• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظر من حق مرفاوی این نیست که بگن نباشه و بره .. بد و بیرا بهش بگن .. واقعا ارزش مرفاوی بیشتر از این حرفاس. .
حالا میگین کار مرفاوی بده !! اقا .. علی رو مگه فراموش کردین تو تیمشون چپ و راست به بازیکناش فحش میداد !! کلا فحش نمیداد که درس بازی نمیکردن ! کلا اصلا توی این فوتبال کوفتی فحش دادن یه چیز کاملا عادی شده .. نمیگم زشت نیست .. اما حرکت مجیدی از مرفاوی زشت تر بوده به هر حال درگیری لفظی پیش اومده تماشاگرا هم حق نداشتن به مرفاوی بگن برو .. یا اون شعار مسخره رو بدن !!
مسخرس بخدا . .
به نظر من هرچی الان داریم از مرفاوی داریم . . درضمن مرفاوی هم مثل همه مربی ها اخلاق خاص خودشو داره و به بعضی از بازیکنا اصلا اعتقادی نداره ..
مثلا الان مربی .. بارسلونا .. ابراهاموویچ رو آورد ، بازیکن بدی نیاورد . اما اصلا به درد تیمش مثل اتوو نخورد اما با اینکه اتوو هم عالی بود کنارش گذاشت .. به هر حال اگه راجب طالب لو هم میگین .. بد کردن . .این جزو سلیقه مربی ه .. تا الان هم محمدی خیلی خوب کار کرده ..

علیرضا حماییتت میکنم آقا بدجور تائید شده ای ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان درسته پارسال به هفدهمی رسیدیم ولی چند بازی بود 16 بازی بود ؟؟؟؟؟؟
ببین وقتی تماشاگر ها قلعه نویی رو می بینند و بهش کمتر فحش می دند چون سابقه اون رو دیدن بخاطر اینکه قلعه نویی این تیم رو قهرمان کرده بود و به نوعی بهش ایمان دارند ولی وقتی مرفاوی سرمربی شد بخاطر سابقه قبلیش بیشتر استقلالی ها گفتند که این به درد استقلال نمی خوره و نظر مثبتی روش نداشتند برای همین هم وقتی نتیجه نگرفت زودتر این قضیه شروع شد
بعد هم بازم میگم وقتی که یک مدیرعامل مربی که تیمی رو قهرمان کرده بر می داره من تماشاگر انتظار دارم کسی رو بیاره که بتونه نتیجه بهتری بگیره نه اینکه درجا بزنه یا اینکه بدتر کنه و همه اینها باعث میشه که تماشاگر بهش عکس العمل نشون بده و ربطی به این نداره که کسی به کسی پول داده باشه تا دیگری رو بکوبه
من نمی خوام بگم که قلعه نویی آدم پاکی هست ولی تا وقتی که چیزی اثبات نشده برای من آدم درستی هست از نظر فوتبالی
ببین تو همش میای میگی قلعه نویی لمپن و ..... خوب شاید یکی اینجا از قلعه نویی خوشش بیاد اگه میگی قلعه نویی فحش میده خوب همین مرفاوی هم جلوی دوربین به مجیدی گفت "کثافت " حالا درسته مجیدی هم کار درستی نکرده ولی کار مرفاوی به مراتب زشت تر بود اگه میگی قلعه نویی لمپن هست به نظر من مدیرعاملمون هم همونقدر لمپن هست ولی ادای آدم های درست رو در میاره
من صد بار گفتم با مرفاوی مشکل ندارم ولی این رو قبول ندارم که بیام بگیم اگه اینطور می شد ما اول میشدیم و اگر نشد تقصیر قلعه نویی لمپن هست برای چی ، برای اینکه اون اومده مصاحبه کرده گفته نوبت باخت استقلال هم می رسه من اصلا با قلعه نویی کاری ندارم و اینکه کارش درست هست یا نه ، ولی اینها هیچ کدومش دلیل بر بد نتیجه گرفتن تیم نیست بلکه همش تقصیر خودمون هست قلعه نویی یک آدم هست و می تونه هر چی بگه به خودش مربوطه ولی اینکه بگیم ما بخاطر حرف های یک نفر قهرمان نشدیم این یعنی گول زدن خودمون و از اون بر پشت بوم افتادن :)

ببين سراب جان شما هي از اين شاخه به اون شاخه ميپري‌!
من اصلا كاري به اين كه اين چند بازي بد بوده ان چند بازي بد بوده ندارم ...
در نهايت مگر اخلاف امتياز استقلال پارسال با امسال چند امتياز هست فوقش 3-4 برد اختلاف داره ، حالا اين اصلا مورد بحث من نيست !

شما ميگي حرف هاي من در مورد تحريك تماشاگرا سند نداره !
الان بايد واست مصاحبه ي تلفني بيارم ؟ سند يعني چي ؟
يعني شما تو كتت ميره تيمي صدر جدول هست ، سپاهان رو برده ، استيل آذين رو برده ، مياد اولين باختش رو ميده به استقلال اهوار بعد يك عده تماشاگر ميگن مرفاوي حيا كن استقلال رو رها كن ! :blink::blink::blink:
شما اين رو ميفهمي ؟ يك دليل منطقي بياد من نوكرتم هستم ...

الان استقلال در جا زده ؟
آخر بوده تو آسيا رفته دور بعد اگر يكم همت كنند ميرن تو 8 تيم برتر آسيا !!!! ميدوني يعني چي ؟ يعني ما به آرزوي 10-15 سالمون ميرسم !
توليگ هم من ميگم يكم حمايت ميكردند ما بازي ها رو باخته تو زمين نميرفتيم ( مثل بازي با سپاهان‌) الان شايد قهرمان بوديم، ما 16 هفته بد بوديم قبول ، ولي سپاهان با ما مگر جقدر اختلاف داره ؟ اونم 14 هفته بد بود ! اصلا مگر استقلال پارسال 10 هفته ي آخر ليگ همه رو نباخت ؟ مگر با تفاضل قهرمان نشديم ؟

در مورد حركت مرفاوي هم من تائيد نميكنم ولي فرهاد با مرفاوي مثل برادر هستند ، مطمون هستم هيچ مشكلي پيش نمياد ، فرهاد اشتباه كرد مرفاوي هم انقدر گفتند مدير نيست ، ابهت نداره جو گير شد !

در مورد مقوله ي لوپنيزم هم من اصلا كاري به مديرعامل ندارم ! اصلا آقا پدر لمپن هاي ايران ... مگر من از واعظ حمايت كردم ؟

من فقط يك چيز ميگم :
بايد از مرفاوي تا آخر تمام بازي ها حمايت ميشد ! همين ...

تا خون در رگم هست تایید تایید تایید

همه کارای این شبه بشر آدم نما برای هر کسی که نخواد تعصبی قضاوت کنه روشنه. بحث بی فایده هست و هر کس صاحب فکر و اندیشه شخصیه که تا خودش موضوعی رو باور نکنه نمیشه اصرار کرد. آقا اصلا سپاهان کاملا پاک قهرمان شد. و این باباهه بهترین مربی کل کل کل تاریخ آسیا. خوبه
حالا مرد و مردونه آیا کسی هست که منکر شرایط افتضاح اخلاقی و زد و بند های این آدم باشه؟
من که دوست ندارم این آدم یه بار دیگه رو نیمکت تیمموم بشینه. صمد یا هر آدم با شرفی که باشه از هزارتا قهرمانی و برد دربی بهتره که با ........... بدست بیاد.

بله تائيد ميشه !
ممنون

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
مرفاوی کاره ای نیست. حتی بهش اجازه ندادند مجیدی رو تعویض کنه. اصولا وقتی مربی ضعیف و بدون اسم و رسم میارن یعنی اینکه مدیر عامل میخواهد تو کارهای فنی هر چقدر که میخواد دخالت کنه.
بدبختت مرفاوی حتی از بازیکناش هم اسمش کوچیکتره!

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من وحید طالب لو رو خیل دوست دارم .... واقعا که بدروازه بان خوبیه ....

منتها علیرضا درست میگه .... همین آقای محمدی با همین به اصطلاح سوتی هایی!!!! که شما میگی اگه از اول فصل جای طالب لو بود حداقل الان 10 امتیاز بیشتر داشتیم .... یادمون نمیره که طالب لو توی از دست دادن امتیازات به همراه آقای صادقی چه مسابقه ی ماراتنی رو شروع کرده بودن .

صحبت من این بود که سرمایه گذاری روی محمدی و از دست دادن طالبلو اشتباهه

محمدی بعد این همه مدت اومده چند تا بازی داره خوب بازی میکنه. قبلا هم تو تیمهای دیگه بوده و اگه رو دور افت بیوفته دیگه نمیشه جمعش کرد فکر کنید فصل بعد اینطور بشه و طالبلو هم بره.... همینها که محمدی محمدی میکنند میان فحش میدن.
ضمن اینکه تو دور بعی بازیهای آسیایی کافیه تیمها روی دو ضرب بودن محمدی برنامه ریزی کنند. خداکنه اینطور نشه ولی فعلا این حرف یادتون باشه. همین غلامپور اینطوری بود و الان هم شده مربی دروازه بانها و این مسئله دقیقا همون روزهای اوج غلامپور رو یادم میاره! چه توپهایی رو گرفت که همه کف میکردند و چه تعریف و تمجیدی و بعد تیم ملی به خاطر همین آقا حذف شد...

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
از دوستان اینجا کسی کارت هواداری استقلال رو گرفته ؟
من تبلیغش رو روی سایت استقلال دیدم گفتم اینجا بپرسم چطوریه که ایشالله بگیرم
http://esteghlalfan.com
ممنون

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببين سراب جان شما هي از اين شاخه به اون شاخه ميپري‌!
من اصلا كاري به اين كه اين چند بازي بد بوده ان چند بازي بد بوده ندارم ...
در نهايت مگر اخلاف امتياز استقلال پارسال با امسال چند امتياز هست فوقش 3-4 برد اختلاف داره ، حالا اين اصلا مورد بحث من نيست !

شما ميگي حرف هاي من در مورد تحريك تماشاگرا سند نداره !
الان بايد واست مصاحبه ي تلفني بيارم ؟ سند يعني چي ؟
يعني شما تو كتت ميره تيمي صدر جدول هست ، سپاهان رو برده ، استيل آذين رو برده ، مياد اولين باختش رو ميده به استقلال اهوار بعد يك عده تماشاگر ميگن مرفاوي حيا كن استقلال رو رها كن ! :blink::blink::blink:
شما اين رو ميفهمي ؟ يك دليل منطقي بياد من نوكرتم هستم ...

الان استقلال در جا زده ؟
آخر بوده تو آسيا رفته دور بعد اگر يكم همت كنند ميرن تو 8 تيم برتر آسيا !!!! ميدوني يعني چي ؟ يعني ما به آرزوي 10-15 سالمون ميرسم !
توليگ هم من ميگم يكم حمايت ميكردند ما بازي ها رو باخته تو زمين نميرفتيم ( مثل بازي با سپاهان‌) الان شايد قهرمان بوديم، ما 16 هفته بد بوديم قبول ، ولي سپاهان با ما مگر جقدر اختلاف داره ؟ اونم 14 هفته بد بود ! اصلا مگر استقلال پارسال 10 هفته ي آخر ليگ همه رو نباخت ؟ مگر با تفاضل قهرمان نشديم ؟

در مورد حركت مرفاوي هم من تائيد نميكنم ولي فرهاد با مرفاوي مثل برادر هستند ، مطمون هستم هيچ مشكلي پيش نمياد ، فرهاد اشتباه كرد مرفاوي هم انقدر گفتند مدير نيست ، ابهت نداره جو گير شد !

در مورد مقوله ي لوپنيزم هم من اصلا كاري به مديرعامل ندارم ! اصلا آقا پدر لمپن هاي ايران ... مگر من از واعظ حمايت كردم ؟

من فقط يك چيز ميگم :
بايد از مرفاوي تا آخر تمام بازي ها حمايت ميشد ! همين ...

من نتیجه ها رو بخاطر یک چیزه دیگه گفتم
شما میگی ما بخاطر حمایت نکردن تماشاچی اول نیستیم و این هم بخاطر این هست که قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که اون رو تشویق کنند من هم گفتم ما 16 هفته بد بازی کردیم خوب کاسه صبر تماشاچی هم حدی داره وقتی 16 هفته فقط تونستیم 4 برد داشته باشیم خوب از تماشاگر چه انتظاری داره بیاد بگه به به عجب مربی خوبی داریم که تو 16 بازی فقط 4 برد تونسته بیاره
اینطور که شما میگی که اینها از قلعه نویی خط می گیره یعنی اینکه تماشاگر ما فاقد شعور هست چون خودش تشخیص نمیده که چی خوبه و چی بده
من نمیگم که تماشاگر فهیمی داریم ولی تماشاگر وقتی ببینه تیم بد بازی می کنه و نتیجه نمی گیره شروع می کنه به ساز مخالف زدن وا ین هم طبیعی هست
حالا شما میگی چرا زود اینکار شد این هم دلیلش رو تو پست های قبلی گفتم

همین که تا الان سرمربی استقلال هست یعنی حمایت نشد حالا اگه بین تماشاگر ها محبوب نیست خوب اون رو که نمیشه کاریش کرد چون تماشاگر دنبال این هست که تیمش قهرمان بشه و قشنگ بازی کنه

آقا مگه تو همون سالی که مرفاوی سرمربی بود تا 4 یا 5 بازی آخر مدعی قهرمانی نبودیم چطور شد که رفتیم چهارم ، بخاطر این نبود که مرفاوی بعد از شکست ها نتونست تیم رو جمع کنه اون موقع چی حتما قلعه نویی یکدفعه عشقش کشیده مرفاوی رو به زمین بکوبه
بعد من که به کسی چیزی نگفتم که بخوام براش مدرک بیارم شما میگی قلعه نویی اومده به تماشاگر ها پول داده که مرفاوی رو هو کنند و بهش فحش بدهند خوب این رو بر چه اساسی میگی روی اینکه بعد از 9 هفته نتیجه خوب حالا یک دفعه باخت ها شروع شده خوب این به نظر من دلیل درستی نیست چون همونطور که قبلا هم بود مرفاوی توی چند سال قبلش هم که مربی بود آخر لیگ وا داد و تیم چهارم شد و سابقه قبلی هم داره

من نمی فهمم چرا دوستان هی میگن ما قهرمانی به هر قیمتی نمی خواهیم ، می خواهم بدونم یعنی استقلال سالهای که قهرمان میشده پول می داده و پارتی بازی می کرده
یکی از دوستان گفت ما هر چه الان داریم از مرفاوی داریم این درست هست ولی من می خوام بدونم که ما دو بار قهرمانی و یک نایب قهرمانی رو از کی داریم خوب این دلیل نمیشه که یکم بهش احترام بگذاریم و این رو قبول کنیم که همین آدم لمپن برای استقلال مفید بوده وطوری رفتار نکنیم که انگار این آدم یک بمب گذاشته توی استقلال اون رو منفجر کرده و حالا نشسته داره نگاهش می کنه همانطور که مرفاوی جزء از استقلال هست قلعه نویی هم هست و برای همون افتخارات حداقل یکم بهش احترام بگذاریم

:)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

محمدی بعد این همه مدت اومده چند تا بازی داره خوب بازی میکنه. قبلا هم تو تیمهای دیگه بوده و اگه رو دور افت بیوفته دیگه نمیشه جمعش کرد فکر کنید فصل بعد اینطور بشه و طالبلو هم بره.... همینها که محمدی محمدی میکنند میان فحش میدن.
ضمن اینکه تو دور بعی بازیهای آسیایی کافیه تیمها روی دو ضرب بودن محمدی برنامه ریزی کنند. خداکنه اینطور نشه ولی فعلا این حرف یادتون باشه. همین غلامپور اینطوری بود و الان هم شده مربی دروازه بانها و این مسئله دقیقا همون روزهای اوج غلامپور رو یادم میاره! چه توپهایی رو گرفت که همه کف میکردند و چه تعریف و تمجیدی و بعد تیم ملی به خاطر همین آقا حذف شد...

ما که نمیگیم طالب لو بره .... ما میگم طالب لو باید بمونه .... منتها باید تلاش کنه که همون طالب لوی سابق باشه .... اگه قرار باشه مثل اون 10 - 12 تا بازی آخرش که برای گرفتن هیچ توپی به ودش زحمت نمیداد باشه که همون بهتر که دروازه بان سوم توی دروازه وایسه ! ولی اگه طالب لو توی اوجش باشه 100 تای محمدی هم جلوش کم میاره .... منتها فعلا که متاسفانه افتضاحه .... ولی من هم میگم باید حفظ بشه .

در مورد مرفاوی هم داری تند میری .... حرفات بیشتر روی اعصابه تا اینکه بخواد به نتیجه برسه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من نمیگم که تماشاگر فهیمی داریم ولی تماشاگر وقتی ببینه تیم بد بازی می کنه و نتیجه نمی گیره شروع می کنه به ساز مخالف زدن وا ین هم طبیعی هست

من نمیدونم که تا حالا استادیوم آزادی رفتی یا نه ، حرفت درسته .... تماشاچی ناراحت میشه ... منتها حالا بحث این وسط میاد که این ناراحتی رو به چه کسی بخوان ابراز کنن ...

اینجا فقط پای لیدرها مطرحه ... اونا هستن که تماشاچیا رو سمت و سو میدن ... اونا هستن که با ساز و بوق و طبلشون و شعارهاشون به تماشاچیا القا میکنن که کیو تشویق کنن و به کی اعتراض کنن ...

نمون بازی با استقلال اهواز ... من خودم جایگاه 15 (فک کنم) بودم ... بعد از دریافت گل سوم لیدرا شروع کردن و شعار "دروازه بان لنگی ، نمیخوایم ... نمیخوایم" رو انداختن توی دهن تماشاچیا .... توی اون لحظه هم همه با هم یه صدا میشن .... این در حالی بود که محمدی روی هیچ کدوم از گل ها مقصر نبود ...

من بارها و بارها شاهد بودم که بعد از نتیجه نگرفتن این لیدرها بودن که جماعت رو به شعار علیه مرفاوی تحریک میکردن ....

از این بابت که قلعه نوعی کمر به زمین خوردن استقلال بسته که شک نکنید .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مرفاوی کاره ای نیست. حتی بهش اجازه ندادند مجیدی رو تعویض کنه. اصولا وقتی مربی ضعیف و بدون اسم و رسم میارن یعنی اینکه مدیر عامل میخواهد تو کارهای فنی هر چقدر که میخواد دخالت کنه.
بدبختت مرفاوی حتی از بازیکناش هم اسمش کوچیکتره!

دوست عزيز اميدوارم ناراحت نشيد ولي ميخواستم بگم طرز فكر شما بسيار خنده دار هست !
آدم ياد اين پيرمردها ميوفته ...
حتما الان داره بن لادن تيم رو هدايت ميكنه ؟

در ضمن هنوز تو 10 سال اخير بازيكني به موفقي مرفاوي تو استقالال نيموده ، اگر مرفاوي رو سومين نفر بعد از حجازي ، روشن بدونيم خيلي اشتباه نكرديم ، كافيه يكم تحقيق كنيد !
فكر كردي صمد سرطلايي سرور لن***ياي رو واسه اينكه سرش طلايي رنگه ساختند ؟:hmm:

من نتیجه ها رو بخاطر یک چیزه دیگه گفتم
شما میگی ما بخاطر حمایت نکردن تماشاچی اول نیستیم و این هم بخاطر این هست که قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که اون رو تشویق کنند من هم گفتم ما 16 هفته بد بازی کردیم خوب کاسه صبر تماشاچی هم حدی داره وقتی 16 هفته فقط تونستیم 4 برد داشته باشیم خوب از تماشاگر چه انتظاری داره بیاد بگه به به عجب مربی خوبی داریم که تو 16 بازی فقط 4 برد تونسته بیاره
اینطور که شما میگی که اینها از قلعه نویی خط می گیره یعنی اینکه تماشاگر ما فاقد شعور هست چون خودش تشخیص نمیده که چی خوبه و چی بده
حالا شما میگی چرا زود اینکار شد این هم دلیلش رو تو پست های قبلی گفتم

همین که تا الان سرمربی استقلال هست یعنی حمایت نشد حالا اگه بین تماشاگر ها محبوب نیست خوب اون رو که نمیشه کاریش کرد چون تماشاگر دنبال این هست که تیمش قهرمان بشه و قشنگ بازی کنه

دوباره همون آش و همون كاسه !!!

من ميگم چرا بعد از اولين باخت ، بعد از بردن تيم هاي سپاهان و استيل آذين سريع همه شعار دادند ؟
مگر ميگم چرا بعد هفته ي 16 شعار دادن ؟ چرا دقت نميكني به حرفم عزيز من !
هر مربي كه 16 هفته ببازه بايد بر عليه شعار داد ولي شايد اگر بازي هاي كه هنوز اوايل راه بود تماشاگرا درقيقه ي 60 شروع ميكردن يكم صبر ميكردند اينجوري نيمشد !

من گفتم فاقد شعور هستند ؟
من ميگم وقتي تيم عقبه 4 نفر به جاي اينكه تيم رو تشويق كنند شعار بدن عليه مربي باعث ميشه مردم عصباني ناراحتيشون رو اينجوري ابراز كنند !

دليلش رو تو پست قبل گفتي ؟
آهان اينكه چون مربي بدي بوده تماشگرا خواستند پيشگيري كنند ؟ تيمي كه سپاهان و استيل آذين رو برده با اختلاف صدر جدول هست بايد مربيش با يك باخت عوض بشه جالب اينه كه با گل به خودي ببازي صدر نشين هم باشي بعد مربي رو عوض كنند ! ؟ بعد تماشاگراي ما با شعور هستند ؟ پس حتما من شعور ندارم چون اين جمله تو كتم نميره !

من نمی فهمم چرا دوستان هی میگن ما قهرمانی به هر قیمتی نمی خواهیم ، می خواهم بدونم یعنی استقلال سالهای که قهرمان میشده پول می داده و پارتی بازی می کرده
یکی از دوستان گفت ما هر چه الان داریم از مرفاوی داریم این درست هست ولی من می خوام بدونم که ما دو بار قهرمانی و یک نایب قهرمانی رو از کی داریم خوب این دلیل نمیشه که یکم بهش احترام بگذاریم و این رو قبول کنیم که همین آدم لمپن برای استقلال مفید بوده وطوری رفتار نکنیم که انگار این آدم یک بمب گذاشته توی استقلال اون رو منفجر کرده و حالا نشسته داره نگاهش می کنه همانطور که مرفاوی جزء از استقلال هست قلعه نویی هم هست و برای همون افتخارات حداقل یکم بهش احترام بگذاریم

البته فكر كنم شما معني صريح كلمات رو استفاده ميكني ! هر قيمتي ، منظور پول نيست ، به قيمت بازي كردن با آبروي بازيكنا ، فحش و نا سزا گفتن تو رختكن ، كاري كه هنوز هم ادامه ميده ، كلا هر چيزي كه از بي ادبي و لوپنيزم نشات گرفته ...

البته كاري كه ايشون كردند امسال دقيقا مصداق گذاشتن بمب و نگاه كردن به منفجر شدن اون هست ، همون طور كه گفتند بعد از اولين باخت استقلال رو هم ميبينيم !
ولي در مورد قهرماني هم اگر همين الان بياد به استقلال خدمت كنه من دوباره ازش حمايت ميكنم ، هر كي بخواد استقلال رو ببره بالا من ازش حمايت ميكنم ، البته به هر حال اين بار ديگه اون مربي نيست كه من ميشناختمش ...
البته اينم بگيم بد نيست هر كاري كرده پولش رو گرفته پنت هوس تو نياوران و بنز و شهرت رو از ما داره ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوباره همون آش و همون كاسه !!!

من ميگم چرا بعد از اولين باخت ، بعد از بردن تيم هاي سپاهان و استيل آذين سريع همه شعار دادند ؟
مگر ميگم چرا بعد هفته ي 16 شعار دادن ؟ چرا دقت نميكني به حرفم عزيز من !
هر مربي كه 16 هفته ببازه بايد بر عليه شعار داد ولي شايد اگر بازي هاي كه هنوز اوايل راه بود تماشاگرا درقيقه ي 60 شروع ميكردن يكم صبر ميكردند اينجوري نيمشد !

من گفتم فاقد شعور هستند ؟
من ميگم وقتي تيم عقبه 4 نفر به جاي اينكه تيم رو تشويق كنند شعار بدن عليه مربي باعث ميشه مردم عصباني ناراحتيشون رو اينجوري ابراز كنند !

دليلش رو تو پست قبل گفتي ؟
آهان اينكه چون مربي بدي بوده تماشگرا خواستند پيشگيري كنند ؟ تيمي كه سپاهان و استيل آذين رو برده با اختلاف صدر جدول هست بايد مربيش با يك باخت عوض بشه جالب اينه كه با گل به خودي ببازي صدر نشين هم باشي بعد مربي رو عوض كنند ! ؟ بعد تماشاگراي ما با شعور هستند ؟ پس حتما من شعور ندارم چون اين جمله تو كتم نميره !
علیرضا جان تو پست های قبلی هم گفتم وقتی مرفاوی مربی استقلال شد هیچ کس اون رو قبول نداشت به خاطر گذشته قبلیش این یک طرف و اینکه مرفاوی اون محبوبیت ای رو که قلعه نویی بین تماشاگر ها داره رو خوب نداره خوب این دلیل شد که زودتر بر علیه اش جبهه بگیرند حالا چه درست و چه غلط و من از اون کار دفاع نمی کنم !!
خوب ببین مثلا الان مورینیو رو همه بهش فحش بدن و هو کنندش و تیم هم ببازه بعد بیاد بگه چون به من فحش دادن و من رو هو کردن تیم باخت ؟؟؟
ما 16 هفته بد بودیم ولی چرا وقتی نامجو مطلق و محصص وارد تیم شدن تیم بهتر شد ؟؟
من میگم بی خود دنبال این نباشیم که برای باختمون بهونه بیاریم وقتی می بریم کار مرفاوی بوده چون تو آرامش بوده ولی وقتی 16 هفته نتیجه نمی گیریم کار قلعه نویی و باد و مه و خورشید و فلک بوده !!!!!
همانطور که پارسال تو لیگ قهرمانان ما 4 شدیم از 4 تیم کار قلعه نویی بود و همینطور قهرمانی لیگ ، امسال هم دوم شدنمون و رفتن به مرحله دوم لیگ هم کار مرفاوی بوده !!!!

البته فكر كنم شما معني صريح كلمات رو استفاده ميكني ! هر قيمتي ، منظور پول نيست ، به قيمت بازي كردن با آبروي بازيكنا ، فحش و نا سزا گفتن تو رختكن ، كاري كه هنوز هم ادامه ميده ، كلا هر چيزي كه از بي ادبي و لوپنيزم نشات گرفته ...
خوب عزیز من درست هست قلعه نویی آدم باتربیتی نیست من هم منکر این نیستم ولی همین مرفاوی که میگی لمپن نیست چرا حلوی دوربین باید بیاد به کاپیتان تیمش بگه "کثافت" حالا مجیدی هر کاری هم کرده بود درسته که کار قشنگی مجیدی نکرد ولی مرفاوی که شما میگی لمپن نیست چرا باید اینطور فحش بده من می خوام بدونم فرق این لمپنی با اون لمپنی چی هست
البته اينم بگيم بد نيست هر كاري كرده پولش رو گرفته پنت هوس تو نياوران و بنز و شهرت رو از ما داره ...
خوب می خواستید که رایگان کار بکنه خوب ببخشید کدوم مربی رو الان می شناسی که در راه خدا کار کنه ؟؟؟
آره پولش رو گرفته چون کار کرده
مگه حجازی و مرفاوی و کخ دارند مجانی کار کردند یا اینکه می کنند که سرکوفتش رو به قلعه نویی می زنید
قلعه نویی پول گرفته و حداقل 2 تا قهرمانی برای استقلال آورد ولی مرفاوی که پول هم می گیره و تیم رو قهرمان نمی کنه برای استقلال کم کاری کرده
آخه این چه دلیلی هست که میاری خوب پولش رو گرفته خوب معلومه که پولش رو می گیره چون داره کار می کنه و اتفاقا کارش رو هم خوب انجام داده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من نمیدونم که تا حالا استادیوم آزادی رفتی یا نه ، حرفت درسته .... تماشاچی ناراحت میشه ... منتها حالا بحث این وسط میاد که این ناراحتی رو به چه کسی بخوان ابراز کنن ...

اینجا فقط پای لیدرها مطرحه ... اونا هستن که تماشاچیا رو سمت و سو میدن ... اونا هستن که با ساز و بوق و طبلشون و شعارهاشون به تماشاچیا القا میکنن که کیو تشویق کنن و به کی اعتراض کنن ...

نمون بازی با استقلال اهواز ... من خودم جایگاه 15 (فک کنم) بودم ... بعد از دریافت گل سوم لیدرا شروع کردن و شعار "دروازه بان لنگی ، نمیخوایم ... نمیخوایم" رو انداختن توی دهن تماشاچیا .... توی اون لحظه هم همه با هم یه صدا میشن .... این در حالی بود که محمدی روی هیچ کدوم از گل ها مقصر نبود ...

من بارها و بارها شاهد بودم که بعد از نتیجه نگرفتن این لیدرها بودن که جماعت رو به شعار علیه مرفاوی تحریک میکردن ....

از این بابت که قلعه نوعی کمر به زمین خوردن استقلال بسته که شک نکنید .

نه من تا حالا استادیوم نرفتم :cool:
اگه بخواهیم که قبول هم کنیم که لیدرها باعث میشند که به مرفاوی فحش بدهند و این کار هم کار قلعه نویی باشه ولی باز هم این دلیل بر نتیجه نگرفتن استقلال نمیشه چون مرفاوی می تونست با بهتر بازی کردن و درست ترکیب چیدن دهن همه این لیدرها و قلعه نویی رو ببنده

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

من موندم این چه منطقی هست که میگید سرمایه گذاری روی محمدی .... مگه اینجا آکادمی فوتباله ؟ مهم اینه که کسی که شایسته هست بازی کنه ... که همین هم هست شما الان رو ول کردی میگی زمانی که افت کنه نمیشه جمعش کرد ! عجب پس میزاشتن طالب لو به سریال ری د ن های خودش ادامه بده تا تیم رو ته جدول جمع کنیم !... هر بازیکنی دوران افت داره ... اما مگه توی دوره افتش باید بهش بازی داد ؟ بد کار کنه میره رو نیمکت .طالب لو هم خوب کار کنه کافیه دوتا بازی محمدی دروازش متزلزل بشه راحت میره روی نیمکت ....
مسئله دیگه اینکه بازیکن باید درک کنه که اگه نیمکت نشینه توی چه تیمی نیمکت نشین شده ... اینجا استقلاله و نیمکتشم جایی واسه کسی که بهش افتخار نکنه نداره ... مگه همین محمدی یه نیم فصل نیمکت نشین نبود ؟ اکبر پور چطور ؟
بازیکنی که دلش آبی نیست بره ... یا بمونه و خودش رو به تیم تحمیل کنه ...بازیکن که که نباید از تیم باج بگیره یا منت سر تیم بذاره ! لااقل تیم صمد هرچی توش نباشه شایسته سالاری هست ..مگه اینکه دستش خالی باشه

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اشکهای کاپیتان ، تکیه بر نایب قهرمانی ، بی درایتی همه !

274afaad-afe2-4112-a574-617d415dfb05.jpg

حیف ! این پیروزی شیرین هرچند با بازی خوبی همراه نبود وای با اون گل دقیقه 93 و کسب مقام نایب قهرمانی میتونست خیلی شیرین تر از این باشه که با مجموعه اتفاقاتی که دیدیم تبدیل به عسلی تلخ در کام هواداران شد .. میتونم بگم مجموعه ای از بی درایتی یه همه مون !

اول از همه البته به نظر من ،آقا صمد ! چون بعنوان سرمربی باید از حال و هوای همه بازیکنان مخصوصا کاپیتان تیمش با خبر باشه .. مخصوصا بازیکنی که با گلهای طلائی آسیائی و لیگیش همین مقامهای دهن پر کن الان رو نصیبش کرده و روی خیلی از مشکلات عملکردش سرپوش گذاشته ، تیم قلعه نویی هم سرشار از مشکل و حاشیه بود و ژنرال با کسب قهرمانی باعث شد اونها به فراموشی سپرده بشه بماند ،

آقا صمد ؟ انصافه به شیر فرهاد اس اس با این عملکرد طلائی امسالش جلو دوربین و چشم اینهمه تماشاگر بگی (...) مثلا شما سرمربی ؟!!! تیم هستی .. حالا اعتراض میکنی حقته مشکلی نیست دیگه چرا توهین ؟؟؟؟؟؟

آقا فرهاد کاپیتان ؟ شما نمیدونی تو اون شرایط جواب اعتراض رو با اعتراض بدی وقتی 80 دقیقه گذشته نتیجه مناسب حاصل نشده این کارت مثه جرقه تو انبار باروته ؟؟

آقای تماشاگر باغیرت ؟ نمیدونی وقتی سرمربی به یک بازیکن اعتراض میکنه شما طرف بازیکن رو بگیری و علیه سرمربی شعار بدی بیشترین ضرر شامل تیم خودت میشه ؟؟ اونم تو این شرایط که یه بازی آسیائی حساس هم پیش رو داریم ؟؟ الان با یک تیم درب و داغون و مملو از حاشیه و بحران چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ اونهم تو شرایطی که تازه داشتیم جون میگرفتیم ....

خلاصه تو این شرایط اصلا دل و دماغ تبریک گفتن ندارم ! دیروز بقدری یعد بازی عصبی بودم که گفتم نیام پست بزنم بهتره چون اونوقت میخواستم کلی بد و بیراه هم بگم ! الان خودمو مهار کردم !

برسیم به الشباب ! الشباب هیچی نیست !! همون تیمی یه که سپاهان به لطف گیج بازی توره ! که یک شصت هفتاد تا دروازه خالی رو تو در و دیوار زد ازش مساوی گرفت اگه تیم تو شرایط نرمال بود من خیلی امیدوار به صعود بودم ولی الان فقط چشم به حوادث میدوزم به امید اینکه همه چیز به سود ما تموم شه ،
صحنه گل زیبا و3 امتیازی شیر فرهاد

مرفاوی : من از هواداران استقلال ناراحت هستم نمی دانم چرا شعار دادند
نظر مدیر عامل استقلال درباره درگیری لفظی مرفاوی و مجیدی
عکسهای بازی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان تو پست های قبلی هم گفتم وقتی مرفاوی مربی استقلال شد هیچ کس اون رو قبول نداشت به خاطر گذشته قبلیش این یک طرف و اینکه مرفاوی اون محبوبیت ای رو که قلعه نویی بین تماشاگر ها داره رو خوب نداره خوب این دلیل شد که زودتر بر علیه اش جبهه بگیرند حالا چه درست و چه غلط و من از اون کار دفاع نمی کنم !!
خوب ببین مثلا الان مورینیو رو همه بهش فحش بدن و هو کنندش و تیم هم ببازه بعد بیاد بگه چون به من فحش دادن و من رو هو کردن تیم باخت ؟؟؟
من میگم بی خود دنبال این نباشیم که برای باختمون بهونه بیاریم وقتی می بریم کار مرفاوی بوده چون تو آرامش بوده ولی وقتی 16 هفته نتیجه نمی گیریم کار قلعه نویی و باد و مه و خورشید و فلک بوده !!!!!

اين نظر شماست و من نتونستم قانع بشم ! تيمت بياد صدر باشه همه تيم ها رو بتركونه اولين باخت بعد جندين هفته همه بگن برو ! چرا ؟ چون محبوبيتت كمتر هست ؟
باشه ديگه كشش نديم !

همانطور که پارسال تو لیگ قهرمانان ما 4 شدیم از 4 تیم کار قلعه نویی بود و همینطور قهرمانی لیگ ، امسال هم دوم شدنمون و رفتن به مرحله دوم لیگ هم کار مرفاوی بوده !!!!

خوب اگر استقلال بره تو 8 تيم برتر به نظرت ارزش كدوم بيشتر هست ؟

خوب عزیز من درست هست قلعه نویی آدم باتربیتی نیست من هم منکر این نیستم ولی همین مرفاوی که میگی لمپن نیست چرا حلوی دوربین باید بیاد به کاپیتان تیمش بگه "کثافت" حالا مجیدی هر کاری هم کرده بود درسته که کار قشنگی مجیدی نکرد ولی مرفاوی که شما میگی لمپن نیست چرا باید اینطور فحش بده من می خوام بدونم فرق این لمپنی با اون لمپنی چی هست

خوب البته من به هيچ وجه كار مرفاوي رو تاويد نميكنم ، شايد اين كار ذهن منم به هم ريخت ولي الان با يك كثافت ميريم تو دسته ي لمپن ها ؟ الان من هم بگنم كثافت ميشيم لمپن ؟
كلا لمپنيزم تعريف ديگه اي داره شما هم خودت بلدي ، فحش دادن با لمپن بودن فرق داره كه هيچ كدمش خوب نيست !

من گفتم 16 هقته نتيجه نميگيرم كار ايشون بوده ؟
من ميگم چرا تماشاگر حمايت نكرد ؟
اگر 2 تا بازي حمايت ميكرد الان ما اول بوديم ! من ميگم آقايون منتظر اولين باخت بودند كه اونم حاصل شد و بمبشون رو منفجر كردند و از تماشاگر ساده استفاده كردند !

خوب می خواستید که رایگان کار بکنه خوب ببخشید کدوم مربی رو الان می شناسی که در راه خدا کار کنه ؟؟؟
آره پولش رو گرفته چون کار کرده
مگه حجازی و مرفاوی و کخ دارند مجانی کار کردند یا اینکه می کنند که سرکوفتش رو به قلعه نویی می زنید
قلعه نویی پول گرفته و حداقل 2 تا قهرمانی برای استقلال آورد ولی مرفاوی که پول هم می گیره و تیم رو قهرمان نمی کنه برای استقلال کم کاری کرده
آخه این چه دلیلی هست که میاری خوب پولش رو گرفته خوب معلومه که پولش رو می گیره چون داره کار می کنه و اتفاقا کارش رو هم خوب انجام داده

البته خيلي روي اين قسمت مانور دادي ، من مشكلي با پول گرفتنش ندارم !‌
البته تنها كسي كه با پول هايي كه از استقلال گرفت تو رسانه ها مشكل به وجود اومد و گفتند چرا انقدر گرفته ايشون بودند !
البته آخر كردن تيم تو آسيا هم جزو افتخاراتشون هست !
مثل اينكه براي شما فقط و فقط ليگ مهم هست و آسيا از حذفي ارزشش كمتره !!!!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بازگشت كاپيتان استقلال به تمرينات؛
"فرهاد مجيدي" از صمد مرفاوي عذرخواهي كرد

24 ساعت پس از مجادله لفظي فرهاد مجيدي و صمد مرفاوي، كاپيتان تيم استقلال از سرمربي تيم عذرخواهي كرد تا در آستانه‌ي ديدار حساس استقلال برابر الشباب عربستان اين حاشيه از اردوي نماينده ايران رخت بر ببندد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ در شرايطي كه مجادله‌ي لفظي فرهاد مجيدي و صمد مرفاوي بزرگترين حاشيه‌ي هفته سي و سوم رقابت‌هاي ليگ برتر ايران لقب گرفت و حتي شنيده مي‌شد كه ممكن است به دليل اين درگيري لفظي، فرهاد مجيدي از ديدار سه شنبه استقلال برابر الشباب عربستان محروم شود، كاپيتان استقلال جمعه شب در جلسه‌اي حضوري از صمد مرفاوي عذرخواهي كرد تا با اين عذرخواهي كدورت‌هاي موجود از بين برود.

اميررضا واعظي آشتياني در گفت‌وگو با ايسنا برگزاري اين جلسه و عذرخواهي مجيدي از مرفاوي را تاييد كرد.

قرار است از امروز "مجيدي" در تمرينات استقلال حاضر شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب اگر استقلال بره تو 8 تيم برتر به نظرت ارزش كدوم بيشتر هست ؟
علیرضا من نمی خوام ارزش گذاری کنم برای کار های که کردن من می خوام بگم که پارسال هر کاری انجام شد کار قلعه نویی و کلا تیم بود و امسال هم هر طوری بشه کار مرفاوی و تیم هست و اینکه قلعه نویی دوست داشت استقلال نتیجه نگیره ( که احتمالن شاید هم می خواست ) باز دلیلی بر این نیست که بگیم همه اش کار مرفاوی نبوده و مه و خورشید نخواستند تیم اون نتیجه دلخواه رو نگیره ، اگه تیم دوم شده یا اینکه از مرحله اول رفته بالا کار مرفاوی بوده و با اگه و میشد هم چیزی تغییر نمی کنه !!!

من گفتم 16 هقته نتيجه نميگيرم كار ايشون بوده ؟
من ميگم چرا تماشاگر حمايت نكرد ؟
اگر 2 تا بازي حمايت ميكرد الان ما اول بوديم ! من ميگم آقايون منتظر اولين باخت بودند كه اونم حاصل شد و بمبشون رو منفجر كردند و از تماشاگر ساده استفاده كردند !

ببین من هم که میگم تماشاگر امسال حمایت نکرد و این رو هم تائید نمی کنم ولی باز این رو هم دلیلی بر توجیه نتایج قبول ندارم !

مثل اينكه براي شما فقط و فقط ليگ مهم هست و آسيا از حذفي ارزشش كمتره !!!!!!
برای من هر کدوم در جای خودش مهم هست و بلاخره برای هر کدوم زحمتی کشیده شده و من برای هیچ کدومشون ارزش گذاری خاصی نکردم !!

با آرزوی برد در مقابل الشباب :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اخبار تکمیلی فرهاد و مرفاوی:

مدیر عامل استقلال : مشکل مرفاوی و مجیدی حل شد.روسیاهی ماند برای مغرضان!

پایان تنش در استقلال :‌ مرفاوی و مجیدی فعلاً آشتی کردند تا بعد !

اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران .

* کاروان ۴۰ نفره استقلال یکشنبه به عربستان مى رود

کاروان تیم فوتبال استقلال براى دیدار مقابل الشباب با ۴۰ نفر به عربستان سفر خواهد کرد. قرار است در این سفر ۲۰ بازیکن ۱۲ کادر فنى و ۸ نفر همراه کاروان استقلال حضور داشته باشند. همچنین خسرو دانشجو به عنوان رئیس هیأت مدیره ، على انصارى عضو هیأت مدیره و امیرواعظى آشتیانى مدیرعامل نیز با آبى پوشان به عربستان سفر مى کنند.کاروان استقلال ساعت ۱۱ و ۴۰ دقیقه روز یکشنبه از طریق فرودگاه امام خمینى (ره) روانه ریاض خواهند شد.

پاداش برد مقابل راه آهن امروز به استقلالى ها پرداخت مى شود

پاداش برد استقلال مقابل راه آهن و شاهین بوشهر امروز به حساب آبى پوشان واریز مى شود.مسئولین استقلال پس از پیروزى تیم به بازیکنان قول دادند تا روز شنبه (امروز) پاداش هاى مربوط به پیروزى بر شاهین و راه آهن به نفرات پرداخت شود. البته با توجه به بدقولى هاى قبلى ، بعید به نظر مى رسد که این پاداش امروز به دست آبى ها برسد.

تماس واعظى آشتیانى با مرفاوى؛ بازى آخر را هم ببر و نایب قهرمانى را قطعى کن

پس از برد استقلال مقابل راه آهن و صعود این تیم به رده دوم جدول مدیر عامل باشگاه استقلال از صمد مرفاوى خواست تا در بازى آخر هم پیروزى را به ارمغان بیاورد. امیررضا واعظى آشتیانى جمعه صبح با صمد مرفاوى تماس گرفت و این پیروزى را به او تبریک گفت. در این تماس واعظى آشتیانى از مرفاوى خواست تا با قدرت به کارش ادامه دهد. او از مرفاوى درخواست کرد تا تیمش در بازى آخر مقابل پیکان هم با قدرت ظاهر شده و برنده بازى شود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا من نمی خوام ارزش گذاری کنم برای کار های که کردن من می خوام بگم که پارسال هر کاری انجام شد کار قلعه نویی و کلا تیم بود و امسال هم هر طوری بشه کار مرفاوی و تیم هست و اینکه قلعه نویی دوست داشت استقلال نتیجه نگیره ( که احتمالن شاید هم می خواست ) باز دلیلی بر این نیست که بگیم همه اش کار مرفاوی نبوده و مه و خورشید نخواستند تیم اون نتیجه دلخواه رو نگیره ، اگه تیم دوم شده یا اینکه از مرحله اول رفته بالا کار مرفاوی بوده و با اگه و میشد هم چیزی تغییر نمی کنه !!!

صد البته حرف شما صحيح هست !
من تقريبا با اين حرفتون موافقم‌ ، ولي ميشد با يك همدلي و حداقل چوب لاي چرخ نذاشتن كاري ميشد كه تماشاگرا تحريك نشن و تيم به درجات بالاتر بره ...
ولي اگر انتزاعي نگاه كنيم ، اگر آقايون مقصر نيستند و كلا از فرض مساله حذف كنيم ، تماشگرا عامل اول نشدن تو ليگ هست ، چون كاري اصليشون كه حمايت هست رو هيچوقت حتي تو اولين روز انجام ندادند !

ببین من هم که میگم تماشاگر امسال حمایت نکرد و این رو هم تائید نمی کنم ولی باز این رو هم دلیلی بر توجیه نتایج قبول ندارم !

ولي من قبول دارم ! ما بازيهايي رو داشتيم كه كل نيمه دوم رو فحش دادند ، تا جايي كه حتي خود مجيدي و صادقي گفتند كه ما اصلا تماشاگر نميخوايم ، اگر ميخواين حش بديدن نياين استاديم بزاريد ما بازيمون رو بكنيم !

با آرزوی برد در مقابل الشباب :)

انشالله كه ميبريم :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا