قهر و آشتی بازی در آورده بود برای همین نبودش...

متاسفانه نه نبود ولی می تونست باشه و به جای سید صالحی بیاد تو
icon3.gif

به نظر من توی این اوضاع بی بازیکنی مرفاوی می تونست روی نیمکت یا حتی توی ترکیب ثابت بزارش ولی خواست یه جوری بهش بگه که من(مرفاوی) بدونه تو هم تیمم برنده می شه که همین لج بازی ها کار دست تیم داد
icon2.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
08c586ce-1c96-440d-b4a1-12d298e6d57e.jpg

سياوش اكبرپور از امروز در تمرينات

رد شایعات هدفمند؛
حمایت قاطعانه باشگاه استقلال از مرفاوی

تمرين زير باران
بازگشت روانخواه، سياوش و اميرآبادي

عکسهای بازی با ذوب آهن

عکسهای تمرین روز چهارشنبه

اون دفعه که مارو کسی تحویل نگرفت دی:
ببینیم اندفعه چی میشه مثل اینکه از تازه واردا خوشتون نمیاد

سلام و درود
به جمع آبی دلان خوش آمدید ؛ خب ظاهرا تولدتون هم هست امروز ، تبریک میگم ، این هم تعدادی گل آبی زیبا به همین مناسبت :)

blue-flowers_300.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهانى: حاضرم نیمکت نشین باشم اما استقلال پیروز شود

showimage.aspx

• از بازى با ذوب آهن و شکست استقلال بگو!
- تیم ما در این بازى شرایط طبیعى نداشت. با این حال خیلى سعى کردیم که ۳ امتیاز را بگیریم و در این رابطه موقعیت هاى زیادى براى گلزنى داشتیم اما با بى دقتى آنها را از دست دادیم البته از حق نگذریم دروازه بان ذوب آهن خیلى خوب کار کرد.
• گفتى شرایط استقلال در این بازى طبیعى نبود. منظورت چیست؟
- ما ۷ بازیکن خود را در اختیار نداشتیم و این موضوع خیلى به تیم ما ضرر زد. اگر دقت کرده باشید در جریان بازى نبود ۲ مدافع خیلى به چشم آمد و این امر دست مرفاوى را خالى گذاشته بود. وقتى کوشکى مصدوم شد، هیچ مدافعى روى نیمکت نداشتیم که به میدان بیاید.
• اما نفرات حاضر در زمین همگى سرشناس بودند!
- قبول دارم اما نفرات اصلى ما نبودند و چند تغییر قابل توجه در ترکیب داشتیم.
• در این بازى به نظر مى رسید در زمین گم بودى و کار خاصى انجام ندادى! چرا؟
- خیلى سعى کردم تا تیم برنده باشد اما توپى به من نرسید. خیلى دوست داشتم در این بازى گل بزنم و علاوه بر این که تعداد گلهایم را افزایش بدهم براى استقلال مفید باشم اما قسمت نبود که گلزنى کنم. امیدوارم در آینده گلهاى بیشترى بزنم.
• یعنى گل زدن برایت از موفقیت استقلال مهمتر بود؟
- اصلاً اینطور نیست. اگر من گلى مى زدم براى استقلال هم مفید واقع مى شدم. ضمن اینکه تمام تلاش من براى سربلندى استقلال است. همواره گفته ام که حاضرم اصلاً بازى نکنم اما استقلال پیروز باشد.
• سیاوش اکبر پور به تمرینات بازگشت. در این خصوص چه نظرى دارى؟
- سیاوش دوست خوب من است. به هر حال او از روى عصبانیت حرفهایى زده بود و بعد هم عذر خواهى کرد. خوشحالم که او برگشته و حالا رقابت در بین مهاجمان دوباره داغ مى شود.
• اگر تو جاى اکبر پور بودى چه کار مى کردى؟
- من در هر حال تابع سرمربى هستم و از دستورات وى پیروى مى کنم. اگر آقا صمد بخواهد در تمام بازى ها روى نیمکت مى نشینم و هر وقت هم دستور دهد با نظر او به میدان مى روم و نهایت تلاشم را براى موفقیت استقلال انجام مى دهم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همگی...
اونقدر مشکلات دارم که اصلا نمیتونم آن شم...
بازم بحث تغییر مدیریت و اون قضیه 3 سال پیش فک کنم داره رو مرفاوی اثر میکنه...

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
سلااااااااام(ببخشید من کلا عادت دارم زیاد جیغ میزنم)

خوبه تهدید کردم گرفت دی:

اول به تمام دوستان بگم ظاهرا مرسوم نیست اینجا همدیگرو به اسم صدا کنن ولی چون من خودم اینجوری راحت ترم میگم اسمم پانته آ برو بچز اونور پانی صدام میکنن به جا اون یوز میتونین پانی صدام کنین:blush:
والبته خوشحالم که به جمع برو بچ گل آبی دل پیوستم ..امیدوارم وضیعتمونم مثل قبلشه که اینجا همه پر شور باشن:happy:

sasan s

ورودتون به تالار ورزش خصوصا فوتبال رو خوشامد میگم و امیدوارم در کنار دوستان استقلالی اوقات خوشی در این تاپیک داشته باشید. شاد و پیروز باشید
ممنون از خوشامد گوییتون
..........

Ashimoto

mehraboni عزیز خوش اومدی امیدوارم همیشه اینجا بیای
مرسی دوست عزیز منم امیدوارم دی:
چی صداتون کنم همین یوزرتون یکم سخته:lol: دی:

..........

farzad
مرسی از اخباری که گذاشتین

سلام و درود
به جمع آبی دلان خوش آمدید ؛ خب ظاهرا تولدتون هم هست امروز ، تبریک میگم ، این هم تعدادی گل آبی زیبا به همین مناسبت

مرسی ممنون از لطفی که کردین:blush: ..گلای قشنگی بود مخصو صا که آبی بود :cool:
.............

برهانى: حاضرم نیمکت نشین باشم اما استقلال پیروز شود
عجب پسر با شخصیتیه این بچه

ما هم امیدوارم همین طور شه

بازم بحث تغییر مدیریت و اون قضیه 3 سال پیش فک کنم داره رو مرفاوی اثر میکنه..
منم هی نمی خوام منفی بین باشم ولی همین حسو دارم امیدوارم حسم از اساس غلط باشه

چقدر مودب بودم دی:

آبی دل باشید تا بعد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
(ببخشید من کلا عادت دارم زیاد جیغ میزنم)

سلام پانی جان
اول خوش اومدی ...
دوم به قول قلعه نویی خدا رو شکر خدا رو شکر ( با لب غنچه ) صدا رد و بدل نمیشه تو فروم چون من به جیغ حساسم :D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بازی قبلی رو که باختيم ،البته من بازی رو نديدم ولی مثل اينکه نيمه دوم استقلال خوب بوده.
ايشالا با بردن بازی دوشنبه اين دوران افت تموم ميشه ،هنوز هم ميگم بين چند تا بالای جدول تيمون از بقيه بهتره.
اس اس :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عمران زاده بخشيده شد

حنيف عمران زاده از هفته شانزدهم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر مي تواند استقلال تهران را همراهي کند.

بنابر اعلام کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حنيف عمران زاده مدافع اين فصل استقلال تهران مي تواند به شرط دريافت کارت بازي از سازمان ليگ، آبي پوشان پايتخت را از هفته شانزدهم همراهي کند.
در اطلاعيه مربوط به اين موضوع آمده است:
"در خصوص عدم صدور مجوز حنيف عمران زاده در مسابقات از آغاز نيم فصل جاري تا حال حاضر،با توجه به اينکه عدم تائيد صلاحيت بازيکن مذکور از سوي سازمان ليگ برتر دائر مدار صدور راي قضائي بوده که شرح دادنامه قطعي پيوست به برائت مشاراليه منتهي شده و با تعيين آن،موافقت سازمان ليگ را نيز حاصل نموده است.از اين رو حضور حنيف عمران زاده در مسابقه 11/8/88 و نيز مسابقه بعد از آن بلامانع تلقي ميشودو بايد سازمان ليگ در حدود وظايف ذاتي مبادرت به صدور کارت براي نامبرده کند.
گفتني است،در خصوص بدهي حنيف عمران زاده به باشگاه پاس همدان،باشگاه استقلال تهران ملزم است از طريق حساب في مابين بازيکن با باشگاه اين بدهي را پرداخت کند."

گفتني است پيش از اين قرار بود عمران زاده در نيم فصل دوم بازي کند.

--------------------

/گزارش تمرين امروز استقلال/
غيبت حيدري و پيام مظلومي براي استقلالي‌ها

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه دستگردي پيگيري شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس تمرين استقلال از ساعت 15 در حالي برگزار شد كه غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال در حالي كه تنها چند دقيقه از آغاز تمرين گذشته بود براي بازيكنان اين تيم پيام‌آور شادي شد.
مظلومي كه نامه‌اي از سازمان ليگ برتر و كميته انضباطي در دست داشتند در جمع خبرنگاران خبر بخشش حنيف عمران زاده را به او داد كه در اين ميان اشك در چشمان مدافع استقلال جمع شد. پس از اين خبر تمامي بازيكنان و كادر فني تيم استقلال به عمران زاده تبريك گفته و با وي خوش و بش كردند.
همين مسئله باعث شد تمرين استقلال شور و حال خاصي پيدا كرده و عمران زاده نيز يكي از آماده‌ترين بازيكنان تمرين امروز بود.
پژمان منتظري كه دچار بيماري سرماخوردگي شديد شده است، قبل از آغاز تمرين توسط دكتر نوروزي پزشك تيم معاينه و آماده تمرين شد.
كادر فني تيم استقلال قبل از آغاز تمرين امروز جلسه‌اي را در رختكن ورزشگاه دستگردي برگزار كرد.
خسرو حيدري به دليل مصدوميت از ناحيه رباط داخلي و بيژن كوشكي به دليل شكستگي پا در تمرين امروز غايب بودند.
مرفاوي در ابتداي تمرين با خوشحالي از وضعيت بخشش حنيف عمران زاده حدود 5 دقيقه براي بازيكنان تيمش صحبت كرد.
حركات سرعتي 2 و 3 نفره بازي آقاوسط، كارهاي كششي و قدرتي و فوتبال در تمامي زمين از بخش‌هاي عمده تمرين تيم فوتبال استقلال بود.
غلامحسين مظلومي در حاشيه تمرين امروز با گلايه از بعضي رسانه‌ها اعلام كرد متاسفانه برخي‌ها بعد از بازي با ذوب‌آهن اين شايعه را مطرح كردند كه من با حسين كاظمي درگير شدم درحالي كه چنين مسئله‌اي نبود و من از كاظمي كه كاپيتان آن روز استقلال بود، خواستم به اتفاق تمامي بازيكنان استقلال به سمت بازيكنان ذوب‌آهن رفته و با آنها دست بدهند.
حنيف عمران زاده كه 20 دقيقه قبل از آغاز تمرين استقلال كارهاي اختصصاي انجام مي‌داد حدود نيم ساعت به دويدن دور زمين پرداخت. اين بازيكن به احتمال زياد در ديدار مقابل شاهين بوشهر در تركيب اصلي استقلال قرار خواهد گرفت.
هاشم بيك‌زاده هافبك چپ تيم استقلال كه دچار آسيب‌ديدگي جزيي بود پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت پا به پاي ساير استقلالي‌ها كار كرد.
به احتمال فراوان بيك زاده در ديدار روز دوشنبه در جناح راست جانشين حيدري مي‌شود و مهدي اميرآبادي در جناح چپ بازي خواهد كرد.
حدود 15 نفر از هواداران تيم استقلال از تمرين امروز اين تيم ديدن كردند.
استقلال تهران روز دوشنبه و از هفته پانزدهم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان شاهين بوشهر خواهد بود.
انتهاي پيام/

--------------
سلام
بچه ها مثل اینکه خسرو 4 هفته نیست ...
خدارحم کنه :(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای تو روح این شانس ..... آخه الان چه وقت مصدوم شدن خسرو بود ؟؟؟؟؟

خدا کنه به بازی مقابل پیکان برسه ..... البته با سابقه ای که از دکتر نوروزی دارم وقتی میگه 4 هفته ، حداقل یه 2 ماهی طول میکشه ...

آقا حریفم که امتیاز داد .... وقتشه که بترکونیم .... من به برد توی هر سه تا بازی آینده فوق العاده خوش بینم .... ایشالا بزنیم اختلافمون با تیم دوم حداقل 3 امتیاز خواهد بود .... البته اگه بازی آخر سپاهان مثلا مساوی تموم بشه که ایشالا میشه .... خلاصه هر جور حساب میکنم (البته حساب کتابم خوب نیست) به نظرم میرسه که این 3 امتیاز در نهایت خواهد بود ...

بازی فردا رو میرم ورزشگاه .... ایشالا بزنیم .... ایشالا بتونیم یه نفس راحت بکشیم .... موقع بازی با استقلال اهواز بود که آخ اگه میبردیم ..... !!!!!

خدمت پانته آ خانوم هم سلام عرض میکنم .... خوش اومدی توی جمعمون ... ایشالا شادیهامون رو با هم تقسیم کنیم ;)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آبي پوشان تهران هميشه خطرناك و مدعي

thumbnail.php

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر،گفت: استقلال تهران تيم بزرگي است و براي ديدار مقابل اين تيم به نتايج ضعيف آنها در ديدارهاي اخيرشان توجهي نخواهيم كرد..

محمود ياوري ،درخصوص ديدار مقابل استقلال تهران در هفته پانزدهم ليگ برتر،خاطرنشان ساخت: ابي پوشان تهران هميشه خطرناك و مدعي بوده و هستند و نتايج نامناسب هفته‌هاي اخير اين تيم نمي‌تواند دليل بر ضعيف بودن آن باشد.

ياوري در عين حال خاطرنشان كرد:شناخت خوبي نسبت به استقلال داريم و با توجه به نحوه بازي حريف ،تمرينات خود را در طول اين هفته پايه ريزي كرده ايم.

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر،گفت: متاسفانه كمبود وقت مانع برنامه ريزي بهتر ما براي اين ديدار شد و مانع از اين شد كه با آرامش بيشتري خود را براي مصاف با استقلال تهران آماده كنيم.

وي تصريح كرد: البته اطمينان داريم كه استقلال هم نسبت به تيم ما شناخت كافي دارد و اين تيم براي كسب سه امتياز به ميدان خواهد آمد.

ياوري اظهار كرد: براي ديدار با استقلال برنامه‌هاي ويژه‌اي داريم كه در روز بازي برنامه‌هاي خود را در ميدان مسابقه به نمايش خواهيم گذاشت.

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر، ادامه داد: تيم ما در مقابل پرسپوليس نشان داد حتي در ورزشگاه آزادي هم مي‌تواند مدعيان را متوقف كند اين در حالي است كه وضعيت ما نسبت به آن زمان بسيار بهتر شده است.

وي افزود: خوشبختانه براي ديدار مقابل استقلال تهران بازيكن محروم و مصدوم در اختيار نداريم و با تمام قوا به مصاف حريف پر مهره خود خواهيم رفت.

ياوريدر ادامه با اشاره به عملكرد داوران در طول ليگ نهم خاطرنشان ساخت:
متاسفانه داوري‌ها چندان رضايت بخش نبود و ضعف‌هاي آنها بيشتر از نكات مثبت شان بوده است.

تيم فوتبال شاهين بوشهر در هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.

در حال حاضر تيم شاهين با كسب ‪ ۱۳‬امتياز تيم پانزدهم جدول رده بندي است و استقلال تهران نيز با كسب ‪ ۲۴‬امتياز در جايگاه دوم جدول رده بندي مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران قرار دارد.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازی فردا رو میرم ورزشگاه .... ایشالا بزنیم .... ایشالا بتونیم یه نفس راحت بکشیم .... موقع بازی با استقلال اهواز بود که آخ اگه میبردیم ..... !!!!!
ایول مصطفی ایشالا میبریم خوشحال برمیگردی
امیدوارم بارون هم نیاد لطفا:blush:
راستی بازی فردا نیست, دوشنبه هست

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این جباری کجاست پس؟چقدر نازک نارنجیه...این هه پول بالاش میدیم هیچی نداره واسمون ناز هم میکنه...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این جباری کجاست پس؟چقدر نازک نارنجیه...این هه پول بالاش میدیم هیچی نداره واسمون ناز هم میکنه...

2 ساله 1 میلیارد گرفته 10 تا بازی کرده ( 1 گل به پرسپولیسم زده ) :D
باز بگید برو درس بخون دکتر مهندس شو ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یه سوالی: من چرا از باختن پرسپولیس بیشتر از بردن خودمون حال می کنم؟
gigglesmile.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یه سوالی: من چرا از باختن پرسپولیس بیشتر از بردن خودمون حال می کنم؟
gigglesmile.gif

یه چیز عادیه وقتی هم استقلال (خدایی نکرده روم به دیوار :دی) میبازه اونها خوشحال میشن.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلااااااااام(ببخشید من کلا عادت دارم زیاد جیغ میزنم)

خوبه تهدید کردم گرفت دی:

اول به تمام دوستان بگم ظاهرا مرسوم نیست اینجا همدیگرو به اسم صدا کنن ولی چون من خودم اینجوری راحت ترم میگم اسمم پانته آ برو بچز اونور پانی صدام میکنن به جا اون یوز میتونین پانی صدام کنین:blush:
والبته خوشحالم که به جمع برو بچ گل آبی دل پیوستم ..امیدوارم وضیعتمونم مثل قبلشه که اینجا همه پر شور باشن:happy:

آبی دل باشید تا بعد

سلام پانی جان

خوش اومدی ، گویا تولدت هم مبارک
biggrin.gif
53.png

هیچی که نه ، سالی یکی دو بار تیم رو به حاشیه میبره
128fs318181.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هیچی که نه ، سالی یکی دو بار تیم رو به حاشیه میبره
128fs318181.gif

حالا جالب اینجاست بره تیمهای دیگه میشه یه چیزی تو مایه های زیدان. سالم و سر حال. حیف پول. کلا بهتره بیخیال این بشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا