• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نتقاد عنایت از داور بازی الشباب - استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران- رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از عملکرد داور ژاپنی دیدار استقلال و الشباب انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،عنایت در این خصوص گفت:« گل اول بازی کاملا نادرست بود و نمی بایست از سوی داور پذیرفته می شد.» عنایت در ادامه گفت:« در صحنه ای که جان واریو چند دقیقه پس از گل استقلال با پنالتی در محوطه جریمه سرنگون شد باید داور پنالتی می گرفت که داور در کمال تعجب این کار را نکرد.» رئیس کمیته داوران ادامه داد:« این داور اصلا در حد واندازه های قضاوت چنین دیدار مهمی نبود و من تعجب می کنم که چطور این داور را برای قضاوت چنین دیداری انتخاب کرده اند.»

http://footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=31528

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نتقاد عنایت از داور بازی الشباب - استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران- رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از عملکرد داور ژاپنی دیدار استقلال و الشباب انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،عنایت در این خصوص گفت:« گل اول بازی کاملا نادرست بود و نمی بایست از سوی داور پذیرفته می شد.» عنایت در ادامه گفت:« در صحنه ای که جان واریو چند دقیقه پس از گل استقلال با پنالتی در محوطه جریمه سرنگون شد باید داور پنالتی می گرفت که داور در کمال تعجب این کار را نکرد.» رئیس کمیته داوران ادامه داد:« این داور اصلا در حد واندازه های قضاوت چنین دیدار مهمی نبود و من تعجب می کنم که چطور این داور را برای قضاوت چنین دیداری انتخاب کرده اند.»

http://footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=31528

این آدم ها !!!!!! تا وقتی خودشون سر تیم رو میبرن بهترین داور ها رو دارند و کسی نباید بهشون اعتراض کنه. حالا که دهن استقلال رو صاف کردن الکی ظاهر سازی میکنند. اگه به فکر اس اس بودند دو روز بازی ها رو جابجا میکردند. میدونستند که اس اس باید بره تو آب و هوای عربستان و احتمالا یه بازیه 120 دقیقه ای انجام بده. بازی ها رو زودتر انداختن تا لیگ زودتر تموم بشه و تیم ملی بره جام جهانی بازی کنه. مطمعن باش اینا برش این کارا رو ندارن. اصلا کسی آدم حسابشون نمیکنه که بخواد نامه ازشون بخونه.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

متن نامه صدور رواديد فرزاد مجيدي براي سفر به عربستان

به: آقاي مهدي محمد نبي
دبيركل
فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران
فكس: .........
موضوع: ليگ قهرمانان آسيا 2010 - گروه سوم - مسابقه شماره 2 ، الشباب (عربستان) و استقلال (ايران) جهت بازي در شهر الرياض عربستان به تاريخ 11 ماه مي 2010

احتراما؛
جناب آقاي محمد نبي
با اشاره به موضوع فوق، به اطلاع مي‌رساند رواديد درخواستي براي آقاي فرزاد مجيدي (بازيكن سابق تيم ملي فوتبال ايران و باشگاه استقلال)، به محض ورود به فرودگاه بين المللي شاه خالد در شهر رياض عربستان طبق قوانين وزارت كشور به شماره نامه 33023 مورخ 24.5؛ 1431 H صادر مي‌شود.
بنابراين، از شما مي‌خواهيم به وي در اين مورد اطلاع دهيد كه رواديد نام‌برده در محل صادر مي‌شود.
از تداوم همكاري در اين مورد استقبال مي‌كنيم.
با احترام؛
دبيركل
فيصل ال‌عبدالهادي

2_890221_L600.jpg

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میگم اینا چیرو ثابت میکنه من نگرفتم !!
خب مجیدی رو بخواد ببره . .که چی ؟!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میگم اینا چیرو ثابت میکنه من نگرفتم !!
خب مجیدی رو بخواد ببره . .که چی ؟!

جريانش مفصله ولي دعواش سر اينه كه تو 90 گفت من هيچ چيزي رو امضا نكردم !

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
انصافا داور ژاپنیه خیلی تفاوت گذاشت من نمی دونم چرا همیشه برای بازی های ما داورهای ژاپنی میزارند

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
حالا که دیگه حذف شدیم بیخیالش .. فعلا ببینیم آخر هفته رو چه میکنیم !!
یعنی هفته دیگه!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
حالا که دیگه حذف شدیم بیخیالش .. فعلا ببینیم آخر هفته رو چه میکنیم !!
یعنی هفته دیگه!

با کدوم تیم مسابقه داریم ؟ فکر نکنم با این روحیه بتونیم خوب بازی بکنیم :(

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جريانش مفصله ولي دعواش سر اينه كه تو 90 گفت من هيچ چيزي رو امضا نكردم !

علیرضا جان اگه ممکنه در 2 خط کل ماجرا رو بنویس. چون من کاملا بیخبرم که چرا واعظ مخالفت کرد.
ممنون.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان اگه ممکنه در 2 خط کل ماجرا رو بنویس. چون من کاملا بیخبرم که چرا واعظ مخالفت کرد.
ممنون.

حتما !

والله جريان اين بود كه ميگن واسه اينكه جريان دعوا و مرفاوي رو از دل فرهاد مجيدي در بيارن قرار شده فرزاد مجيدي رو استقلال با خودش ببره عربستان !
فردوسي پور گفت ما شنيديم جريان اينه ، اما واعظ گفت نه من چيزي رو امضا نكردم، ‌تكذيب ميكنم بعد گندش در اومده !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
حتما !

والله جريان اين بود كه ميگن واسه اينكه جريان دعوا و مرفاوي رو از دل فرهاد مجيدي در بيارن قرار شده فرزاد مجيدي رو استقلال با خودش ببره عربستان !
فردوسي پور گفت ما شنيديم جريان اينه ، اما واعظ گفت نه من چيزي رو امضا نكردم، ‌تكذيب ميكنم بعد گندش در اومده !

دمت گرم . خب حالا چرا با این شدت مخالفت کرد؟ گذشته از اینا این سوال چه ربطی به فردوسی پور داشت؟ کلا مگه دغدغه ی کسی رفتن یا نرفتن فرزاد بود ؟!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دمت گرم . خب حالا چرا با این شدت مخالفت کرد؟ گذشته از اینا این سوال چه ربطی به فردوسی پور داشت؟ کلا مگه دغدغه ی کسی رفتن یا نرفتن فرزاد بود ؟!!

منم دفعه اول کامل متوجه نشدم (در برنامه نود چی گفتن و جریان دقیقا چی بود )اما الان فهمیدم.

همونطوری که علیرضا جان گفت جریان از این قراره که می گن که مجیدی خودش نخواسته که آشتی کنه و با دخالت احتمالا واعظ و با کلی ... قرار شده که بره یه آشتی الکی بکنه تا توی بازی با الشباب مرفاوی باهاش لج نکنه و بازیش نده و واعظ هم برای این که فرهاد قبول کرده که پیش قدم بشه و بره از مرفاوی معذرت خواهی کنه  می خواسته که با بردن فرزاد به عربستان این کار فرهاد رو تلافی بکنه:eek::blink::wacko:

حالا اگه فهمیدید دقیقا چی شده به منم بگید که چی شده :دی:D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فردوسی پور کلا دنبال حاشیس .. تیم رو به حاشیه میکشونه اونم شدید.. با 90 .. دقیقا توی این موقعیت اصلا نیازی به این حرکتا نیست .. بجای اینکه کمک کننن به تیم که بتونه تیمشو جمع کنه بدتر داغونش میکنن !!!

با پیکان بازی داریم توی قزوین ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ﻃﻌﻨﻪ ﺳﺮﻣﺮﺑﻰ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ ﺑﻪ سرمربی استقلال: ﺗﻮ ﺧﻮﺩﻛﺸﻰ ﻛﺮﺩﻯ!

ﺷﻜﺴﺖ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺭ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺣﺬﻑ ﺍﻳﻦ‬ ‫ﺗﻴﻢ ﺍﺯ ﻟﻴﮓ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﺁﺳﻴﺎ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺩﺭﺩﻧﺎﻛﻰ ﺑﻮﺩ،‬ ‫ﺁﺑﻰﭘﻮﺷﺎﻥ ﺑﺎﺯﻯ ﺩﻭ ﺑﺮ ﻳﻚ ﺑﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺳﻪ ﺑﺮ ﺩﻭ‬ ‫ﺑﺎﺧﺘﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻟﻴﮓ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﻛﻨﺎﺭ ﺭﻓﺘﻨﺪ. ﺍﻳﻦ‬ ‫ﺍﺗﻔﺎﻗﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﻤﻰﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﺍﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﺁﻥ‬ ‫ﻋﺒﻮﺭ ﻛﺮﺩ. ﺳﻪﺷﻨﺒﻪ ﺷﺐ ﺩﺭ ﺩﻗﻴﻘﻪ 88 ﻭﻟﻴﺪ‬ ‫ﺍﻟﺠﻴﺰﺍﻧﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺑﺎﺭ ﺳﻮﻡ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﻣﺤﻤﺪﻯ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ‬ ‫ﻛﺮﺩ ﻭ ﻓﺮﺻﺘﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﮕﺬﺍﺷﺖ!‬
‫***‬
‫ﮔﻞ ﺍﻭﻝ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ ﻣﺸﻜﻮﻙ ﺑﻮﺩ، ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ‬ ‫ﺣﺮﻳﻒ ﺧﻄﺎ ﻛﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻧﻘﺶ ﭘﮋﻣﺎﻥ‬ ‫ﻣﻨﺘﻈﺮﻯ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﮔﻞ ﮔﺬﺷﺖ ﻛﻪ ﻣﺜﻞ ﻣﺪﺍﻓﻌﻰ‬ ‫ﻣﺒﺘﺪﻯ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩ ﺗﺎ ﻓﻴﺼﻞ ﺑﻦ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺗﻮپ ﺭﺍ ﺑﺎ‬ ‫ﺷﻮﺗﻰ ﻣﺤﻜﻢ ﺩﺭ ﻛﻨﺞ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺟﺎﻯ‬ ‫ﺩﻫﺪ. ﺍﻳﻦ ﮔﻞ ﻓﻘﻂ ﺩﻭ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﻭﺍﻡ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ‬ ‫ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﺩﺭ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ‬ ‫ﺳﺮﻧﮕﻮﻥ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﻪ ﺩﺭﺳﺘﻰ ﻧﻘﻄﻪ ﭘﻨﺎﻟﺘﻰ ﺭﺍ‬ ‫ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ، ﺳﻴﺎﻭﺵ ﺍﻛﺒﺮﭘﻮﺭ ﭘﺸﺖ ﺗﻮپ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩ‬ ‫ﻭ ﺑﺎﺯﻯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺴﺎﻭﻯ ﻛﺸﺎﻧﺪ. ﺷﺶ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﻌﺪ‬ ‫ﻳﻌﻨﻰ ﺩﺭ ﺩﻗﻴﻘﻪ 30ﭘﺎﺱ ﻋﻤﻘﻰ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﺑﻪ‬ ‫ﻛﺎﻇﻤﻰ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺗﻮپ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﭘﺎﻫﺎﻯ‬ ‫ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﺑﺎﻥ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺑﻪ ﮔﻞ ﺩﻭﻡ ﻛﺮﺩ. ﺍﮔﺮ‬ ‫ﺑﻰﺩﻗﺘﻰ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﻪ‬ ‫ﺟﺎﻯ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺩﻭ ﺑﺮ ﻳﻚ ﺑﺎ ﮔﻞﻫﺎﻯ ﺑﻴﺸﺘﺮﻯ ﻧﻴﻤﻪ‬ ‫ﺍﻭﻝ ﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺧﺘﻜﻦ ﺑﺮﻭﺩ!‬
‫***‬
‫ﺧﻴﻠﻰﻫﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﺑﻴﻦ ﺩﻭ ﻧﻴﻤﻪ‬ ‫ﻭ ﺩﺭ ﺭﺧﺘﻜﻦ ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﻰ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻛﻪ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻪ‬ ‫ﺗﻴﻢ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪ، ﺗﻴﻤﻰ ﻛﻪ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺴﺖ‬ ‫ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻞﻫﺎﻳﺶ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ‬ ‫ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻄﻠﻖ ﺭﻭﻯ ﺁﻭﺭﺩ، ﻭﺭﻕ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ‬ ‫ﻫﺠﻮﻡﻫﺎﻯ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻧﺒﻪﺍﻯ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ‬ ‫ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩ. ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﺯﻯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺴﺎﻭﻯ‬ ‫ﻛﺸﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺩﻗﻴﻘﻪ 88 ﺗﻴﺮ ﺧﻼﺹ ﺭﺍ‬ ‫ﻣﻰﺩﺍﻧﺴﺖ. ﻣﺮﻓﺎﻭﻯ ﺑﻌﺪ ﺭﻭ ﻛﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﻭ‬ ‫ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﺮ ﺁﻥ ﺗﻮپ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﻴﻤﻪ ﺍﻭﻝ ﮔﻞ ﻣﻰﺯﺩﻯ،‬ ‫ﻛﺎﺭﺷﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﻮﺩ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﺳﻜﻮﺕ ﻛﺮﺩ.‬
‫ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺮﻓﺎﻭﻯ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﺭﺍﻫﻰ‬ ‫ﻛﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺗﻰ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﺧﺘﻜﻦ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ:‬ ‫ﺧﻂ ﻫﺎﻓﺒﻚ ﺑﺪ ﺑﻮﺩ، ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺪ، ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻯ‬ ‫ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺰﺍﺣﻤﺘﻰ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻧﺪ. ﻭﻗﺘﻰ‬ ‫ﻣﺮﻓﺎﻭﻯ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﭘﭻ ﻭ ﭘﭻ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻭ‬ ‫ﺭﺍ ﻣﻘﺼﺮ ﻣﻰﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ، ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﻰﮔﻔﺘﻨﺪ‬ ‫ﻭﻗﺘﻰ ﺗﺤﺖ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﻣﻰﻛﺮﺩ ﺍﻣﺎ‬ ‫ﺩﺳﺖ ﺭﻭﻯ ﺩﺳﺖ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ‬ ‫ﻣﻰﻛﻨﺪ! ﻃﺎﻟﺐﻟﻮ ﻭ ﺁﺭﺵ ﺑﺮﻫﺎﻧﻰ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖﺗﺮﻳﻦ‬ ‫ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻴﻤﻜﺖﻧﺸﻴﻨﻰ ﺭﺿﺎﻳﺖ‬ ‫ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺍﺧﻢﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮ‬ ‫ﻣﻰﺭﺳﺪ ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩﺍﻯ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺣﺮﻑﻫﺎﻯ‬ ‫ﺯﻳﺎﺩﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﮔﻔﺘﻦ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ‬ ‫ﺍﺯ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺟﺎﻥﻭﺍﺭﻳﻮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺗﻌﻮﻳﻀﺶ‬ ‫ﺑﮕﺬﺭﻳﻢ. ﺍﻭ ﻭﻗﺘﻰ ﺗﺎﺑﻠﻮﻯ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺖ ﺩﺭ‬ ‫ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﺯﻳﺮ ﻟﺐ ﻏﺮ ﻣﻰﺯﺩ ﺟﺎﻳﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺒﺎﺭﻯ‬ ‫ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺧﺘﻜﻦ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻰ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻻﻳﻞ‬ ‫ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻧﺶ ﺑﻮﺩ، ﺍﻭ ﻣﻰﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺧﻮﺏ‬ ‫ﺑﻮﺩﻡ ﭼﺮﺍ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﺷﺪﻡ؟!‬
‫***‬
‫ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺩﺭ ﻭﺭﻭﺩﻯ ﺳﺎﻟﻦ ﻛﻨﻔﺮﺍﻧﺲ‬ ‫ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺗﻰ ﺻﻤﺪ ﻣﺮﻓﺎﻭﻯ ﻭ ﭘﺮﻳﺮﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﻭ‬ ‫ﺷﺪﻧﺪ، ﺳﺮﻣﺮﺑﻰ ﺑﺮﺯﻳﻠﻰ ﺍﻟﺸﺒﺎﺏ ﺑﻪ ﻫﻤﺘﺎﻯ‬ ‫ﺍﻳﺮﺍﻧﻰﺍﺵ ﮔﻔﺖ: ﻭﻗﺘﻰ ﺟﺎﻥﻭﺍﺭﻳﻮ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ‬ ‫ﻛﺸﻴﺪﻯ ﺧﻴﺎﻝ ﻣﺎ ﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ، ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻴﺎﺭﻡ‬ ‫ﮔﻔﺘﻢ ﺣﺎﻻ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﻴﻢ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺭﺍ ﺑﺒﺮﻳﻢ ﭼﻮﻥ‬ ‫ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻛﺸﻰ ﺯﺩﻧﺪ، ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ‬ ‫ﺟﺎﻧﺸﻴﻦ، ﺍﻭ ﻧﻴﺰ ﺗﻮپ ﺭﺍ ﻟﻮ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻣﺎ ﺑﻪ ﮔﻞ ﺳﻮﻡ‬ ‫ﺭﺳﻴﺪﻳﻢ، ﭘﺮﻳﺮﺍ ﻭﻗﺘﻰ ﺍﺯ ﻣﺮﻓﺎﻭﻯ ﺟﺪﺍ ﺷﺪ،‬ ‫ﺑﺮﺍﻳﺶ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻛﺮﺩ.‬

افسوس ، افسوس افسوس ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ای خدا.....

بعد این چند روز هنوز باورش برام سخته که اون بازی رو باختیم...

ادیت: راستی ! مدیر عامل محترم و با کلاسمون هم گفته قطعا فصل بعد هم مرفاوی مربیه...

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فرزاد خان اين مطالب رو از كجا مياريد ؟

من كلا خيلي واسم جالب هست وقتي ميبينم ما انقدر با اطلاع هستيم تا از پچ پچ بازيكنا هم خبر داريم ، حتي صحبت در گوشي مربيان !
به نظر من اين مطالب تخيلات ذهن نويسنده هست ...

اگر يكي از اون 10 موقعيت 100% گل ميشد الان مرفاوي ميشد گوآريولا !

ببخشيد فرزاد عزيز ولي با چند پست آخرتون نميتونم خوب ارتباط برقرار كنم ، مطالبتون فقط نيمي از ليوان رو پوشش ميده !
من اصلا نميخوام دفاع كنم از مرفاوي و تاكتيك و تكنيكش ولي خوب با بعضي از مطالب هم نميتونم كنار بيام .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فرزاد خان اين مطالب رو از كجا مياريد ؟

من این مصاحبه رو فردای بازی تو فوتبال 3 خونده بودم. الان که رفتم لینک بیارم پیدا نکردم.

واقعا اصلا جای دفاع کردنی از خودش نذاشته مرفاوی ! نیمه مربیان رو قشنگ له شد تمام !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
میگم اونجوری که پیداست خیلی جدی اقای مدیر عاملمون! گفته که مرفاوی سال بعد هم مربیه !

حالا که قراره مربیای ما همه از توی خانواده استقلال باشن چرا یه بار به پرویز مظلومی فرصت ندیم بیاد سر مربی بشه , ها؟!!!!!!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
میگم اونجوری که پیداست خیلی جدی اقای مدیر عاملمون! گفته که مرفاوی سال بعد هم مربیه !

حالا که قراره مربیای ما همه از توی خانواده استقلال باشن چرا یه بار به پرویز مظلومی فرصت ندیم بیاد سر مربی بشه , ها؟!!!!!!

با پرویز مظاومی موافقم ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا