• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هر چند که به نظر من اصلا نباید با جباری اینقدر با ملایمت برخورد میشد ام از سر صحنه هم میشه فهمید همه طرف جباری رو میگیرن. به هر حال باید دید چه بلایی سر کرار می اد. احتمالا اونم مثل همه خارجی هایی که اومدن استقلال و خیلی سریع رفتن و فقط یه پول قلمبه زدن به جیب میشه

تایید :دی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نمیدونم چی بگم ...

از طرفی خیلی ناراحت شدم از اینکه جباری اون مصاحبه رو کرد و خیلی از چشمم افتاد و میخوام سر به تنش نباشه ...

از طرف دیگه بازی دربی پیش رومونه و نمیشه از جباری به راحتی گذشت ....

خلاصه مصلحت اندیشی شد و جباری برای دربی هست ولی اینو میدونم که در آینده ای نه چندان دور باید شاهد هرگونه رفتار عجیب و غریبی از طرف هر کدوم از بازیکنامون باشیم .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
جباری همین روند رو ادامه بده سر مربی و شاید مدیر عامل استقلال هم بشه.

این عذرخواهی که کرده کسی دیده یعنی جلوی دوربین بوده یا حاجی پادرمیونی کرده
اخه نمیشه که جلوی دوربین هر چی دلت میخواد بگی بعد یکی دیگه بگه جباری عذرخواهی کرده

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

ابراهيمي:خودم هم شنيده ام استقلال مراميخواهد
ين روزها بحث معاوضه محمد ابراهيمي با کرار جاسم شنيده مي شود.
ابراهيمي در اين باره مي گويد:« من هم صحبتش را شنيدم که استقلال مرا مي خواهد.بارها گفته ام اگر بخواهم در ايران بازي کنم فقط براي تراکتورسازي بازي مي کنم مگر اينکه مردم تبريز نظر ديگري داشته باشند. در اين سه سال اخير تيمهاي ديگر از جمله استقلال و پرسپوليس براي جذب من ابراز علاقه کردند اما تعصب من نسبت به تراکتور باعث شد از تيم محبوبم جدا نشوم.فوتبالم را مديون تراکتورسازي ام و از اين تيم جدا نمي شوم.

ابراهيمي درباره بازگشت احتمالي کرار جاسم به تراکتورسازي از مجتبي جباري کپي برداري مي کند و مي گويد:« اگر کرار به تراکتورسازي بيايد يک دقيقه هم در تبريز نمي مانم. کرار از تراکتور کرار شد و به خاطر مردم کرار شد.نبايد بيش از حد به او رو بدهيم و برايش تره خرد کنيم. من با کرار خيلي صميمي بودم اما يک مسايلي بين ما پيش آمد که مقصر او بود. خيلي از بازيها براي اينکه بين تماشاگران محبوب شود پاس نمي داد و دست به حرکات انفرادي مي زد. براي تماشاگران بازي مي کرد و اجراي تاکتيک هاي تيم براي او مهم نبود. او ابتداي فصل به مردم تبريز پشت کرد و اس ام اس هاي انها را براي بازگشت به تراکتور ناديده گرفت. اگر چنين مساله اي درست باشد و کرار به تراکتور بيايد هيچ تيمي نمي روم اما در تراکتور هم بازي نمي کنم. »

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درود بر آبی دلان

ين روزها بحث معاوضه محمد ابراهيمي با کرار جاسم شنيده مي شود.
ابراهيمي در اين باره مي گويد:« من هم صحبتش را شنيدم که استقلال مرا مي خواهد.بارها گفته ام اگر بخواهم در ايران بازي کنم فقط براي تراکتورسازي بازي مي کنم مگر اينکه مردم تبريز نظر ديگري داشته باشند. در اين سه سال اخير تيمهاي ديگر از جمله استقلال و پرسپوليس براي جذب من ابراز علاقه کردند اما تعصب من نسبت به تراکتور باعث شد از تيم محبوبم جدا نشوم.فوتبالم را مديون تراکتورسازي ام و از اين تيم جدا نمي شوم.

ابراهيمي درباره بازگشت احتمالي کرار جاسم به تراکتورسازي از مجتبي جباري کپي برداري مي کند و مي گويد:« اگر کرار به تراکتورسازي بيايد يک دقيقه هم در تبريز نمي مانم. کرار از تراکتور کرار شد و به خاطر مردم کرار شد.نبايد بيش از حد به او رو بدهيم و برايش تره خرد کنيم. من با کرار خيلي صميمي بودم اما يک مسايلي بين ما پيش آمد که مقصر او بود. خيلي از بازيها براي اينکه بين تماشاگران محبوب شود پاس نمي داد و دست به حرکات انفرادي مي زد. براي تماشاگران بازي مي کرد و اجراي تاکتيک هاي تيم براي او مهم نبود. او ابتداي فصل به مردم تبريز پشت کرد و اس ام اس هاي انها را براي بازگشت به تراکتور ناديده گرفت. اگر چنين مساله اي درست باشد و کرار به تراکتور بيايد هيچ تيمي نمي روم اما در تراکتور هم بازي نمي کنم. »

ابراهیمی دیگه کیه ؟؟؟

بحث رضا عنایتی هم مثل اینکه هست ... کسی خبری چیزی نداره ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ابراهیمی دیگه کیه ؟؟؟

من خبری ندیدم که استقلال بگه میخواییمش یا خود عنایتی چیزی گفته باشه ولی ویسی چند بار گفته اگه میخواد بره استقلال من مخالفتی ندارم ! حتما یه صحبتهایی بوده دیگه ... ولی اگه واقعیت داشته باشه سوالم اینه که الان دقیقا ما مهاجم میخواییم واسه چی ؟ الان 4 تا مهاجم داریم .

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
فکر نکنم جدی باشه
استقلال الان چند تا مهاجم اماده داره
دیگه عنایتی رو واسه چی بخواد!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ابراهیمی دیگه کیه ؟؟؟

من خبری ندیدم که استقلال بگه میخواییمش یا خود عنایتی چیزی گفته باشه ولی ویسی چند بار گفته اگه میخواد بره استقلال من مخالفتی ندارم ! حتما یه صحبتهایی بوده دیگه ... ولی اگه واقعیت داشته باشه سوالم اینه که الان دقیقا ما مهاجم میخواییم واسه چی ؟ الان 4 تا مهاجم داریم .

ابراهیمی بد اخلاق تر و پر حاشیه تر از کرار نباشه کمتر نیست. همونیه که تو نود هم اورده بودش یکی دو ما قبل/ امسالم بهمون گل زد گمانم/ بکار ما نمیاد و باز مشکل میشه. شاید برای تیم دیگه ای خوب باشه ولی برای ما خوب نیست.
در کل بعید میدونم جدی بشه . نه میگیرندش نه تیمش از دست میدش. نیتش از این حرف چیز دیگری بوده احتمالا.

عنایتی هم فکر نمیکنم جدی باشه. اینها شایعاتی بیش نیس.

از همه مهمتر الان ما باید با همین الونگ یا بهتر از الونگ که بعید میدونم گیر بیاریم تموم کنیم که کیانوش دیگه مخ ما رو شخم زده.
بعدش هم باید / باید و باید یه جایگزین برای جباری گیر بیاریم. من تو این دو روزه چون یه طرف قضیه کرار بود به مجتبی تند نگفتم چون در بعضی موارد بهش حق میدم( بجز حرفهای پوچش در مورد باشگاه که فکر کنم با همه حواس جمعیش در مورد حرفهایی که میزد این یکی رو دیگه خارج زد!) ولی اگر مجتبی الان جایگزین داشت راحت میذاشتندش یه مدت کنار. البته کل این جریان از نگاه من یک جریان ساختگی بود برای حذف کرار از طرف کل تیم. دنبال بهانه بودند که خودش بهانه رو داد. پراسال ایمان رو داشتیم تو شرایط مشابه چند بازی مجتبی بیرون موند . بهر حال اول و اخر بعید میدونم فصل دیگه مجتبی تو تیم موندگار بشه و بهتر زودتر دست بکار بشیم.
من جایگزین برای مجتبی رو از همه چیز مهمتر میدونم.
نیم فصل باید یک چپ پا خوب هم بگیریم. اگه یکی مثل این میثم حسینی گیر میاوردیم عالی بود. این پسر از نظر من عالی بود. عالی.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
درود به دوستان استقلالی عزیز ، خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا
wub.gif

دیــروز :

600_KhabarVarzeshi-1390-09-09.jpg

امــروز :

600_KhabarVarzeshi-1390-09-10.jpg

فــردا : ، میرم بیرون آقا! :D

در مورد کرار اینو بگم چون کرار برای بازیه دربی 2 کارته هست و نمیتونه بازی کنه اومدن گفتن که فعلا تا اطلاع ثانوی محرومه و بعدا حکمشو میدیم ولی اینو مطمئن باشید فردای دربی میان میگن کرار هم 2 جلسه محروم که هر 2 جلسه رو هم گذرونده یکی شهرداری یکی هم دربی ( میگید نه نگاه کنید)

البته باید اینو بگم که کرار واقعا با پارسالش خیلی فاصله داره و بازیهای پارسالو نمیکنه و مدام همش دنبال اعتراض و جیغ جیغ کردنه و بنده خدا جایی گفته که بازیکنان به من پاس نمیدن و واقعا اینو راست گفته توی یکی 2 بازی دقت کردم زیاد باهاش پاسکاری نمیکنن و کلا یجورایی تو بازی آدم حسابش نمیکنن بدبختو :D

به نظر من نباید کرار رو به راحتی از دست بدیم چون واقعا در منطقه چپ ضعف داریم یوسفی که کلا تعطیله ، زندی هم که بگیر و نگیر داره و هنوز آماده نیست ، آرش هم که بیچاره پست غیر تخصصیش هست و بازدهی نداره و اینجا فقط میمونه کرار که میتونه واقعا کمک حاله تیم باشه ، ( چطور به خاطر زندی ولید علی رو تحویلش نگرفتن ) اگر میموند الان فیکس اس اس بود در منطقه چپ

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
[/QUOTE]
چه خودشو دست بالا گرفته....
این فسیل رو میخوان چیکار دیگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

فکر نکنم جدی باشه
استقلال الان چند تا مهاجم اماده داره
دیگه عنایتی رو واسه چی بخواد!

من حاضرم آرش و شریفات رو بدیم غلامرضا رو بگیریم .

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اما ما با اومدنش مشکل داریم :دی

منم حاظرم کیا رحمتی و ایمر ابادی رو بدیم یه پولی همن دستی بدیم اینو هم نگیریم :دی

:D

دلت میاد ؟؟؟؟ غلامرضا مهاجم خوبیه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
:D

دلت میاد ؟؟؟؟ غلامرضا مهاجم خوبیه

بود. تموم شد. عنایتی یه زمانی بهترین بود. کلی گل برای تیم زد اما تموم شد. الان دیگه به خاطر سنش اصلا به درد تیم نمیخوره. من همین ارش که کلی حرصمون میده ترجیج میدم به عنایتی

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
مشکل اینه که مهاجم های ما هیچکدوم سرزن نیستن و با وجود خسرو، نبود یه مهاجم سر زن هدر دادن محض سانترهای کلاسیک و بی نقص حیدریه. از طرفی هم بخاطر نبودن مهاجم سرزن مجبوریم تو ضربات کرنر و ایستگاهی حنیف یا پژمان و بکشیم جلو که سر بزنن اونموقع است که انقدر جلو و عقب رفتن مدافع ها هم باعث خالی شدن جاشون تو خط دفاع میشه و هم نفسشون و میگیره. فعلا بهترین گزینه موجود عنایتیه که هم سر زنه و هم متعصب و هم خودش خیلی مایله برگرده.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مشکل اینه که مهاجم های ما هیچکدوم سرزن نیستن و با وجود خسرو، نبود یه مهاجم سر زن هدر دادن محض سانترهای کلاسیک و بی نقص حیدریه. از طرفی هم بخاطر نبودن مهاجم سرزن مجبوریم تو ضربات کرنر و ایستگاهی حنیف یا پژمان و بکشیم جلو که سر بزنن اونموقع است که انقدر جلو و عقب رفتن مدافع ها هم باعث خالی شدن جاشون تو خط دفاع میشه و هم نفسشون و میگیره. فعلا بهترین گزینه موجود عنایتیه که هم سر زنه و هم متعصب و هم خودش خیلی مایله برگرده.

like:cool:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

استقلال بدون خسرو حيدري به تبريز مي‌رود
تیم استقلال امروز ساعت ۱۲:۳۰ آخرین تمرین خود را برای بازی با شهرداری تبریز برگزار می کند. این تمرین بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شود.

منصور پورحیدری سرپرست استقلال هنوز شرایط را برای حضور نمایندگان رسانه های گروهی در تمرین مناسب نمی داند.

استقلال ساعت ۱۶ امروز درحالی به تبریز پرواز می کند که علاوه بر نداشتن مجتبی جباری و جاسم کرار به دلیل تصمیم انضباطی باشگاه، خسرو حیدری را به دلیل مصدومیت به این سفر نمی برد. حیدری تمرینات خود را با استقلال آغاز کرده اما هنوز شرایط بازی را ندارد.

دیدار تیم های شهرداری تبریز و استقلال ساعت ۱۵:۱۵ فردا در ورزشگاه یادگار امام برگزار می شود.

بازی سختی داریم امیدوارم که یه برد شیرین بگیریم ...
در مورد آمدن غلامرضا به نظرم فقط ترافیک مهاجمان رو زیاد میکنه ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
برای عنایتی به نظرم نباید بگیریمش. فکر نمیکنم برامون بتونه پاسخگو باشه. شرایط استقلال فرق داره و خب توان مضاعفی رو میطلبه. شاید غلام رضا که خیلی دوسش دارم دیگه نتونه مثل سابق برامون انرژی بذاره. ولی قبول دارم که سر زن نداریم به اون صورت. البته یه چیزی هم که هست باید توجه کنیم که مثلا همین فرهاد سر زن بدی نیست و خوبه و یا حتی میلاد هم میتونه سر زن باشه ولی نوع بازی ما الان متمرکز به کناره ها نیست و با وجود اندو تونستیم درگیری ها رو ببریم و بتونیم از طراحی خوب بازی توسط هافبک ها استفاده کنیم. این باعث شده مهاجم های ما بیشتر بیرون 18 بازی کنند برای همین سر زنی کمی داریم.
قبول دارم سر زن لازمه ولی ترافیک خط حمله رو هم با مصطفی موافقم. ارش و میلاد همین الان سر همین موضوع حاشیه دارند. اصلا همین که ارش بغل داره به بازی گرفته میشه همینه که بازی کنه و یا گاهی میلاد. فرهاد هم که برای تیم اصلا نیروی متفاوتی هست و وجودش نعمته. هنوز شریفات هم میمونه. من فکر میکنم باید جاهایی که لازم داریم یار گیری کنیم.
باید تیم دوم رو برای آسیا کامل تجهیز کنیم.

در مورد بازی فردا ترجیح میدم اگر آندو مشکل داره اونم بازی نکنه که برای دربی سالم باشه. خوشحال شدم که خسرو رو نمیبرند تبریز / اونم سالم بمونه بهتره.
امیدوارم فردا بازی بدون حاشیه تموم بشه و تیم بابت این فشار روانی ای که به هوادارا تو این چند روز آورد یه نمایش خوب داشته باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا