Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
داوود حقی چند سالشه؟
بدون تیمه یعنی؟؟
بدون تیمه یعنی؟؟
آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟
دوستان موافقید یه نامه برای خود امیر خان بفرستیم؟!
اصلا نهایتش اینه که اون بازی رو باختیم و خلاص
داوود حقی چند سالشه؟
بدون تیمه یعنی؟؟
آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟
دقیقالاوره رو کجای دلم بزارم ؟
دقیقا
امثال لاوره،آرزه،رینالدو،یرکوویچ
رینالدو که مهم ترین بازیکن پرو شده،آرزه هم خیلی بازیکن خوبی بود،لاوره هم بازی نخواهد کرد مطمئنم،یرکوویچ رو کجای دلم بزارم!؟![]()
اگه موافقین بیاین یه نامه درست و حسابی بنویسیم!من فقط ادبیاتم صفریکی پیش قدم بشه لطفا
دقیقا
امثال لاوره،آرزه،رینالدو،یرکوویچ
رینالدو که مهم ترین بازیکن پرو شده،آرزه هم خیلی بازیکن خوبی بود،لاوره هم بازی نخواهد کرد مطمئنم،یرکوویچ رو کجای دلم بزارم!؟![]()
اگه موافقین بیاین یه نامه درست و حسابی بنویسیم!من فقط ادبیاتم صفریکی پیش قدم بشه لطفا
ادبیات من بگیر نگیر داره اما به صورت دیفالت 10 رو میگیرم :دی
حب مجیدی یا بغض قلعهنویی
بانکیا: آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه میزنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعهنویی است.
به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از عرشنیوز، طی چند دیدار قبلی استقلال امیر قلعهنویی پس از پایان دیدارها به عملکرد فرهاد مجیدی انتقاد میکند به شکلی که حالا برخیها اعتقاد دارند قلعهنویی بیجهت به کاپیتان استقلال گیر داده و میخواهد عملکرد او را زیر سئوال ببرد.
اما با نگاهی گذرا به بازیهای قبلی استقلال متوجه میشویم که سرمربی آبیپوشان بیجهت از مجیدی انتقاد نمیکند زیرا فرهاد مدتهاست که آن گلزن همیشگی نیست و فرصتها را یکی پس از دیگری از دست میدهد.
سیر نزولی مجیدی از دربی آغاز شد. جایی که در دقیقه ابتدایی نیمه دوم، فرهاد با ورود به زمین یک موقعیت تک به تک را به راحتی از دست داد و پس از آن دیگر نتوانست از فرصتهایی که در اختیارش قرار میگیرد به شکل مطلوب استفاده کند.
البته باید به این موضوع اشاره داشت که مجیدی خیلی خوب خود را در موقعیت گلزنی قرار میهد و از کمند مدافعان حریف میگریزد ولی وقتی وظیفه اصلی خود یعنی گلزنی را به درستی انجام نمیدهد، دیگر نمیشود از او حمایت کرد و قلعهنویی هم حق دارد که پس از بازیها مدعی میشود که اگر فرهاد بهتر از موقعیتها استفاده میکرد برنده میشدیم.
البته به نظر میرسد آنهایی که حالا سنگ فرهاد را به سینه میزنند از حب این بازیکن نیست، بلکه از بغض قلعهنویی است و میخواهند با انتقادات خود سرمربی را روبروی کاپیتان تیمش قرار بدهند. زیرا در این شرایط مجیدی هم به خوبی میداند که روی فرم ایدهآل نیست و وقتی فرصت های گلزنی زیادی را از دست میدهد، شایسته انتقاد سرمربی است.
راستش این دقیقا موردی هست که امیر بهش معروف بود و رفته رفته این قضیه رو بیخیال شد
حالا دلیلش چی میتونه باشه
دور اول که امیر سرمربی استقلال شد گفت آقا من یه برنامه سه ساله دارم برای تیم
از اون تیم مهدی هاشمی نصب - سهراب بختیاری زاده - محمد نوازی و ... رفتن
و به جاش بازیکنایی مثل طالبلو - جباری - صادقی - قربانی و ... بوجود اومد که سالها برامون جزو بهترینها بودن
حالا اتفاقی که افتاد چی بود ؟ هر کس بعد از امیر اومد استقلال از صمد مرفاوی بگیر تا خدا بیامرز ناصر خان بعد از اولین باخت تو مصاحبشون گفتن " بله ما مثل برخی نیستیم برنامه سه ساله داشته باشیم و مطمئن باشیم سه سال میمونیم و ..."
از اون طرف هوادار هنوز که هنوز شاکیه که چرا مثلا ممد نوازی رو امیر کنار گذاشته - ولی نمیگه در سایه کنار گذاشتن نوازی یکی خسرو حیدری بالا میاد
مشکل ما اینه که خر و خرما رو با هم میخوایم
والا بنده هم هم عقیدم که امیر در بازی دادن جوونا ترسو شده
در مورد این مطلب هم راستش مثل همون مطلبیه که ایمان عزیز گذاشتن
یعنی آدم نمیدونه از حب ناصر خان نوشته یا از بغض امیر ؟ ولی مشخصا نگارنده ابدا اون اوقات رو به خاطر نداره و بیشتر از بغض امیر نوشته زیرا بسیاری از نکات رو حتی اشتباه نوشته
ناصر خان واقعا مرد بود ولی یه اخلاق بدی که داشت هیچ کس غیر خودشو قبول نداشت
یادمه هر مربی واسه تیم ملی میاوردن یه عیبی روش می ذاشت
قلعه نوعی هم اگه دقت کرده باشین بعد سال 86 (که برای دومین بار استقلال رو قهرمان کرد) کلا شیوه مربیگریشو تغییر داد
استقلال اون سال بهترین فوتبال دهه 80 رو بازی میکرد.زدن 71 گل (رکورد لیگ برتر) خودش نشون دهنده این امره
یادمه یاوری گفته بود تیم به این قدرت تو عمرم ندیدم
ولی همین تیم (به علت مسائل غیر فوتبالی) کارش به هفته آخر و 1001 اما و اگر کشیده شد
از اون سال به بعد دیگه نه فوتبال قشنگ از تیمای قلعه نوعی میبینیم نه جوون گرایی
دلیلشم مشخصه نتیجه گرایی محض در فوتبال ایران
پ.ن:
یه چیزی که نمی تونم باهاش کنار بیام بت ساختن از اسطوره هاست
ناصر خان اسطوره بود ولی خواهشا ازش بت نسازید
يعني چي مثلا اين ... چيه؟ امير گفته شما از مربي هاي اجنبي بيش از حد حمايت ميكنين. نگفته چرا شورت خارجي ميپوشين!!! كمي دقت كن. اگر هم طرفدار اون يكي تيم هستي لطفا اينورا پيدات نشه!