سرمربي شهرداري تبريز:براي برد به ميدان مي رويم
یسیچ در نشست خبری بعد از بازی تیمش برابر نفت آبادان گفت: تیم ما شرایط ویژه ای دارد و در هر بازی برای برد به میدان می رود.
وی اظهار داشت: برای شکست دادن صنعت نفت در آبادان برنامه داشتیم و بچه ها با ارائه یک بازی زیبا و بدون نقص به پیروزی رسیدند.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: می دانستیم در آبادان و مقابل این تماشاگران پرشور کار سختی داریم اما بازیکنان ما با تلاش خود سه امتیاز مهم این بازی را کسب کردند.
یسیچ ادامه داد: تیم صنعت نفت در خط دفاعی مشکل داشت و ما از مشکل آنها نهایت استفاده را بردیم.
وی اظهار داشت: نفتی ها موقعیت های خوبی داشتند اما عملکرد خوب خط دفاعی و هافبک های ما ، مانع باز شدن دروازه مان شد.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز تصریح کرد: در بازی هفته قبل در دقایق پایانی بازی برده را خیلی راحت مساوی کردیم و در بازی امروز برای جبران آن به میدان آمده بودیم.
تیم فوتبال شهرداری تبریز عصر روز چهارشنبه و از هفته چهاردهم لیگ برتر میزبانش نفت آبادان را با دو گل شکست داد.
بااجازه فتحاللهزاده روي نيمکت شاهين مينشينم
فیروز کریمی در نشست خبری پیش از بازی فردا با استقلال در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا بازیکنان تیمتان چند هفته قبل دست به اعتصاب زدند گفت: مشکلی که برای ما پیش آمد قابل پیشبینی بود. تعدادی از ابتدای فصل و فصل گذشته نسبت به مطالبات خود اقدام کردند و من همیشه حق را به بازیکنانم دادهام. وقتی یک فوتبالیست قرارداد میبندند زندگی خود را بر مبنای آن قرارداد تنظیم میکند.
وی افزود: نسبت به پرداخت مطالبات این بازیکنان تا امسال اقدام نشد و هنگامی که آمدم با مسئولین عالیرتبه باشگاه صحبت کردم و قرار شد تا نیم فصل مشکلات را حل کنند. البته قول دادند تا 10 روز دیگر مقداری از مطالبات را پرداخت کنند اما بازیکنان در آن زمان حرف من را نپذیرفتند و میزان مبلغی که به تیم تزریق شد مدنظر آنها نبود و در یک حرکت بچهگانه اما صادقانه در تمرین شرکت نکردند.
کریمی تاکید کرد: چند بار به آنها گفتم اگر مشکلی دارید، باید در تمرینات حاضر شوید و آن را مطرح کنید اما 20 روز را از دست دادند و هنگامی که یک روز قبل از بازی با مس بازیکنان در تمرین شرکت کردند، بیش از 10 نفر را کنار گذاشتم و به خاطر اینکه تعداد بازیکنانمان به 18 برسد، دو نفر را در زمین قرار دادم. اعتقاد دارم شاهین ممکن است از اسب افتاده باشد ولی از اصل نیفتاده است. البته تمام تیمها دچار مشکل هستند و استقلال و پرسپولیس که جزو تیمهای بزرگ آسیا مطرح میشوند مشکل دارند.
سرمربی شاهین افزود: نسبت به حضور این نفرات در تمرینات و بازیها روی خوش نشان دادم ولی اصول مربیگری را حفظ و آنها را جریمه مالی و جریمه فنی کردم. به آنها گفتم که حق دارند ولی نباید این کار را انجام دهند.
کریمی با اشاره به دیدار فردا مقابل تیم استقلال اظهار داشت: این دیدار یک بازی خانگی است و چون از شاهین ارتزاق میکنم تمام تلاش خود را برای سرافرازی این تیم به کار میبرم.
علاقهام به استقلال را کتمان نخواهم کرد چون این تیم هم در لیگ و هم در آسیا توانایی و پتانسیل قهرمانی دارند و از مدیریت خوبی برخوردار است.
وی اضافه کرد: در مقطعی که کنار فتحاللهزاده بودم او حمایتهای زیادی از من انجام داد و ناصر حجازی یار و یاور من بود. در تمام روزهایی که به لحاظ خانوادگی دچار مشکلات عدیدهای بودم آنها کنارم بودند و به همین دلیل است که میگویم این مسابقه خانگی است.
وی تاکید کرد: به فکر ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند هستیم. استقلال یکی از تیمهای پرتماشاگر آسیا است و چند روز پیش هم به این عنوان دست پیدا کرد. شاهین نیز در خانه تیمی پرتماشاگر محسوب میشود وهر دو تیم به دنبال ارائه فوتبال هستند.
وی در پاسخ به سؤال مبنی بر اینکه آیا مقابل تیم پرستاره استقلال میتوانید برنده باشید، گفت: ناچار هستیم مقابل ستارههای کهکشانی استقلال ماه رو کنیم و فردا شما انواع قرص کامل و هلال ماه را میبینید که در تیم ما خواهد بود. استقلال به عنوان یک تیم قوی در ایران، آسیا و حتی دنیا مطرح است و بازی مقابل این تیم ساده نخواهد بود.
کریمی گفت: ممکن است تیمی کهکشانی نداشته باشیم اما کار گروهی خوبی انجام میدهیم و تیم ما از وجود مهرههای قابل بیبهره نیست. همین مهرههای خوب باعث شدند دارای بهترین خط دفاعی لیگ باشیم و تقابل استقلال به عنوان بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع از باب اصول تاکتیکی فردا به نمایش درخواهد آمد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا محروم و مصدومی در این مسابقه دارید، گفت: هم مصدوم و هم محروم داریم و این مسئله در هفته چهاردهم طبیعی است. برای یکی از بازیکنان ما در هفته دوازدهم کشیدگی شدیدی پیش آمد و ما نمیتوانیم از آن بازیکن بهره ببریم ولی با وجود بازیکنان دیگر احساس کمبود نخواهیم کرد و با روح پیروزی پا به مسابقه فردا میگذاریم.
وی در پاسخ به این سؤال که شما برای بازی فردا مشکلی برای همراهی شاهین روی نیمکت دارید یا خیر، گفت: مشکل محرومیت ندارم ولی قولهایی داده بودم که در استادیوم آزادی مقابل استقلال روی نیمکت ننشینم. از آن پس به بعد یک بار با این قضیه مواجه شدم که قلعهنویی بزرگوارانه خواست روی نیمکت بیایم و اعتقاد داشت با ترکیبی کامل با استقلال بازی کنیم حالا هم به دادگر -مدیرعامل باشگاه- گفتم من قبلا حرفی زدهام و روی حرفم هستم. ایشان گفت مجوز شما را از فتحاللهزاده می گیرم و من اعلام کردم اگر فتحاللهزاده چنین دستوری داد به عنوان یک استقلالی روی نیمکت مینشیم.
سرمربی شاهین ادامه داد: مدیرعامل باشگاه در مالزی با فتحاللهزاده تماس گرفت و ایشان به دادگر به عنوان یک استقلالی اجازه داد که روی نیمکت حضور داشته باشم. فردا از این باب که به دنبال رسم جوانمردانه باشم روی نیمکت مینشیم اما تا عمر دارم مدیون طرفداران استقلال هستم چون 4 سال پیش آنجا حضور داشتم و نمونه مشتیگری طرفداری و پهلوانی مثل طرفداران استقلال ندیدم. برای همه طرفداران تیمهای مختلف احترام قائل هستم اما اعلام میکنم که مانند طرفداران استقلال در دنیا کم پیدا میشود.
سرمربی شاهین گفت: طرفداران استقلال در تمام مراحل من را حمایت کردند و امیدوارم روزی محبت آنها را جبران کنم. در استقلال نفراتی مثل حجازی و حاجیلو بزرگواری کردند و در مراسم دفن و کفن پدر و مادرم شرکت داشتند و شاید یکی از دلایلی که از حضور در استقلال در ادامه راه عذرخواهی کردم همین مسئله بود.
یکی از خبرنگاران بوشهری از کریمی پرسید در مورد جوانان بوشهری و آینده این تیم چه نظری دارید که وی گفت: بیش از دو دهه از جوانها امتحان گرفتم و موفق بودم. در استقلال به جوانها اعتماد کردم و آنها در بازی فردا هم حضور خواهند داشت و شاید 30 درصد از جوانانی که در استقلال ما به آنها اطمینان کردیم در بازی فردا به میدان بیایند.
وی افزود: در شاهین هم همین کار را میکنیم و هنگامی که به این تیم آمدم از لحاظ مسائل مالی و مشکلات درونی تیم دچار اشکالاتی بود. دور دادن به جوانها کار سختی بود اما اطمینان داشته باشید به آنها میدان میدهم و این رویه را دنبال میکنم. امیدوارم در پایان فصل قسمتی از اعضای تیم را به بازیکنان بومی اختصاص دهم که سالهای سال آینده این تیم را تشکیل دهند.
وی گفت: روند رو به رشدی در آسیا داریم ولی آسیاییها توانستهاند گوی سبقت را از ما بربایند و احساس میکنم ما سوار بر درشکه شدهایم و آنها موتور چهار سیلندر سوار میشوند. ما هم پیشرفت داشتهایم و حتی خیلی از تیمهای ما توانستهاند قهرمان آسیا را شکست دهند ولی باید قبول کنیم رشد آنها بیشتر بود. 8 سال دفاع مقدس به ما تحمیل شد و ما دچار حوادث غیرمترقبه شدیم. دیدید تیمی مثل سپاهان با یک اشتباه اداری در حالی که قهرمان آسیا را در دو بازی شکست داده بود از رسیدن به این عنوان باز ماند.
کریمی گفت: سخت میبینم که بتوانیم قهرمان آسیا شویم. من هنوز نمیدانم آیا استقلال محل تمرین دارد، در زمان ما کوله در به دری روی دوشمان بود و هنگامی که در استقلال سرمربیگری میکردم با تلاش حجازی و حاجیلو 13 زمین تمرین عوض کردیم یادمان میآید از شرق تهران به غرب رفتیم سپس راهی کرج شدیم و پس از آن برای تمرین به قزوین رفتیم. این مسئله کم کم ادامه پیدا کرد و نزدیک بود به مرزهای ایران برسیم و شاید اگر لیگ 3-4- هفته دیگر ادامه داشت تمرینات استقلال در ترکیه دنبال میشد.
وی تاکید کرد: در امارات به همراه استقلال بودیم و با دو تیم بازی دوستانه انجام دادیم که یکی از آن تیمها 11 زمین و تیم دیگر 10 زمین داشت معلوم است با این شرایط به تیمهای دیگر آسیا نمیرسیم. چندی پیش دیدم مبلغ ناچیزی به تیم صدرنشین استقلال از طرف وزارت ورزش رسید که فکر میکنم دو میلیارد هم نبود. میدانم که فتحاللهزاده با چه مشکلاتی این پولها را تهیه می کند اما زمانی که این پول به استقلال تزریق شد ما در شاهین بوشهر حسرت 20 درصد این پول را داشتیم و دعا می کردیم دست راست استقلال به سر ما کشیده تا مشکلات برطرف شود.
وی گفت: من به عشق و علاقه خودم به لیگ یک رفتم و کار کردم و تحت عنوان منشوری نبودم. اکثر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون من رامیشناسند و در کنار نفراتی چون شفق،تاج، ملاحی و فتحاللهزاده حضور داشتم. من به مسائل حرفهای اجتماعی و عاطفی فوتبال پایبند هستم و در تمام موارد مسبب اجرای این کارها بودم. جا دارد این جا از فرهاد کاظمی دفاع کنم چون او اهل هیئت است و به جرات می گویم خیلی از درآمد سالیانهاش را صرف فقرا میکند. شاید او راضی نباشد که این مسائل را بگویم. حتی همسر ایشان هم خواهرخوانده من محسوب میشود و به جرات میگویم پولی که کاظمی صرف فقرا میکند کمتر کسی در ورزش ما هزینه کند.
کریمی تصریح کرد: من دو بازی را کامل دیدهام ولی هنوز اسم یک کشور را به صورت کامل نمیدانم.(منظور کریمی ماداگاسگار بود) هتر است مثل بستنی چوبی اسم آن کشور را آلاسگا بنامیم که نمیتوانست محک جدی برای تیم ملی ما باشد. در بازی با بحرین نیز در دیدار رفت خوب بازی کردیم ولی شاید اگر مربی بحرین به زبان آن کشور مسلط بود میتوانست تیمش را جمع کند تا شش گل نخورد اما در بازی برگشت من تیم را فاقد مسائل تاکتیکی دیدم و مادر آن بازی استرس نباختن داشتیم.
فیروز کریمی در خصوص مصاحبهای که جباری در حمایت از این بازیکن داشت؛ گفت: اگر جباری روی پایش کار کند و پزشکان به او برسند، او هنوز میتواند در رئال مادرید بازی کند و این را میتواند مربیانی که با او کار کردهاند بگویند. بازیکنانی که در مکتب من کار کردهاند همگی فنی هستند. باید در خصوص محمد نصرتی بگویم که او شاگرد من بوده و از فدراسیون میخواهم اگر امکان دارد برای او تجدید نظر کنند چون او کوچکترین مسائل اخلاقی نداشته و در پایان بگویم که رویارویی من و جباری برای بازی فردا و پس از آن باقی بماند.
مظلومي:نگران حضور در پليآف نيستم
پرویز مظلومی در نشست خبری قبل از بازی با شاهین گفت: امیدوارم بتوانیم 3 امتیاز مسابقه فردا را بگیریم. با تیم خوبی بازی داریم ولی این بازی خانگی است و باید از امتیاز آن استفاده کنیم.
وی درباره وضعیت محرومان و مصدومان این تیم گفت: فقط حنیف عمران زاده محروم است و خسرو حیدری مصدوم. وضعیت آرش برهانی را هم باید امروز بررسی کنیم.
سرمربی استقلال درباره حضور آندو تیموریان در بازی فردا تصریح کرد: زیاد روی او حساب نمیکردیم. امروز به ما اعلام کردند میتواند بازی کند و دیگر فرقی برای ما ندارد چرا که روی نفرات دیگر حساب کرده بودیم.
وی درباره اینکه توانستهاند در این چند روز به خوبی تمرین کنند عنوان کرد: تمرین ما یا پشت دروازه بود یا در نصف زمین و همین باعث شده چند نفر مصدوم داشته باشیم اما در همان نصف زمین هم به خوبی کار کردهایم.
مظلومی در ادامه این نشست با بیان اینکه یک سهمیه دیگر از ایران در لیگ قهرمانان آسیا کاهش پیدا ادامه داد: متاسفانه AFC این تصمیم را گرفته و ما باید در پلی آف بازی کنیم. نگران این مسئله نیستم. السد قطر هم از مرحله پلی آف به لیگ قهرمانان آسیا آمد و قهرمان شد. از این پس باید جام حذفی را جدی بگیریم.
وی اضافه کرد: باشگاهها باید به خودشان بیایند و نواقصی که دارند را درست کنند تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد. سازمان لیگ چقدر باید به باشگاهها تذکر دهد؟ نمیدانم با این شرایطی که هست به کجا میخواهیم پیش رویم.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که از حضور ملی پوشانش در تیم ملی ناراضی است گفت: از خدایم هست که ملی پوش زیاد داشته باشیم اما وقتی این بازیکنان به تمرینات باشگاهی باز میگردند باید جان داشته باشند که بازی کنند. باشگاه پول میدهد تا از بازیکنانش استفاده کند. تیمها نمیتوانند بازیکن ملی پوش نگیرند. زمانی که ملی پوشان را به باشگاهها دادند زمان مناسبی نبود. دیدید همان دقایقی هم که از آنها استفاده کردیم چه عملکردی داشتند.
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: میگویند فاصله بازی های ملی با باشگاهی 4 روز است. کجای این 4 روز بود؟ ساعت خواب بازیکنان تغییر کرده بود و ما فقط جمعه صبح یک تمرین سبک با آنها انجام دادیم. اگر از همه آنها استفاده میکردم مثل حیدری مصدوم میشدند. 4 روز فاصله خوب است اما به شرطی که تعامل دو طرفه باشد. تیمهای دیگر هم چنین مشکلاتی دارند. به این توجه باشید که ما ملی پوش خارجی هم داریم. به هر حال باشگاه روی آنها حساب میکند.
مظلومی در خصوص اینکه پزشک تیم ملی گفته بود از خسرو حیدری استفاده نشود، گفت: ما یک پزشک در تیم استقلال داریم و آن دکتر رضایی است. او را میشناسیم نه دکتر شهاب را، خسرو مصدومیتی که برایش پیش آمده از ناحیه دیگری است. همانطور که ما حق نداریم در کار تیم ملی دخالت کنیم پزشک تیم ملی هم حق ندارد در امور باشگاهی دخالت کند. من پزشک تیم ملی را دوست دارم و به او احترام میگذارم اما نباید در کار ما دخالت کند. تیم ملی 3 ماه دیگر بازی دارد و او میگوید میخواهند بازیکن تیم ملی را زیر نظر داشته باشند در صورتی که تا آن موقع ما بازیکن را سرحال میکنیم و به تیم ملی میدهیم اما خسته تحویل میگیریم.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که چه دلایلی باعث شده سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا کاهش پیدا کند و راه حل برای خارج شدن از این شرایط چیست اظهار داشت: باید حرفهای باشیم. سازمان لیگ در این چند سال اخیر این تلاش را داشته است. باشگاهها باید وظایف خود را انجام دهند. شاید لازم باشد برخورد چکشی شود. همیشه میگذاریم اتفاق که رخ داد به دنبال درمان میرویم. عزیز محمدی بارها هشدار داده بود اما کسی توجهی نداشت و اکنون کار به اینجا رسیده است. فوتبال ما که حداقل در آسیا جزء 4 تیم اول است سهمیه کمی داشته باشد.
مظلومی در پایان نشست در خصوص سقوط ایران در رنکینگ فیفا گفت: به مرحله دور دوم مقدماتی جام جهانی صعود کردیم اما نمیدانم چرا در رنکینگ فیفا سقوط کردیم. شاید رنکینگ فیفا سیاسی است. در هر حال شما رسانهها صعود ایران را به مرحله دوم را بزرگ کردید. من فردای بازی با اندونزی که رسانهها را میدیدم طوری مطلب نوشته شده بود که انگار شق القمر انجام شده است. ما قبلا هم از این صعودها حتی راحتتر از این داشتیم.
حيدري: دو هفته ديگر براي استقلال بازي ميکنم
خسرو حیدری در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش، تیم ملی و استقلال ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: شایعات زیادی در خصوص مصدومیت من مطرح شده و اینکه تا یک ماه و حتی دو ماه دیگر آسیب دیدگیام ادامه پیدا می کند. حتی عنوان شده بود که من برای درمانم قرار است به آلمان بروم اما باید بگویم هیچکدام از این مطالبی که در خصوص مصدومیتم مطرح شده است، صحت ندارد.
وی در ادامه افزود: تا دو هفته دیگر مصدومیت من کاملا برطرف می شود و اگر کادر فنی صلاح بداند بدون هیچ مشکلی می توانم برای استقلال بازی کنم.
مدافع - هافبک تیم استقلال در خصوص عملکرد این تیم در رقابتهای لیگ برتر در فصل جاری اظهار داشت: استقلال در این فصل نشان داده که شخصیت قهرمانی دارد و به نظر من در بین تیمهای حاضر در لیگ برتر تراکتورسازی، پرسپولیس، صبا و حتی نفت تهران می توانند رقبای جدی استقلال برای کسب عنوان قهرمانی باشند.
وی با اشاره به دیدار استقلال مقابل شاهین بوشهر در هفته چهاردهم لیگ برتر گفت: شکست تیم شاهین می تواند پل صعودی برای قهرمانی استقلال در نیم فصل باشد. بدون شک بازی با شاهین که در حال حاضر بهترین خط دفاعی لیگ را دارد سخت است اما سه امتیاز این بازی خانگی نیز برای ما ارزش زیادی دارد و باید شاهین را شکست دهیم.
مدافع - هافبک تیم ملی فوتبال ایران در خصوص صعود این تیم به مرحله نهایی رقابتهای مقدماتی جام جهانی فوتبال تاکید کرد: خوشبختانه تیم ملی مقتدرانه به مرحله نهایی رقابتهای مقدماتی جام جهانی صعود کرد از حالا به بعد باید به فکر بازیهای مهمتر و سخت تری باشیم. نباید در ذهنمان تیمهای استرالیا، ژاپن و کره جنوبی را خیلی بزرگ کنیم چون با توجه به آمادگی که در حال حاضر بازیکنان تیم ملی از هر نظر دارند شکست این تیمها دور از ذهن نیست.
وی در خاتمه در خصوص تاثیر حضور کی روش در تیم ملی فوتبال ایران گفت: کیروش مربی حرفه ای و بزرگی است. او می داند که در هر مقطع زمانی برای رسیدن به موفقیت به چه ابزاری نیاز دارد تا تیم ملی بتواند بدون دغدغه به جام جهانی 2014 برزیل راه پیدا کند. او از نظر شخصیتی تاثیر زیادی روی بازیکنان تیم ملی و از جمله من گذاشته است.
دیدار تیمهای استقلال و شاهین بوشهر در چارچوب هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 16:45 فردا پنجشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
وليدعلي با الكويت تمرين ميكند
به گزارش سايت گل اين بازيکن کويتي که مدتي پيش به استقلال تهران پيوست، پس از چند هفته به دليل اختلاف با کادرفني از جمع آبيها جدا شد.
وليدعلي مدتهاست که در انتظار تسويهحساب با باشگاه استقلال مانده ولي هنوز با مسئولان اين باشگاه به توافق نرسيده است. از طرفي استقلاليها هم به همين راحتي نميخواهند با اين بازيکن تسويهحساب کنند و به نظر ميرسد باشگاه استقلال قصد پيگيري شکايت از اين فوتباليست کويتي را دارد.
گفتنی است، وليدعلي کماکان در انتظار تسويهحساب با باشگاه استقلال است و تا زماني که به صورت رسمي از اين تيم جدا نشود نميتواند براي تيم ديگري بازي کند.