• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تنها یک سهمیه تا تکمیل بازیکنان لیگ برتری تراکتور / آیا این سهمیه به نکونام اختصاص می یابد؟

طولانی شدن ماجرای تمدید قرارداد جواد نکونام با استقلال و غیبت او در اردوی آماده‌سازی اوکراین از یک سو و پیشرفت مثبت مذاکرات استقلال با آندرانیک تیموریان از سوی دیگر گمانه‌زنی‌ها را در خصوص حضور کاپیتان تیم ملی در تیمی غیر از استقلال در فصل آینده را افزایش داده است.
در حال حاضر تراکتورسازی تبریز جدی‌ترین مشتری جذب جواد نکونام است و مجید جلالی علاقمند است این بازیکن هرطور شده فصل آینده در تبریز بازی کند. اما پس از آن‌که امروز فرشید طالبی به تراکتورسازی پیوست اخباری در خصوص پر شدن شش سهمیه لیگ برتری تراکتورسازان منتشر شد که البته صحت ندارد. تراکتورسازی تا به حال پنج بازیکن لیگ برتری را به خدمت گرفته که عبارتند از:
محسن دلیر(گسترش فولاد تبریز)
علی کریمی(پرسپولیس)
فرشید طالبی(سپاهان)
میثم بائو(استقلال)
سعید دقیقی(سایپا)
آن‌ها البته حامد لک دروازه‌بان فصل گذشته صبا را هم جذب کرده‌اند که سهمیه زیر 23 سال محسوب می‌شود و به این ترتیب هنوز یک جای خالی را برای نکونام نگه داشته‌اند. علی فتح‌الله‌زاده که مذاکراتش با نکونام به بن بست رسیده می‌گوید این بازیکن با آبی‌ها قرارداد دو ساله دارد و مجبور است بماند اما تردیدی نیست که نکونام را با زور نمی‌توان نگه داشت و چاره‌ای غیر از مذاکره و توافق بر سر ماندن یا رفتن وجود ندارد.

از طرفی در خبر ها داشتیم که امروز نکونام با جلالی در هتل المپیک پای میز مذاکره نشسته و احتمال عقد قرارداد با این بازیکن هست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نکونام باز هم پیچید / وعده دیدار فردا ساعت 12

صبح امروز همه چیز برای عقد قرارداد با جواد نکونام مهیا شده بود قرار ملاقاتی در هتل المپیک تهران ، با شروع جلسه گوشی موبایل ها خاموش شد
امروز صبح که خبر از قطعی شدن قرارداد نکونام با تراکتور مخابره شد تا زمان برکزاری جلسه ارتباط با هتل المپیک برقرار بود تا اینکه با شروع جلسه موبایل ها خاموش شد و موضوع را کمی جدی نشان داد ولی باز خبری از قطعی شدن نبود و اینکه در طول جلسه چه اتفاقی افتاده و ماحصل این جلسه چه بود خبری در دست نیست ولی نتیجه حاصله از این جلسه از درخواست فرصتی دوباره از طرف جواد نکونام بود و این بازیکن تا فردا ساعت 12 از تراکتوری ها فرصت خواست تا جواب قطعی خود را به تراکتوری ها بدهد .

بعد از جلسه جلالی راهی فرودگاه شده و راس ساعت 18:30 در محل تمرین تراکتور حضور یافت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی در گفت‌وگو با فارس در تراکتورسازی شرایط پیشرفتم فراهم است/ از سپاهانی‌ها ناراحت نیستم

فرشید طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد حضورش در تیم تراکتورسازی تبریز گفت: باید تصمیمی می‌گرفتم که به پیشرفت فوتبالم کمک کند. خوشحالم خیلی‌ها از تصمیم من حمایت کردند و امیدوارم همانطور که امروز خوشحال هستم در آخر فصل نیز راضی باشم انشاءالله سال باعزتی در تراکتورسازی داشته باشم. این تیم جزو 4-5 تیم فوتبال ایران است که بازیکنان می‌توانند راحت‌تر توانایی‌های خود را نشان دهند.

وی افزود: تراکتورسازی هواداران پرشوری دارد و این مسئله می‌تواند به بازیکنان کمک کند. همچنین مجید جلالی سرمربی تیم شخصی بااخلاق و به دور از حاشیه است و این باعث می‌شود بازیکنان در زمین تمرکز بیشتری داشته باشند. صداقت را در طول مذاکرات در مسئولان تراکتورسازی دیدم و امیدوارم به موفقیت برسیم.

طالبی در مورد اینکه با توجه به دو نایب قهرمانی هواداران تراکتورسازی امسال از تیم خود قهرمانی می‌خواهند اظهار داشت: قهرمانی دست خداست اما نیت و تلاش بر عهده ماست. مجموعه تراکتورسازی با این هواداران پرشور یک جام کم دارد. امیدوارم امسال بتوانیم قهرمان شویم. قول دادن کار خوبی نیست چرا که همه چیز دست خداست. آرزو می‌کنم اولین قهرمانی تراکتورسازی با اعضای جدید باشد.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه آیا از مسئولان سپاهان ناراحت است که از این تیم جدا شد، گفت: اصلا چنین بحث مطرح نیست شاید اگر شرایطی رقم می‌خورد امکان داشت قراردادم تمدید شود اما مسائلی است که نباید آنها را بازگو کرد. برخی فکر می کنند هر بازیکن از یک تیم جدا می شود به این معناست که با ناراحتی بوده است. سپاهان تیمی است که تمامی فاکتورهای مورد نظر من را دارد و بین مسئولین این تیم صداقت وجود دارد. مثل یک خانواده بودیم و جام‌های خوبی کسب کردیم. به هر حال همانطور که بازیکن مختار است تیمش را انتخاب کند باشگاه نیز مختار است نفرات جدید جذب کند و قرارداد ببندد. خوشحالم هواداران سپاهان با من تماس می‌گیرند و به من حقیر تبریک می‌گویند. به رحیمی قول داده بودم به هر تیمی می‌خواهم بروم با او مشورت کنم شاید یک سال از این تیم جدا باشم و شاید شرایطی باشد که به سپاهان بازنگردم.

طالبی در مورد اینکه به حضور در تیم ملی فکر می‌کنم، تاکید کرد: یکی از دلایل انتخاب تراکتورسازی از 6 سال قبل به طور مداوم در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارم و می‌خواهم امسال نیز خودم را نشان دهم. در وهله اول با توجه به اینکه روزی من به واسطه حضور در تراکتورسازی از سوی خدا به دستم می‌رسد هدفم موفقیت در تراکتورسازی است و در وهله دوم برای حضور در تیم ملی تلاش می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: ای کاش پارسال فلاویو را کتک می زدم/ گنده تر از لوپز هم حق ندارد به تراکتور توهین کند

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: فلاویو لوپز در حد تراکتور نبود و برای تیم ما فوتبال بازی نکرد.
مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره اظهارات جنجالی فلاویو لوپز که گفته در تراکتور از بازیکنان این تیم کتک خورده اظهارداشت: فلاویو با تراکتور بزرگ شد وگرنه نه تیمی او را می خواست و نه کسی او را می شناخت.
وی ادامه داد: لوپز حق ندارد درباره تراکتور و هواداران او این حرفها را بزند که از فوتبال چیزی نمی فهمند. فکر می کنم محبت و احترام بیش از اندازه ای که لوپز در تراکتور دید باعث شد پررو شود. او لیاقت 5 دقیقه بازی کردن در تراکتور را هم نداشت و خودش پارسال در تیم باندبازی به راه انداخته بود.
کیانی افزود: نه لوپز و نه گنده تر از او هم حق ندارد درباره تراکتور حرف بزند و به مردم تبریز توهین کند. بازیکنان تراکتور با شخصیت هستند و حتی با هم جر و بحث هم نمی کنند.
هافبک تراکتور ادامه داد: لوپز به ایران آمد تا با بازی در لیگ قهرمانان پیشنهاد پیدا کند. او در تراکتور راه می رفت وفقط زحمت می کشید و پنالتی ها را می زد. او خیلی نمک نشناس است چون هنوز هم هواداران تراکتور تشویقش می کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ای کاش پارسال لوپز را کتک زده بودم تا الان دلم نمی سوخت. همش تقصیر باشگاههاست که این همه به بازیکنان خارجی بها می دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: همکاری من و چراغپور برای همیشه پایان یافت/ دیگر بازیکن پرتغالی نمی آورم

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: متاسفم که بازیکنی آمده ایران، از امکانات باشگاه استفاده کرده و ول خوب هم گرفته است؛ بعد می رود اینگونه مصاحبه می کند.
مجید جلالی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره اینکه گفته می شود مبلغ قرارداد دستیاران چراغپور در کل 200 میلیون تومان بوده و چراغپور وقتی متوجه شده قرارداد سرمربی 900 میلیونی است، آوای جدایی سر داده، اظهار داشت: چنین چیزی صحت ندارد. قرارداد چراغپور به تنهایی 150 میلیون تومان بود . دلم نمی خواهد راجع به کسی که رفته حرقی بزنم. او به هر حال رفته است و همکاری ما برای همیشه پایان یافته است. این هم جزو درس های زندگی است.
وی درباره اینکه آخرین سهمیه لیگ برتری تراکتورسازی کریم انصاری فرد است، عنوان کرد: هنوز چیزی مشخص نیست. ما چند بازیکن خارجی را هم زیر نظر داریم.
جلالی درباره اظهارات توهین آمیز فلاویو لوپز افزود: من نمی دانم لوپز روی چه حسابی این حرف ها را بر زبان آورده است. متاسفم که بازیکنی آمده ایران، از امکانات باشگاه استفاده کرده و ول خوب هم گرفته است؛ بعد می رود اینگونه مصاحبه می کند. این بسیار آزاردهنده است. من سال گذشته در تبریز حضور نداشتم ولی در مدتی که هستم می دانم مردم تبریز چقدر این بازیکن را دوست داشتند. آنها دائما به من می گفتند لوپز را برگردان. به هر حال با این شرایطی که پیش آمده من دیگر از پرتغال بازیکنی جذب نمی کنم و پیشنهاد می کنم سایر همکاران هم این کار را نکنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادعای عجیب سایت قانون آنلاین در مورد تراکتور و طالبی

نکته: فرشید طالبی مقابل تراکتور بازی نکرد

یعنی تراکتور هم تبانی کرده بود؟

اتفاقی که میان او و تراکتورسازی رخ داده دقیقا شبیه اتفاقاتی است که برای برخی بازیکنان در مقابل تیم‌های امیر قلعه‌نویی افتاد
یعنی تراکتور هم تبانی کرده بود؟
قانون آنلاین- فرشید طالبی وقتی پیشنهاد استقلالی‌ها را رد کرد، مدعی شد به خاطر این‌که اخراج‌های فصل گذشته‌اش مقابل تیم قلعه‌نویی برایش حرف و حدیث درست نکند چنین تصمیمی گرفته است. او حالا با تراکتورسازی قرارداد بسته و قرار است سال آینده در این تیم توپ بزند اما جالب است بدانید طالبی فصل گذشته در بازی رفت مقابل تراکتورسازی به دلیل سه‌اخطاره بودن غایب بوده و مقابل این تیم به میدان نرفته است. سپاهان در آن بازی و در غیاب طالبی با نتیجه ۴ بر یک مغلوب تراکتورسازی شد و یکی از شکست‌های سنگین تاریخش را پذیرفت. حالا شاید همین نکته حرف و حدیث‌های جدیدی را در مورد طالبی مطرح کند و بار دیگر او را به حاشیه ببرد! اتفاقی که میان او و تراکتورسازی رخ داده دقیقا شبیه اتفاقاتی است که برای برخی بازیکنان در مقابل تیم‌های امیر قلعه‌نویی افتاده و کلی حرف و حدیث و شائبه برای این مربی درست کرده است. ماجرای سه‌اخطاره شدن ابراهیم توره و میثم بائو و... را که از یاد نبرده‌اید؟

قضاوت با شماست دوستان؟

هیچ چی نشده بازم حاشیه سازی سازی بر علیه تراکتور آغاز شده . واقعا معلوم نیست چرا و توسط چه کسانی این شایعه ها منتشر میشه بخصوص و قتی تراکتور بازیکن جدید می گیره

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
...دلم واسه ورزشگاه تنگ شده

1373296240021.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عاقبت مهمان نوازی! فلاویو "باطل شد"

به گزارش اهراب نیوز به نقل از جام جم ورزشی؛ لوپز احتمالا در حال خوشگذرانی در پرتغال و اسپانیاست.

او دو روز پیش تماس تلفنی خبرنگار روزنامه خبر ورزشی را پاسخ داد و به ادعای این روزنامه چنان حرف های توهین آمیزی را بر زبان آورده است که سابقه ندارد.

لوپز حتی به تماشاگران تبریزی هم رحم نکرده، این در حالی است که او به بازیکن محبوبی در تبریز تبدیل شده بود و هواداران او را بسیار دوست داشتند. اختلاف مالی با مسئولان تراکتور سازی باعث شده است تا لوپز اینگونه افسار گسیخته و توهین آمیز با خبر ورزشی حرف بزند. البته هنوز صحت و سقم این مصاحبه مشخص نیست و نمی توان این صحبت ها را با اطمینان به لوپز نسبت داد.

او در پرتغال و اسپانیا به سر می برد و با این اوصاف خبرنگار خبر ورزشی چطور او را پیدا کرده و موفق به صحبت کردن با او شده و لوپز چطور به خودش اجازه داده اینگونه صحبت کند، بماند. به هر حال هر چه که هست گزیده صحبت های توهین آمیز این بازیکن پرتغالی را در ادامه می خوانید:

• با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود از تراکتور سازی شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم!

• من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است

• چندین ماه گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود! حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله می آمد و جان من در خطر بود!

• مردم تبریز به من ربطی ندارند .من احساس خطر میکردم و مادرم می گفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله می آید نمان. در آنجا نمی توانی راحت زندگی کنی.

• اگر زودتر از تبریز نرفتم به این خاطر است که باید صبر می کردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میک نم تا پولم را بگیرم.

• من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمی فهمند آنها حتی فوتبال را هم نمی فهمند .

• برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند

• من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی مثل مجید جلالی نیستم! قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا' شما ها فقط اسم کارهایی که می کنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمی فهمید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازگشت جلالی به تبریز/ کریمی شماره 28 تراکتور را پوشید

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی به تبریز برگشت.
به گزارش اوج نیوز، مجید جلالی که صبح امروز به تهران آمده بود، بعد از ظهر دوشنبه به تبریز بازگشت تا در تمرین تیمش حاضر شود.
*تمرین امروز تراکتورسازی از ساعت 18:30 با حضور 300 هوادار آغاز شد.
* علی کریمی در تمرین روز دوشنبه با پیراهن شماره 28 کارهای تاکتیکی را دنبال کرد.
* جواد کاظمیان با نظر جلالی به صورت اختصاصی دور زمین دوید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری از تمرین عصر تراکتورسازی

026.jpg

عصر امروز تمرین تراکتورسازان با حضور مجید جلالی در زمین لشگر عاشورا از ساعت 18:30 الی 20 برگزار شد که گزارشی تصویری را در ادامه می بینید

028.jpg

029.jpg

032.jpg

034.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دکتر مولائی : بازگشت فخرالدینی 6 تا 8 هفته ای دیگر

میلاد فخرالدینی مدافع ریزنقش و سرعتی تراکتورسازان تنها مصدوم این تیم به شمار می رود که در مورد آخرین وضعیت وی با دکتر مولائی گفتگویی انجام دادیم

مولایی در مورد فخرالدینی گفت : میلاد وارد ماه پنجم درمان خود شده است و بعد از عمل جراحی موفقی که داشته است تمرینات میدانی خود را آغاز کرده است و با پیشرفتی که این بازیکن در روند بهبودی خود داشته است پیش بینی می کنیم ظرف 6 تا 8 هفته بتواند خود را به تمرینات گروهی تیم بازگرداند

وی در مورد زمان رسیدن این بازیکن به شرایط مسابقه گفت : نهایتا تا 8 هفته ما در اختیار کادر فنی قرار خواهیم داد و دیگر مابقی مسائل در اختیار کادر فنی است

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
عاقبت مهمان نوازی! فلاویو "باطل شد"

به گزارش اهراب نیوز به نقل از جام جم ورزشی؛ لوپز احتمالا در حال خوشگذرانی در پرتغال و اسپانیاست.

او دو روز پیش تماس تلفنی خبرنگار روزنامه خبر ورزشی را پاسخ داد و به ادعای این روزنامه چنان حرف های توهین آمیزی را بر زبان آورده است که سابقه ندارد.

لوپز حتی به تماشاگران تبریزی هم رحم نکرده، این در حالی است که او به بازیکن محبوبی در تبریز تبدیل شده بود و هواداران او را بسیار دوست داشتند. اختلاف مالی با مسئولان تراکتور سازی باعث شده است تا لوپز اینگونه افسار گسیخته و توهین آمیز با خبر ورزشی حرف بزند. البته هنوز صحت و سقم این مصاحبه مشخص نیست و نمی توان این صحبت ها را با اطمینان به لوپز نسبت داد.

او در پرتغال و اسپانیا به سر می برد و با این اوصاف خبرنگار خبر ورزشی چطور او را پیدا کرده و موفق به صحبت کردن با او شده و لوپز چطور به خودش اجازه داده اینگونه صحبت کند، بماند. به هر حال هر چه که هست گزیده صحبت های توهین آمیز این بازیکن پرتغالی را در ادامه می خوانید:

• با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود از تراکتور سازی شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم!

• من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است

• چندین ماه گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود! حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله می آمد و جان من در خطر بود!

• مردم تبریز به من ربطی ندارند .من احساس خطر میکردم و مادرم می گفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله می آید نمان. در آنجا نمی توانی راحت زندگی کنی.

• اگر زودتر از تبریز نرفتم به این خاطر است که باید صبر می کردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میک نم تا پولم را بگیرم.

• من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمی فهمند آنها حتی فوتبال را هم نمی فهمند .

• برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند

• من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی مثل مجید جلالی نیستم! قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا' شما ها فقط اسم کارهایی که می کنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمی فهمید.

كاملا تكذيب ميشه:

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1373312249012.jpg
    uploadfromtaptalk1373312249012.jpg
    62.2 KB · نمایش ها: 7

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمی دونم شاید شما راست میگید ولی خوب سه تا از

خبر گذاری ها هم به این موضوع پرداختند... از جمله

روزنامه خبر ورزشی .. امید وارم که شایعه ای بیش نباشه و حق با شما باشه ...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چند خبر از فوتبال تبريز

فلاويو اين بار 10 ميليون جريمه شد
طلب لوپز هر روز آب مي‌رود!
90: از قرار معلوم باشگاه تراکتور راهکار ويژه‌اي براي تسويه حساب با فلاويو لوپز در پيش گرفته است. تراکتوري‌ها که ظاهرا به اين نتيجه رسيده‌اند لوپز به هيچ عنوان حاضر به بازگشت نيست. قصد دارند با تعيين جرايم مالي سنگين بخش عمده و يا در صورت امکان هم طلب اين پرتغالي را صاف کنند! در اين رابطه حميد زيني‌زاده مديرعامل باشگاه شنبه در گفت‌وگو با يک خبرگزاري گفته بود لوپز فصل قبل 50 ميليون تومان جريمه شده که از طلبش کم مي‌شود. مديرعامل تراکتور اما ديروز در گفت‌وگويي تازه اعلام کرد اين بازيکن به دليل تخلفات انضباطي 100 ميليون تومان جريمه شده و باشگاه ديگر پولي به او بدهکار نيست! اينگونه که پيش برود چند روز ديگر فلاويو لوپز مبلغي را هم به تراکتور بدهکار مي‌شود! اين در شرايطي است که مديرعامل باشگاه پيش از اين بارها گفته بود طلب لوپز آماده است و او با حضور در تبريز مي‌تواند آن را به صورت نقدي دريافت کند.
چراغپور: از «آقا معلم» معروف گلايه دارم
90: جلال چراغپور همچنان از بابت اتفاقات تراکتور که منجر به جدايي‌اش شد ناراحت است. از قرار معلوم اين دلخوري با گذشت زمانه نه تنها کمتر نشده بلکه بيشتر هم شده است. او مي‌گويد: «آن زمان صحبت‌هايي منتشر شد که جوانمردانه و متعهدانه نبود. انتظار نداشتم که يک درددل خصوصي را به عنوان دليل اصلي خروجم از تيم عنوان کنند. منظورم اين نيست که آن چيزها نبوده. منظورم اين است که آن مسئله دليل اصلي نبوده است. به هر حال از شخصي که آن دليل را مطرح کرد دلخورم و اين دلخوري را فرياد مي‌زنم.»
چراغپور در ادامه مي‌گويد: «اکنون که ده روز از آن ماجرا گذشته ديگر دليل اصلي را نمي‌گويم اما از همه گلايه دارم. از آن کساني که به «معلم اخلاق» و «آقا معلم» معروفند و خود را بزرگتر مي‌دانند، گلايه دارم.»
نقي‌زاده: فقط گفتم پرسپوليس را دوست دارم
90: اظهارنظر ميثم نقي‌زاده در مورد تمايلش به بازگشت به پرسپوليس دردسر ساز شده است. او که ظاهرا با واکنش گسترش روبرو شده در اين باره مي‌گويد: «من هيچ وقت نگفتم مي‌خواهم به پرسپوليس بروم. فقط گفتم اين تيم را دوست دارم اما مي‌خواهم در شهرم فوتبال بازي کنم.»
نقي‌زاده ادامه مي‌دهد: «من عاشق مردم تبريز هستم و کجا مي‌توانم مردم و هواداراني به پرشوري و با معرفتي تبريز پيدا کنم. اميدوارم اين سوءتفاهم حل شده باشد و آنها بدانند که من هرچه دارم از آنهاست.»
هافبک فصل گذشته پرسپوليس در پايان مي‌گويد: «گسترش در اين فصل مي‌تواند يقه همه تيم‌ها را بگيرد.»
بائو يک ميليون جريمه شد
90: ميثم بائو از سوي کميته انضباطي به پرداخت ده ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. او چند ماه قبل در مصاحبه‌اي انتقادي عليه کميته داوران مطرح کرده بود که قرار شد آن مصاحبه را تکذيب کند. بائو اما اين کار را نکرد تا کميته انضباطي او را ده ميليون ريال جريمه کند و يک توبيخ کتبي هم در پرونده‌اش بگذارد! اين راي قطعي است.
مديرعامل در قرعه‌کشي
90: مديرعامل تراکتورسازي ديروز راهي تهران شد. حميد زيني‌زاده قصد دارد آخرين فعاليت‌هاي نقل و انتقالاتي را انجام دهد که يکي هم مذاکرات نهايي با جواد نکونام است. البته مديرعامل مي‌خواهد در مراسم قرعه‌کشي ليگ برتر هم که فردا در سازمان ليگ برگزار مي‌شود حضور يابد.
دکتر تراکتور در گسترش!
90: هومن ثابت پزشک و فيزيوتراپيست فصل گذشته تراکتورسازي ديروز با عقد قراردادي راهي گسترش فولاد شد! ثابت که فصل گذشته جانشين دکتر مولايي شده بود با بازگشت او به تراکتور از تيم کنار گذاشته شد. نکته ويژه در مورد ثابت انتقاداتي است که او در مورد مثبت اعلام شدن دوپينگ عليرضا جليلي و محمد ايران‌پوريان مطرح شده است. برخي مدعي هستند ثابت نقش خود را به عنوان يک پزشک مطلع در اين باشگاه به خوبي ايفا نکرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی:یک بار در رختکن خواستم لوپز را بزنم/فکر می کنند یک هیولا کاپیتان تراکتوراست

کاپیتان تیم تراکتورسازی گفت::لوپز فقط در مورد من صحبت نکرده و حرف‌های جنجالی زیادی را مطرح کرده است.
به گزارش اوج نیوز،مرتضی اسدی درباره اظهارات منتسب به فلاویو لوپز،هافبک پرتغالی سابق تراکتورسازی علیه خود که مدعی شده بود کاپیتان تراکتورسازی او را کتک زده است عنوان کرد:ما یک بار در رختکن دعوایمان شد و من به سمت او حمله کردم که بزنمش اما نتوانستم این کار را انجام دهم. البته اگر می‌دانستم قرار است این حرف‌ها را بزند حتما آن روز بدجور کتکش می‌زدم.
وی ادامه داد:اگر کسی من را نشناسد فکر می‌کند که یک هیولا کاپیتان تراکتورسازی است. مگر من پدرخوانده تراکتورسازی هستم که این کارها را انجام بدهم؟ برای بعضی‌ها متاسفم که آبروی افراد را به این راحتی از بین می‌برند.
کاپیتان تراکتورسازی افزود:لوپز فقط در مورد من صحبت نکرده و حرف‌های جنجالی زیادی را مطرح کرده است. اگر بقیه حرف‌های او صحت داشته باشد حرف‌هایی که در مورد من زده هم درست است.
اسدی درباره اینکه سرانجام برای فصل جدید چه شماره ای را برتن می کند گفت:قرار بود 88 را بپوشم اما مثل این که از نظر قانونی مشکلی دارد. شاید اگر نتوانم 88 بپوشم 23 را می‌پوشم.
دیدگاه شما

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: بازوبند کاپیتانی برایم مهم نیست / تراکتور تیمی ناشناخته است

مدافع تیم تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: شرایط تراکتور نسبت به سال قبل بسیار متفاوت است بازیکنان زیادی از ما جدا شدند و نفرات تازه ای جذب کردیم به نظر می رسد تیم دیگری شدیم و همه چیز نسبت به سال قبل تغییر کرده است و امسال تیمی ناشناخته هستیم.
وی ادامه داد: برخلاف برخی شایعات در مورد علاقه من بازوبند کاپیتانی باید بگویم این موضوع اصلاً برایم مهم نیست دیگر از این موضوع فاکتور گرفته و همه بازیکنان به فکر موفقیت تراکتور در مسابقات هستند به هر حال این تیم مسئول دارد و آنها در مورد بازوبند تصمیم می گیرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

تراکتور مدير قهرمان مي‌خواهد

تراکتورسازي در حالي به کار خود ادامه مي‌دهد که هيچ

خبري از حضور بازيکناني که نام آنها براي حضور در تراکتور برده مي‌شد

نيست و تک‌تک آنها با قراردادهايي خوب راهي ديگر تيم‌ها مي‌شوند.

چرا سرخپوشان از مدعيان عقب مانده‌اند
تراکتور مدير قهرمان مي‌خواهد
فرزاد ملازاده
90: تراکتورسازي در حالي به کار خود ادامه مي‌دهد که هيچ خبري از حضور بازيکناني که نام آنها براي حضور در تراکتور برده مي‌شد نيست و تک‌تک آنها با قراردادهايي خوب راهي ديگر تيم‌ها مي‌شوند. به اين نام‌ها توجه کنيد آرش برهاني، فرشيد طالبي، کريم انصاري‌فرد، جواد نکونام، محمد قاضي، مجتبي جباري و بسياري بازيکنان ديگر که از طرف باشگاه به عنوان گزينه‌هاي حضور در تراکتور معرفي شدند اما هيچ کدام رنگ واقعيت به خود نگرفته است.
واقعا چرا تراکتور از بين اين همه ستاره تنها موفق به جذب علي کريمي شده است؟! اين در حالي است که خود جلالي هم به جذب بازيکن بزرگ براي تيمش تاکيد مي‌کند و بارها در مصاحبه‌هايش از ضعف‌ برخي پست‌هاي تيم از لحاظ نفرات سخن مي‌گويد. جلالي در فکر حضور دو، سه بازيکن جديد است اما هيچ حمايتي از او صورت نمي‌گيرد چرا سپاهان، استقلال و حتي پرسپوليس در حال صيد تمامي شاه‌ماهي‌هاي ليگ هستند اما تراکتور در اين جريان حضور ندارد در حالي که گفته مي‌شود تراکتور اين فصل از لحاظ مالي مشکلي ندارد و با اين اوصاف مي‌تواند در نقل و انتقالات به خوبي عمل کند. واقعا چرا حريفان اصلي تراکتور حتي روي نيمکت در حال جذب نفرات شاخص هستند اما تراکتورسازي هنوز هم دست روي دست گذاشته است. تيم تراکتورسازي در چند پست اصلي حتي بازيکن جانشين براي نفر اصلي و ثابت تيم ندارد پس بر چه اساسي مدعي هستيم تراکتور را براي آسيا آماده مي‌کنيم؟! اين قبول که جلالي مردي آرام است و متين اما قرار نيست از اين موقعيت سوءاستفاده شود و دست اورا خالي بگذاريم. او سنگيني مسابقات و البته اين مسئوليت دشوار را از همين امروز بر دوش خود احساس مي‌کند اما اميد است که فردا اشتباهات و کم‌کاري‌ها را به گردن جلالي‌ نياندازيم و واقعيت‌ها را فراموش نکنيم. جلالي تا به امروز اعتراضي نکرده است و گذشته هم نشان داده است که او اهل گلايه و اعتراض نيست. دوستان عزيز اين لحظات و زمان‌ها براي تيمي مردمي همچون تراکتور بسيار حساس و حياتي است و هيچگونه کوتاهي در اين برهه قابل بخشش نيست.
تراکتور که چندين سال مدعي اصلي قهرماني ليگ بوده حالا حق دارد در همه عرصه‌ها و تشکيلات خود صاحب ابزار قهرماني باشد. چه کادرفني، چه بازيکن و مهمتر از آن در عرصه مديريت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی به پیشرفتم در فوتبال کمک می کند
بازیکن جدید تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: من به خاطر فضای آرام و بدون حاشیه به تیم فوتبال تراکتورسازی پیوستم.

فرشید طالبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: تیم فوتبال تراکتورسازی جزو تیمهای مطرح است و جا برای پیشرفت در این تیم وجود دارد به خاطر همین از بین پیشنهادهای مختلف با تراکتورسازی قرارداد بستم.

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی در ادامه اظهار داشت: من مدت 8 سال در تیم سپاهان بودم اما تمایل داشتم که فضای جدیدی را تجربه کنم به خاطر همین تیم تراکتورسازی را انتخاب کردم و تیم تراکتورسازی بر مبنای موافقت پایه گذاری شده است و مسئولان هم تیم خوبی را برای فصل بعد بستند.

وی در ادامه گفت: هر چه سر مربی دور از حاشیه کارش را ادامه دهد در مقابل این اتفاق هم برای بازیکنان رخ می دهد من با مشورت با چند تن از کارشناسان به این نتیجه رسیدم که تیم تراکتورسازی می تواند به پیشرفت فوتبالم کمک کند حق من بود که به این تیم راه پیدا کنم.

طالبی تصریح کرد: ما بازیکنان اگر هدفمان حضور در تیم ملی باشد باید خوب بازی کنیم تا به این امر نائل شویم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: من امروز به اصفهان می روم و اگر به مشکلی بر نخورم با تیم سپاهان تسویه حساب می کنم. /

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن سابق تراکتورمصاحبه اش را تکذیب کرد/ لوپز:به مردم ایران توهین نکردم

هافبک پرتغالی فصل گذشته تراکتورسازی مصاحبه منتسب به خود را در صفحه اجتماعی اش تکذیب کرد.
به گزارش اوج نیوز، دیروز مصاحبه ای از فلاویو لوپز منتشر شده بود که در آن وی حرفهای عجیبی را علیه باشگاه سابقش، مردم تبریز و همچنین فوتبال ایران مطرح کرده بود.
او گفته بود که تراکتورسازی مدتهاست پولش را نداده و از این باشگاه به فیفا شکایت کرده است. ضمن اینکه دیگر دوست ندارد به ایران برگردد چون زندگی در این کشور برایش سخت است.
حرفهای لوپز باعث شد که خیلی از هواداران تراکتورسازی تصمیم بگیرند در شبکه اجتماعی از وی انتقاد کنند.با این همه فلاویو در صفحه اش در شبکه اجتماعی عنوان کرده که مجبور است سکوتش را بشکند تا یکسری موارد را برای مردم ایران و به خصوص هواداران تراکتورسازی توضیح دهد.
لوپز در صفحه اجتماعی خود نوشت:طی این مدت با هیچ روزنامه ایرانی مصاحبه نکرده ام و مصاحبه چاپ شده از قول من کذب و غیر واقعی است.
وی افزود:وقتی در تبریز بودم،طرفداران تراکتورسازی از من حمایت می کردند و با نیرویی که می دادند در قلب و روح من بودند.من عاشق آنها هستم و احترام زیادی برایشان قائلم.هیچوقت محبت هایی که آنها به من کردند را فراموش نمی کنم.در واقع وجدانم به من اجازه نمی دهد به کسی توهین کنم.
لوپز افزود:نمی گذارم حیثیتم لکه دار شود و نامم در اینگونه موارد خراب شود.برخی خواستند از نام من سو استفاده کنند تا به اهدافشان برسند.من هرگز به مردم ایران توهین نکردم.
واکنش هواداران لوپز در شبکه اجتماعی هم جالب است.
عده ای حرف او را باور نکرده اند و گفته اند که لوپز به خاطر پول از تراکتورسازی جدا شده با این همه بیشتر طرفداران تیم محبوب تبریزی از بازیکن فصل گذشته تیمشان دفاع کرده اند و گفته اند که منتظر بازگشت او به فوتبال ایران هستند.

بالا