• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

david-a26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درود به همه دوستان

تبریک میگم به همه این برد شیرین رو .. بهترین بازی بود که از استقلال دیدم عالی بودن بسیار تکنیکی و پاسکاری هاشون فوق العاده بود .. کنترل همه چی دست بچه ها بود خیلی خونسرد به همدیگه پاس میدادن مخصوصا جباری که به حق بازیکن بزرگی است.

:heart::heart::heart:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اینم جداول لیگ که همه در تسخیر آبی دلان هستش .. :cool:

mh7658alpgqzfmtvdz.jpg

v725q0nbt3t5fdd2tzq.jpg

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
574200911_orig.jpg

آندرانیک تیموریان در گفتگو با شبکه ایران

من این برد را به روح ناصر حجازی و خانواده اش تقدیم می کنم. فکر می کنم خانواده حجازی بازی را دیدند و از عملکرد استقلال راضی هستند.

سیار: پنالتی استقلال سوخت/ زارع باید اخراج می‌شد

پرویز سیار درباره قضاوت محسن ترکی در دربی 71 گفت: در دقیقه 4 ضربه دست محمد نصرتی به صورت کرار جاسم برخورد کر. معتقدم این صحنه باید پنالتی اعلام می شد، اما ترکی به نظر رسید که آن را ندیده است.

وی افزود: در دقیقه 37 کمک داور دوم مسابقه به اشتباه آفساید فرهاد مجیدی را اعلام کرد. در حالی که مهاجم استقلال نیم متر عقب تر از مدافعان حریف بود.

سیار ادامه داد: اخطار دقیقه 41 به کیانوش رحمتی به دلیل فاصله زیاد این بازیکن از دروازه خودی درست نبود، اما ترکی در دقیقه 44 به درستی به خسروی حیدری کارت زرد نشان داد؛ زیرا او از موقعیت گل حریف جلوگیری کرد.

این کارشناس داوری در مورد صحنه پنالتی پرسپولیس گفت: خطای پنالتی منتظری بر روی کریمی درست بود و ترکی هم تصمیم خوبی گرفت.

سیار در پایان اظهار داشت: تکل دقیقه 96 مازیار زارع روی پای کرار خشن بود و داور می توانست به او کارت زرد نشان بدهد و این بازیکن را اخراج کند. ترکی حتی اگر به طور مستقیم هم اخراج می کرد، من او را تحسین می کردم، اما فکر می کنم دوباره این صحنه را ندید.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام به همه دوتان
اين برو شيرينو به همه تبريك مي گم
حيف شد موقعيت ها به گل تبديل نشد تا 6 تاي سال 52 رو جبران كنيم
با اين حال دست مريزاد به كليه بازيكنا كه گل كاشتن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه
قبل از اول :دی بازم غیبتم زیاد شد.

خب اول یه تبریک بزرگ میگم با فونت صد و رنگ آبی به همه آبی دوستان. سهمیه دربی امسال و هم گرفتیم و خیلی خوب هم بود.

بازی خوبی بود و کلا به نظرم بار فنی خوبی داشت.
کلا دیگه همه گفتنی ها گفته شده و منم فقط تبریک میگم.
بچه های زیادی رو توی تاپیک دیدم که کمتر میان و خوشحالم که باز اینجا هستند. اقا بیشتر بیایید.
بازی هم که خوب بود. میتونستیم یه نتیجه جالبتر خلق کنیم که نشد خب ولی خوب بودیم. داوری به نظرم افتضاح محض بود. نصرتی با آرنج به صورت کرار زد دقیقه سه که اون صحنه پنالتی اخراج داشت. بعد زارع هم میتونست اخراج بشه با کارت دوم و همینطور صحنه های مشکوک خطا زیاد داشتیم. یه افساید غلط واضح از فرهاد گرفتند و پنالتی اونها هم کمی مهربانانه بود به نظرم. کلا داوری بیخود بود!
دفاع مون و گلر عالی بودند به نظرم بهترین ترکیب دفاع ممکن همین بود.
خط وسط فقط کرار منو آزار داد با این رفتارهاش که به نظرم در شان و کلاس استقلال نیست/ باید توجیح بشه. پاس هم نمیداد وگرنه رو چند صحنه شانس گلزنی بهتری داشتیم.
خط همه عالی بودند.
کلا تیم نقص نداشت. نشون دادیم که با ترکیب اصلی تیمی حریفمون نیست.

معین@
اقا من یه مشکلی داشتم که نشد برم آزادی / و خیلی هم افسوسش رو خوردم. از تی وی دیدم داداش :lol: با گزارش جناب سه نقطه:دی

از بچه ها با اخلاق پرسپولیسی هم که اومدن و اینجا تبریک گفتن به نوبه خودم خیلی سپاسگذارم.

بقیه بروبچ کجان؟
بازم تبریک

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
خط وسط فقط کرار منو آزار داد با این رفتارهاش که به نظرم در شان و کلاس استقلال نیست/ باید توجیح بشه. پاس هم نمیداد وگرنه رو چند صحنه شانس گلزنی بهتری داشتیم.

جواد جان ولی از حق نگذريم کرار تو بازی ديروز در سمت چپ وزنه سنگينی واسه تيممون بود ،خصوصا تو نيمه اول ،، با اين بازی خيلی بهش اميدوار شدم
به خصوص اينکه بازی زيادی تو استقلال نکرده اما ديروز خيلی هماهنگ نشون داد

تو خيلی از صحنه استقلال توسط اندو ، جباری و کرار ، به وسيله چند پاس تک ضرب به محوطه پرسپوليس ميرسيد و نکته جالب توجه اينکه خيلی کم سراغ سانتر از جناحين رفتن!

اين کيفيت بازی اونم تو دربی نشون ميده با استقلال بی نظيری حتی تو 10 سال اخير روبرو هستيم،،اميدوارم اين روند ادامه دار باشه.

اينم يه عکس قشنگ:blush: :
1po6mn6puijhg9ytkak.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده هم البته با تاخیر به دوستان عزیز استقلالی تبریک میگم.

انصافا تو این بازی تیم شما شایسته برد بود و بحق هم برنده شد.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان برد استقلال را به همه ی آبی دلان تبریک می گم. :D
امیدوارم تا قیامت فرهاد تو اوج بازیگریش باشه...
تا باشه از این برد های شیرین باشه.
:cool:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان استقلالی مبارکتون باشه.
استقلال فوق العاده با برنامه و منسجم بازی کرد و برد حقش بود.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

اول از همه برد استقلال رو تبریک میگم .
دوم اینکه این برد رو تقدیم میکنیم به روح ناصر خان عزیز ...

با تاخیر اومدم که به خاطر نتم بود که مشکل داشت ....

بازی که خیلی خوب بود به جز 15 دقیقه اول نیمه دوم که تیم به نظرم بی خودی عقب کشید ... با وجود خط هافبک خیلی قوی که داریم خیلی راحت میتونستیم تیم رو جلو نگه داریم ...
گلهای زیادی رو نزدیم :دی که امیدوارم دور برگشت جبران کنیم :دی
تیم خیلی خوب بود و به نظرم تمام بچه ها خوب بازی کردند و جباری هم به حق به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد ...

تبریک فراوان

پ.ن : کسی گلها رو نداره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فقط میگم استقلال بالاخص نیمه دوم فوتبال رو به استیلی دیکته کرد.
تبریک برای استقلالی های گل

درود بر شما ، ممنون

سلام
تبریک میگم بچه ها
حقتون بود و نوش جونتون
خدا شاهده که من خوشحالم. دیشب به پوریا توی چت داشتم همین رو میگفتم که اگه خدای نکرده ما دربی رو ببریم این استیلی هر نتیجه بدی هم که بگیره سال دیگه هم تو پرسپولیس میمونه!
دوست داشتم مساوی بشه

یوسف جان درود بر شما
پاینده باشی برادر

به همه دوستان استقلالی صمیمانه تبریک میگم.
بازیکن هاتون بهتر بودن بهتر بازی کردید حقتون برد بود و بردید.

تبریک...

درود بر شما

سپاس فراوان ..

:)با تبریک به همه هواداران آبی پوش عزیز تبریک می گم خیلی قشنگ بازی کردین حق شما بردن بود مبارک تون باشه بازم تبریک .
ازطرف همه پرسپولیسی های با جنبه و با مرام .
پرسپولیسی با جنبه شهاب

آقا شهاب درود بر شما

ممنون از لطفی که کردی

بنده هم البته با تاخیر به دوستان عزیز استقلالی تبریک میگم.

انصافا تو این بازی تیم شما شایسته برد بود و بحق هم برنده شد.

ممنون مهرداد جان

پاینده باشی

دوستان استقلالی مبارکتون باشه.
استقلال فوق العاده با برنامه و منسجم بازی کرد و برد حقش بود.

درود بر شما دوست قدیمی

ممنون از لطفت

بازم از تمام رفقای پرسپولیسی که قبول زحمت کردن اومدن تبریک گفتن بسیار بسیار سپاسگذارم

امیدوارم هرچه زودتر با تعویض افرادی که باعث ضعیف شدن پرسپولیس شدن رقبای دیرینه هم به ثبات و قدرت خودشون دست پیدا کنن، تجربه ثابت کرده هروقت این 2 تیم مردمی رو اوج بودن تیم ملی هم موفق تر ظاهر شده

پاینده باشید ..

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان همه ی پست ها رو خوندم از همه تشکر کردیم به جز یه نفر اونم پرویز خانه واقعا بی انصافبه!!!

more

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک.
همه از برد استقلال خوشحالیم ولی فراموش نکنیم شاید تا مدتها مربی نتونه 3 بار پیاپی دربی ببره.پرویز مظلومی حداقل نشون داد چه تو زمان بازی گریش و چه مربی گری مرد دربی هاست.اما چند نکته:
دیروز واقعا جای شیث رضایی خالی بود:lol:
تشویق بی امان قلعه نوعی از سوی پرسپولیسیها...!
دیروز با خودم می گفتم این کرار همون بازیکن بازی با تراکتوره !
ظاهرا دیروز اقای داور به تکل مازیار زارع روی پای کرار حتی یه کارت زردم نشون نداد وگرنه باید اخراج میشد.به هر حال عوض شدن داور تو 24 ساعت یه سری عواقب داره.امروز یکی از خبرگزاریها نوشته بود کمک داور بازی دیروز کارمند اقای کاشانی توی شهرداری بودن.به هر حال سعی می کنیم که فکر کنیم موقعیت تک به تک مجیدی تو نیمه ی اول که به اشتباه افساید اعلام شد ربطی به این موضوعات نداره و ...
امروز تو یه برنامه ی تلویزیونی که ارش برهانی مهمونش بود ازش سوال کردن از خدا چه چیزایی خواستی؟که میگفت تو مکه از خدا 3 چیز خواستم
اول قهرمانی استقلال دوم اقای گلی خودم با پیراهن استقلال و سومم سلامتی .خلاصه مجری کف کرده بود...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کاشکی یه دست و یه پا نداشتم ولی مجیدی 22 سالش بود :)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام به همه
قبل از اول :دی بازم غیبتم زیاد شد.

خب اول یه تبریک بزرگ میگم با فونت صد و رنگ آبی به همه آبی دوستان. سهمیه دربی امسال و هم گرفتیم و خیلی خوب هم بود.

بازی خوبی بود و کلا به نظرم بار فنی خوبی داشت.
کلا دیگه همه گفتنی ها گفته شده و منم فقط تبریک میگم.
بچه های زیادی رو توی تاپیک دیدم که کمتر میان و خوشحالم که باز اینجا هستند. اقا بیشتر بیایید.
بازی هم که خوب بود. میتونستیم یه نتیجه جالبتر خلق کنیم که نشد خب ولی خوب بودیم. داوری به نظرم افتضاح محض بود. نصرتی با آرنج به صورت کرار زد دقیقه سه که اون صحنه پنالتی اخراج داشت. بعد زارع هم میتونست اخراج بشه با کارت دوم و همینطور صحنه های مشکوک خطا زیاد داشتیم. یه افساید غلط واضح از فرهاد گرفتند و پنالتی اونها هم کمی مهربانانه بود به نظرم. کلا داوری بیخود بود!
دفاع مون و گلر عالی بودند به نظرم بهترین ترکیب دفاع ممکن همین بود.
خط همه عالی بودند.
کلا تیم نقص نداشت. نشون دادیم که با ترکیب اصلی تیمی حریفمون نیست.

معین@
اقا من یه مشکلی داشتم که نشد برم آزادی / و خیلی هم افسوسش رو خوردم. از تی وی دیدم داداش :lol: با گزارش جناب سه نقطه:دی

از بچه ها با اخلاق پرسپولیسی هم که اومدن و اینجا تبریک گفتن به نوبه خودم خیلی سپاسگذارم.

بقیه بروبچ کجان؟
بازم تبریک

جواد جان منم بهت تبریک میگم،سره بازی که داشتم نگاه میکردم چنبار یادت افتادم :) داوری رو باهات شدیدا موافقم ! خیلی اشتباه داشت!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام و تبریک به همه تاجیهای گل پی تی
شرمنده بابت تاخیر - دور از خاک وطن بازی رو دیدم و نمیتونستم پست فارسی بدم
واقعا بازی زیبایی بود
باور نکردنی بود که دربی هست و بازیکنا اینقدر راحت دارن بازی میکنن.
تک تک بازیکنا عالی بودن
ابتدای لیگ وقتی مدیر تیم رقیب برای کم نیاوردن جلوی حاجی گفت که استقلال بمب نترکونده و یه بازیکن محروم گرفته و ما بجاش علی کریمی رو گرفتیم - حاجی یه جوابی بهش داد که تو داربی صداش در اومد
به نظر من کرار با تمام اضافه کاریهاش عالی بود - با دریبل زدنهاش نظم دفاع رقیب رو بهم میزد و اگر داور انصاف داشت همین کرار دو تا اخراجی میزاشت رو دستشون
دیگه تک تک بازیکنا از میثم حسینی گرفته تا مجتبی و شیر فرهاد رو نمیگم چون تکرار مکررات میشه.
نکته مهم دیگه اینکه دقیقا موقعی که از مظلومی انتظار میرفت عزیززاده رو به جای یکی از مهاجمین بیاره تو یک مهاجم تازه نفس (برهانی)رو آورد تو و اگر حسینی مصدوم نمیشده داشت شریفات رو هم میاورد تو تا هم به این شکل مانع اضافه شدن مدافعین رقیب به حملشون بشه و هم اینکه از سرعت این دو تا استفاده کنه و موقعیت بدست بیاریم.
در ضمن محسن یوسفی هم عالی ظاهر شد - با اینکه خیلی وقته ازش ناامید شدم ولی همین که اومد تو یه پاس تو عمق عالی داد به آرش که به گل منجر شد و یه شوت خوف ناک هم زد که با فاصله کم به بیرون رفت.
در کل به نظرم بازیکنا خودشونو تو داربی باور کردن و به این سادگیا دیگه باج نمیدن.اگر تیم رو فرم باشه دربی برگشت به شدت بهتر هم میشیم از نظر چهارچوب شناسی :D
در ضمن یکی از دوستان یه جایی گفته بود پرسپولیس بیشتر از اینکه از کاشانی و استیلی و دایی ضربه خورده باشه تو اسن سه تا دربی از کریم باقری ضربه خورده - چون کریم باقری سریال 1-1 ها رو تموم کرد و بعد از اون استقلالیها فرصت ندادن نتیجه عوض به غیر از برد اونها باشه.

در ضمن رکورد پرویز خان - 3 برد پشت سر هم در دربی و بدون هیچ گل خورده :blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا