• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
دليل نگرفتن امتياز :‌شانس نداشتيم و همچنين 4 بازي تو 15 روز يكم زياده فكر كنم !

اخه تو ازادی چرا یه مهاجم میذاری که بعد دقیقه 90 تازه یاد اوردن برهانی میفتی..

راستي چرا آرشو ديقه 90 اورد تو بازي؟

شما واقعا اين سوال رو پرسيديد يا شوخي كرديد ؟
الان بازي كني كه 1 ماه مصدوم بوده رو بياره 90 دقيقه بازي بده ؟ يا نه اصلا 20 دقيقه ؟ اين 5 دقيقه هم واسه اين بود كه واسه بازي بعد آماده بشه ...
لابد فردا جباري آماده بشه بياد رو نيمكت ، بايد فيكس بازي كنه ؟

من اون عدم حمايت و گير الكي رو به اين ميگم ! باز بگيد عليرضا نميدونم با مرفاوي فاميله و طرفدار واعظه !!

واقعا این مرفاوی بی شعور ه ها ....

بابا این چه سیستمیه چیده تو زمین ؟؟؟

واقعا حیف نون ....

این امیرآبادی چیه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟

این شکوری چیه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟

حیف نون این کاظمی

من نمیدونم چرا باید توی آزادی با دو تا هافبک دفاعی بریم تو زمین .... اونم وقتی قراره یکیشون این رحمتی احمق باشه .... مرفاوی چوب ترسو بودنش رو میخوریم آخر ..... اه

قبول دارم مرفاوي ترسو هست !
ولي خوب هر چي فكر ميكنم جايگزيني واسه اينا پيدا نميكنم ...
كي رو ميزاشت ؟
نيمكت اوضاعش خرابه ...

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
لعنت به مساوی !
الغرافه صدرنشین روز دوم

0b79f57f-4125-4131-a9f0-76d09989ad78.jpg

حیف شد ! باز هم 3 امتیاز حساس خانگی رو از دست دادیم .. کاش اون یک دو یه فرهاد و جانو آریو گل شده بود ..

مرفاوی: هدف صعود به مرحله بعدی است

حواشی دیدار استقلال و الجزیره

عکسهای بازی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اي كاش بازي هاي استقلال بدون تماشاگر برگزار بشه ! اي كاش ...
توي كمتراز 2 هفته 4 بازي سنگين ، يكي برابر قهرمان عربستان ، يكي برابر سرحال ترين تيم ايران ،‌ يكي برابر قهرمان امارات و ديگري بازي خارج از خانه در اهواز ...
اي كاش اين تماشاگر ها يادشون بياد همين برهه از زمان رو پارسال !

حاشیه استقلال - الجزیره/
دوباره یک تساوی و " مرفاوی حیا کن"! / عصبانیت برهانی و تشویق قلعه‌نویی

در شرایطی که استقلال دیدار نخست خود برابر الاهلی عربستان را با پیروزی پشت سرگذاشته بود، هواداران این تیم پس از تساوی امروز برابر الجزیره خواهان جدایی صمد مرفاوی شدند!

به گزارش خبرنگار مهر، هوادارانی که پس از پیروزی استقلال برابر حریف عربستان و چند تیم لیگ برتری به شدت صمد مرفاوی را تشویق می کردند عصر سه شنبه و پس از تساوی خانگی آبی پوشان برابر الجزیره امارات با شعار " مرفاوی حیا کن استقلال را رها کن" خواهان جدایی سرمربی این تیم شدند.

برخی هواداران استقلال نیز که از این تساوی ناراضی بودند برای دقایقی امیرقلعه نویی سرمربی پیشین استقلال و فعلی سپاهان را تشویق کردند.

بهزاد غلامپور که از شعارهای هواداران علیه مرفاوی ناراحت شده بود، به این حرکت آنها اعتراض کرد.

آرش برهانی نیز که در دقایق پایانی این دیداز به زمین آمد و صاحب هیچ موقعیتی نشد، در پایان بازی بسیار عصبانی بود و بدون اینکه در مراسم پایانی بازی شرکت کند مستقیما به رختکن رفت.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و الجزیره امارات در هفته دوم هشتمین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا عصر امروز(سه شنبه) با تساوی بدون گل دو تیم در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شما واقعا اين سوال رو پرسيديد يا شوخي كرديد ؟
الان بازي كني كه 1 ماه مصدوم بوده رو بياره 90 دقيقه بازي بده ؟ يا نه اصلا 20 دقيقه ؟ اين 5 دقيقه هم واسه اين بود كه واسه بازي بعد آماده بشه ...
لابد فردا جباري آماده بشه بياد رو نيمكت ، بايد فيكس بازي كنه ؟

من اون عدم حمايت و گير الكي رو به اين ميگم ! باز بگيد عليرضا نميدونم با مرفاوي فاميله و طرفدار واعظه !!

مگه من گفتم بايد فيكس بازي كنه... تيم تو اوج حمله بودش تو 20 ديقه ي آخر ولي مرفاوي فقط 4 ديقه آرشو اورد تو به نظر من حداقل بايد يه ربع بيشتر بازي ميكردش...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اخه علیرضا جان صحبت سر سیستم چیدن این اقاست. یعنی قبول نداری اینو که اشتباه محض بود تو ازادی با دو هافبک دفاعی و یک مهاجم نوک بازی کردن؟

اگه هم دقت کنی اونا دست اینو خونده بودن فرهاد رو قشنگ تو تله افساید انداختن...

بازم رو فرهاد حساب باز کرده بود. اخه این نمیشه که . من میگم چرا از اول دو تا مهاجم نفرستاد تو زمین , اگه ارش مصدوم بود اصلا همون سیاوش رو با فرهاد نوک میذاشت باز بهتر موقعیت گیر میومد.

کاظمی هم اصلا کاظمی سابق نیست.. یادش بخیر سابق از دو تا شوتش یکی گل میشد .

اون سید صالحی هم که تعطیله اقا تعطیل...

ادیت: یادم رفت بگم اصلا هم اون حرکت تماشاگرا تایید نمیشه اصلا... ولی نمیدونم چرا حس میکنم که فکر میکنی اگه انتقادی مثلا من میکنم منم جزو اون سری تماشاگرام و مثلا الان میخوام قلعه نوعی بیاد...

والا اینارو که من میگم با حرص میگم و از سر دلسوزی به تیمی که عاشقشم میگم. از نظرم راحت میشد این بازی رو برد ولی تموم شد دیگه هم نباید فکر کرد ولی...

ولی فقط و فقط امیدوارم صمد از این اتفاقات درس بگیره برای بازی های بعدی که متاسفانه نمیگیره هیچوقت..

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا با بد شانسی نبردیم
و البته با خوش شانسی و حرکات خوب محمدی نباختیم.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
این شکوری چیه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟

مصطفی باز تو در عصبانیت پست زدی؟؟
interview.gif

دليل نگرفتن امتياز :‌شانس نداشتيم و همچنين 4 بازي تو 15 روز يكم زياده فكر كنم !

نيمكت اوضاعش خرابه ...

داداش باز از اون حرفا زدیا!!

من داشتم بازی رو می دیدم مامانم از اون اتاق گفت همه ی بازی که شد جانواریو!! (از صدای گزارشگر) یعنی چی؟ یعنی اون وسط جانواریو داره میدونداری می کنه!! اون وقت مربی .. چی بگم والا همون موقع کشیدش بیرون
دیگه اگه ما بخوایم بگیم دستمون رو نیمکت خالیه باید بریم بمیریم!! سیستم از اول غلط، تعویض ها غلط، عرب بازی تیم الجزیره غلط، کلا روز روز ِ خوبی نبود!!
بقیه چیزا هم که دوستان گفتن

یه چیز جالب ولی زشت!! آخر بازی داور دستشو بسمت اون عربا دراز کرد دست بده، باش دست ندادن!! حاج و واج نگاه کرد:lol::lol:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

یه چیز جالب ولی زشت!! آخر بازی داور دستشو بسمت اون عربا دراز کرد دست بده، باش دست ندادن!! حاج و واج نگاه کرد:lol::lol:

اره اره اون صحنه رو دیدم. بیچاره بنده خدا داشت به خودش میگفت اینا دیگه چه جانوری ان :lol: من جاش بودم همونجا کارت قرمزو در میاوردم :lol:

اتفاقا صداشم اومد بیچاره دستشو دراز کرد اون عربه نفهم گفت No No :lol:

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بازی رو ندیدم متاسفانه.
متاسفانه استقلال هر دو فصل توی اسیا با ترس بازی کرده. به امید بازی بعد

کسی فول مچ نداره :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خوش بختانه بازی بعدی توی ازادی هستش با الغرافه که فعلا صدر نشینه. یه یه 3 امتیاز هم روحیه نیم میره بالا هم برای بازی برگشت توی قطر اماده میشن.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
سلام به همه آبی دلان
به نظر می رسه یک فصل بدون جام دیگه هم داره برای استقلال رقم می خوره، لیگ برتر رو با عنوان قهرمانی شروع کردیم که فرت!! جام حذفی برامون با جشنواره ای از اشتباه و گل تموم شد و اینهم از لیگ قهرمانی آسیا . میشه گفت هر دو بازی آسیایی رو بخاطر درخشش فوق العاده محمدی نباختیم! هر چند لقمه جام آسیایی از دهان استقلال تو این فصل بزرگتره! امیدوارم برای فصل بعد مرفاوی یا واعظ آشتیانی دیگه تو استقلال نباشند

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خوش بختانه بازی بعدی توی ازادی هستش با الغرافه که فعلا صدر نشینه. یه یه 3 امتیاز هم روحیه نیم میره بالا هم برای بازی برگشت توی قطر اماده میشن.

البته بازي خيلي سخته ها نبايد اينم فراموش كنيم..

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
يه خبر خوش.جونينيو برزيلي بهترين بازيكن الغرافه بازي برگشت محرومه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

مطمئني بازي بعد تو ايرانه ؟
ايول ...

to rimember sb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه بچه ها منم میخوام .... منم استقلالیم ... قبولم می کنین ؟؟؟؟؟؟؟:(

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا !!
من حال ندارم برم صفحه های قبل
نظرت راجب بازی چی بود!؟!

سلام كامي جان !
والله بازي بدي نبود ، من خودم به شخصه راضي بودم ! مخصوصا كه 4 امين بازي تو كتر از 2 هفته با تيم هاي قوي بود !
فقط سيستمي كه صمد چيده بود رو خوشم نيودم ... بوي ترس ميداد !
حداقل اول نيمه ي دوم بايد رحمتي رو ميكشيد بيرون سيد صالحي رو مياورد تو ( آرش كه شرايط بازي رو نداره ) و مجيدي رو يك خط مياورد عقب ...
البته الجزيره خيلي تيم قوي بود مخصوصا اون مرده " خاطر" شوتاش خيلي عالي بود !
محمدي هم فرشتيه ي اين روز هاي استقلال هست !
ولي هنوز هم بيشترين شانس صعود بين تيم هاي ايراني استقلال هست (‌ذوب اهن حريف هاي خيلي سر سختي داره )
به هر حال فعلا تو 2 بازي به اندازه ي كل پارسال امتياز گرفتيم !

البته تنها چيزي كه حالم رو به هم زد اين تماشاگراي نامرد هست ! مزد اين همه حمله و فشار تو نيمه ي دوم رو با حيا كن دادند ! 4 اميتاز تو 2 بازي اين نبود ...

انشاالله جباري مياد زودتر تيم رو راه ميندازه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا