• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی:با رحیمی برای تیم جدیدم مشورت کردم/هواداران تراکتور واقعا پرشورند

مدافع تیم تراکتورسازی گفت:در مذاکرات صورت گرفته با زینی زاده صداقت حکفرما بود.
فرشید طالبی در گفت و گو با اوج درباره حضورش در تراکتورسازی عنوان کرد:من برای ادامه فوتبالم به دنبال جایی بودم که به آرامشم کمک کند.ضمن اینکه بحث پیشرفت هم برایم مهم بود.یکی از دلایلی که تراکتورسازی را انتخاب کردم شخصیت منحصر به فرد جلالی بود که هم در بحث فنی و هم اخلاقی نمونه است . امیدوارم روزهای خوبی را در تراکتورسازی سپری کنم.
وی ادامه داد:تراکتورسازی برای فصل جدید بازیکنانی را جذب کرده که واقعا جزو بهترین های لیگ بودند.ضمن اینکه از برخورد با مسولان تراکتور هم احساس خوبی داشتم و در مذاکرات صورت گرفته صداقت بین من و زینی زاده،مدیرعامل تراکتورسازی حکفرما بود.
مدافع تراکتورسازی افزود:به نظرم همه بازیکنان لیگ برتر آرزو دارند حضور در تبریز را تجربه کنند و این مساله برای من اتفاق مهمی است.همیشه وقتی با تیم های دیگر مقابل تراکتورسازی بازی می کردم وقتی شور و هیجان بی نظیر هواداران تراکتورسازی را می دیدم احساس خوبی به من دست می داد.آنها واقعا پرشور هستند.
طالبی درباره اینکه آیا نمی خواهد درباره جدایی غیرمنتظره اش از سپاهان صحبت کند گفت:اتفاق غیرمنتظره ای رخ نداده است.این فوتبال است.من افتخار می کنم که یک فصل خوب را در سپاهان سپری کردم.فکر می کنم دو روز پیش هم بود که با رحیمی،مدیرعامل سپاهان هم برای انتخاب تیم جدیدم مشورت کردم.جدایی دلیل اختلاف نیست.حکمت و قسمت است و خوشحالم به تیم بزرگی مثل تراکتورسازی پیوستم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نوید خوش هوا در گفت وگو با پانا: هدف تراکتورسازی قهرمانی لیگ برتر است

نوید خوش هوا در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا، در خصوص وضعیت آمادگی تیم تراکتور سازی، گفت: تیم در آمادگی خوبی به سر می برد. با اردو هایی كه در شهر سرعین و تهران برگزار كرده ایم از لحاظ بدنی به شرایط خوبی رسیده ایم. با برگزاری چند بازی تداركاتی و پی در پی در اردوی تهران، تیم در شرایط مسابقه قرار گرفت. با شروع مسابقات لیگ برتر با آمادگی كامل به استقبال مسابقات خواهیم رفت.

بازیكن تراكتور سازان درباره برنامه خود برای فصل پیش روی لیگ برتر، اظهار کرد: من برنامه ریزی خوبی داشته ام. با جان و دل تلاش خواهم كرد تا با عملكرد قابل قبول برای تیم مفید واقع شوم و هواداران را خوشحال كنم.

وی درباره مجید جلالی، سرمربی تیم تراكتور سازی، گفت: جلالی یكی از با اخلاق ترین و با دانش ترین مربیان فوتبال ایران است كه نیازی به تعریف من نیست. تمرینات را با برنامه ریزی خوب و متفاوت جلالی انجام می دهیم كه بسیار خوب است. بازیکنان با قدرت برای موفقیت تراكتور سازی تلاش می كنند. خود من هم تمام تلاشم را به كار می گیریم تا جواب زحمات سرمربی را بدهم.

خوش هوا در خصوص هواداران تیم تراكتور سازی هم اظهار کرد: هواداران تراكتور سازی پورشورترین هواداران ایران و حتی آسیا هستند كه هیچ زمانی تیم خود را تنها نمی گذارند. ما در شهری که مهمان هستیم نیز احساس غربت نمی كنیم و حمایت پورشور هواداران ما، انگیزه بیشتری به ما می دهد.

بازیكن جوان تیم تراكتورسازی در پایان درباره پیش بینی خود برای فصل پیش روی لیگ برتر برای تراكتور سازان، گفت: انشالله با همت بازیكنان و اعضای كادر فنی تلاش خواهیم كرد تا جام قهرمانی مسابقات لیگ برتر را برای هواداران پورشور خود كسب كرده و آنها را خوشحال كنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با تراكتوري شدن طالبي ، تك سهميه چه كسي خواهد بود

همانطور كه در چند روز اخير مذاكرات في مابين فرشيد طالبي و تراكتورسازان را جدي عنوان كرده بوديم ، اين بازيكن با قراردادي يك ساله به تراكتورسازي پيوست

فرشید طالبی مدافع میانی تیم سپاهان اصفهان به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست ، طالبی با توافق با مدیریت باشگاه بمدت یک سال در خدمت تیم تراکتورسازی تبریز خواهد بود . فرشید طالبی، قهرمانی جام حذفی ایران و نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و دو نایب قهرمانی در لیگ برتر را در کارنامه دارد ، او همچنین در سال ۲۰۱۰ میلادی نامزد بهترین بازیکن سال آسیا شد و حتی در میان ۵ نامزد نهایی نیز قرار داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری تمرین عصر یکشنبه تراکتورسازان

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتوری ها را بیشتر بشناسیم / شماره اول فرشید طالبی

فرشید طالبی (زاده ۲ شهریور ۱۳۶۰) بازیکن فوتبال اهل ایران می‌باشد که هم‌اکنون در تراکتورسازی تبریز و در لیگ برتر فوتبال ایران بازی می‌کند. وی از والدینی مازندرانی در شیراز متولد شد.
وی از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ در فجر سپاسی شیراز بازی می‌کرد اما در سال ۲۰۰۶ به ذوب آهن پیوست از افتخارات او می‌توان به قهرمانی جام حذفی ایران و نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و دو نایب قهرمانی در لیگ برتر اشاره کرد.وی اولین بار توسط افشین قطبی به تیم ملی دعوت شد و مدتی نیز عضو تیم ملی فوتبال ایران بوده است.

فرشید طالبی در سال ۲۰۱۰ میلادی نامزد بهترین بازیکن سال آسیا شد و حتی در میان ۵ نامزد نهایی به همراه فرهاد مجیدی نیز قرار داشت.

افتخارات
لیگ برتر
نایب قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۸-۸۷ به همراه تیم ذوب‌آهن اصفهان
نایب قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۹-۸۸ به همراه تیم ذوب‌آهن اصفهان

جام حذفی
قهرمانی در جام حذفی ۸۸-۸۷ به همراه تیم ذوب‌آهن اصفهان
قهرمانی در جام حذفی ۹۲-۹۱ به همراه تیم سپاهان اصفهان
نایب قهرمانی در جام حذفی ۸۱-۸۰ به همراه تیم فجر سپاسی شیراز
نایب قهرمانی در جام حذفی ۸۲-۸۱ به همراه تیم فجر سپاسی شیراز

لیگ قهرمانان آسیا
نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۰ به همراه تیم ذوب‌آهن اصفهان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تقدیر باشگاه سپاهان از مدافع تراکتور سازی ... فرشید طالبی.....

باشگاه سپاهان از تلاش فرشید طالبی در طول دوران حضورش در این باشگاه تقدیر کرد.
به گزارش اوج نیوز و به نقل از سایت باشگاه سپاهان،به دنبال جدایی فرشید طالبی از سپاهان و پیوستن این بازیکن به تیم تراکتورسازی،سایت سپاهان نوشت:
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان برای فرشید طالبی که به تراکتور سازی تبریز پیوسته بهترین آرزوها را دارد.
فرشید طالبی مدافع تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست.
طالبی با توافق با مدیریت باشگاه به مدت یکسال به تیم محبوب خطه آذربایجان تراکتور سازی تبریز پیوست.
فرشید طالبی، در سال 2010 میلادی نامزد بهترین بازیکن سال آسیا شد و به عنوان دومین بازیکن سال و بهترین مدافع سال لیگ قهرمانان آسیا انتخاب شد.
خانواده باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و همه هواداران و طلایی دلان برای این بازیکن با اخلاق، شایسته و دوست داشتنی فوتبال ایران در تیم بزرگ تراکتور سازی تبریز بهترین آرزوها را دارد و صمیمانه از زحمات وی در جمع طلایی پوشان سپاسگزاری می کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی: از خریدهای تراکتورسازی رضایت کامل دارم / تیمی قدرتمند می سازیم

سرمربی تراکتورسازی می‌گوید همه بازیکنان این تیم با قدرت تلاش می‌کنند و از آنها رضایت کامل دارد.

مجید جلالی درباره وضعیت این تیم بیان کرد: وضعیت خوبی داریم و اردوی چند روزه ما در تهران نیز خوب بوده است. بازیکنان تمرین‌های مناسبی را انجام داده‌اند که از آن‌ها راضی هستم. بعد از سه بازی تدارکاتی که با تیم‌های صبای قم، نفت تهران و پرسپولیس انجام داده‌ایم، بر اساس اشکالاتی که در این دیدارها مشاهده شد، تمرین‌هایمان را بر اساس آن معیارها در این هفته انجام می‌دهیم.

سرمربی تراکتورسازی همچنین اظهار داشت: تمرین‌هایمان را به صورت صبح و بعدازظهر پیگیری می‌کنیم و ان‌شاءالله سه‌شنبه هفته آینده با نفت تهران در تبریز بازی خواهیم داشت.

وی درباره وضعیت گیلسون سوآرس که همراه تراکتورسازان بعد از اردوی تهران به تبریز آمده بود و همچنین عملکرد علی کریمی در تمرین‌ها بیان کرد: باشگاه با این بازیکن در حال صحبت است تا شرایط بررسی شده و تصمیم برای عقد قرارداد با وی گرفته شود. کریمی عملکرد خوبی در این مدت داشته است. سایر بازیکنان نیز به خوبی و با انگیزه تمرین‌ها را انجام می‌دهند و از آن‌ها راضی هستم.

سرمربی تراکتورسازان درباره انتخاب کاپیتان برای تیمش هم اظهار داشت: در مورد کاپیتانی در حال حاضر تصمیم نگرفته‌ایم و در آینده درباره این موضوع تصمیم خواهیم گرفت. همچنین باید بگویم که از بازیکنان جذب شده رضایت کامل دارم و ان‌شاءالله تیمی قدرتمند در بازی‌ها خواهیم داشت.

وی در پایان درباره حمایت‌های هواداران در مدتی که در تبریز بوده است، گفت: هواداران حمایت بسیار خوبی در این مدت داشته‌اند و حمایت آنها باعث دلگرمی بیشتر ما می‌شود. ان‌شاءالله با شروع مسابقه‌ها نتایج درخشانی کسب کرده و آنها را خوشحال کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیرعامل ، سرپرست و سرمربی تیم در تهران

دوره تخصصی مدیران عامل، سرمربیان و سرپرستان باشگاههای لیگ برتری با حضور علی کفاشیان، سیدمحمد هادی آیت الهی ، غلامرضا بهروان و جمعی از روسای کمیته ها و دپارتمان های فدراسیون فوتبال برگزار شد. سرمربی ، سرپرست و مدیرعامل باشگاه تراکتور نیز در این دوره که امروز و فردا در هتل آکادمی ملی فوتبال دنبال می شود حضور دارند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بائو: نگران نیمکت نشینی در تراکتورسازی نیستم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: می خواهم ببینم می توانند به حرفی که زده اند عمل کنند.
میثم بائو در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش اظهار داشت: شرایط خوبی داریم. شکر خدا تمرینات طبق روال انجام می شود و همه چیز ایده آل است. تیم خوبی داریم و می خواهیم نتایج مطلوبی کسب کنیم. در این چند روز خیلی ها می گویند کهکشانی شده ایم اما اینطور نیست. ما تیم خوبی داریم اما اینکه چنین القابی به ما بدهند را دوست ندارم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور علی کریمی نگران نیمکت نشینی در تراکتورسازی نیست، عنوان کرد: اصلا نگران چنین چیزهایی نیستم. من، کریمیان و کریمی 3 هافبک تراکتورسازی هستیم که یکی از ما نباید بازی کند. مشکلی نیست و قطعا هرکس آماده تر باشد به میدان می رود.
بائو در پایان درباره جریمه اش از سوی کمیته انضباطی افزود: چه بگویم؟ اگر دوباره حرف بزنیم جریمه می شویم. فقط امیدوارم امسال کمیته انضباطی به وعده اش عمل کند. می خواهم ببینم می توانند به حرفی که زده اند عمل کنند. آنها گفته اند باشگاه های بدهکار حق شرکت در لیگ را در ندارند. منتظریم تا به وعده شان عمل کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصاحبه جنجالی فلاویو لوپز: اسدی مرا کتک می‌زد . . . !!!

03-92.4.17.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر فوري / نكونام و جلالي پاي ميز مذاكره ...

همانطور كه انتظار مي رفت جواد نكونام با بازيكن آزاد شدنش استقلال را دور زده و راهي تبريز خواهد شد و اخبار رسيده او را 99.99 درصد تراكتوري مي داند

طبق اخبار واصله از منابع نزديك سرمربي تيم تراكتورسازي ، مجيد جلالي همكنون در هتل المپيك منتظر جواد نكونام براي عقد قرارداد مي باشد و احتمالا در زماني كه اين خبر در دسترس شما قرار بگيرد او قرارداد خود را نيز امضاء كرده است . منتظر اخبار تكميلي در اين مورد باشيد .

با پيوستن جواد نكونام به تراكتورسازان سهميه ليگ برتري تكميل شده و مديران براي سهميه خارجي ، آسيايي و تك سهميه آزاد را مي توانند جذب كنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
3 برش از اتفاق‌هاي اخير جادوگر/از ديدار كريمي با روحاني تا نقد كردن چك برگشتي براي ايتام

حفظ سورپراز برا لگ
پس از اعلام توافق دو باشگاه قرمزپوش تهران و تبريز مبني بر انجام بازي تداركاتي همه منتظر تقابل كريمي با پرسپوليس بودند اما غيبت جادوگر در ديدار دوستانه اين دو تيم كه چهارشنبه عصر برگزار شد يكي از جذابيت‌هاي اصلي بازي را از رسانه‌ها و مردم گرفت. سرمربي تيم تراكتورسازي كه تيمش را براي اردو به تهران آورده بود، از كريمي خواست كه مقابل تيم سابقش به ميدان نرود پس از آن از شماره هشت تراكتور خواست كه حتي پايش را به ورزشگاه درفشي‌فر نگذارد و در هتل تمرينات اختصاصي را دنبال كند. نزديكان تيم تراكتور در مورد اين تصميم مجيد جلالي صحبت‌هاي جالبي مي‌كنند. آنها معتقدند كه آقا مجيد خواسته كريمي براي پرسپوليسي‌ها سورپرايز باشد و از اين سورپرايز بزرگ در بازي‌هاي ليگ استفاده كند: «آقا مجيد مي‌گفت كه حيف است از كريمي در يك بازي دوستانه مقابل پرسپوليس استفاده شود. كريمي براي پرسپوليسي‌ها و بازيكنان جديد اين تيم يك سورپرايز بزرگ است و بهتر است كه از اين سورپرايز در بازي‌هاي حساس ليگ استفاده شود.» نكته قابل توجه در مورد ماجراي غيبت كريمي در بازي دوستانه پرسپوليس – تراكتور اين بود كه جادوگر كمي هم سرماخورده بود و به همين دليل در شرايط آرماني قرار نداشت. جلالي كه به شدت كريمي را زير نظر دارد معتقد است جادوگر تمرينات خوبي را دنبال مي‌كند و نسبت به ديگر بازيكنان تراكتور در شرايط بهتري قرار دارد.
جادوگر چكش را زنده مي‌كند
ماجراي علي كريمي و چك برگشتي باشگاه پرسپوليس همچان ادامه دارد. هرچند كه كريمي براي اثبات بدقولي بعضي از مسوولان باشگاه پرسپوليس در مورد چك برگشتي آنها صحبت كرد و حتي تصوير چك مخدوش و مورد‌دار يكي از مسوولان باشگاه در روزنامه «گل» چاپ شد ولي اين پايان ماجرا نبود و سرخ‌ها حتي پس از اين اتفاق‌ها و افشاگري‌ها هم حاضر به تسويه‌حساب با كريمي نشدند. حتي رويانيان در برنامه صبح جمعه ورزش و مردم آب پاكي را روي دست او ريخت و گفت كساني‌كه تصوير چك چاپ كردند يا مصاحبه انجام دادند مطمئن باشند پول‌شان را از مديرعامل بعدي خواهند گرفت نه او. جادوگر كه با توجه به علاقه‌اش به پرسپوليس و هواداران اين تيم براي شكايت به كميته انضباطي كمي دست به عصا حركت مي‌كند، به دنبال اين است تا قبل از هر حركت ديگري مسوولان باشگاه چك برگشتي‌شان را پاس كنند و كاري نكنند كه اين ماجرا ادامه پيدا كند. از سوي ديگر از زبان نزديكان كريمي در مورد تصميم جديد جادوگر در مورد چك برگشتي باشگاه پرسپوليس صحبت‌هاي جالبي مي‌شنويم:«همه مي‌دانند كه كريمي آدم دست به خيري است و به ايتام، سالمندان و كساني كه ضعيف هستند تا جايي كه بتواند كمك مي‌كند. از آن‌جايي كه با توجه به شرايط موجود تعداد اين افراد و اين برنامه‌ها كم نيست، كريمي حتي براي هزينه‌هاي خودش گاهي دچار مشكل مي‌شود و پاس نشدن چك‌هاي باشگاه پرسپوليس كار را به جايي رساند كه كريمي مجبور شد براي كمك به آنهايي كه قول داده بود، پول قرض كند.» اما نكته جالب در مورد كريمي اين است كه او به ‌رغم شرايط فعلي در مورد چك برگشتي باشگاه پرسپوليس هم تصميم جالبي گرفته و البته ترجيح مي‌دهد كه آن را اعلام نكند. يكي از دوستان صميمي و نزديك كريمي در مورد نقشه‌هاي جادوگر چنين مي‌گويد:«چك برگشتي باشگاه پرسپوليس پس از نقد شدن از طريق مراجعي كه خود علي مي‌داند، به كودكان بي‌سرپرست اهدا مي‌شود و كريمي در اين مورد كارهاي اوليه را هم انجام داده است.» حتما به خاطر داريد كه كريمي وقتي بازيكن استيل‌آذين بود و در مورد چك باشگاه به مشكل خورد، پس از پايان يكي از تمرينات و وقتي كه همراه مهرزاد معدنچي، دكتر خانباني، رامين و جهان(دوستان علي كريمي)‌ مشغول درست كردن املت بود، اعلام كرد كه چك را صرف امور خيريه مي‌كند و پس از نقد شدن همان چك، مبلغي بالغ بر 120ميليون تومان از قرارداد كريمي از سوي او به امور خيريه تعلق يافت. اين نشان مي‌دهد او براي زنده كردن اين چك عزمش را جزم كرده است.
ملاقات با رييس‌جمهور منتخب
برش سوم از مسايل و اتفاق‌هاي جالب جادوگر به جايي برمي‌گردد كه مي‌شنويم رييس‌جمهور منتخب در يكي از مصاحبه‌هايش در مورد او صحبت مي‌كند. دكتر روحاني، رييس‌جمهور منتخب در شلوغ‌ترين روزهاي كاري‌اش آن‌قدر مطلع و حساس برخورد مي‌كند كه حتي رسانه‌هاي ورزشي و علي كريمي تحت تاثير قرار مي‌گيرند. روحاني در گفت‌وگويي راجع به علي كريمي چنين مي‌گويد:«او بازيكن خوبي است كه كارهاي خيرخواهانه انجام مي‌دهد و مردمي است. كريمي طغيان تكنيك است.»
رييس‌جمهور مردمي در حالي از مسايل فني و تكنيكي كريمي صحبت كرد كه نشان داد از رفتارهاي خيرخواهانه و مردمي بودن جادوگر نيز مطلع است. كريمي كه پس از انتصاب روحاني به رياست‌جمهوري به او تبريك گفته و در جشن بزرگ مردمي صحبت كرد، معتقد است كه روحاني با توجه به تعداد راي و نحوه انتخابش، بايد پاسخ اعتماد و محبت مردم را بدهد. شايد براي‌تان جالب باشد كه بدانيد پايان اين مصاحبه‌ها و پيغام و پسغام‌هاي روحاني و كريمي به جايي ختم شد كه نزديكان دو طرف قرار گذاشتند تا در يك فضاي مناسب و براي يك برنامه خاص ترتيب ملاقات روحاني با كريمي را بدهند و كاري كنند تا جادوگر بتواند مقابل رييس‌جمهور مردمي بنشيند.
با توجه به مطلع بودن دكتر روحاني از مسايل ورزشي مثل ماجراي كريمي و برنامه نود و با نظر به اينكه كريمي جزو اسطوره‌ها و محبوب‌ترين‌هاي ورزش ايران است، ديدار اين دو مي‌تواند اتفاق‌هاي خوب و قابل توجهي را رقم بزند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی ۳۵۰ میلیون به قلعه‌نویی بدهکار شد

تبریز را به پرداخت ۳۵۰ میلیون تومان به امیر قلعه‌نویی محکوم کرد.
خبرگزاری فارس: تراکتورسازی ۳۵۰ میلیون به قلعه‌نویی بدهکار شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون؛ دیدار دو تیم وحدت کشاورزی مبارکه و گلسا پوش یزد روز بیست و نهم خرداد ماه برگزار شد که از سوی مدیر عامل و کادر تیم وحدت مبارکه تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس رسول کرمی مدیر عامل تیم مبارکه به دلیل رفتار غیر ورزشی و زننده به توبیخ کتبی و پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

مرادی مربی تیم فولاد مبارکه به دلیل رفتار غیر ورزشی و تحریک تماشاگران به سه جلسه محرومیت از همراهی تیم خود و پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

باشگاه وحدت کشاورزی مبارکه به دلیل تخلف و اهانت به نماینده فدراسیون از سوی تماشاگران به پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

دعوت از رحیمی، شیرینی و دهنوی به کمیته انضباطی

همچنین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ادعا کرده که دهنوی بازیکن تحت قرارداد سپاهان از طرف سعید شیرینی سرپرست تیم پرسپولیس مورد تهدید قرار گرفته است. باشگاه سپاهان اظهارات سرپرست تیم پرسپولیس علیه باشگاه سپاهان را حاوی الفاظ نامناسب دانسته و به همین دلیل از سعید شیرینی شکایت کرده است. در این باره کمیته انضباطی از رحیمی مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس و قاسم دهنوی دعوت کرده است تا روز سه شنبه 25 تیر92 با در دست داشتن هرگونه مدارک و مستندات لازم در جلسه کمیته انضباطی حضور پیدا کنند. عدم حضور هر یک از مدعوین مانع از رسیدگی و اتخاذ تصمیم نخواهد بود.

سایپا هیچ بدهی‌ای ندارد

کمیته انضباطی اعلام می کند که با توجه به بررسی های به عمل آمده باشگاه فرهنگی ورزشی سایپای البرز، فاقد بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی بوده و ارائه هرگونه خدمات فوتبالی به این باشگاه از نظر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بلامانع است.

تراکتور باید 350 میلیون تومان به قلعه نویی بپردازد

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال رای خود را درباره تجدید نظر خواهی امیر قلعه نویی نسبت به رای کمیته انضباطی در 28 آذر 91 صادر کرد.

این کمیته اعلام کرده که پس از بررسی پرونده از همه زوایای مختلف و قراردادی که باشگاه تراکتورسازی با امیرقلعه نویی داشته است، با توجه به اینکه قرارداد داخلی و متمم قرارداد مورد تعرض و خدشه واقع نشده و اصالت و اعتبار آن مسلم است به دلالت محتویات پرونده، باقیمانده حقوق و پاداش های پرداخت نشده به امیرقلعه نویی 350 میلیون تومان است که کمیته استیناف، باشگاه تراکتورسازی تبریز را به پرداخت 350 میلیون تومان به امیرقلعه نویی محکوم کرد. رای صادره قطعی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی: تمام تمرکز تراکتورسازی روی قهرمانی در لیگ برتر است

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت، امسال تمام تمرکز بازیکنان و کادرفنی این تیم روی قهرمانی در لیگ برتر است.

"محمد نصرتی" در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، درباره اردوی تراکتورسازی در تهران گفت:

وضعیت این اردو خوب بود و توانستیم سه بازی دوستانه را انجام دهیم. هدف از این بازی‌ها رسیدن به هماهنگی بیشتر و قرار گرفتن در شرایط مسابقه بود که به نظرم در این زمینه موفق بودیم.

وی درباره بازی تدارکاتی مقابل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بازی با پرسپولیس نیز همچون دو بازی دیگرمان خوب بود و این نوع بازی‌ها به رسیدن به شرایط آمادگی و هماهنگی بازیکنان با یکدیگر کمک زیادی می‌کند و برای هر تیمی مفید است.

مدافع تراکتورسازان درباره همبازی شدن دوباره با علی کریمی اظهار کرد: نمی‌دانم چرا همه درباره کریمی صحبت می‌کنند. به غیر از او بازیکنانی همچون میثم بائو، سعید دقیقی، حامد لک، داوود نوشی‌صوفیانی، محسن دلیر و چند بازیکن دیگر به تیم ما آمده‌اند. علی کریمی نیز بازیکن خوب و باتجربه‌ای است و حضورش می‌تواند کمک خوبی برای تراکتورسازی در فصل آینده باشد.

وی هدف تراکتورسازی را برای فصل آینده قهرمانی در لیگ برتر عنوان کرد و افزود: امسال تمام تمرکز بازیکنان و کادرفنی روی قهرمانی در لیگ برتر است و برای رسیدن به این عنوان، تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت. مجید جلالی نیز چندین سال است که در لیگ برتر کار می‌کند و مربی بادانشی است و به علم روز فوتبال دنیا آگاهی دارد و در کنارش تجربه قهرمانی را نیز همراه با تیم پاس در کارنامه دارد. من هم سابقه کار کردن با این مربی را دارم و به نظرم می‌توانیم با این مربی به قهرمانی برسیم.

نصرتی درباره طلب فصل گذشته خود از تراکتورسازی هم گفت: هنوز با این تیم تسویه حساب نکرده‌ام و همچنان از این باشگاه طلب دارم. مقداری از طلبم را آقای زینی‌زاده پرداخت کرد ولی متأسفانه همچنان مبلغ قرارداد فصل گذشته‌ام را به طور کامل نگرفته‌ام.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي: اين نشست ها جنبه مثبتي براي فوتبالي ها دارد

مجيد جلالي، سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: اگر چه كمي در زمانبندي اين نشست صحبت هايي انجام شد، اما فكر مي كنم به هر حال اين شكل از نشست هايي كه همه فوتبالي ها و دست اندركاران اين رشته در يك جا جمع مي شند براي پيشرفت و تدوين برنامه هايي براي پيشرفت خوب لازم است.

وي تصريح كرد: به عقيده من اين نشست مي توانست مدت ها قبل و در طي روزهاي بيشتري شكل گيرد البته با حضور تمامي افراد تا بتوان نظرها و عقايد را شنيد و در باره آن ها بحث كرد و به نتيجه هاي خوبي هم رسيد اما در حال حاضر هم فكر مي كنم مفيد مي باشد و مي توانيم آثار اين طور نشست ها را در ليگ برتر بدون شك مشاهده كنيم./

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصاحبه جنجالی فلاویولوپز: در تبریزمدام زلزله می آمد و دزدی می شد ! / مردم ایران چیزی از فوتبال نمی فهمند / کاپیتان تراکتور بارها مرا کتک زده و به من توهین کرده/ هرکاری می کنم تا پولم را بگیرم

مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی

سایت گل - فلاویو لوپز، بازیکن پرتغالی تراکتور سازی که پس از رفتن به تعطیلات به ایران بازنگشته است، در حال خوش گذرانی در پرتغال و اسپانیا است.
وی در تبریز به یکی از بازیکنان محبوب این تیم تبدیل شده بود و هواداران علاقه بسیاری به ادامه حضور وی در تراکتورسازی داشتند. درحالیکه حالیک سال از قرارداد فلاویو همچنان باقی مانده است او برای برنگشتن به ایران دلایل خود را دارد.مصاحبه جنجالی او که در نهایت به فحش و ناسزا ختم شده ، از ایتجا آغاز می شود که :

در دوسالی که در باشگاه حضور داشته هنوز پولم را کامل نگرفته ام. در این خصوص چه اقداماتی کردی؟
با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم
به توافق رسیدی ؟
مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم

اما تو قرار داد دو ساله با باشگاه داری و موظفی از حرف باشگاه تمکین کنی
من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است

مشکل تو فقط نگرفتن قسمتی از حقوقت است؟

این یکی از مشکلات من است چندین ماه پیش که خود شما در هتل پارس با من مصاحبه کردید به شما گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و به شما گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله میامد و جان من در خطر بود
: میدانی که در هر جای دنیا امکان دارد دزدی صورت بگیرد حتی در پرتغال کشور خودت . در ضمن مگر مردم تبریز و آذربایجان در زلزله ها در خطر نبودند پس چطور میتوانی بگویی با بقیه فرق داری؟

مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی

: پس چرا همان موقع نرفتی؟

چون باید صبر میکردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میکنم تا پولم را بگیرم

: خب گرفتن پول و دزدی و زلزله ... دیگر چه مشکلی داشتی که اینقدر با عصابانیت صحبت میکنی؟

بازهم مشکل داشتم .. بله من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمیفهمند آنها حتی فوتبال را هم نمیفهمند .

: فکر نمیکنی توهین کردن به مردمانی که از صمیم قلب تو را در استادیومها تشویق میکردند و تورا دوست میداشتند کار انسانی نیست؟

برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند
مجید جلالی، سرمربی جدید تیم خواستار صحبت با تو بود

من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی نیستم. قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کیروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا" شما ها فقط اسم کارهایی که میکنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمیفهمید.

فکر میکنی با این حرفهایی که زدی دوباره بتوانی پا به کشور ما به شهر ما بگذاری؟

من شکایت کردم آن لعنتی ها هم هر کاری دوست دارند بکنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فروزان: امیدوارم تبریزی ها از گسترش فولاد هم حمایت کنند/ به اندازه تراکتور محبوب نیستیم

فروزان: امیدوارم تبریزی ها از گسترش فولاد هم حمایت کنند/ به اندازه تراکتور محبوب نیستیم

دروازه بان تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: باشگاه برنامه ریزی ویژه ای برای فصل آینده دارد و امیدوارم در رسیدن به اهدافمان موفق باشیم.
محسن فروزان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره شرایط تیم گسترش فولاد اظهارداشت: اوضاع تیممان خیلی خوب است. صبح و عصر تمرین می کنیم و شرایط خوبی داریم. تا شروع فصل هم از این بهتر می شویم و به آمادگی نسبی می رسیم.
وی درباره عملکرد گسترش فولاد در نقل و انتقالات افزود: رسول خطیبی اعتقاد زیادی به بازیکنان فصل گذشته تیمش دارد. برای او بومی گرایی و جوان گرایی هم خیلی مهم است و می خواهد بازیکنان جوانی را به فوتبال تبریز معرفی کند.
فروزان ادامه داد: چند بازیکن لیگ برتری هم جذب تیم شده اند که با تجربه هستند و در کل تیممان تلفیقی از بازیکنان با تجربه و جوان است. من آینده این تیم را روشن می بینم. باشگاه که برنامه ریزی ویژه ای برای فصل آینده دارد و امیدوارم در رسیدن به اهدافمان موفق باشیم.
وی خاطرنشان کرد: تراکتور تیم اول تبریز است. ما به اندازه این تیم محبوب نیستیم اما امیدوارم تبریزی ها از گسترش فولاد هم حمایت کنند. ما حساب ویژه ای روی حمایت مردم تبریز باز کرده ایم.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
داداش ماشالله یه تنه تاپیک جلو میبری

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی : امیدوارم امسال با تراکتور قهرمان شویم / شرایط پیشرفت در این تیم فراهم است

فرشید طالبی در مورد حضورش در تیم تراکتورسازی تبریز گفت: باید تصمیمی می‌گرفتم که به پیشرفت فوتبالم کمک کند. خوشحالم خیلی‌ها از تصمیم من حمایت کردند و امیدوارم همانطور که امروز خوشحال هستم در آخر فصل نیز راضی باشم انشاءالله سال باعزتی در تراکتورسازی داشته باشم. این تیم جزو 4-5 تیم فوتبال ایران است که بازیکنان می‌توانند راحت‌تر توانایی‌های خود را نشان دهند.

وی افزود: تراکتورسازی هواداران پرشوری دارد و این مسئله می‌تواند به بازیکنان کمک کند. همچنین مجید جلالی سرمربی تیم شخصی بااخلاق و به دور از حاشیه است و این باعث می‌شود بازیکنان در زمین تمرکز بیشتری داشته باشند. صداقت را در طول مذاکرات در مسئولان تراکتورسازی دیدم و امیدوارم به موفقیت برسیم.

طالبی در مورد اینکه با توجه به دو نایب قهرمانی هواداران تراکتورسازی امسال از تیم خود قهرمانی می‌خواهند اظهار داشت: قهرمانی دست خداست اما نیت و تلاش بر عهده ماست. مجموعه تراکتورسازی با این هواداران پرشور یک جام کم دارد. امیدوارم امسال بتوانیم قهرمان شویم. قول دادن کار خوبی نیست چرا که همه چیز دست خداست. آرزو می‌کنم اولین قهرمانی تراکتورسازی با اعضای جدید باشد.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه آیا از مسئولان سپاهان ناراحت است که از این تیم جدا شد، گفت: اصلا چنین بحث مطرح نیست شاید اگر شرایطی رقم می‌خورد امکان داشت قراردادم تمدید شود اما مسائلی است که نباید آنها را بازگو کرد. برخی فکر می کنند هر بازیکن از یک تیم جدا می شود به این معناست که با ناراحتی بوده است. سپاهان تیمی است که تمامی فاکتورهای مورد نظر من را دارد و بین مسئولین این تیم صداقت وجود دارد. مثل یک خانواده بودیم و جام‌های خوبی کسب کردیم. به هر حال همانطور که بازیکن مختار است تیمش را انتخاب کند باشگاه نیز مختار است نفرات جدید جذب کند و قرارداد ببندد. خوشحالم هواداران سپاهان با من تماس می‌گیرند و به من حقیر تبریک می‌گویند. به رحیمی قول داده بودم به هر تیمی می‌خواهم بروم با او مشورت کنم شاید یک سال از این تیم جدا باشم و شاید شرایطی باشد که به سپاهان بازنگردم.

طالبی در مورد اینکه به حضور در تیم ملی فکر می‌کنم، تاکید کرد: یکی از دلایل انتخاب تراکتورسازی از 6 سال قبل به طور مداوم در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارم و می‌خواهم امسال نیز خودم را نشان دهم. در وهله اول با توجه به اینکه روزی من به واسطه حضور در تراکتورسازی از سوی خدا به دستم می‌رسد هدفم موفقیت در تراکتورسازی است و در وهله دوم برای حضور در تیم ملی تلاش می‌کنم.

بالا