• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اول از همه تبریک بخاطر برد
بعد تبریک بخاطر جواب دادن کار فرهنگی(نیکبخت)
بعد تبریک بخاطر گلزنی آرش....از صمیم قلب دوست دارم تو تیم بمونه

600_KhabarVarzeshi-1392-08-13.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود
ضمن تشکر از زحمتای شما مورد مشابهی تو تاپیک حریف دیدم که حرکتی مشابه کرده بود و کاربرای اون تاپیک رو تجریک به دیدن امضاش کرده بود
بد ریپورت دادم امیدوارم به اون هم رسیدگی کنید تا بیش از پیش شاهد توهین و ... نباشیم
سپاسگزارم

پ.ن: الان چک کردم پستشون پاک شده (هنوز ایمیل مربوط به پستش موجود هست) نمی خوام تو کار مدیریت دخالت کنم اما ...

امیر عزیز

متشکرم که ریپورت کردید و بسیار بیشتر متشکرم که کاربرها رو بجای پاسخ مستقیم دادن به ریپورت کردن تشویق میکنید. مورد خاص کاربر مورد نظرتون رو در پیغام خصوصی عنوان کنید تا بهتر مشخص بشه و پاسخ بگیرید. ما تلاش میکنیم قانون رو رعایت کنیم. این روزها کاربرهای زیادی کارتهای زرد و قرمز گرفتن بابت عملکرد خارج از قاعده و عرفشون. از سایر کاربرهای محترم هم تقاضا میکنم بدون اطلاع از اونچه اتفاق افتاده قضاوت نکنن. مسلما ما بی ایراد نیستیم. اما این دلیل نمیشه که چشم بر رفتارهای نامناسب برخی کاربرها و بعضا اصرارشون بر اون رفتارها ببندیم. قرمز و آبی هم نمیشناسه. لطفا با مدیریت در مسیر هرچه بیشتر محترمانه شدن فضای بخش فوتبال همکاری کنید نه قضاوت عجولانه. اگر دوست دارید بهتون احترام گذاشته بشه، بی احترامی رو گزارش کنید ، نه تایید...

پ ن : درمورد قوانین امضا هم پیشنهاداتی مطرح کردیم که به شرایط فعلی خاتمه بده. متاسفانه بعضیها از فضای آواتار و امضاشون برای پر کردن خلاء "امکان تحریک در از طریق پستها" استفاده میکنن. امیدوارم به زودی حل بشه این موضوع...

پاینده باشید

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
واسه بازی جمعه کدوم بازیکنا میرسن؟
خسرو حیدری،نکونام،تیموریان

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
جناب مدیر ما از خدامونه مشکلات حل بشه ولی یه کسای نمیذارن.....اینی که میگم تبعض الکی نیست

الکی نبود صدامون دراومد....حتما یه جای یه چیزای دیده شده

پ ن:امیدوارم بعضی ها از روی سلیقه نیان کاراشون رو انجام بدن در این صورت صدای خیلی در میاد الان از ترس ساکتن.........

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جناب مدیر ما از خدامونه مشکلات حل بشه ولی یه کسای نمیذارن.....اینی که میگم تبعض الکی نیست

الکی نبود صدامون دراومد....حتما یه جای یه چیزای دیده شده

پ ن:امیدوارم بعضی ها از روی سلیقه نیان کاراشون رو انجام بدن در این صورت صدای خیلی در میاد الان از ترس ساکتن.........

بجای تهمت ناروا زدن، بطور مشخص بگید کی؟ کسی که خلافی نکرده و نمیکنه ترسی هم نداره. نام ببرید و مستند بگید کی شما رو ترسونده تا برخورد بشه. البته نه اینجا، در تاپیک وقایع اتفاقیه تالار فوتبال. لطفا فرافکنی و کلی گویی هم نکنید...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب ! مثه اینکه بختیار رحمانی هم داره از فولاد جدا میشه خدا کنه امیرخان بگیردش خیلی بازیکن خوبیه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امیری:‌ ساموئل از استقلال جدا نمی‌شود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی امیری،‌ معاون ورزشی باشگاه در خصوص آخرین وضعیت این روزهای تیم به صحبت پرداخت.
*آقای امیری شنیده شده که جی‌لوید ساموئل با چند پیشنهاد جدی از تیم‌های لیگ روبه‌رو است؟
ساموئل بازیکنی است که می‌توان گفت همه تیم‌های لیگ خواستار داشتن او هستند و همیشه در فصل نقل‌وانتقالات او پیشنهادات مختلفی از تیم‌ها دارد. حتی فصل گذشته باشگاهی بود که حاضر بود برای داشتن ساموئل در نیم‌فصل 100 درصد مبلغ قرارداد یک فصل را به استقلال پرداخت کند. امسال هم یک تیم لیگ‌‌برتری چنین پیشنهادی به ما داده اما با توجه به نیاز ما به ساموئل نظر کادرفنی روی این بازیکن و همین‌طور علاقه هواداران به او به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای باشگاه با این پیشنهاد مخالفت کرد.
*مشکل آندرانیک تیموریان هم که حل شد؟
بله، آندرانیک بازیکن باتعصبی است. به هر حال قرارداد حق بازیکن است و او روی قراردادی که می‌بندد حساب باز می‌کند متاسفانه پرداختی استقلال به تیموریان به تاخیر افتاد اما ان‌شاءا... ظرف دو هفته آینده این مشکل برطرف شود. البته آندرانیک برای این بازی هم سه اخطاره بود و هم مصدومیتی داشت که با رفع مشکلش از امروز در تمرین حاضر می‌‌شود.
*برای جذب بازیکنان جدید در نیم‌فصل هنوز اقدامی از سوی باشگاه نشده است؟
آقای قلعه‌نویی در جلسه‌ای که با مدیرعامل محترم باشگاه داشتند لیست بازیکنان خارجی مدنظرشان را اعلام کرده و آقای فتح‌الله‌زاده هم دستور پیگیری در خصوص آغاز مذاکره با این نفرات را داده‌اند. البته با توجه به اینکه هنوز دو بازی تا پایان نیم‌فصل برای استقلال باقی مانده لیست بازیکنان لیگ‌برتری مدنظر از سوی سرمربی ارائه نشده است.
*مشکلات مالی استقلال حل شد؟
ما منتظر انتخاب وزیر ورزش هستیم تا ان‌شاءا... مشکلات‌مان زودتر حل شود.
*استقلال هم که با نیمی از تیمش موفق شد سایپا را شکست دهد؟
واقعا بچه‌ها مقابل سایپا غیرت نشان دادند و هرآنچه در توان داشتند، گذاشتند ضمن اینکه باید از باشگاه سایپا تشکر کنیم که نظم و انضباط خوبی در ورزشگاه برقرار بود و بلیت هم به اندازه کافی دراختیار ما قرار گرفت تا از این حیث هم میهمان‌نوازی خوبی داشته باشند و هم نشان دهند باشگاه با نظم و برنامه‌‌ای هستند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مبعلی پیشکش گواردیولا به قلعه‌نویی

استقلال وسط زمینش خالی است و هیچ کدام از بازیکنان این تیم نتوانسته جای خالی جباری را پر کند به همین دلیل هم هست که امیر قلعه نویی به شدت دنبال یک هافبک طراح می گردد. در برخی از گمانه زنیها از ایمان مبعلی هم نام برده می شود هافبک سابق همین تیم که حالا در تیم همنام خوزستانی بازی می کند . اما ویسی او را که از ستونهای تیمش هست به امیر می دهد؟ ویسی در آخرین مصاحبه اش شدیدا به قلعه نویی اظهار ارادت کرده و اطمینان داده که این بازیکن یا هرکس دیگری که قلعه نویی بخواهد به او تقدیم خواهد کرد اما این رفتار سرمربی استقلال اهواز که خودش در نبمه پایین جدول دست و پا می زند حرفه ایست؟ رفتن مبعلی به معنی تضعیف استقلال صنعتی است. و قطعا این پیشکشی برای حفظ رفاقت با امیر برای گواردیو لای وطنی گران تمام می شود.

مبعلی: با دوستان قلعه‌نویی حرف زدم/ پیشنهادم از استقلال غیررسمی است

خیلی آماده هستم و شک ندارم که اگر به استقلال بازگردم می توانم بازیکنی خوب و تاثیرگذار برای این تیم باشم.اگر یک درصد هم از این بابت شک نداشتم،به بازگشت به استقلال فکر هم نمی کردم

ایمان مبعلی هافبک استقلال خوزستان،این روزها در این تیم احیا شده و به روزهای خوبش بازگشته است تا حدی که توانسته نظر امیر قلعه نویی را جلب کند تا صحبت از بازگشتش به جمع آبی پوشان تهرانی باشد.مبعلی در این خصوص گفت: «پیشنهاد رسمی به من نشده است اما غیر رسمی چرا!صحبت هایی را با برخی از نزدیکان امیر خان داشته ام اما هنوز با خود ایشان صحبت نکرده ام.خیلی دوست دارم به استقلال بازگردم و در این مدت هم خیلی تلاش کردم تا دوباره دیده شوم.خداراشکر همینطور هم شد.»
مبعلی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت بازگشت به استقلال می تواند انتظارات را برآورده کند گفت:«خیلی آماده هستم و شک ندارم که اگر به استقلال بازگردم می توانم بازیکنی خوب و تاثیرگذار برای این تیم باشم.اگر یک درصد هم از این بابت شک نداشتم،به بازگشت به استقلال فکر هم نمی کردم.»
ظاهرا مدیران باشگاه و عبداله ویسی هم مخالفتی با حضور مبعلی در استقلال ندارند.هافبک استقلال خوزستان در این باره چنین توضیح داد:«هنوز پیشنهادی مطرح نشده است که بخواهم با مدیران باشگاه و یا آقای ویسی صحبت کنم اما آنها بارها گفته اند که اگر به دوران اوجم بازگشتم و با پیشنهاد استقلال مواجه شدم،با جدایی ام مخالفت نمی کنند چون آنها می دانند که چقدر این تیم را دوست دارم.»
آخرین مصاف آبی پوشان خوزستانی در نیم فصل اول،برابر پرسپولیس خواهد بود.مبعلی در خصوص این دیدار گفت:«اینکه بخواهم با اطمینان از شکست پرسپولیس صحبت کنم اصلا منطقی نیست چراکه این تیم صدرنشین لیگ است.ضمن اینکه در آزادی هم به مصاف آن خواهیم رفت.شاید اگر بازی در اهواز بود می توانستم قبل از بازی از برایشان کری بخوانم و از شکست دادن این تیم صحبت کنم.اما با تمام این اوصاف،برای کسب یک نتیجه خوب به تهران خواهیم آمد و اینطور نیست که بخواهیم حریف دست و پا بسته ای برای پرسپولیس باشیم.»
این بازیکن در اندیشه گلزنی به پرسپولیس است:«خیلی دوست دارم که دروازه پرسپولیس را بازکنم چراکه با گلزنی ام هم هواداران تیم مان را خوشحال می کنم و هواداران استقلال را.به همین دلیل تمام تلاشم را برای بازکردن دروزاه پرسپولیس به کار می گیرم.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
برهانی: دوست داشتم طلا بمانم/ استعداد بازیگری ندارم

خبرگزاری تسنیم: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: به قول امیر قلعه‌نویی حرف زده را اگر نزنی طلا می‌ماند ولی اگر آن حرف را بزنی نقره می‌شود.

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره پیروزی یک بر صفر مقابل سایپا، گلزنی‌اش در این دیدار، روزهای سخت نیمکت‌نشینی در استقلال و ... صحبت‌های زیر را انجام داد:

* تسنیم: از بازی با سایپا شروع کنیم. به نظرت بازی کیفیت بالایی داشت؟

بله، هر دو تیم بازی خوبی به نمایش گذاشتند. خدا را شکر در غیاب بازیکنان مصدوم و محروم که به نظرم یک تیم بودند موفق شدیم سایپا را شکست دهیم. بازیکنانی که در دیدار روز گذشته حضور نداشتند جزو بازیکنان تاثیرگذار استقلال هستند.

* تسنیم: بازگشت تو به ترکیب اصلی با گلزنی‌ات همراه شد. پیش از بازی فکر می‌کردی گل بزنی؟

انگیزه زیادی برای گل زدن داشتم. شرایط استقلال هم طوری بود که به 3 امتیاز این دیدار نیاز مبرم داشتیم. همه بچه‌ها احساس مسئولیت خاصی برای پیروزی در این دیدار داشتند. با توجه به شرایطی که وجود داشت خیلی دوست داشتم گل بزنم.

از همه بچه‌ها تشکر می‌کنم که برای حفظ گل دوندگی زیادی داشتند و در زمین از خودگذشتگی کردند. حتی مهران قاسمی که تنها 2 دقیقه به میدان رفت با جان و دل بازی کرد.

* تسنیم: چرا در مدتی که نیمکت‌نشین بودی اعتراضی به این مسئله نداشتی؟

به نظرم این کار درست‌تر است. به قول امیر قلعه‌نویی حرف زده را اگر نزنی طلا می‌ماند ولی اگر آن حرف را بزنی نقره می‌شود.

دوست داشتم طلا بمانم تا اینکه نقره شوم!

* تسنیم: اما در این مدت شایعات زیادی درباره معاوضه‌ات با بازیکنان تیم‌های تراکتورسازی، سپاهان و ...مطرح می‌شد.

این مسائل خیلی برای من ناراحت کننده بود. به طوری که من را با نصف بازیکنان تیم‌های دیگر معاوضه کرده بودند. این مسئله دیگر تمام شده و دوست ندارم درباره آن صحبت کنم.

* تسنیم: برخی از بازیکنان از اینکه امیر قلعه‌نویی در جمع به آنها اعتراض می‌کند و یا حرف تندی می‌زند ناراحت شدند و از سرمربی استقلال خواستند در جمع با آنها بد صحبت نکند اما تو این کار را نکردی؟

چند سال است که هم قلعه‌نویی من را می‌شناسد و هم من او را. فکر نمی‌کنم با حرف زدن مشکل حل می‌شد. سعی کردم از فرصتی که به من می‌دهد استفاده کنم تا جواب اعتمادش را دهم.

* تسنیم: در صفحات مجازی هواداران استقلال نسبت به نیمکت‌نشینی‌ات اعتراض می‌کردند. این حمایت‌ها چقدر در سکوتی که کرده بودی تاثیر داشت؟

متوجه محبت هواداران در اینترنت نشدم اما از تک تک آنها تشکر می‌کنم. قطعا حمایت آنها در این مدت تاثیرگذار بوده و خوشحالم که روز گذشته موفق به گلزنی شدم تا به نوعی جواب آنها را داده باشم.

* تسنیم: روز گذشته در پاسخ به این سوال که آیا دوران سختت در استقلال به پایان رسیده است، گفتی شب درباره آن فکر می‌کنی. به نتیجه‌ای رسیدی؟

(می‌خندد). هر روز فوتبال با روزهای قبل آن فرق می‌کند. در واقع هر روز باید منتظر روزهای خوب و بد بود. امیدوارم اگر در بازی با تراکتورسازی به میدان رفتم بتوانم روند خود را حفظ کنم تا دچار بحران نشوم.

* تسنیم: به بازی روز جمعه مقابل تراکتورسازی اشاره کردی. به نظرت می‌توانید این تیم را در تبریز شکست دهید؟

چرا که نه. تراکتورسازی تیم، بازیکنان و هوادارانی خوبی دارد. با شکست این تیم می‌توانیم امتیازات از دست رفته را جبران کنیم و به بالای جدول برسیم.

* تسنیم: درباره خداحافظی فرهاد مجیدی صحبت کن.

فرهاد بازیکنی بود که همه او را دوست داشتند. مجیدی اولین بازیکنی بود که بعد از گل زدن همیشه به سمت من می‌آمد ولی دیروز حضور نداشت تا گلم را تقدیم او کنم. فرهاد همیشه به من روحیه می‌داد.

* تسنیم: محسن بنگر بعد از صدرنشینی پرسپولیس گفته تیم‌های دیگر باید برای دیدن پرسپولیس بالای سر خود را نگاه کنند...

صحبتی درباره اظهارات بنگر ندارم و در مورد تیم خودم صحبت می‌کنم.

* تسنیم: بعد از بازیگری در سریال «پژمان» پیشنهاد دیگری به تو داده‌اند؟

بله، البته کارگردان آن را نمی‌شناختم ولی می‌دانم این فیلم برای کانون پرورش کودکان بود که به پیشنهاد آن جواب منفی دادم چون استعداد بازیگری ندارم. اگر هم در سریال پژمان بازی کردم به خاطر شرایط خاصی بود که بوجود آمده بود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تضمین برای امنیت قلعه‌نویی در تبریز

قلعه‌نویی بعد از جدایی پر سر صدا از تراکتور فقط یک بار به تبریز رفته که آن هم بازی با تراکتور نبوده و دیدار اول لیگ امسال در برابر فولاد گسترش بود که معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه یادگار امام تبریز علیه او شعار دادند و او را متهم به رییس مافیا بودن کردند. حالا در آستانه دیدار حساس جمعه این هفته در تبریز و در برابر تراکتور، زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تبریزی به سرمربی استقلال تضمین می‌دهد که در ورزشگاه به او بی‌احترامی نخواهد شد. زینی‌زاده گفته: «فکر نکنم تبریز هیچ مشکلی برای هیچ مربی مخصوصا امیر قلعه‌نویی داشته باشد ما از او راضی هستیم و تراکتورسازی تحت هدایت قلعه‌نویی به عنوان نایب قهرمانی رسید. انشاءالله جمعه میزبان او هستیم و امیدواریم میزبانی خوبی انجام دهیم.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یکی از دوستان سی دی همراه روزنامه خداحافظی فرهاد جان (اسطوره ای به نام فرهاد) رو در 3 قسمت اینجا آپ کرده ..خدمت دوستان...این لینک قسمت اول هست دو قسمت دیگش هم در سمت چپ تصویر موجوده :
اسطوره ای به نام فرهاد (قسمت اول)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بازیکن دوپینگی مشخص شد

به گزارش خبرگزرای فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دکتر احمد هاشمیان؛رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اتمام مهلت درخواست استیناف بازیکن متخلف از قوانین دوپینگ که تا پایان وقت اداری رو زگذشته دوازدهم آبان ماه بود؛ این بازیکن بعدازظهر روز گذشته درخواستی را به کمیته پزشکی تحت عنوان درخواست استیناف ارسال کرد که درخواست مذکور علیرغم توضیحات ارائه شده از سوی کارشناسان پزشکی به بازیکن و رعایت مفاد ذکر شده در آئین نامه مبارزه با دو پینگ، هیچ گونه تطبیقی با مفاد آئین نامه نداشت. بر همین اساس طی تماس با بازیکن مراتب اعلام و تا پیش از ظهر امروز نیز فرصتی برایش در نظر گرفته شد تا چنانچه مایل به ارائه درخواست استیناف در چهارچوب آئین نامه است، اقدام کند که متاسفانه اقدامی از سوی وی صورت نگرفت.

وی ادامه داد: بر این اساس و به استناد آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ مشخصات کامل بازیکن و رای مربوطه قابل انتشار است. این بازیکن سید مهدی حسینی بازیکن تیم بزرگسالان از باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم است که در دیدار بین دو تیم داماش گیلان و صبای قم در تاریخ 22/6/92 مورد نمونه گیری کنترل دوپینگ قرار گرفته بود. بر اساس اعلام آزمایشگاه کنترل دوپینگ ماده ممنوعه یافت شده در نمونه بازیکن از دسته داروهای استروئید آنابولیک است.

هاشمیان یادآور شد: بر اساس رای اعلام شده از سوی کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ فوتبال بازیکن یاد شده از تاریخ 1/8/92 به مدت دو سال از حضور در کلیه فعالیت‌های رسمی در فوتبال محروم بوده و این حکم قطعی است.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: به بازیکنان حاضر در لیگ‌های حرفه‌ای فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از بانوان و آقایان مجددا و علیرغم اینکه بارها و بارها بر این موضوع تاکید شده، اعلام می‌کنم که بازیکن یاد شده معتقد است مکمل‌های مورد استفاده وی عامل مثبت شدن نمونه وی شده و همانگونه که قبلا اعلام شد این عذر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و لازم است که بازیکنان در استفاده از مکمل‌ها حداکثر دقت را داشته باشند. از آنجائی که گزارش کمیته پزشکی فیفا بیش از 30 درصد از مکمل‌های مورد استفاده در ورزش را آغشته به استروئید‌های آنابولیک و محرک‌ها اعلام کرده و بنابراین لازم است حداکثر دقت در این خصوص توسط بازیکنان صورت گیرد.

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
[h=1]تيموريان در تمرين استقلال حاضر شد[/h]
[h=2] هافبک تيم فوتبال استقلال که گفته بود به خاطر مسائل مالي در تمرين شرکت نمي‌کند امروز در تمرين حاضر شد.[/h]
00036139.jpg

آندرانيک تيموريان که در چند روز گذشته به دليل مشکلات مالي اعلام کرده بود در تمرين استقلال شرکت نمي کند پس از جلسه روز گذشته خود با علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه امروز در محل تمرين آبي پوشان حضور پيدا کرد.

به گزارش فارس،تمرين استقلال از ساعت 15 در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
استقلالی‌ها در هتل شهریار

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، کاروان تیم فوتبال استقلال برای بازی مقابل تراکتورسازی، روز پنجشنبه ساعت 15:40 عازم تبریز خواهند شد و ساعت 22:30 روز جمعه به تهران باز خواهند گشت.
گفتنی است استقلالی‌ها در طول مدت اقامت خود در تبریز در هتل شهریار اسکان خواهند یافت.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گوران لاوره هافبک صربستانی تیم فوتبال استقلال با وجود گذشت دو روز از اینکه اعلام کرده بود مسموم شده است بر سر تمرینات تیمش حاضر نشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، گوران لاوره هافبک صربستانی تیم فوتبال استقلال یک روز قبل از بازی آبی پوشان مقابل سایپا مسمومیت را دلیل غیبت خود در تمرینات استقلال اعلام کرده بود اما هنوز و با گذشت دو روز هنوز در تمرینات حاضر نشد تا کمی غیبتش مشکوک به نظر برسد.

خسرو حیدری، هاشم‌بیک‌زاده و سیاوش اکبرپور سه مصدوم تیم استقلال هستند که امروز در کلینیک دکتر نوروزی حضور داشتند اما دلیل حاضر نشدن لاوره در تمرین امروز مشخص نیست و وی حتی نزد کادر پزشکی تیم هم نیامده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا