• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
این روشن چرا دهنش رو نمیبنده ؟
مثل اینکه باید تو استادیم یک حالی بهش بدیم ...
به حاجی هم گیر داده !
عوضی ...

اگه یه نفر تو فوتبال ایران حقیقت بگه کسی نیست بجز حسن روشن ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

دهنش رو ببنده بهتره ...
الان که تیم داره میره واسه قهرمانی آسیا سعی کنه لال بشه !
بره تو همون ویلا 2000 متریش آب معدنی خاص خودش و بخوره با استقلال چی کار داره ؟
مایلی کلنگم مثل حسن روشن خاموش همین ادعا ها رو داره !

26409_view.jpg

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

من نمیدونم چرا بعضی ها تا میبینند استقلال داره نتیجه میگره شروع میکنند به حاشیه سازی و به قول خودشون گفتن حقیقت ...
کجا بودند تا حالا ؟
تف ....

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من نمیدونم چرا بعضی ها تا میبینند استقلال داره نتیجه میگره شروع میکنند به حاشیه سازی و به قول خودشون گفتن حقیقت ...
کجا بودند تا حالا ؟
تف ....

دقیقا !

پ.ن : حاج مصطفی والپیپر آواتارت رو داری ؟

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
الان بهترینه موقع برای تصاحب سه گانه جام برای استقلاله
ولی حیف که بعضی ها نمیتونند موفقیت استقلال رو ببینند و هی واسش مشکل میتراشن
به امید موفقیت هر چه بیشتر استقلال

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

عمران زاده: اميدوارم سرچشمه را ببريم

در پايان تمرين روز گذشته تيم استقلال حنيف عمران زاده در مورد تمرين اين تيم که به دليل بارندگي در سالن برگزار شد و حدود 45 دقيقه بيشتر نبود، اظهار کرد: اين جلسه تمرين بسيار خوب بود و بيشتر شبيه تفريح بود. به دليل اين که زمين نداشتيم به سالن رفتيم و در آنجا تمرين کرديم و به خاطر نزديک بودن بازي نمي‌توانستيم زياد فشار آوريم و به همين دليل زمان تمرين و آيتم‌هاي تمريني ما کوتاه و سبک بود.

عمران زاده در مورد شرايط خودش و تيم استقلال گفت: من در شرايط خوبي هستم و همچنين تيم استقلال نيز در وضعيت خوبي به سر مي‌برد. دو برد خوب را مقابل شيرين فراز کرمانشاه در جام حذفي و ذوب آهن اصفهان در ليگ برتر به دست آورديم. همچنين اميدوار هستم که اين بازي آينده برابر مس سرچشمه را هم با پيروزي پشت سر بگذاريم و با حال خوبي به تعطيلات برويم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

این بارون کار دستمون نده خوبه. 4 روزه میباره و همین الانم ادامه داره :دی / خدایا نوکرتم. یه دو ساعت موقع بازیو بیخیال شو فقط.

با این وضع هوا و با شناختی که از هوادار استقلال دارم ده هزار نفر میاند ازادی/
============================================
مظلومي:
سازمان ليگ لطفا بازي با صبا را عقب بيندازد
با احترام، تيم دوممان را به جام ولايت مي‌فرستيم
نفت آبادان برهاني را مي‌خواهد، اما ما قصد فروش نداريم

سرمربي استقلال مي‌گويد كه باشگاه استقلال قصد فروش آرش برهاني را ندارد بلكه در تلاش است كه تيم را هم تقويت كند.

(ايسنا)، پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر مس سرچشمه با اشاره به شرايط جوي اظهار كرد: اين آب و هوا در كار ما بي تاثير نخواهد بود، البته خدا را شكر مي‌كنيم كه اين رحمت الهي در كشور ما باريد و دوست داريم كه هميشه اين طور باشد، اما از نظر ورزشي امكان دارد بازي‌هاي ما كيفيت لازم را نداشته باشد. بارندگي باعث شد كه تمرين‌هاي خوبي را انجام ندهيم، امروز هم فكر مي‌كنم كه تمرين قبل از مسابقه را با آن صورت كه مورد نظرمان است، نتوانيم انجام دهيم. بايد با اين شرايط كنار بياييم و به دنبال اين هستيم كه صدر نشيني خود را در جدول ليگ برتر حفظ كنيم.

مظلومي ادامه داد: ما با تيم جوان و با انگيزه‌اي بازي داريم و براي اصغر شرفي مربي اين تيم احترام خاصي قائل هستم. در اين بازي محكوم برد هستيم و تقاضاي من از تماشاگران اين است كه مانند گذشته سختي را به جان بخرند و ما را تنها نگذارند. آن‌ها يار دوازدهم ما هستند و بايد به ما كمك كنند.

وي ادامه داد: تمام برنامه‌ريزي‌هاي‌مان براي پيروزي را اجرا خواهيم كرد، خوشبختانه بازيكنان ما قبلا هم در چنين شرايط آب و هوايي بازي كرده‌اند و به آن عادت دارند.

سرمربي استقلال در مورد بازيكناني كه در اختيار نخواهد داشت، گفت: براي اين بازي محروم نداريم و بازيكن مصدوم نيز نداريم. از پزشكان تيم آقايان رضايي و حقيقت تشكر مي‌كنم كه مصدوميت‌هاي جزئي را سريعا برطرف مي‌كنند و شبانه روزي فعاليت مي‌كنند.

سرمربي استقلال در مورد وضعيت آرش برهاني و شايعات مذاكره باشگاه نفت آبادان براي به خدمت گرفتن او اظهار كرد: آرش برهاني بازيكن خوب و تاثيرگذاري و در يك بازي به دليل برنامه‌ريزي كه داشتيم جزو 18 نفر نبود. خيلي از بازيكنان ديگر ما هم هستند كه در بين 18 نفر قرار نمي‌گيرند اما اين حاشيه‌ها ايجاد نمي‌شود. ما به او نياز داريم و قصد نداريم او را به تيم ديگري بفرستيم. همچنين درصدد اين هستيم كه تيم‌مان را تقويت كنيم چون سه جام را پيش رو داريم و بايد بازيكنان بيشتري داشته باشيم.

وي ادامه داد: از باشگاه نفت آبادان هم تماس گرفته‌اند كه گفتند كه اگر اجازه بدهيد با برهاني صحبت كنند، اما قبول نكرديم. وقتي صحبت‌هايي در نشريات منتشر مي‌شود باشگاه‌هاي ديگر هم فكر مي‌كنند كه ما مشكل داريم اما او با تمام توان در اختيار باشگاه است.

سرمربي استقلال در مورد تعطيلي ليگ برتر پس از پايان هفته دوازدهم و اينكه بسياري از بازيكنان استقلال به اردوي تيم ملي مي‌روند گفت: ما از بازيكن دادن به تيم ملي استقبال مي‌كنيم واين براي ما افتخار است كه بازيكنان‌مان در اختيار تيم ملي باشند و فيكس بازي كنند اما از سازمان ليگ انتظار داريم كه كمك كند. پس از اينكه 24 آبان تيم ملي بازي مي‌كند، روز 28 آبان ما يك بازي داريم و اين در حالي است كه بازيكنان ما سه بازي سنگين را بايد انجام بدهند و به قم برويم و با تيم صبا كه از حريفان ما است، روبه‌رو بشويم. از سازمان ليگ مي‌خواهيم مساعدت كند و بازي با صبا را كمي عقب بيندازد تا بتوانيم بازيكنان را در اختيار داشته باشيم و كارهاي تاكتيكي و ريكاوري را انجام بدهيم.

وي در مورد مخالفت سازمان ليگ با عقب انداختن بازي استقلال گفت: اما براي تيم‌هاي ديگر كه ملي‌پوش هم ندارند، اين اتفاق افتاده است و زمان بازي آن‌ها تغيير كرده است. اميدوارم مساعدتي نسبت به تيم ما داشته باشند چرا كه ما ملي‌پوش‌هاي زيادي را داريم و اين فشردگي بازي‌ها به خود بازيكن هم آسيب مي‌زند و در اين شرايط احتمال صدمه ديدن بازيكنان وجود دارد كه تيم ملي هم از اين مسئله لطمه مي‌خورد.

مظلومي در مورد جام ولايت گفت: من نظر خودم را قبلا هم داده‌ام. با وجود احترام خاصي كه براي اين جام قائل هستم، چون اسم بزرگي دارد، اما شرايط زماني اين جام صحيح نيست و بايد در شرايط بهتري اين جام برگزار مي‌شد. اين يك جام بين‌المللي است و استقلال و پرسپوليس بايد با تمام قوا شركت كنند.

وي ادامه داد: ما اگر شركت كنيم بايد تيم اميد‌مان را بفرستيم و نهايتا چند نفر از بازيكناني كه به آن‌ها بازي زيادي نرسيده است را بازي بدهيم. به اين جام احترام مي‌گذارم اما نمي‌توانيم با نفرات اصلي‌مان در آن شركت كنيم و اين مسئله به نفع فوتبال خود ما هم نيست.

وي ادامه داد: در مورد برگزاري اين جام با باشگاه استقلال هماهنگ كرده بودند و پس از آن در جلسه‌اي كه با من گذاشتند، همين نظرها را دادم. اگر قرار است در اين شرايط اين جام برگزار شود يا استقلال و پرسپوليس با هم مخلوط بشوند و با يك تيم بين‌المللي بازي كنند و يا اينكه بايد در شرايط بهتري برگزار شود تا تيم‌ها با قدرت شركت كنند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
نمیدونم چرا ولی خیلی از این بازی میترسم.

اصغر شرفی رو هم دوست دارم و هم کارشو قبول دارم. بسیار هم مرد جدی و کار درستی هست. از تیمش ترس ندارم ولی از روحیه ای که تو کارشون اضافه شده باید حساب برد. این روحیه با انگیزه بالا برای بازی که گره بشه خیلی خطری میشه. سامره هم امروز برابر ماست. همیشه دوسش داشتم. بازیکنی بود با سبک خاص و دوس داشتنی. امیدوارم برامون مشکل ساز نشه.

یه گل زود هنگام خیلی برامون مفیده و کارمون رو راحت میکنه.

میریم برای برد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام
نمیدونم چرا ولی خیلی از این بازی میترسم.

اصغر شرفی رو هم دوست دارم و هم کارشو قبول دارم. بسیار هم مرد جدی و کار درستی هست. از تیمش ترس ندارم ولی از روحیه ای که تو کارشون اضافه شده باید حساب برد. این روحیه با انگیزه بالا برای بازی که گره بشه خیلی خطری میشه. سامره هم امروز برابر ماست. همیشه دوسش داشتم. بازیکنی بود با سبک خاص و دوس داشتنی. امیدوارم برامون مشکل ساز نشه.

یه گل زود هنگام خیلی برامون مفیده و کارمون رو راحت میکنه.

میریم برای برد.

دقیقا اینجوربازیها خیلی سخت هستند ... اکثر بازیکنا جوان هستند و میان خودشون رو نشون بدن توی آزادی ... فقط گل زود هنگام کار ما رو راحت میکنه ...

سامره هم یادش بخیر ... گلهای حساس برای استقلال کم نزد ... گل ثانیه 30 :دی یا گل زیبایی که به سپاهان توی آزادی دقایق پایانی زد ... گل برگردون ، اگه یادتون باشه ... اون بازی رو 2-1 بردیم ...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

امیدوارم این بازی رو با گلهای زیاد ببریم . :)
منم موافقم خوب شد نصرتی به استقلال نیومد مگه نه یکی مثل شیث رو تو استقلال پیدا میکرد یا سایر بچه ها رو خراب می کرد! :دی
بعد از این اتفاق بیشتر خوشحال شدیم که استقلالی هستیم! :دی

راستی بازی قبل زندی خوب بازی کرد اون هم بعد از مصدومیت. کرار هم اگه یه کم دیگه تو تیم جا بیفته خیلی بهتر میشه.
در کل سمت چپ استقلال خیلی خوب شده .
راستی اون ولید علی چی شد؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب نیمه اول که گلی نداشت و استقلال نتونست گل بزنه ... هر چند بازی خوبی هم ارائه نداد و میتونست خیلی بهتر باشه .
الان نیمه دوم کار سختی داره ... تنها مشکل الان گل اول هست که انشالله در آغاز نیمه دوم یه گل ببینیم .

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
خوب گل اول به زیبایی هر چه تمامتر میلاد آقای گل زد
بچه ها دقت کردین نیمه اول رحمتی تو حرکتی نادر توپو زد به عنکبوتی و این علیفر گاگول هم نفهمید قهرمانی هم دراپ بال داد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا من بازی رو ندیدم..بیرون بودم..

یکی توضیح بده چرا کم گل زدیم؟

آندو چرا اخراج شد آخه؟؟؟؟؟؟؟؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب فقط بردیم !!
الان باید فرق کیروش با مضلومی معلوم بشه !!!
تیم خیلی بد بازی کرد
جباری امروز واقعا بد بود البته بیشتر می خواست مجیدی رو صاحب توپ کنه و کمتر میلاد رو می دید
قضیه منتظری و تیموریان چی بود که به اندو کارت قرمز داد !!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
منم قضیه ی کارت قرمز رو درست نفهمیدم ولی انگار درگیری 2 تا بازیکن هم تیمی بود . فک کنم تیموریان با مجیدی بحثش شد بعدشم که سامره جداشون کرد ... توی اون صحنه که نشون داد اصلا منتظری نبود ، اگه کسی کامل فهمید چی بوده به ما هم بگه . اخه سر چی باید بحث کنند ! عجبا ...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب خدارو شکر بازی بدیم و 3 امتیاز رو گرفتیم ...
بای خوی انجام ندادیم .. تمام بازکنان پر اشتباه بودند ...
99% توپ ها هم به مجیدی میرسید که خوب شیر فرهاد نتونست استفاده کنه ...
نمیدونم چرا به میلاد کمتر پاس دادند ... در کل گل زیبایی زد میلاد ..

این هم یه عکس جالب :

53xxo0ww2wb3nimik4r.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا