• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]کبه: منتظر خبر خوب پزشکان هستم[/h]
[h=2] مهاجم بورکينافاسويي استقلال گفت:سه امتياز بازي با داماش مهم بود که استقلال به آن رسيد.[/h]
00946201.jpg

بوبکبر کبه درباره وضعيت مصدوميت خود عنوان کرد: نسبت به روزهاي قبل خيلي بهترم.از دکتر نوروزي تشکر مي کنم که به من کمک مي کند.اميدوارم اين روند بهبود با همين سرعت طي شود.

به گزارش اوج، وي درباره اينکه چه زماني مي تواند به ميدان برگردد گفت:نمي دانم.اميدوارم هر چه سريعتر به تمرين و بازي هاي استقلال برگردم.من براي کمک به استقلال انگيزه زيادي دارم.منتظر خبر خوب پزشکان استقلال هستم.

کبه درباره بازي استقلال مقابل داماش عنوان کرد:سه امتياز بازي با داماش مهم بود که استقلال به آن رسيد.در اين شرايط حساس ليگ،مهم ترين مساله پيروزي در مسابقات است.شايد در برخي بازي ها،تيمي خيلي خوب بازي کند ولي به پيروزي نرسد که اصلا سودي ندارد.به نظرم استقلال مقابل داماش با حرفه اي گري به پيروزي رسيد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]کمپ استقلال به صورت رسمي افتتاح مي‌شود[/h]
[h=2] کمپ مرحوم ناصر حجازي رسما افتتاح خواهد شد.[/h]
00938899.jpg

به نقل از سايت رسمي استقلال، محمد سررشته‌داري مدير بازرگاني و مشاور رسانه‌اي مديرعامل استقلال اظهار داشت: خوشبختانه مراحل تکميل کمپ رو به پايان است و به زعم بنده اين بزرگترين کاري است که در کل تاريخ باشگاه استقلال با همت دکتر علي فتح‌الله‌زاده انجام گرفته است. وي در ادامه گفت: شب‌ها و روزهاي زيادي دکتر فتح‌الله‌‌زاده براي ساخت اين کمپ زحمت کشيد و با دست‌ خالي آن را ساخت. سه سال پيش اين زمين که به جا مانده از دو دوره قبلي مديريت فتح‌الله‌زاده در استقلال بود تپه خاکي بيش نبود و شب‌هاي زيادي تا صبح زير نظر شخص دکتر فتح‌الله‌زاده کار خاکبرداري آن طول کشيد و امروز خوشحالم که فاز اول آن رو به اتمام است و به زودي افتتاح رسمي آن صورت مي‌گيرد.

سررشته‌داري اضافه کرد: براي افتتاح رسمي کمپ برنامه‌هاي زيادي داريم در واقع بعد از اتمام آخرين مراحل ساخت آن که جايگاه خبرنگاران و رختکن است و البته زياد هم به طول نمي‌انجامد، کمپ استقلال را با حضور مسئولان بلند‌پايه افتتاح رسمي خواهيم کرد.

مديربازرگاني استقلال در ادامه اظهار داشت: از امير قلعه‌نويي و پرويز مظلومي هم ممنونيم که با وجود عدم اتمام کمپ ناصرحجازي، استقلال را با سختي‌هاي زياد در اين کمپ تمرين دادند و مشکلات آن را به جان خريدند به ويژه امير قلعه‌نويي که مدت زيادي تمرينات تيم را با کمبود امکانات در اين جا سپري کرد تشکر مي‌کنيم همين‌طور از آقاي مرتضي کامراني که طي اين مدت براي کمپ خيلي زحمت کشيدند کمال تشکر و سپاس را داريم. وي در پايان گفت: ارزش افزوده کمپ بيش از دويست ميليارد را به داشته‌هاي استقلال اضافه کرد که ان‌شاءا... طي يک گزارش تفصيلي به سمع و نظر هواداران خواهد رسيد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
نمی خواستم اعصابتونو خورد کنم اما حیفه گوش نکنید

http://up19.sanasong.com/ab/13/Mohammad Reza Oshrieh - Khodahafez Farhad.mp3

خیلی قشنگ بود....داغمون رو تازه کردی داداش:(

الان زنگ زدم به دوستم نشستیم دونفر گوش کردیم آهنگ رو....اشک توی چشمای جفتمون جاری...

506141_UOUfXxK9.jpg

همی الانم که دارم پست رو مینویسم نمیتونم اشک هام رو نگه دارم

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بعضی از دوستان متاسفانه شمشیر رو برای حاجی فتح الله زاده از رو بستن و تصور میکنن با رفتن حاجی تمام مشکلات ما حل میشه!
تصور میکنن الان یه مدیر عامل رانت خوار دولتی با جیب های پر از پول در باشگاه وایستاده که اگر احیانا حاجی رفت بیاد زمام امروز رو به دست بگیره و استقلال رو ببره روی سکوی اول آسیا
همین حاجی چند روز پیش در جواب رویانیان که گفته بود فتح ا.. زاده بیشتر از ما از وزارت ورزش پول گرفته، اینجوری پاسخ داد که ما فقط 500 میلیون بیشتر از پرسپولیس گرفتیم
انتقال نکونام از اوساسونا به استقلال کار کوچیکی بود؟ نگه داشتن آندو کار کمیه؟ با قلعه نوعی کار کردن از دست همه مثل امثال واعظ برمیاد؟
برگردوندن فرهاد مجیدی از دست همه بر میاد؟ که تا همین فصل هم هوادار دلش به فرهاد گرم باشه؟
نگه داشتن تیم در چند فصل پیاپی در اوج کار کمی هست؟
بنظرم جز حاجی هیچ کس نمیتونست تا همین فصل پیش هم با مجتبی جباری مماشات کنه...باز دم حاجی گرم که مجتبی رو تا فصل پیش هم تحمل کرد...هر مدیر عامل دیگه ای بود چند سال قبل مجتبی رو فرستاده بود یه تیم دیگه
با دست خالی همیشه تیم پر از ستاره بوده، من به شخصه تو این چند سال از حاجی ممنونم و دلم به حاجی گرمه

بنده با هر گونه تغییر مدیرعامل به شدت و اکیدا مخالفم..
چون اولا شرط موفقیت یه تیم ثبات مدیریتشه
دوما از کجا معلوم حاجی تمام تلاششو نکرده باشه؟ تو این وضعیت بیماری اقتصادی که دادماش دستشو برای 50 میلیون دراز میکنه با همین وضعیت هم باید خدا رو شکر کنیم-البته ما با داماش قابل قیاس نیستیم ولی در حد خودمون هپبد هم کار نکردیم...یه نگاهی به وضع سپاهان داشته باشیم بد نیست
اون ای اف سی نامرد پول استقلال رو بلوکه کرده تقصیر حاجی چیه؟ از تیم روبرو هم که بیشترازوزارت ورزش پول گرفتیم
سوما حاجی یه شخصیتی داره که سعی میکنه همه رو دور خودش جمع کنه و وفاق تیمی ایجاد کنه مگر یکی بخواد موش بدوونه مثل حسن روشن

بازم میگه رفتن حاجی به صلاح تیم نیست......همیشه هم یکی بدتر از قبلی اومده نه بهتر

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
مصاحبه عنایتی رو در برنامه نود دیدید ؟ گفت خیلی دوست دارم فوتبالم رو در استقلال تموم کنم :thumbsup:
حیف شد که این فصل نتونست بیاد :(
جنازش میارزه به قاضی و نظری و اولادی

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
وعده فتح‌الله‌زاده به هواداران در تمرین امروز استقلال
منتظری را در استقلال نگه می‌دارم/ همان یک جام را هم به پرسپولیس نمی‌دهیم

مدیرعامل باشگاه استقلال به هواداران تیمش در خصوص ماندن مدافع استقلال اطمینان خاطر داد.

13920505000098_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال که بعد از مدت‌ها در جریان تمرین آبی‌پوشان پایتخت در محل کمپ مرحوم ناصر حجازی حاضر شده بود پس از بازدید از تجهیزات و امکانات کم به محل تمرینات رفت که همین امر کافی بود تا حدود یکصد هواداری که در کمپ استقلال حاضر بودند او را به محاصره خود درآورده و از فتح‌الله‌زاده سؤالات خود را بپرسند.

هواداران که از بابت رفتن پژمان منتظری از استقلال نگران بودند بلافاصله با دیدن مدیرعامل استقلال از او در این خصوص سؤال کردند که فتح‌الله‌زاده در پاسخ به هواداران گفت: خیالتان راحت باشد. یک ساعت و نیم با منتظری صحبت کردم و قول می‌دهم که او در تیم بماند. به هیچ وجه نگران نباشید و مطمئن باشید پژمان را نگه خواهیم داشت. او بازیکن با تعصب استقلال است و در تیم خواهد ماند که در این هنگام هواداران به شدت مدیرعامل استقلال را تشویق کردند.

در بخش دیگری از سؤال و جواب هواداران با فتح‌الله‌زاده یک بار دیگر استقلالی‌ها با نگرانی از مدیرعامل تیمشان در خصوص نتایج خوب پرسپولیس و هزینه‌های فراوانی که این تیم می‌کند سؤال پرسیدند که فتح‌الله‌زاده در این خصوص هم به هواداران گفت تا نگران نباشند.

وی افزود: پرسپولیس امسال از جاهای دیگر خیلی حمایت شده است ما می‌خواستیم به آنها لطفی بکنیم و یک جام به پرسپولیس بدهیم و تا الآن ایده من این بود یک جام به آنها بدهم اما حالا که به من اهانت کردند و با توهین با من برخورد کردند کاری می‌کنیم که همان یک جام هم به آنها نرسیده و دستشان کوتاه بماند که این سخنان فتح‌الله‌زاده یک بار دیگر تشویق‌های ممتد و پیاپی هواداران استقلال را در پی داشت.

در ادامه هواداران از فتح‌الله‌زاده سؤال کردند که چرا هر روز شایعه برکناری او به گوش می‌رسد که مدیرعامل استقلال توضیح داد: خیلی سختی کشیدم و شما مشکلات استقلال را نمی‌دانید. برای همین کمپ خون دل‌ها خورده و زحمات زیادی را کشیده‌ام و شب و روزم را برای ساخت و ساز آن گذاشته و از سوی دیگر نیز برای تأمین پول بازیکنان دقیقه به دقیقه زمان گذاشتم با این حال باز هم می‌گویم که جای نگرانی نیست و نباید نگران باشیم.

قرار است دفتر کار فتح‌الله‌زاده و دفتر امور مالی باشگاه به زودی به کمپ استقلال منتقل شود.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
گزارش تمرین آبی‌پوشان

انتقاد مجدد قلعه‌نویی از بازیکنان استقلال/ حضور فتح‌الله‌زاده و منتظری 13921004000209_PhotoA.jpg

سرمربی استقلال در جریان تمرین امروز بار دیگر از شاگردانش انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار روز یکشنبه مقابل ملوان انزلی آماده می‌کند از ساعت 15 امروز برنامه‌های آماده‌سازی خود را پیگیری کرد.

تمرین امروز با حاشیه‌ها و خبرهای جالبی توام بود که اتفاقات رخ داده را در زیر می‌خوانید:

*قبل از آغاز تمرین امروز مسئولان باشگاه استقلال با تهیه درخت کریسمس جشنی را برای آندرانیک تیموریان و ساموئل برگزار کرده و سال نو میلادی را به این دو بازیکن تبریک گفتند.

*خسرو حیدری و حنیف عمران‌زاده که در تمرین روز گذشته آبی‌پوشان غایب بودند امروز در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداختند.

*پژمان منتظری که بعد از دیدار مقابل داماش از بازیکنان استقلال در رختکن خداحافظی کرده بود بعد از آنکه در تمرین روز گذشته حاضر نشد امروز مجددا با آبی‌پوشان به تمرین پرداخت. این بازیکن در توافقاتی که با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده تا روز شانزدهم دی‌ماه در خدمت استقلال است و همانطور که قبلا عنوان شد در دیدار با ملوان آبی‌پوشان را همراهی خواهد کرد.

*قبل از آغاز تمرین امروز سرمربی تیم استقلال بازیکنان را دور هم جمع کرد. وی که در تمرین ریکاوری نتوانسته بود با همه بازیکنان صحبت کند امروز باز هم انتقاداتی را از نحوه بازی شاگردانش مطرح کرد.

وی با اشاره به دیدار گذشته آبی‌پوشان در لیگ برتر مقابل داماش خطاب به بازیکنان گفت: نمی‌شود که فقط 3 نفر یا 4 نفر در تیم تلاش کنند و بدوند اما بقیه انگار که نه انگار که در استقلال بازی می‌کنند. ما باید در اینجا به مردم جواب بدهیم و مدام در طول هفته با شما کار می‌کنیم. قرار نیست یک عده بدوند و یک عده دیگر راه بروند و نگاه کنند.

سرمربی تیم استقلال که از عملکرد شاگردانش راضی نبود گفت: مقابل سپاهان، صبا و تراکتورسازی خوب بازی کردیم اما معلوم نیست دوباره چه اتفاقی افتاده است. من بازیکنی را در ترکیب دیدم که اگر به خاطر جوانی‌اش نبود دقیقه 30 بازی او را تعویض می‌کردم ولی فکر جوانی و غرور او را کردم که او را از بازی بیرون نکشیده‌ام. اگر هم ببینم بازیکنی در زمین نمی‌دود و تلاش نمی‌کند تعارف ندارم و او را عوض می‌کنم.

وی در پایان گفت: ما باید خودمان باشیم و کاری کنیم که مردمی که به استادیوم می‌آیند و در سرما بازی‌ها را تماشا می‌کنند از ما راضی باشند.

*کودک استقلالی که معمولا در تمرینات آفتابی می‌شود امروز نیز در تمرین آبی‌پوشان حضور داشت. وی مورد استقبال بازیکنان و کادرفنی آبی‌پوشان قرار گرفت.

*بعد از گذشت 30 دقیقه از تمرین آبی‌پوشان علی فتح‌الله‌زاده در کمپ مرحوم حجازی حاضر شد و از تاسیسات این کمپ بازدید کرد. وی سپس به میان هواداران رفت و برای دقایقی با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

*فتح‌الله‌زاده در حالی که در کنار منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدی و سیدمهدی علوی نشسته بود برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان را نظاره کرد.

*امیرحسین صادقی که به نظر می‌رسید اندکی از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی است زیر نظر کادرپزشکی به درمان پای خود پرداخت و سپس در کنار دیگر استقلالی‌ها تمرین کرد.

*طرفداران تیم استقلال که تعدادشان حدود 100 تا 120 نفر بود به تشویق بازیکنان و کادرفنی این تیم پرداختند. آنها در ابتدا قلعه‌نویی را تشویق کردند و شعار می‌دادند (ژنرال، فتح‌الله، استقلال قهرمان) در بخش دیگر تمرین طرفداران استقلال سید مهدی رحمتی را تشویق و به او لقب عقاب آسیا دادند. همچنین آنها سال نو میلادی را به تیموریان و ساموئل تبریک می‌گفتند.

*محور اصلی تمرین امروز آبی‌پوشان کار تاکتیکی بود که زیر نظر صالح و قلعه‌نویی برگزار شد. قلعه‌نویی خودش در این کارهای تاکتیکی حاضر بود.

*درست در لحظاتی که تمرین تیم به پایان رسید فتح‌الله‌زاده نزد قلعه‌نویی رفت و با وی برخورد گرمی داشت. آنها با یکدیگر صحبت‌هایی را انجام دادند.

*تمرینات تیم استقلال فردا مجددا پیگیری خواهد شد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
پیش از آغاز تمرین امروز صورت گرفت

برگزاری جشن کریسمس برای ساموئل و تیموریان در رختکن استقلال

مسئولان باشگاه استقلال قبل از آغاز تمرین امروز به مناسبت سال نو میلادی جشنی کوچک را برای دو بازیکن این تیم برگزار کردند. 13920819000606_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پیش از آنکه تمرین امروز استقلال آغاز شود مسئولان باشگاه استقلال به همت رئیس کمپ این باشگاه جشنی کوچک را در رختکن کادرفنی برگزار و آغاز سال نو میلادی را به آندرانیک تیموریان و جی‌لوید ساموئل تبریک گفتند.

در این مراسم قرار بود کبه حاضر باشد اما وی به دلیل مصدومیت از حضور در این جشن انصراف داد.

استقلالی‌ها با تهیه یک درخت کریسمس بزرگ و همچنین هدایایی در کنار دو بازیکن غیرمسلمان این تیم حضور پیدا کرده و جشن را به آنها تبریک گفتند.

این مراسم با حضور قلعه‌نویی، پورحیدری، شاهرخ بیانی، ماجدی، جواد نکونام و دیگر اعضای کادرفنی استقلال برگزار شد.

امیر قلعه‌نویی در حاشیه این مراسم ضمن تبریک و اهدای هدایای مسئولان باشگاه استقلال به این دو بازیکن گفت: امیدوارم سال جدید میلادی سالی پر از سلامتی و نشاط و همچنین موفقیت در مسابقات مختلف ورزشی برای شما توام باشد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
واکنش رسانه قطری نسبت به انتقال منتظری به السیلیه

یک سایت معتبر قطری نسبت به انتقال مدافع استقلال به تیم السیلیه واکنش نشان داد. 13921005000243_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، موضوع انتقال پژمان منتظری، مدافع ملی‌پوش استقلال به قطر یا چین این روزها نقل محافل خبری است تا جایی که حتی رسانه‌های خارجی نیز با حساسیت خاصی آن را دنبال می‌کنند.

بر همین اساس سایت قطری الکاس امروز به نقل از منابع داخلی از نزدیک شدن منتظری به السیلیه خبر داد.

این سایت از نزدیک بودن پیوستن پژمان منتظری به تیم السیلیه قطر خبر داد و اعلام کرد که وی برای یک تجربه جدید آماده می‌شود.

این سایت افزود: منتظری پس از برد تمیش مقابل داماش، تلاش کرد که با هم‌تیمی‌های خود خداحافظی کند که این حرکت در نوع خود اشاره‌ای به عدم همراهی استقلال در آینده بود.

منتظری اخیرا پیشنهادی نیز از تیم دالیان چین دریافت کرد اما ظاهرا ترجیح می‌دهد که پیشنهاد السیلیه را قبول کند.

پیش از این تیم السیلیه تمایل داشت تا این مدافع ایرانی را جذب کند؛ اما وی ترجیح داد که کار را با تیم خود ادامه بدهد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مصاحبه عنایتی رو در برنامه نود دیدید ؟ گفت خیلی دوست دارم فوتبالم رو در استقلال تموم کنم :thumbsup:
حیف شد که این فصل نتونست بیاد :(

attachment-510617d1388060990-73961_view.jpg

مهاجم چارچوب شناس فرصت طلب به این میگن

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا