• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لوپز تکذیب کرد / هواداران تراکتور ، حامی من، قدرت من ، روح من ، و قلب من بودند

به گزارش تبریز تایمز ، فلاویو لوپز مصاحبه جنجالی خود با خبر ورزشی را تکذیب کرد ، روزنامه خبر ورزشی روز دوشنبه با درج مصاحبه ای از طرف لوپز حرف های عجیبی از زبان لوپز به چاپ رساند که بلافاصله این بازیکن در صفحه خود واقع در سایت های اجتماعی این مصاحبه را تکذیب کرده و مردم تبریز را همراه و قوت قلب خود معرفی کرده و نوشت: در مدت اقامتم در تبریز، هواداران تراکتور ، حامی من، قدرت من ، روح من ، و قلب من بودند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشيد طالبي: 2 فاكتور باعث شد تبريز را انتخاب كنم/با رحيمي مشورت كردم، به تراكتور رفتم

iransport_4557_3_159018_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي: انتخاب كاپيتان باشد براي بعد

iransport_4557_4_159025_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتوری ها را بیشتر بشناسیم / علی کریمی

محمدعلی کریمی (زادهٔ ۱۷ آبان ۱۳۵۷ در کرج) و دارای اصالتی گیلانی است که بیشتر با نام علی کریمی شناخته می‌شود، بازیکن فوتبال ایرانی است و هم‌اکنون عضو تراکتورسازی تبریز می‌باشد.او سابقهٔ بازی در باشگاه‌های فتح تهران، الاهلی امارات، بایرن مونیخ، القطر قطر، استیل آذین، شالکه آلمان و پرسپولیس را دارد.
کریمی از سال ۱۳۷۷ در تیم ملی ایران حضور داشته و با ۱۲۷ بازی ملی و ۳۸ گل ملی،دومین بازیکن ایرانی از نظر تعداد بازی ملی و همچنین سومین گلزن برتر تاریخ فوتبال ایران به حساب می‌آید. وی در سال ۲۰۰۴ توانست آقای گلی جام ملت‌های آسیا را به‌دست آورد و جایزهٔ بهترین بازیکن سال فوتبال آسیا را نیز در همان سال کسب کرد.
کریمی از لحاظ تعداد بازی‌ها و همچنین در تعداد گل‌ها سومین بازیکن برتر تاریخچه تیم ملی فوتبال ایران شناخته می‌شود. او تنها با انجام چهار بازی در لیگ برای پرسپولیس، به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد کریمی در بیست و یکم مهرماه سال ۱۳۷۷ (۱۳ اکتبر سال ۱۹۹۸) و درحالیکه تنها ۱۹ سال و ۱۱ ماه و ۵ روز سن داشت، برای نخستین بار پیراهن تیم ملی کشورمان را در دیدار دوستانه برابر تیم ملی کویت برتن کرد.و در همان سال قهرمانی بازی‌های آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک را به همراه تیم ملی جشن گرفت و یکی از ۲ گل ایران در بازی فینال را مقابل کویت به ثمر رساند.
کریمی علاوه بر تیم ملی بزرگسالان در تیم تیم ملی امید ایران هم عضویت داشت. وی در بهمن ماه سال ۱۳۷۷ در تورنومنت چهار جانبه دانهیل ویتنام بازوبند کاپیتانی تیم ملی امید ایران را در مقابل تیم فوتبال امید روسیه بر بازو بست.

فوتبال باشگاهی

کریمی فوتبال خود را از نوجوانان نفت تهران شروع کرد. وی سپس به نوجوانان سایپا پیوست و بعد از آن به فتح تهران منتقل شد و خدمت سربازی خود را در این باشگاه گذاراند.او به همراه برادر بزرگترش فرشید، از شهرک مارلیک کرج در تمرینات فتح حضور پیدا میکرد درخشش کریمی در تیم فتح موجب شد که بارها حسین شمس (سرمربی وقت تیم فتح) از آینده ای درخشان برای او سخن به میان آورد.کریمی از تیم فتح بطور جدی وارد فوتبال شد و به فوتبال ایران معرفی گشت. وی علاوه بر فوتبال در تیم فوتسال فتح تهران نیز عضویت داشت.
در فینال مسابقات فوتسال جام رمضان در بهار سال ۱۳۷۷ تیم فتح به مصاف استقلال تهران رفت، تیم فوتسال استقلال تمامی بازیکنان اصلی خود از جمله، ورمزیار، مهرانپور و نوری را در اختیار داشت و در مقابل تیم فتح بازیکنانی چون بابک معصومی و علی کریمی را در ترکیب خود میدید درخشش کریمی در این مسابقات موجب شد که مورد توجه باشگاه استقلال تهران و پرسپولیس قرار بگیرد اما امیر عابدینی (مدیر عامل وقت باشگاه پرسپولیس) بلافاصله پس‌از آماده شدن کارت پایان خدمت کریمی، او را به پرسپولیس آورد تا برای این تیم به میدان برود.

علی کریمی در سال ۲۰۰۱ به رغم داشتن پیشنهادهایی از تیم های اروپایی به خاطر نزدیکی به خانواده ترجیح داد در آسیا بماند و به الاهلی امارات پیوست. این باشگاه اماراتی توانست در اولین فصل حضور کریمی اولین جام خودش را یعنی جام امیر را در فصل ۲۰۰۱-۲۰۰۲ فتح کند که کریمی زننده یکی از ۳ گل الاهلی امارات در فینال بود. او فصل بعد به عنوان بهترین بازیکن خارجی لیگ امارات برگزیده شد. کریمی در سال ۲۰۰۳ به عنوان بهترین بازیکن لیگ امارات انتخاب شد و علی‌رغم پیشنهاد از تیم‌های مطرح اروپایی بار دیگر قراردادش را با الاهلی تمدید کرد. او در سال ۲۰۰۴ توانست ۱۴ گل برای تیمش به ثمر برساند. در همین فصل الاهلی توانست برای دومین بار در طول ۳ سال، قهرمانی جام حذفی امارات را جشن بگیرد و به نایب قهرمانی لیگ امارات برسد. کریمی سال ۲۰۰۵ از الاهلی جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست.

علی کریمی روز ۳ مه سال ۲۰۰۵ علارقم پیشنهاد از تیم‌های مطرح به عنوان دومین خرید بایرن مونیخ پس از فیلیپ لام به این تیم آلمانی که سومین تیم برتر رنکینگ باشگاهی جهان در آن مقطع زمانی بود پیوست. کریمی از همان ابتدای فصل خود را در ترکیب بایرن مونیخ جا انداخت و پس از گذشت ۲ هفته از شروع بوندسلیگا به عنوان هشتمین بازیکن برتر این لیگ معرفی شد او خیلی زود توانست در جمع نامداران این باشگاه نظیر میشائیل بالاک، سباستین دایسلر، مارتین دمیکلیس،باستیان شواینشتایگر، مهمت شول و زی روبرتو برای خود جایگاهی ثابت دست و پا کند، به طوری که برخی از این بازیکنان نیمکت نشین شدند. کریمی اولین بار در مرداد ماه ۱۳۸۴ در جام اتحادیه آلمان مقابل اشتوتگارت برای بایرن مونیخ به میدان رفت و در هفته دوم بوندسلیگا اولین گل خود در بایرن مونیخ را مقابل بایرلورکوزن به ثمر رساند، تا با زدن ۱ گل و دادن ۱ پاس گل در پیروزی پرگل این تیم نقش موثری داشته باشد. وی در هفته پایانی نیم فصل بوندسلیگا در مقابل بروسیا دورتموند یکی از ۲ گل بایرن مونیخ را به ثمر رساند تا با قهرمانی نیم فصل بوندسلیگا به تعطیلات زمستانی برود. کریمی در ارزیابی نقل و انتقالات مهم نیم فصل بوندسلیگا توسط اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، در کنار فیلیپ لام به عنوان تقویت کننده خط میانی بایرن مونیخ نام برده شد.

علی کریمی پس از پایان قرارداد با باشگاه بایرن مونیخ، از باشگاه فوتبال موناکو فرانسه، چند تیم آلمانی و اسپانیایی پیشنهاداتی دریافت کرد، که به خاطر نزدیکی به خانواده به همگی آنها پاسخ منفی داد و به قطر رفت و برای تیم القطر آن کشور بازی کرد كلوديو كانيگيا و مارسل دسايي دو هم‌بازی معروف کریمی در این تیم قطری بودند. کریمی فصل بعد به همراه تمامی بازیکنان خارجی القطر از این تیم جدا شد و با تصمیم کمیته ملی المپیک قطربه تیم فوتبال السیلیه پیوست،اما وی خواستار جدایی از آن تیم شد و سپس به ایران بازگشت.

علی کریمی که پس از درخشش در بازی دوستانه الاهلی امارات و آ.ث. میلان ایتالیا از سوی باشگاه استیل آذین کنار گذاشته شده بود در سن ۳۲ سالگی با عقد قراردادی ۵ ماهه در نیم فصل دوم بوندسلیگا به شالکه۰۴ آلمان پیوست ( در زمان انتقال کریمی، این تیم به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و همچنین مرحله نیمه نهایی جام حذفی المان صعود کرده بود.) کریمی در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به عنوان جانشین رائول گونزالس در بازی مقابل اینتر میلان برای دقایق کوتاهی وارد زمین مسابقه شد و عملکرد مطلوبی ارائه کرد. وی توانست به همراه شالکه به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. کریمی در رقابت های بوندسلیگا در دیدار با کایزرسلاوترن با شماره ۱۰ وارد میدان مسابقه شد. عملکرد وی در این دیدار مورد تمجید سایت باشگاه شالکه و وب سایت تلگراف انگلیس قرار گرفت کریمی پس از بازی در مقابل کایزرسلاوترن در میان ۶ بازیکن تعویضی این دیدار به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد. وی در هفته ۳۲ بوندسلیگا به همراه شالکه به مونیخ رفت تا در ورزشگاه آلیانتس آرنا مقابل تیم سابق خود بایرن مونیخ به میدان برود، هر چند کریمی در این مسابقه فرصت حضور در میدان را پیدا نکرد اما از سوی هواداران بایرن مونیخ مورد تشویق قرار گرفت.

آمار گلزنی

Capture.JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قرعه کشی لیگ برتر امروز انجام می شود .

بر اساس گزارش سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی ، مراسم تجلیل از برترین های لیگ دوازدهم و قرعه کشی سیزدهمین دوره لیگ برتر خلیج فارس روز سه شنبه 92/4/18 ساعت 18:00 در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز جهت حضور در این مراسم در تهران حضور دارد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تعیین تکلیف نهایی تا ساعت 19/ نکونام به تراکتورسازی نزدیک شد

شمارش معکوس برای پایان مهلت نقل و انتقالات فصل جدید لیگ برتر آغاز شده و این در حالی است که رنگ پیراهن کاپیتان تیم ملی در سال منتهی به جام جهانی هنوز به صورت قطعی مشخص نیست.
به گزارش اوج نیوز،جواد نکونام در حالی هنوز به اردوی استقلال در کیف ملحق نشده است که قرار بود در هفته جاری در نشستی با مسولان استقلال برای فصل دوم حضورش در جمع آبی پوشان توافق کند اما این اتفاق تا امروز رخ نداده است.
علی فتح الله زاده،مدیرعامل استقلال صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار اوج ضمن تاکید بر ادامه مذاکرات با نکونام گفت که در صدد برگزاری نشست با این بازیکن هستیم.
از سوی دیگر،از تبریز خبر می رسد مذاکرات نکونام با باشگاه تراکتورسازی طی 24 ساعت اخیر بسیار جدی تر از قبل شده است.
بر اساس آخرین اخبار،این احتمال وجود دارد تا ساعت 7 بعد از ظهر امروز اخبار مهمی درباره آینده کاپیتان تیم ملی منتشر شود.
اگر تا آن زمان نکونام بار دیگر پای میز مذاکره با باشگاه استقلال بنشیند به احتمال زیاد آبی پوش می ماند و در غیر این صورت در یک قدمی پوشیدن پیراهن قرمز تراکتورسازی قرار می گیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: از حضور انصاری فرد استقبال می کنم/ اول موفقیت تراکتور، بعد آقای گلی

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: اگر توفیقی نصیبم شود برای آقای گلی هم تلاش می کنم.
سعید دقیقی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش اظهار داشت :تمرینات خود را به بهترین شکل ممکن دنبال می کنیم. امسال به دنبال این هستیم تا نتایج خوبی کسب کنیم و بتوانیم آن چیزی که مردم آذربایجام لایقش هستند را برایشان بدست آوریم. خوشبختانه هواداران حمایت خوبی از ما انجام داده اند و می خواهیم به بهترین شکل ممکن جواب محبت هایشان را بدهیم.
وی درباره خط حمله تراکتورسازی عنوان کرد: جواد کاظمیان و محمد ابراهیمی هم در خط حمله مرا یاری می کنند. شرایط بدی ندارم . شنیده ام کریم انصاری فرد هم می خواهد به تبریز بیاید. اگر این اتفاق بیفتد استقبال می کنم. من خوشحال می شوم که انصاری فرد یا نکونام به تراکتور بیایند. آنها هردو شان بازیکنان بزرگی هستند و می توانند به ما کمک کنند.
دقیقی در پاسخ به این سوال که آیا به آقای گلی هم امیدوار است، افزود: برای من در وهله اول موفقیت تراکتورسازی مهم است و اگر توفیقی نصیبم شود برای آقای گلی هم تلاش می کنم. در سال های قبل در تیم های بازی کردم که تاز نظر مهره زیاد قدرتمند نبودند اما کارنامه خوبی داشتم. امیدوارم امسال بتوانم به آن چیزی که حقم است برسم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دیدار زینی زاده با شرکت های تجاری

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتورسازی حمید زینی زاده اخیراً جلساتی را با چند شرکت تجاری در تهران و تبریز داشته است و قصد دارد آنها را به عنوان اسپانسر به همکاری با خود وا دارد.

پیش از این اعضای هیئت مدیره تأمین بخشی از بودجه تراکتور را در دستور کار خود قرار داده بودند ولی زینی زاده می داند این بودجه کفاف مخارج تیمش را نمی دهد از این رو در تلاش است با جذب اسپانسر منابع مالی تیمش را تأمین کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در پرتغال انجام می شود/مذاکره وکلای ایرانی با مدیر برنامه های لوپز

به درخواست باشگاه تراکتورسازی شماری از وکلای تهرانی که به پرتغال سفر می کنند ماجرای لوپز را هم پیگیر می شوند.
به گزارش اوج نیوز،باشگاه تراکتورسازی مدعی است که لوپز،بازیکن پرتغالی فصل پیش این تیم،با باشگاه قرارداد دارد و باید برگردد.لوپز تاکنون به این درخواست جواب نداده است از رو مدیرعامل تراکتورسازی از گروهی از وکلای تهرانی که قصد سفر به پرتغال را دارند خواسته است تا با مدربرنامه های لوپز نیز دیداری داشته باشند و موضع تراکتورسازی را به وی اعلام کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مديرعامل تراكتورسازي: شايد به راي كميته استيناف در مورد قلعه نويي اعتراض كنيم

حميد زيني زاده روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا در مورد راي كميته استيناف و محكوم كردن اين باشگاه به پرداخت ۳۵۰ ميليون تومان به امير قلعه نويي سرمربي اسبق اين تيم اظهارداشت: با اينكه راي صادره قطعي است اما آن را بررسي خواهيم كرد و در صورت امكان، اعتراض خود را در خصوص اين راي اعلام خواهيم كرد در غير اين صورت باشگاه ملزم به پرداخت مبلغ ياد شده است.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: حدود ۲۵ درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان تيم را پرداخت كرده ايم.
زيني زاده افزود: اين مبلغ از محل پيش پرداخت قرارداد بازيكنان پرداخت شده كه كمتر باشگاهي در ايران موفق به انجام آن شده است.
وي كه براي شركت در مراسم قرعه كشي سيزدهمين دوره ليگ برتر در تهران حضور دارد، افزود: در حال مذاكره با چند شركت به منظور جلب نظر آنها براي حمايت مالي از تيم هستيم.
زيني زاده همچنين در خصوص تك سهميه ليگ برتري باقيمانده اين تيم، گفت: همانند روزهاي گذشته نمي خواهيم در جذب بازيكن با عجله اقدام كنيم و منتظر جواب مذاكراتمان با چند بازيكن مورد نظريم.
زيني زاده ابراز اميدواري كرد تراكتورسازي در فصل پيش رو، بدون مشكل مالي و با حمايت هواداران و رسانه ها، نتايج خوبي در رقابت ها كسب كند.
۷۲۳۳/۵۸۷**۱۵۵۳

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر ورزشی دست‌بردار نیست: صحبت‌های لوپز از روی کینه‌ورزی انجام شد

03-92.4.18.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عضو هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی در گفتگوی اختصاصی با نصرنیوز:
هواداران تراکتور ماورای سرخابی ها هستند

ه گزارش نصرنیوز، محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و عضو افتخاری هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی، در دفتر نصرنیوز حضور یافت و به تمامی سوالات خبرنگار ورزشی نصرنیوز پاسخ داد که در ادامه می خوانید.

به عنوان عضو افتخاری هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی عملکرد اخیر این باشگاه را چگونه می بینید؟

هر باشگاهی مشکلاتی دارد و باشگاه تراکتورسازی با توجه به نگاه مردم و علاقه مردم شمالغرب کشور شرایط حساسی دارد و این نگاه ها می تواند هم فرصت باشد و هم تهدید که این حساسیت ها می تواند مشکلاتی نیز به وجود بیاورد. باشگاه تراکتورسازی اخیرا با تغییراتی همراه بود و با تعویض برخی اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و سرمربی و بازیکن مواجه شد و عناصر اصلی این تیم نیز تغییر یافت و در ابتدا انتظار داشتیم که با برخی چالش ها مواجه شویم.

البته امیدواریم با گذشت زمان شرایط جدید بر تیم غلبه کند و سعی و تلاش بر این است که حمایت ها ادامه داشته باشد و بنده نیز به عنوان عضو افتخاری هیات مدیره باشگاه در کنار همکارانم تمامی تلاشم را خواهم کرد تا از این تیم مردمی حمایت کنیم تا باشگاه بتواند موفقیت های خود را ادامه داده و سیر صعودی خود را ادامه دهد. ما به مدیران باشگاه قول داده ایم که در سطح کشوری تمامی حمایت هایمان را خواهیم کرد تا با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، باشگاه را برای رسیدن به موفقیت های روزافزون همراهی کنیم تا ملت فوتبال دوست آذربایجان را خوشحال کنیم.

تراکتورسازی یکی از سه تیم پرهوادار کشور است. در گذشته شاهد حمایت های دولت از باشگاه های استقلال و پرسپولیس بودیم ولی وعده رییس جمهوری در خصوص تیم تراکتورسازی محقق نشد. علت این بی عدالتی در حق این تیم را چه می دانید؟

ما فقط توانستیم یک و نیم میلیارد از وعده رییس جمهوری را دریافت کنیم و نیمی از آن قرار بود امسال به تیم تراکتورسازی داده شود ولی بودجه های پرسپولیس و استقلال محقق شد و خبری از نصف دیگر بودجه باشگاه تراکتورسازی نیست.

البته باید توجه داشت که تیم های استقلال و پرسپولیس تیم های دولتی هستند ولی تیم تراکتورسازی تیم دولتی محسوب نمی شود و دولت نمی تواند به طور مستقیم به این تیم کمک کند. با این وجود تصمیماتی در مجلس گرفته شده است تا این دو تیم به بخش خصوصی واگذار شود و با توجه به مصوبه مجلس در سال 92 موضوع بودجه باشگاه های استقلال و پرسپولیس حل خواهد شد.

برای کمک به باشگاه تراکتورسازی حرف و حدیث های فراوانی وجود داشت و افرادی که در سیر قانونی این وعده ریاست جمهوری قرار داشتند سنگ اندازی می کردند و مثلا بالاترین مقام سازمان دستور را صادر می کند ولی در مقامات پایین فردی پیدا می شود که پرسپولیسی است و اجازه نمی دهد این سیر قانونی بدون مشکل طی شود.

ولی با این روند، هر ساله شاهد این مشکل خواهیم بود و در حال حاضر نیز می بینیم موسسه مالی و اعتباری کوثر خواستار فروش سهام خود است. با توجه به ادامه روند کنونی چگونه می توان مشکلات مالی را در باشگاه تراکتورسازی ریشه کن کرد و آیا بخش خصوصی می تواند برای رفع این مشکل را کمکی کند؟

اگر بخواهیم به معنای بخش خصوصی از این موضوع یاد کنیم این مشکل برطرف نمی شود چون باشگاهداری مخارج زیادی دارد و هیچ فردی حاضر به تقبل این هزینه ها نخواهد بود و بخش خصوصی به فکر هزینه و درآمد است و هیچگاه به طور کامل وارد بخش باشگاهداری نمی شود. من مدیران باشگاه ها را دعوت کردم و به آنها توصیه کردم که با برنامه های درآمدزایی خود را به خودکفایی برسانند.

بحث فروش سهام به هواداران چگونه می تواند تحقق یابد؟

این مورد نیز می تواند از برنامه های باشگاه ها باشد و سهام این باشگاه به هواداران فروخته شود چون این تیم پرهوادار است و با برنامه ریزی مناسب می توان مدیریت کرد تا باشگاه را به سمت درآمدزایی سوق دهیم. اگر این اقدامات صورت گیرد باشگاه می تواند موفق باشد.

آیا در این راستا تاکنون اقداماتی صورت گرفته است یا فقط صحبت هایی مطرح شده است؟

در این راستا نیز اقداماتی صورت گرفته است ولی چون مدیران باشگاه درگیر جذب بازیکن و برخی مشکلات دیگر تیم هستند نتوانسته اند این موضوع را به طور کامل حل کنند. اقبال مردمی از تیم تراکتورسازی حمایت می کند و می توان با کمک گیری از این حمایت ها اقدامات زیادی انجام داد.

نظرتان درخصوص مشکلات وابستگی باشگاه ها به بودجه های دولتی چیست؟

اگر باشگاه ها به بودجه های دولتی وابسته باشند سرانجام آنها این مشکلات خواهد بود که می بینیم. آنها باید خود را از بودجه های دولتی خود کفا کنند تا بتوانند برای بقای خود شانس بیشتری داشته باشند.

سال گذشته مجتمع صنعتی مس سونگون خواهان خرید سهام باشگاه تراکتورسازی بود تا مشکلات مالی این باشگاه برطرف شود و رضا شریفی مدیر این مجتمع در گفتگو با ما خبر از حمایت مس سونگون از باشگاه تراکتورسازی بدون تغییر نام، آرم و مکان باشگاه تراکتورسازی داده بود. این واگذاری به کجا رسید؟

من با آقای احمدی و مسئولان مربوطه صحبت کردم و آنها نیز اعلام تمایل کردند تا از باشگاه تراکتورسازی حمایت کنند ولی آنها یک شرط گذاشتند که نام باشگاه به مس سونگون تغییر یابد و متعلق به این مجموعه باشد که ما مخالف این اقدام بودیم چون بزرگی این باشگاه به نام آن است و اگر نام "تراکتور" از این باشگاه حذف شود دیگر جذابیت آن از بین خواهد رفت.

باشگاه تراکتورسازی علاوه بر پتانسیل های ورزشی خود، پتانسیل های سیاسی زیادی نیز دارد و در گذشته دیدیم که شما از هیات مدیره این باشگاه به مجلس شورای اسلامی راه یافتید و سردار جعفری نیز از مدیرعاملی این باشگاه به شورای شهر راه یافت. تاثیرات این باشگاه در امر سیاست را چگونه می بینید؟

باشگاه تراکتورسازی در بین مردم تاثیرگذاری زیادی دارد و مثل تیم های استقلال و پرسپولیس نیست که فقط مورد حمایت فوتبالی ها باشد. در بین دوستداران تراکتور کسانی وجود دارند که به ورزش و فوتبال علاقه ای ندارند ولی حامی سرسخت این تیم هستند. من به روستاهایی می رفتم که می دیدم کودک و پیر تراکتوری هستند و این خیلی برایم جالب بود. این موضوع یک ظرفیت بسیار بالا است که اگر مدیریت شود می تواند در عرصه های سیاست تاثیرگذاری مثبتی داشته باشد و حتی در مطالبات سیاسی مردم و خواسته های آنها نیز ورود پیدا کند.

ماشین سازی قدیمی ترین تیم استان، متاسفانه این روزها با مشکلات زیادی مواجه است. در حال حاضر هیات فوتبال حاضر نیست این تیم را به مجموعه دیگری بدهد. این مشکل در نهایت چگونه حل خواهد شد؟

متاسفانه پس از اینکه قراردادهایی که قبلا منعقد شده بود لغو شد شرایط جدید به وجود آمد و کارخانه ماشین سازی نیز قادر به حمایت از این باشگاه نیست و به دلیل مشکلات مالی نمی تواند کاری برای این تیم کند. به نظر من ماشین سازی باید به دنبال اسپانسر باشد تا مشکلات خود را حل کند.

مدیرعامل باشگاه ماشین سازی معتقد است که 450 میلیون تومان برای این تیم هزینه کرده است و سهام تیم دسته دومی نیز 400 میلیون تومان می باشد و آنها می خواهند با همکاری **** عاشورا تیمداری کنند اما هیات فوتبال مانع این کار می شود. دلیل این موضوع چیست؟

من در جزئیات مسائل نیستم ولی یک اسپانسر قوی لازم است تا ماشین سازی را از شرایط موجود نجات دهد ولی نمی دانم بین هیات فوتبال و مدیرعامل باشگاه چه مسائلی به وجود آمده است.

در خصوص باشگاه شهرداری نیز شاهد تصمیمی احساسی مبنی بر کناره گیری از تمامی فعالیت های ورزشی بودیم. این تصمیم را تا چه میزان درست می دانید؟

در شرایط موجود این برخورد مناسب نبود چون باشگاه شهرداری در بحث فوتبال خلاصه نشده است و رشته های مختلف فعالیتی شهرداری نباید اینچنین می شد و همچنین من در جلسه ای که مابین فدراسیون و کمیته انضباطی تشکیل یافت بسیار معترض بودم که اگر تخلفی صورت گرفته است با افراد متخلف برخورد کنند و نه با باشگاه برخورد شود. همچنین در مجموعه های دیگری نیز چنین تخلفاتی صورت گرفته بود که برخورد این چنینی نبود. پس از این صحبت ها ما انتظار داشتیم کمیته انضباطی منصفانه تصمیم گیرد.

پس از تصمیم کمیته انضباطی در شهر تبریز نیز شاهد یک تصمیم احساسی بودیم که مردم موافق این تصمیم نبودند چون با این تصمیم هم خودشان را زیر سوال بردند و هم اعتبار شهر تبریز را مخدوش کردند که روش خوبی نبود.

در حال حاضر تعداد زیادی از کارمندان سازمان ورزشی شهرداری تبریز بلاتکلیف مانده اند آیا بهتر نیست هرچه زودتر تصمیم بهتری گرفته شود تا این افراد موقعیت شغلی خود را بازیابند و ورزشکاران رشته های دیگر شهرداری نیز لطمه نبینند؟

به طور حتم شورای جدید پس از شکل گیری باید در مورد باشگاه و نحوه برخورد با شرایط تصمیم گیری خواهند کرد تا از شرایط موجود خارج شود و بازسازی شده و به شرایط سابق بازگردد.

شما در مصاحبه خود عنوان کردید که بخض خصوصی حاضر به سرمایه گذاری در امر فوتبال نیست. در حال حاضر باشگاه گسترش فولاد چنین ریسکی کرده است و شما نیز طی جلسه ای که داشتید به مدیران این باشگاه وعده حمایت داده بودید. در این خصوص چه صحبت هایی دارید؟

ما با مسئولان گسترش فواد جلسه ای داشتیم و با خبر شدیم که مشکلاتی دارند و به این خاطر می خواهند تیم را واگذار کنند. در این جلسه از نمایندگان آقایان فرهنگی، رحمانی و من حاضر بودیم که به طور کامل حمایت خود را از این باشگاه اعلام کردیم چرا که به عنوان تیم شهر و استانمآن برای این تیم تعصب داریم و مردم نیز از ما به عنوان نماینده آنها انتظار حمایت دارند. ما از آنها خواستیم از واگذاری سهام منصرف شوند و آنها نیز به ما قول دادند و به قول خود عمل کردند. به هر حال حمایت از بخش خصوصی از وظایف ماست چون اگر این مجموعه ها دولتی باشد تبعات زیادی خواهد داشت.

شما چگونه از این باشگاه حمایت خواهید کرد؟ حمایت های مالی یا معنوی؟

باشگاه گسترش فولاد مشکلات مالی نداشت و برخی مشکلات حاشیه ای داشت که مجموعه ای که این باشگاه را اداره می کرد در برخی موضوعات دیگر برخی مشکلاتی داشتند که این موارد به باشگاه ربط داده می شد به همین خاطر آنها انتظار حمایت حیثیتی داشتند و ما نیز به آنها قول دادیم تا جایی که بتوانیم از آنها حمایت کنیم و این حمایت ها ادامه دار خواهد بود تا شاهد موفقیت این تیم باشیم.

برگردیم به بحث تراکتورسازی، هیات مدیره باشگاه طی تصمیمی به جای جعفری قائم مقام وی را به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب کردند ولی در ادامه شاهد جهت گیری های این دو فرد علیه یکدیگر بودیم. مدیرعامل فعلی از 8 میلیارد بدهی مدیرعامل سابق سخن به میان آورد و مدیرعامل پیشین نیز صحبت های انتقادی در مورد عملکرد وی عنوان کرد دلیل این جهت گیری ها چه می تواند باشد؟

بدهی هایی که از سوی مدیرعامل حال و حاضر عنوان شد از حق و حقوق بازیکنان بود و مدیرعامل پیشین بودجه هایی را پیش بینی کرده بود و با توجه به این پیش بینی ها هزینه کرده بود و شاید تاخیر بودجه موجب این بدهی ها شده باشد. در هر حال ممکن است صحبت هایی عنوان شود که به مذاق فردی دیگر خوش نیاید و این موارد عادی است.

به عنوان آخرین سوال، در حال حاضر وضعیت تیم تراکتورسازی را برای فصل جاری چگونه می بینید و تا چه میزان امیدوارید که این تیم بتواند در آسیا خوش بدرخشد؟

مسئولان باشگاه تمامی تلاش خود را می کنند تا تیم هم در آسیا و هم در مسابقات داخل کشوری نتایج خوبی بگیرد ولی به هر حال فوتبال است هزاران اتفاق دیگر که ممکن است رخ دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده در گفت‌وگو با فارس: انصاری‌فرد و نکونام گزینه ما هستند

حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تراکتورسازی گفت: تیم وضعیت خوبی دارد کارمان را مرتب دنبال می کنیم و مشکلی در تیم وجود ندارد.

وی در مورد تنها جای خالی لیست تراکتورسازی و اینکه گفته می شود از بین کریم انصاری فرد یا جواد نکونام قرار است یک بازیکن به این تیم بپیوندند، عنوان کرد: ما هم مثل شما می دانیم یک جای خالی داریم و باید یک بازیکن دیگر جذب کنیم. هنوز هیچ چیز معلوم نیست می خواهیم این جای خالی را با جذب بازیکن خوبی پر کنیم. گزینه هایی وجود دارد که این دو بازیکن نیز که نام بردید در گزینه‌های ما هستند اما به توافقی نرسیدیم.

زینی‌زاده در مورد اینکه با توجه به اینکه جواد نکونام با استقلال قرارداد دارد و آیا با استقلال مذاکره کرده اند، گفت: با باشگاه استقلال هیچ صحبتی نداشتیم. با نکونام هم حرفی نزدیم. تنها قبل از دیدار تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی با نکونام حرف زدیم که پس از آن صحبت دیگری مطرح نشده است. دیگر اینکه نکونام با اسقلال قراردادش به چه شکلی است و اینکه آیا دو ساله است یا خیر را ما نمی دانیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد صحبت‌های فلاویو لوپز علیه باشگاه تراکتورسازی خاطر نشان کرد: به هرحال رسانه‌ای که این صحبت‌ها را انتشار داده حتما مستنداتی دارد که ما آن را پیگیری خواهیم کرد. از طریق فدراسیون پیگیر این مسئله هستیم و از لوپز شکایت می‌کنیم. این بازیکن به ملت ایران و آذربایجان توهین کرده است و قطعا باید در صورت مطرح کردن این حرف‌ها پاسخگو باشد.

زینی‌زاده در مورد اینکه آیا با این شرایط باز هم به دنبال بازگرداندن لوپز هستند گفت: به هرحال این بازیکن با ما قرارداد دارد یا باید به تمرینات باز گردد و یا باید غرامت عدم حضورش را پرداخت کند.

وی در مورد اینکه آیا دستیاران مجید جلالی مشخص شده‌اند و گزینه خارجی که در این میان مطرح بود همچنان احتمال حضورش وجود دارد، گفت: دستیاران هنوز مشخص نشده‌اند، مجید جلالی روی این موضوع تأکید دارد و طی یک دو روز آینده این مسئله را مشخص می‌کنیم. هنوز احتمال حضور دستیار خارجی وجود دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
روز گذشته انجام شد/ملاقات جلالی با نکونام

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با جواد نکونام ملاقات کرد.
به گزارش اوج نیوز،روز گذشته جلالی ملاقاتی با نکونام داشته و با وی برای حضور در تراکتورسازی گفت و گو کرده است.
جلالی هم اکنون در تبریز است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:با نکونام مذاکره ای نداشته ایم/فدراسیون مصاحبه لوپز را پیگیری کند

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:ما منتظر کسی نیستیم.
حمید زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص مذاکره با جواد نکونام اظهار داشت:با ایشان صحبتی نداشتیم.مسایل ظاهرا حل نشده وی با استقلال باعث شده که شایعه حضور او در تراکتور شکل بگیرد اما ما با هم صحبتی نداشتیم.
وی افزود:ما در تهران هستیم تا در مراسم قرعه کشی شرکت کنیم اگر اتفاق تازه ای رخ داد مذاکره می کنیم.
زینی زاده در خصوص اینکه تنها سهمیه لیگ برتری تیم با چه بازیکنی پر می شود گفت:ما منتظر کسی نیستیم و شکر خدا با همین نفرات هم مشکلی نداریم اما اگر نکونام یا انصاری فرد بخواهند بیایند تیم ما مشکلی نداریم.
وی در خصوص اظهارات منتسب به لوپز و تکذیب این بازیکن نیز گفت:از فدراسیون فوتبال می خواهم این قضیه را پیگیری کند.اگر مصاحبه صحت داشته باشد آن وقت باید پرسید چرا بازیکنی به ایران می آید و میلیون ها تومان پول می گیرد و می رود آن حرفها را می زند.به هر حال روزنامه ای که این مصاحبه را منتشر کرده باید مستنداتی داشته باشد.
زینی زاده خاطر نشان کرد:یک تیم حقوقی از تهران قصد سفر به پرتغال را دارد و ما خواسته ایم که آنجا با مدیربرنامه های لوپز صحبت و او را متوجه قضایا کنند.ما به ففا شکایت می کنیم و عواقب بدی در انتظار او خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پخش زنده قرعه كشي ليگ برتر، ساعت 18 – شبكه سه

قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد

سايت گل – هر چند تلويزيوني ها در پاره اي از مواقع با پوشش ندادن برنامه هاي مهم و مسابقات ورزشي مخاطبان فوتبالدوست را ناراحت و آزرده خاطر مي كنند اما گاهي اوقات كارهاي جالبي انجام مي دهند كه نظرها را تا حدودي برمي گرداند.
امروز مراسم قرعه كشي ليگ برتر انجام خواهد شد كه براي بسياري از اهالي فوتبال و بازيكنان و مربيان درگير در اين رقابت ها اهميت بسياري دارد.اين مراسم در تالار وحدت برگزار خواهد شد و قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد.
همچنين بعد از اين قرعه كشي مراسم تجليل از بهترين هاي ليگ برگزار مي شود كه هنوز معلوم نيست اين مراسم هم پخش زنده تلويزيوني داشته باشد يا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شکایت از لوپر به خاطر توهین به ملت ایران و آذربایجان

نصر نیوز: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: به دلیل توهین‌هایی که

فلاویو لوپز به ملت ایران و آذربایجان کرده است از این بازیکن شکایت می‌کنیم.

به گزارش نصر نیوز به نقل از فارس، حمید زینی زاده در گفت و گویی در مورد شرایط تراکتورسازی گفت: تیم وضعیت خوبی دارد کارمان را مرتب دنبال می کنیم و مشکلی در تیم وجود ندارد.

وی در مورد تنها جای خالی لیست تراکتورسازی و اینکه گفته می شود از بین کریم انصاری فرد یا جواد نکونام قرار است یک بازیکن به این تیم بپیوندند، عنوان کرد: ما هم مثل شما می دانیم یک جای خالی داریم و باید یک بازیکن دیگر جذب کنیم. هنوز هیچ چیز معلوم نیست می خواهیم این جای خالی را با جذب بازیکن خوبی پر کنیم. گزینه هایی وجود دارد که این دو بازیکن نیز که نام بردید در گزینه‌های ما هستند اما به توافقی نرسیدیم.

زینی‌زاده در مورد اینکه با توجه به اینکه جواد نکونام با استقلال قرارداد دارد و آیا با استقلال مذاکره کرده اند، گفت: با باشگاه استقلال هیچ صحبتی نداشتیم. با نکونام هم حرفی نزدیم. تنها قبل از دیدار تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی با نکونام حرف زدیم که پس از آن صحبت دیگری مطرح نشده است. دیگر اینکه نکونام با اسقلال قراردادش به چه شکلی است و اینکه آیا دو ساله است یا خیر را ما نمی دانیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد صحبت‌های فلاویو لوپز علیه باشگاه تراکتورسازی خاطر نشان کرد: به هرحال رسانه‌ای که این صحبت‌ها را انتشار داده حتما مستنداتی دارد که ما آن را پیگیری خواهیم کرد. از طریق فدراسیون پیگیر این مسئله هستیم و از لوپز شکایت می‌کنیم. این بازیکن به ملت ایران و آذربایجان توهین کرده است و قطعا باید در صورت مطرح کردن این حرف‌ها پاسخگو باشد.

زینی‌زاده در مورد اینکه آیا با این شرایط باز هم به دنبال بازگرداندن لوپز هستند گفت: به هرحال این بازیکن با ما قرارداد دارد یا باید به تمرینات باز گردد و یا باید غرامت عدم حضورش را پرداخت کند.وی در مورد اینکه آیا دستیاران مجید جلالی مشخص شده‌اند و گزینه خارجی که در این میان مطرح بود همچنان احتمال حضورش وجود دارد، گفت: دستیاران هنوز مشخص نشده‌اند، مجید جلالی روی این موضوع تأکید دارد و طی یک دو روز آینده این مسئله را مشخص می‌کنیم. هنوز احتمال حضور دستیار خارجی وجود دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازهم حاشیه سازی علیه تراکتور از طرف روزنامه های پایتخت؛

حاشیه سازی علیه تراکتور از طرف روزنامه های پایتخت و تکذیب موضوع از سوی لوپز...فلاویو لوپز: عاشق هواداران تراکتورسازی هستم/ وجدانم اجازه نمی دهد به ایرانی ها توهین کنم در طول مدتی که من در تبریز بودم هواداران تراکتورسازی حامی من، قدرت من، روح من و عشق من بودند و من به همه ی آن ها احترام میگذارم. من هیچگاه حمایت های آنان را فراموش نخواهم کرد. سرویس ورزشی آناج: روز گذشته روزنامه ی فاخر "خبر ورزشی" مصاحبه ای را از زبان فلاویو لوپز منتشر کرد که در آن بازیکن محبوب تراکتورسازی به فرهنگ مردم ایران و هواداران تراکتورسازی توهین کرده بود. طی انتشار آن مطلب، پیغام های هواداران تراکتورسازی از طرق ممکن به دست فلاویو لوپز رسید و او نیز به پیام های آنان در صفحه ی اجتماعی خود پاسخ داد که محتویات آن از نظرتان می گذرد:

" خطاب به همه ی ایرانیان و خصوصا هواداران تیم تراکتورسازی تبریز؛

با توجه به انتشار مصاحبه ای در یکی از رونامه های ایرانی و نوشته شدن سخنانی درباره فرهنگ کشور و باشگاه تراکتورسازی و هواداران آن از طرف من، مجبور شدم تا سکوتم را بشکنم تا حقیقت مشخص شود!

من نوشته های آن روزنامه را به صراحت تکذیب میکنم:

اول از همه من در این مدت هیچ مصاحبه ای با هیچ روزنامه ی ایرانی یا سایر رسانه های ایران انجام نداده ام و سخنان منتشر شده از طرف من کاملا اشتباه است.

پس این دروغ محض است که من به همه ی مردم ایران و هواداران تراکتورسازی بی احترامی کرده باشم. وجدانم این اجازه را به من نمی دهد!

در طول مدتی که من در تبریز بودم هواداران تراکتورسازی حامی من، قدرت من، روح من و عشق من بودند و من به همه ی آن ها احترام میگذارم. من هیچگاه حمایت های آنان را فراموش نخواهم کرد.

بنابراین من نمی توانم این مصاحبه ی دروغین که هرگز آن را انجام نداده ام را تکذیب نکنم و همچنین نوشته های دروغین آن را که هیچ شباهتی با عقاید من درباره ایران، فرهنگ آن و هواداران فوق العاده آن ندارد.

من هم اجازه نخواهم داد تا از نام من در این نوع روزنامه ها استفاده شود که فقط هدفشان لکه دار کردن اسم من و پنهان کردن عقاید مبهم برخی افراد است.

خدا به همراهتان
با تمام احترام
فلاویو لوپز "

anaj1373377832StiNst.jpg

به نظر می رسد برخی از رسانه های نوشتاری برای بالا بردن آمار فروش خود در تبریز و یا حتی در کل ایران حاضر هستند تا رسالت خود را زیر پا بگذارند و با تغییر سخنان و منتشر کردن مصاحبه های دروغین به افراد و تیم ها بتازند تا به منافع خود برسند.

آن ها حتی با مرتضی اسدی هم مصاحبه کرده اند و با دادن اطلاعات نادرست و دروغ به وی، نظر وی را در مورد سخنان (ساختگی) فلاویو لوپز جویا شده اند تا بازار گرمی را به حد اعلا برسانند!

نکته جالب اینکه در ویدئویی که خبرنگار روزنامه وزین خبر ورزشی آن را به عنوان مدرک منتشر کرده است، فلاویو اشاره می کند که عاشق تبریز است و هیچ مشکلی در این شهر ندارد و این در حالی است که در مطلب منتشر شده در روزنامه فقط از کلماتی همچون لعنتی، شکایت، پول، کتک زدن، خطر و ... از زبان فلاویو استفاده شده است. بهتر است به جای تحویل دادن مدارک به فدراسیون فوتبال آن هم در صورت نیاز، آن ها را منتشر کنند تا شفاف سازی لازم صورت بگیرد و یکی از محبوب ترین بازیکنان تراکتورسازی که نقش مهمی هم در موفقیت های این تیم داشته است، به خاطر فروش بیشتر روزنامه بد نام نشود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین صحبت های نکونام / با احترام به تراکتور من یک استقلالی هستم و تا شنبه منتظر استقلال می مانم

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی می گوید برای روشن شدن تکلیفش، منتظر استقلال و علی فتح ا... زاده است. شماره 6 آبی ها که مدتی سکوت کرده بود در این گفت و گو سعی کرد تا به نگرانی هواداران پاسخ دهد و از وضعیت خود بگوید. او یکبار دیگر تاکید می کند دوست دارد در استقلال بماند و تا روز شنبه نیز منتظر خواهد ماند.

وضعیت تو با استقلال تهران چه شد؟ خیلی از هواداران نگران وضعیت تو هستند و می خواهند بدانند تکلیفت چه می شود؟

من یک استقلالی هستم. اگر اوساسونا را ترک کردم و به ایران آمدم به خاطر همین هواداران بود. طبیعی است که دوست نداشته باشم که به راحتی استقلال را از دست بدهم. قبلا گفته ام، دوباره تاکید می کنم که همچنان دوست دارم در خدمت استقلال و هواداران باشم و فصل آینده نیز برای این تیم بازی کنم.

این روزها شایعاتی وجود دارد که تراکتورسازی و پرسپولیس هم به تو پیشنهاد داده اند.

بله، من از سوی پرسپولیس و تراکتورسازی پیشنهاددارم اما ضمن احترامی که برای این دو تیم ریشه دار کشور قایلم، باید بگویم که یک استقلالی هستم. به خاطر این تیم از حضور در یکی از معتبرترین لیگ دنیا گذشتم. درباره شایعه جدایی ام هم باید بگویم، این شایعات شیطنت افرادی است که دوست ندارند جواد نکونام در استقلال بماند.

این افراد را معرفی نمی کنید ؟

در اینجا هشدار می دهم اگر همچنان به شیطنت هایشان ادامه دهند بزودی آنها را به هواداران معرفی کرده و نقشه هایشان را افشا می کنم .

با حرف هایی که زدی، وضعیت تو با استقلال به کجا رسیده است؟ آیا مذاکراتی کرده اید یا خواهید داشت؟

با توجه به اینکه من این روزها مشغول رسیدگی به امور تولد فرزندم هستم، یکی از دوستان نزدیکم را مامور کردم که با فتح ا... زاده صحبت کند و در حقیقت کارهایم را انجام بدهد. این کاری است که خیلی ها انجام می دهند و من برای اولین بار انجام دادم. به هر حال همچنان منتظر هستم تا آقای فتح ا.. زاده با رفیقم جلسه ای برگزار کند. من روی قول هایی که مدیرعامل استقلال داده حساب کرده ام و تا شنبه منتظر می مانم.

تا شنبه زمان زیادی نمانده است... واقعا چه خواهید کرد؟

اگر زمان زیادی نمانده است، پس صبر کنید. خیلی زود همه چیز مشخص خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر ورزشی بدون مدرک! استناد به اتفاقات زمان حضور لوپز در تبریز! خبر ورزشی در تنگنا قرار گرفت

در مورد شرایط تبریز وداستان دزد دلار و دستبرد به اپارتمان اتفاقا قبل ترک تبریز طی گفتگوی مستقیم که فیلم آن موجود است این مسائل را مطرح کرده ودر مورد باقی قضایا و مطالب جدید هم مدار

سایت گل – یک مصاحبه ویک تکذیبه منتسب به فلاویو لوپز هافبک پرتغالی تراکتور سازی دیروز وامروز خبر ساز شد ، بعد انتشار مصاحبه این بازیکن در روزنامه خبر ورزشی و با ز نشر آن در سایت گل موج منفی علیه این بازیکن براه افتاد ،اما در ادامه دیشب وقتی تکذیبه مصاحبه فوق از روی صفحه اجتماعی این بازیکن در روی خروجی سایت گل قرار گرفت اینبار نوبت به خبر ورزشی ها رسید که از حملات برخی کاربران در امان نباشند ، برای اگاهی از کم وکیف ماجرا گفتگوی داشتیم با خبرنگار روزنامه خبر ورزشی ( دلجوان ) که ظاهرا مصاحبه با فلاویو را ترتیب داده بوده است .

مصاحبه تان با فلاویو خیلی جنجالی از کار درآمد ؟

هر مصاحبه ای قالب خود را دارد وطرف مصاحبه شونده هر مسیری را انتخاب کند مصاحبه گیرنده هم مجبور است همان مسیر را طی کند ، البته در مواقعی بعضی از مطالب وگفته های نا متعارف وتوهین امیز مصاحبه شونده ، برای حرمت قلم وخوانندگان از متن مصاحبه کات می شود ولی این دلیلی بر گفتار و رفتارصحیح ومنطقی مصاحبه کننده نیست ، در خصوص مصاحبه فلاویو بنابه دلایلی این مورد را ( حذف کلمات توهین امیز ) را عمل نکردیم.

در مورد دلایل توضیح می دهید ؟

واقعیت اینست که با توجه به پیگیری های که در خصوص شرایط این بازیکن در فصل گذشته داشتم ، او بار ها از مشکلات خود وشرایط سختی که داشت همیشه مطالبی را در میان می گذاشت که بنابه صلاحدید خیلی از آنها تا بحال رسانه ای نشد ، با توجه به تقاضا های که از طرف هواداران این تیم از وی برای بازگشت به این تیم طی روز های گذشته صورت می گرفت که شاید تعداد آنها بالغ بر هزار ها کامنت رسیده باشد ، او هیچ عکس العملی از خود نشان نمی داد ودر مقابل تقاضای مسئولین باشگاه تراکتور سازی مبنی بر ملاقات حتی در ترکیه هم حاضر به این ملاقات نشد ، به همین خاطرطی روز های گذشته از طریق صفحه اجتماعی این بازیکن در مورد این تقاضاها وشرایط جدید این باشگاه سوالاتی را مطرح کردم که دقیقا همان مطالبی که به رشته تحریر درامده بود را به من ارسال کرد که خوشبختانه مدارک آن موجود است .لذا برای آگاهی هواداران این تیم از بابت نحوه گفتار ورفتار این بازیکن که همیشه مورد محبت همه وحتی شخص بنده نیزبود سعی کردیم عین مطالب را منتشر کنیم.

در مورد تکذیبه ؟

در این رابطه دیگر به این نوع برخورد ها همه عادت کرده اند و چه دیواری کوتاه تر از دیواررسانه ها ،وقتی خودی ها در همین کنار ما خیلی از واقعیت ها را تکذیب کردند دیگر از آنسوی دنیا چه انتظاری هست ! اما نکته جالب اینکه وقتی این مصاحبه اش منتشر شد ودید مو قعیت اش بخطر افتاده سریعا یاد این هواداران افتاد و تکذیبه صادر نمود ، من یک سوال از شما دارم ، ایا اگر وافعا کسی به فکر هواداران باشد و به آنها احترام قائل شود در مقابل هزاران کامنت آنها(هواداران ) حداقل یک جواب نمی دهد که من مشکلی با شما ها ندارم ، ولی مثلا بخاطر یک سری رفتار های مسئولین این تیم نمیتوانم برگردم ! تا هواداران را هم قانع کند ، پس چرا وقتی دید اینگونه مردم علیه اش واکنش نشان دادند یاد مردم افتاد .

چه مدارکی دارید ؟

البته قبل از هر چیز لازم می دانم این توضیح را داده باشم که در هیچ شرایطی یک روزنامه سراسری در حد خبر ورزشی آبرو اعتبار و اصول کاری خود را صرفا برای یک مصاحبه زیر پا نمی گذارد و برای گفته های خود دلیل ومدرک کافی دارد ،در مورد مطالب فلاویو در مورد شرایط تبریز وداستان دزد دلار و دستبرد به اپارتمان اتفاقا قبل ترک تبریز طی گفتگوی مستقیم که فیلم آن موجود است این مسائل را مطرح کرده ودر مورد باقی قضایا و مطالب جدید هم مدارک کافی موجود است که در صورت نیاز فدراسیون فوتبال ومدیریت باشگاه تراکتورسازی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت ، چرا که ما هم خبر های داریم که آنها با تهیه شکایتی که به بهانه عدم دریافت مطالبات به فیفا صورت گرفته ، مسائل دیگری را برای محکومیت باشگاه تراکتور سازی ردیف کرده اند ، تا به زعم خود با کسر امتیاز ویا محرومیت این تیم خود را ارضا کنند.

بالا