مرفاوی کاره ای نیست. حتی بهش اجازه ندادند مجیدی رو تعویض کنه. اصولا وقتی مربی ضعیف و بدون اسم و رسم میارن یعنی اینکه مدیر عامل میخواهد تو کارهای فنی هر چقدر که میخواد دخالت کنه.
بدبختت مرفاوی حتی از بازیکناش هم اسمش کوچیکتره!
دوست عزيز اميدوارم ناراحت نشيد ولي ميخواستم بگم طرز فكر شما بسيار خنده دار هست !
آدم ياد اين پيرمردها ميوفته ...
حتما الان داره بن لادن تيم رو هدايت ميكنه ؟
در ضمن هنوز تو 10 سال اخير بازيكني به موفقي مرفاوي تو استقالال نيموده ، اگر مرفاوي رو سومين نفر بعد از حجازي ، روشن بدونيم خيلي اشتباه نكرديم ، كافيه يكم تحقيق كنيد !
فكر كردي صمد سرطلايي سرور لن***ياي رو واسه اينكه سرش طلايي رنگه ساختند ؟:hmm:
من نتیجه ها رو بخاطر یک چیزه دیگه گفتم
شما میگی ما بخاطر حمایت نکردن تماشاچی اول نیستیم و این هم بخاطر این هست که قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که اون رو تشویق کنند من هم گفتم ما 16 هفته بد بازی کردیم خوب کاسه صبر تماشاچی هم حدی داره وقتی 16 هفته فقط تونستیم 4 برد داشته باشیم خوب از تماشاگر چه انتظاری داره بیاد بگه به به عجب مربی خوبی داریم که تو 16 بازی فقط 4 برد تونسته بیاره
اینطور که شما میگی که اینها از قلعه نویی خط می گیره یعنی اینکه تماشاگر ما فاقد شعور هست چون خودش تشخیص نمیده که چی خوبه و چی بده
من نمیگم که تماشاگر فهیمی داریم ولی تماشاگر وقتی ببینه تیم بد بازی می کنه و نتیجه نمی گیره شروع می کنه به ساز مخالف زدن وا ین هم طبیعی هست
حالا شما میگی چرا زود اینکار شد این هم دلیلش رو تو پست های قبلی گفتم
همین که تا الان سرمربی استقلال هست یعنی حمایت نشد حالا اگه بین تماشاگر ها محبوب نیست خوب اون رو که نمیشه کاریش کرد چون تماشاگر دنبال این هست که تیمش قهرمان بشه و قشنگ بازی کنه
دوباره همون آش و همون كاسه !!!
من ميگم چرا بعد از اولين باخت ، بعد از بردن تيم هاي سپاهان و استيل آذين سريع همه شعار دادند ؟
مگر ميگم چرا بعد هفته ي 16 شعار دادن ؟ چرا دقت نميكني به حرفم عزيز من !
هر مربي كه 16 هفته ببازه بايد بر عليه شعار داد ولي شايد اگر بازي هاي كه هنوز اوايل راه بود تماشاگرا درقيقه ي 60 شروع ميكردن يكم صبر ميكردند اينجوري نيمشد !
من گفتم فاقد شعور هستند ؟
من ميگم وقتي تيم عقبه 4 نفر به جاي اينكه تيم رو تشويق كنند شعار بدن عليه مربي باعث ميشه مردم عصباني ناراحتيشون رو اينجوري ابراز كنند !
دليلش رو تو پست قبل گفتي ؟
آهان اينكه چون مربي بدي بوده تماشگرا خواستند پيشگيري كنند ؟ تيمي كه سپاهان و استيل آذين رو برده با اختلاف صدر جدول هست بايد مربيش با يك باخت عوض بشه جالب اينه كه با گل به خودي ببازي صدر نشين هم باشي بعد مربي رو عوض كنند ! ؟ بعد تماشاگراي ما با شعور هستند ؟ پس حتما من شعور ندارم چون اين جمله تو كتم نميره !
من نمی فهمم چرا دوستان هی میگن ما قهرمانی به هر قیمتی نمی خواهیم ، می خواهم بدونم یعنی استقلال سالهای که قهرمان میشده پول می داده و پارتی بازی می کرده
یکی از دوستان گفت ما هر چه الان داریم از مرفاوی داریم این درست هست ولی من می خوام بدونم که ما دو بار قهرمانی و یک نایب قهرمانی رو از کی داریم خوب این دلیل نمیشه که یکم بهش احترام بگذاریم و این رو قبول کنیم که همین آدم لمپن برای استقلال مفید بوده وطوری رفتار نکنیم که انگار این آدم یک بمب گذاشته توی استقلال اون رو منفجر کرده و حالا نشسته داره نگاهش می کنه همانطور که مرفاوی جزء از استقلال هست قلعه نویی هم هست و برای همون افتخارات حداقل یکم بهش احترام بگذاریم
البته فكر كنم شما معني صريح كلمات رو استفاده ميكني ! هر قيمتي ، منظور پول نيست ، به قيمت بازي كردن با آبروي بازيكنا ، فحش و نا سزا گفتن تو رختكن ، كاري كه هنوز هم ادامه ميده ، كلا هر چيزي كه از بي ادبي و لوپنيزم نشات گرفته ...
البته كاري كه ايشون كردند امسال دقيقا مصداق گذاشتن بمب و نگاه كردن به منفجر شدن اون هست ، همون طور كه گفتند بعد از اولين باخت استقلال رو هم ميبينيم !
ولي در مورد قهرماني هم اگر همين الان بياد به استقلال خدمت كنه من دوباره ازش حمايت ميكنم ، هر كي بخواد استقلال رو ببره بالا من ازش حمايت ميكنم ، البته به هر حال اين بار ديگه اون مربي نيست كه من ميشناختمش ...
البته اينم بگيم بد نيست هر كاري كرده پولش رو گرفته پنت هوس تو نياوران و بنز و شهرت رو از ما داره ...