• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خوب با توجه به این دلایل شما من دیگه هیچی ندارم بگم جز اینکه همه چیز پول نیست. خصایص انسانی واقعی خیلی مهمتره. اگر همه اشتباه میرن دلیل بر این نیست که ما هم راه اشتباه رو انتخاب کنیم.
موفق باشید

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

بچه های سرطانی و بیمارانی که چشم انتظار رسیدن داروهای حیاتی هستند باید بشینن ببینن با دلار دولتی ...

اونم نزدیک 5 میلیارد...

تیر و تخته به هم میان

دارو با ارز آزاد
بازیکن و پورشه و بنز با ارز دولتی

بسیار هم عالی

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نکونام لیاقت عنوان بهترین بازیکن آسیا را دارد
قاضی:از شایعه جدایی ام از استقلال ناراحتم/دوست دارم در کنار هواداران قهرمانی را تجربه کنم
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: از شایعاتی که پیرامون جدایی ام مطرح می شود ناراحت هستم.
13920526000430_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد قاضی در مورد آخرین وضعیت خود، شایعه رفتن از استقلال و ادامه رقابت‌های لیگ‌برتر صحبت‌هایی اظهار داشت که در زیر می‌خوانید:

از آخرین وضعیت خودتان صحبت کنید؟
خدا را شکر شرایط خوبی دارم هر روز دو نوبت تمرینات بدنسازی را پشت سرمی‌گذارم تا هر چه زودتر به شرایط آرمانی برسم.

فکر نمی‌کنید دوران مصدومیت شما همزمان با 3 اخطاره شدن‌تان و از دست دادن بازی برابر ‌ تراکتورسازی شد؟
خب باید بگویم من زیر نظر کادرپزشکی استقلال که جا دارد از آنها تشکر ویژه‌ای داشته باشم تحت درمان قرار گرفتم و آنها بهتر می‌توانند در مورد وضعیت من نظر بدهند. در مورد 3 اخطاره بودن باید بگویم اصلاً در جریان 2 اخطاره بودن در لیست استقلال نبودم و بعد از بازی متوجه این موضوع شدم که باعث شد بازی مهمی را از دست بدهم.

این روزها شایعه جدایی شما از استقلال در نیم‌فصل شنیده می‌شود. در این باره چه صحبتی دارید؟
من هر روز در حال تمرین کردن هستم و در روزهایی که اکثر نفرات تیم‌‌های مختلف در حال استراحت هستند من روزی دو نوبت زیر نظر بدنساز تیم تمرین می‌کنم تا به مرز آمادگی برسم.

هر روز این شایعه شنیده می‌شود که با بازیکن تیم‌های خارجی معاوضه می‌شوید؟
از این حرف‌ها نیز ناراحتم. من بازیکن هستم و تابع مسئولان باشگاه استقلال .دوست دارم در کنار هواداران پرشور استقلال قهرمانی لیگ برتر را تجربه کنم.

نکونام نامزد دریافت بهترین بازیکن سال آسیا شد، در این باره صحبت کنید؟
واقعاً از ته دلم خوشحال شدم. آقا جواد بازیکن بزرگی است و لیاقت کسب این عنوان را دارد.

در پایان اگر صحبتی دارید بفرمایید؟
جا دارد از قلعه‌نویی که در این مدت آسیب‌دیدگی‌ام پیگیر وضعیتم بود همچنین دکتر نوروزی و مرکز پزشکی مجربش و هواداران که هر کجا من را در خیابان دیدند و پیگیر وضعیتم بودند تشکر ویژه داشته باشم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خوب با توجه به این دلایل شما من دیگه هیچی ندارم بگم جز اینکه همه چیز پول نیست. خصایص انسانی واقعی خیلی مهمتره. اگر همه اشتباه میرن دلیل بر این نیست که ما هم راه اشتباه رو انتخاب کنیم.
موفق باشید

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

بله همه چیز پول نیست موافقم ولی بدون پول هم نمیشه.

بدون فتح الله زاده هم میشه قهرمان شد همونجوری که با واعظ شدیم . و همونجوری که با فتح الله زاده سیزدهم شدیم! با فتح الله زاده هم قهرمان شدیم و ....

من فقط منتظرم ببینم فتح الله زاده برای احقاق حقمون در کسر یک امتیاز چه میکنه و دیگران چه میکنند.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
استقلال به غیر کبه و اولادی کیارو جدی میخاد برا نیم فصل یکی از دوستان میگه دقیق چون چند وقتی به خبر ورزشی کلا نمیرسیدم بررسی کنم .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استقلال به غیر کبه و اولادی کیارو جدی میخاد برا نیم فصل یکی از دوستان میگه دقیق چون چند وقتی به خبر ورزشی کلا نمیرسیدم بررسی کنم .

مبعلی و حاتمی و شاید شریفات + یک بازیکن برزیلی در حمله!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ترکیب 11 نفره تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا از سوی AFC اعلام شد/ ترکیب 11 نفره تیم منتخب لیگ قهرمانان آسیا

a7eff7d46b4d9bb51.jpg

سایت AFC اسامی 11 بازیکن برتر لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2013 را اعلام کرد که نام جواد نکونام و حنیف عمران‌زاده از استقلال در جمع برترین‌ها دیده می‌شود.

به گزارش ایلنا، اسامی تیم رویایی سال 2013 لیگ قهرمانان آسیا به این شرح است:

کیم یونگ دائه از اف سی سئول

سون ژیانگ از گوانگژو

دایسیوکه سوزوکی از کاشیوا ریسول

حنیف عمران‌زاده از استقلال

ژانگ لین‌پونگ از گوانگژو

داریو کونکا از گوانگژو

ژنگ‌ژی از گوانگژو

جواد نکونام از استقلال

موریاکی از گوانگژو

الکسون از گوانگژو

دژان دامیانوویچ از اف سی سئول

لیست بازیکنان ذخیره این تیم به این شرح است: سگونو، کواک تائه ای، کیم جیم کیو، کودو و اگنرو بونماتان

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای خدا حنیف انتخاب شد ولی پژمان نشد ؟؟؟؟

واقعا حق پژمان بود که انتخاب بشه
نصفشون از گوانگژو نصف دیگه از افسی سئول:rolleyes:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها الان داشتم بازی عربستان و عراق رو می دیدم !!!
کرار هم 20 دقیقه آخر اومد توو زمین خدایی هنوزم رو فرمه و مثل قدیم بازی میکنه ولی هنوزم سر کوچکترین چیزی به زمین و زمان غر میزنه ...

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نکونام: امیدوارم جایزه بهترین بازیکن آسیا باز هم به فوتبال ایران برسد
جواد نکونام نامزدی اش برای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا را افتخار بزرگی در کارنامه ورزشی خود دانست.
جواد نکونام ؛ درباره بازی با تایلند گفت:« بازی خوبی بود در این هوای شرجی و شرایط دشوار خدا را شکر بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و توانستیم خیلی شیرین حریف را شکست بدهیم و حالا آماده بازی با لبنان می شویم تا کار صعودمان به بازی های جام ملتهای آسیا 2015 قطعی شود. »

او سپس درباره نامزدی اش برای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا گفت:« خوشحالم و البته امیدوار. اگر خدا بخواهد و بتوانم به این عنوان دست پیدا کنم که افتخار بزرگی در دوره فوتبالم خواهد بود و امیدوارم که این جایزه یک بار دیگر به فوتبال ایران برسد.»
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ماجدی:قاضی در استقلال می ماند,او با انگیزه بالایی تمرین می کند
سرپرست تیم استقلال گفت:قاضی به حضورش در استقلال ادامه خواهد داد و اجازه جدایی به او را نمی دهیم.

میرشاد ماجدی درباره شایعات منتشرشده پیرامون احتمال جدایی محمد قاضی از استقلال و حضور او در ذوب آهن عنوان کرد:چنین بحثی صحت ندارد.قاضی در تمرین استقلال حاضر است و با انگیزه بالایی کار می کند.

وی افزود:به طور حتم قاضی به حضورش در استقلال ادامه خواهد داد و اجازه جدایی به او را نمی دهیم.او یکی از نیروهای زحمتکش تیم است که در نیم فصل اول هم به ما کمک زیادی کرد و در دور برگشت هم با استقلال خواهد بود./ش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر فوتبال ایران فصل 92-93 تا کنون[/h] 
تيمبازيکنان ورودي به تيمبازيکنان خروجي از تيم
استقلال تهرانبوبکر کبه - فرزاد حاتمي - ايمان مبعلي - اسماعيل شريفات - ميلاد ميداوودي - مهرداد اولادي - محسن مسلمان فردين عابديني -مهران قاسمي- گوران لاوره - اميرحسين صادقي قاضي
تراکتورسازي
سيد محسن حسيني - مهدي کريميان
سپاهان مهدي کريميان- امير حسين کريمي
فولاد خوزستانغلامرضا رضايي-سوشا مکانياسماعيل شريفات - بختيار رحماني - فرزاد حاتمي
نفت تهران
مهرداد اولادي - سوشا مکاني - رضا نوروزي
مس کرمانغلامرضا عنايتي محمود تيغ نورد
پرسپوليس محسن مسلمان - حدادي فر - رضا نوروزيميلاد غريبي - شاکري - خانزاده - سپانوويچ - هادي نوروزي - غلامرضا رضايي
راه آهن
ميلاد غريبي
سايپا

صباي قم
غلامرضا عنايتي
داماش گيلان
بوبکر کبه
فجر سپاسي
هادي دغاغله - فواد آقايي
ملوان بندرانزليهادي دغاغله
حسن اشجاري- آرمان رمضاني - ويستر - مسعود ميکائيلي - سهيل فياض - مهيار رحمتي - محمد جعفري
ذوب آهن کارلوس سانتوس - ميلاد غريبي - خانزاده - قاضي ميلاد زنيدپور- هادي تاميني - کاسپاروف - محسن مسلمان
استقلال خوزستانمحمود تيغ نورد - شاکري ايمان مبعلي - ميلاد ميداوودي - نعامي - نظري - محمودي
گسترش فولادفردين عابديني - سيد محسن حسيني - سيدي
زينال‌خيري

# احتمالي

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
.................

.................

600_Esteghlal-1392-08-25.jpg

............

..............

.................

...................

جناب ایمان عزیز

پیشنهاد می کنم یک مقدار روی پست های خبری که می گذارید، بیشتر دقت کنید.

الان این پست شما غیر از تصویر روی جلد روزنامه استقلال که تاکید بیشترش روی نامزدی جواد نکونام برای بهترین بازیکن سال آسیا بود، بقیه روی تیم ملی زوم کرده بودند و در نتیجه بهتر هست که تصویر روی جلد این روزنامه ها (منهای روزنامه استقلال) رو به تاپیک تیم ملی منتقل کنید.

ممنونم.

پ.ن: تصحیح می کنم: تصویر روی جلد "ایران ورزشی" رو هم می توانید اینجا نگه دارید.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]استقلال با 3 بازيکن تمرين کرد![/h]
[h=2] تمرين نوبت صبح تيم فوتبال استقلال با حضور سه بازيکن برگزار شد.[/h]
00017790.jpg

کادر فني تيم استقلال که قبل از تعطيلات اعلام کرده بود از روز شنبه تمرينات اين تيم در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد صبح امروز تنها با 3 بازيکن تمرينات را از سر گرفت!

به گزارش فارس، اين در حالي است که محمد مهدي نظري يک هفته اي است که در تمرينات حضور ندارد و احمد جمشيديان هم همين شرايط را دارد. از سوي ديگر ساموئل هنوز به ايران برنگشته و لاوره نيز از استقلال جدا شده است.

تمرين صبح استقلال در مجموعه انقلاب با حضور حنيف عمران زاده، پژمان نوري و ايمان باصفا برگزار شد. آرش برهاني هم که کسالت داشت تنها نظاره گر دويدن اين سه نفر بود! محمد قاضي، سيد مهدي رحمتي، عليرضا نيکبخت و مهرداد اولادي که طي روزهاي اخير در تمرينات حاضر بودند امروز در مجموعه انقلاب حضور نداشتند.

جالب اينجا است که قلعه‌نويي در اوکراين به سر مي برد و قرار است فردا در تمرينات حاضر شود.

تمرين استقلال اين روزها در شرايطي برگزار مي شود که مربيان اين تيم در نيم فصل اول بارها اعلام کردند که تيمشان نياز به بدنسازي دارد ولي مشخص نيست که بقيه بازيکنان اين تيم کجا هستند و چگونه بايد براي نيم فصل دومي که ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا را در برنامه دارند آماده شوند؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بعله!شرایط تیممون خیلی عالی هستش و همه چی عالیه !!!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
خبرگزاری تسنیم: معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت:محسن مسلمان علاوه بر ما و پرسپولیس از یک تیم دیگر هم پیشنهاد دارد ولی ما پیش از پرسپولیس با مسلمان صحبت کرده بودیم.

امیر عرب درباره برنامه‌های تیم استقلال برای جذب بازیکن جدید در نیم‌فصل دوم اظهار داشت: اسماعیل شریفات و محسن مسلمان بازیکنان مدنظر ما در نیم‌فصل هستند و نیم‌ نگاهی هم به جذب ایمان مبعلی داریم. با توجه به جذب بوبکر کبه، یک بازیکن خارجی دیگر نیز قرار است به استقلال بپیوندد.
وی افزود: جذب همه این بازیکنان به دقیقه 90 باز می‌‌گردد و این که در دقایق آخر بازیکن چه تصمیمی می‌‌گیرد یا تیم‌های پیشنهاد دهنده چه پولی را می‌خواهند برای جذب آن بازیکن بپردازند.
معاون اجرایی باشگاه استقلال در خصوص نتایج مذاکرات برای جذب محسن مسلمان عنوان کرد: مسلمان علاوه بر ما و پرسپولیس از یک تیم دیگر هم پیشنهاد دارد ولی ما پیش از پرسپولیس با مسلمان صحبت کرده بودیم. همان طور که گفتم نتایج مذاکرات دقیقه 90 مشخص می‌شود و حتی ممکن است مسلمان تصمیم بگیرد در تیم ذوب‌آهن بماند!
عرب اضافه کرد: مسلمان به ما گفته می‌خواهد بیشتر فکر کند و درباره انتقال او باید مدیرعامل ذوب‌آهن هم تصمیم بگیرد. مسلمان بازیکن خوبی است و دوست داریم به استقلال بیاید. به نظرم شانس پیوستن مسلمان به استقلال 50-50 است.
وی در مورد جذب اسماعیل شریفات از تیم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: شریفات یکی از بازیکنان بزرگ ایران است و هر تیمی دوست دارد این بازیکن را در اختیار داشته باشد. به دنبال جذب این بازیکن هستیم ولی هنوز نتیجه مذاکرات مشخص نشده است.
معاون اجرایی باشگاه استقلال درباره شایعه جدایی مهدی نظری و احمد جمشیدیان از استقلال گفت: چنین چیزی صحت ندارد. معمولا تیم‌ها خودشان را تقویت می‌کنند نه این که از مهره‌های خود کم کنند. هر تیمی دوست دارد بازیکنانی را بیاورد که خواسته‌های سرمربی را تامین کنند. امیدوارم مهرداد اولادی که به تازگی به تیم استقلال اضافه شده خواسته‌های امیر قلعه‌نویی را برآورده کند./

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
خوب اینم از مسلمان . خودش اعلام کرد رسما که : اگه از ذوب آهن برم قطعا به پرسپولیس میرم .

ما موندیم و 4 تا بازیکن پیر و عصا به دست .

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
یک بچه دو ساله هم می فهمه بازی ساز تیم میخواد ولی بازم خبری ازش نیست..!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
کبه: خيلي زود مي‌بينيد که بازيکن کوچکي نيستم

کبه مهاجم موفق فصل قبل داماش حالا بازيکن استقلال است و بايد در تهران و يک تيم پر حاشيه فوتبالش را ادامه دهد. مشاهده پیوست 487397

در همين رابطه کبه به سايت گل مي گويد: من در تيمهايي بزرگ و دسته اولي فرانسه بازي کردم و اسير حاشيه تيمهاي بزرگ نمي شوم،البته مي دانم که استقلال تيم بزرگي در ايران و آسيا است و اين براي من افتخاري است که در اين تيم حضور دارم.

کبه در ادامه مي گويد: شرايط ادامه فعاليت من در داماش فراهم نبود و به نفع من و باشگاه بود که از اين تيم جدا شوم،من با نظر مستقيم سرمربي موفق استقلال آقاي قلعه نوعي به اين تيم آمدم و پس از جلساتي که به همراه آقاي عابديني و فتح الله زاده داشتيم مقرر شد که من در اين تيم فوتبالم را ادامه دهم.من در استقلال به دنبال هدفهاي بزرگي هستم واميدوارم بتوانم در اين تيم موفق عمل کنم و جواب اعتماد مسئولين و سرمربي اين تيم بزرگ را بدهم.

کبه در پايان مي‌گويد: من تست هاي پزشکي خودم را در استقلال با موفقيت به پايان رساندم همه نتايج آزمايشات مثبت بود و من هيچ مشکلي ندارم و منتظر هستم تا به تمرينات تيم اضافه شوم،فعلاً براي انجام کارهاي شخصي ام در رشت به سر مي برم و خودم به طور مداوم تمرين مي کنم،اميدوارم هرچه زودتر به تمرينات استقلال اضافه شوم و توانمندي هاي خودم را در زمين مسابقه نشان دهم چرا که من نمي خواهم در اين زمينه زياد حرف بزنم اما به زودي مشخص مي شود که من بازيکن کوچکي نيستم که به استقلال آمدم و با تمام وجود براي موفقيت اين تيم تلاش مي کنم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
ناراحتی مربی بدنساز تیم ملی و بازگشت ۴ بازیکن/ شوخی‌های بازیکنان با عمران‌زاده
تمرین تیم فوتبال استقلال با حضور ۱۲ بازیکن و در غیاب سرمربی این تیم برگزار شد.
13920703000094_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین نوبت عصر تیم استقلال از ساعت 15:30 دقیقه در کمپ مرحوم حجازی پیگیری شد.

در تمرین امروز امیر قلعه نویی که در کشور اوکراین به سر می‌برد حضور نداشت ولی برخلاف روزهای گذشته تعداد بازیکنان بیشتری در کارهای تاکتیکی شرکت داشتند.

سیاوش اکبرپور، هاشم بیگ‌زاده، محمد مهدی نظری و احمد جمشیدیان نفرات جدیدی بودند که امروز در تمرین حضور پیدا کردند ولی جمشیدیان با لباس شخصی حاضر شد و پس از صحبت با کادر پزشکی محل تمرین را ترک کرد. این بازیکن قرار است از فردا در تمرینات گروهی استقلال حاضر شود.

* بعد از شروع تمرین بازیکنان استقلال در مورد مصاحبه مجید جلالی و اینکه گفته بود تیمش نیاز به بازیکن سرزن دارد صحبت می کردند و مدعی بودند آنها در نقل و انتقالات به دنبال چنین بازیکنانی هستند. از سوی دیگر بعضی از بازیکنان استقلال مثل عمران زاده و پژمان نوری مدعی بودند که استقلال با تعداد نفرات بیشتری تمرین کند تا از سایر تیم ها عقب نماند.

* کوجالا مربی بدنساز تیم ملی به صورت اتفاقی در تمرین امروز آبی پوشان حاضر شد، وی غیبتش در اردوی تیم ملی کمی عجیب به نظر می‌رسید در پاسخ به سوال خبرنگاران که چرا به بیروت نرفته است، گفت: من هیچ صحبتی در این زمینه انجام نمی‌دهم، او سپس روی نیمکت نشست و برای دقایقی با بیگ‌زاده و حاج قاسم مربی بدنساز استقلال به گفت‌وگو پرداخت.

*بازیکنان تیم استقلال به خصوص مهدی رحمتی در طول تمرین با حنیف عمران زاده در مورد حضورش در ترکیب تیم رویایی 2013 آسیا صحبت می‌کردند. عمران زاده خطاب به رحمتی می‌گفت: من در تیم منتخب هستم اما تو در همین جایی. دروازه‌بان استقلال هم می‌گفت، اول باید شخصیتت تغییر کند وگرنه فوتبال مهم نیست.

*مهدی نظری، سیاوش اکبر‌پور و هاشم بیک‌زاده به صورت اختصاصی با بدنساز استقلال کار کرده است که اکبرپور بعد از 20 دقیقه ورزشگاه را ترک کرد.

*بازیکنان در خصوص زمان بازگشت قلعه نویی از اوکراین از یکدیگر سوال می‌کردند و این مورد سوژه آنها بود.

*امیر غفارمنش بازیگر سینما و تلویزیون در تمرین امروز حاضر بود و برای دقایقی با بازیکنان صحبت کرد. حدود 20 نفر از طرفداران استقلال در تمرین امروز تیمشان حضور داشتند.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداخته در قالب دو تیم سبز و زرد، فوتبال دستگرمی انجام دادند. البته تعدادی از بازیکنان نیز به عنوان یار تستی در تمرین حاضر شده بودند.

*آرش برهانی که صبح امروز به دلیل کسالت با استقلالی‌ها تمرین نکرد در تمرین تاکتیکی حضور داشت.

*میرشاد ماجدی سرپرست استقلال بعد از گذشت دقایقی به محل تمرین آمد و در حالی که علاقه‌ای نداشت در مورد شرایط استقلال با خبرنگاران تلویزیونی گفت‌وگو کند روی نیمکت نشست.

*بازیکنان تیم استقلال در طول تمرین در خصوص بازی تیم ملی مقابل تایلند و اینکه آیا دیداشان مقابل ملوان به تعویق افتاده یا خیر با یکدیگر صحبت می‌کردند.

*مجید صالح و ستار همدانی امروز تمرینات را بر عهده داشتند. کریم بوستانی نیز که از هواز برگشته است در کنار این دو مربی حضور داشت.

تمرینات تیم استقلال فردا مجددا از سر گرفته خواهد شد و آبی‌پوشان در دو نوبت تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2][/h][h=1]استقلالی ها در حال نذری دادن/ عکس [/h]علیرضا نیعلیرضا نیکبخت واحدی چند ساعت پیش این عکس را روی اینستاگرام خود گذاشته است. این طور که به نظر می رسد سیاوش اکبرپور امروز نذری داده و نیکبخت و رحمتی هم در کنار او حاضر بوده اند.کبخت واحدی چند ساعت پیش این عکس را روی اینستاگرام خود گذاشته است. این طور که به نظر می رسد سیاوش اکبرپور امروز نذری داده و نیکبخت و رحمتی هم در کنار او حاضر بوده اند.

87964_745.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
هافبک تیم فوتبال استقلال باز هم به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود به تهران برنگشته است.
جی لوید ساموئل که در تعطیلات تاسوعا و عاشورا راهی کشور انگلیس شده بود هنوز به تهران برنگشته و این بار هم به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود به تهران نیامده است.مطابق معمول همیشه سرپرست تیم استقلال در پی تکذیب اخبار رخ داده در تیمش است و دلیل غیبت ساموئل را مشکل پاسپورت این بازیکن عنوان کرده اما ساموئل به خاطر پرداخت نشدن پول خود هنوز به ایران نیامده است.باید دید واکنش قلعه نویی نسبت به این موضوع چیست هر چند سرمربی استقلال خودش هم در ایران حضور ندارد.
................................................................................................................................................................
خبر بسیار خوش نقل و انتقالاتی برای استقلالی ها
روزنو-هافبک تیم استقلال قید سفر به قطر را زد و در استقلال ماندنی شد.
آندرانیک تیموریان هافبک تیم استقلال که با پینهاد مالی خوب از یک باشگاه قطری رو به رو شده بود در نهایت قید سفر به این کشور را زد و در استقلال ماندنی شد.
تیموریان که اتفاقا به خاطر دریافت نکردن مطالباتش قصد ترک استقلال را داشت پس از مشورت با کی روش تصمیم گرفت در ایران و استقلال به فوتبالش ادامه دهد.
کی روش در پیشنهادش به تیموریان اعلام کرده که امسال سال جام جهانی است و بهتر است در تیم های قطری حضور پیدا نکند و بیشتر در چشم باشد تا بتواند بعد از جام جهانی تصمیمی خوب برای آینده اش بگیرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا