• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عکس یادگاری مجیدی با قلعه‌نویی و بازیکنان در رختکن

فرهاد مجیدی در رختکن با امیر قلعه‌نویی و بازیکنان استقلال عکس یادگاری گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از آنکه فرهاد مجیدی مقابل مردم از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و دور افتخار زد به همراه بازیکنان استقلال داخل رختکن رفت و با قلعه نویی تمامی بازیکنان عکس یادگاری انداخت.

جواد نکونام، مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان و دیگر بازیکنان استقلال با مجیدی عکس یادگاری گرفتند. البته کاپیتان محبوب آبی پوشان با امیر قلعه نویی نیز عکس یادگاری گرفت تا بدین ترتیب از ورزشگاه آزادی و رختکن آن وداع کند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اکبرپور: اسم فرهاد همیشه با استقلال هست

سیاوش اکبرپور پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل مس کرمان و خداحافظی فرهاد مجیدی گفت: اسم فرهاد همیشه با استقلال هست. دوست داشتیم او با یک پیروزی از فوتبال خداحافظی کند اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد، همه ما از خداحافظی مجیدی شوکه شدیم.

وی ادامه داد: برای فرهاد مجیدی در مربیگری هم آرزوی موفقیت می‌کنم ان‌شاءالله او در آینده فوتبالی‌اش هم موفق خواهد بود.

نکونام: هیچ کس در جریان این خداحافظی نبود/نیکبخت: همه شوکه‌ایم

علیرضا نیکبخت واحدی درباره خداحافظی فرهاد مجیدی عنوان کرد: روز گذشته صحبت‌هایی شد اما با خنده بود و همه فکر کردند که شوخی است اما هم‌اکنون که دیدیم چنین اتفاقی افتاد همه در شوک هستیم. او هنوز می‌توانست بازی کند.

جواد نکونام هم در این باره خاطرنشان کرد: هیچ‌کس در جریان خداحافظی مجیدی نبود و او همه ما را متعجب کرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تیموریان: خداحافظی مجیدی غریبانه بود/ از رفتن فرهاد خیلی ناراحت هستیم

خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: خداحاظی مجیدی حالت غریبانه‌ای داشت و همه ناراحت شدیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آندرانیک تیموریان در پایان دیدار با مس اظهار داشت:

گل بدی در دقیقه دوم بازی خوردیم و نتوانستیم در نیمه اول این گل را جبران کنیم. نیمه دوم هم توانستیم بازی را به مساوی بکشیم اما متاسفانه به خاطر خستگی دیدار قبلی با فولاد نتوانستیم 3 امتیاز این دیدار را بگیریم و بازی مساوی شد.

وی با اشاره به خداحافظی مجیدی از فوتبال گفت: به عنوان یکی از بازیکنان استقلال خیلی از این موضوع ناراحتم. مجیدی بازیکن بسیار خوب و باشخصیتی است و زحمات زیادی برای فوتبال کشور کشید. او در استقلال و در عرصه‌های ملی به خوبی ظاهر شد و به خصوص در استقلال که افتخارات زیادی را کسب کرد.

هافبک استقلال با بیان اینکه خداحافظی مجیدی غریبانه بود افزود: در ورزشگاه تماشاگران زیادی نبودند و این خداحافظی حالت غریبانه‌ای گرفت البته همه آنهایی که از فوتبال خداحافظی کردند متاسفانه غریبانه رفتند.

تیموریان در پایان تصریح کرد: تصمیم مجیدی برای خداحافظی یک تصمیم شخصی بود و خودش خواست که برود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
هیچ وقت فراموشت نمیکنم فرهاد عزیز
همین فصل هم که اومدی استقلال بخاطر ستاره سوم و بخاطر هوادارا اومدی استقلال....از خیلی چیزها گذشتی و خیلیا رو تحمل کردی
به عنوان یه هوادار همیشه ازت راضیم
استقلالی واقعی هیچ وقت از خود گذشتگی ها و زحماتت رو فراموش نمیکنه اسطوره آبی

h.b1372

Registered User
لایک‌ها
239
پرسپوليسيا شايعه كردن كه بازيكن دوپينگي فرهاد بوده واسه همين خدافظي كرد!!!!!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
صالح: خداحافظی مجیدی غیرمنتظره بود/مصدومیت ها استقلال را اذیت می‌کند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجید صالح پس از تساوی یک بر یک مقابل مس کرمان اظهار داشت: گل غافلگیر کننده‌ای خوردیم و در ادامه خیلی حمله کردیم تا گل تساوی را زدیم.

وی در مورد اینکه چرا استقلال در حد و اندازه‌های نامش بازی نمی‌کند، گفت: شما ببینید نیمکت ما 18 نفر هم نبود. متأسفانه مصدومیت‌ها خیلی ما را اذیت کرده است. برای بازی آینده نیز هم محروم داریم هم مصدوم که این شرایط را سخت می‌کند. باید تلاش کنیم و امیدوار باشیم.

مربی تیم فوتبال استقلال در خصوص خداحافظی مجیدی عنوان کرد: این تصمیم برای ما هم غیرمنتظره بود او شاید صلاح خود را بهتر می‌داند. ما در جریان این خداحافظی نبودیم و غافلگیر شدیم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کفاشیان: مجیدی بازیکنی باشخصیت و بااخلاق است

علی کفاشیان، فرهاد مجیدی را الگوی نوجوانان و جوانان و فوتبالیستی با شخصیت و با اخلاق توصیف کرد.

رییس فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تمجید از فرهاد مجیدی در رابطه با خداحافظی او از فوتبال گفت: من همواره فرهاد مجیدی را فوتبالیستی با شخصیت و با اخلاق می‌دانم. او همواره در دوران فوتبالش تمام تمرکزش بر روی فوتبال بود و از حاشیه و جنجال پرهیز می‌کرد.

کفاشیان ادامه داد: مجیدی همانطور که در دوران فوتبالش بازیکن خوبی بود، باید تلاش کند که در دوران مربیگری نیز به مربی خوب و با دانشی تبدیل شود. او باید با پشت سر گذاشتن دوره‌های مربیگری مناسب به فوتبال کشورش خدمت کند.

رییس فدراسیون فوتبال گفت: خیلی‌ها طرفدار فرهاد مجیدی هستند و آرزو دارند که در کنار او فوتبال بیاموزند. ما هم امیدواریم در آینده بتوانیم از وجود مجیدی در فوتبال استفاده کنیم.

کفاشیان با بیان اینکه فرهاد مجیدی الگوی مناسبی برای نوجوانان و جوانان کشور است، گفت: مجیدی زحمات زیادی برای فوتبال کشور چه در رده باشگاهی و چه در رده ملی کشید و افتخار فوتبال ایران محسوب می‌شود.

رییس فدراسیون فوتبال در پایان برای فرهاد مجیدی آرزوی موفقیت کرد.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
برای بازی با سایپا

مجیدی ، قاضی ، نکونام ، تیموریان ، حیدری ، بیگ زاده ، عمران زاده رو نداریم

برهانی هم که رفته تفریح باقی بازیکنها هم ایدی نیست..

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

mamad2012

Registered User
لایک‌ها
189
استقلالی‌ها این خداحافظی را قبول ندارند/ مجیدی را برمی‌گردانیم

ه گزارش خبرگزاری فارس، بعد از خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه هیچ تماس تلفنی را پاسخ نداد.
خبرنگار فارس بلافاصله خود را به دفتر فتح‌الله‌زاده رساند تا با او صحبت کند که بعد از تلاش فراوان توانست با مدیرعامل استقلال دیدار کند ا
ما فتح‌الله‌زاده دوست نداشت هیچ صحبتی بکند که در همین لحظه فرهاد مجیدی با تلفن همراه فتح‌الله‌زاده تماس گرفت.
این تماس تلفنی باعث گریه علی فتح‌الله‌زاده شد و او بعد از شنیدن صدای کاپیتان مجیدی بغضش ترکید و اشک ریخت.
مدیرعامل استقلال به فرهاد مجیدی گفت: ما این خداحافظی را قبول نداریم. نه من و نه اعضای هیئت مدیره و نه هیچکس از هواداران استقلال دوست نداریم
او اینگونه از فوتبال خداحافظی کند.
فتح‌الله‌زاده در ادامه حرف‌هایش با مجیدی تاکید کرد: تو را به میدان برمی‌گردانیم و من اصلا موافق خداحافظی‌ات از فوتبال نیستم...ظاهرا فرهاد مجیدی هم فقط حرف‌های فتح‌الله‌زاده را گوش می‌کرد و ... در نهایت نیز این تماس تلفنی بدون خداحافظی و با اشک و افسوس قطع شد.مدیرعامل استقلال در این لحظه حاضر نشد که به گفت‌وگو ادامه دهد و به خبرنگار فارس تاکید کرد که قصه فرهاد هنوز تمام نشده... او برمی‌گردد...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح الله زاده هم بهتره حرف مفت نزنه! انگار بچه بازیه!!! بر میگردونیم....!!

آره تو بر میگردونیش.....!

مجیدی هم در حال حاضر نباید خداحافظی میکرد!! تا یه مشت بدبخت فلک زده این شایعات رو پشت سرش مطرح نکنن!

متاسفم!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
استقلالی‌ها این خداحافظی را قبول ندارند/ مجیدی را برمی‌گردانیم

ه گزارش خبرگزاری فارس، بعد از خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه هیچ تماس تلفنی را پاسخ نداد.
خبرنگار فارس بلافاصله خود را به دفتر فتح‌الله‌زاده رساند تا با او صحبت کند که بعد از تلاش فراوان توانست با مدیرعامل استقلال دیدار کند ا
ما فتح‌الله‌زاده دوست نداشت هیچ صحبتی بکند که در همین لحظه فرهاد مجیدی با تلفن همراه فتح‌الله‌زاده تماس گرفت.
این تماس تلفنی باعث گریه علی فتح‌الله‌زاده شد و او بعد از شنیدن صدای کاپیتان مجیدی بغضش ترکید و اشک ریخت.
مدیرعامل استقلال به فرهاد مجیدی گفت: ما این خداحافظی را قبول نداریم. نه من و نه اعضای هیئت مدیره و نه هیچکس از هواداران استقلال دوست نداریم
او اینگونه از فوتبال خداحافظی کند.
فتح‌الله‌زاده در ادامه حرف‌هایش با مجیدی تاکید کرد: تو را به میدان برمی‌گردانیم و من اصلا موافق خداحافظی‌ات از فوتبال نیستم...ظاهرا فرهاد مجیدی هم فقط حرف‌های فتح‌الله‌زاده را گوش می‌کرد و ... در نهایت نیز این تماس تلفنی بدون خداحافظی و با اشک و افسوس قطع شد.مدیرعامل استقلال در این لحظه حاضر نشد که به گفت‌وگو ادامه دهد و به خبرنگار فارس تاکید کرد که قصه فرهاد هنوز تمام نشده... او برمی‌گردد...

اگر برنگشت هم به نظرم بهتره چون تحمل یه خدافظی دیگه رو ندارم !
فقط امیدوارم یه بازی خدافظی مجلل با 100 هزار نفر برگزار بشه که حداقل باشکوه تر باشه ....
یا شایدم ..... نمیدونم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب ! تموم شد !

فرهاد هم رفت ولی این رفتن برای ما خیلی غم انگیز بود چون کاپیتان تو اوج رفت

ولی خیلی خوشبینم که برمیگرده ولی نه به عنوان بازیکن بلکه یه مربی بزرگ ...

به احترام فرهاد دوست داشتنی هیچ وقت آواتارم رو عوض نمیکنم

امشب خیلی ناراحتم خیلی ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برای بازی با سایپا

مجیدی ، قاضی ، نکونام ، تیموریان ، حیدری ، بیگ زاده ، عمران زاده رو نداریم

برهانی هم که رفته تفریح باقی بازیکنها هم ایدی نیست..

مجیدی رو که کلا نداریم دیگه:(

دیگه کی مون بریم مسابقه بدیم!!!!!!!!!!!!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
شاید خیلی هاتون منو بشناسید شاید هم نشناسید
تو این نزدیک به یک دهه ای که تو اینترنت بودم و فعالیت می کردم تو هر انحمنای عضو بودم آواتارم همین دختری هست که دهنش بسته شده و تا حالا عوض نشده
روزی که این آواتارو گذاشتم خیلی با خودم کلنجار رفتم تا انتخابش کردم اما امروز می خوام ازش دل بکنم و آواتارم بشه عکس عزیز ترین کس ام
نمی خوام درد دل کنم اما بعد از داداشم این دومین کسی هست که نبدش داره داغونم می کنه
بغض داره خفم می کنه اما ...

کاپیتان دوس داشتنی روزای خوبی برامون به یادگار گذاشتی
دعای خیرمون بدرقه راهت

پروانه ات خواهیم ماند ....

مشاهده پیوست 477620

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا