• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این حرف و نزن!
می تونی بگی خدایا به مجیدی توان این رو بده که مثل یه بازیکن 22 ساله بازی کنه
حیفه سلامتی نیست...؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
وقتی داوری ضعیف شهرآورد حریف اراده ی آبی پوشان نمی شود .

اختصاصی استقلالی - هنوز به یاد دارید که در سال گذشته وقتی علی دایی شهرآورد ها را واگذار می کرد انتقاد از عملکرد داوری را در بوق و کرنا می کرد و از عوامل اصلی شکست ذکر می کرد . خصوصا در مورد مسابقه ی رفت سال پیش هیچ گاه نمی گفت : چرا بعد از آن اتفاق نیمه ی نخست که به عقیده ی من داور به ضرر ما عمل کرد کاری نکردیم تا این همه وقت و زمان باقی مانده نتیجه را جبران کنیم . اگر دایی آن روز به وجدان خود این سوالات را جواب نداد امروز فطعا با این پرسش ها مواجه می شود وقتی که استقلال یک شهرآورد پر از اشتباهات مهلک داوری را با ، برد قاطع ، به پایان می برد و نیازی نمی بیند که به حاشیه ها متوسل شود تا ناکامی خود را جبران کند چرا که اراده ی پیروزی در ساق های آبی پوشان وجود داشت . چیزی که آن ها می خواستند برد بود حال می خواهد داور از سه اخراج و یک پنالتی آن ها بگذرد و کارگردان تلویزیونی با زیرکی خاصی از تکرار ضربه ی جباری از نماهای واضح تر بپرهیزد ! توجه کنید که خود خیابانی گفت : در این داربی ، 10 دوربین تلویزیونی به کار گرفته شده است . و یک دوربین عنکبوتی هم که از بالا روی زمین را پوشش می دهد . به هر حال این بازی برای دایی فصل پیش ، هم جواب داشت و هم برای افراد خاص و مختلف دیگر پاسخ های لازم را داشت که مسلما نیاز به مقالات جداگانه دارد . در اینجا فقط به اشتبهات مهلک آقای ترکی اشاره می شود تا ببینیم آقای تاج روی چه اصلی قضاوت دربی را خیلی خوب ارزیابی کرده اند و آقای غیاثی که در کارشناسی های خود و در حمایت از سرخ ها برای آبی دوستان شناخته شده هستند ، مدافع تصمیمات ترکی شده اند !
اشتباهات مهلک آقای ترکی :
1 - در دقیقه ی سوم بازی : نصرتی با پشت آرنج ضربه ای را به صورت کرار وارد می کند که علاوه بر اعلام ضربه ی پنالتی آقای داور باید نصرتی را با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج کند این از آن حرکاتی است که می تواند حتی محرومیت های بعدی نیز به همراه داشته باشد .
2 - در دومین مورد در نیمه ی نخست ضربه ی جباری بود که با توجه به حالت برگشت توپ احتمال اینکه پشت خط خورده باشد زیاد است خصوصا اینکه کارگردان تلویزیونی با تاخیر زیاد این صحنه را از زاویه ی نامناسبی تکرار کرد . در حالی که ده دوربین تلویزیونی بازی را پوشش می دادند . نکته ی دیگر یکی از هواداران پرسپولیس در گزارشی که در یکی از سایت های خبری و هواداری پرسپولیس درج کرده است . ضمن اظهار ناراحتی از بازی پرسپولیس اشاره داشته که دیده است که توپ جباری از خط گذشته است و با توجه به اینکه جایگاه تماشاگران پرسپولیس در آن قسمت قرار داشته و تصویر تلویزیونی خوبی هم دیده نشد این اظهار نظر طرفدار پرسپولیس قابل توجه است .
3 - در سومین مورد بازیکن پرسپولیس به طرز مشکوکی در محوطه ی جریمی سرنگون می شود و داور یک پنالتی می گیرد و فراموش نمی کنیم که تمرینات پرسپولیس نشان می داد که آن ها منتظر گرفته شدن پنالتی قبل از شهرآورد بودند و حتی به استناد خبری از سایت خبرآنلاین بر خلاف ادعای استیلی ، در قبل از داربی خود شخص نوری روی تمرین پنالتی پرسپولیس تخصصی کار می کرده است .
4 - در چهارمین مورد ، جاسم کرار که در این بازی مغضوب ترکی و مظلوم ترین چهره ی زمین بود بعد از چند خطای گوناگون که رویش انجام شد موی سرش هم کشیده می شود که به گفته ی محمد فنایی کارشناس داوری حکم موی سرکشیدن چیزی جز اخراج نیست و این رفتاری غیر ورزشی است .
5 - در پنجمین مورد ، شاهکار داوری ترکی به اوج می رسد و کرار بیچاره توسط ، زارع درو می شود و از خود می پرسیم کارت قرمز ترکی کجاست ؟ در خانه جا مانده بود ؟ در این صحنه ی خشن بازیکنان استقلال آرامش خود را حفظ کرده و با حریف درگیر نمی شوند و اگر این صحنه در بازی بارسا و رئال رخ داده بود یک درگیری تمام عیار را در پایان بازی شاهد بودید !
فنایی کارشناس داوری باز هم این مورد را اخراج می داند . ولی نکته ی عجیب این است با اینکه خود همین کارشناس داوری دو اخراج را تایید می کند باز هم از داوری بازی رضایت دارد !
- غیر از این موارد آشکار ، موارد مشکوک فراوان دیگری هم بود که به آن ها اشاره نشد . خصوصا چند مورد خطای هند بازیکنان پرسپولیس و خطا های پیاپی به روی کرار که می توانست بازیکنان پرسپولیس را کارت باران کند . و یک مورد دیگر در یک صحنه دایو و شیرجه ی کریمی در میانه ی میدان بود که ترکی به درستی ادامه ی بازی داد ولی همین صحنه ، شک ما را در استفاده ی بازیکن پرسپولیس از فریبکاری برای گرفتن پنالتی اتفاق افتاده در نیمه ی دوم تقویت کرد . خصوصا که گویا تمرینات پرسپولیس بر روی پنالتی زدن معنای ساده ای دارد .
1 – یا آن ها می خواستند روی فریب داور برای گرفتن پنالتی کار کنند .
2 – یا همان طور که به عوض شدن داوری باید شک کرد در مطمئن بودن پرسپولیسی ها به گرفته شدن پنالتی برای آن ها هم باید شک کرد ؟
به هر حال شخصا ، چون دوست دارم پاکی فوتبالمان را باور کنم همان گزینه ی اولی را در این مورد قبول می کنم . به هر حال چه پنالتی بود و چه فریب پرسپولیس در روزی که این بار تمام شرایط داوری هم با دلایل قوی کاملا به سود آن ها بود ، روی درایت کادر فنی و همت مردان یک دل آبی و صمیمیت میان کادر فنی و تماشاگران و بازیکنان برای پرسپولیس شکستی دیگر ساخت و البته تیم استیلی با خوش شانسی از باختی سنگین تر گریخت . بازی تمام شد و بیشتر بازیکنان پرسپولیس هم به حق برد استقلال معترف شدند . و همین که هوادارانی از پرسپولیس بگویند خوب که 6 تایی نشدیم و منتظر سوت پایان بازی بنشینند ، بهترین تفسیرگر این بازی در ثبت خاطره ی این بازی در تاریخ شهرآورد هاست . و شهرآورد هفتاد و یکم هم تاریخی شد . درست مانند همان بازی جلوی صد و بیست هزار نفر که با گل مظلومی ،بردن در پرتماشاگرترین بازی تاریخ شهرآورد ها ، در آزادی ، برای همیشه به نام استقلال ثبت شد .

در واكنش به دعوت‌ نشدن مهدي رحمتي به تيم ملي، والي‌زاده: كي‌روش خيالش از رحمتي راحت است

مدير رسانه‌اي تيم ملي فوتبال ايران گفت: كي‌روش چون خيالش از سيدمهدي رحمتي راحت است و براي پشتوانه‌سازي چند دروازه‌بان جوان را به اردوي تيم ملي دعوت كرد.

خسرو والي‌زاده درباره علت دعوت نشدن سيدمهدي رحمتي به اردوي دو روزه تيم ملي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: رحمتي به طور قطع دروازه‌بان اول تيم ملي است، بنابراين كارلوس كي‌روش سرمربي تيم ايران خواسته تا به منظور پشتوانه‌سازي براي دروازه‌باني تيم ملي چند جوان را در كنار عليرضا حقيقي دعوت كند. اين برنامه دو روزه براي سنجش وضعيت تعدادي از نفرات قديمي تيم ملي و آزمايش چندين بازيكن جديد است.

وي افزود: اگر برنامه مسابقات تغييري نمي‌كرد كي‌روش قصد داشت از تيم‌هاي ذوب‌آهن، سپاهان و شاهين هم بازيكناني را دعوت كند كه شايد در آن صورت يكسري از دعوت‌شدگان فعلي، دعوت نمي‌شدند.

والي‌زاده تاكيد كرد: ليست اعلام شده فعلي تنها براي برنامه دو روزه 28 و 29 شهريور است و براي مسابقه تداركاتي چهاردهم مهر كه تمرينات تيم ملي دهم مهر آغاز مي‌شود، ليست جديدي از سوي كادر فني تيم ملي اعلام خواهد شد.

مدير رسانه‌اي تيم ملي با بيان اينكه كي‌روش هنوز موافقت خود را براي بازي تداركاتي با تيمي متشكل از بازيكنان خارجي ليگ اعلام نكرده است، گفت: نتيجه پيشنهاد عباس ترابيان سرپرست تيم ملي در اين باره پس از بررسي و موافقت كي‌روش اعلام مي‌شود. با توجه به اينكه همه تيم‌هاي عربي در زمان فوق برنامه‌ريزي داشته‌اند، اين پيشنهاد راهگشا مطرح شده است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام به همه دوستان استقلالي

به عنوان يك پرسپوليسي قديمي، اين برد خوب رو به همه شما تبريك مي گم.

استقلال در حال حاضر كيفيت خوبي رو داره ارايه مي كنه و از نظر شرايط تيمي مجموعا وضعيت خيلي خوبي نسبت به ساير رقبا داره و اگر بتونه همين روند رو ادامه بده شانس قهرمانيش هم زياد هست.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود بر آبیدلان عزیز به ویژه مارچلو ، آرین ، آقا فرزاد و سایرین :دی

با چند روز تاخیر(اعصاب نداشتم دیگه :D) نه تنها بردتون رو بهتون تبریک می گم بلکه آرزو می کنم که توی سایر بازی ها هم موفق و پیروز باشید.

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
سلام خدمت دوستان

شما لطف کنید یک نگاهی به قوانین بخش فوتبال بندازید متوجه میشید چرا عکستون پاک شده. ضمنا قوانین رو رعایت کنید تا بعدا دلخوری پیش نیاد دوست عزیز

شاد و پیروز باشید

والا منم غرضی نداشتم
خواستم یکم جو رو شادش کنم :دی

تو فیس بوک کاری ندارن، گفتگوی آزاد هم جوش سنگین نیست :)
فکر کردم مشکلی پیش نمیاد

اما اگر کسی ناراحت شده من معذرت میخوام
16.gif

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

با چند روز تاخیر(اعصاب نداشتم دیگه :D) نه تنها بردتون رو بهتون تبریک می گم بلکه آرزو می کنم که توی سایر بازی ها هم موفق و پیروز باشید.

به این میگن روحیه ورزشی :دی

ممنون .
1325415634.gif

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

لیلی جون منوّر فرمودید تاپیک رو.
انشاا.... در آینده بسیار دور (120 سال دیگه) ما بیایم بردتونو تبریک بگیم :دی
بازم مرسی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

مرسی لیلی
00000036.gif

عیب نداره ایشالا بازی برگشت زودتر میای تبریک میگی :دی
03236IMMgrin.gif

//

از بقیه دوستان هم برای تبریکشون ممنونم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با سلام به همه دوستان استقلالي

به عنوان يك پرسپوليسي قديمي، اين برد خوب رو به همه شما تبريك مي گم.

استقلال در حال حاضر كيفيت خوبي رو داره ارايه مي كنه و از نظر شرايط تيمي مجموعا وضعيت خيلي خوبي نسبت به ساير رقبا داره و اگر بتونه همين روند رو ادامه بده شانس قهرمانيش هم زياد هست.

سلام و درود بر موری عزیز ، خیلی کم پیدائی برادر
امیدوارم بیشر از این به تالار سر بزنی و بیشتر ببینیمت
ممنون از لطفت ، پاینده باشی ..

سلام و درود بی پایان بر لی لی خانم گرامی
امیدوارم رقیب دیرین هم هرچه زودتر به شرایط مطلوب دست پیدا کنه
سپاس بی پایان ..

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بعد إز ٢ هفته غيبت برگشتم
اي جان جيگرم حال امد،دوباره پرسپوليس رو برديم.تبريك ميگم به همه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا ! هفته یه پیش تولد آرش آقای گل بوده دیروز پریروز هم تولد پرویز خان موبارکشون باشه .. :happy:

yh1dqdc0qd7mjjsgihp6.jpg

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مظلومی گفته طرفدارا به من میگن پرویز دوبله سوبله :دی واقعا دم همشون گرم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
به این میگن روحیه ورزشی :دی

ممنون .
1325415634.gif

چه کنیم دیگه ! ما پرسپولیسی ها کلا روحیه ی ورزشکاری داریم :دی

لیلی جون منوّر فرمودید تاپیک رو.
انشاا.... در آینده بسیار دور (120 سال دیگه) ما بیایم بردتونو تبریک بگیم :دی
بازم مرسی

اختیار دارید. اگر خیلی دوست دارید گهگاه بیام چند تا منور بزنم براتون :lol:
مرسی لیلی
00000036.gif

عیب نداره ایشالا بازی برگشت زودتر میای تبریک میگی :دی
03236IMMgrin.gif

عیار روحیه ی ورزشیت تو بازی برگشت محک می خوره آرین جان :p

سلام و درود بی پایان بر لی لی خانم گرامی
امیدوارم رقیب دیرین هم هرچه زودتر به شرایط مطلوب دست پیدا کنه
سپاس بی پایان ..

ممنون از لطف شما فرزاد عزیز.

حالا برای اینکه اسپم نکرده باشم این خبر رو هم بذارم !

فتح‌الله‌زاده:

پرسپوليس هيچ وقت تحقير شدني نيست

سرپرست باشگاه استقلال گفت: کي‌روش با دعوت 9 بازيکن پرسپوليس به تيم ملي مي خواست تماشاگر جذب کند.

علی فتح‌الله زاده درباره اینکه نمی‌خواهد پاداش دربی را بدهد اظهار داشت: به دلیل مشغله‌های کاری هنوز به بازیکنان پاداش نداده‌ام اما به زودی یک پاداش خوب به بازیکنان می‌دهم.

وی در خصوص 3 پیروزی متوالی در دربی عنوان کرد: پیروزی در دربی همان قدر که استرس دارد لذت‌های خاص خودش را دارد. البته پرسپولیس هیچ وقت تحقیر شدنی نیست، آنها رقیب بزرگ ما هستند و من مطمئنم که این تیم به زودی قد علم می‌کند و امیدوارم زودتر مشکلات آنها بر طرف شود. تیم‌های بزرگ حاشیه زیاد دارند.

سرپرست باشگاه استقلال درباره ناراحتی هواداران پرسپولیس از حبیب کاشانی به دلیل عدم پاسخ به استقلالی‌ها گفت: من هیچ وقت برای حبیب کاشانی کری نخواندم. اگر هم حرفی زده شده قبل از دربی بوده و آن هم در جواب خود پرسپولیسی‌ها بود. اگر بحثی بوده برای جذابیت بوده است. بعد از دربی فقط به این تیم احترام گذاشتم.

فتح الله زاده درباره انتقاد برخی به رفتار مظلومی پس از پیروزی در دربی گفت: نمی‌شود به مظلومی خرده گرفت. او تیم بزرگی را شکست داده است. وقتی مطبوعاتی‌ها به او زنگ می‌زنند نمی‌تواند بگویم خوشحال نیست. برد و باخت برای هم دو تیم است و باز هم ادامه پیدا می‌کند. استقلال و پرسپولیس تیم‌های بزرگی هستند که با یکی دو باخت چیزی از دست نمی‌دهند.

وی در خصوص اینکه گفته می‌شود آتیلا حجازی به دلیل ننشستن روی نیمکت ناراحت است گفت: این مسئله ناراحتی ندارد. با توجه به محدودیت سازمان لیگ تعداد خاصی می‌توانند روی نیمکت بنشیند. آتیلا هم دیر به جمع ما پیوست. ما نمی‌توانیم هنکه و بهتاش فریبا را روی نیمکت نداشته باشیم. مهم خدمت کردن است. ما حتی در بعضی بازی‌ها مترجم هم نداشتیم. من خودم با آتیلا صحبت می‌کنم.

فتح الله زاده در خصوص دعوت از 7 استقلالی‌ و 9 پرسپولیسی به تیم ملی تصریح کرد: باید به کی‌روش "ای ول" گفت، او روانشناس خوبی است. این دعوت‌ها نشان می‌دهد که برای جذب تماشاگر است وگرنه ترکیب تیمی که در صدر جدول است، مشخص است و اینکه از یک تیم پایین جدول این تعداد دعوت می‌شود به قول استیلی مشکوک است.

سرپرست باشگاه استقلال در خصوص کادوی تولد 500 هزار تومانی به مظلومی و حاشیه‌های ایجاد شده در این مورد یادآور شد: مگر می‌شود برای ما حاشیه درست نکنند؟ من اصلا آن روز نمی‌دانستم تولد مظلومی است و وقتی هم که متوجه شدم به من گفتند می‌خواهی تراول بدهی و به همین دلیل دست در جیبم کردم و هر چه داشتم به مظلومی دادم. از شوخی و تفریح ما هم حاشیه درست می‌کنند؛ آنقدر حاشیه درست کنند که ما قهرمان آسیا شویم.

فوتبال 3

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حاجی واسه خودش گفته .

-------------------------------

[h=1]انشاءالله نسل هاى بعدى پرسپوليس را ۶ تايى مى كنند[/h]
كيانوش رحمتى، هافبك دفاعى آبى پوشان از پيروزى تيمش در دربى ۷۱ خوشحال است. او درباره اين مسابقه مى گويد: بعد از باخت مقابل تراكتور سازى فشار زيادى روى بازيكنان ما بود. ما در آن بازى شرمنده هواداران شده بوديم و خدا را شكر كه توانستيم مقابل پرسپوليس به پيروزى برسيم.

رحمتى ادامه مى دهد: خيلى ها قبل از انجام مسابقه با توجه به نتايج ۲ تيم در هفته ششم فكر مى كردند شرايط سرخپوشان بهتر از ما است اما اين حرف ها روى بازيكنان ما تاثيرى نداشت. البته كادرفنى بعد از باخت به تراكتورسازى از نظر روحى خيلى به بازيكنان كمك كردند و زياد درباره آن شكست صحبت نكردند. در مدت يك هفته ريكاورى خوبى داشتيم و كادرفنى از ما خواست كه مقابل پرسپوليس پيروز شويم تا ثابت كنيم شكست مقابل تراكتورسازى يك اتفاق بود. نكته قابل توجه اين بود كه ما برخلاف بازى هاى گذشته مان كه بعد از زدن يك گل عقب كشيديم اين بار به حملاتمان افزوديم.او در پاسخ به اين سوال كه با وجود موقعيت هاى گلزنى فراوان چرا پرسپوليس را ۶ تايى نكرديد، مى افزايد: دوست ندارم حالا كه پرسپوليسى ها شكست خورده اند و شرايط خوبى ندارند در اين باره صحبت كنم؛ فقط مى دانم كه مى توانستيم با گل هاى بيشترى اين تيم را شكست دهيم. شايد من يكى، ۲ سال ديگر بتوانم فوتبال بازى كنم اما اميدوارم فوتباليست هاى نسل بعدى كه به استقلال مى آيند باخت ۶ تايى را جبران كنند. اين را هم بگويم كه براى ما در ديدار عصر جمعه فقط ۳ امتياز ملاك بود كه خدا را شكر به هدفمان رسيديم اما مى توانستيم بيش از ۲ گل به پرسپوليس بزنيم.برخى بازيكنان پرسپوليس اعلام كرده اند اگر پنالتى شان گل مى شد نتيجه هم تغيير مى كرد. رحمتى در اين باره مى گويد: به «اگر اگر» گفتن باشد كه اگر ضربه جبارى به تير دروازه نمى خورد در همان نيمه اول با ۲ گل جلو مى افتاديم.

وى در خاتمه تصريح مى كند: تيم ما، بازيكنان و كادرفنى خوبى دارد. مطمئناً اين توانايى را داريم كه قهرمان ليگ و حتى آسيا شويم. فقط از مسئولين وزارت ورزش درخواست دارم كه ۲ تيم استقلال و پرسپوليس را بيشتر حمايت كنند.اين هفته هم بازى دشوارى با سايپا داريم ما در اين بازى هم هدفمان كسب ۳ امتياز است و انشاءالله بتوانيم از اين مصاف هم سربلند بيرون آييم و هوادارانمان را راضى و خشنود نگه داريم.

-------------------------------------------------------------------------------------

[h=1]پرسپوليسى ها تا عمر دارند گل جبارى را فراموش نمى كنند
[/h]
ملى پوش اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: در اين دربى سرخابى به ياد زنده ياد ناصر حجازى افتادم و خوشحالم كه استقلال برد زيبايى را بدست آورد. حسن روشن اظهارداشت: استقلال مقابل پرسپوليس يك بازى بى نقص و كم اشتباه را به نمايش گذاشت و بدون ترس مقابل رقيب خود بازى كرد مطمئنا اگر در همه بازيها آبى پوشان اينگونه ظاهر شوند قطعا همه تيمها را شكست خواهند داد. در اين ديدار با وجود سنگربانى مثل مهدى رحمتى بازيكنان استقلال اطمينان خوبى از خط دروازه خود داشتند و حملات خود را روى دروازه پرسپوليس زياد كردند.روشن خاطرنشان كرد: استقلال نشان داد كه بهترين دفاع و حمله را در اختيار دارد و حملات استقلال كاملا با برنامه و هدف دار بود.

مجتبى جبارى يك هافبك ايده آل براى آبى پوشان بود و همه كار در زمين بازى انجام داد.مهاجم سابق استقلال درباره گل دوم آبى پوشان مقابل پرسپوليس گفت: فكر مى كنم گل دوم استقلال يكى از زيباترين گلهاى تاكتيكى اين تيم بود. يوسفى، برهانى و جبارى با تشكيل يك مثلث يك گل مدرسه اى را به ثمر رساندند و حالا حالاهاپرسپوليسى ها اين گل را فراموش نخواهند كرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا ! هفته یه پیش تولد آرش آقای گل بوده دیروز پریروز هم تولد پرویز خان موبارکشون باشه .. :happy:

yh1dqdc0qd7mjjsgihp6.jpg

این آقای کت سفیده کیه؟ شبیه اون بازیگر تلویزیونه. همونه؟ اسمش و نمیدونم.

بعد این منصورخان خیلی ماهه کدی/ کلا من موفقیتهای استقلال رو طبقه بندی کنم منصور خان نمره و درصدش خیلی بالاست. باید از حاجی ممنون باشیم که تیم خوبی رو برامون مثل همیشه بست و مظلومی هم به واقع خوب تیم رو جلو برده . حاشیه نیمکت نشینی نداریم و تدابیرش هم جواب داده. کلا دیگه این فصل که دستش خالی نیست نشون داده که اون ترسی که ما پارسال تو تیم و تفکراتش میدیدم حاصل کمبود نفرات بوده و حاصلش شده بود نتیجه گرایی. بازی با تراکتور هم که واگذار کردیم به نظرم فقط یه علت داشت. نبود آندو که ما درگیری های وسط رو نداشتیم و توپ رفت رو هوا/
پرویز خان مبارک باشه.

راستی:
اون توپ جباری که به تیر زد رو دیگه نشون نداد. کجا زمین خورد توپ؟

بعد اون آرنجی که نصرتی دقیقه 3 زد تو صورت کرار اخراج پنالتی نداشت؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کلا موندم چرا ولید علی رو خریدیم...یا نیستش وقتی هم که میاد دوباره میره!

جاسم کرار و وليد علي بازيکنان عراقي و کويتي استقلال ايران را ترک کردند. اين دو بازيکن يک روز پس از دربي از پرويز مظلومي مرخصي گرفتند تا راهي عراق و کويت شوند. قرار است وليد علي از روز سه‌شنبه يا چهارشنبه در تمرينات استقلال حاضر شود و کرار هم چهارشنبه يا پنجشنبه به جمع آبي‌پوشان ملحق خواهد شد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این آقای کت سفیده کیه؟ شبیه اون بازیگر تلویزیونه. همونه؟ اسمش و نمیدونم.
عبدارضا اکبری
بعد این منصورخان خیلی ماهه کدی/ کلا من موفقیتهای استقلال رو طبقه بندی کنم منصور خان نمره و درصدش خیلی بالاست. باید از حاجی ممنون باشیم که تیم خوبی رو برامون مثل همیشه بست و مظلومی هم به واقع خوب تیم رو جلو برده . حاشیه نیمکت نشینی نداریم و تدابیرش هم جواب داده. کلا دیگه این فصل که دستش خالی نیست نشون داده که اون ترسی که ما پارسال تو تیم و تفکراتش میدیدم حاصل کمبود نفرات بوده و حاصلش شده بود نتیجه گرایی. بازی با تراکتور هم که واگذار کردیم به نظرم فقط یه علت داشت. نبود آندو که ما درگیری های وسط رو نداشتیم و توپ رفت رو هوا/
پرویز خان مبارک باشه.
راستی:
این فصل از اون فصلهاست که اگه هواسمونو جمع کنیم 5-4 هفته مونده به آخر قهرمانیمون مسجل شده.
اون توپ جباری که به تیر زد رو دیگه نشون نداد. کجا زمین خورد توپ؟
بعد اون آرنجی که نصرتی دقیقه 3 زد تو صورت کرار اخراج پنالتی نداشت؟
ببینیم امشب نو چیزی ازش نشون میده یا نه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شعار جديد براي مظلومي، تشويق فتح‌الله‌زاده

091804264_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 امروز و بعد از 2 روز استراحت اولین تمرین خود را بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در حالی برگزار کرد که تماشاگران این تیم حضور پرشور در ورزشگاه داشتند و بارها و بارها به حمایت از سرمربیT سرپرست باشگاه و بازیکنان این تیم پرداختند.

* حدود 500 نفر از هواداران تیم استقلال در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا کردند و به تشویق بازیکنان این تیم پرداختند.

*هواداران استقلال به پرویز مظلومی لقب (پرویز دوبله سوبله) دادند و این مربی را به خاطر 3 پیروزی پی در پی مقابل پرسپولیس با این لقب صدا کردند.

* لباس تمرینی آبی پوشان از امروز تغییر پیدا کرد و این تیم با لباسی مشابه یوونتوس ایتالیا تمریناتش را برگزار کرد.

* فریدون زندی بعد از یکی دو هفته دوری از تمرینات آبی پوشان عصر امروز در تمرینات استقلال شرکت کرد و به کارهای اختصاصی پرداخت.

* پس از گذشت 30 دقیقه از تمرین استقلال هواداران این تیم کیک بزرگی را تهیه کردند و پس از عکس یادگاری سرمربی و بازیکنان در کنار این کیک آن را به همراه آبی میوه‌های مختلف در بین تماشاگران تقسیم کردند.

* بخش دیگری از تمرین امروز آبی پوشان علیه حبیب کاشانی شعار دادند، ضمن آنکه همان هوادارانی که بعد از دربی 69 برای فرهاد مجیدی شعری ساخته بودند این بار بعد از دربی 71 شعری جدیدی برای پرویز مظلومی علیه حمید استیلی سرودند.

* در بخشی از ورزشگاه دستگردی پرچم بزرگی مثل پیراهن استقلال پهن شده بود که روی آن شماره 7 شماره فرهاد مجیدی حک شد که در ضلع جنوبی ورزشگاه خود نمایی می‌کرد.

* بازیکنان ملی پوش تیم استقلال همگی در تمرین امروز غایب و در تمرین تیم ملی شرکت داشتند. اما سید مهدی رحمتی که به اردوی تیم ملی دعوت نشده در تمرینات استقلال شرکت کرد و به دویدن دور زمین پرداخت.

* هواداران پر شماری که از تمرین آبی پوشان استقبال کرده بودند روی وسائل نقلیه خود عکس‌های از فرهاد مجیدی نصب کرده بودند.

* در اواسط تمرین پرویز مظلومی و منصور پور حیدری به سمت تماشاگران تیم استقلال رفتند. سرمربی استقلال در گفت و گو با تماشاگران این تیم گفت از همه شما تشکر می‌کنم و این پیروزی متعلق به شما است. ما وظیفه داریم که تیم را به سرمنزل مقصود برسانیم و خوشحال هستم که گوشه‌ای از زحمات شما را جبران کردیم اما تاسفم به خاطر این است که دو تن از هواداران ما بعد از بازی با پرسپولیس جان خود را از دست دادند.
از شما می‌خواهم برای شادی روح آنها فاتحه‌ای قرائت کنید.
همچنین منصور پور حیدری نیز با تماشاگران استقلال صحبت کرد و از آنها خواست تا پایان قهرمانی تیم خود را حمایت کنند.

* هواداران استقلال ناصر حجازی و داوود جورابلی لیدر این فقید این تیم را تشویق کردند.

* در بخش دیگری از تمرین استقلال هواداران این تیم که می‌دانستند راه آهنی‌ها در ورزشگاه اکباتان مشغول تمرین هستند با صدای بلند خواستار بازگشت علی دایی به پررسپولیس و رفتن حمید استیلی ازاین تیم شدند.

* یکی از هواداران جانباز استقلال با ویلچر خود را به محل تمرین آبی پوشان رسانده بود.

* بازیکنان تیم استقلال پس از انجام کارهای کششی و هوازی در پشت یکی از دروازه‌ها به کارهای تاکتیکی زیر نظر هنکه پرداختند.

* با وجود اینکه بازیکنان ملی پوش در تمرین آبی پوشان حضور نداشتند اما بارها و بارها مورد تشویق قرار گرفتند.

* تمرین تیم استقلال ساعت 19:15 به پایان رسید و آبی پوشاناز فردا مجددا در همین ورزشگاه از ساعت 18 کارهای تاکتیکی خود را دنبال خواهند کرد. این تیم هفته آینده از هفته هشتم رقابت لیگ برتر در همین روز در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا خواهد رفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا