اگر یکی مثل این رویانیان یا امثالهم بیاد من یکی تا اطلاع ثانوی با عشق 20 و چند سالم خداحافظی میکنم تا این اقایون سیاسی برگردن تو پادگان و محل خدمتشون
خدا اون روز رو نیاره...
این باشگاه نا سلامتی یه زمان اسمش تاج کبیر بوده...ت
هرچند که فتح الله زاده هم دیگه شورشو دراورده ولی خوب جلوی فتح الله زاده باید سجده کرد در برابر مدیران عامل سیاسی بعضی تیم ها
ورزش جای سیاست نیست
سیاست با هرچی قاطی بشه وضعیت اسفباری رو به بار میاره
من حاظرم استقلال چندین فصل با بازیکن های آکادمی بازی کنه و میانه های جدول باشه بجای اینکه مدیری بیاد که با استفاده از رانت های دولتی وبا دلار 2500 تومانی
که مختص واردات دارو و وسائل اولیه زندگی مردمه بیان 6 میلیارد بدن یه بازیکنی بیارن که 50 گرم وزنشه اندازه نخود هم بازی حالیش نیست....
صدا و سیما داره دزدی میکنه .فتح الله زاده بدبخت راست میگه چند ده میلیارد تومان سالانه حق استقلال هست که حق پخش تلویزیونی بگیره
ولی این ضرغامی داره پول رو بالا میکشه
+ تمام ارثی که از زمان شاه برای باشگاه بوده ولی حالا معلوم نیست برای کیه
+ حق بلیط فروشی... + بودجه دولتی که وزارت ورزش باید بده ولی نمیده
شما فکر کردی در استقلال مدیر سیاسی نداریم؟
الان رئیس هیات مدیره باشگاه کیه؟؟؟ غیر از این که اون مردک سپاهیه؟؟؟
بقیه چی؟ سردار شهریاری!!!
بقیه اعضای هیائت مدیره کیا هستن؟؟؟؟ علی جباری ؟ علی چنگیز؟ جواد زرینچه؟؟؟؟؟ بیخیال بابا..همه از دم سیاسی هستن...حالا شما فقط مدیر عامل رو می بینی؟
من فکر کنم شما حاضری استقلال بره دسته یک ولی مثلا مدیرعاملش سردار یا فلان کس سیاسی نباشه!
دیگه دوره این حرفا گذشته عزیز...
مالک باشگاه میلان کیه؟ برلوسکونی!! حالا هواداری میلان بیان بزنن تو سرشون؟ بگن ما میلان رو می بوسیم و کنار میذاریم؟؟ اونم برلوسکونی که فساد و فحشا و بی اخلاقی و بی بند و باری از کلیه محسناتش می باره!!!
یا مثلا مالک فلان باشگاه یه عربه...در انگلیس یا در فرانسه هواداراش بگن واسافا دیگه هوادار این تیم بودن فایده نداره چون یه عرب اومد باشگاه رو خرید؟
بیخیال عزیز...پول مهمه..الان فوتبال یه تجارته...پول نداشته باشی...مارادونا هم مدیرعامل باشگات باشه مفت ارزش نداره!
باشگاه تاج برای دربار شاه بوده شما فکر کردی اون زمان باشگاه تاج فعالیت قانونمند اقتصادی میکرده؟ همه بودجه ش از دربار تامین میشده..دربار شاه هم همش دزدی و غارت بیت المال بوده دیگه! غیر اینه؟
باید این تفکر رو بریزیم دور که ما فتح الله زاده بی پول رو ترجیح میدیم به یک مدیری که بیاد پول بیاره و استقلال رو هم بخواد!
یعنی مثلا الان علی انصاری بخواد بیاد بشه مدیرعامل شما میگی نیا ؟؟؟ من با کله حاضرم این مرد بیاد باشگاه رو اداره کنه! مهم نیست فرق آفساید و اوت رو هم ندونه! مهم اینه که پول داره.
من به شما قول میدم تا ابد هم وایسی صدا و سیما پولی نمیده! صدا و سیما زیر نظر **** هست و یه قدرتی داره که هیچ کس رو آدم حساب نمیکنه! کسی هم نیست به حسابش رسیدگی کنه! پس باید به فکر راه های دیگه ای باشیم/