• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
پس بزاریم همین مربی بد داخلی باقی بمونه؟ چه استدلالی! جالبه خود آشتیانی هم رو هواست....
نه , نگفتم این بمون یا بره
ولی مهم اینه که از چاله در نیایم بیافتیم داخل چاه !

به هر حال دیگه تمدید کردن و تموم شد تقریبا" امیدوارم توی فصل نقل و انتقالات به فکر باشن حد اقل .

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
فرهاد آخر فصل از استقلال می‌رود

پیام تمدید قرارداد مرفاوی:واعظ رفتنی است

دیروز پدر فوتبال علمی و پاک! در یک حرکت عجیب از یک انسان عادی و به عبارتی حرکت عادی از این انسان عجیب دست به تمدید قرارداد صمد مرفاوی زد تا به اصطلاح خود بگوید که از ثبات مربیگری حمایت میکند و ...

اما آن روی این تمدید قرارداد چیز دیگری است که به راحتی میتوان متوجه آن شد و آن چیزی نیست جز این که واعظ رفتنی است و میتوان دو دلیل را برای آن پیدا کرد که اولی پاسخی است(در نظر واعظ دندان شکن) به آن گروهی که در چند روز اخیر خبر خداحافظی وی را از استقلال مطرح کردند و از آنجا که خود واعظ این خطر را به درستی حس کرده و هم میخواسته جوابی به این خبرها بدهد با تندی و بدون منطق تصمیم به تمدید قرارداد مرفاوی زد تا به همه بگوید همه کاره و ماندگار است .اما دلیل دیگری که میتوان برای این کار قائل شد که به نظر اینجانب مهمترین علت میباشد و گذر زمان آن را ثابت خواهد کرد این است که واعظ با این کار میخواسته مدیر آینده استقلال را در عمل انجام شده قرار دهد تا مجبور شود یا با مرفاوی ادامه داده یا برای تغییر مربی متحمل هزینه زیادی گردد و در واقع با این کار هم از مرفاوی حمایت کند و هم احتمال حضور قلعه نوعی را در استقلال را به حد اقل برساند.لازم به ذکر است که به نظر می آید بنا به خبر سایت رسمی استقلال امسال در قرارداد مرفاوی ذکر شده فقط سرمربی.

در پایان اینکه عجولانه بودن این تصمیم خود نشان دهنده وجود فشارهایی بر وی میباشد و گرنه هیچ مدیر عاقلی هنوز لیگ به پایان نرسیده دست به تمدید قرارداد مربی که تازه چند روز پیش خیال استقلال را از همه مقامهای موجود راحت کرده نمیزند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فرهاد آخر فصل از استقلال می‌رود

پیام تمدید قرارداد مرفاوی:واعظ رفتنی است

دیروز پدر فوتبال علمی و پاک! در یک حرکت عجیب از یک انسان عادی و به عبارتی حرکت عادی از این انسان عجیب دست به تمدید قرارداد صمد مرفاوی زد تا به اصطلاح خود بگوید که از ثبات مربیگری حمایت میکند و ...

اما آن روی این تمدید قرارداد چیز دیگری است که به راحتی میتوان متوجه آن شد و آن چیزی نیست جز این که واعظ رفتنی است و میتوان دو دلیل را برای آن پیدا کرد که اولی پاسخی است(در نظر واعظ دندان شکن) به آن گروهی که در چند روز اخیر خبر خداحافظی وی را از استقلال مطرح کردند و از آنجا که خود واعظ این خطر را به درستی حس کرده و هم میخواسته جوابی به این خبرها بدهد با تندی و بدون منطق تصمیم به تمدید قرارداد مرفاوی زد تا به همه بگوید همه کاره و ماندگار است .اما دلیل دیگری که میتوان برای این کار قائل شد که به نظر اینجانب مهمترین علت میباشد و گذر زمان آن را ثابت خواهد کرد این است که واعظ با این کار میخواسته مدیر آینده استقلال را در عمل انجام شده قرار دهد تا مجبور شود یا با مرفاوی ادامه داده یا برای تغییر مربی متحمل هزینه زیادی گردد و در واقع با این کار هم از مرفاوی حمایت کند و هم احتمال حضور قلعه نوعی را در استقلال را به حد اقل برساند.لازم به ذکر است که به نظر می آید بنا به خبر سایت رسمی استقلال امسال در قرارداد مرفاوی ذکر شده فقط سرمربی.

در پایان اینکه عجولانه بودن این تصمیم خود نشان دهنده وجود فشارهایی بر وی میباشد و گرنه هیچ مدیر عاقلی هنوز لیگ به پایان نرسیده دست به تمدید قرارداد مربی که تازه چند روز پیش خیال استقلال را از همه مقامهای موجود راحت کرده نمیزند.

البته با قسمت اولش که فرهاد میره موافق نیستم. به نظر من به عنوان اولین بازیکن استقلال تمدید میکنه. اینا فعلا در حد حرفه و یهو تو این حرفا علی پروین میشه ابی و ناصر خان هم قرمز.
اما قسمت دوم و این معادله های هزار مجهولی رو فکر میکنم به قول خودت باید منتظر گذر زمان بود. چون تو این دنیای آدم دو پا تنها چیزی که راست میگه همین تاریخه و گذر زمان.
به هر حال تئوری جالبیه و بلایی بزرگ بر سر استقلال اگه این موضوعات صحت پیدا کنه. چون بعد با یه مربی دیگه ادامه دادن و شنیدن جمله من تیمو نبستم و .... خودتون از حفظید دیگه.. نظر بقیه چیه؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بالاخره هیچ مربی ای از اول بزرگ زاده نشده

شاید اشتباه مرفاوی این بوده که از یه تیم بزرگ شروع کرد. مثلا اگه با امیدهای استقلال شروع میکرد شاید الان اینقدر ویژگی ترس به ویژگیهای خوب دیگش غلبه نمیکرد.

همونطور که سی پی یوی عزیز گفتند باید گفت اقلا تیمتون یه مقدار تاکتیک داشت. پاس میدادن. خلق موقعیت میکردند. ولی تیم ما با دایی من تا الان انصافا چیز خاصی ازش ندیدم. البته نمیشه گفت تقصیر علی داییه. تیمی که بازیکنانش رو یکی دیگه بسته اونم یکی مثل عباص انصاریفرد نمیشه انتظاری ازش داشت.

من امیدوارم صمد حالا که سرمربیتون شده سال بعد تو اسیا بهتر نتیجه بگیره. البته اگه شجاع تر باشه.

اتفاقا صمد از جوانان استقلال شروع کرد - یه مدت مربی خودم بود اونجا - ولی میشه گفت اون مسابقات با لیگ برتر زمین تا آسمون فرق میکنه .
صمد برای بازیهای بزرگ ساخته نشده.
در مورد تاکتیک 90 در صد گلهای استقلال روی سانتر از جناهین زده شده که دیگه نمیشه اسمش رو تاکتیک گذاشت .
حسین کاظمی تو دوره های قبلی لیگ ایران جزو دو نفر اول هافبک دفاعی بود و یه تنه تیمو میچرخوند ولی الان با اینکه یک هافبک دفاعی دیگه کنارشه دیدیم که چه وضعی داشت.
وحید طالبلو دفعه قبلی که صمد مربی استقلال بود دلیل اصلی این بود که رتبه تیم دو رقمی نشد - شاید تو هر بازی سه چهار تا تک به تک میگرفت ولی حالا میبینیم چی شده.
آرش برهانی فصل قبل آقای گل لیگ بود ولی حالا میبینیم که چی شده.
کیانوش رحمتی یکی از قدر ترین هافبکهای دفاعی ایران بود که تو فکر کنم امسال بدترین سال فوتبالیش بود.
پژمان منتظری و هادی شکوری جزو بهترین مدافین ایران هستند و امسال دیدیم که هر دو به چه وضعی افتادند.
بیژن کوشکی که خدا رحمتش کنه آخرین بار که کسی دیدش فکر کنم 9 ماه پیش بود.
رضای آقای گل هم که مجبور به ترک تیم شد.
خسرو حیدری رو با خسروی سال گذشته مقایسه کنید.
جناح چپی که منیعی رو آقای مرفاوی نخواست و تا آخرین روز پاشنه آشیل تیم شد.
فرهادی که تو سالهای آخر بازیگریش جلوی چشم اونهمه بیننده فحش خورد و آخرش هم گفتن گنده تر از فرهاد هم ...
مهدی امیر آبادی که یه زمانی همه از دعوت نشدنش به تیم ملی گله میکردن.

برادر اینا هر کدومشون کافین تا یه تیم معمولی رو تا رده های بالای جدول بیارن ولی آقا صمد باهاشون کاری رو کرد که همه دیدن.
دفعه قبل هم همینطور بود علی انصاریان - پیروز قربانی ...
یک کلام صمد مرد این تیم نیست - شاید مرد لیگ برتر هم نباشد(اگر بود دو سال پیش و یا سال گذشته حداقل یک پیشنهاد از دیگر تیمها دریافت میکرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرفاوی : لیست سال آینده استقلال را بعد از بازى با پیکان به واعظى آشتیانی مى دهم

«صمد مرفاوى» سرمربى تیم فوتبال استقلال تهران بار دیگر قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد تا یک فصل دیگر در خدمت آبى پوشان باشد.بعد از این انتصاب مرفاوى صحبت هاى جالبى را مطرح کرد که در ادامه آمده است:

•قرارداد خود را بار دیگر با استقلال تمدید کردید. در این خصوص بگویید.
- بله، به مدت یک سال دیگر در خدمت استقلال خواهم بود. صحبتها از قبل انجام شده بود و دیروز نهایى شد.
•شرایط خاصى هم براى تمدید قرارداد داشتید؟
- شرایط خاصى نداشتم. تعهد و علاقه قلبى ام باعث شد دوباره هدایت استقلال را بر عهده بگیرم. امیدوارم بتوانم در سال آینده هم نتایج خوبى را براى استقلال به ارمغان بیاورم.
•فکر نمى کنید سال آینده کار سختى داشته باشید؟ قرارداد۱۶ بازیکن به پایان مى رسد و آنها بازیکن آزاد خواهند شد.
- حق طبیعى ماست نفرات جدیدى را اضافه یا کم کنیم. امیدوارم بازیکنان سال آینده هم در استقلال بمانند و اگر هم تمایلى به ماندن نداشتند دوستانه و با احترام از همدیگر جدا شویم.
•لیست بازیکنان مورد نظر خود را براى فصل آینده اعلام کرده اید؟
- هنوز نه، تمام فکر و ذکرم بازى مقابل پیکان مى باشد و به احتمال فراوان بعد از این بازى لیست بازیکنان مورد نیاز را اعلام خواهم کرد.
•آیا تغییراتى در کادر فنى خواهید داشت؟
- هیچ فکرى بابت تغییرات در کادر فنى نداشته ام. همه چیز در آینده مشخص خواهد شد.
•شرایط استقلال را براى بازى مقابل پیکان چطور مى بینید؟
- شرایط خوب است. بچه ها در آمادگى کامل بسر مى برند و تلاش مى کنیم مقابل پیکان ۳ امتیاز را بدست آوریم.
•براى این دیدار مصدوم و محروم دارید؟
- محروم که نداریم اما مجیدى، سیدصالحى و برهانى قطعا به این دیدار نخواهند رسید و امیرآبادى هم مصدوم شده اما پزشکان تیم تلاش مى کنند او را به این دیدار برسانند.
•فکر مى کنید بتوانید پیکان را در قزوین شکست دهید؟
- تمام سعى و تلاش ما این است که به این مهم دست پیدا کنیم تا با استفاده از غفلت سایر مدعیان در هفته آخر نایب قهرمانى را به دست آوریم

به امید ...ولش کن ! فعلا به چیزی امید ندارم ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
- حق طبیعى ماست نفرات جدیدى را اضافه یا کم کنیم. امیدوارم بازیکنان سال آینده هم در استقلال بمانند و اگر هم تمایلى به ماندن نداشتند دوستانه و با احترام از همدیگر جدا شویم.

ببین آدم عاقل چی جوری حرف میزنه. اگه یکی هم بخواد بمونه ، مجبور میشه بره.

- محروم که نداریم اما مجیدى، سیدصالحى و برهانى قطعا به این دیدار نخواهند رسید

پس فوروارد کیه؟ رینالدو؟

به امید ...ولش کن ! فعلا به چیزی امید ندارم ..

آقا فرزاد شما خیالت راحت باشه. چون من که وضعم بد تره و (فعلا) آرزوست برام.
سال دیگه از گروه هم بالا نمیایم. و خدا کنه که تو لیگ حد اقل یه بازی رو به پرسپولیس نبازیم. تازه اگه تو حذفی بهم نخوریم. قهرمانی هم که خوابش رو حتما میبینیم ولی خودش رو ......
آقا راحت بگم الفاتحه.:(

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا فرزاد شما خیالت راحت باشه. چون من که وضعم بد تره و (فعلا) آرزوست برام.
سال دیگه از گروه هم بالا نمیایم. و خدا کنه که تو لیگ حد اقل یه بازی رو به پرسپولیس نبازیم. تازه اگه تو حذفی بهم نخوریم. قهرمانی هم که خوابش رو حتما میبینیم ولی خودش رو ......
آقا راحت بگم الفاتحه.:(

و نكته ي آخر اينكه هر بازي زير 5 هزار تماشاگر مياد !:(

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مدیران باشگاه استقلال رفتار خوبی با من نداشتند
حجازی: تمدید قرارداد مرفاوی کار درستی نبود

خبرگزاری فوتبال ایران- ناصر حجازی به زودی راهی اتریش خواهد شد تا در تمرین‌های تیم دی استرادا شرکت کند.حال عمومی او هر روز رو به بهبود است و آرام،آرام به شرایط ایده آل نزدیک می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران و به نقل از شبکه ایران، حجازی در حالی که به زودی عازم اتریش خواهدشد اما نسبت به انتخاب دوباره صمد مرفاوی به عنوان سرمربی تیم استقلال خوشبین نیست و تصور می کند این انتخاب روی احساس انجام شده است.حجازی چند روز قبل از سفر به اتریش درباره انتخاب صمد و بی توجهی مدیران استقلال به نظر او حرف‌هایی می‌زند.

آقای حجازی ظاهرا از انتخاب مرفاوی اصلا راضی نیستید؟

بله،همین طور است.انتخاب صمد کار درستی نبود.او امتحانش را پس داده است و نمی‌تواند با استقلال موفق باشد.من تعجب می‌کنم چرا مدیران باشگاه استقلال دوباره او را انتخاب کردند.

لحن حرف زدن شما نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده! تا دیروز مدافع تصمیم‌های مدیران باشگاه استقلال بودید اما امروز نظرتان چیز دیگری است.

آن موقع هم اشتباه کردم که از استقلال حمایت می‌کردم.فکر می‌کردم اگر حرفی بزنم اوضاع تیم استقلال به هم می‌ریزد برای همین درباره خیلی چیزها حرف نزدم.اما الان که خوب فکر می‌کنم می‌بینم که اشتباه کردم.ای کاش از استقلال حمایت نمی‌کردم!

چرا؟!

مدیران باشگاه استقلال رفتار خوبی با من نداشتند .به محض آنکه من روی تخت بیمارستان خوابیدم آمدند بالای سرم اما این‌ها همه‌اش نمایش بود.می‌خواستند خودشان را نشان بدهند.آمدند برای من حکم زدند در حالی که این حکم هیچ ارزشی نداشت.

شما گفه بودید در انتخاب مرفاوی هیچ نظری از شما نخواستند ؛درست است؟

بله،دقیقا همین طور است.در انتخاب صمد هیچ نظری از من نخواستند.امید وارم خودشان جوابگوی مردم باشند چون انتخاب مرفاوی کار درستی نبود.به نظر من واعظ آشتیانی عجله کرد.نباد دوباره مرفاوی را انتخاب می‌کرد.به نظر من استقلال می‌بایست مربی بزرگ خارجی می‌آورد تا فصل بعد مدعی قهرمانی می‌شد اما با بودن مرفاوی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد...

رار است به زودی به اتریش بروید؟

بله،به زودی راهی اتریش خواهم شد .بروم تا راحت بشوم!

مگر شما مشاور باشگاه استقلال نیستید؟

کدام مشاور ،کدام باشگاه؟من مشاور باشگاه استقلال نبوده و نیستم.امیدوارم مردم این موضوع را درک کنند.

انگار به شدت از مدیران باشگاه استقلال ناراحتید همین طوراست؟

ناراحتی من برای هیچ کش مهم نیست.فقط مردم من را دوست دارند و همین برای من از ارزش و اهمین فراوانی برخوردار است.همین که مردم به من لطف می کنند و دوستم دارند کافی است.اما من هم به محض اینکه پایم از ایران بیرون بگذارم حرف‌هایی می‌زنم که تا حالا نزدم.منتظر افشاگری من باشد.بگذارید به اتریش بروم تا از آن جا حرف هایی که تا حالا نزدم را دوباره بزنم.

آقای تاج هم در مصاحبه‌ای گفته بود فدراسیون فوتبال در حق شما کوتاهی کرده است.

من از آقای تاج ممنونم که همیشه به من لطف داشته‌اند.من دیگر نمی‌خواهم کسی به من توجه کند به خصوص فدراسیون فوتبال.

منبع :
http://www.footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=31667

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
.اما من هم به محض اینکه پایم از ایران بیرون بگذارم حرف‌هایی می‌زنم که تا حالا نزدم.منتظر افشاگری من باشد.بگذارید به اتریش بروم تا از آن جا حرف هایی که تا حالا نزدم را دوباره بزنم.
منبع :

همین روزاس که یک ماشینی خیلی اتفاقی از روی ناصرخان رد بشه :(
اگرچه هنوز خوشتیپ است اما وقتی توی نود اون شکلی دیدمش حالم بد گرفته شد . امیدوارم هرچه زودتر حال و روزش کاملا خوب بشود و بازهم بشود همان خوشتیپ ترین فوتبالیست تاریخ ما . آمین

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

ناراحتی من برای هیچ کش مهم نیست.فقط مردم من را دوست دارند و همین برای من از ارزش و اهمین فراوانی برخوردار است.همین که مردم به من لطف می کنند و دوستم دارند کافی است.

منبع :

ناصر خان دلم برات کبابه
به مولا تکی
خدا دشمنات لعنت کنه که اونا دشمن فوتبال هستند
دشمن پیشرفت فوتبال / چون باعث پسرفت عدد حساب بانکی و شخصیت پوشالیشون میشه

خداییش از هرچی بگذریم/ حساب ناصر خان سواست.
ببخشید کسی یادش هست وقتی دو سال پیش سر مربی اس اس شد / کی تو کارش سنگ مینداخت؟
و احترام پیشکسوت رو نگه میداشت؟
و........... وای خدایا سر آدم سوت میکشه.

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
حجازي از واعظ و هيئت مديره استقلال وقتي مربي بود حسابي شاكيه.
حق داره بنده خدا .
اين همه استقلال بوده فقط از نظر مالي يك صدم شايد هم يك هزارم اقايون نيست

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بخدا اصلا دل و دماغی ندارم به فصل بعد فکر کنم تنم میلرزه....

امروز روزنامه استقلال زده امیدوار رضایی جزو هیئت مدیره استقلال از تمیدید مرفاوی بی خبره ! ته یه روزنامه دیگه هم دیدم هیئت فوتبال تهران گفته قراداد صمد رسمی نیست..

ای خدا یعنی میشه اینا راست باشه و صمد نمونه؟؟!!!

پ.ن: یه خبر بد دیگه هم اینه که انگاری طالب لو با استیل به موافقت رسیده... کاش وحید بمونه باور کنین بمونه خیلی بهتره به این محمدی نمیشه اعتماد کرد..

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
حسين كاظمي گفته ميرم.اكبرپور هم احتمالا ميره

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
باز همه چی داره میشه مثل وقتی که عنایتی آقای گل بود و رفت...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آبی دلان ! همیشه پیروز باشید

ناراحتم ، دلم گرفته ، هرکاری میکنم نمیتونم بی خردی هائی که باعث برخی نتیجه گیری های ضعیف شد رو فراموش کنم ولی در عین حال نمیتونم امیدوار پیروزی در آخرین گام لیگ هم برای آبی پوشان نباشم
حتی اگه این برد احتمالی باعث فخر فروشی های کسب نایب قهرمانی از سوی اونها باشه
البته قدر مسلم نایب قهرمانی امسال هم جای تقدیر داره ولی امیدوارم :
از یک سوراخ چند بار گزیده نشیم ..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
الان که طالب لو اومد تو دروازه جای محمدی , امیدوارم که بدرخشه و همین بازی باعث موندنش بشه..

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نمايندهafc گفته احتمالا به ايران 4نماينده بدن كه تيم دوم و سوم ميرن اسيا.
البته دومي خيلي بهتره.الانم يه گل زده استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا