بالاخره هیچ مربی ای از اول بزرگ زاده نشده
شاید اشتباه مرفاوی این بوده که از یه تیم بزرگ شروع کرد. مثلا اگه با امیدهای استقلال شروع میکرد شاید الان اینقدر ویژگی ترس به ویژگیهای خوب دیگش غلبه نمیکرد.
همونطور که سی پی یوی عزیز گفتند باید گفت اقلا تیمتون یه مقدار تاکتیک داشت. پاس میدادن. خلق موقعیت میکردند. ولی تیم ما با دایی من تا الان انصافا چیز خاصی ازش ندیدم. البته نمیشه گفت تقصیر علی داییه. تیمی که بازیکنانش رو یکی دیگه بسته اونم یکی مثل عباص انصاریفرد نمیشه انتظاری ازش داشت.
من امیدوارم صمد حالا که سرمربیتون شده سال بعد تو اسیا بهتر نتیجه بگیره. البته اگه شجاع تر باشه.
اتفاقا صمد از جوانان استقلال شروع کرد - یه مدت مربی خودم بود اونجا - ولی میشه گفت اون مسابقات با لیگ برتر زمین تا آسمون فرق میکنه .
صمد برای بازیهای بزرگ ساخته نشده.
در مورد تاکتیک 90 در صد گلهای استقلال روی سانتر از جناهین زده شده که دیگه نمیشه اسمش رو تاکتیک گذاشت .
حسین کاظمی تو دوره های قبلی لیگ ایران جزو دو نفر اول هافبک دفاعی بود و یه تنه تیمو میچرخوند ولی الان با اینکه یک هافبک دفاعی دیگه کنارشه دیدیم که چه وضعی داشت.
وحید طالبلو دفعه قبلی که صمد مربی استقلال بود دلیل اصلی این بود که رتبه تیم دو رقمی نشد - شاید تو هر بازی سه چهار تا تک به تک میگرفت ولی حالا میبینیم چی شده.
آرش برهانی فصل قبل آقای گل لیگ بود ولی حالا میبینیم که چی شده.
کیانوش رحمتی یکی از قدر ترین هافبکهای دفاعی ایران بود که تو فکر کنم امسال بدترین سال فوتبالیش بود.
پژمان منتظری و هادی شکوری جزو بهترین مدافین ایران هستند و امسال دیدیم که هر دو به چه وضعی افتادند.
بیژن کوشکی که خدا رحمتش کنه آخرین بار که کسی دیدش فکر کنم 9 ماه پیش بود.
رضای آقای گل هم که مجبور به ترک تیم شد.
خسرو حیدری رو با خسروی سال گذشته مقایسه کنید.
جناح چپی که منیعی رو آقای مرفاوی نخواست و تا آخرین روز پاشنه آشیل تیم شد.
فرهادی که تو سالهای آخر بازیگریش جلوی چشم اونهمه بیننده فحش خورد و آخرش هم گفتن گنده تر از فرهاد هم ...
مهدی امیر آبادی که یه زمانی همه از دعوت نشدنش به تیم ملی گله میکردن.
برادر اینا هر کدومشون کافین تا یه تیم معمولی رو تا رده های بالای جدول بیارن ولی آقا صمد باهاشون کاری رو کرد که همه دیدن.
دفعه قبل هم همینطور بود علی انصاریان - پیروز قربانی ...
یک کلام صمد مرد این تیم نیست - شاید مرد لیگ برتر هم نباشد(اگر بود دو سال پیش و یا سال گذشته حداقل یک پیشنهاد از دیگر تیمها دریافت میکرد.