• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واقعا که مخ اینا تاب داره!

شریفات و بازیسازی؟ :lol:

فقط دارن مهاجم میخرن!

حاتمی و مهاجم برزیلی!!

آخه کی وقتی میخواد برای بازی های آسیایی و حذفی و لیگ تیم ببنده حتی یک مدافع درست حسابی ذخیره هم نداره؟؟؟؟؟؟

فتح الله زاده برنده بیشترین مصاحبه طنز و برنده بیخیال ترین مدیرعامل سال هست ! تا برنده نقل و انتقالات!

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وا متاسفم
امسال خیلی داریمم بد میشیم
بهترین حمل دفاعه :دی

جدی ما دفاع نداریم میخایم حمله چیکار کنیم
این نوریو بندازن بره بجاش یه دفاع دیگه بیارن اذر ماهم که منتظری میره با دانیال چین
اون فردین عابدینی رو فروختن الان پژمانم بره کی دفاع بازی کنه ؟؟؟
حتما شریفات!!!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
وا متاسفم
امسال خیلی داریمم بد میشیم
بهترین حمل دفاعه :دی

جدی ما دفاع نداریم میخایم حمله چیکار کنیم
این نوریو بندازن بره بجاش یه دفاع دیگه بیارن اذر ماهم که منتظری میره با دانیال چین
اون فردین عابدینی رو فروختن الان پژمانم بره کی دفاع بازی کنه ؟؟؟
حتما شریفات!!!!!!

پژمان نمیره دالیان

ولی بحث اینجاست که با وجود پژمان هم به نظر من حداقل یه مدافع میخوایم!

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
به نظرم نوری روبندازن بیرون همه چیز اوکی ميشه
حداقل تو 70درصد گلای خورده استقلال نقش مستقیم داره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پژمان نمیره دالیان

ولی بحث اینجاست که با وجود پژمان هم به نظر من حداقل یه مدافع میخوایم!
دفاع که 100% میخااایم

چراااا نمیره دادا؟؟؟
مـگه پژمان قرار داد نبسته بوده ؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به نظرم نوری روبندازن بیرون همه چیز اوکی ميشه
حداقل تو 70درصد گلای خورده استقلال نقش مستقیم داره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

1000 تا لایک

تو این فصل ما همیشه با ظاهر10 نفره وارد زمین میشدیم ولی درباطن 10 بودیم وبازیکنای حریف 12 نفره بازی میکردن

راستی خبر اوردن اقای پاس گل نیم فصل نوری شده ;)

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
کبه:روز شنبه پاسخ تست پزشکی ام می آید/ آمادگی ام را در استقلال نشان می دهم

مهاجم مدنظر تیم استقلال گفت:با تایید نهایی پزشک،تمریناتم را با استقلال شروع می کنم.

بوبکر کبه در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت خود برای پیوستن به جمع آبی پوشان عنوان کرد:

من در هفته گذشته تست پزشکی دادم و پس از آن به رشت برگشتم تا نتیجه تست مشخص شود.در روزهای گذشته هم به دلیل تعطیلی،جواب این تست آماده نشد.به من گفته اند روز شنبه پاسخ این تست می آید.

وی ادامه داد:فکر می کنم همه چیز تمام شده است و بعید می دانم مشکلی هم در تست وجود داشته باشد.من منتظرم تا پس از مشخص شدن وضعیت و تایید نهایی پزشک،به تهران برگردم و به تمرین استقلال بروم.

کبه افزود:طی روزهای گذشته به تمرین داماش رفتم و به صورت جداگانه تمرین کردم.در حال حاضر آمادگی خوبی دارم و منتظرم تا کارم را در تیم جدیدم شروع کنم و آمادگی ام را نشان دهم.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
عمران زاده: افتخار بزرگی نصیب من شده است/ امیدوارم به برزیل بروم

حنیف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره انتخابش از سوی یک سایت انگلیسی برای تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا اظهارداشت: از اینکه سایت انگلیسی من را در جمع بهترین بازیکنان لیگ قهرمانان آسیا قرار داده است بسیار خوشحالم. این انتخاب برایم باعث افتخار است و امیدوارم بتوانم بازهم بهترین بازیهایم را برای استقلال به نمایش بگذارم.
وی ادامه داد: این یک افتخار بزرگ برای فوتبال ایران است که من و نکونام تنها نمایندگان غرب آسیا در این تیم هستیم و این یعنی همچنان فوتبال ایران نسبت به بقیه کشورهال قدرتمندتر است.
عمران زاده افزود: این انتخاب انگیزه زیادی به من داده است. اول از همه می خواهم برای استقلال بهترین بازیها را به نمایش بگذارم و بعد نظر کی روش را جلب کنم و به برزیل بروم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دفاع که 100% میخااایم

چراااا نمیره دادا؟؟؟
مـگه پژمان قرار داد نبسته بوده ؟؟؟

فتح الله زاده مصاحبه ش رو نخوندی؟ گفت پژمان نمیره...حالا دیگه قرارداد قضیه ش چیه رو نمیدونم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
همه تیمها میان نقاط ضعف برطرف میکنن اینا میان بازیکن احیا میکنن

به خدا هافبک نداریم

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
دوستان من موندم شما چرا گیر دادید به نوری! الان تمام مشکل تیم شده نوری؟ وقتی ازش تو پست غیر تخصصیش بازی میگیری همین میشه دیگه. مشکل ما مربیه که نمیاد نیکبخت رو بذاره دفاع چپ بعد نوری رو بفرسته خط هافبک. دلیلش رو هم نمیدونم. اینقدر هم به حاجی گیر ندید سر بازیکنا. تا مربی یک بازیکنی رو نخواد مدیر نمیره اونو بگیره....

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دوستان من موندم شما چرا گیر دادید به نوری! الان تمام مشکل تیم شده نوری؟ وقتی ازش تو پست غیر تخصصیش بازی میگیری همین میشه دیگه. مشکل ما مربیه که نمیاد نیکبخت رو بذاره دفاع چپ بعد نوری رو بفرسته خط هافبک. دلیلش رو هم نمیدونم. اینقدر هم به حاجی گیر ندید سر بازیکنا. تا مربی یک بازیکنی رو نخواد مدیر نمیره اونو بگیره....

دادا ولی خداییش این نوری رو اعصابه :دی
تو همه صحنه ها جا میمونه

ارسال شده توسط رییس گروه ویژه

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
دادا ولی خداییش این نوری رو اعصابه :دی
تو همه صحنه ها جا میمونه

ارسال شده توسط رییس گروه ویژه

عزیز الان شما آرش برهانی رو بذاری دفاع چجوری میشه؟؟؟ خوب اینم همونه دیگه. شما بازی اول لیگ رو ببینید با گسترش فولاد که نوری پشت مهاجما بازی میکرد اولای بازی. ببینید چقدر تیم خوب بود. چند تا پاسم داد که مهاجما استفاده نکردن. متاسفانه مربی نمیخواد قبول کنه بعضی مسائلو.......

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

در مورد نوری قبول دارم..در پست تخصصی بود اینقدر بد بازی نمیکرد

در مورد فتح الله زاده قبول ندارم...برخی از مشکلات ما مربوط میشه به عدم توان مدیریتی ایشون در حل مسائل اقتصادی باشگاه..ایشون فقط دنبال اینه که از وزیر ورزش پول بگیره و اصلا دنبال کارهای اقتصادی نیست! با تولید نوشابه انرژی زا هم فقط باعث خنده شد....وقتی پول نداریم قلعه نویی مجبوره سراغ بازیکن های ارزون تر بره. اگه بره یکی مثل رویانیان بیاد حداقل پول داریم بازیکن خوب بخریم

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
در مورد نوری قبول دارم..در پست تخصصی بود اینقدر بد بازی نمیکرد

در مورد فتح الله زاده قبول ندارم...برخی از مشکلات ما مربوط میشه به عدم توان مدیریتی ایشون در حل مسائل اقتصادی باشگاه..ایشون فقط دنبال اینه که از وزیر ورزش پول بگیره و اصلا دنبال کارهای اقتصادی نیست! با تولید نوشابه انرژی زا هم فقط باعث خنده شد....وقتی پول نداریم قلعه نویی مجبوره سراغ بازیکن های ارزون تر بره. اگه بره یکی مثل رویانیان بیاد حداقل پول داریم بازیکن خوب بخریم

عزیز همین که الان بازیکنایی مثل تیموریان و حیدری و منتظری و.... موندن تو تیم بخاطر همین کارهای حاجیه. وقتی هنوز وزارت ورزش وزیر نداره شما چه انتظاری داری؟ هنوز سرپرست هم نداره. ما هنوز تو اساس کار موندیم بعد بریم دنبال کارهای اقتصادی؟ در مورد مدیر عامل تیم رقیب هم من حرفی نمیزنم چون دیگه همه میدونن پول ها از کجا میاد...... دوست من کی گفته وقتی تیم پول نداره مربی مجبوره بازیکنای ارزون بخره؟ ببخشید مگه مربی آبروشو از سر راه آورده که بیاد با یک مشکل مالی همه رو به فنا بده؟ اصلا مشکلات مالی چه ربطی به مربی داره؟ مگه ما اول فصل مشکل نداشتیم؟ چطور اون موقع مربی لیست میده تیموریان و قاضی و .... رو بگیریم بعد الان میاد مشکل مالی رو در نظر میگیره؟ بازم نظر شما مهمه اما نظر من اینه که ایشون نمیدونم چرا داره با همه چیز لج میکنه.....

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]مهاجم استقلال پس از تمرين زير سِرُم رفت[/h]
[h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از پايان تمرين زير سِرُم رفت.[/h]
00946049.jpg

مهرداد اولادي مهاجم جديد استقلال پس از پايان تمرين امروز اين تيم احساس دل درد و حالت تهوع پيدا کرد و به همين دليل بلافاصله زير سِرُم رفت. البته اين بازيکن مشکل خاصي ندارد و از فردا مي‌تواند در تمرينات شرکت کند.

اولادي به تازگي از نفت تهران به استقلال پيوسته است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اگر یکی مثل این رویانیان یا امثالهم بیاد من یکی تا اطلاع ثانوی با عشق 20 و چند سالم خداحافظی میکنم تا این اقایون سیاسی برگردن تو پادگان و محل خدمتشون

خدا اون روز رو نیاره...

این باشگاه نا سلامتی یه زمان اسمش تاج کبیر بوده...ت

هرچند که فتح الله زاده هم دیگه شورشو دراورده ولی خوب جلوی فتح الله زاده باید سجده کرد در برابر مدیران عامل سیاسی بعضی تیم ها

ورزش جای سیاست نیست

سیاست با هرچی قاطی بشه وضعیت اسفباری رو به بار میاره

من حاظرم استقلال چندین فصل با بازیکن های آکادمی بازی کنه و میانه های جدول باشه بجای اینکه مدیری بیاد که با استفاده از رانت های دولتی وبا دلار 2500 تومانی

که مختص واردات دارو و وسائل اولیه زندگی مردمه بیان 6 میلیارد بدن یه بازیکنی بیارن که 50 گرم وزنشه اندازه نخود هم بازی حالیش نیست....

صدا و سیما داره دزدی میکنه .فتح الله زاده بدبخت راست میگه چند ده میلیارد تومان سالانه حق استقلال هست که حق پخش تلویزیونی بگیره

ولی این ضرغامی داره پول رو بالا میکشه

+ تمام ارثی که از زمان شاه برای باشگاه بوده ولی حالا معلوم نیست برای کیه

+ حق بلیط فروشی... + بودجه دولتی که وزارت ورزش باید بده ولی نمیده

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز همین که الان بازیکنایی مثل تیموریان و حیدری و منتظری و.... موندن تو تیم بخاطر همین کارهای حاجیه. وقتی هنوز وزارت ورزش وزیر نداره شما چه انتظاری داری؟ هنوز سرپرست هم نداره. ما هنوز تو اساس کار موندیم بعد بریم دنبال کارهای اقتصادی؟ در مورد مدیر عامل تیم رقیب هم من حرفی نمیزنم چون دیگه همه میدونن پول ها از کجا میاد...... دوست من کی گفته وقتی تیم پول نداره مربی مجبوره بازیکنای ارزون بخره؟ ببخشید مگه مربی آبروشو از سر راه آورده که بیاد با یک مشکل مالی همه رو به فنا بده؟ اصلا مشکلات مالی چه ربطی به مربی داره؟ مگه ما اول فصل مشکل نداشتیم؟ چطور اون موقع مربی لیست میده تیموریان و قاضی و .... رو بگیریم بعد الان میاد مشکل مالی رو در نظر میگیره؟ بازم نظر شما مهمه اما نظر من اینه که ایشون نمیدونم چرا داره با همه چیز لج میکنه.....

بله آقای فتح الله زاده وعده و وعید الکی میده بازیکن هم خام میشه میمونه! همین آقای آندو داشت میرفت! یادتونه وقتی جباری داشت میرفت برگشت گفت بزرگتر از جباری رو میارم؟ کو پس؟

من کاری به وزارت ورزش ندارم....کاری هم ندارم رویانیان پول از کجاش میاره! از هر جاش میاره! شما فکر کردی همه چیز در این فوتبال از روی حلال و پاکیه که حالا اگه قرار باشه یکی مثل رویانیان بیاد استقلال فریاد وا اسفا سر بدیم؟ من حاضرم مدیر عاملم برای پول آوردن به باشگاه دست به هر کاری بزنه! اصلا مهم نیست....مهم اینه که اگه یه باشگاه مثل استقلال پول داشته باشه به همه چی میرسه.....مشکل باشگاه رقیب حلال یا حرام بودن پول ها نیست! مشکل اونا یه چیز دیگه س که موفق نشدن در این چند ساله....منتهی ما مشکل اونا رو نداریم..مشکل باشگاه ما فقط با پول حل میشه...دیگه قهرمانی لیگ ارزشی نداره...مثلا 20 بار قهرمان لیگ برتر بشیم..من نمیدونم چه حالی به شما میده! ما باید به آسیا فکر کنیم..دیگه بسه اینقدر به لیگ داخلی فکر کردن...مگه سپاهان رونالدو رو داشت رفت فینال ؟ یا ذوب آهن؟ اونا مشکل مالی نداشتن و همه بدون دغدغه بازی میکردن...الان ما نمیدونم یهو بازیکنمون به خاطر پول قهر میکنه سر تمرین نمیاد...هر روز یه داستان داریم....شما فکر کردی اگه باشگاه پول داشت دنبال اولادی میرفت؟؟؟ خیر! همون اول فصل امثال افشین و ....رو میگرفت! اگه باشگاه اینقدر بیخیال نبود....اول فصل مجتبی جباری اون مصاحبه به حق رو نمیکرد و اینجوری بازی سازمون رو از دست نمیدادیم...مجتبی جباری به خاطر مشت زدن اخراج نشد...اون مال گذشته بود و حاجی هم بخشیده بود! به خاطر مصاحبه ش اخراج شد....و بهش زنگ نزدن...در حالی که همون حرف ها رو مهدی رحمتی هم زد بعد از بازی با سئول و گفت اول فصل ما تکلیف خودمون رو نمیدونستیم....مجتبی هم دقیقا همین حرفا رو زد! گفت وضعیت باشگاه مسخره ست!
مدیر عامل نباید اجازه بده وضعیت باشگاه اینجوری باشه
شما فکر کردی خسرو حیدری و آندو و نکونام تا کی در استقلال میمونن؟ تا ابد به خاطر رفتح الله زاده میمونن؟ همین فصل بعد اگه همین 3 نفر نرفتن...حتی منتظری هم خواهد رفت! اون وقت من و شما باید یه سری بازیکن بی اصل و نسب مثل اولادی و کبه و مبه رو به عنوان بازیکن استقلال بپذیریم!
مگه من میگم مشکل مالی به مربی ربط داره؟
به لیستی که میخواد برای خرید بده که ربط داره!
قلعه نویی میدونه وضعیت باشگاه چیه که رفته دنبال امثال مبعلی و حاتمی!
چرا خودمون رو گول میزنیم؟
تا کی هر فصل باید التماس وزارت ورزش رو بکنیم؟
من حاضرم یکی بیاد بره چه میدونم ماشین وارد کنه واسه باشگاه پول بیاره! اصلا چه اشکالی داره! شما فکر میکنی مثلا فعالیت های اقتصادی مالک روسی باشگاه چلسی خیلی قانونمنده؟؟؟؟؟ و ایشون در روسیه از هیچ رانت و...استفاده نکرده؟؟؟

بیخیال!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگر یکی مثل این رویانیان یا امثالهم بیاد من یکی تا اطلاع ثانوی با عشق 20 و چند سالم خداحافظی میکنم تا این اقایون سیاسی برگردن تو پادگان و محل خدمتشون

خدا اون روز رو نیاره...

این باشگاه نا سلامتی یه زمان اسمش تاج کبیر بوده...ت

هرچند که فتح الله زاده هم دیگه شورشو دراورده ولی خوب جلوی فتح الله زاده باید سجده کرد در برابر مدیران عامل سیاسی بعضی تیم ها

ورزش جای سیاست نیست

سیاست با هرچی قاطی بشه وضعیت اسفباری رو به بار میاره

من حاظرم استقلال چندین فصل با بازیکن های آکادمی بازی کنه و میانه های جدول باشه بجای اینکه مدیری بیاد که با استفاده از رانت های دولتی وبا دلار 2500 تومانی

که مختص واردات دارو و وسائل اولیه زندگی مردمه بیان 6 میلیارد بدن یه بازیکنی بیارن که 50 گرم وزنشه اندازه نخود هم بازی حالیش نیست....

صدا و سیما داره دزدی میکنه .فتح الله زاده بدبخت راست میگه چند ده میلیارد تومان سالانه حق استقلال هست که حق پخش تلویزیونی بگیره

ولی این ضرغامی داره پول رو بالا میکشه

+ تمام ارثی که از زمان شاه برای باشگاه بوده ولی حالا معلوم نیست برای کیه

+ حق بلیط فروشی... + بودجه دولتی که وزارت ورزش باید بده ولی نمیده

شما فکر کردی در استقلال مدیر سیاسی نداریم؟

الان رئیس هیات مدیره باشگاه کیه؟؟؟ غیر از این که اون مردک سپاهیه؟؟؟

بقیه چی؟ سردار شهریاری!!!

بقیه اعضای هیائت مدیره کیا هستن؟؟؟؟ علی جباری ؟ علی چنگیز؟ جواد زرینچه؟؟؟؟؟ بیخیال بابا..همه از دم سیاسی هستن...حالا شما فقط مدیر عامل رو می بینی؟

من فکر کنم شما حاضری استقلال بره دسته یک ولی مثلا مدیرعاملش سردار یا فلان کس سیاسی نباشه!

دیگه دوره این حرفا گذشته عزیز...

مالک باشگاه میلان کیه؟ برلوسکونی!! حالا هواداری میلان بیان بزنن تو سرشون؟ بگن ما میلان رو می بوسیم و کنار میذاریم؟؟ اونم برلوسکونی که فساد و فحشا و بی اخلاقی و بی بند و باری از کلیه محسناتش می باره!!!

یا مثلا مالک فلان باشگاه یه عربه...در انگلیس یا در فرانسه هواداراش بگن واسافا دیگه هوادار این تیم بودن فایده نداره چون یه عرب اومد باشگاه رو خرید؟

بیخیال عزیز...پول مهمه..الان فوتبال یه تجارته...پول نداشته باشی...مارادونا هم مدیرعامل باشگات باشه مفت ارزش نداره!

باشگاه تاج برای دربار شاه بوده شما فکر کردی اون زمان باشگاه تاج فعالیت قانونمند اقتصادی میکرده؟ همه بودجه ش از دربار تامین میشده..دربار شاه هم همش دزدی و غارت بیت المال بوده دیگه! غیر اینه؟

باید این تفکر رو بریزیم دور که ما فتح الله زاده بی پول رو ترجیح میدیم به یک مدیری که بیاد پول بیاره و استقلال رو هم بخواد!

یعنی مثلا الان علی انصاری بخواد بیاد بشه مدیرعامل شما میگی نیا ؟؟؟ من با کله حاضرم این مرد بیاد باشگاه رو اداره کنه! مهم نیست فرق آفساید و اوت رو هم ندونه! مهم اینه که پول داره.

من به شما قول میدم تا ابد هم وایسی صدا و سیما پولی نمیده! صدا و سیما زیر نظر **** هست و یه قدرتی داره که هیچ کس رو آدم حساب نمیکنه! کسی هم نیست به حسابش رسیدگی کنه! پس باید به فکر راه های دیگه ای باشیم/

Last edited:

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
بله آقای فتح الله زاده وعده و وعید الکی میده بازیکن هم خام میشه میمونه! همین آقای آندو داشت میرفت! یادتونه وقتی جباری داشت میرفت برگشت گفت بزرگتر از جباری رو میارم؟ کو پس؟

من کاری به وزارت ورزش ندارم....کاری هم ندارم رویانیان پول از کجاش میاره! از هر جاش میاره! شما فکر کردی همه چیز در این فوتبال از روی حلال و پاکیه که حالا اگه قرار باشه یکی مثل رویانیان بیاد استقلال فریاد وا اسفا سر بدیم؟ من حاضرم مدیر عاملم برای پول آوردن به باشگاه دست به هر کاری بزنه! اصلا مهم نیست....مهم اینه که اگه یه باشگاه مثل استقلال پول داشته باشه به همه چی میرسه.....مشکل باشگاه رقیب حلال یا حرام بودن پول ها نیست! مشکل اونا یه چیز دیگه س که موفق نشدن در این چند ساله....منتهی ما مشکل اونا رو نداریم..مشکل باشگاه ما فقط با پول حل میشه...دیگه قهرمانی لیگ ارزشی نداره...مثلا 20 بار قهرمان لیگ برتر بشیم..من نمیدونم چه حالی به شما میده! ما باید به آسیا فکر کنیم..دیگه بسه اینقدر به لیگ داخلی فکر کردن...مگه سپاهان رونالدو رو داشت رفت فینال ؟ یا ذوب آهن؟ اونا مشکل مالی نداشتن و همه بدون دغدغه بازی میکردن...الان ما نمیدونم یهو بازیکنمون به خاطر پول قهر میکنه سر تمرین نمیاد...هر روز یه داستان داریم....شما فکر کردی اگه باشگاه پول داشت دنبال اولادی میرفت؟؟؟ خیر! همون اول فصل امثال افشین و ....رو میگرفت! اگه باشگاه اینقدر بیخیال نبود....اول فصل مجتبی جباری اون مصاحبه به حق رو نمیکرد و اینجوری بازی سازمون رو از دست نمیدادیم...مجتبی جباری به خاطر مشت زدن اخراج نشد...اون مال گذشته بود و حاجی هم بخشیده بود! به خاطر مصاحبه ش اخراج شد....و بهش زنگ نزدن...در حالی که همون حرف ها رو مهدی رحمتی هم زد بعد از بازی با سئول و گفت اول فصل ما تکلیف خودمون رو نمیدونستیم....مجتبی هم دقیقا همین حرفا رو زد! گفت وضعیت باشگاه مسخره ست!
مدیر عامل نباید اجازه بده وضعیت باشگاه اینجوری باشه
شما فکر کردی خسرو حیدری و آندو و نکونام تا کی در استقلال میمونن؟ تا ابد به خاطر رفتح الله زاده میمونن؟ همین فصل بعد اگه همین 3 نفر نرفتن...حتی منتظری هم خواهد رفت! اون وقت من و شما باید یه سری بازیکن بی اصل و نسب مثل اولادی و کبه و مبه رو به عنوان بازیکن استقلال بپذیریم!
مگه من میگم مشکل مالی به مربی ربط داره؟
به لیستی که میخواد برای خرید بده که ربط داره!
قلعه نویی میدونه وضعیت باشگاه چیه که رفته دنبال امثال مبعلی و حاتمی!
چرا خودمون رو گول میزنیم؟
تا کی هر فصل باید التماس وزارت ورزش رو بکنیم؟
من حاضرم یکی بیاد بره چه میدونم ماشین وارد کنه واسه باشگاه پول بیاره! اصلا چه اشکالی داره! شما فکر میکنی مثلا فعالیت های اقتصادی مالک روسی باشگاه چلسی خیلی قانونمنده؟؟؟؟؟ و ایشون در روسیه از هیچ رانت و...استفاده نکرده؟؟؟

بیخیال!!

خوب با توجه به این دلایل شما من دیگه هیچی ندارم بگم جز اینکه همه چیز پول نیست. خصایص انسانی واقعی خیلی مهمتره. اگر همه اشتباه میرن دلیل بر این نیست که ما هم راه اشتباه رو انتخاب کنیم.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا