• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اتفاقا به نظرم اینجا دیگه اصلا حق با جباری نیست !

این مصاحبه ش خیلی بچه گانه و غیر حرفه ای بود ، اون هرچی بزرگ باشه باز یه بازیکنه و خیلی کوچیک تر از اونه که بخواد بگه ما عمرمون تو اس اس داره تلف میشه !! مرد حسابی ! بازیکنائی خیلی بزرگ تر از تو فقط واسه عشقشون تو این تیم بازی کردن و 2 ریال هم پول نگرفتن و انقدر از خود متشکر بازی در نیاوردن .. عزیز من ! یه خورده بزرگ شو و مثه خودت وقت عصبانیت و احساساتی شدن هم حرفه ای مصاحبه کن

حالا دیگه داستان شد دو سر سوخت ! یا باید جباری رو تو آماده ترین و حساس ترین زمان ممکن از دست بدیم یا بریم سراغ داستان جمع کردن قضیه که اونوقت دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه .. :eek:

راستی ! اینم یه جورائی گل به نظر میاد ها .. ؟!

316737_2104978598923_1679268922_1534345_542696705_n.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اتفاقا به نظرم اینجا دیگه اصلا حق با جباری نیست !

حالا دیگه داستان شد دو سر سوخت ! یا باید جباری رو تو آماده ترین و حساس ترین زمان ممکن از دست بدیم یا بریم سراغ داستان جمع کردن قضیه که اونوقت دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه .. :eek:
فرزاد جان منم اون بعضی نابجا منظورم همین جمله بود :دی اونقدر این حرف برام گرون تموم شد که تکرارش نکردم.

و این دو سر سوخت بدبختانه درسته. نمیدونم چطوری جمش میکنند ولی مطمعنا بازم اینها بازیشون کنار هم به تیم ضربه خواهد زد.

اون توپم به نظر من گل بود. اینجا اون اسپایدر بدر میخورد که رحمتی با یه شوت کارشو ساخت ;)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جالبه مصاحبه حباری که از 90 پخش شد. یه جورایی مثل اینکه یه متنی حفظ کرده بود از بر میگفت. پشت سر هم یه ذرب کاملا ادبی میگفت. ....
به ... آقا مجید کم پیدا ، چطوری برادر ؟ خیلی وقت بود نبودی دلمون برات تنگ شده بود
مخلصیم فرزاد جان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اوه اوه
این هفته نه هفته دیگه جمعه دربی رو میخواند برگزار کنند.

الان امشب هیچ مسئولی از باشگاه رو خط نیاد به نفع تیم هست . فردا دور هم تصمیم بگیرند بهتره. الان بیان رو خط به زور یه حرفی از دهنشون در میارن.

در ضمن چون کرار کارت گرفت بازی حذفی بعدی رو از دست داد. ظاهرا تو جام حذفی قانون دوکارت هست.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
شما چرا همه چی یادتون میره اون اول فصل اگر شخص فرهاد مجیدی نبود ما 90 درصد بازی های که بردیم رو یا مساوی میکردیم و یا میباختیم یعنی این خلاقیت مجیدی بود که برای تیم برد می اورد الان هم جباری و تیموریان هستن که یک نه تیم رو دارن جلو میبرن و اگر خلاقیت اینها نباشه استقلال هیچ نیست مثل این بازی یا بازیهای جام ولایت..

همین بازی با شاهین این آقا با تعویض هاش داشت گند میزد که جباری تیم رو نجات داد..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مخلصیم فرزاد جان

سالاری برادر
دیگه اینطوری غیبت نکنی ها ؟! این بار رو فقط مرخصی رد کردم ;)

الان امشب هیچ مسئولی از باشگاه رو خط نیاد به نفع تیم هست . فردا دور هم تصمیم بگیرند بهتره. الان بیان رو خط به زور یه حرفی از دهنشون در میارن.

درسته ! هر چی زمان ازش بگذره بهتره به نظرم

آخه بدبختی این بشر نه اهل تکذیبه ! نه قبول میکنه فردا دست تو گردن کرار عکس بگیره !

اصلا نمیخوام به این قضیه فکر کنم که تیم بهم بریزه // :eek:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
شما چرا همه چی یادتون میره اون اول فصل اگر شخص فرهاد مجیدی نبود ما 90 درصد بازی های که بردیم رو یا مساوی میکردیم و یا میباختیم یعنی این خلاقیت مجیدی بود که برای تیم برد می اورد الان هم جباری و تیموریان هستن که یک نه تیم رو دارن جلو میبرن و اگر خلاقیت اینها نباشه استقلال هیچ نیست مثل این بازی یا بازیهای جام ولایت..

همین بازی با شاهین این آقا با تعویض هاش داشت گند میزد که جباری تیم رو نجات داد..

دوست عزیز اگه شما از این مربی ناراضی هستید من قبول میکنم. منم نمیگم بهترین مربی ایرانه! ولی از نظرم گزینه مناسبی هست. ولی شما دلایل خوبی نمیارید.
این حرف این روزها زیاد شنیده میشه که فلان مربی اگه فلان بازیکن رو نداشت تعطیل بود و ..
ولی تو تیمهای بزرگ هم میبینیم که یه بازیکن یا دو تا تو تیم اثر خیلی زیادی دارند. تو همین تیم در زمان مربی های دیگه هم بوده و تو تیمهای دیگه هم وجود داشته و داره و مثالهاش هم زیاده حتی در سطح دنیا. همین الان من چون خودم یووه رو دوست دارم این تیم رو مثال میزنم. الان همه منتقدان منتظر هستند که یووه رو بدون طراحش که پیرلو باشه ببیند. خب شکی نیست این بازیکن تاثیرگذارترین بوده ولی این نیست که بگیم اون یه تنه تیمو برده جلو.

همون جام ولایت هم به نظر من تیم بازی دومش خوب بود در حالی که یه گلر فوق سوتی تو گلمون بود و بازیکنهایی مثل عزیززاده و امیر آبادی و .. تو زمین بودن و شاید با اون پنالتی مشکوک اگر گرفته میشد حتی برده بودیم.

به هر حال تیم روز بد داره و امروز روز بد ما بود. مثل همون روزی که تو بوشهر مقابل شاهین بوشهر حذف شدیم (5 سال پیش تقریبا) یا بازی های دیگه. امروز ما تو یه بازی بد شانس اوردیم و باید قبول کنیم تیم بد بود و مربی هم مسئول اون تیم هست / بدون شک و تردید و تعارف. ولی یک باره کل تیم و نتایجش رو زیر سوال بردن اصلا صحیح نیست
آخه بدبختی این بشر نه اهل تکذیبه ! نه قبول میکنه فردا دست تو گردن کرار عکس بگیره !

اصلا نمیخوام به این قضیه فکر کنم که تیم بهم بریزه // :eek:

ایضا عذرخواهی هم تو کارش نیست.

مظلومی اومد رو خط ببینینم چی میگه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خب مظلومی که میگه امیدوارم نیاد اصلا چون نمیخوایمش دیگه.

در مورد هنکه منم همین الان میخواستم پست بدم که مگه هنکه تمرین دهنده نیست که گفت مظلومی.

جمعه هفته بعد هم که باز با پرسپولیس بازی داریم

Last edited by a moderator:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مظلومی اومد رو خط ببینینم چی میگه

خب مظلومی که میگه امیدوارم نیاد اصلا چون نمیخوایمش دیگه.

خب ! جباری رو فعلا دیگه نداریم

منم درکل حق رو به مظلومی میدم البته اگه پای حرفش وای سه :eek:

آخه پسر ! چرا روح و روان همه رو بهم میریزی هر چند وقت یه دفه ؟؟! :hmm:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تنها راهش اینه که دو تا پیشکسوت جور کنن با مجتبی حرف بزنه و به عذرخواهی فرا بخوانندش وگرنه کار بیخ پیدا میکنه.

مظلومی خبر نداشت دربی رو کی گذاشتند. یهو یه مقداری هم جا خورد.

الان فرض و بر این بگیریم کی میخواد جای مجتبی رو پر کنه؟

پ.ن: شاید اون برنامه شاهرخ بیانی تو نود که داستان خودشو مراغه چیان رو تعریف کرد این پسر رفت تو کار اینکه قسمت دومش رو بسازه :دی

پ.ن2: این بازی داورش هم بدبختیه. خدا به خیر کنه. من به همون ترکی راضیم

پ.ن3 : زنگ بزنیم ولید علی برگرده :lol:

بعدی 4 :دی / فردا صبح باید یه گاوی کرگدنی فیلی یه چیزی ترجیحا هر چه عظیم تر بهتر (خونش زیاد باشه) قربونی کنیم/ یهو چشم خورده باشن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازیهای حذفی رو که همیشه بعد لیگ برگزار میکردن امسال چی حالا منظم شده برنامه های دوستان :eek:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مصاحبه جباری تو اين شرايط بسيار عجيب بود ! بحث مجادله با کرار ،سر کاشته رو به مظلومی ربط داد ، بعد از پاداش حرف زد ،بعدشم از تلف شدن عمرش!!!!

تيم صدر جدولِ ، خودش تو اوجِ ، به بد ترين شکل ممکن به خودش و تيم گند زد!

به نظر من اين قضيه فقط با عذر خواهی جباری ميتونه تموم بشه! به احتمال زياد اين کار رو هم خواهد کرد!

تيم که چند هفته اي تمرکز نداشت ، در آستانه ی دربی هم کاملاً به حاشيه رفت!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جباری خیلی بیخود میکنه که میگه یا جای منه توی تیم یا جای کرا (با اینکه از کرار خیلی بدوم اومده) ...

مگه خونه ی خالس ؟؟ چرا حالا که تیم یه ثبات نسبی پیدا کرده باید یه همچین مصاحبه ای کنه ؟؟؟؟ یکی نیست بش بگه تو به این هوادارا و این باشگاه خیلی بیش تر از این حرفا بدهکاری ... این همه سال پول مفت گرفتی و بازی نکردی و مصدوم بودی ... ولی هوادارا و باشگاه به پات نشستن ... آخه چقدر آدم پولکی باید باشه ؟؟ این آقا پاشو از گلیمش فراتر گذاشته ... چجوری ممکنه بیاد در مورد تیم و سرمربیش (هر چند هم مربی خوبی نباشه) اینطوری صحبت کنه ...

این مصاحبه هیچ جاش با عقل جور در نمیاد .... نمیدونم والا چیکار باید کرد الان ... ولی اینو میدونم که این قضیه خیلی برای تیم گرون تموم میشه .

به نظر من مظلومی بهترین کار رو کرد : بازیکن داره تهدید میکنه و از این تهدید کردنش هم اصلا هراسی نداره !!!!!!!!! خب وقتی میگه یا جای کنه یا جای کرار که اگه مربی نمیتونه بگه قبول ... حق با توئه ... این آقا برای استقلال خوب بازی میکنه قبول ... ولی باید با لگد از تیم پرتش کنن بیرون .

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خیلی وقته به عادل بودن عادل شک دارم - شاید خیلیهای دیگه هم اینگونه باشند
ولی شب گذشته اتفاق جالی افتاد
تقریبا اکثر اهالی فوتبال میدونن که فیروز کریمی یک مربی روحیه بخض هست برای تیمش و حضورش کنار زمین میتونه تاثیر بالایی رو کارایی تیمش داشته باشه
حالا کریمی و آندو حکم محرومیت داشتن و هر دو به دلیل ابلاغ حکم روز قبل بازی تونستن تو بازی مقابل هم باشن - چه دلیلی میتونه داشته باشه که عادل دیشب گیر داده بود که چرا گاندو بازی کرده و حکم دیر ابلاغ شده و از مظلومی و حسن زاده پرسید و قانع هم نشد ولی در مقابل این پاسخ که آقا اگر آندو محروم بوده فیروز کریمی هم محروم بوده پس چرا به این قضیه نمیپردازی ؟ میگه اون زیاد مهم نیست و با ترفند همیشگیه خودش میگه البته اون هم به جای خود ولی بازی کردن آندو مهمه.
در یک سری بازیها صحنه های مشکوک به پنالتی نمایش داده نمیشه ولی شب گذشته به پرتاب اوت از چند متر جلوتر هم گیر میده.
به هر تقدیر تا اونجایی که حافظه بنده یاری میکنهدفعه قبل که استقلال صدر نشین بود هم عادل این شاعبه رو بوجود میاورد که داوری به سود استقلاله و دقیقا با همین رویه تعداد زیادی از موارد مشکوک رو نشون نمیداد و فقط صحنه هایی که به سود استقلال شده بود رو نمایش میداد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آی اگه یکی مثه لوکا بوناچیچ سر تیم بود اون وقت بازیکن اینطور حرف میزد...
تنها مربی بوده تو ایران که قاطع بوده و با اخراج کردن بازیکناش تیمش لطمه آنچنانی نخورده

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
واقغا جباری داره ناشکری میکنه سالی چند صد میلیون میگیره بعد میگه عمرم تو این تیم تلف شد.نه اینکه از رئال و مچستر پیشنهاد داشت خب حق داره!
تازه گزارشگره میپرسه داری تهدید میکنی میگه اره تهدید میکنم
جباری در حد خودش اونم سالی 2-3 ماه بازیکن خوبیه ولی ببخشید دیگه هار شده

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

باز هم منصور خان مثل همیشه داره قضیه رو جمع میکنه ...

پورحيدري: جباري گستاخ نيست
منصور پورحیدری درباره رویارویی استقلال در جام حذفی و همچنین مصاحبه تند جباری علیه مظلومی صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

*ابتدا از همه در مورد دربی جام حذفی صحبت کنید؟

من صحبتی در این زمینه نمی‌کنم چون پیش از آن در تبریز باید با شهرداری تبریز بازی کنیم. بعد از این مسابقه می‌توانیم در مورد دربی حرف‌هایمان را بزنیم.

* قبول دارید با کاهش سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا جام حذفی مهم شده است؟

صددرصد همین طور است. تیمی که قهرمان جام حذفی شود به راحتی به آسیا می‌رود.

* با برگزاری دربی در 18 آذر مخالفتی ندارید؟

برنامه‌ای است که سازمان لیگ داده و ما هم باید سعی کنیم خود را با این برنامه هماهنگ کنیم.

* اما پرسپولیس به دلیل محرومیت نصرتی و رضایی و همچنین چند بازیکن مصدوم، مخالف برگزاری بازی در روز 18 آذر است.

پرسپولیس بدون این دو بازیکن در چند بازی اخیر خود خوب نتیجه گرفته است. البته من کاری به کار آنها ندارم و طبق آنچه که سازمان لیگ برنامه داده پیش می‌رویم.

* به جباری برسیم. دلیل این صحبت‌ها از طرف یک بازیکن چیست؟

متاسفانه همه چیز از جریان بازی شروع شد. ما ایرانی‌ها یک مقدار حریفان را دست کم می‌گیریم. مثل همین والیبال که امروز با چین بازی کرد و سه بر صفر بازنده شدیم.
بازیکنان استقلال خود را از پیش برنده می‌دانستند اما ما با تیمی برنده و باانگیزه سر و کار داشتیم که اجازه حرکت به ما ندادند و کار را برای ما سخت کردند. وقتی فشار روانی بالا رفت بر سر یک ضربه ایستگاهی چنین بحثی بین کرار و جباری صورت گرفت. جباری چون آماده است و در ضربات ایستگاهی خوب عمل کرده، دوست داشت ضربه را خودش بزند. این مسئله کمی کش پیدا کرد و جباری دچار به هم ریختگی شد.

این بحث‌ها به بیرون زمین کشیده شد و صحبت از ندادن پاداش و موضع‌گیری علیه کادر فنی مطرح شد. طبیعی است وقتی فشار روانی بالا می‌رود این صحبت‌ها هم مطرح می‌شود. بعضی مواقع که من اجازه نمی‌دهم بازیکنان حرف بزنند برای جلوگیری از همین مسائل است. دیروز فکر نمی‌کردم چنین صحبت‌هایی مطرح شود وگرنه او را کنترل می‌کردم.

* این برای شما عجیب نیست که جباری هر چند وقت یک بار چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کند؟

جباری خوب زندگی می‌کند و تمرینات خوبی هم پشت سر می‌گذارد. نمی‌دانم چه شده و ماجرا چیست. باید او را به باشگاه دعوت کنیم و در فضای آرام با او حرف بزنیم. حرف‌های او با واقعیت نمی‌خواند. ما هنکه که مربی بزرگی است را به استقلال آوردیم و مظلومی هم به کار او نظارت می‌کند. جباری خودش این چیزها را می‌داند و غیرطبیعی بود که این حرف‌ها را بزند.

* برخی می گویند جباری گستاخ شده است؟

نه، این را قبول ندارم. اتفاقا او بازیکن آرامی است. آدم‌ها وقتی عصبانی می‌شوند واکنش‌های متفاوتی از خود به نمایش می‌گذارند. من فکر می‌کنم باید وقت بیشتری برای بازیکنان بگذاریم. جباری از کوچکی در این باشگاه بوده است.

* اما او همیشه علیه همه مربیانش موضع گرفته است؟

عیب ندارد. وقتی کنترل از دست برود و آرامشی نباشد ممکن است رفتاری کند که انتظارش را نداریم. من به عنوان سرپرست باید بتوانم این مسائل را جمع کنم. باید با آرامش با جباری صحبت کنیم. من برای جباری خیلی احترام قائلم. او امسال چون مصدوم نشده و آرامش بیشتری دارد عملکرد خوبی داشته است. مسلما مظلومی به عنوان سرمربی و فتح‌الله‌زاده به عنوان مدیرعامل در این رابطه تصمیم لازم را می‌گیرند.

* به نظر می‌رسد شما می‌خواهید خودتان را بیشتر از جباری جریمه کنید؟

به هر حال من به عنوان سرپرست باید حواسم بیشتر جمع باشد. فکر می‌کردم مسئله در زمین تمام شده است اما باید دقتم را بیشتر کنم. من از امروز نمی‌گذارم بازیکنان دیگر صحبت کنند. علاوه بر اینکه تمرینات پشت درهای بسته است، اجازه مصاحبه به بازیکنانم هم نمی‌دهم. ما باید این مشکلات را سریع‌تر برطرف کنیم. مشکلات مالی هم داریم اما فتح‌الله‌زاده در تلاش است که آن را حل کند.

* ظاهرا فتح‌الله‌زاده گفته اگر تا دو هفته دیگر پول نرسد، استعفا می‌کند؟

چنین چیزی نیست. فتح‌الله‌زاده نگران است اما تنهاست. هیئت مدیره هم در حال تلاش است. نمی‌شود مسائل را با هم قاطی کرد. مشکلات مالی به جای خود اما باید به فکر مسائل فنی هم بود و به همین دلیل است که ما اکنون در صدر جدول هستیم.

* برای بازی با شهرداری تبریز خسرو حیدری را دارید؟ ظاهرا بیش از اعلام شده بود تا 4 هفته نمی‌تواند بازی کند؟

این صحبت را یک فرد غیرمسئول انجام داده بود. خسرو از امروز در تمرین شرکت می‌کند و وضعیت او را می‌سنجیم.

\\

این رو هم بگم که منصور خان بازیکنها رو ممنوع المصاحبه کرده ...
این هم خبر مربوطه :

بازيکنان استقلال ممنوع المصاحبه شدند
سرپرست تيم فوتبال استقلال از ممنوع المصاحبه شدن بازيکنان اين تيم خبر داد.
در پی مصاحبه تند مجتبی جباری علیه سرمربی استقلال و منصور پورحیدری از ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان این تیم خبر داد.

سرپرست تیم استقلال در این باره گفت: قرار است تا اطلاع ثانوی تمرینات پشت در‌های بسته انجام شود و اجازه مصاحبه به بازیکنان هم نمی‌دهم. استقلال نیاز به آرامش دارد و من باید به عنوان سرپرست تیم این مسائل را کنترل کنم.

امیدوارم هر چه زودتر این جریان هم با عذر خواهی مجتبی تموم بشه...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب این هم مصاحبه حاجی در مورد جباری :

فتح‌الله‌زاده: جباري هر تصميمي مي‌خواهد بگيرد
مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به موضع‌گيري مجتبي جباري گفت: جباري اگر نخواست براي ما بازي کند، اول جرايم و ضررهاي باشگاه‌ را پرداخت کند، بعد هر تصميمي مي‌خواهد بگيرد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌و‌گو با ایسنا، گفت: من آدمی نیستم تحت تاثیر گل‌های جباری قرار بگیریم؛ او فردا به کمیته انضباطی می‌آید، قطعا شدیدتر از قبل جریمه می‌شود و اگر نخواست برای ما بازی کند، اول جرایم و ضررهای باشگاه‌ را پرداخت کند، بعد هر تصمیمی می‌خواهد بگیرد.

وی درباره موضع‌گیری‌های مجتبی جباری علیه سرمربی تیم فوتبال استقلال و حاشیه‌هایی که برای این تیم به وجود آمده است، اظهار کرد: تیم‌های بزرگی همچون استقلال هر وقت صدر جدول هستند، مشکلات خاص خود را دارند و هر وقت هم در پایین جدول باشند، با مشکلات دیگری دست به گریبان هستند اما مطمئن باشید تیم بزرگ و پر آوازه استقلال با این نسیم‌ها از جا کنده نمی‌شود. عده‌ای به دنبال ضربه زدن به تیم ما هستند و حتی دوست نداشتند ما در بازی دیروز در جام حذفی پیروز شویم اما خدا خواست و بردیم.

* حرفهای جباری بهانه است

وی افزود: هر بازیکن باید حیطه مسئولیت خود را بداند و خارج از آن کاری نکند. اگر این قاعده را رعایت نکند، کار او معنای دیگری خواهد داشت. در حال حاضر یکی از بهترین تمرین دهنده‌های فوتبال اروپا در استقلال کار می‌کند. او 10 سال کنار اوتمار هیتسفیلد کار کرده و سال‌ها در بایرن‌ مونیخ و دورتموند فعالیت داشته است. با رزومه‌ای که او دارد نمی‌توانیم بگویم تمرین دهنده خوبی نیست. بنابراین معلوم می‌شود انتقادهای جباری فقط بهانه است.

* جلسه اضطراری درباره جباری و کرار

مدیر عامل باشگاه استقلال از برگزاری جلسه فوق العاده‌ای برای رسیدگی به این موضوع خبر داد و گفت: فردا (چهارشنبه) جلسه ای با سرمربی و سرپرست تیم با حضور معاونین باشگاه خواهم داشت و فورا تصمیم لازم را درباره جباری می‌گیریم. جباری و جاسم کرار هم فردا در کمیته انضباطی باشگاه استقلال پاسخگو خواهند بود. از هر نظری که فکر کنید کار جباری را محکوم می‌کنم و معتقدم بازیکن نمی‌تواند برای سرمربی تیمش یا مسئولان باشگاهش تعیین تکلیف کند. کسی که چنین ایراداتی را بگیرد، باید در الفبای انتقاداتش تجدید نظر کند، چرا که تمام موارد مطرح شده خارج از ضوابط حرفه‌ای وظایف یک بازیکن است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا جباری جزو آن عده‌ای است که می‌خواهند به باشگاه استقلال ضربه بزنند، گفت: ممکن است بازیکن ناخواسته در دام و طعمه آن افراد بیفتد. جباری و امثال او شخصا به دنبال ضربه زدن به استقلال نیستند، اما یکسری افراد هستند که برای رسیدن به مقاصدشان بازیکنان را در دام خود گرفتار می‌کنند.

* بعضی بازیکنان به کرار پاس نمی‌دهند

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال که در قبال رفتارهای جاسم کرار چه واکنشی دارید؟ به ایسنا گفت: کرار بازیکنی است که به تیم ما آمد تا برای استقلال مثمرثمر واقع شود، اما او معتقد است بعضی از بازیکنان به وی پاس نمی‌دهند و او احساس می‌کند آن دسته از بازیکنان نمی‌خواهند که کرار در استقلال مطرح شود، بلکه دوست دارند خودشان همیشه مطرح باشند. اینها مشکلاتی است که ما باید حتما برخوردهای لازم را داشته باشیم و البته باید اظهارات بازیکنان از جمله کرار را شنید و پس از بررسی‌های کافی در صورت صحت چنین ادعاهایی اقدام‌های بعدی صورت گیرد. هر چند این مشکلات آنقدر ریز است که نمی‌تواند به استقلال ضربه‌ای بزند.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اشرافی که نسبت به قضیه جباری دارید، چه پیش‌بینی از برخورد باشگاه با او دارید؟ خاطر نشان کرد: ما کاملا هوشیار هستیم و سعی می‌کنیم منطقی‌ترین تصمیم را بگیریم تا به نفع استقلال باشد. در عین حال تاثیرگذاری لازم را هم داشته باشد. جباری قطعا جریمه خواهد شد و چون پیشینه چنین مشکلاتی را هم داشته برخورد با او شدیدتر از قبل هم خواهد بود، اما این که این برخورد در چه اندازه باشد، باید بعد از بررسی‌ها و مشورت‌های لازم با دوستان تعیین شود.

* جباری جریمه‌اش را بدهد، بعد هر تصمیمی می‌خواهد بگیرد

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این که جباری تهدید کرده که در صورت بازی کردن جاسم کرار در استقلال، دیگر در این تیم بازی نمی‌کند گفت: اشکالی ندارد. او جرایمش را پرداخت کند و ضرر‌هایی که استقلال خواهد داشت را بپردازد، بعد هر کاری می‌خواهد بکند. او با ما قرارداد حرفه‌ای بسته و ما نمی‌توانیم در مقاطع مختلف بنا بر دلایلی خودمان را از وجود او محروم کنیم. کما این که هزینه زیادی برای جذب بازیکنان حرفه‌ای متحمل شده‌ایم. من آدمی نیستم که تحت تاثیر فضای ناشی از پیروزی استقلال قرار بگیرم و مثلا جباری فکر کند چون سه گل به شاهین زده در این مقطع فضا برای انتقاداتش مناسب بوده است. برای من سه گل و پنج گل در چنین شرایطی فرقی نمی‌کند و هر تصمیمی که لازم باشد می‌گیریم و قطعا آن را اعمال خواهیم کرد.

* بعضی کارگران حقوق 300 هزار تومانی‌شان را نگرفته‌اند اما...

مدیر عامل باشگاه استقلال در واکنش به این که شاید پرداخت نشدن پاداش‌ها باعث به وجود آمدن چنین شرایطی شده است اظهار کرد: پاداش ها دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد. به هر حال همه تیم‌های لیگ برتری مشکلات مالی دارند. همین الان ممکن است بعضی از کارگران ما که بعضا ماهیانه 300 هزار تومان دریافت می‌کنند، چهار، پنج ماه باشد که حقوقشان در دریافت نکرده باشند، اما تمام بازیکنان استقلال امسال کمتر از 150 تا 200 میلیون تومان نگرفته‌اند. حال این پول مربوط به طلب‌های گذشته شان بوده یا مبلغ قرارداد این فصلشان. ممکن است در پرداخت برخی از طلب‌ها یک ماهی وقفه افتاده باشد، اما بازیکنان می‌توانند شهادت دهند که سرانجام طلب‌ها پرداخت شده است.

** یک نفره نمی‌توانم همه کارها را انجام دهم

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این که گفته است اگر نتوانم طلب‌های بازیکنان را پرداخت کنم، استعفا خواهم داد تاکید کرد: یک روز آمدن فتح‌الله‌زاده ممکن است به پیروزی‌ها و موفقیت استقلال کمک کند و منافع این تیم تامین شود. بنابراین بنده به عنوان کسی که همیشه موفقیت و سربلندی استقلال را می‌خواهم اگر در ادامه راه احساس کنم که حضورم به این باشگاه کمک نمی‌کند و با استعفا دادنم مشکلات حل می‌شود قطعا این کار را خواهم کرد. مدیر عامل نمی‌تواند به تنهایی تمام مشکلات را حل کند. من یک نفری نمی توانم هم به دغدغه‌های مالی رسیدگی کنم، مسایل اجرایی را مدیریت کنم و به بحث های مربوط به تیم بپردازم! واقعا سخت است و به تنهایی نمی‌شود همه این کارها را انجام داد.

* آماده داربی 73 هستیم

مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان این که تیمش آمادگی برگزاری داربی در جام حذفی در 18 آذر ماه را خواهد داشت، گفت: ما هم مثل پرسپولیس برای برگزاری داربی در 18 آذر ماه مشکل داریم و بعضی بازیکنان مصدوم هستند و برخی هم ممکن است به خاطر محرومیت در ترکیب نباشند. در حال حاضر خسرو حیدری از جمله بازیکنانی است که معلوم نیست ما در آن بازی بتوانیم از او استفاده کنیم. اما در نهایت فوتبال همین است و ما تابع مقررات سازمان لیگ هستیم.

وی افزود: کادر فنی تلاش می‌کند تا استقلال تا داربی 18 آذر به آمادگی خوبی برسد. 10 ـ 15 روز پیش هم در داربی جام ولایت تیم اصلی ما در میدان حاضر نبود و با همان شرایط توانستیم مقابل پرسپولیس به تساوی برسیم. مهم این است که به مقررات فوتبال کشور احترام می گذاریم.

* از بازی دیروز رضایت ندارم

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا از روند فنی استقلال راضی هستید اظهار کرد: من اختصاصا از عملکرد استقلال در بازی دیروز (دوشنبه) راضی نیستم، اما نباید فراموش کنیم که حریفان در جام حذفی با انگیزه و انرژی مضاف به میدان می‌آیند. مثال‌های زیادی برای موفقیت تیم‌های دسته اولی و دسته دومی در جام حذفی وجود دارد. تیم دسته اولی مس سرچشمه پرسپولیس را خیلی اذیت کرد و پرسپولیسی‌ها در دقیقه 15 وقت‌های اضافه توانستند گل برتری را بزنند. همچنین الان شهرداری یاسوج هم طراز ما بالا آمده است. تیم‌های شگفتی ساز در جام حذفی کم نیستند و بعضا بوده که تیم دسته یکی قهرمان این رقابت‌ها شده است. دلیل این مسایل انگیزه و انرژی‌ بالای تیم‌های دسته پایین‌تر و در مقابل خستگی تیم‌های لیگ برتری است.

وی ادامه داد: اما در مجموع از عملکرد استقلال در رقابت‌های امسال راضی هستم. ما در حال حاضر صدرنشین لیگ هستیم و کادر فنی کارش را به خوبی انجام داده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
خب جملات مجتبی چند تاش به عذرخواهی نیاز داره که در مورد باشگاه و مربی بوده :دی غیر از اینم هیچ راهی نداره. چند تاش هم به کرار مربوطه که هیچی عملا. بقیه هم که به فوتبال ایران مربوط میشه و ... //
یه چند تا نکته طولانی.

من تردیدی ندارم که کل بچه های تیم از کرار یه جورایی بدشون میاد. تو این وسط میتونم دقیقا اشاره کنم به پژمان و حنیف وخسرو و چندتای دیگه . این اعتراض شاید از سمت مجتبی زد بالا به نظرم به این خاطر که چون تو زمین و نوع بازی بازیشون بهم وابسطه میشه بخاطر نزدیکی در زمین. خب کرار بازیکنیه که در کل جوری بازی میکنه که خودش بره تو موقعیت. یه مثال برای این موضوع میتونم اشاره کنم به بازیکنی مثل ابراهیموویچ وقتی تو یووه بود البته. مثلا طرف میتونه پاس بده به یکی گل بزنه تو ضد حمله ولی پاس تو عرض میده و خودش میره تو موقعیت جا میگیره! این چیزی هست که میره رو مخ بازیکنهای دیگه و تماشاچی. بعد هم اینکه کرار فکر کرد میاد استقلال و قراره بشه ستاره تیم. در حالی که مشخص بود این ستاره شدنش در تیم قبلیش به خاطر این بود که اونجا شاخص بود و اینجا نمیشه. مثال این قضیه هم تو تیمهای لیگی زیاد بوده. یه بازیکن از تیمی میاد به یکی از دو تیم تهران و اون کارایی رو نداره. چون اونجا فقط مثبت هاش دیده میشده فقط ولی نکات منفیش منعکس نمیشده. مثل بازیکنی که از شیراز اومد به تیم بزرگ و هر 4-5 تا تک به تک یکیش رو گل میکرد و خراب شد در حالی که تو تیم قبلیش هم همینطور بود ولی اونجا کسی اون گل نزنی هاش رو نشون نمیداد و فقط گل ها دیده میشد
.
کرار جدای از این باهاش خوب رفتار نشد. منظورم اینه که بجا باهاش رفتار نشد و کلا بازیکن لوسی هست که بهش توجه زیادی شده. زدن این حرف و یاداوری گذشته اونم به بازیکنی که سابقه چند ساله تو تیم داره کاملا نشون دهنده اینه که این بازیکن بخاطر پول اومده و براش مهم نیست تیم. پارسال هم رفتارهایی داشت که تیمش رو فدای خودش کرد. باید از اول براش جا مینداختن که اینجا از اون خبر ها نیست /// کلا بیخود نازشو کشیدن و باید باهاش سفت برخورد میکردن.

مجتبی هم که سیمهاش میچسبه دیگه به همه چیز گیر میده. جالبه که موقع اون مصاحبه بازیکن ها یکی یکی دارن از پشتش رد میشند و مشخصه که تو رختکن با همه طی کرده که میخواد بیاد چیا بگه. حتی دقت کنید (اونجایی که میگه با این شرایط میخواند به بازیکنهای وطنی چیزی هم یاد بدهند) دقیقا مشخصه که پژمان و ارش کنار خبر نگارها هستند و دارند به حرفهاش گوش میدهند (شاید درس یاد میگیرند :دی)

/////////
اما چی میشه: ؟ من اینطوری فکر میکنم:
فردا جلسه میذارند و براش تنبیهاتی مالی در نظر میگیرند. شاید هم یه جلسه که شهرداری باشه محرومش کنند.
بعد از این چند بزرگتر و کسی که مجتبی حرفشون رو قبول داشته باشه مثل همین منصور خان و یا فیروز کریمی رو جلو میندازند که مخ مجتبی رو برای عذر خواهی در رسانه ها بزنند. و بعدش هم هوا رو به زور آفتابی کنند.

در مورد کرار: این بازی با شهرداری بیرونه صد در صد مثل مجتبی. بعد بازی بعدی حذفیه که اونجا هم دو کارته و محرومه.
تا نیم فصل طرف رو میذارن کنار هر هفته به یه دلیلی و بعد دیگه اونم هر چی بگه بی فایده هست. نیم فصل در ازای یه قرارداد شاید برشگردوندن به تراکتور و یا شاید یه قرارداد با یه تیم عربی که پول خوبی هم بابت بگیرند(البته مجبورند زیر قیمت بدن بره) . شکی نیست که حضور هر دو این بازیکن ها در اینده موجب حاشیه سازی خواهد بود.

اما چرا میگم کرار میره چون که مشخصه اکثریت بازیکنها با کرار رابطه خوبی ندارند. یه بار دیگه مرور کنید صحنه هایی که تو این فصل بود . تک تک بازیکنها حتی مدافعین مورادی بهش اعتراض کردند. تنها فرهاد بوده که گاهی تو مایه های دلداری بهش توجه کرده که خب اونم از وظایف کاپتان بوده تو زمین که تیم از هم گسسته نشه. بنا بر این احتمالا در یه حمایت دسته جمعی خواستار رفتن کرار خواهند شد به این بهانه که این بازیکن عامل تفرقه تو تیم میشه. توجه کنید که مجتبی با اکثر بازیکن ها رفاقت شدیدی داره. از آندو و پژمان و فرهاد بگیرید تا متی رحمتی که حتی وقتی تو سپاهانم رفته بود با مجتبی رفاقت شدید داشت. من فکر میکنم این موضوع عامل این طور حرف زدن مجتبی بوده .

شاید موفق شد باشگاه رو مجبور کنه که بهش باج بده ، حالا باشگاه کی تلافی کنه باشه تا بعد.
شاید هم فردا یه خبر عجیب اومد رو خبرگذاری ها و خواندیم جباری از باشگاه اخراج شد یا 3 جلسه محروم و ... که بهش بخواند نشون بدهند اگرم نتیجه نگیریم به بازیکن باج نمیدیدم

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
برام جالبه ... اولها که اومده بود استقلال مثل موش میموند دوربین تلویزیون و می دید از خجالت خودش و خیس میکرد حالا زبونش دراز شده دم درآورده. برای چی از قلعه نویی بدش میاد ؟ چون وقتی قلعه نویی بالا سر استقلال بود ت خ م این گه خوری ها رو نداشت مثل سگ از قلعه نویی حساب می برد. مظلومی مشکل فنی داره و تیم و درست ارنج و مدیریت نمی کنه قبول ولی بازیکن سگ کی باشه که بخواد جلوی تلویزیون اینجوری دهنش و وا کنه هر چی دلش میخواد بگه. مظلومی اشتباه کرد از همون اول باید شخصیت و ادب و کنار میذاشت چهار تا فحش خواهر و مادر میکشید به این بازیکن ها همشون حساب کارشون دستشون می اومد اون موقع نه آرش موقع تعویض ژست اعتراض میگرفت نه کرار اینجوری دم در می آورد و نه این یابو اینجوری وحشی میشد. خوبه حالا اندازه مجیدی محبوبیت نداره وگرنه جلو دوربین به فتح اله زاده ام فحش میداد.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا