• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
پورحيدري به اردوي استقلال اضافه مي‌شود
خبرگزاري فارس: مديرفني تيم فوتبال استقلال امروز به اردوي اين تيم در كردان اضافه مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري از امروز عصر در اردوي استقلال حضور پيدا مي كند.
استقلالي ها فردا آخرين روز تمريني خود در كردان را پشت سر مي گذارند.
اين تيم بعد از 3 روز استراحت راهي سرعين مي شود.
انتهاي پيام/

يك روز با آبي‌پوشان در اردوي كردان
تمرينات پرفشار، محيط بي‌صدا و كري‌خواني پلي‌استيشن بازها
خبرگزاري فارس: تمرينات پرفشار تيم فوتبال استقلال در كردان كرج در محيطي بي‌صدا برگزار مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس، اردوي كردان كرج براي استقلالي ها شايد با تمرينات پر فشار بدنسازي توام باشد اما بي ترديد براي آبي پوشان پايتخت خالي از لطف هم نيست.

محل اردوي استقلال در 15 كيلومتري كرج واقع است. برخلاف اينكه گفته مي شود سر و صدا و همچنين صداي كلاغ باعث برهم خوردن تمركز اين تيم شده، استقلالي ها شاهد محيط آرام و بي سر و صدايي هستند.
همه چيز از قبل برنامه ريزي شده است. بازيكنان طبق نظر كادرفني ساعت 8 صبح از خواب بر مي خيزند و تا ساعت 9 بايد در چمن حاضر باشند.

20 دقيقه دوندگي در چمن و سپس حاضر شدن در سالن وزنه برنامه هر روزه استقلال در كردان است.
صرف نظر از اينكه مي توان تلاش بازيكنان استقلال را زير فشار تمرينات بدنسازي به خوبي ديد آنچه كه بيش از همه نمايان است و به چشم مي آيد نحوه برخورد پرويز مظلومي با بازيكنان است.

قالب رفتاري سرمربي استقلال مطابق با اصول حرفه اي است. بازيكنان در عين احترام به مظلومي به دليل چهره بشاش وي براي برخورد با سرمربي خود در معذورات نيستند و صميمت خوبي بين اعضاي گروه وجود دارد.
مظلومي در طول تمرين مدام جوياي وضعيت بازيكنان است.
در اين بين رفتار سرمربي استقلال با اميرحسين صادقي و فرزاد آشوبي قابل توجه است.

در چهره بازيكنان مي توان خستگي ناشي از تمرينات بدنسازي را ديد. بازيكنان خسته از تمرينات هستند اما پرويز مظلومي با طنز و كنايه به آنها مي گويد: " در سرعين روزي 3 جلسه تمرين خواهيم داشت. " او معتقد است دليل اينكه توانسته اند از تيم هاي ديگر كه زودتر تمرينات را شروع كرده اند، جلوتر باشند همين تمرينات سخت و پر فشار است.

با پايان هر جلسه تمريني پرويز مظلومي با بهتاش فريبا جلسه اي براي مرور تمريني كه گذشت و تمريني كه در آينده خواهند داشت برگزار مي كند. ضمن اينكه براي جذب بازيكن در پست هاي مورد نياز، كادرفني استقلال مدام با باشگاه در ارتباط است.
خبرنگاران از شبكه هاي مختلف تلويزيوني در تمرين استقلال حاضر هستند و بدون مشكل به تهيه گزارش خود مي پردازند.

تمرين صبح استقلال به پايان رسيده و بازيكنان براي استراحت به اتاق هاي خود رفته اند. برخي از آنها از فرصت استفاده و با پلي استيشن خود را سرگرم مي كنند. كري خواني آنها هنگام بازي پلي استيشن زا نكات جالب اردوي آبي‌ ها است.

اكنون كه تيم در استراحت است فرصت خوبي براي خبرنگاران حاضر در كردان پيش آمده تا در كنار پرويز مظلومي فارغ از بحث هاي روزمره و خبري به گپ و گفت بپردازند اما قرار است اين صحبت ها به رسم امانت بين خبرنگاران و سرمربي استقلال بماند.

با اين حال صحبت هاي مظلومي در مورد جام جهاني خالي از لطف نيست: " اتحاد دليل اصلي موفقيت آرژانتين در جام جهاني است. هر چند كه اين تيم روي اتفاقات فوتبالي به مكزيك گل زد اما اتحاد باعث مي شود يك تيم بتواند از موقعيت هاي خود استفاده كند. بازي برزيل و هلند هم مي تواند از مسابقه هاي جذاب جام جهاني باشد. من فكر مي كنم اسپانيا قهرمان مي شود. "

استقلال قرار است ساعت 18 تمرين خود را آغاز كند و كادرفني استقلال براي برنامه ريزي جمع خبرنگاران را ترك مي كنند.
انتهاي پيام/

منبع : خبرگزاری فارس

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها هر چی تو نت گشتم که عکس این روزنامه استقلال جوان تاریخ 30/1/89 رو پیدا کنم نشد که نشد !
ولی اینو پیدا کردم
http://beta.iribnews.ir/VMK/Body.aspx?id=615488

استقلال جوان:

- مجیدی: تمام تمرکزم روی موفقیت استقلال است. - خیز برای کسب سهمیه در بازی قاره ای، دوباره می رویم آسیا. - من از کار نمی افتم، حیدری: درباره تمدید حرفی نزده ام. - حجازی: هوای اتریش سرد است،‌دو هفته دیگر می روم. - مرفاوی: فعلا نمی توانم از جباری استفاده کنم. - افشای راز دل ستاره ذوب آهن،‌ خلعتبری: استقلالی 100 آتیشه بودم. - نه با بازیکنی دشمنم نه دوست، مطلق: با برهانی اختلافی ندارم. - احتمال بازگشت پیروانی به امید قوت گرفت. - رضازاده و ریاحی فردا به قم سفر می کنند. - جام جهانی تیراندازی، کسب مقام 23 و 55 بانوان در تپانچه ی 25 متر.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
برنامه مسابقات فوتبال جام ولايت اعلام شد
خبرگزاري فارس: برنامه رقابت‌هاي فوتبال جام ولايت اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از برگزاري جلسه مسابقات جام ولايت در اول تير 6 تيم حاضر در گروه A و B به رقابت با يكديگر مي پردازند.

گروه A شامل تيم هاي پرسپوليس،سايپا و راه آهن و تيم B شامل تيم هاي استقلال،تيم اميد و استيل آذين است.

برنامه مسابقات به شرح زير است:

26/4/89

پرسپوليس -سايپا-ورزشگاه آزادي

فوتبال اميد-استقلال تهران-تختي

28/4/89

فوتبال اميد-استيل آذين-تختي

پرسپوليس-راه آهن-آزادي

30/4/89

سايپا-راه آهن-تختي

استقلال تهران-استيل آذين-آزادي

1/5/89

رده بندي:

تيم دوم گروه A با تيم دوم گروه B

فينال:

تيم اول گروه A با تيم اول گروه B

‌در اين مسابقات تعداد تعويض تيم ها 7 نفر است.

بر همين اساس رتبه بندي در جدول مسابقات به ترتيب امتياز، تفاضل گل، گل زده بيشتر، نتيجه رو در رو ‌و بر اساس قرعه است.
انتهاي پيام/

منبع : خبرگزاری فارس

میگم بچه ها جریان این جام چیه ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آخه برادر من / عزیز/ آقا

اولا که گفته استقلالی بودم/ ثانیا به روزنامه استقلال جوان گفته که خودش جای دو تا بحث داره که 1. چقدر نوشته ها و مصاحبه های این روزنامه به واقعیت نزدیکه(با اینکه خودم استقلالی هستم هیچوقت مطالبش رو جدی نمیگیرم) و 2 اگه با روزنامه پیروزی صحبت میکرد به عنوان بازیکن ذوب / خوب میگفت پرسپولیس هستم. ثالثا این بیشتر به یه خودنمایی و بازار گرمی شبیه. رابعا شما نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی. خودش بعد بازی تو خبر ساز که ازش پرسید چرا طرفدارا شما رو هو میکردند گفت طبیعیه. و نهایتا به فرض که استقلالی بوده. خوب حالا بعد اون ماجرا قرمز شده. این محاله؟ الان بازیکن یه شبه برای 1000 تومن صدتا باشگاه عوض میکنه. یادم اون برزیلی که مهاجم بود _قد درازه_ اسمش یادم نیست/ باهاش مصاحبه کردند البته به شوخی گفت من از بچگی عاشق استقلال بودم که این خودش یه کنایه بزرگه به هرکی از این حرفا میزنه.
دست آخر یه بارم گفتم: بگذریم. و اصلا حرف من چیز دیگه ای بود . ولی شما اصل حرف منو ول کردی چسبیدی به فرعش.
خوب من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم،/ شما هم هر طور دوست داری برداشت کن و خلعتبری رو استقلالی بدون . خوبه
اگه راضی نمیشی هم/ ]فرین که ثابت کردی اون استقلالیه / ایشاا.. بیاد استقلال/ من اشتباه کردم.خامی کردم/ نفهمیدم/ منو ببخشید

والا

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آخه برادر من / عزیز/ آقا

خوب من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم،/ شما هم هر طور دوست داری برداشت کن و خلعتبری رو استقلالی بدون . خوبه
اگه راضی نمیشی هم/ ]فرین که ثابت کردی اون استقلالیه / ایشاا.. بیاد استقلال/ من اشتباه کردم.خامی کردم/ نفهمیدم/ منو ببخشید

والا

:blink::blink::blink:
عزیز جان ، اینارو ولش کن ، حالت خوبه ؟ :eek:

داریم نظراتمون رو میگیم و با هم حرف میزنیم این رفتار بچه گانه چیه از خودت نشون میدی؟ :blink:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
:blink::blink::blink:
عزیز جان ، اینارو ولش کن ، حالت خوبه ؟ :eek:

داریم نظراتمون رو میگیم و با هم حرف میزنیم این رفتار بچه گانه چیه از خودت نشون میدی؟ :blink:

قربونت برم حالم خوبه/

شما رفتی یه تیتر اونم از استقلال جوان برداشتی آوردی بلد میکنی که بگی استقلالیه.
منم میگم قرمزه
شما که قبول نمیکنی / منم که اگه قبول نکنم باید به همین بحث بی محتوا ادامه بدیم که حالا جناب خلعتبری استقلالی هستند یا خیر/
خوب من با اطلاعاتی که شما زحمت ارائه اون رو کشیدید فهمیدم که اشتباه کردم و طلب مغفرت کردم.
بچه بازی توش ندیدم مخصوصا که شما انگار تیتر روزنامه های مملکت خودمون رو نمیشناسید.
یا حق.

کسی خبری از فرهاد گیر نیاورده؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کسی خبری از فرهاد گیر نیاورده؟

اینم خبر از فرهاد :happy:

فرهاد مجيدي با استقلال تمديد كرد

A0824928.jpg

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال قراردادش را به مدت 2 سال ديگر تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس با اعلام علي نظري جويباري سرپرست تيم استقلال، فرهاد مجيدي پس از صحبت با مسئولان باشگاه قرارداد خود را به مدت 2 سال ديگر تمديد كرد تا همچنان آبي‌پوشان را همراهي كند.
اين در حالي است كه زمزمه‌هايي مبني بر مذاكره وي با استيل‌آذين نيز مطرح شده بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دم تو فرهاد با هم گرم
اتفاقا همین 1 دقیقه هم نمیشه که اومدم ببینم کسی خبر از فرهاد اورده یا نه
بعد بازی ژاپن یه جشن اساسی بر پا میکنیم.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ایول ، ایول ، داش فرهاد و ایول​

TAEL_SmileyCenter_Misc%20(175).gif

friday1.gif

خیالمون راحت شد ، فرهاد قــــــربــــــون مــــعــــرفـــــتــــت

یه دنیا دوست داریم کــــاپــــیــــتــــان
TAEL_SmileyCenter_Misc%20(179).gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اینم به افتخار کاپتان فرهاد مجیدی که به قولش عمل کرد تا با هم دربی رو ببریم. (یه ضد حال اساسی هم به بچه مایه دار -هدایتی- زد که دیگه دنبال لقمه بزرگتر از دهانش نباشد. :دی)

20s8hnjbajcvchbmxny.jpg

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دم فرهاد گرم ....
با این کار عشق ، غیرت ، تعصب رو به بازیکنانی که رفتن نشون داد....
با این کارش نشون داد که آبی دل بودن خیلی بهتر از پوله.....

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها جالبشم اینه ، تو هیئت فوتبال هم ثبت کرد قرارداشو !!!
خدایی با این که خسته راه بود ولی سریع اومد و همه کارارو انجام داد :D
بابا تو دیگه کــــــی هــــــــســـــتــــــی فــــــرهـــــــاد !!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
guntootsmiley.gif
2lkfck5.gif

دمش گرم، همیشه دوسش داشتم. یکی از با شخصیت ترین و با مرام ترین بازیکنهای ایرانی بوده و هست.
مطمئن بودم باشگاه ایرانی غیر استقلال نمیره.

esteghlal.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به استقلالیها و داش فرهاد که مردانگی و تعصب به تیم رو به خیلی از بازیکنها نشون داد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریییییییییک بابت فرهاد
خوشمان آمد
این خسرو ور پریده هم میدونست بیاد باشگاه فتل نمیزاره بی قرارداد بره بیرون نیومد یه راست رفت اونور - ولی درد و بلای فرهاد بخوره تو سر هر چی بی غیرته

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
شیر فرهاد با این حرکت آبی دل بودن رو معنی کرد دمش گرم

gallery.php

آهای فرهاد مجیدی
فرهاد مجیدی عزیز دوست داریم به خاطر اینکه روی نیمکت می نشینی و خم به ابرو نمی
آوری.
به خاطر اینکه وقتی هم تیمی ات گل می زند تو را در حال شادی در حلقه بچه ها
میبینیم.
به خاطر اینکه وقتی به عنوان یار تعویضی به زمین میروی بهترین بازی ات را انجام
میدهی بدون اینکه به زمان کمی که در اختیارت گذاشته اند فکر کنی.
به خاطر اینکه همیشه در مصاحبه هایت میگویی به نیمکت نشینی اعتراض ندارم و به نظر
کادرفنی احترام میگذاری و تمرینات را بیشتر میکنی. به خاطر اینکه حتی زمانی که در
بازی بهترین هستی و هفته بعد نیمکت نشین میشوی و حتی یک دقیقه هم به تو مجال بازی
کردن نمیدهند باز هم اعتراض نمیکنی!
به خاطر... به خاطر تعصبی که به تیم داری به خاطر اینکه به خاطر دل ما و خودت در
استقلال مانده ای به خاطر اینکه با صبوری ات ما را به صبوری تشویق میکنی به خاطر
اینکه مصلحت و آرامش استقلال را به بازی کردن خودت ترجیح میدهی به خاطر اینکه
میگویند عشق یعنی ترجیح دادن خواسته معشوق به نیاز خود و تو تفسیر کامل این جمله
ای. به خاطر اینکه ... وبه خاطر همین هاست که دوستت داریم به خاطر همین هاست که
بازیکن محبوبمان هستی حتی زمانی که سالها در ایران نبودی از محبوبیتت کم نشد.
به خاطر همین هاست که وقتی هواداران در آزادی فریاد میزنند< تو تک ستاره امید مایی
آهای فرهاد مجیدی> آنهایی که از آنسوی جعبه جادویی و از فرسنگها دورتر از ورزشگاه
آزادی بازی را میبینند با هواداران هم صدا میشوند.
هرگاه که تو گل میزنی و دستت را روی قلبت میگذاری قلب های ما را نیز به لرزه می
اندازی فرهاد مجیدی عزیز دوستت دارم و فریاد میزنم:

خورشیدی ولی غروب نداری
آهای فرهاد مجیدی
تو دریایی ولی ساحل نداری
آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره ی فوتبال مایی
آهای فرهاد مجیدی
تو بهترین شماره ۷ آسیایی
آهای فرهاد مجیدی

۱۰ گلزن برتر استقلال در تاریخ لیگ

۱-رضا عنایتى(۵۵ گل)
کاپیتان دوم استقلال در این فصل از سال ۸۲ تا ۸۴ با زدن ۵۲ گل در ۸۲ بازى توانست رکورد بهترین گلزن استقلال در لیگ را به نام خود ثبت کند. عنایتى در فصل ۸۴ با هت تریک مقابل ملوان رکورد ۳۰ ساله مظلومى را شکست و برترین گلزن استقلال در لیگ شد. این بازیکن در این فصل نیز ۳ گل زده است و در مجموع ۹۸ بازى در لیگ براى استقلال ۵۵ گل زده است. میانگین گلزنى عنایتى در هر بازى حدود ۶‎/. گل است. عنایتى در صورت حضور مستمر در استقلال مى توانست رکورد خود را به ۱۰۰ گل نیز برساند.
۲-غلامحسین مظلومى(۴۰ گل)
سرپرست فعلى آبى هاى پایتخت از سال ۵۴ تا ۸۴ رکوردار گلزنى براى این تیم به شمار مى رفت. مظلومى طى ۸۲ بازى در لیگ موفق به زدن ۴۰ گل شد. مظلومى در فصل ۵۲ و ۵۳ ۲ بار موفق به کسب عنوان آقاى گلى شد. ۱۰ گل او در فصل ۵۳ تخت جمشید نقش مهمى در اولین و تنها قهرمانى استقلال در
لیگ تخت جمشید داشت.
۳- صمد مرفاوى (۳۸ گل)
سرمربى کنونى تیم استقلال از سال ۶۸ تا ۷۶ براى این تیم در لیگ به میدان رفت و طى ۸۸ بازى موفق به زدن ۳۸ گل شد البته مرفاوى مدتى را درکشاورز و مدتى نیز در کویت و سنگاپور بازى کرد. وى در اولین فصل حضور در استقلال در لیگ قدس سال ۶۸ براى این تیم ۱۳ گل زد و دومین گلزن برتر فصل پس از محمد احمدزاده شد. مرفاوى در همین فصل زننده گل قهرمانى استقلال در بازى فینال مقابل پرسپولیس بود.
۴- آرش برهانى (۳۷ گل)
آقاى گل فصل گذشته لیگ برتر در اولین سال حضورش در استقلال نا امید کننده ظاهر شد اما در فصل قبل ۲۱ گل زد و نقش مهمى در قهرمانى استقلال داشت. برهانى تاکنون طى ۷۶ بازى براى استقلال در لیگ برتر موفق به زدن ۳۷ گل شده است و تا پایان فصل به رتبه دوم گلزنان استقلال در تاریخ لیگ صعود خواهد کرد.
۵- سیاوش اکبرپور(۳۶ گل)
مهاجم نیمکت نشین استقلال در این فصل فقط موفق به زدن یک گل شده است که این گل را در بازى با ابومسلم به ثمر رساند. اکبرپور اولین گل خود براى استقلال را نیز در فصل ۸۳ به ابومسلم زد و تاکنون در ۱۱۵ بازى ۳۶ گل به ثمر رسانده است. این بازیکن در فصل ۸۴-۸۳ زوج موفقى را با عنایتى تشکیل داده بود که منجر به قهرمانى استقلال وآقاى گلى عنایتى شد.
۶- على سامره (۳۲ گل)
على سامره در فصل ۷۹ به استقلال پیوست و در اولین سال حضورش در این تیم با زدن ۱۳ گل دومین گلزن برتر لیگ شد. سامره در ۷۷ بازى موفق به زدن ۳۲ گل براى استقلال شد و در اواسط فصل ۸۳ بود که به دلیل نیمکت نشینى هاى مداوم و اختلاف سلیقه با امیر قلعه نویى راهى فوتبال امارات شد. این بازیکن در لیگ امارات نیز یکى از گلزنان برتر بود و در این فصل نیز پس از بازگشت به ایران اکنون در تیم مس کرمان بازى مى کند.
۷- فرهاد مجیدى(۳۱ گل)
کاپیتان و باسابقه ترین بازیکن حال حاضر استقلال در ۱۱۸ بازى که تاکنون براى استقلال در لیگ انجام داده ، ۳۱ گل نیز به ثمر رسانده است. فرهاد مجیدى زمانى اولین گل خود را به ثمر رساند که صمد مرفاوى در حال خداحافظى از این تیم بود. مجیدى بیشتر دوران فوتبال خود را در لیگ امارات سپرى کرد و یکى از بهترین گلزنان امارات در دهه اخیر بود. این بازیکن در دربى این فصل بالاخره موفق به گلزنى مقابل پرسپولیس نیز شد.

۸- هادى نراقى (۲۹ گل)
مهاجم ریز نقش آبى پوشان در دهه پنجاه طى ۱۰۶ بازى ۲۹ گل براى این تیم به ثمر رساند. نراقى که سابقه قهرمانى آسیا با تیم ملى جوانان را نیز دارد، اولین بار در فصل ۵۲ تخت جمشید مقابل بانک ملى گلزنى کرد. بهترین رکورد وى نیز ۹ گل در یک فصل بود که در فصل ۵۶ آن را ثبت کرد.
۹- على جبارى(۲۸ گل)
کاپیتان و ستاره استقلال در اواخر دهه چهل یکى از برترین گلزنان تاریخ باشگاه استقلال است. جبارى فقط در ۵ فصل لیگ استقلال را همراهى کرد و در ۸۰ بازى موفق به زدن ۲۸ گل شد. بهترین عملکرد او در یک فصل زدن ۱۰ گل بود که در سال ۱۳۵۰ رقم خورد. در فصل ۵۳ که استقلال با کاپیتانى این بازیکن قهرمان لیگ تخت جمشید شد، جبارى ۵ گل براى استقلال به ثمر رساند. کاپیتان اسبق استقلالى ها آخرین گل خود را مقابل ملوان در فصل ۵۴ به ثمر رساند و پس از آن راهى تیم راه آهن شد.
۱۰- ادموند اختر(۲۶ گل)
مهاجم ارمنى استقلال در دهه هفتاد، از سال ۷۳ تا ۷۶ طى چهار فصل ۷۵ بار براى این تیم به میدان رفت و موفق به زدن ۲۶ گل شد. اختر در اولین فصل حضورش در استقلال ۱۰ گل زد و البته گل او به پرسپولیس در بازى نیمه نهایى لیگ نیز جنجال به پا کرد! در دومین فصل ۱۱ گل زد و در فصل ۷۵ نیز فقط ۵ گل به ثمر رساند. ادموند اختر در آخرین
فصل حضورش در استقلال موفق به گلزنى نشد.

منبع
تاریخ: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا