• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ولی این باخت یه خوبی هم داشت اینکه به احتمال زیاد باز طالبلو نیمکت نشین میشه:D

کاملا موافقم !
وحید باز شد همون وحید اول فصل ...

بدن بسیار بسیار کندی داره ! نمیدونم چرا گل دوم رو نتونست بگیره ، یکی مثل عمران زاده که دقیقه ی 6 اخراج میشه ، یکی مثل طالبلو که دقیقه ی 80 یکاری نمیکنه که حداقل تیم امید 100% رو از دست نده ، شاید با اخراجش ناجی میشد ...

در ضمن گل اول هم جای بحث داره ، سرعت توپ خیلی کم بود آمادگی بدنیش خیلی ضعیفه ، دروازبان باید مثل خرگوش باشه ، شوتش از فاصله ی زیادی تغییر جهت داد !

این وحید و دوست ندارم ...:(

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
علی باز تو حرف سیاسی زدی ؟
126fs4147532.gif

الان بچه ها میان
Just_Cuz_19.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا باز کاری می کنید که ما باز بیایم :)

خدایش گل اول که شانس محض بود توپ خورد به بازیکن تغییر مسیر داد :)
گل دوم هم تک به تک بود به هر حال بوفون و کاسیاس که نیست ازش انتظار داشته باشیم که همه رو بگیره بعد هم دقیقه هشتاد 10 نفره شدن و با یک گل عقب بودن اخراج شدن هم کار درستی نبود

آقا این محمدی این همه سوتی تو خروجاش میده نمیگین که این خوب نیست بعد گل های که اگه محمدی هم بود گل می خورد رو میگین تقصیر طالبلو هست ؟؟ برای چی بازی با راه آهن اش رو نمیگین اونجا رو فرم بود الان نیست ؟؟

طالبلو داره خوب میشه گل ها هم تقصیر طالبلو نبود :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام بر فرامرز عزیز !

ما هی گل بخوریم هی بگیم طالبلو خوب میشه ، اونم واسه اینکه نشون بده خوبه هی رو پیرهنش بنویسه قرآن خوبه ، ناصر حجازی خوبه و ... !

به نظر من به جای این مسخره بازیا یکم تمرینش رو زیاد کنه ! مجبور که نیستیم یک دروازبان داریم مثل شیر ، تو دربی که عالی بود ...
خروجاش بده ؟ باشه ولی دروازبانیش خوبه ! مثلا آقای طالبلو خروجاش عالیه ؟ میشه بگی چی طالبلو خوبه ؟
یک وقت هست مجبوریم ، بله وحید بیاد ولی دیگه مجبور نیستیم !

بازی با راه آهن خوب بود ؟؟؟؟؟ الان لابد تک به تکی که نیمه ی اول گرفت رو هم باید بهش جایزه بدیم ، 10 ساله دروازبانه کار با پاش هنوز ضعیفه ! اگر اون توپ گل میشد که من اینجا رو کربلا میکردم !

اگه محمدی هم بود گل می خورد رو میگین تقصیر طالبلو هست ؟؟

مغلطه :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام بر فرامرز عزیز !

ما هی گل بخوریم هی بگیم طالبلو خوب میشه ، اونم واسه اینکه نشون بده خوبه هی رو پیرهنش بنویسه قرآن خوبه ، ناصر حجازی خوبه و ... !

به نظر من به جای این مسخره بازیا یکم تمرینش رو زیاد کنه ! مجبور که نیستیم یک دروازبان داریم مثل شیر ، تو دربی که عالی بود ...
خروجاش بده ؟ باشه ولی دروازبانیش خوبه ! مثلا آقای طالبلو خروجاش عالیه ؟ میشه بگی چی طالبلو خوبه ؟
یک وقت هست مجبوریم ، بله وحید بیاد ولی دیگه مجبور نیستیم !

بازی با راه آهن خوب بود ؟؟؟؟؟ الان لابد تک به تکی که نیمه ی اول گرفت رو هم باید بهش جایزه بدیم ، 10 ساله دروازبانه کار با پاش هنوز ضعیفه ! اگر اون توپ گل میشد که من اینجا رو کربلا میکردم !

مغلطه :D

سلام علیرضا گل :happy:
من نمی خوام بگم طالبلو خداست ولی به نظر من بین محمدی و طالبلو فرقی نیست
طالبلو چند وقت افت کرده بود ولی الان داره بهتر میشه و انشالله بهتر هم میشه :)
باور کن اگه محمدی هم بود باز هم اون دو تا گل رو می خوردیم :rolleyes:
تضمین می دم بهت :lol:
البته کار با پاش اونقدر ها هم ضعیف نیست :rolleyes:
محمدی همیشه دو ضرب گیر بوده و بعدا هم هست حتی به نظر من توپ رو به صورت پاس بهش بدند باز هم دوضرب می گیره :)
تو خروج هاش هم از 10 تا 6 تاش رو اشتباه می کنه حتی من یادم هست تو بازی با سپاهان چند بار اشتباه اومد بیرون و دفاع توپ رو از خط دروازه بیرون کشیدند و چند تا بازی دیگه :rolleyes:
هم محمدی نقاط ضعف داره هم طالبلو ولی الان به نظر من فرق چندانی باهم نمی کنند اینکه ما هر گلی بخوریم وقتی طالبلو تو دروازه هست بگیم تقصیر طالبلو هست و وقتی محمدی هست بگیم تقصیر کار نبوده بی انصافی هست :)
در کل استقلال باید نتیجه بگیره چه با طالبلو چه با محمدی :)
مخلصیم :happy:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام علیرضا گل :happy:
من نمی خوام بگم طالبلو خداست ولی به نظر من بین محمدی و طالبلو فرقی نیست
طالبلو چند وقت افت کرده بود ولی الان داره بهتر میشه و انشالله بهتر هم میشه :)
باور کن اگه محمدی هم بود باز هم اون دو تا گل رو می خوردیم :rolleyes:
تضمین می دم بهت :lol:
البته کار با پاش اونقدر ها هم ضعیف نیست :rolleyes:
محمدی همیشه دو ضرب گیر بوده و بعدا هم هست حتی به نظر من توپ رو به صورت پاس بهش بدند باز هم دوضرب می گیره :)
تو خروج هاش هم از 10 تا 6 تاش رو اشتباه می کنه حتی من یادم هست تو بازی با سپاهان چند بار اشتباه اومد بیرون و دفاع توپ رو از خط دروازه بیرون کشیدند و چند تا بازی دیگه :rolleyes:
هم محمدی نقاط ضعف داره هم طالبلو ولی الان به نظر من فرق چندانی باهم نمی کنند اینکه ما هر گلی بخوریم وقتی طالبلو تو دروازه هست بگیم تقصیر طالبلو هست و وقتی محمدی هست بگیم تقصیر کار نبوده بی انصافی هست :)
در کل استقلال باید نتیجه بگیره چه با طالبلو چه با محمدی :)
مخلصیم :happy:

یه سوال دارم شما اصلآ دیدین که طالبلو خروج کنه تا توپو بگیره ؟؟؟
همش مدافعان کارشو انجام میدن
حداقل محمدی جرات خروج کردنو داره !!!
تو بازی با راه آهن هم باز طالبلو یه فرت داد (همون توپ که با پا پاس داد به مهاجم حریف )
اصلآ این بشر بدون اشتباه نمیشه......:(
به نظرم باید نیمکت نشینش کنن تا به خودش بیاد و بشه همون طالبلو قدیم(قهرم کرد به جهنم مگه تیمه محلاته )

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اولین نتیجه محبوبترین بازیکنهای جهان اعلام شد.

فرهاد مجیدی با 26178 رای در رده دوم قرار داره.

البته این مربطو به 3 روز پیشه/

فعلا صدر در قرق ایرانیهاست

نتایج

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تو بازی با راه آهن هم باز طالبلو یه فرت داد (همون توپ که با پا پاس داد به مهاجم حریف )
به نظرم باید نیمکت نشینش کنن تا به خودش بیاد و بشه همون طالبلو قدیم(قهرم کرد به جهنم مگه تیمه محلاته )

حرفتون 100% تائید میشه ...

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خوب بچه ها ، مجتبی جباری ، که MRI هم ازش گرفتن ، مشخص شد که 3 هفته نمیتونه بازی کنه واسه تیم ، و غیبت 3 هفته ای قطعی شد !
این از این ... !

مجیدی هم قرار بود یه روز بره دوبی و بیاد ، باید امروز تو تمرینا شرکت میکرد که نکرد !
اینم از اینش ! خدا کنه به شاهین برسه ! هرچند که مجبوره برسه ...

یه زمزه هایی هم مبنی بر اینکه قادر حسن نمیاد دیگه ... به جاش شکوری رو میدن استیل آذین ، زنیدپور رو میگیرن ! واسه سمت چپ تیم ...

از نظر من که این معاوضه خوبه ، حالا شمارو نمیدونم
297.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
زنیت پور عالیه ...
حداقل امتحانش رو پس داده ، قادر حسن شاید تو زرد از آب در بیاد :)

دقیقا از اون اول فصل هم باید میرفتن دنبال اینها نه یکی مثل اون سانتوز و یه اشغال برزیلیه دیگه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

الان شما میگی زمانی که طالبلو دروازه بان هست اینکه گل نمی خوریم کار مدافعان هست ولی محمدی خودش توپ ها رو میگیره :rolleyes:
بابا توی همین بازی با سپاهان فقط بر اثر اشتباه محمدی دو دفعه مدافعان توپ رو از خط دروازه بیرون کشیدند :)
طالبلو هم میاد بیرون ولی وقتی لازم باشه :happy:
الان شما میگی توی این 3 بازی که فیکس بوده بد دروازه بانی کرده ؟؟
توی همون بازی با راه آهن چند تا توپ رو گرفت :cool:
مثلا الان اگه محمدی وایسته دروازه دیگه گل نمی خوریم ؟؟
به نظر من که توی این چند تا بازی که توی دروازه بوده بد کار نکرده و بهتر هم انشالله میشه :happy:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
در حاشیه دیدار تیمهای صنعت نفت و استقلال/ احتمال قطع نخاع شدن هواداری که چاقو خورد
www.ipna.ir
احتمالا هوادار آبادانی که در دیدار تیمهای فوتبال صنعت نفت و استقلال با ضربه چاقو زخمی شده بود، قطع نخاع خواهد شد.

حجازی: بازیکنان بدانند این پیراهن چقدر ارزش دارد

روز گذشته در تمرين استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظيفه به صورت خصوصي با بازيكنان تيم صحبت كردم. وقتي استقلال شكست مي‌خورد همه ناراحت مي‌شوند و مردم انتظار دارند در بازي‌هاي بعدي اين شكست به بهترين نحو جبران شود و بازيكنان بايد اين مهم را در نظر بگيرند تا در آتيه باعث ناراحتي و دلخوري هواداران نشوند.
وي ادامه داد: از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيكنان در حضور خودشان انتقاد كردم. به آنها در مورد برخي از بازيكنان كه از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تيم‌هاي ديگر به ورطه فراموشي سپرده شده‌‌اند را به عنوان نمونه ذكر كردم. بازيكنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشي دارد و اين پيراهن استقلال است كه به آنها هويت و محبوبيت مي‌بخشد چنانچه در اين تيم نباشند، حتي اگر چند برابر استقلال هم پول بگيرند خيلي زود از يادم مردم مي‌روند.

زمان بازی استقلال و شاهین تغییر کرد
www.bornanews.ir
به گزارش سرویس ورزشی برنا، با توجه به درخواست شبکه سوم سیما مبنی بر تغییر زمان دیدار بین تیم های استقلال تهران و شاهین بوشهر از سری مسابقات لیگ برتر از هفته پانزدهم، دیدار فوق به جای ساعت 16:25 در ساعت 17:30 همان روز در استادیوم آزادی برگزار خواهد شد.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من نيمه دوم بازی رو ديدم ،به نظرم نفت واقعاً تيم تعطيلی بود و البته استقلال از نفت تعطيل تر!
کلا بعد از اين همه بازی هنوز که هنوز تيم رو حمله کردن واقعاً سر در گم و بی هدف حمله ميکنه و نميتونه خطر ايجاد کنه!

در مورد طالبلو من گل اولی رو که خورد رو نديدم ،اما رو گل دوم عکس العملش اصلاً شبيه يک گلر حرفه اي و آماده نبود،به نظر من اگه در هر صورت اين توپ ميخواست گل بشه اميدوار بودم واکنش بهتری از وحيد ميديدم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

یه زمزه هایی هم مبنی بر اینکه قادر حسن نمیاد دیگه ... به جاش شکوری رو میدن استیل آذین ، زنیدپور رو میگیرن ! واسه سمت چپ تیم ...

از نظر من که این معاوضه خوبه ، حالا شمارو نمیدونم
297.gif

خب این قادر حسن که انگار ویزاش مشکل خورده و میاد بالاخره. تا هم نیومده معلوم نیست چی باشه.

در مورد زنید پور باید بگم که واقعا بعید و محاله که استیل از دستش بده. تو همه بازیهایی که استیل خراب بوده اون بد نبوده. در کل بازیکن خوبیه و فکر نمیکنم استیل راضی بشه .

کلا هم باید بگم شماره یک این تیم وحیده ولا غیر و تو این ماه گذشته خیلی هم خوب شده. ایرادات دفاع رو نباید گردن وحید انداخت.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
منم فکر نمیکنم که میلا بیاد استقلال چون استیل آذین به هیچ عنوان یکی از بهترین بازیکنانش رو از دست نمیده با این وضعیت بد تیمش ...
در رابطه باوحید هم بگم که داره خوب میشه و نباید بی خودی این دروازه بان رو خراب کرد ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

امروز؛ جلسه کمیته فنى با فتح الله زاده
اعضاى کمیته فنى باشگاه استقلال امروز جلسه اى با فتح الله زاده خواهند داشت.بعدازظهر امروز جلسه ماهیانه کمیته فنى استقلال با سرپرست این باشگاه برگزار مى شود و قرار بر این شده تا گزارشى از وضعیت آبى ها در ماه گذشته را در اختیار فتح الله زاده قرار بدهند.گفتنى است؛ اعضاى کمیته فنى باشگاه استقلال هر ماه جلسه اى با سرپرست باشگاه خواهند داشت و گزارشى ارائه مى کنند.

«یوسفى» از فهرست استقلال خارج نمى شود
با وجود اینکه محسن یوسفى مدتهاست به علت مصدومیت قادر به انجام تمرینات گروهى نیست اما قرار نیست در نیم فصل از فهرست آبى ها خارج شود.هافبک چپ پاى استقلال هفته هاست جایى در ترکیب آبى ها ندارد اما اخبارى که شنیده مى شود در مورد اینکه نیم فصل از فهرست استقلال خارج مى شود صحت ندارد و این بازیکن تا پایان فصل در لیست آبى ها قرار خواهد داشت.لازم به ذکر است شایعه هایى مبنى بر خروج نام یوسفى از فهرست آبى ها و جذب یک مهاجم جدید به گوش مى رسید.

بازیکنان استقلال براى آنالیز تیم شاهین امروز به باشگاه مى روند
بازیکنان استقلال موظف هستند امروز در محل باشگاه حضور پیدا کنند. استقلالى ها امروز ساعت ۱۱ در باشگاه حضور پیدا مى کنند تا کادر فنى فیلم بازى هاى شاهین را با حضور آنها آنالیز کنند. جلسه آنالیز استقلال که با حضور بازیکنان تیم انجام مى گیرد چیزى حدود دو ساعت به طول مى انجامد تا استقلالى ها پس از صرف ناهار، مستقیم راهى نوبنیاد شوند و به آماده سازى خود بپردازند.

آرش برهانى: در مقابل شاهین به میدان خواهم رفت
آرش برهانى مهاجم تیم استقلال که بعد از سپرى شدن دوران مصدومیتش به تازگى در تمرینات گروهى تیمش شرکت مى کند. ضمن اعلام این خبر که در صورت صلاحدید کادر فنى آمادگى بازى مقابل شاهین بوشهر را دارد اظهار داشت: متاسفانه چند هفته پیش دچار آسیب دیدگى شدم و به تشخیص دکتر نوروزى فقط به فیزیوتراپى مى پرداختم اما رفته رفته شرایطم بهتر شد و توانستم پا به توپ شوم.وى در ادامه افزود: اگر کادر فنى صلاح بداند مقابل شاهین به میدان خواهم رفت البته هنوز به شرایط ایده آل نرسیده ام و نمى توانم ۹۰ دقیقه کامل در اختیار تیم باشم.مهاجم تیم استقلال در خصوص بازى تیمش مقابل نفت آبادان خاطر نشان کرد: من بازى بچه ها را از طریق تلویزیون دیدم. تیم ما بدشانسى آورد و ۲ گل دریافت کرد اما تیم ما تیم بزرگى است و توانایى این را دارد که با پیروزى در بازى هاى آینده خود بتواند این باخت را جبران کند.

هادى شکورى:ما فقط ۳ امتیاز از دست دادیم
تیم فوتبال استقلال که بعد از باخت به تیم صنعت نفت آبادن در رده چهارم جدول رده بندى لیگ قرار گرفت. ضمن اشاره به این موضوع که یک باخت نباید ملاک ضعیف بودى استقلال قرار بگیرد اظهار داشت: تیم ما فقط ۳ امتیاز را در بازى مقابل نفت آبادان از دست دادیم و این نباید ملاک ضعف تیم مامحسوب شود چرا که بازیکنان نفت نیز واقعاً بازى خوبى را از خود به نمایش گذاشتند و به هیچ تیمى در خانه خودشان امتیاز نداده بودند.وى در ادامه افزود: اتفاق خاصى نیفتاده که شلوغش مى کنند ما هنوز فرصت جبران داریم و بازى هاى زیادى تا اتمام لیگ باقى مانده است.هادى شکورى در پایان گفت: ما این هفته باید به مصاف تیم شاهین بوشهر برویم. تیم شاهین بوشهر بازیکنان جوان و جنگنده اى را در اختیار دارد که مسلماً با انگیزه فراوانى به مصاف ما خواهند آمد. در مقابل ما هم تمام تمرکز خود را به کار مى گیریم تا با پیروزى در این مسابقه انتقادهاى به وجود آمده را از بین ببریم.

میلاد میداودى:با اجازه کادر فنى در اهواز ماندم
مهاجم تیم استقلال که بعد از بازى مقابل تیم صنعت نفت آبادان با تاخیر یک روزه به تمرینات تیمش ملحق شد طى گفت وگویى اظهار داشت: با توجه به اینکه تمرینات ما بلافاصله بعد از بازى تعطیل شده بود از کادر فنى اجازه گرفتم یک روز بیشتر در اهواز بمانم تا بتوانم با خانواده ام دیدارى داشته باشم.وى در خصوص بازى مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بازى فوتبال غیر قابل پیش بینى است و هیچ کسى نمى تواند از قبل تعیین کند که چه تیمى برنده و یا بازنده خواهد شد به خصوص که بازیکنان آبادان نیز بسیار جنگنده و قوى ظاهر شدند.مهاجم تیم استقلال در ادامه افزود: به شخصه انگیزه فراوانى براى این بازى داشتم و تمام سعى خود را براى گلزنى انجام دادم اما متاسفانه ۲ گل اتفاقى دریافت کردیم و در مقابل نتوانستیم از موقعیت هایمان به درستى استفاده کنیم و با بى دقتى آنها را از دست دادیم.میداودى در پایان تاکید کرد: بازى مقابل هیچ تیم آسان نخواهد بود اما ما تمام سعى خود را به کار مى گیریم تا با حمایت هوادارانمان پیروز شویم و ۳ امتیاز با ارزش را به اندوخته هاى خود اضافه کنیم.

حجازى: بازیکنان باید بدانند این پیراهن چقدر ارزش دارد
ناصر حجازى رئیس کمیته فنى باشگاه استقلال تهران گفت: روز گذشته در تمرین استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظیفه به صورت خصوصى با بازیکنان تیم صحبت کردم. وقتى استقلال شکست مى خورد همه ناراحت مى شوند و مردم انتظار دارند در بازى هاى بعدى این شکست به بهترین نحو جبران شود و بازیکنان باید این مهم را در نظر بگیرند تا در آتیه باعث ناراحتى و دلخورى هواداران نشوند.او ادامه داد: از دوندگى پایین و بى تفاوتى برخى از بازیکنان در حضور خودشان انتقاد کردم. به آنها در مورد برخى از بازیکنان که از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تیم هاى دیگر به ورطه فراموشى سپرده شده اند را به عنوان نمونه ذکر کردم. بازیکنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشى دارد و این پیراهن استقلال است که به آنها هویت و محبوبیت مى بخشد چنانچه در این تیم نباشند، حتى اگر چند برابر استقلال هم پول بگیرند خیلى زود از یادم مردم مى روند. وى افزود: در هر صورت بازیکنان استقلال باید بدانند در چه جایگاهى قرار دارند. اینجا استقلال است و هواداران نمى توانند تحمل کنند بازیکن تیم محبوب شان در زمین دوندگى و جنگندگى لازم را نداشته باشد. حرف هاى من از سر دلسوزى است. استقلال در حال حاضر در جدول رده بندى در شرایط حساسى قرار گرفته و نباید مفت امتیاز از دست دهد. باید تلاش تیمى بیشتر شود تا از این پس به این راحتى حریفان نتوانند از استقلال امتیاز بگیرند.

فتح الله زاده ۲۸ آذر به مالزى مى رود
برنامه حضور سرپرست باشگاه استقلال تهران در مالزى مشخص شد.على فتح الله زاده ۱۹ نوامبر(۲۸ آذرماه) تهران را به مقصد مالزى براى شرکت در چندین جلسه و همایش کنفدراسیون فوتبال آسیا ترک مى کند.فتح الله زاده در تاریخ ۲۱ نوامبر(۳۰آذر) در سمینار باشگاه هاى حرفه اى آسیا شرکت خواهد کرد و سپس در تاریخ ۲۳ نوامبر(۲ دى) در همایش مربیان آسیا که در هتل «ماریوت» کوالالامپور برگزار مى شود، حضور خواهد یافت. فتح الله زاده در تاریخ ۲۴ نوامبر (۳ دى) در مراسم برترین هاى سال آسیا که در هتل «سان وى ریسورت» برگزار مى شود، حضور مى یابد. شایان ذکر است در این سفر رئیس فدراسیون فوتبال، رئیس سازمان لیگ حرفه اى کشور و سرپرست تیم پرسپولیس نیز حضور خواهند داشت.

روانخواه: عده اى مى خواهند به استقلال ضربه بزنند
امیدرضا روانخواه بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در آبادان بازى برابرى را با نفت ارائه کردیم و حداقل حق ما گرفتن تساوى بود ولى متاسفانه با بدشانسى موقعیت هاى فراوانى را از دست دادیم. فوتبال همین است، وقتى گل نزنى گل مى خورى. او ادامه داد: متاسفانه چندى قبل از قول من مطلبى علیه باشگاه مطرح شد که همه کذب محض بود. این روزها هم مطالبى در مورد صحبت هاى حجازى در محل تمرینات شنیده مى شود که به عنوان بازیکنى که د ر آنجا حضور داشتم باید به صراحت بگویم صحبت هاى ایشان پدرانه و از سر دلسوزى بود و برخى از افراد به دنبال ضربه زدن به استقلال هستند و سعى در بزرگ نمایى برخى از مسائل دارند. روانخواه افزود: در این بازى نسبت به بازى هاى قبل فرصت بیشترى براى بازى کردن پیدا کردم. امیدوارم مربیان بیشتر از همیشه در آینده به من اعتماد کنند. معتقدم این توانایى را دارم تا به اعتماد آنها پاسخ شایسته اى بدهم. در حال حاضر همه بازیکنان بازى با نفت آبادان را فراموش و تمام تمرکز خود را معطوف به بازى با شاهین بوشهر کرده اند.

پاینده باشید ..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
محمدي: نمي‌خواهم جام جهاني 2014 برزيل را از خانه تماشا كنم

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: مي‌خواهم در جام جهاني آينده حضور داشته باشم و دوست ندارم اين مسابقات را از تلويزيون تماشا كنم
در خصوص آخرين شرايط خود و همچنين مصاحبه‌اي كه امروز از او در برخي روزنامه‌ها به چاپ رسيده صحبت‌هايي انجام داده كه متن آن را در زير مي‌خوانيم:

* دوباره عليه قطبي صحبت كرده‌اي؟
- اصلا اين طور نيست. صبح امروز كه روزنامه‌ها را ديدم متوجه شدم كه يك خبرگزاري از من مصاحبه‌اي زده كه صحت ندارد. از سه ماه پيش كه در خصوص تيم ملي صحبت كرده‌ام هيچ حرفي در مورد افشين قطبي مطرح نكردم و نمي‌خواهم وارد اين مسائل شوم.

* يعني در خصوص مشكلات و اختلافاتي كه به نظر مي‌رسد جدي شده حرف نمي‌زني؟
- من اختلاف خاصي ندارم ولي مي‌دانم كه يك سرمربي حق دارد بازيكنان دلخواه خود را به تيم ملي دعوت كند. درست است كه پيراهن تيم ملي بر همه چيز ارجحيت دارد اما علاقه‌اي ندارم با كادر فعلي كاركنم ضمن آنكه حالا كه شما اين سؤال را پرسيده‌ايد اين حرف را زدم. باز هم تأكيد مي‌كنم كه سه ماه است در خصوص افشين قطبي و سرمربي تيم ملي مصاحبه‌اي انجام ندادم. البته با توجه به تغيير و تحولاتي كه بعد از جام ملت‌هاي آسيا در تيم ملي رخ خواهد داد انگيزه زيادي دارم و نمي‌خواهم جام جهاني 2014 برزيل را از خانه تماشا كنم و مي‌خواهم يكي از دروازه‌بانان تيم ملي كشورم در اين مسابقات باشم.

* پس مصاحبه عليه افشين قطبي را تكذيب مي‌كني؟
- وقتي من در مورد هم‌پستي خودم در يك تيم اظهارنظر نمي‌كنم چگونه مي‌توانم عليه سرمربي تيم ملي حرفي بزنم. من اين حرف‌ها را نزدم و اين صحبت‌ها زاييده خيال برخي دوستان در يك سايت خبري است.

* شرايط استقلال چه طور است؟ ظاهرا باخت به صنعت نفت تيم را دچار بحران كرده است؟
- بحراني وجود ندارد و فكر مي‌كنم شكست به موقعي را متحمل شده‌ايم. فوتبال برد و باخت دارد و اين هم جزو جذابيت‌هاي اين ورزش است. ما از صدر جدول دور نشده‌ايم و حريفان روبه روي ما ديدارهاي سختي را پيش رو دارند. معتقدم با يكي دو بازي خوب مي‌توانيم شرايط خوبي را كسب كنيم.

* خودت در چه شرايطي قرار داري؟
- خدا را شكر مي‌كنم با تمام توان در تمرينات حضور دارم و دو سه روزي است كه بدون درد تمرين مي‌كنم. اميدوارم بتوانم در ديدارهاي آينده براي تيمم مؤثر باشم.

* به عنوان سؤال آخر در خصوص زشتي‌هاي فوتبال كه در آبادان و بين تماشاگران رخ داده چه صحبتي داري؟
- در حين مسابقه زياد حواسم به اين مسئله نبود اما عكس‌هاي اين صحنه را ديدم. بايد بگويم براي فوتبال متاسف هستم كه برد و باختش اين قدر مهم است كه جان چند جوان را به خطر مي اندازد. اميدوارم مسئولان ذيربط و به خصوص رياست كميته انضباطي با اين مسائل برخورد كنند چون ما نبايد فوتبال را به هر قيمتي بخواهيم و بايد سلامت انسان‌ها از همه چيز برايمان مهمتر باشد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
الان شما میگی زمانی که طالبلو دروازه بان هست اینکه گل نمی خوریم کار مدافعان هست ولی محمدی خودش توپ ها رو میگیره :rolleyes:
بابا توی همین بازی با سپاهان فقط بر اثر اشتباه محمدی دو دفعه مدافعان توپ رو از خط دروازه بیرون کشیدند :)
طالبلو هم میاد بیرون ولی وقتی لازم باشه :happy:
الان شما میگی توی این 3 بازی که فیکس بوده بد دروازه بانی کرده ؟؟
توی همون بازی با راه آهن چند تا توپ رو گرفت :cool:
مثلا الان اگه محمدی وایسته دروازه دیگه گل نمی خوریم ؟؟
به نظر من که توی این چند تا بازی که توی دروازه بوده بد کار نکرده و بهتر هم انشالله میشه :happy:

در اکثر مواقع که تو گل هست که گل می خوریم:p
شما چند بار دیدین که طالبلو موقع کرنرها خروج کنه ؟ (همیشه وقتی طالبلو تو گله موقع کرنرها استرس دارم :wacko:)
وضع جسمانیشم که دیگه خودتون میدونین (دقیق یادم نیست بازی با کجا بود ولی فکر کنم بازی با مس بود که بازیکن مس یه شوت زد طالبلو اومد بگیرش توپ دستاشو پرت کرد بعد خورد تو صورتش ؛شانس آورد که گل نشد )
من نمیگم وقتی محمدی تو گله اصلآ گل نمیخوریم اما حداقل گل ضایع نمی خوریم .
یه سوال بازی دربی محمدی بد بود که نیمکت نشین شد چند بازیو؟؟؟؟
منم امیدوارم که طالبلو همون طالبلو قدیم بشه که رحمتی نیمکت نشینش بود :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا