• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟
دوستان موافقید یه نامه برای خود امیر خان بفرستیم؟!
اصلا نهایتش اینه که اون بازی رو باختیم و خلاص

منم شدیدا موافقم

من چند وقته این قضیه رو میخوام مطرح کنم ولی میگم شاید بچه ها پایه نباشن...

میگم یه میل بزنیم بهش از اون لینگ اینجا رو بدیم بهش تا حتما اینجا رو چک کنه ینی ازش خواهش کنیم که چک کنه چون بعضی وقتا باید به حرف بچه های اینجا گوش کنه چون واقعا لازمش میشه و به نفع تیمه....اینطوری ما هم میفهمم که صدام به گوشش میرسه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
داوود حقی چند سالشه؟

بدون تیمه یعنی؟؟

باید پیر باشه بالای 30 31داره 100٪ (دقیق نمیدونم )

نه تیم نداشته آواره بود

اخه چرا استقلال باید این بازیکن رو بگیره(نکنه چون ارزونه و پول نداره بده بازیکن خوب بگیره)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟

لاوره رو کجای دلم بزارم ؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
لاوره رو کجای دلم بزارم ؟
دقیقا
امثال لاوره،آرزه،رینالدو،یرکوویچ
رینالدو که مهم ترین بازیکن پرو شده،آرزه هم خیلی بازیکن خوبی بود،لاوره هم بازی نخواهد کرد مطمئنم،یرکوویچ رو کجای دلم بزارم!؟:D
اگه موافقین بیاین یه نامه درست و حسابی بنویسیم!من فقط ادبیاتم صفر :D یکی پیش قدم بشه لطفا

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دقیقا
رینالدو که مهم ترین بازیکن پرو شده،آرزه هم خیلی بازیکن خوبی بود،لاوره هم بازی نخواهد کرد مطمئنم،یرکوویچ رو کجای دلم بزارم!؟:D
اگه موافقین بیاین یه نامه درست و حسابی بنویسیم!من فقط ادبیاتم صفر :D یکی پیش قدم بشه لطفا

من ادبیاتم 6.5 شد ینی توی دوران دبیرستان یادم نمیاد از 6.5 بیشتر شده باشم:D

یکی از بچه بره تو کارش

پ ن:متنی که میخواین بفرستین رو بگین بعد من میدم به یکی از دوستام تا ویرایش کنه خیلی قشنگ و شیک

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دقیقا

ادبیات من بگیر نگیر داره اما به صورت دیفالت 10 رو میگیرم :دی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
اما هرچی باشه باید درخواست مودبانه باشع :D
مثلا بگیم درسته که ما دقیقا سر در نمیاریم اما آخرش که چی ؟!بازیکنای جوون تیم هم باید امتحان بشن
قرارم نیست چیزی بشه فقط و فقط یه بازی!فدای سرتون اگه 3 امتیاز هم از دست رفت

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]حب مجیدی یا بغض قلعه‌نویی[/h]
بانکیا: آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه می‌زنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعه‌نویی است.

به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از عرش‌نیوز، طی چند دیدار قبلی استقلال امیر قلعه‌نویی پس از پایان دیدارها به عملکرد فرهاد مجیدی انتقاد می‌کند به شکلی که حالا برخی‌ها اعتقاد دارند قلعه‌نویی بی‌جهت به کاپیتان استقلال گیر داده و می‌خواهد عملکرد او را زیر سئوال ببرد.

اما با نگاهی گذرا به بازی‌های قبلی استقلال متوجه می‌شویم که سرمربی آبی‌پوشان بی‌جهت از مجیدی انتقاد نمی‌کند زیرا فرهاد مدت‌هاست که آن گلزن همیشگی نیست و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از دست می‌دهد.

سیر نزولی مجیدی از دربی آغاز شد. جایی که در دقیقه ابتدایی نیمه دوم، فرهاد با ورود به زمین یک موقعیت تک به تک را به راحتی از دست داد و پس از آن دیگر نتوانست از فرصت‌هایی که در اختیارش قرار می‌گیرد به شکل مطلوب استفاده کند.

البته باید به این موضوع اشاره داشت که مجیدی خیلی خوب خود را در موقعیت گلزنی قرار می‌هد و از کمند مدافعان حریف می‌گریزد ولی وقتی وظیفه اصلی خود یعنی گلزنی را به درستی انجام نمی‌دهد، دیگر نمی‌شود از او حمایت کرد و قلعه‌نویی هم حق دارد که پس از بازی‌ها مدعی می‌شود که اگر فرهاد بهتر از موقعیت‌ها استفاده می‌کرد برنده می‌شدیم.

البته به نظر می‌رسد آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه می‌زنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعه‌نویی است و می‌خواهند با انتقادات خود سرمربی را روبروی کاپیتان تیمش قرار بدهند. زیرا در این شرایط مجیدی هم به خوبی می‌داند که روی فرم ایده‌آل نیست و وقتی فرصت های گلزنی زیادی را از دست می‌دهد، شایسته انتقاد سرمربی است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ادبیات من بگیر نگیر داره اما به صورت دیفالت 10 رو میگیرم :دی

ooooooooooooooooo
امیر خان 10 چرا ؟؟؟
290.gif

من ادبیاتم خیلی بالا بود همیشه بالای 18 بود
18.gif

بخاطر بعضی از مسائل منم از این نامه نوشتن کناره گیری میکنم وراه رو برای جووانان باز میکنم
6.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حب مجیدی یا بغض قلعه‌نویی

بانکیا: آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه می‌زنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعه‌نویی است.

به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از عرش‌نیوز، طی چند دیدار قبلی استقلال امیر قلعه‌نویی پس از پایان دیدارها به عملکرد فرهاد مجیدی انتقاد می‌کند به شکلی که حالا برخی‌ها اعتقاد دارند قلعه‌نویی بی‌جهت به کاپیتان استقلال گیر داده و می‌خواهد عملکرد او را زیر سئوال ببرد.

اما با نگاهی گذرا به بازی‌های قبلی استقلال متوجه می‌شویم که سرمربی آبی‌پوشان بی‌جهت از مجیدی انتقاد نمی‌کند زیرا فرهاد مدت‌هاست که آن گلزن همیشگی نیست و فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از دست می‌دهد.

سیر نزولی مجیدی از دربی آغاز شد. جایی که در دقیقه ابتدایی نیمه دوم، فرهاد با ورود به زمین یک موقعیت تک به تک را به راحتی از دست داد و پس از آن دیگر نتوانست از فرصت‌هایی که در اختیارش قرار می‌گیرد به شکل مطلوب استفاده کند.

البته باید به این موضوع اشاره داشت که مجیدی خیلی خوب خود را در موقعیت گلزنی قرار می‌هد و از کمند مدافعان حریف می‌گریزد ولی وقتی وظیفه اصلی خود یعنی گلزنی را به درستی انجام نمی‌دهد، دیگر نمی‌شود از او حمایت کرد و قلعه‌نویی هم حق دارد که پس از بازی‌ها مدعی می‌شود که اگر فرهاد بهتر از موقعیت‌ها استفاده می‌کرد برنده می‌شدیم.

البته به نظر می‌رسد آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه می‌زنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعه‌نویی است و می‌خواهند با انتقادات خود سرمربی را روبروی کاپیتان تیمش قرار بدهند. زیرا در این شرایط مجیدی هم به خوبی می‌داند که روی فرم ایده‌آل نیست و وقتی فرصت های گلزنی زیادی را از دست می‌دهد، شایسته انتقاد سرمربی است.

ایمان جان لطف کن اخبار به روز و معتبر بزار
آدم نمیدونه این اخبار مال کی و کدوم سایته

parsa12

Registered User
لایک‌ها
55
با سلام به همه تاجیهای پرافتخار
دیدم صحبت از نامه نگاری واعلام نظر وانتظارات مون به ژنرال هستش گفتم منهم نظرم رو بگم
من فکر میکنم در دنیای فوتبال وهواداری ما نباید وارد فضاهای بشیم که دراختیار ما نیستن و حرص خوردن ما بی نتیجست
یعنی ما با باید خروجی مورد نظر یا هدف اصلی مون رو نگاه بکنیم واون رو قضاوت بکنیم این یعنی نتیجه گرائی که اگر شما با حفظ اصول اولیه انسانی ،فیر پلی،
بسمتش برید آنچه ما گم کردیم یعنی لذت بردن از فوتبال ولذت بردن ازرقابت کردن تیمت رو بدست می اریم
این یعنی من قرار نیست نگران نوع زندگی ، رفتار جنسی ،سلامت روانی،روابط خانوادگی ، حفظ آمادگی بدنی وسایر شرایط بازیکن مورد علاقم باشم چون توان
دخالت در اون واجازه اش رو هم ندارم من یک سرمایه دارم که اون علاقه منه واون رو بهش میدم واونه که تا وقتی نگران از دست دادن این سرمایست خودش رو
کنترل می کنه مثل شیییییر فرهاد عزیز
در مورد مربی هم همینه ،البته من از قلعه نوئی از سالهای دور جوان گرائی وجسارت زیاد دیدم واینک دنبال تغییره، اگه نفهمه که جایگاه واقعی تیمش کجاست وبرای رسیدن به اون
احتیاج به چه ابزار های داره واونها رو باید از کجا تهیه کنه وچطور به تیمش تزریق کنه خیلی زود سرمایه هوادارش رو از دست رفته میبینه و از دور خارج میشه
من فکر میکنم ما با قلعه نوئی جدیدی مواجه هستیم که قطعا در این تورنمنت پوست انداخت وبزرگتر شده وحالا لذت قهرمانی در اسیا از همیشه بیشتر ذهن
نا ارام وزیادی خواه وبلند پروازش رو اذیت میکنه و شما نتیجه اش رو درلیگ خواهید دید شاید بردهای پرگل جدای غیر منتظره یکسری با زیکن وترکیبهای جدید
به هر حال من که سعی می کنم لذت ببرم واین حنجره در ورزشگاه متعلق به تیم محبوبم است ....حمله حمله تیم استقلال.......

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

راستش این دقیقا موردی هست که امیر بهش معروف بود و رفته رفته این قضیه رو بیخیال شد
حالا دلیلش چی میتونه باشه

دور اول که امیر سرمربی استقلال شد گفت آقا من یه برنامه سه ساله دارم برای تیم
از اون تیم مهدی هاشمی نصب - سهراب بختیاری زاده - محمد نوازی و ... رفتن
و به جاش بازیکنایی مثل طالبلو - جباری - صادقی - قربانی و ... بوجود اومد که سالها برامون جزو بهترینها بودن

حالا اتفاقی که افتاد چی بود ؟ هر کس بعد از امیر اومد استقلال از صمد مرفاوی بگیر تا خدا بیامرز ناصر خان بعد از اولین باخت تو مصاحبشون گفتن " بله ما مثل برخی نیستیم برنامه سه ساله داشته باشیم و مطمئن باشیم سه سال میمونیم و ..."
از اون طرف هوادار هنوز که هنوز شاکیه که چرا مثلا ممد نوازی رو امیر کنار گذاشته - ولی نمیگه در سایه کنار گذاشتن نوازی یکی خسرو حیدری بالا میاد
مشکل ما اینه که خر و خرما رو با هم میخوایم

والا بنده هم هم عقیدم که امیر در بازی دادن جوونا ترسو شده

من که به شخصه با این مطلب حال کردم :

تفاوت قلعه نویی با حجازی

در مورد این مطلب هم راستش مثل همون مطلبیه که ایمان عزیز گذاشتن
یعنی آدم نمیدونه از حب ناصر خان نوشته یا از بغض امیر ؟ ولی مشخصا نگارنده ابدا اون اوقات رو به خاطر نداره و بیشتر از بغض امیر نوشته زیرا بسیاری از نکات رو حتی اشتباه نوشته

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
راستش این دقیقا موردی هست که امیر بهش معروف بود و رفته رفته این قضیه رو بیخیال شد
حالا دلیلش چی میتونه باشه

دور اول که امیر سرمربی استقلال شد گفت آقا من یه برنامه سه ساله دارم برای تیم
از اون تیم مهدی هاشمی نصب - سهراب بختیاری زاده - محمد نوازی و ... رفتن
و به جاش بازیکنایی مثل طالبلو - جباری - صادقی - قربانی و ... بوجود اومد که سالها برامون جزو بهترینها بودن

حالا اتفاقی که افتاد چی بود ؟ هر کس بعد از امیر اومد استقلال از صمد مرفاوی بگیر تا خدا بیامرز ناصر خان بعد از اولین باخت تو مصاحبشون گفتن " بله ما مثل برخی نیستیم برنامه سه ساله داشته باشیم و مطمئن باشیم سه سال میمونیم و ..."
از اون طرف هوادار هنوز که هنوز شاکیه که چرا مثلا ممد نوازی رو امیر کنار گذاشته - ولی نمیگه در سایه کنار گذاشتن نوازی یکی خسرو حیدری بالا میاد
مشکل ما اینه که خر و خرما رو با هم میخوایم

والا بنده هم هم عقیدم که امیر در بازی دادن جوونا ترسو شده

در مورد این مطلب هم راستش مثل همون مطلبیه که ایمان عزیز گذاشتن
یعنی آدم نمیدونه از حب ناصر خان نوشته یا از بغض امیر ؟ ولی مشخصا نگارنده ابدا اون اوقات رو به خاطر نداره و بیشتر از بغض امیر نوشته زیرا بسیاری از نکات رو حتی اشتباه نوشته

میشه شوما بگید کجاشو اشتباه نوشته
چه حب بغضی راه انداختین
شوما شاید حافضه تاریخی قوی نداشته باشید ولی من خوب یادمه ناصر خان سال 76 با یه تعداد جوون مثل اکبر پور و علی چینی و برومند ها دومی اسیا رو اورد زمانی بود که باشگاه پول نداشت حاج فتل کم مونده بود تدارکات تیم رو هم ترانسفر کنه
اصلا نمیشه ناصر خان حجازی رو با قلعه نویی مقایسه کرد
بیخیال شید و بحث رو کش ندید ;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ناصر خان واقعا مرد بود ولی یه اخلاق بدی که داشت هیچ کس غیر خودشو قبول نداشت
یادمه هر مربی واسه تیم ملی میاوردن یه عیبی روش می ذاشت

قلعه نوعی هم اگه دقت کرده باشین بعد سال 86 (که برای دومین بار استقلال رو قهرمان کرد) کلا شیوه مربیگریشو تغییر داد
استقلال اون سال بهترین فوتبال دهه 80 رو بازی میکرد.زدن 71 گل (رکورد لیگ برتر) خودش نشون دهنده این امره
یادمه یاوری گفته بود تیم به این قدرت تو عمرم ندیدم
ولی همین تیم (به علت مسائل غیر فوتبالی) کارش به هفته آخر و 1001 اما و اگر کشیده شد

از اون سال به بعد دیگه نه فوتبال قشنگ از تیمای قلعه نوعی میبینیم نه جوون گرایی
دلیلشم مشخصه نتیجه گرایی محض در فوتبال ایران

پ.ن:
یه چیزی که نمی تونم باهاش کنار بیام بت ساختن از اسطوره هاست
ناصر خان اسطوره بود ولی خواهشا ازش بت نسازید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
ناصر خان واقعا مرد بود ولی یه اخلاق بدی که داشت هیچ کس غیر خودشو قبول نداشت
یادمه هر مربی واسه تیم ملی میاوردن یه عیبی روش می ذاشت

قلعه نوعی هم اگه دقت کرده باشین بعد سال 86 (که برای دومین بار استقلال رو قهرمان کرد) کلا شیوه مربیگریشو تغییر داد
استقلال اون سال بهترین فوتبال دهه 80 رو بازی میکرد.زدن 71 گل (رکورد لیگ برتر) خودش نشون دهنده این امره
یادمه یاوری گفته بود تیم به این قدرت تو عمرم ندیدم
ولی همین تیم (به علت مسائل غیر فوتبالی) کارش به هفته آخر و 1001 اما و اگر کشیده شد

از اون سال به بعد دیگه نه فوتبال قشنگ از تیمای قلعه نوعی میبینیم نه جوون گرایی
دلیلشم مشخصه نتیجه گرایی محض در فوتبال ایران

پ.ن:
یه چیزی که نمی تونم باهاش کنار بیام بت ساختن از اسطوره هاست
ناصر خان اسطوره بود ولی خواهشا ازش بت نسازید

ایا ایجا کسی بت ساخته ؟
بت ساز داریم اینجا ؟
بت ساخته دست بشر هستش که انسانها به جای خدا اونو پرستش میکردن
اینجا کسی ناصر خان خدا بیامرز رو پرستش نمیکنه فقط میگیم ناصر خان اسطورهای بوده که قابل مقایسه با ژنرال ها و غیره ها نیست همین

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
يعني چي مثلا اين ... چيه؟ امير گفته شما از مربي هاي اجنبي بيش از حد حمايت ميكنين. نگفته چرا شورت خارجي ميپوشين!!! كمي دقت كن. اگر هم طرفدار اون يكي تيم هستي لطفا اينورا پيدات نشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا