• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[FONT=&amp]چند وقتیه رسم شده تیم میبره این تاپیک میشه - اه واقعا که ! مدیر باید عوض بشه - مدیر تیم به درد نمیخوره - مربی تیم به درد نمیخوره - بازیکنا به درد نمیخورن [/FONT][FONT=&amp]
[/FONT][FONT=&amp]جدی گاهی اوقات شک میکنم تیم برده و این مدلی میگیم !! اگر میباخت احتمالا حمله انتحاری با مدیر و مربی تیم صورت میگرفت با این نوع برخوردا[/FONT][FONT=&amp]!![/FONT]
[FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]آخ که با این حرف شما موافقم آقا مهدی[/FONT][FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]فقط یه جمله هم من اضافه کنم[/FONT][FONT=&amp]:

"[/FONT][FONT=&amp]تنها هنر قلعه نوعی آن است که پس از آنکه تیم در بین چهار تیم برتر آسیا قرار گرفت، حتی در هنگام برد و جایگاه دوم جدول،اونقدر سطح توقعات ما هوادارا بالا رفته که باز هم به فکر تعویض مربی و بازیکنان هستیم[/FONT][FONT=&amp]" [/FONT][FONT=&amp]([/FONT][FONT=&amp]چی گفتم؟ نمیدونم فعل و فاعل اضافی اومد یا نه؟؟[/FONT][FONT=&amp]!!)

[/FONT][FONT=&amp]در هر صورت به شخصه نگران هیچی نیستم، ساموئل بره، منتظری بره، نکونام بره، تیموریان بره، هیچ غمی نیست[/FONT][FONT=&amp].....

[/FONT][FONT=&amp]قلعه نوعی کسیه که با همون سیاوش اکبرپور و نیکبخت و پژمان نوری و نهایتا میثم بائو در لیگ ایران نتیجه میگیره!!!! :D بوخودا...راست میگم اینو [/FONT]

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عمران‌ زاده : از ورزشگاه پر در امارات خجالت کشیدیم/ روی ضربات کاشته کار می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران‌زاده پس از برتری یک بر صفر استقلال مقابل داماش که با گلزنی این بازیکن حاصل شد، گفت: فکر نمی‌کردم داماشی‌ها تا این اندازه جنگنده و دونده باشند اما خدا را شکر بازی را بردیم و هر 3 امتیاز را کسب کردیم.

وی در مورد گل‌های اخیر استقلال که همگی با ضربات سر به ثمر می رسد، گفت: روی کاشته‌ها کار می‌کنیم و در تمرینات روی این موضوع تمرکز کرده‌ایم و همین امر باعث شده تا گلزنی‌هایمان بیشتر با سر باشد. خدا را شکر که در این مسابقه باز هم قسمت من شد تا گلزنی کنم.

وی در مورد اینکه از بازی بعدی استقلال محروم شده است، گفت: فعلا که بازی بعدیمان در جام حذفی مقابل ملوان است و امیدوارم با دعای مردم بتوانیم این دیدار را هم ببریم.

مدافع استقلال یادآور شد: جذابیت فوتبال به تماشاگران است و نمی‌دانم چرا تماشاگرانمان به ورزشگاه نمی‌آیند و این در حالی است که قبلا می‌گفتند عرب‌ها به ورزشگاه نمی‌روند اما شب گذشته یک بازی از لیگ امارات را دیدم، از ورزشگاه‌های پر آنجا خجالت کشیدم.

عمران‌زاده در خصوص صحنه‌ای که با رحمتی تعارف کرده بود، گفت: هفته پیش همین اتفاق افتاد و باعث شده بود تا قلعه‌نویی از این موضوع ناراحت شود.

وی در مورد مشکلات مالی گفت: مشکلات مالی که هست. سرمربی تیم مجبور است از دیگران قرض کند و مدیرعامل هم اگر چاره داشت فکر کنم مجبور بود کلیه‌هایش را بفروشد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نکته رو گرفتی ؟ :دی

20eeb69be74341671.png

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثل اینکه پژمان منتظری هم داره میره

بعد از فرهاد مجیدی مطمئنا رفتن منتظری هم باعث تضعیف استقلال میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مثل اینکه پژمان منتظری هم داره میره

بعد از فرهاد مجیدی مطمئنا رفتن منتظری هم باعث تضعیف استقلال میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بله عزیز اینجوری پرسپولیس راحت قهرمان میشه!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
اگه این تیم بتونه پرسپولیس رو ببره من کلا این تاپیک نمیام و اعتراف میکنم که این تیم با تاکتیک ترین تیم ایرانه و قلعه نویی بهترین و با دانش ترین مربی لیگه حتی بهتر از کیروش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
;)
الان واقعا منتظری بره کی میخواد جاش رو پر کنه؟؟
دفاع تا حدی نابود میشه :eek:
مگه تا حالا نابوود نبودیم؟؟؟؟؟؟؟
ولی این بازیکنا نیستن که استقلال رو میسازن
استقلال جاودانه بازیکنا میان و میرن اینی که میمونه استقلاله:happy:

مگه اینایی که رفتن جاشون پرشد که جای پژمان پر بشه؟؟
اورین اورین داش احسان:lol:

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
مگه اینایی که رفتن جاشون پرشد که جای پژمان پر بشه؟؟

جمله بنده بیشتر همون مفهموم حرف شما رو داشت در قالب سوال اگر دقت کنید یعنی وضعیت از اینم بد ترمیشه
وگرنه اون که بله....
مجیدی رفت جاش پر نشد ... جباری رفت جاش پر نشد

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اگه این تیم بتونه پرسپولیس رو ببره من کلا این تاپیک نمیام و اعتراف میکنم که این تیم با تاکتیک ترین تیم ایرانه و قلعه نویی بهترین و با دانش ترین مربی لیگه حتی بهتر از کیروش

دوست عزیز شک نکن :D

با دو سه روز صدر نشینی اتفاقی نمی افته..ما هم استقلالیم.

جمله بنده بیشتر همون مفهموم حرف شما رو داشت در قالب سوال اگر دقت کنید یعنی وضعیت از اینم بد ترمیشه
وگرنه اون که بله....
مجیدی رفت جاش پر نشد ... جباری رفت جاش پر نشد

مجیدی و جباری که هیچ وقت جاشون پر نمیشه بنظرم...آی کجایی استقلال سال 90 و 91؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

به این راحتیا که شما میگی نیست. متاسفانه سرخابی ها تا میان به یه شرایط خوب برسن حاشیه براشون ایجاد میشه.

به نظر من سپاهان رو نباید دست کم گرفت. این تیم دوباره حرکت خودشو به صدر جدول شروع کرده و امروز هم 3 0 بازیشو برد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
بالاخره یه بار اومدیم دیدم یه صفحه رفتیم جلو....:دی

پژمانم داره میره که باز:(

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
این نوری کی میخواد فوتبال رو بزاره کنه؟؟؟؟خیلی پیر شده ..

اگه این عنایتی رو گرفته بودیم خیلی خیلی بهتر نتیجه میگرفتیم به خدا تا این مهاجم های که الان داریم....لامصب خوب گل میزنه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برد داره کوفتمون میشه
آخه پژمان اخلاقش یه دنیا می ارزه داره میره:(

امیدوارم که نره
استقلال
جاودانست :) امیدوارم امسالم یه شگفتی بیافرینیم

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
برد داره کوفتمون میشه
آخه پژمان اخلاقش یه دنیا می ارزه داره میره:(

امیدوارم که نره
استقلال جاودانست :) امیدوارم امسالم یه شگفتی بیافرینیم

به همین خیال باش.....:دی

شاید اینطوری کمی فشار بیاد روش یکی دوتا از بازیکنای امید رو بیاره امیر خان...

حاجی هم کلا هنگیده

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]منتظري چهارشنبه به قطر مي رود[/h]
[h=2] مدافع تيم استقلال روز چهارشنبه عازم قطر خواهد شد.[/h]
00938516.jpg

پژمان منتظري روز چهارشنبه براي انجام مذاکرات نهايي با باشگاه السيليه قطر به اين کشور مي رود.

به گزارش اوج، وي سه شنبه شب پس از بازي استقلال با داماش با هم تيمي هايش خداحافظي کرد.

منتظري در صورت موفقيت در تست پزشکي باشگاه السيليه با اين تيم قرارداد خواهد بست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فارس : فتح الله زاده : هواداران نگران نباشند بزرگتر از پژمان منتظری را می آورم

13901219180340344_PhotoL.jpg

علی فتح الله زاده بعد از برد 1-0 استقلال برابر داماش به سوالاتی در مورد وضعیت تیم و همچنین پژمان منتظری پاسخ داد که در ادامه میخوانید

خبرگزاری فارس : آقای فتح الله زاده تبریک میگوییم تیمتان باز هم برد و در یک قدمی پرسپولیس قرار گفت

فتح الله زاده : ممنون . بله با این شرایط باید گفت بچه ها شاهکار کردند البته اگر هواداران به ورزشگاه می آمدند دلچسب تر بود

فارس : فکر میکنید چرا اینقدر استقبال از بازی های استقلال کم شده ؟

فتح الله زاده : قبلا هم گفتم یک علتش برمیگرده به گرانی بلیت ها و همچنین سردی هوا اصلا شما نگاه کنید برای بازی های پرسپولیس هم آنقدر ها نمی آیند

فارس : ولی حداقل چند هزار نفر برای بازی های انها می آیند

فتح الله زاده : بله خب حتما پورشه جایزه میدن ( با خنده )

فارس : بگذریم ...پژمان ممتظری هم ظاهرا کارش با تیم قطری تمام شده و خداحافظی کرد؟

فتح الله زاده : ما خیلی سعی کردیم که پژمان را نگه داریم ولی او اصرار دارد که برود کاری هم از دست ما ساخته نیست به هر حال پژمان هم تا الان پولی از ما نگرفته و باید به فکر آینده خودش باشد

فارس : ولی اینطوری استقلال ضرر میکند جایگزینی دارید؟

فتح الله زاده : جایگزینی که نداریم ولی هواداران نگران نباشند قول میدهم بزرگتر از او را بیاورم..اصلا خود میرویم به جایش وایمستم در دفاع ( با خنده ) به هر حال قلعه نویی مربی بزرگی است و با همین شرایط هم تیم را می تواند در کورس نگه دارد!

فارس : مشکلات مالی کی حل می شود ؟

فتح الله زاده : به هر حال وزارت ورزش پولی که باید پرداخت کن را پرداخت نمیکند و فعالیت اقتصادی ما هم هنوز نتیجه نداده به محض نتیجه دادن مشکلات مالی هم حل می شود!

فارس : سوال آخر ..شما فکر میکنید هواداران تاپیک استقلال در پرشین تولز واقعا باور کردند که ما این مصاحبه را با شما انجام دادیم؟

فتح الله زاده : ( با خنده ) چرا باور نکنند؟؟ به هر حال ما همیشه همین حرف ها را می زنیم دیگر! این ما را باور نکنند چی را باور کنند؟ مصاحبه سردار را؟؟ ( با خنده )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا