• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نوروزي به فارس خبر داد:
تاريخ پا به توپ شدن ميداودي مشخص شد

خبرگزاري فارس: رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال با ابراز رضايت از وضعيت ميلاد ميداودي تاريخ پا به توپ شدن اين بازيكن را اعلام كرد.

دكتر امين نوروزي رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: روز گذشته با دكتر رازي جراح ميداودي جلسه‌اي برگزار شد كه در اين جلسه دكتر رازي از روند بهبود مچ پاي اين بازيكن ابراز رضايت كرد و وضعيت را ايده‌آل و خوب دانست.
وي ادامه داد: ميداودي با عمل جراحي خوبي كه پشت سر گذاشت و برنامه فيزيوتراپي مناسبي كه انجام داد مراحل اوليه درمان را به خوبي سپري كرد و اكنون در شرايط مناسبي بسر مي‌برد.

رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال تاكيد كرد: ميداودي از دو هفته ديگر نرم‌دوي با توپ، برنامه‌هاي ميداني و بدنسازي را آغاز مي‌كند. اين تمرينات 3 هفته طول مي‌كشد و پس از آن مي‌تواند به تدريج در تمرينات گروهي استقلال شركت كند.
دكتر نوروزي يادآور شد: براي ما سلامتي بازيكن از هر چيز ديگري مهمتر است. در صورتي كه همه برنامه‌ها به خوبي پيش برود وي از 23 فروردين مي‌تواند كار با توپ را انجام دهد.

رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال درباره اينكه ميداودي چه زماني مي‌تواند براي استقلال بازي كند، به فارس گفت: همه چيز به روند درماني و بدنسازي بستگي دارد.
انتهاي پيام/

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شیره شیر فرهادد :)

فرهاد با 595 هزار رای بهترین شد

image_gallery

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فرهاد مجیدی کاپیتان تیم فوتبال استقلال در نظرسنجی دوشنبه شب برنامه نود با کسب حداکثر آرا به عنوان برترین فوتبالیست سال 1389 برگزیده شد. در این نظر سنجی که بالغ بر یک میلیون و سیصد و بیست و دو هزار نفر در آن حضور داشتند فرهاد مجیدی با کسب پانصد و نود پنج هزار رای معادل 45 درصد آرا بالاتر از دیگر گزینه‌ها قرار گرفت. جواد نکونام، مهدی رحمتی، محمدرضا خلعتبری و کریم انصاری‌فرد مجموعاً بقیه آرا را از آن خود کردند. نکته جالب اینجا بود که هیچ یک از رقبای مجیدی نتوانستند به مرز 20 درصد نزدیک شوند.

مفقود شدن لباس هافبك استقلال و شايعه جريمه 60 ميليوني جباري

A1020430.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، استقلال كه خود را براي ديدار مقابل سايپا آماده مي‌كند از ساعت 16 امروز در ورزشگاه نوبنياد به تمرين پرداخت.

* پرويز مظلومي در ابتداي تمرين حدود 15 دقيقه براي شاگردانش صحبت كرد و از آنها خواست با جديت به تمرينات ادامه دهد.

* 23 بازيكن در تمرين امروز استقلال حضور داشتند كه هوار ملا‌محمد و فرهاد مجيدي زير نظر دكتر نوروزي به تمرينات اختصاصي پرداختند و پس از 40 دقيقه ورزشگاه را ترك كردند.

* در ابتداي تمرين بازيكنان استقلال خود را براي گرم‌كردن آماده مي‌كردند كه فرزاد آشوبي با لباسي يك‌دست سفيد در بين بازيكنان حاضر شد. پرويز مظلومي از اين بازيكن پرسيد كه چرا لباسش با ديگر بازيكنان فرق مي‌كند و آشوبي در پاسخ گفت: لباسم داخل رختكن بود اما گم شده است.

* كيانوش رحمتي پس از يكي دو جلسه غيبت در تمرين آبي‌پوشان در كنار ديگر بازيكنان به تمرين پرداخت.

* مجتبي جباري و بيژن كوشكي همچنان مجوز حضور در تمرينات آبي‌پوشان را ندارند. از همين رو خبرنگاران رسانه‌هاي تصويري براي صحبت با مسئولان استقلال به ورزشگاه نوبنياد آمده‌اند اما منصور پورحيدري در اين خصوص صحبتي انجام نداد.

* يك گروه تصو‌برداري برنامه كودك و نوجوان براي مصاحبه با بازيكنان استقلال و خاطرات آنها از دوران كودكي در تمرين اين تيم حاضر شدند و با برخي از بازيكنان صحبت كردند.

* عدم برگزاري جلسه كميته انضباطي براي مجتبي جباري باعث شد در محل تمرين اين تيم توسط چند هوادار كه نظاره‌گر كارهاي تاكتيكي استقلالي‌ها بودند شايعه شود كه اين بازيكن مبلغ 60 ميليون تومان از سوي باشگاه جريمه شده و تا پس از بازي با پرسپوليس حق حضور در تمرينات را ندارد.

* شاهرخ بياني از نزديك نظاره‌گر تمرين استقلالي‌ها بود.

* دويدن دور زمين، حركات كشكشي و فوتبال درون تيمي از برنامه‌هاي اصلي استقلالي‌ها در تمرين امروز بود ضمن آنكه مظلومي در اواخر تمرين براي مهاجمانش تمرين چارچوب‌شناسي در نظر گرفت.

* استقلال از ساعت 16 فردا آخرين تمرين خود را در ورزشگاه نوبنياد به مدت 45 دقيقه برگزار خواهد كرد.

تيم استقلال از ساعت 17:30 دقيقه روز پنجشنبه از هفته بيست و ششم رقابت‌هاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي به مصاف سايپاي البرز خواهد رفت.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.

الان جباری رو با تیم ببرن عربستان باز اونجا برای تیم مشکل ساز نشه/ اونم با این جریمه 60 میلیونی.
در مورد میلاد هم خیلی خوب جلوی این حاشیه رو گرفت. البته خداییش قضیه اصلا این طور نبود که منعکس کرده بودند

یه چیز دیگه هم اینکه بیایید به من رای بدید. :دی اینجا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مثه اینکه هوار مصدوم شده و جلو سایپا نیست :eek:

استقبال مظلومي از حجازي و لغو برنامه‌هاي تاكتيكي با يك مصدوم

A0976191.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ تيم استقلال كه خود را براي ديدار با سايپا آماده مي‌كند از ساعت 15 امروز در حالي تمرين خود را برگزار كرد كه ناصر حجازي، رئيس كميته فني اين باشگاه در محل تمرين حضور پيدا كرد.
وي به محض ورود به ورزشگاه نوبنياد به سمت پرويز مظلومي و پورحيدري رفت و سرمربي استقلال از حجازي استقبال كرد و به او خوشامد گفت.

* بيژن كوشكي و مجتبي جباري همچنان به دليل مسائل انضباطي در تمرينات غايب هستند،‌اما اميرحسين صادقي با وجود محروميت از ديدار با سايپا در تمرين آبي‌پوشان شركت كرد.

* پرويز مظلومي با لباس شخصي تمرين بازيكنان را زير نظر گرفت و يورگن گده مسئوليت تمرين دادن را بر عهده داشت.

* ايمان مبعلي قبل از شروع تمرين با اعضاي كادر پزشكي استقلال صحبت كرد و پس از مجوز آنها در كنار ساير بازيكنان به تمرين پرداخت.

* هوار ملامحمد هافبك عراقي آبي‌پوشان در تمرين امروز به دويدن دور زمين پرداخت و پس ازدقايقي به اطلاع سرمربي استقلال رساند كه به دليل مصدوميت نمي‌تواند در ديدار با سايپا به ميدان برود.

* بارش باران از ابتداي تمرين استقلال شروع به باريدن كرد و اين مسئله باعث شد بازيكنان استقلال با دستكش و كلاه به تمرين بپردازند.

* گرم كردن، دويدن دور زمين و آقاوسط در گروه‌هاي سه و چهار نفره از اصلي‌ترين برنامه‌هاي تمرين امروز آبي‌پوشان بود.

* در حالي كه بازيكنان استقلال با جديت بازي آقاوسط را دنبال مي‌كردند مهرشاد مومني پس از برخورد با يكي از بازيكنان استقلال دچار آسيب‌ديدگي شد و همين لحظه مظلومي از مربي بدنساز استقلال خواست تا بازيكنان را به دويدن و پريدن از موانع هدايت كند و به اين ترتيب كار تاكتيكي آبي‌پوشان به پايان رسيد.

* در اواخر تمرين بازيكنان جناحين استقلال توپ را براي مهاجمان ارسال كرده و به تمرين چارچوب شناسي پرداختند. در همين لحظات كه مهاجمان به سمت دروازه حمله مي‌كردند وحيد طالب‌لو و محمد محمدي هر 2 در كنار دروازه قرار داشتند و اجازه گلزني بازيكنان را نمي‌دادند.

* در تمرين امروز آبي‌پوشان تماشاگري وجود نداشت.

* استقلال از هفته بيست و ششم رقابت‌هاي ليگ برتر فردا ساعت17:30 در ورزشگاه آزادي به مصاف سايپا مي‌رود. اين تيم روز جمعه را به استراحت مي‌پردازد و پس از آن ساعت 21:30 همين شب جهت ديدار مقابل النصر عربستان راهي اين كشور خواهد شد.

صادقی و انصاری فرد محرومان استقلال – سایپا

image_gallery

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، با اعلام سازمان لیگ محرومان مسابقه دو تیم فوتبال استقلال و سایپا مشخص شدند.
بر این اساس امیرحسین صادقی و کریم انصاری‌فرد به علت سه کارته بودن از حضور در این مسابقه محروم هستند.

image_gallery

هوار ملامحمد:تشنه گلزنی با پیراهن استقلال هستم

به امید موفقیت آبی دلان در بازی فردا ..

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام رفقای آبی

مصاحبه پرويز مظلومي:
wunzokowkerh5x6j9ykt.jpg

سرمربي تيم استقلال گفت: پيش از بازي با النصر به يك برد روحيه‌ساز نياز داريم و به همين دليل بايد سه امتياز بازي مقابل سايپا را به دست بياوريم.
پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ با اشاره به اينكه بازي سايپا قبل از بازي با النصر است، اظهار كرد: پيش از بازي با النصر بايد به برد روحيه‌سازي دست پيدا كنيم و اين بازي، بازي سختي است. تيم سايپا و محمد مايلي كهن هميشه مقابل استقلال خوب بازي كرده‌اند اما خدا را شكر در اين هفته توانستيم چند جلسه‌اي در چمن طبيعي تمرين كنيم و كارهاي تاكتيكي‌مان را مرور كنيم.
وي با اشاره به تيم سايپا عنوان كرد: سايپا تيم شناخته شده‌اي است و ما نقاط مثبت و منفي اين تيم را بررسي كرده‌ايم. بازيكنان ما به سه امتياز اين بازي بسيار نياز دارند.
وي در ارتباط با برنامه فشرده ليگ گفت: پس از اين بازي بايد با النصر عربستان بازي كنيم. برنامه‌اي كه براي ما تنظيم شده، بسيار فشرده است و ما بايد نيروهايمان را تقسيم كنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم.
سرمربي استقلال افزود: براي اين بازي روي هوار ملامحمد حساب كرده‌ بوديم اما او امروز آسيب ديد و بايد ببينيم تا فردا وضعيتش چگونه خواهد بود. اميرحسين صادقي را هم به علت محروميت در اختيار نداريم. چند مصدوم هم داشتيم كه دكتر نوروزي آنها را به اين بازي رساند.
پرويز مظلومي درباره بازيكنان تيمش براي اعزام به عربستان گفت: تقريبا تمام بازيكنان ما مي‌آيند اما چند نفر از بازيكنان اصلي خود را در اختيار نداريم و آن نفراتي را كه در اختيار داريم با خودمان مي‌بريم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از عملكرد تيم خود راضي است يا خير گفت: بايد با شرايط، خودمان را وفق بدهيم. در اين چند وقت شرايط خوب نبود. مربي بايد ابزار داشته باشد تا كارهاي تاكتيكي انجام بشود اما در اين چند روزه ما نتوانستيم روي كارهاي تاكتيكي‌مان زياد كار كنيم ولي با همكاري مسئولان ورزشگاه صنايع دفاع اين مشكل حل شد و چند روزي است كه در زمين چمن تمرين مي‌كنيم. مربي بايد ابزار لازم را داشته باشد تا بتواند كارهاي تاكتيكي را انجام بدهد.
000000000000000000000000000000000000000000000000

آرزوی بازیکن سابق تیم ملی پشت میله های زندان
علی اکبریان:دوست دارم برایم یک دست گرمکن استقلال بیاورند
00000000000000000000000000000000000000000000000

عزيز محمدي از صدور ويزاي عربستان تيم‌هاي استقلال و ذوب آهن خبر داد و گفت: خوشبختانه ويزاي اين تيم‌ها از سوي كشور عربستان صادر شده و آن‌ها مي‌توانند طبق برنامه‌ريزي‌هايشان در موعد مقرر به اين كشور سفر كرده تا در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شوند.

3epkxavebnbymfvwcno8.jpg

محمدي :از شنبه با بازيكنان تمرين مي‌كنم
تيم مايلي كهن جنگنده است

آقایون بابت رای هم سپاس.:)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آرزوی بازیکن سابق تیم ملی پشت میله های زندان
علی اکبریان:دوست دارم برایم یک دست گرمکن استقلال بیاورند
00000000000000000000000000000000000000000000000

آقا حالمون گرفته شد ، بيچاره به چه روزی افتاده!:(
اميدوارم کارش رديف شه زودتر آزاد شه ،علی اکبريان رو اون قديم ها خيلی دوست داشتم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اره والا
خودم هم حالم گرفته شد.
انگار هنوز حکمش رو صادر نکردن و یه خبر هایی از تخفیف برا حکمش خوندم.
امیدوارم ختم به خیر بشه. بهر حال راه خوبی نرفته ولی خب واقعا حیفه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امروز نمیتونم بازی رو ببینم :(:(:(
امیدوارم امروز ببریم تا تیم یکمی از حاشیه ها فاصله بگیره

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اون اوانتاژ ندادن و دوباره ضعف داور باعث این مساوی شد حالا بیان اینم محروم کنن چی‌ حل می‌شه آخرش ! الکی‌ میگه میخواستم کارت بدم سوت زدم !
حیف شد !
با اینکه اعصاب نذاشت این بازی برام ولی‌ یه نکته خوش حال کننده داشت اونم این بود که وحید داره بازی به بازی بهتر میشه و برای من این نکته خیلی‌ خوش حال کننده بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازم دو امتیاز مفت دیگه تو تهران پر کردیم
دقیقا سایپا کپی برابر اصل مس بود و اومده بود ببازه. و ما بیخودی الملک بودیم.

تیم نه گرسنه بود و نه تشنه.

برهانی/ چیکار میکنی بچه!!!
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

به نظرم امیر ابادی امروز خوب بازی کرد. البته به نسبت همیشه.
یه مقدار هم بدشانس بودیم
امروز تعویضها خوب بود. کلا تیم خوب بود ولی مال بردن نبود. اعصاب خرابم
beee.gif

و نفرین به تو داور!!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این چه وضعشه ! 2 تا مساوی 4 امتیاز دود شد رفت
اینجوری باید خواب قهرمانی رو ببینیم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبریک میگم از بین رفتن این دو امتیاز رو به داور و اون عسکری &&*%^&

یه گل رو تو نیمه دوم یه گل هم به خاطر هندی که هند نبود نیمه اول از تیم گرفت.

همچنین باید تبریک گفت به مظلومی که من نمیدونم چرا فرهاد باید بشینه نیمکت و این ارش به درد نخور بازی کنه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
کسالت در نود دقیقه ..

twk04kh98sd2c6jtynd.jpg

متاسفانه تو این بازی هم عملکرد کسالت باری داشتیم ،دریغ از یک حمله با برنامه و همه جانبه . باز تو بازی با مس چند موقعیت خوب خاق شد که با بی دقتی مهاجمین به هدر رفت ولی تو این بازی فقط عملکرد دفاع و دروازه بان خوب بود مخصوصا حنیف که دفاع رو خوب بسته بود

به امید عبور از این بحران و کسب پیروزی در عربستان ..

A0971250.jpg

مظلومي: هرگز براي پيروز شدن جباري و كوشكي را نمي‌بخشم

A0900772.jpg

طالب‌لو: از هواداران مي‌خواهيم صبور باشند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نبینم تاپیک بره پایین .. ؟؟! :eek:

A0334975.jpg

پورحيدري: بايد به قانون انگشت‌نگاري عربستان احترام بگذاريم

اقای پورحیدری عزیز ؟ حالا آیا این قانون برای تمام کشور ها اجرا میشه یا فقط برا ایرانیاس ؟؟ :eek:
اگه من کاره ای بودم حتما تیم رو برمیگردونم ؟؟ یعنی چی انگشت نگاری فوتبالیست های ایرانی ؟؟
من نمیدونم ما که هی و هی مشت محکم به دهان همه یاوه گویان میکوبیم ! چرا یکبار برای تلافی هم شده از این عربستانی ها تو فرودگاه انگشت نگاری نمیکنن تا حساب کار دستشون بیاد ؟؟! :hmm:

A0800218.jpg

داور ژاپني ديدار استقلال و النصر را قضاوت مي‌كند
شكايت استقلال از شركت هواپيمايي و اولين تمرين در زمين الشباب

A1026479.jpg

ورود همزمان استقلال و ذوب‌آهن به رياض و همسايه شدن مظلومي با ابراهيم‌زاده

A0976191.jpg

برنامه تمريني استقلال در عربستان مشخص شد

عزیزم ؟! گلم ؟! ما سه تا رو کجا میبری تصدقت ؟؟! :) :
خلعتبري: خوشحالم پيشنهاد كاشاني و بازيكنان استقلال را نپذيرفتم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نبینم تاپیک بره پایین .. ؟؟! :eek:

استقلا‌لي‌ها چهارشنبه به زيارت خانه خدا مي‌روند

A1018853.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس،اعضاي تيم استقلال پس از بازي با النصر براي زيارت خانه خدا راهي مكه خواهند شد.قرار است كاروان آبي پوشان صبح روز چهارشنبه به مدينه رفته و از آنجا با اتوبوس به مكه بروند.استقلالي‌ها بلافاصله پس از زيارت خانه خدا به جده مي آيند و با پرواز مستقيم به امارات راهي تهران مي‌شوند.

* كادر فني تيم استقلال براي بازيكنان اين تيم با آناليز فيلم بازي النصر نقاط قوت و ضعف اين تيم عربستاني را تشريح كردند.
استقلال روز سه شنبه در دومين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه ملك فهد رياض به مصاف النصر عربستان مي‌رود.

هوار ملامحمد: تمام تلاش ما برای کسب امتیاز در عربستان است

image_gallery

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوار ملامحمد انگیزه زیادی دارد تا بتواند برای تیم مثمرثمر باشد. گفت و گویی با او ترتیب دادیم که می‌خوانید؛
* شنیدیم در عربستان هواداران زیادی داری و همه تو را می‌شناسند؟
خب من فقط در لیگ عراق بازی نکردم و در چند کشور مختلف دیگر عربی هم تیم داشتم. به خاطر همین مردم من را می‌شناسند. در این چند روز هم خیلی به من ابراز محبت کردند. البته خوشحالم که در استقلالی بازی می‌کنم که در آسیا خیلی خوب شناخته شده است.
جدا از من، استقلال را هم همه به عنوان تیم پرافتخار می‌شناسند تا همین مسئله خوشحالی من را هم در پی داشته باشد.
* پس از اینکه در استقلال هستی رضایت داری؟!
مگر می‌شود رضایت نداشته باشم. استقلال تیم خوب و قوی است و من خوشحالم که در این تیم بازی می‌کنم قول می‌دهم بهترین بازی‌هایم را با پیراهن آبی انجام دهم.
* مصدومیتت رفع شد؟! برای بازی با النصر مشکلی نداری؟!
خوشبختانه با تلاش‌های کادر پزشکی مصدومیتم رفع شد تا به بازی النصر برسم. مشکلی برای این بازی ندارم تا در صورت صلاحدید کادر فنی برای استقلال بازی کنم.
* چه پیش‌بینی از این بازی داری؟
بازی که بازی آسانی نیست. النصر یک تیم قوی و پرمهره است. آنها وقتی در زمین پاختاکور به تساوی رسیدند حتما می‌توانند برای ما دردسرساز باشند. به خاطر همین ما کار سختی مقابل آنها داریم.
* فکر می‌کنی بتوانید با امتیاز به تهران برگردید؟!
نمی‌دانم. ما تمام تلاشمان را برای کسب امتیاز انجام می‌دهیم برای این بازی هم خیلی کار کردیم خوشبختانه روحیه تیم خوب است و همه بچه‌ها آماده این بازی هستند تا با تلاش هم بتوانیم به امتیاز برسیم.
* خودت چه انگیزه‌ای برای این بازی داری؟!
اگه به میدان رفتم تمام تلاشم را می‌کنم تا یکی از بهترین بازی‌ها را به نمایش بگذارم. دوست دارم برای استقلال مثمرثمر باشم. حالا فرقی نمی‌کند با پاس گل یا گل به استقلال کمک کنم مهم این است که برای تیم مفید باشم.

غلامحسین مظلومی: دفاع محکم و حملات با برنامه، رمز برد در ریاض است

image_gallery

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، استقلال باید خوب دفاع کند و دل به ضد حملات ببندد. این حرف غلامحسین مظلومی است. پیشکسوت و عضو کمیته فنی استقلال ابراز امیدواری کرد آبی‌ها با دست پر به تهران برگردند. گفت‌و‌گویی با مظلومی داشتیم.
* بازی استقلال و النصر را چطور می‌بینید؟
النصر تیم قوی و خوبی است. آنها خط حمله خوبی دارند، اما در دفاع ضعیف هستند. دروازه‌بان النصر می‌تواند پر اشتباه باشد به خاطر همین استقلالی‌ها اگر قدر فرصت‌ها را بدانند حتما به پیروزی می‌رسند.
* استقلال باید چه بکند که در این دیدار موفق باشد؟
دفاع محکم و حملات با برنامه رمز پیروزی استقلال در این دیدار است. آبی‌ها اگر بازی را بسته نگه دارند و دل به ضد حملات ببندند می‌توانند در این دیدار سربلند باشند. استقلال با داشتن مهره‌های خوبی که دارد، می‌تواند در این دیدار موفق باشد.
* مساوی هم می‌تواند نتیجه خوبی باشد؟!
دقیقا همین‌طور است. تساوی در عربستان چیزی کمتر از برد نیست استقلال اگر با امتیاز به تهران برگردد خیلی خوب است و شانس صعودش بالا می‌رود.
* عرب‌ها اصولا به دنبال جنگ روانی و بازی هستند، آبی‌ها باید چه کار کنند که تحت تاثیر این جو قرار نگیرند؟!
کادر فنی باید از لحاظ روحی و روانی بچه‌ها را آماده این بازی کنند. استقلالی ها اگر نظم و انضباط را رعایت کنند و با آرامش در زمین ظاهر شوند هرگز تحت تاثیر جنگ روانی عرب‌ها قرار نمی‌گیرند.
* مهاجمان استقلال در چند بازی اخیر در گلزنی ضعیف نشان داده‌اند. مشکل گلزنی آبی‌ها چطور حل می‌شود؟!
مهاجمان استقلال باید استرس را کنار بگذارند. آنها اگر آرامش داشته باشند و در زمین دقت نظر بیشتری به خرج بدهند حتما مشکل گلزنی‌شان حل می‌شود. چارچوب‌شناسی در این دیدار خیلی می‌تواند مهم باشد.
* صحبتی اگر مانده بفرمایید ...!!
صحبتی که نیست. فقط امیدوارم استقلال در این دیدار موفق باشد. پیروزی و سربلندی تیم همه ما را خوشحال می‌کند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

این مصاحبه هوار رو در یک سایت دیدم ، نکات جالب و البته عجیبی در اون بود گفتم اینجا بزارمش دوستان استقلالی هم مطالعه کنند.

هوار محمد : با باشگاه آیل قبرس قرارداد دارم!

از اختلاف با مدیران پرسپولیس تا پیوستن به استقلال و مصاحبه هایی که از قول «هوار ملا محمد» درج می شود، این بازیکن را بیشتر از سایر خارجی های حاضر در لیگ برتر مورد توجه و البته انتقاد رسانه ها قرار داده است.

در این مصاحبه بازیکن مذکور برای نخستین بار توانسته بدون دخالت مترجم، حرف هایش را با خبرنگار در میان بگذارد. مترجم هایی که بعضا بر اساس مصالح، حرف ها را کم یا زیاد می کنند. به همین دلیل توصیه می کنیم این مصاحبه تفصیلی را تا پایان مرور کنید.

اشاره: با دروازه بانی در منطقه «حی الصدام» شهر موصل فوتبال را شروع کرد؛ بعد از آن به تیم محلی نینوای شمالی رفت و سپس توسط یکی از دوستانش بنام «صابر العسلی» به تیم جوانان باشگاه موصل پیوست تا فوتبال را بصورت رسمی شروع کند. نقطه عطف زندگی ورزشی «هوار محمد» پذیرفته شدن در تست فنی باشگاه نیروی هوایی عراق بود؛ روزی که «عمو بابا» مربی فقید و بیاد ماندنی فوتبال عراق، بازی هوار را تأیید کرد و از وی خواست تا بعد از دریافت رضایت نامه از باشگاه موصل به بغداد برگردد و در باشگاه معروف نیروی هوایی عضو شود. بعد از آن بود که گوش چپ سریع اهل کردستان عراق در مسیر پیشرفت قرار گرفت و بازی در تیم ملی، قهرمانی جام ملت های آسیا، بازی و گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا و چندین قهرمانی در رده باشگاهی کشورهای مختلف را تجربه کرد.

«هوار محمد» طی مدت کوتاهی که در فوتبال ایران حضور داشته، به اندازه تمام دوران ورزشی اش با مسائل حاشیه ای درگیر بوده و هست. حاشیه هایی که خیلی از منتقدین وی را در آن ها مقصر می دانند اما بازیکن فعلی استقلال تهران، نظر دیگری دارد.

گفت و گوی مفصل ما با ستاره محبوب عراقی ها که به وی لقب «عقرب سفید» داده اند را بخوانید.

یک سئوال برای کسانی که هوار را قبل از حضورش در فوتبال ایران می شناسند وجود دارد؛ چرا بازیکنی که در عراق به تعصب مشهور است، در ایران تبدیل به یک بازیکن خبرساز و پرحاشیه شده است؟!

این سئوال برای خودم نیز وجود دارد. سابقه ورزشی من کاملا روشن است. از بازی در لیگ عراق گرفته تا فوتبال حرفه ای در قطر و امارات و حضور در قبرس و بازی در لیگ قهرمانان اروپا و سال ها عضویت در تیم ملی؛ هیچ زمانی پیش نیامد که مشکلی درست کنم و همیشه به تعهداتم عمل کرده ام. متأسفانه زمان حضورم در پرسپولیس مشکل کوچکی پیش آمد اما آن را بزرگ کردند و بعد از آن بود که هر چه خواستند در موردم گفتند و نوشتند.

اما یک مشکل کوچک که این همه جنجال به دنبال خود نمی آورد؟!

من جنجالی ایجاد نکردم. یک بار در بازگشت به ایران تأخیر داشتم و در بازی با سپاهان غایب بودم. بلافاصله جلسه ای با رئیس باشگاه پرسپولیس برگزار کرده و دلیل غیبتم را توضیح دادم و به کاشانی گفتم اهل دروغ گفتن نیستم؛ اگر دلایل غیبتم را باور نمی کنید حاضرم به کلام الله قسم بخورم که تعمدی در تأخیرم نداشته ام. وی حرف هایم را شنید و در نهایت گفت مشکلی وجود ندارد؛ به فکر جام حذفی باش و به قهرمان شدن پرسپولیس کمک کن تا بعد از فینال جام حذفی حق و حقوقت را پرداخت کنیم.

و طلبت پرداخت شد؟

نه تنها طلب 150 هزار دلاری ام را ندادند که حتی پاداش قهرمانی جام حذفی را از من دریغ کردند. به آقای کاشانی گفتم درست است که قرارداد رسمی دارم و می توانم از شما شکایت کنم اما اهل جار و جنجال نیستم؛ نه شکایت می کنم و نه مصاحبه ای انجام می دهم اما قانونا و شرعا به گردن شما حقی دارم. اگر حقم را ندهید، خدا بین من و شما قضاوت خواهد کرد. بعد از آن رفتم عراق و کلمه ای هم حرف نزدم اما متأسفانه مدیران پرسپولیس نه تنها حق و حقوقم را نادیده گرفتند که شروع به مصاحبه کردن و تهدید به شکایت علیه من کردند.

شما هم بیکار ننشستی و به محض بازگشت به ایران، از خجالت آن ها درآمدی و گفتی در مسابقه دربی از پرسپولیسی ها انتقام خواهی گرفت!

به هر چه اعتقاد دارید حاضرم قسم بخورم من اصلا زبان فارسی را بلد نیستم که بخواهم مصاحبه ای انجام بدهم. از زمان حضورم در استقلال، تنها یک بار در روز عقد قراردادم خبرنگاران تلویزیون ایران آمدند و یک مصاحبه چند دقیقه ای در محل باشگاه استقلال به کمک مترجم با من انجام دادند که در تلویزیون پخش شد. متأسفانه در این مدت می دیدم مصاحبه هایی از زبان من چاپ می شود و مثلا می نویسند که در دربی جواب پرسپولیسی ها را می دهم و با گل زدن انتقامم را می گیرم و حرف های دیگری که حتی یک بازیکن کم تجربه نیز بر زبان نمی آورد؛ چه برسد به بازیکنی که هفت سال در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی به شکل حرفه ای بازی کرده است. من یک فصل عضو باشگاه پرسپولیس بودم؛ با همه بازیکنان و مربیانش رفاقت کردم و از هوادارانش نیز به جز محبت و احترام چیزی ندیدم. چطور می شود به پرسپولیسی ها بی احترامی کنم؟ اگر من بخواهم علیه پرسپولیسی ها حرف بزنم، استقلالی ها پیش خودشان چه می گویند؟ آیا نمی گویند این بازیکن فردا که از تیم ما رفت، حتما علیه استقلال هم مصاحبه خواهد کرد؟!

یعنی می خواهی بگویی هیچ مشکلی با باشگاه پرسپولیس نداشتی؟!

توضیح دادم که فقط با رئیس باشگاه پرسپولیس آن هم در یک مورد مشکل داشتم. این مشکل را هم در اتاق دربسته و چهره به چهره به آقای کاشانی گفتم و در نهایت وی را به خدا واگذار کردم و بعد از آن رفتم و حرفی نزدم. نمی دانم چه کسانی و به چه دلیلی از قول من علیه پرسپولیسی ها مطلب می نویسند.

چرا از طریق باشگاه استقلال و مدیر برنامه هایت پیگیر موضوع و مطالب مذکور نمی شوی؟

مدیر برنامه هایم یک ایرانی مقیم کشور کاناداست و در ایران حضور ندارد. از مسئولان باشگاه استقلال هم درخواست کرده ام برای چنین مطالبی پیگیری لازم را انجام دهند. خواهش می کنم بنویسید که هوار ملا محمد هیچ فردی تحت عنوان مدیر برنامه یا مترجم در ایران ندارد که بخواهد از قول من مطالبی به روزنامه ها بدهد. همان روز اول به مدیران باشگاه استقلال تأکید کردم که من شخصا پیگیر مشکلاتم می شوم تا اجازه ندهم مشکلاتی همانند جریانات پرسپولیس برایم تکرار شود. به افرادی هم که در یکی-دو سال گذشته پیگیر کارهایم در ایران بودند، دستمزدشان را تمام و کمال پرداخت کردم و گفتم اگر می خواهید من راحت باشم و در آرامش زندگی کنم، اجازه بدهید تنها باشم و مشکلاتم را شخصا برطرف کنم.

آیا با باشگاه استقلال در این مدت مشکلی نداشته ای؟

من آدمی نیستم که دنبال ایجاد مشکل باشم. در زمان حضورم در پرسپولیس هم به غیر از یک نوبت تأخیر در بازگشت از عراق مورد دیگری نداشتم؛ خدا را شکر تا کنون در استقلال برایم مشکلی پیش نیامده؛ باشگاه به تعهداتش عمل کرده و من نیز بدون هیچ مشکلی در تمرینات و مسابقات حاضر می شوم. فکر کنم یکی از دلایلش اینست که خودم پیگیر کارهایم هستم. باز هم تکرار می کنم در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی حتی یک مورد اختلاف با باشگاه هایم نداشتم و فقط در ایران با چنین مواردی روبرو شدم.

اما در ایران خیلی ها اعتقاد دارند بازیکنان عراقی چندان تابع نظم نبوده و به مفاد قراردادهایشان و مسائل انضباطی پایبند نیستند.

اگر این طور بود که باید بازیکنان عراقی در سایر کشورها هم مشکل ساز می شدند در حالی که چنین چیزی نیست. من اتفاقا نظر دیگری دارم؛ در ایران نه تنها بازیکنان عراقی که اکثر بازیکنان خارجی با باشگاه ها به مشکل می خورند. بعنوان مثال در همان باشگاه پرسپولیس آیا فقط هوار دچار مشکل شد یا اغلب بازیکنان خارجی با مواردی روبرو بودند و کار به فسخ قرارداد کشید؟! در مدت حضورم در ایران بارها دیده یا شنیده ام که بازیکنان خارجی با باشگاهشان دچار اختلاف شده اند.

یعنی اعتقاد داری که باشگاه های ایرانی در این اتفاقات مقصرند؟!

مهم ترین دلیل ایجاد مشکلات، عدم اجرای مفاد قرارداد از سوی باشگاه هاست. هر قراردادی دو طرف امضاء کننده دارد؛ همانطور که بازیکن تعهداتی دارد، باشگاه هم موظف به انجام تعهداتی است. در اینجا اگر بازیکن در یک جلسه تمرین که جزو تعهدات قانونی وی است غیبت داشته باشد، به شدت مورد انتقاد باشگاه و مطبوعات قرار می گیرد اما اگر باشگاه در پرداخت مبلغ قرارداد کوتاهی کند، همه چیز خیلی عادی تلقی می شود و بازیکن حق اعتراض نخواهد داشت. من می گویم وقتی باشگاه زیر قراردادی را امضاء کرده که در آن نوشته شده مبلغ قسط اول باید در زمان امضای قرارداد پرداخت شود، اگر پرداخت نکنند این قرارداد از اعتبار قانونی ساقط است. شاید بازیکنان گمنام از برخی کشورها بیایند اینجا تا یک مبلغی بگیرند حتی اگر بازی نکنند و صدایشان هم در نیاید، اما من یا اکثر بازیکنان عراقی که در ایران بازی می کنند، بازیکنان ملی پوش هستند و نمی توانند با این مسائل کنار بیایند.

اما از هوار که وضع مالی مناسبی دارد و دارای تجربه بالایی نیز هست، انتظار می رود با باشگاه هایی نظیر استقلال و پرسپولیس که مردمی هستند و طرفداران زیادی دارند، تعامل و همکاری بیشتری داشته باشد.

این انتظار منطقی است اما به شرطی که صداقت بین طرفین وجود داشته باشد. اگر رئیس باشگاهی که در آن عضویت دارم، بیاید با صراحت بگوید که الان پول در حساب باشگاه نداریم و طلبت را 10 روز یا 15 روز دیرتر پرداخت می کنیم، با کمال میل قبول می کنم اما اگر حقیقت را نگوید، نمی توانم کوتاه بیایم. اینکه هر روز بگویند فردا صبح بیا باشگاه تا پولت را بدهیم و روز بعد هم وعده پس فردا را بدهند و این داستان هر روز ادامه پیدا کند، اعصابم را بهم می ریزد و نمی توانم روی تمریناتم تمرکز کنم. اینجا بحث حق و حقوق مطرح است و بازیکنی که از یک کشور دیگر می آید این حق را دارد که طبق قرارداد حقوقش را مطالبه کند.

تفاوت اساسی بین باشگاه های قطر و امارات که در آن ها حضور داشتی را با باشگاه های ایرانی در چه می بینی؟

در العین امارات و الخور قطر همان روز اول نیمی از مبلغ قراردادم را نقد پرداخت کردند؛ این موضوع برای تمام بازیکنان خارجی وجود داشت. در روز نخست هر ماه مبلغ مربوط به حقوق ماه قبل را به حساب بازیکن واریز می کردند. منزل و ماشین نیز در روز امضای قرارداد تحویل بازیکنان خارجی می شد؛ امکانات و اردوها نیز فوق العاده عالی بود و طبیعتا در آن جا بازیکن دلیلی برای فکر کردن به چیزی غیر از فوتبال ندارد. اگر هم بازیکن خارجی کوچکترین مورد انضباطی یا افت فنی داشته باشد، بلافاصله مورد مواخذه و انتقاد قرار می گیرد یا با جرایم سنگین و حتی فسخ قرارداد روبرو می شود. در رابطه با لیگ ایران و وضعیت امکانات باشگاه ها و سایر موارد خودتان قضاوت کنید تا به نتیجه برسید.

قبل از اینکه به ایران بیایی، به قبرس رفتی، پنج روز آن جا بودی و ضمن عقد قرارداد با باشگاه آیل لیماسول در تمرین آن تیم شرکت کردی. حتی مراسم معارفه ات نیز انجام شد و در نهایت بدلیل عدم صدور آی تی سی از سوی فدراسیون فوتبال ایران به تهران برگشتی و با استقلال شروع به کار کردی! تصاویر حضورت در تمرین و جلسه معارفه ات در قبرس نیز موجود است ولی دوست دارم خودت با صراحت درباره این موارد توضیح بدهی.

این موارد را انکار نمی کنم. من همین الان هم تحت قرارداد باشگاه آیل لیماسول هستم؛ قراردادی به مدت یک سال و نیم با آیل امضاء کردم و می خواستم در قبرس به فوتبالم ادامه دهم ولی چون مدیر برنامه هایم با استقلال قراردادی تا پایان فصل امضاء کرده بود، مجوز بازی ام برای قبرس صادر نشد. از آن طرف رئیس باشگاه آیل اجازه حضورم در ایران را نمی داد اما خوشبختانه با وساطت «استاد فریدی» رئیس عراقی باشگاه آپولون قبرس که در فوتبال آن کشور فردی مورد احترام است، مشکلم بصورت موقت برطرف شد. وی توانست رضایت مسئولان آیل لیماسول را جلب کند تا من به ایران بیایم و تا پایان فصل در خدمت استقلال باشم.

یعنی حضور پر سر و صدای هوار در ایران و استقلال تهران موقتی است و در پایان فصل به قبرس باز می گردی؟!

قرارداد فعلی ام با استقلال تا پایان لیگ امسال است. بعد از آن طبق قانون بازیکن باشگاه آیل قبرس هستم؛ اگر بخواهم در استقلال بمانم یا به هر تیم دیگری بروم، مجبورم از باشگاه آیل رضایت نامه بگیرم. کسی از آینده خبر ندارد و دوست ندارم فکرم را مشغول این موضوع کنم؛ فعلا بازیکن استقلال هستم و برای فصل آینده هم خدا بزرگ است.

وضعیت تیم استقلال تهران در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، خصوصا بازی با النصر سعودی را چگونه می بینی؟

در دو بازی خانگی مقابل مس کرمان و سایپا توپ هایمان گل نشد و امتیازات را حرام کردیم! اما شرایط بازی با النصر فرق دارد؛ همه بازیکنان مصمم هستند تا در این مسابقه نتایج قبلی را جبران کنند و انشاالله برابر النصر بازی خوبی ارائه می دهیم و نتیجه مطلوبی می گیریم.

بعد از این بازی و مسابقه مقابل صبای قم، دربی تهران از راه می رسد. مسابقه ای که تأکید می کنی تا کنون حرفی درباره آن نزده ای؛ اکنون نظرت را بیان کن.

بازی های دربی در تمام نقاط جهان از حساسیت و اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ این مسابقه ایست که هواداران فوتبال در ایران می توانند از آن لذت ببرند. مهم ترین موضوع در دربی، رعایت بازی جوانمردانه و احترام بازیکنان دو تیم به طرف مقابل است تا بتوانند تماشاگران حاضر در ورزشگاه و آن ها که از تلویزیون بازی را می بینند را از دیدن یک مسابقه فوتبال زیبا خوشحال کنند. فوتبال بهرحال برد و باخت دارد و مهم اینست که حرمت ها حفظ شود.

با این تفاصیل باید منتظر باشیم که به رسم معمول در فوتبال ایران، برای علی دایی و نیمکت پرسپولیس دسته گل ببری؟!

اگر لازم باشد حتما همین کار را می کنم. من نه با علی دایی و نه با هیچ یک از پرسپولیسی ها کدورتی ندارم.

و حالا بدون تعارف؛ آیا دوست نداری در دربی گل بزنی؟!

ولله هر بازیکنی در هر مسابقه ای که وارد میدان می شود، حتی اگر مسابقه عادی و کم تماشاگر باشد دوست دارد برای تیمش گل بزند. طبیعتا هم من و هم سایر بازیکنان هر دو تیم دوست دارند گلزنی کرده و هوادارانشان را خوشحال سازند، در نهایت هم باید ببینیم خدا چه می خواهد و این شانس را نصیب چه بازیکنی می کند.

هوار ملا محمد در فوتبال حسرت چه چیزی را می خورد؟

حسرت نرفتن به جام جهانی! من در کشورهای مختلف بازی کرده و چندین قهرمانی را در عراق، لبنان، قبرس و ایران تجربه کرده ام؛ با تیم ملی عراق قهرمان آسیا شده ام، در لیگ قهرمانان اروپا بازی کردم و گل زدم اما مثل دیگر همبازیان فعلی ام در تیم ملی عراق حسرت بازی نکردن در جام جهانی را می خورم. امیدوارم به جام جهانی 2014 صعود کنیم و بعد از بازی در آن مسابقات از دنیای فوتبال خداحافظی کنم.

و چه موضوعی بیشتر باعث ناراحتی ات می شود؟

از دروغ و همچنین زیر سئوال بردن شخصیت ورزشی ام خیلی آزرده می شوم. در خانواده ای بزرگ شدم که همه کردستان عراق آن ها را به خوبی می شناسند؛ پدرم جزو بزرگان عشیره زیباری و جایگاه خودم نیز بین مردم کشورم مشخص است. به همین دلیل وقتی می بینم یا می شنوم که به من تهمت بی نظمی می زنند یا از زبانم علیه دیگران حرف های نادرست می نویسند و از قول من به افراد دیگر بی احترامی می کنند خیلی ناراحت می شوم.

به کردستان عراق اشاره کردی. خیلی از احزاب جدایی طلب آن ایالت بدلیل آنکه پرچم کردستان را در میادین بین المللی حمل نمی کنی؛ انتقادات شدیدی را متوجه شما می کنند و حتی مدتی در شبکه های ماهواره ای از مردم کردستان می خواستند که هوار را بایکوت کنند اما مردم برعکس آن عمل کردند و یک بار هنگام حضورت در سلیمانیه و شهر رانیه، با استقبالی روبرو شدی که برای فوتبالیست عراقی دیگری سابقه نداشته است. در این رابطه توضیح بده.

بله این مشکلات وجود داشت. خوب من نماینده تمام مردم عراق در میادین بین المللی هستم و نمی توانم پرچم ایالت کردستان یا احزاب خاص را حمل کنم؛ حتی اگر بخواهم نیز قوانین بین المللی فوتبال و فیفا چنین اجازه ای به من نمی دهد. بهرحال همه می دانند که من یک کرد اهل کردستان هستم و نام خانوادگی ام «زیباری» نیز کاملا مشخص است و حمل پرچم زادگاهم کردستان برایم افتخار است اما آن ها باید بپذیرند زمانی که هوار برای تیم ملی عراق بازی می کند، نماینده تمام ملت عراق است نه فقط نماینده کردستان! خبرنگاران روزنامه های کرد زبان نیز بارها در این باره از من سئوال می کردند و در نهایت از آن ها خواهش کردم که دیگر از من نپرسند چرا پرچم کردستان را در میادین بین المللی حمل نمی کنم!

و به همین دلیل نقشه عراق را روی بازوی راستت حک کرده ای؟! خصوصا که در کنار یونس محمود و نشأت اکرم محبوب ترین فوتبالیست ها بین مردم عراق هستی و همیشه دیده می شود که در مناطق محروم بین بچه های فقیر حاضر می شوی و با آن ها فوتبال بازی کرده یا برایشان مدارس فوتبال راه اندازی می کنی.

خوب من هر چه دارم از مردم عراق است و عاشق همان مردمی هستم که مرا دوست دارند و ابراز محبت می کنند. امیدوارم کشورم رنگ آرامش را بخود ببیند و مردم بتوانند احساس امنیت کنند.

در پایان این مصاحبه، دوست داری بیشتر کدام پیام را به جامعه فوتبال ایران برسانی؟

باز هم خواهش می کنم روی این مسأله خیلی تأکید کنید که هوار در ایران مدیر برنامه، مترجم، سخنگو یا نماینده ای ندارد و علیه هیچ شخصی یا باشگاهی هم مصاحبه نکرده است. به خبرنگاران ایرانی هم بگویید! که حرف سایر اشخاصی که از قول هوار صحبت می کنند را نپذیرند و آن ها را باور نکنند!

بهرحال این یک گفت و گوی ضبط شده است؛ قطعا پیامت را به فوتبالدوستان ایرانی خواهیم رساند و فایل صوتی صحبت هایت نیز محفوظ خواهد ماند. اگر حرف دیگری مانده است عنوان کن.

از همه تماشاگران چه استقلالی و چه پرسپولیسی که در مدت زمان حضورم در ایران به من محبت داشتند، تشکر می کنم و امیدوارم سال جدید برایشان پر از برکت باشد.

منبع

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر همه.

اقا فرزاد دیگه نمیره اقا. قول

در مورد هوار دو تا نکته بگم
:دی راستش به هوار نمیاد اینطوری حرف بزنه/ حالا بزنه هم بیشتر بهش نمیاد اهل عمل کردن به این حرفها باشه. کلا این عراقی ها پیچ هستند. یکی و دو تا هم نیستند / همه همین مدلی هستند. من هر بار اینها بدقولی میکنند یاد ائمه میوفتم که چقدر از بدقولی این ملت متحمل ضرر شدند . کلا نسل اند نسل بزن زیرش بودند. :دی شایدم من خیلی بد بینم.

ولی یه چیزی در موردش بگم. من زمانی که تو پرسپولیس بود و یا تیم ملی عراق خیلی تو بازیش خورد نمیشدم. و حقیقتش اونو یه بازیکن معمولی و رو به بالا میدونستم. ولی اخیرا دو تا بازیش رو از نزدیک تو ازادی دیدم و خلاصه اینکه به چشم خریدار خیلی فرق داره. بسیار بازیکن خوش فکر و باهوشیه. تغیر منطقه عالی و پاسهای دقیق و البته حرکتهاش تو فضاهای خالی خیلی خوبه. جدا بازیکن خوبیه و حیفه که استقلال از دست بدهدش. همین الان وقتشه که با اون باشگاه قبرسی وارد مذاکره بشن و دائم بخرندش.

اینم یه آهنگ آبی. اس اسی دستها بالا از مهدی کبریا. باحاله/ مخصوصا اونجا که درباره دربی ها و حریفه رقیب میخونه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
pxjs7x3gnv8dc8is2.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي برد به عربستان آمده‌ايم و هدفمان كسب سه امتياز است.

zd0c6klap99hjpsehts.jpg
پرويز مظلومي در نشست خبري قبل از بازي با النصر در حضور شبكه‌هاي العربيه و الجزيره و روزنامه‌هاي مختلف در مورد بازي تيمش با النصر گفت: اين بازي براي هر دو تيم بسيار حساس است زيرا هر دو تيم بازي اول خود را مساوي كرد‌ه‌اند. ما در خانه اين نتيجه را گرفته‌ايم و النصر خارج از خانه.

وي افزود: فيلم بازيهاي النصر را ديده‌ايم. اين تيم با اينكه در بازي قبل در ليگ باخته ولي تيم خوبي است. نقاط ضعف و قوت النصر را به خوبي مي‌شناسيم و با توجه به اينكه دو امتياز را در بازي اول از دست داديم بايد در اين بازي جبران كنيم و سه امتياز را از آن خود كنيم.

مظلومي با اشاره به تيمهاي هم گروه استقلال اظهاركرد: هر 4 تيم اين گروه مدعي هستند و شانس صعود دارند. نمي‌شود پيش‌بيني كرد كه كدام دو تيم صعود خواهند كرد. در بازي قبل مقابل السد به دليل اينكه اين تيم از پلي آف به اين رقابتها راه پيدا كرده بود فكر نمي‌كرديم كه قوي باشد اما ديديم كه بسيار خوب بازي كرد.

وي ادامه داد: در اول فصل در تيم حضور نداشتيم و به همين دليل فرصت زيادي براي بستن تيم نداشتيم.

سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار الحياه كه تلاش داشت بگويد در بازي قبلي استقلال در خط دفاعي مشكل داشت ،عنوان كرد: هر مربي تلاش مي‌كند ضعف‌هاي تيمش را برطرف كند. در بازي اول به دنبال برد بوديم و تمام تلاشمان اين بود كه سه امتياز مسابقه را كسب كنيم به همين خاطر دفاع ما باز بازي مي‌كرد و اگر السد فرصت گلزني به دست مي‌آورد به اين دليل بود.

سرمربي تيم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار الجزيره اسپورت كه پرسيد تا به حال فكر كرده‌ايد بدون مجيدي چه كار خواهيد كرد؟ گفت: در تيم ما بازيكن‌هايي مانند مجيدي زياد هستند و خيلي‌ها مثل او توانستند به ما كمك كنند. ما در بازيهاي زيادي مجيدي را در اختيار نداشتيم و بدون او هم بازي كرديم.

پرويز مظلومي درپايان گفت: پنج بازيكن خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم اما براي برد به عربستان آمده‌ايم و هدفمان كسب سه امتياز است.
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال يكي از پرافتخارترين تيم‌هاي آسياست و ما براي انجام يك بازي جوانمردانه و برد، به عربستان آمده‌ايم.
gfu25m5rl44myjvj8i.jpg
وحيد طالب‌لو كه به عنوان بازيكن در نشست خبري قبل از بازي استقلال با النصر شركت كرده بود، در مورد تيمش گفت: ما تيم استقلال هستيم و يكي از پرافتخارترين تيمهاي آسيا. شناخت خوبي از بازيكنان النصر داريم. بازي در كشور عربستان هميشه مشكل بوده اما اين دليل نمي‌شود كه بازي را نبريم.

وي افزود: ما به عربستان آمده‌ايم تا يك بازي جوانمردانه را به نمايش بگذاريم و سه امتياز بازي را به دست بياوريم.

طالب لو در پايان با اشاره به مهاجمان تيم النصر عربستان گفت: از مهاجمان النصر شناخت خيلي خوبي دارم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ممنون از ساسان عزیز و درود بر جواد اس اسی یه خودمون

ظاهرا امروز فرهاد مجیدی رو هم نداریم :( امیدوارم کارها گره نخوره و 3 امتیاز این بازی مهم رو بگیریم

به امید موفقیت اس اس تو بازی امروز ..

جلسه توجيهي مظلومي و حضور احتمالي ابراهيم‌زاده در ديدار استقلال

A1026479.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از رياض، در صورتي كه شرايط و برنامه‌هاي تيم ذوب‌آهن اجازه دهد، منصور ابراهيم‌زاده فردا در ورزشگاه ملك فهد ديدار تيم‌هاي استقلال و النصر عربستان را از نزديك تماشا خواهد كرد. البته حضور سرمربي ذوب‌آهن منوط به برنامه‌هاي اين تيم خواهد بود.

* كادر فني تيم استقلال ساعت 18:30 به وقت تهران يك جلسه توجيهي را براي بازيكنان تيمش در نظر گرفته است.

* ديدار استقلال و النصر عربستان در ورزشگاه زيباي ملك فهد شهر رياض درحالي برگزار مي‌شود كه مردم رياض اعتقاد دارند چيزي نزديك به 70 هزار نفر فردا در ورزشگاه از تيم النصر حمايت مي‌كنند. البته تعدادي از شيخ‌هاي عربي با تهيه بليت و توزيع رايگان بين مردم قصد دارند مردم را به ورزشگاه بكشانند.

* هتل تيم استقلال تا ورزشگاه ملك فهد تنها 20 دقيقه فاصله زماني دارد اما طبق قانون آبي‌پوشان 90 دقيقه قبل از بازي در ورزشگاه حضور پيدا خواهند كرد.
ديدار تيم‌هاي النصر عربستان و استقلال ايران فردا ساعت 20:30 به وقت رياض و 21 به وقت ايران در ورزشگاه ملك فهد برگزار مي‌شود.
ذوب‌آهن هم چهارشنبه شب برابر الشباب به ميدان مي‌رود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا