kyle
مدیر بازنشسته
دم اندو گرم با حرفای خوبش
باز ما رسیدیم به صدر جدول باز حاشیه سازی علیه مون شرووووع شد
باز ما رسیدیم به صدر جدول باز حاشیه سازی علیه مون شرووووع شد
هنوز پول سال پیشمون رو درست و درمون ندادن! (به خاطر همون کاغذ پاره ها !!!)هر برد در لیگ قهرمان آسیا ۴۰ هزار دلار پاداش دارد
هر پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا ۴۰ هزار دلار پاداش دارد.
سالدیگه هر برد انقدر بگیریم اوضامون سروسامون میگیره![]()
دادا جفا رو خوب اومدی،من میگم با پرویز برومند،هادی طباطبایی،آرش برهانی،فرهاد مجیدی،وکلی بازیکنای ارزشمند و محصول خود استقلال هم همینکار رو کردن؛اونوقت میتونیم بگیم دعوت نکردن از سید جفا هستش.حالا اس اس به کنار،وجدانا حق فولاد این هستش که هیچ کدوم از بازیکناش تو تیم ملی نباشن.فولاد رو گفتم که همه بدونن،طرفدارای استقلال همه چیز رو زیر تعصبشون نمیذارن.شما فک کن دوم جدول هیچ بازیکنی تو تیم ملی نداشته باشه.به نظرم دعوت نکردن از سید مهدی رحمتی جفا در حق تمامی مردم ایرانه !
میدن اقا ...بالاخره پول رو میدنهنوز پول سال پیشمون رو درست و درمون ندادن! (به خاطر همون کاغذ پاره ها !!!)
سلام و درود بر دوستان قدیمی و جدید
امیدوارم که همه خوب و میزون باشید پرچم اس اس هم که به سلامتی بالاس اونهم با کلی مشکلات ریز و درشت ، بازیهای حساسی رو پیش رو داریم که هر کدومشون حکم فینال رو داره و با وجود امتیازات نزدیک به هم چند تیم بالا جدولی ممکنه یک امتیاز زحمات یک فصل رو بباد بده ، ببینیم در ادامه ژنرال و سربازان آبی دلش چکار میکن ..
میدن ...هنوز پول سال پیشمون رو درست و درمون ندادن! (به خاطر همون کاغذ پاره ها !!!)
یه لحظه فک کردم یه نیو یوزر با نام کاربری فرزاد خان اومده خاستم بزنم .....کنم ولی دیدم خود اقا فرزادسلام و درود بر دوستان قدیمی و جدید
امیدوارم که همه خوب و میزون باشید پرچم اس اس هم که به سلامتی بالاس اونهم با کلی مشکلات ریز و درشت ، بازیهای حساسی رو پیش رو داریم که هر کدومشون حکم فینال رو داره و با وجود امتیازات نزدیک به هم چند تیم بالا جدولی ممکنه یک امتیاز زحمات یک فصل رو بباد بده ، ببینیم در ادامه ژنرال و سربازان آبی دلش چکار میکن ..
این مظلومی نشون داد که مربی روزهای سخت نیست!