• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
به نظرم دعوت نکردن از سید مهدی رحمتی جفا در حق تمامی مردم ایرانه !
دادا جفا رو خوب اومدی،من میگم با پرویز برومند،هادی طباطبایی،آرش برهانی،فرهاد مجیدی،وکلی بازیکنای ارزشمند و محصول خود استقلال هم همینکار رو کردن؛اونوقت میتونیم بگیم دعوت نکردن از سید جفا هستش.حالا اس اس به کنار،وجدانا حق فولاد این هستش که هیچ کدوم از بازیکناش تو تیم ملی نباشن.فولاد رو گفتم که همه بدونن،طرفدارای استقلال همه چیز رو زیر تعصبشون نمیذارن.شما فک کن دوم جدول هیچ بازیکنی تو تیم ملی نداشته باشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
از اینکه آرش افشین به تیم ملی دعوت نمیشه خیلی حال میکنم :D

یکی نیست بش بگه جیک جیک مستونت بود ... فکر زمستونت بود؟

جام جهانی رو باید بیخیال شی ... آره عمو ... آره

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واضح و مبرهنه که فولاد تنها رقیب ما برای قهرمانیه ...

بازی پرسپولیس با سپاهان به احتمال زیاد یا مساوی میشه یا با پیروزی پرسپولیس تمام میشه که باعث میشه سپاهان هم که دور گرفته از رمق بیفته ...

3 بازی یعدیمون توی لیگ باید حداکثر امتیازات رو بگیریم ... اگه از 3 بازی آینده 9 امتیاز بگیریم که چندان هم مشکل به نظر نمیرسه به احتمال 99% قهرمانیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود بر دوستان قدیمی و جدید

امیدوارم که همه خوب و میزون باشید پرچم اس اس هم که به سلامتی بالاس اونهم با کلی مشکلات ریز و درشت ، بازیهای حساسی رو پیش رو داریم که هر کدومشون حکم فینال رو داره و با وجود امتیازات نزدیک به هم چند تیم بالا جدولی ممکنه یک امتیاز زحمات یک فصل رو بباد بده ، ببینیم در ادامه ژنرال و سربازان آبی دلش چکار میکن ..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این مظلومی نشون داد که مربی روزهای سخت نیست!

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

امیدوارم که همه خوب و میزون باشید پرچم اس اس هم که به سلامتی بالاس اونهم با کلی مشکلات ریز و درشت ، بازیهای حساسی رو پیش رو داریم که هر کدومشون حکم فینال رو داره و با وجود امتیازات نزدیک به هم چند تیم بالا جدولی ممکنه یک امتیاز زحمات یک فصل رو بباد بده ، ببینیم در ادامه ژنرال و سربازان آبی دلش چکار میکن ..

به به آقا فرزاد عزیز....از این ورا؟؟؟!!! راه گم کردی آقا فرزاد...
چند ماهه داریم اینجا فریاد میزنیم آقا فرزاد کوجاس؟ چرا نیستش؟ شما نمیگی اینجا خانواده رد میشه، دلشون برات تنگ میشه؟؟!! :دی
حالا تو دو جمله بگو داستان چی بود که ما کم سعادت بودیم اینجا از پستای خوبت بهره مند نمیشدیم؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
خیلیا به امیرخان خصوصا تو بازی دربی خرده میگرفتن که چرا محتاط بازی میکنه و قشنگ بازی نمیکنه
بفرما، به یه باخت بعضی تیمها رفتن توحاشیه، حتی شایعه استعفای سرمربی شون هم هست
خدائیش من به شخصه با این وضعیت مالی و هجران تدریجی ستاره ها از استقلال، به حاجی و امیرخان خسته نباشید میگم، واقعا دمشون گرم
البته هنوز انتقادهامون از حاجی و قلعه نوعی سرجاشه(خصوصادر مورد بازیدادن اجنبی ها) ولی باز دمشون گرم

خیلیلا
600_Esteghlal-1392-11-03.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

یه لحظه فک کردم یه نیو یوزر با نام کاربری فرزاد خان اومده خاستم بزنم .....کنم ولی دیدم خود اقا فرزاد:D
به قول محمد :::به به آقا فرزاد عزیز....از این ورا؟؟؟!!! راه گم کردی آقا فرزاد...
کجابودی تاحالا ؟؟؟
یه خبری میدادی
:(

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

سلام تاجی
مزین کردی تاپیکو

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این مظلومی نشون داد که مربی روزهای سخت نیست!

به خاطر این میگی که مس احتمال سقوطش زیاده یا اینکه به استقلال خوردن؟

به به .. فرزاد خان ... خوش اومدی داداش ... مکه رفته بودی به سلامتی آره ؟ :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واکنش مدافع استقلال به جدایی اش از جمع آبی ها

پس از شایعه جدایی مدافع تیم فوتبال استقلال، این بازیکن خیال هواداران استقلال را راحت کرد.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، پس از اینکه امیر قلعه نویی در نشست خبری خود اعلام کرد که 3 بازیکن در آستانه جدایی از این تیم هستند، نام چندین آبی پوش بر سر زبان ها افتاد که یکی از آنها امیرحسین صادقی بود.

حتی شایعه شد که در رختکن استقلال پس از فریادهای قلعه نویی بر سر این مدافع، وی حسابی دلخور شده و علنا برنامه خود را برای جدایی از جمع آبی پوشان اعلام کرده است.

با توجه به لیست خالی بازیکنان استقلال و نیاز مبرم آبی ها به این مدافع مستحکم در این مقطع فصل، این خبرها نگرانی هواداران را دوچندان کرد.

تا اینکه خود صادقی در صفحه شخصی اش صراحتا نوشت:

«دوستان گلم من از استقلال جایی نمی روم.»

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جام حذفی استقلال میزبان مس/ پرسپولیس با قرعه !

استقلال با توجه به قانون سازمان لیگ میزبان مس کرمان خواهد بود اما تراکتورسازی در صورت حذف پرسپولیس میزبان دیدار نیمه نهایی است.

ملت ایران:پس از برتری استقلال مقابل ذوب آهن این سوال به وجود امد که مصاف این تیم و مس کرمان برای حضور در فینال در کدام شهر برگزار می شود. بعضی از بازیکنان استقلال در مصاحبه هایی عنوان کردند باید قرعه کشی شود اما قانون جام حذفی می گوید تیمی که طبق قرعه در دو بازی متوالی خانگی میزبان باشد در صورت رعایت نشدن این مسئله برای حریف رو در رویش باید به خانه رقیب برود. استقلال در بازی قبل میهمان ذوب آهن بود اما مس دو بازی خانگی را مقابل نفت امیدیه و نفت آبادان برگزار کرد. اگر طبق قانون برای نیمه نهایی قرعه کشی نداشته باشیم طبق این فرمول استقلال میزبان مس است و با توجه به فاصله دو تیم که یکی در صدر است و دیگری در قعر به نظر می رسد ابی ها از همین حالا یک پای فینال هستند.

اما در آن سو پرسپولیس برای رسیدن به فینال دو خوان سخت را پیش رو دارد. بازی با فولاد در اهواز که به تازگی به این تیم در خوزستان باخته و سپس در صورت حذف نشدن یک دیدار فوق العاده سخت مقابل تراکتور دارد. از آنجایی که تراکتورسازان همانند پرسپولیس میهمان بودند در صورت تقابل دو تیم با یکدیگر باید قرعه کشی برای انتخاب میزبان انجام شود. اما اگر فولاد برنده این بازی شود آن وقت بازی دو تیم در تبریز برگزار خواهد شد چرا که فولاد در سه بازی متوالی در اهواز مقابل رقبایش قرار گرفته بود. از این رو می شود حدس زد ارزوی تبریزی ها حذف پرسپولیس در اهواز است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اکبرپور: ضربه صادقيان آنقدر محکم بود که صداي همبازيانش درآمد / قلعه نویی می خواست به ما شوک بدهد

هافبک تهاجمی تیم فوتبال استقلال گفت: «حتي يک شکست در اين 7 بازي مي‌تواند باعث شود که ما قهرمان نشويم پس در تمام مسابقات با همه توان بازي خواهيم کرد.»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، سياوش اکبرپور مهاجمي است که در استقلال تبديل به يک هافبک مياني شده و انگار قلعه‌نويي مثل سابق از او گل نمي‌خواهد. سياوش معتقد است که خطاي پيام صادقيان روي او در تمام دنيا کارت قرمز داشت به جز ايران. با او مصاحبه‌اي ترتيب داده‌ايم که مي‌خوانيد:

* واقعا ضربه صادقيان محکم بود؟

- بله محکم زد. آنقدر که صداي همبازيان خودش هم درآمد!

* منظورت دعواي خلعتبري و صادقيان است؟

- خب در آن صحنه همه ديدند که چه اتفاقي افتاد اما داور تشخيص داد که صادقيان در زمين بماند و 90 دقيقه بازي کند.

* چرا استقلال در امور تهاجمي موفق نبود؟

- حساسيت بازي روي کار هر 2 تيم تاثير گذاشت. البته من نمي‌گويم خيلي خوب بوديم ولي به هدفي که داشتيم رسيديم.

* يعني هدفتان تساوي بود؟

- خب از نظر جدولي تساوي به نفع ما شد و حالا شانس خوبي داريم البته در بالاي جدول فولاد هم شرايط مطلوبي دارد و نبايد از اين تيم غافل شد.

* قبول داري بازي‌هاي باقي‌مانده استقلال خيلي سخت است؟

- بله هر بازي يک فينال است يعني ما بايد فکر کنيم تمام حريفان مثل پرسپوليس هستند حتي يک شکست در اين 7 بازي مي‌تواند باعث شود که ما قهرمان نشويم پس در تمام مسابقات با همه توان بازي خواهيم کرد.

* مثل اين‌که قلعه‌نويي در تمرينات گفته با نمايشي که شما بازيکنان داشتيد هوس کرده خودش دوباره بازي کند؟!

- بله البته اميرخان مي‌خواست به بچه‌ها شوک بدهد. او مي‌گفت من از شما بهترم. به هر حال انتظارات ايشان بالاست و ما هم بايد سعي کنيم در بازي‌هاي آينده بهتر ظاهر شويم و نتايج لازم را کسب کنيم.

* تو مدت‌هاست که در خط حمله بازي نمي‌کني؟

- خب اين به تصميم سرمربي تيم بستگي دارد. من بايد مجري دستورات کادر فني باشم چون فوتبال يک بازي گروهي است. اگر روزي تشخيص بدهند که من دوباره به خط حمله بروم حتما اين کار را مي‌کنم.

* يک زماني در همين استقلال تو و امثال عنايتي و سامره زوج خيلي خوبي ساخته بوديد؟

- بله آن سال‌ها جوان‌تر بودم ولي الان هم از تجربياتم بيشتر استفاده مي‌کنم. مهم آن است که تيم موفق شود و نتيجه بگيرد. من اگر بيرون هم بنشينم اعتراضي نخواهم کرد.

* رقيب اصلي استقلال براي قهرماني چه تيمي است؟

- از هيچ حريفي نبايد غافل شد هرچند که فکر مي‌کنم فولاد امسال تيم خطرناکي است و پرسپوليس هم مهره‌هاي خوبي دارد ولي سرنوشت قهرماني دست خودمان است و نمي‌خواهيم جام را به کسي تعاريف بزنيم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستی در مورد دربی میخواستم اینو بگم که خیلی ها دیگه صحبت از ناداوری و این حرفا نزنن ...

همه دیدن که داور توی همون دقایق ابتدایی بازی پرسپولیس رو از یه فاجعه که 10 نفره شدن بود نجات داد (حالا ما باید بیایم هی داد بزنیم که آقا سر ما رو بریدن!!!) ... پس اگه اشتباه داوری هست واسه همه هست و هیچ فرقی هم نمیکنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا