• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نکونام:ترجیح می دهم فعلا روی دربی تمرکز کنم/هنوز تصمیمی درباره پیشنهادات رسیده نگرفته ام

هافبک تیم استقلال گفت:ما چند بازی حساس پیش رو داریم که ترجیح می‌دهم فعلا تمرکزم روی بازی های آینده استقلال باشد.

به گزارش خبرنگار اوج،جواد نکونام درباره پیشنهادات رسیده از چین و قطر عنوان کرد:این بحث صحت دارد امافعلا تمرکزم روی استقلال و چند بازی حساس پیش روی این تیم است. بعد از آن در مورد پیشنهاداتی که به من رسیده است فکر می کنم و بهترین تصمیم را خواهم گرفت.
وی ادامه داد: اینکه برخی عنوان کرده بودند مطرح کردن این پیشنهادات برای بازارگرمی است واقعیت ندارد.همانطوری که گفتم من دو پیشنهاد از باشگاه های قطری و چینی دریافت کرده‌ام اما هنوز تصمیمی در این مورد نگرفته ام.
هافبک استقلال تاکید کرد: استقلال شرایط حساسی در رقابت‌های لیگ برتر دارد و در حال حاضر صدرنشین لیگ است. ما چند بازی حساس پیش رو داریم که ترجیح می‌دهم فعلا تمرکزم روی بازی های آینده استقلال باشد.
نکونام افزود: فعلا ترجیح می دهم تمام تمرکزم روی بازی های حساس استقلال خصوصا دیدار برابر پرسپولیس و بازی دربی باشد. تیم ما شرایط ویژه ای دارد و باید تمرکز همه بازیکنان روی موفقیت و نتیجه گیری تیم باشد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فقط تا آخر فصل بمونه...بعدش هر جا دوس داشتی برو جواد جون!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداروشکر مصدومیت آندو جدی نیست .. ولی ای کاش بازی با استقلال اهواز بش استراحت بده تا یه وقت مشکلی براش پیش نیاد ...

این تونی هم گویا آمادگیش در حد بالاییه ...

حيدري:من و تيموريان زوج خوبي تشکيل داده‌ايم

بال راست تيم فوتبال استقلال گفت: من و تيموريان زوج خوبي در جناح راست تيم تشکيل داده‌ايم و مي‌توانيم به همين شيوه در کنار هم براي تيم موثر ظاهر شويم.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، خسرو حيدري در خصوص پيروزي استقلال مقابل راه آهن اظهار داشت: ما شرايط سختي براي اين ديدار داشتيم. 3 بازيکن بيشتر روي نيمکت تيم حضور نداشتند و همين اتفاق باعث شد تا با وضعيتي دشوار به مصاف راه آهن برويم با اين حال بازي منطقي و خوبي را از خود به نمايش گذاشتيم و خدا را شکر، توانستيم به پيروزي برسيم.

وي افزود: از اين پس بايد از صدرنشيني خود دفاع کنيم و مطمئنا با اين شرايط بايد هوشيارتر به مصاف حريفان‌مان برويم وبيشتر از فرصت هاي‌مان استفاده کنيم.

هافبک استقلال در ارتباط با عملکرد خود در اين ديدار عنوان کرد: فکر مي‌کنم خوب بازي کردم، مخصوصا اينکه من و آندرانيک تيموريان زوج خوبي را در جناح راست تشکيل داده‌ايم و در بازي‌هاي بعدي هم مي‌توانيم به همين شيوه در کنار هم براي استقلال موثر ظاهر شويم. مقابل راه ‌آهن در پست دفاع راست به ميدان رفتم و در اين پست موثرتر مي‌توانم براي استقلال بازي کنم.

حيدري درباره ديدار شنبه هفته آينده استقلال مقابل استقلال خوزستان گفت: همه بازي‌ها براي ما سخت و حساس هستند و با توجه به حساسيت بازي‌هاي دور برگشت بايد حواس‌مان را جمع کنيم تا کمتر دچار اشتباه شويم. مطمئنا همه هدف و برنامه ما مقابل استقلال خوزستان که تيم خوبي هم دارد، کسب پيروزي است تا صدرنشيني خود را تثبيت کنيم.

وي در مورد شانس قهرماني استقلال در ليگ تصريح کرد: ما هم به اندازه بقيه تيم‌ها شانس قهرماني داريم. امسال رقابت در صدر جدول بالا است و بايد سعي کنيم طوري نتيجه بگيريم که در هفته آخر ليگ صدر نشين باشيم و از عنوان قهرماني خود دفاع کنيم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
استقلال سه ميليون تومان جريمه شد

در بازي تيم هاي استقلال تهران و داماش گيلان در هفته بيستم ليگ برتر که سوم دي ماه 92 انجام شد، تماشاگران استقلال مرتکب تخلفاتي شدند که بر همين اساس باشگاه استقلال به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. راي صادره قطعي است.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
تو کل تاریخ باشگاه استقلال هیچ وقت استقلال بازیکن درست حسابی خارجی نتونسه بگیره . باز کمی کمی جان واریو بد نبود در کل ولی کاش میشد استقلال ادینیو مسو میگرفت تا خط حملمون جون میگرفت که خیلی بد هستش امارش هر بازی 1 گل میزنیم .

امیدوارم امیر هم با این بازیکن لج نکنه عین فرهاد یا عین بازیکنای تازه وارد تیم یهو اینو از اول نیمکت نشینش کنه ازش این کارا بعید نیست اصلا .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خون به مغز آرش نرسيد، اميرخان ببخش!

رضا عنايتي مهاجم صباي قم با وجود سن و سال بالايي كه دارد همچنان خوب بازي و گلزني هم مي‌‌كند. اخيرا صمد مرفاوي از او تعريف كرده و گفته جوانان تيم بايد از عنايتي ياد بگيرند كه چطور زحمت مي‌‌كشد. در اين رابطه و در مورد مشكلاتي كه براي آرش برهاني پيش آمده گفت‌وگوي 90 را با رضاي آقاي گل بخوانيد:
90: چرا بازي را به سپاهان واگذار كرديد؟
هر دو تيم بازي قابل قبولي به نمايش نگذاشتند. توپ مدام در هوا بود و فقط مي‌‌شد روي يك اتفاق گل زد كه همين هم شد و سپاهاني‌ها با هوش‌تر عمل كردند. ما هم هر چي زديم به در بسته خورد.
90: پس از شرايط بازي راضي نبودي؟
اصلا و ابدا! بازي بار فني خاصي نداشت.
90: در مورد تعريف و تمجيد مرفاوي در مورد خودت چه نظر داري؟
مرفاوي به من لطف دارد. من هميشه با تمام وجودم بازي مي‌ كنم و در صبا سه وظيفه سنگين دارم يعني بازي كردن، گلزني و همچنين جمع‌وجور كردن تيم به عنوان يك بزرگتر.
90: او از دست شاگردانش خيلي شاكي است؟
بله، او حق دارد. هم من و هم خود آقاصمد جلسه گذاشتيم با بچه‌ها صحبت كرديم. آنها بايد بيش‌تر شرايط را درك كنند و بدانند كه دارند در ليگ‌برتر بازي مي‌‌كنند!
90: اين شرايط تو را نگران نمي‌‌كند؟
چرا به هر حال نگران كه هستيم. هفته‌ها همين‌طور مي‌‌گذرند و ما داريم به آخر فصل و همچنين انتهاي جدول نزديك‌تر مي‌‌شويم.
90: از اتفاقاتي كه در استقلال افتاده با خبر هستي؟
ما خودمان هم آن موقع بازي داشتيم اما بعدش شنيدم كه آرش چه كار كرده است. وقتي فشار سال بيش از حد به بازيكن بيايد ممكن است چنين عكس‌العمل‌هايي از او سر بزند.
90: يعني حق را به برهاني مي‌‌دهي؟
نه. از نظر من او كار درستي نكرده ولي يك لحظه خون به مغز آدم نمي‌‌رسد ديگر! ولي اميدوارم اميرخان يك مقدار به سادگي از اين موضوع رد شود و او را ببخشد.
90: ولي اميرخان ساده از كنار اين موضوع نگذشته و آرش را از حضور در تمرينات منع كرده!
كاملا طبيعي است. آرش هم كار خوبي نكرد كه عكس‌العمل نشان داد. درست است بازي به او نمي‌‌رسد اما كارش اصلا خوب نبود ولي اميدوارم زودتر به تمرينات برگردد.
90: آرش هنوز هم نتوانسته ركوردت را بشكند از اين بابت خوشحال نيستي؟
هيچ موقع از شكست رقيبانم خوشحال نمي‌‌شوم به خصوص آرش كه دوست خوب من است و به شخصه اخلاقش را خيلي دوست دارم. مي‌‌خواهم در اوج با همه رقابت كنم.
90: فكر نمي‌‌كني خودت هم به خاطر مشابه همين رفتارهايي كه با برهاني مي‌‌شود از استقلال دور شدي؟
من به گذشته اصلا فكر نمي‌‌كنم و فقط به آينده اعتماد مي‌‌كنم. اتفاقات غيرمنتظره براي همه مي‌‌افتد و براي من هم افتاد و از استقلال دور شدم. با تمام وجودم دارم بازي مي‌‌كنم و به غير از اين هم به چيز ديگري فكر نمي‌‌كنم.
90: هنوز هم نمي‌‌خواهي نام آن دو نفري كه مانع از آمدنت به استقلال شده‌اند را بياوري؟
نه، چون زياد مهم نيست. بعضي‌ها بلد نيستند مردانه رقابت كنند و از پشت خنجر مي‌‌زنند. اگر بخواهم به اين جور چيزها فكر كنم از آينده‌ام دور مي‌‌شوم.
90: واعظ‌آشتياني به تو لقب دندان پوسيده را داده بود ولي خلافش را ثابت كردي؟
اول از همه بايد از واعظ تشكر كنم چون اين لقب باعث شد انگيزه من بالاتر برود. آشتياني سبب خير شد. اين را هم بگويم كل ايران مي‌‌دانند كه او يك آدم غيرفوتبالي بود نمي‌‌دانم رو چه حسابي آن حرف را زد چون آن موقع تمام ركوردهاي استقلال دست من بود.
90: پس از دستش ناراحت نيستي؟
نه چون خودش هم مي‌‌داند كه هواداران را نمي‌ شود با اين حرف‌ها فريب داد.م مهم اين است كه من نزد هواداران استقلال هنوز هم محبوب هستم.
90: با توجه به گل‌هايي كه مي‌‌زني حقت نيست كي‌روش تو را به تيم‌ملي دعوت كند؟
اگر حقي هست بايد داده شود. شايد كي‌روش يك مقدار روي سن و سال حساس است ولي كمك‌هاي او مرا كاملا مي‌‌شناسند. حداقل يك اردو مرا دعوت كند اگر به سيستمش نخوردم مرا كنار بگذارد چون اگر به كارشان نيايم حق دارند كه از من استفاده نكنند. مي‌‌خواهم در چند بازي باقي مانده خودم را بيش‌تر نشان دهم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بیگ زاده:برهانی به خاطر عملکرد خودش ناراحت بود/خیلی سخت به صدر رسیدیم

مدافع استقلال گفت:استقلال خوزستان یک تیم تاکتیکی است و ما اصلاً بازی آسانی مقابل این تیم نداریم.

به گزارش اوج و به نقل از سایت باشگاه استقلال، هاشم بیگ‌زاده در خصوص شرایط استقلال و خود صحبت کرد:

*بعد از رفع مصدومیت برای استقلال به میدان رفتی و پاس گل هم دادی؟

خدا را شکر که مصدومیتم رفع شد تا بتوانم برای استقلال بازی کنم. چه 20دقیقه و چه یک دقیقه بازی کنم هدفم فقط مثمرثمر بودن برای استقلال است و امیدوارم در ادامه فصل دیگر هیچوقت مصدوم نشوم.

*مصدومیتت به طور کامل رفع شده است؟

خوشبختانه در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و دردی در پایم احساس نمی‌کنم تا در بهترین شرایط باشم.

*در بازی شما به جای آرش برهانی وارد زمین شدی و این تعویض با ناراحتی بازیکن استقلال و محرومیت او از تمرینات همراه شد. چه نظری در این باره داری؟

مطمئنم آرش به هیچ وجه به خاطر تعویضش ناراحت نشد. او بازیکن صبور و بی‌حاشیه‌ای است و آنقدر تجربه دارد که از تعویض خود ناراحت نشده باشد. من آرش را خیلی خوب می‌شناسم و می‌دانم برهانی به خاطر عملکرد خودش ناراحت بود و امروز همه باید به او کمک کنیم. هر بازیکن در هر مقطعی به مشکل می‌خورد و به نظرم ما باید از نظر روحی او را به شرایط بهتری برسانیم. امیدوارم آقای قلعه‌نویی او را ببخشد تا در تمرینات شرکت کند و به آرامش لازم برسد.

*امسال خوب برای استقلال پاس گل می‌دهی؟

تمام تلاش من این است که برای استقلال مفید بازی کنم، امیدوارم در ادامه هم همین‌طور بتوانم برای استقلال موثر باشم و بهترین بازی‌ها را برای تیمم انجام دهم.

*بازی با راه‌آهن چطور بود؟

بازی سختی بود و راه‌آهن هم مقابل ما خوب بازی کرد، اما خوشبختانه ما از فرصت‌مان برای گلزنی به بهترین شکل ممکن استفاده کردیم تا با کسب سه امتیاز بازی به صدرجدول برسیم.

*بازی با استقلال خوزستان را چطور پیش‌بینی می‌کنی؟

این بازی هم مثل همه بازی‌ها سخت و حساس است. استقلال خوزستان یک تیم تاکتیکی است و ما اصلاً بازی آسانی مقابل این تیم نداریم به خاطر همین باید خیلی تلاش کنیم که به پیروزی برسیم. همه هدف ما این است که از میزبانی‌مان استفاده کرده و به سه امتیاز این بازی برسیم تا ان‌شاءا... صدرنشینی خود را هم حفظ کنیم.

*می‌توانید صدرنشینی‌تان را حفظ کنید؟

خیلی سخت به صدر رسیدیم و باید آن را حفظ کنیم. هر وقت استقلال به صدر رفته به سختی از صدر پایین آمده به خاطر همین الان هم همه سعی مان را می‌کنیم تا جایگاه خود را در جدول از دست ندهیم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
جدايي نکونام از استقلال رنگ واقعيت گرفت

هافبک تيم استقلال به ديدار مديرعامل باشگاه رفت و برگ ديگري از مراحل جدايي کاپيتان تيم ملي از جمع آبي ها ورق خورد.
00943327.jpg

جواد نکونام عصر روز دوشنبه با حضور در باشگاه استقلال با علي فتح الله زاده ديدار کرد.

به گزارش اوج نيوز،وي در اين نشست پيشنهادات رسيده به خود را به اطلاع فتح الله زاده رساند و گفت که با توجه به بروز برخي اتفاقات طي ماههاي اخير،قصد جدايي از جمع آبي پوشان را دارد.

مديرعامل آبي ها هم سعي کرد در اين جلسه،جواد نکونام را متقاعد کند تا در استقلال بماند اما در نهايت کاپيتان تيم ملي،ضمن تشکر از حمايت فتح الله زاده بر موضع رفتن تاکيد داشت.

فتح الله زاده در چند نوبت از نکونام خواست تا شرايط ادامه حضور در استقلال را بررسي کند اما وي تصميم نهايي اش را گرفته است.

اين در حالي است که بر اساس خبرهاي رسيده،نکونام از رفتن به چين منصرف شده و قصد دارد در يکي از دو کشور قطر يا ترکيه به فوتبال خود ادامه بدهد.

نکته مهم در اين باره زمان جدايي نکونام است که مقرر گرديد پس از گفت و گوي فتح الله زاده با قلعه نوعي مشخص شود.در صورتيکه سرمربي استقلال،با جدايي نکونام پيش از دربي موافقت کند،وي در هفته جاري تهران را ترک مي کند تا راهي تيم جديدش شود.

همچنين نکونام وقتي از جلسه با فتح الله زاده بيرون آمد به شدت ناراحت بود و حتي حاضر نشد داخل آسانسور برود و از راه پله هاي باشگاه،محل را ترک کرد.او با ناراحتي شديد از ساختمان باشگاه بيرون رفت و هرگز حاضر نشد دليل اصلي تصميم گيري ناگهاني خود را بيان کند.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
دیگه چی برامون موند پس . همه رفتن که .

جباری مجیدی منتظری نکونام . :(

با این اوضاع دیگه چکار کنیم اخه . با اینکه جواد بعضی وقت ها خیلی توپ لو میداد توی بازی اما یه وزنه بود خودش .

خیلی بد شد . یکی یکی دارن میرن همه . امیدوارم امسال سهمیه لیگ اسیا رو بگیریم .

خدا سال بعد رو بخیر کنه :(

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
بابا همه ک رفتن :| چ کنیم حال؟

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
کارواليو به عضويت استقلال درآمد

پس از تاييد کادرفني و تست پزشکي بازيکن برزيلي استقلال تا پايان نيم‌فصل دوم به عضويت اين باشگاه درآمد.

00946348.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، پس از تاييد کادرفني و تست پزشکي اين بازيکن برزيلي تا پايان نيم‌فصل دوم به عضويت استقلال درآمد تا اقدامات لازم جهت ثبت قرارداد اين بازيکن صورت بگيرد.

هاشم ساعدي؛ سخنگوي باشگاه با تاييد اين خبر گفت: پس از تاييد کادرفني و تست پزشکي اين بازيکن برزيلي تا پايان نيم‌فصل دوم به عضويت استقلال درآمد تا اقدامات لازم جهت ثبت قرارداد اين بازيکن صورت بگيرد.

گفتني است اين هافبک نفوذي در صورت تشخيص کادرفني استقلال مي‌تواند مقابل استقلال‌خوزستان به ميدان برود.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
بزاراینم بیاد ببینم میخاد چه گلی به سر تیم بزنه همه خریدهای استقلال همه که در تخت بیمارستان هستند ببینم اینم میره کنار اونا

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
همین جوری پیش بره فکر کنم کی روش هیچ مشکلی با حضور بازیکن های استقلال تو آسیا نداشته باشه!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
کاپیتان از استقلال جدا شد / فتح‌الله‌زاده رضایتنامه نکونام را داد
ورزش > لیگ برتر - باشگاه استقلال رضایتنامه جواد نکونام، کاپیتان خود را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از پژمان منتظری، نوبت به جواد نکونام رسید تا از استقلال جدا شود. کاپیتان آبی‌پوشان تهرانی که شایعه جدایی‌اش دهان به دهان می‌چرخید، امروز به باشگاه استقلال رفت تا با علی فتح‌الله‌زاده جلسه‌ای در این مورد برگزار کند. فتح‌الله‌زاده هم خیلی راحت با این موضوع موافقت کرد و به سرعت رضایتنامه جواد نکونام را داد.
باشگاه استقلال هیچ محدودیتی برای صدور رضایتنامه نکونام در نظر نگرفته و حالا جواد می‌تواند به هر تیمی که دوست دارد برود و حتی می‌تواند پیراهن پرسپولیس را در دربی بپوشد. او البته دو پیشنهاد از لیگ قطر و چین دارد. یک پیشنهاد دیگر هم دارد که فعلا حاضر نیست در مورد آن صحبت کند.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
نکونام هم رفت اما نبود نکونام زیاد تاثیر نمیذاره بازیکن جایگزین هست
فقط جای مجیدی هیچوقت پر نمیشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جدی جدی نکونام رفت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه مسخره ... بابا لااقل میذاشتید بعد از دربی ... ای بابا ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تو کل تاریخ باشگاه استقلال هیچ وقت استقلال بازیکن درست حسابی خارجی نتونسه بگیره . باز کمی کمی جان واریو بد نبود در کل ولی کاش میشد استقلال ادینیو مسو میگرفت تا خط حملمون جون میگرفت که خیلی بد هستش امارش هر بازی 1 گل میزنیم .

امیدوارم امیر هم با این بازیکن لج نکنه عین فرهاد یا عین بازیکنای تازه وارد تیم یهو اینو از اول نیمکت نشینش کنه ازش این کارا بعید نیست اصلا .
پس ساموئل چی؟ :)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
همین نتایج نیم بندی رو هم که گرفتیم مدیون نکونام و تیموریان و منتظری هستیم.
این چه مدیریتی هست که اول فصل ستاره های گرون قیمت می خره و از حفظ شاه ماهی و عقاب می گه ولی وسط فصل نمی تونه اونا رو حفظ کنه!!
تو کجای دنیا چنین اتفاقی می افته که دو بازیکن بسیار مهم تیم رو تو اوج مسابقات می فروشن؟ بعد بجاش بازیکن های بی کیفیت خارجی بخرن؟ این همه پول واسه بازیکن بولیوی و دروازه بان استرالیایی و هافبک صرب دادیم. چند تا واسه مون بازی کردن؟
همیشه هم باید یه وزارت ورزشی باشه که توپ رو بندازیم زمین اون... گزینه بعدی هم می تونه آندو باشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جدايي نکونام از استقلال رنگ واقعيت گرفت

هافبک تيم استقلال به ديدار مديرعامل باشگاه رفت و برگ ديگري از مراحل جدايي کاپيتان تيم ملي از جمع آبي ها ورق خورد.
00943327.jpg

جواد نکونام عصر روز دوشنبه با حضور در باشگاه استقلال با علي فتح الله زاده ديدار کرد.

به گزارش اوج نيوز،وي در اين نشست پيشنهادات رسيده به خود را به اطلاع فتح الله زاده رساند و گفت که با توجه به بروز برخي اتفاقات طي ماههاي اخير،قصد جدايي از جمع آبي پوشان را دارد.

مديرعامل آبي ها هم سعي کرد در اين جلسه،جواد نکونام را متقاعد کند تا در استقلال بماند اما در نهايت کاپيتان تيم ملي،ضمن تشکر از حمايت فتح الله زاده بر موضع رفتن تاکيد داشت.

فتح الله زاده در چند نوبت از نکونام خواست تا شرايط ادامه حضور در استقلال را بررسي کند اما وي تصميم نهايي اش را گرفته است.

اين در حالي است که بر اساس خبرهاي رسيده،نکونام از رفتن به چين منصرف شده و قصد دارد در يکي از دو کشور قطر يا ترکيه به فوتبال خود ادامه بدهد.

نکته مهم در اين باره زمان جدايي نکونام است که مقرر گرديد پس از گفت و گوي فتح الله زاده با قلعه نوعي مشخص شود.در صورتيکه سرمربي استقلال،با جدايي نکونام پيش از دربي موافقت کند،وي در هفته جاري تهران را ترک مي کند تا راهي تيم جديدش شود.

همچنين نکونام وقتي از جلسه با فتح الله زاده بيرون آمد به شدت ناراحت بود و حتي حاضر نشد داخل آسانسور برود و از راه پله هاي باشگاه،محل را ترک کرد.او با ناراحتي شديد از ساختمان باشگاه بيرون رفت و هرگز حاضر نشد دليل اصلي تصميم گيري ناگهاني خود را بيان کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا