• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
مثل اینکه شکر خدا حال پیمنتا هم خوبه و به بازی بعدی میرسه.

راستی حالا که جمع شعارهای ترکی جمعه :دی این شعاری که برای تقویت روهیه اولروم تو ورزشگاه داده میشد رو هم بگم یکم بخندیم.
میگفتن , گره بالا د, آغاراجاخ.... گدیپ تهران نان گیز آلاجاخ =))))))
بچها ترجمه گره بالاده چی میشه ؟=)))))

climax

Registered User
لایک‌ها
3
پيمنتا : همه را براق مي ديدم و سياه!
تيم ما احتياج به يك قاتل دارد. يك نفر كه ضربه آخر را به حريف بزند

سايت گل - مصدوميت لئوناردو پيمنتا مسئولان تراكتورسازي را نگران كرد. او در 10 دقيقه انتهايي بازي مقابل مس كرمان، دستش را براي تعويض بلند كرد و تلوتلو خوران بيرون رفت و مستقيم روانه بيمارستان شد.
لئوناردوي برزيلي كه قبل از بازي هم كسالت داشت با تعصب وارد زمين شد و تا آخرين كالري انرژي خود را براي تيمش سوزاند. با او در حالي صحبت كرديم كه حالش بهتر شده بود و آماده بود تا بيمارستان را ترك كند. ظاهرا مشكل او از يك سرماخوردگي سخت شروع شده و كارش را به اينجا رسانده است.
* لئوناردو چطوري؟
- الان خوبم. اما ديشب وضعيت خيلي بدي داشتم. وسط بازي ناگهان سرم درد گرفت و در اواخر مسابقه همه را سياه مي ديدم. همه تار بودند و برق مي زدند. خودم هم ترسيده بودم كه چه اتفاقي افتاده كه خدا را شكر الان خوبم.
* به بازي بعد مي رسي؟
- حتما. امروز تمرين نداريم اما فردا در تمرين حاضرم
* بازي با مس چطور بود؟
مثل هميشه ما خيلي خوب بازي كرديم و مسابقه را در دست داشتيم و بايد خيلي بيشتر از يك گل مي زديم.
* اين ضعف گلزني در بازي پرسپوليس هم به شدت به چشم مي خورد.
- بله تيم ما احتياج به يك قاتل دارد. يك نفر كه ضربه آخر را به حريف بزند. البته بچه ها خيلي تلاش مي كنند و من مطمئنم هرچه بگذرد آنها بهتر نمايش خواهند داد و تراكتور گل هاي بيشتري وارد دروازه حريفان خواهد كرد.
* تو خودت يكي از بهترين گلزنان ليگ بودي اما الان عقب بازي مي كني، راضي هستي؟
- من دوست دارم بازي كنم و يادم نمي رود كه يك بازيكنم نه بيشتر. شايد ايده آل من اين باشد كه در خط حمله بازي كنم اما در اين مورد فقط سرمربي تيم تصميم مي گيرد.
* از جو تبريز راضي هستي؟
- (به فارسي) ماشاالله!

- - - - -
خوشحالی می کنیم . . . :)

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
مثل اینکه شکر خدا حال پیمنتا هم خوبه و به بازی بعدی میرسه.

راستی حالا که جمع شعارهای ترکی جمعه :دی این شعاری که برای تقویت روهیه اولروم تو ورزشگاه داده میشد رو هم بگم یکم بخندیم.
میگفتن , گره بالا د, آغاراجاخ.... گدیپ تهران نان گیز آلاجاخ =))))))
البته درستش اینه
"قره بالادی" یعنی بچه سیاهه
ترجمه هم میشه(البته عامیانه اش):بچه سیاهه سفید میشه.....میره از تهران زن میگیره:D

Last edited:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
به نظرم تا هممون بن نشدیم بهتره این ترجمه شعر تمومش کنیم ، میترسم یکی از مدیرها ترک باشه اون وقت " دلیه یریمیز تاپیلا"
:D:D:D

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
به نظرم تا هممون بن نشدیم بهتره این ترجمه شعر تمومش کنیم ، میترسم یکی از مدیرها ترک باشه اون وقت " دلیه یریمیز تاپیلا"
:D:D:D

اوکی :D
دیشب برنامه نود رو دیدن؟میبینین کار ما به کجا کشیده که مربی های دیگر تیم ها باید از ما حمایت کنن!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
مسئولين باشگاه تراكتور در حق هواداران جفا نكنيد

مسلما فاكتور مشخصه تراكتور در ليگ امسال برخورداري از حمايت هواداران پرشور و پرتعدادي است كه از نظر تعداد طبق نظرسنجي هاي سايت گل و برنامه نود پرتعداد ترين هواداران ايران هستند. از نظر اخلاقي با كنار هم قرار دادن انتخاب هواداران تراكتور به عنوان هواداران اخلاق در هفته هاي دوم ودهم از سوي سازمان ليگ و نيز مصاحبه مربيان حريف در تبريز كه همگي از هواداران تراكتور به جهت رعايت اخلاق و احترام به حريف تمجيد كرده اند، ميتوان به اين نكته رسيد كه هواداران تراكتورسازي الگوي هواداران فوتبال در ايران هستند. اما بايد ديد باشگاه تراكتورسازي آيا آن طور كه بايد و شايد از اين هواداران حمايت كرده است؟ توجه شما را به اين نكات جلب مينماييم:

1- حضور غير قانوني حميد استيلي در بازي استيل‌اذين و تراكتورسازي و اتفاقات آن بازي موجب شد تراكتورسازي از 2 امتياز مسلم ديگر محروم شود. باشگاه در قبال اين تخلف چه اقدامي انجام داده است؟ آيا شكايت كرده است؟ در بازي پاس همدان و شاهين بوشهر، بوشهري ها با توجه به حضور غير قانوني يك بازيكن پاس شكايت كردند و توانستند نتيجه بازي را 3-0 به نفع خود اعلام كنند اما چرا باشگاه تراكتور در مورد حضور غير قانوني حميد استيلي كاري انجام نميدهد؟ زماني كه هواداران در هر شهري خود را به ورزشگاه ميرسانند و تيم را در همه جا حمايت ميكنند لازم است باشگاه هم با پيگيري اين موارد حق خود را ادا كند.

2- با گذشت 15 هفته از ليگ برتر هنوز رفت آمد هواداران به ورزشگاه يادگار امام با مشكل مواجه هست و عمده مشكل نيز كمبود اتوبوس براي حمل و نقل هست كه بارها در تلويزيون و مطبوعات نسبتا به اين مسئله اعتراض شده اما مسئولين شهر تبريز هنوز نتوانسته اند بعد از گذشت سه ماه و نيم مشكل حمل و نقل هواداران را مديريت كنند كه جا دارد باشگاه تراكتورسازي با تعامل خود با شهرداري تبريز نسبتا به اين مسئله اقدام نمايند كه اختصاص تنها 20 اتوبوس به حمل نقل تماشاگران نه در شان شهر تبريز و نه در شان باشگاه و هوادارانش نيست.

3- مسئله سوم زمان بازيهاي تراكتورسازي است كه اكثر هواداران با برگزاري بازي در ساعت 14 مخالف هستند. سوالي كه مطرح ميشود اين است كه چرا هواداران تراكتور نميتوانند بازي را در زير نور تماشا كنند؟ هئيت فوتبال و ورزشگاه از محل بليط فروشي در هر بازي صاحب پول سرشاري ميشوند اما حاضر نيستند بازيها را در زير نور برگزار كنند.

اميدواريم مسئولين باشگاه با اقدامات مناسب خود جواب خوبي به حمايت هاي بي دريغ هواداران بدهند.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
گفتی رفت و آمد و کردی کبابم ، همین مسیله رفت و آمد خیلی ها رو مجبور میکنه تا از خونه بازی ها رو نگاه کنن یکیشون خود من ...
دیروز هم تو برنامه نود نشون داد که کلا اتوبوس ها جمع شدن البته من چون نرفتم نمیدونم واقعا اتوبوسی بود یا خیلی زودتر اتوبوسها رفته بودن ...
یه حسی به من میگه این مشکل حمل ونقل کاملا عمدیه ... شعار یاشاسین آذربایجان داره برای بعضیها خیلی گرون تموم میشه .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آرکاداشلار .
کسی میدونه بازیه هفته ی 17 با چه تیمی و کی هست !!! هر جور شده باید برم استادیوم .

اوعول سن هارالیسان ؟؟؟ :blink:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
به دنبال انتشار مطلبی در سایت هواداران تراکتور سازی و درخواست از مسولان باشگاه برای پیگیری جدی حق و حقوق تیم امروز مدیر عامل باشگاه پاسخ مناسبی به این درخواست هواداران داده که در ذیل میخوانیم:

شفق: حضور غيرقانوني استيلي بر روي نيمكت را پيگيري مي كنيم

مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي تراكتورسازي گفت: حضور غيرقانوني حميد استيلي سرمربي تيم استيل آذين بر روي نيمكت در بازي با تراكتور را از طريق مراجع ذي صلاح پيگيري مي كنيم.ناصر شفق در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه آذربايجان شرقي ، تصريح كرد: البته ما در اين خصوص قبلا" به طور شفاهي از كميته انضباطي پيگير مساله بوديم كه آنها در پاسخ اعلام كرده اند گزارشي مبني بر اخراج استيلي از زمين بازي در ديدار اين تيم مقابل سايپا به دست ما نرسيده است.وي اضافه كرد: اين در حالي است كه طبق تصاوير تلويزيوني و همچنين اظهارات برخي از كساني كه در كنار زمين در آن بازي حضور داشتند اخراج استيلي از زمين بازي كاملا" مشهود به نظر مي رسد. شفق ادامه داد: باشگاه تراكتورسازي براي احقاق حق خود اعتراض خود را به صورت كتبي به فدراسيون فوتيال و كميته انضباطي ارسال خواهد كرد .وي گفت: در صورتي كه اخراج استيلي در بازي با سايپا محرز شود طبق قانون بايد نتيجه ديدار تيم هاي استيل آذين و تراكتورسازي كه با نتيجه تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد ، به نفع تيم تراكتور رقم بخورد.مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز درباره وضعيت اين تيم در رقابت هاي ليگ برتر ، گفت: من از وضعيت تيم راضي هستم و تاكنون با توجه به نوع بازي ها و ارايه فوتبال تهاجمي و زيبا ، عملكرد كادر فني را مطلوب قلمداد مي كنمشفق با بيان اينكه تيم تراكتور به خاطر سال اول حضور خود در ليگ برتر، بايد فقط در فكر بقا و تثبيت خود در جدول رده بندي باشد، يادآور شد: با توجه به پتانسيل و نفراتي كه در اختيار داريم هم اينكه امسال با ارايه بازي هاي زيبا كه هواداران خود را بتوانيم خشنود كنيم براي ما راضي كننده است .وي تصريح كرد: با تثبيت تيم تراكتورسازي در رقابت هاي ليگ برتر فصل جاري، قطعا" سال آينده با تيمي مدعي وارد عرصه ليگ برتر خواهيم شد.

تراكتورسازي و مس پرتماشاگرترين ديدار

ديدار تيم‌هاي فوتبال تراكتورسازي تبريز و مس كرمان پر تماشاگرترين ديدار هفته پانزدهم بود.به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد و بيش از 50 هزار هوادار از نزديك شاهد برتري يك بر صفر تراكتورسازي برابر مس بودند.پس از اين مسابقه ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين با حدود 25 هزار تماشاگر در رده بعدي قرار گرفت.كم‌تماشاگرترين ديدار هفته پانزدهم بين پيكان قزوين و راه‌آهن برگزار شد كه از اين ديدار تنها هزار نفر استقبال به عمل آوردند.

پيمنتا براي بازي با استقلال‌اهواز مشكلي ندارد

به گزارش خبرگزاري فارس، پيمنتا در جريان بازي مقابل مس كرمان از ناحيه سر با ضرب خوردگي روبرو و مجبور به ترك بازي شد. پيمنتا بلافاصله به بيمارستان منتقل شد و روز گذشته از بيمارستان ترخيص شد. اين بازيكن با رفع خطر براي بازي روز جمعه مقابل استقلال اهواز مشكلي ندارد و به اين ديدار مي رسد. تراكتورسازي براي اين بازي مهدي كياني را به دليل 3 اخطاره بودن در اختيار ندارد. تبريزي ها چهارشنبه به اهواز خواهند رفت.

دو بازیکن تراکتور سازی در تیم ملی

از سوی افشین قطبی دو بازیکن خوب تراکتور سازی یعنی امیر محبی و محمد نصرتی به اردوی تیم ملی فوتبال ایرن دعوت شدند.سایت هوادارن این انتخاب را به بازیکنان یاد شده و کادر فنی و هواداران تیم تبریک میگوید.

اوغول سن هارالیسان ؟؟؟ :blink:

سلام یولداش.
چطور مگه؟زیر آواترم نوشته ها :D

Last edited:

climax

Registered User
لایک‌ها
3
آخرین بازی ما در نیم فصل اول با پاس همدان خواهد بود در تبریز .

climax

Registered User
لایک‌ها
3
بايد بازى ۳ بر صفر به نفع تراكتورسازى شود
شفق:حضور غيرقانونى استيلى روى نيمكت را پيگيرى مى كنيم

ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازى گفت: حضور غيرقانونى حميد استيلى سرمربى تيم استيل آذين بر روى نيمكت در بازى با تراكتور را از طريق مراجع ذى صلاح پيگيرى مى كنيم.وى تصريح كرد: البته ما در اين خصوص قبلاً به طور شفاهى از كميته انضباطى پيگير مسأله بوديم كه آنها در پاسخ اعلام كرده اند گزارشى مبنى بر اخراج استيلى از زمين بازى در ديدار اين تيم مقابل سايپا به دست ما نرسيده است. او اضافه كرد: اين در حالى است كه طبق تصاوير تلويزيونى و همچنين اظهارات برخى از كسانى كه در كنار زمين در آن بازى حضور داشتند، اخراج استيلى از زمين بازى كاملاً مشهود به نظرمى رسد. شفق ادامه داد:باشگاه تراكتورسازى براى احقاق حق خوداعتراض خود را به صورت كتبى به فدراسيون فوتبال و كميته انضباطى ارسال خواهد كرد. وى گفت: در صورتى كه اخراج استيلى در بازى با سايپا محرز شود طبق قانون بايد نتيجه ديدار تيم هاى استيل آذين و تراكتورسازى كه با نتيجه تساوى ۲ بر ۲ به پايان رسيد به نفع تيم تراكتور رقم بخورد. مديرعامل باشگاه تراكتورسازى تبريز درباره وضعيت اين تيم در رقابت هاى ليگ برتر گفت: من از وضعيت تيم راضى هستم و تاكنون با توجه به نوع بازى ها و ارائه فوتبال تهاجمى و زيبا، عملكرد كادر فنى را مطلوب قلمداد مى كنم. شفق با بيان اينكه تيم تراكتور به خاطر سال اول حضور خود در ليگ برتر بايد فقط در فكر بقا و تثبيت خود در جدول رده بندى باشد يادآور شد: با توجه به پتانسيل و نفراتى كه در اختيار داريم همين كه امسال با ارائه بازى هاى زيبا بتوانيم هواداران خود را خشنود كنيم براى ما راضى كننده است. وى تصريح كرد: با تثبيت تيم تراكتورسازى در رقابت هاى ليگ برتر فصل جارى، قطعاً سال آينده با تيمى مدعى وارد عرصه ليگ برتر خواهيم شد.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
قصد داريم از ديدار با استقلال اهواز امتياز كامل بگيريم
امير محبى: بهترين بازيهايم را براى تيم ملى انجام مى دهم

امير محبى بازيكن تيم تراكتورسازى تبريز براى اولين بار به تيم ملى دعوت شده است. مهاجم سابق ابومسلم با تراكتورسازى به ليگ برتر صعود كرد و امسال فرصت بازى كردن در ليگ برتر را به دست آورد. محبى به خوبى قدر اين موقعيت را دانست و در ويترين ليگ برتر خوش درخشيد تا نظر افشين قطبى، سرمربى تيم ملى را به خود جلب كرده و در فهرست تيم ملى جايى براى خودش دست و پا كرد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• از اينكه در اولين حضور جدى در ليگ برتر به تيم ملى دعوت شدى چه احساسى دارى؟
- قبل از اعلام فهرست تيم ملى با توجه به اينكه بازيهاى قابل قبولى در ليگ برتر براى تراكتورسازى انجام داده بودم احتمال مى دادم به تيم ملى دعوت شوم اما با اين حال بعد از مطمئن شدن احساس غرور مى كردم. اميدوارم بتوانم در اولين حضورم جواب اعتماد افشين قطبى را بدهم.
• مدت زيادى است اغلب كارشناسان فوتبال مشكل اصلى و اساسى تيم ملى فوتبال ايران را نبود يك مهاجم تمام كننده مى دانند. اين اميد را دارى كه محبى بتواند تا حدودى مشكل خط حمله تيم ملى را حل كند؟
- من تمام تلاش خودم را خواهم كرد تا بهترين بازيهايم را در تيم ملى به معرض نمايش بگذارم و اين كار را خواهم كرد. در مورد اينكه بتوان مشكل خط حمله تيم ملى را حل كرد اين مسأله وجود دارد كه قبل از آن بايد شرايط در تيم ملى مهيا شود. طى اين چند سال اخير استرس مهاجمان در تيم ملى به معضلى تبديل شده و موجبات نبود مهاجم درجه يك براى تيم ملى را فراهم كرده است و اين مشكل تيم ملى در حاليست كه در ليگ ما مهاجمان خيلى خوبى حضور دارند كه در تيم هاى باشگاهى خودشان گاهى ستاره هم هستند.
• تو در اولين حضور جدى ات در ليگ برتر به تيم ملى دعوت شدى، فكر نمى كنى اگر زودتر به ليگ برتر مى آمدى شايد الان مهاجم اول تيم ملى بودى؟
- من هم با اين نظر موافقم. من قبلاً فرصت بازى در ليگ برتر را در تيم ابومسلم به دست آوردم اما متأسفانه مصدوميت شديدى گريبان گيرم شد و اجازه نداد پيشرفت كنم. بعد از آن هم مجبور شدم تا زمانيكه به مرز آمادگى برسم راهى ليگ يك شوم و همين باعث شد تا ديده نشوم.
• وضعيت تراكتورسازى در آستانه بازى با استقلال اهواز چطور است؟
- اين ديدار براى ما بسيار مهم است. ما قصد داريم از اين ديدار امتياز كامل بگيريم و قبل از تعطيلات ليگ در جدول كمى جابه جا شويم تا نيم فصل دوم را با انگيزه بيشترى آغاز كنيم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مذاكره تراکتور با فنرباغچه برای بازی دوستانه

باشگاه تراکتورسازي تبريز در حال مذاکره براي برگزاري يک بازي دوستانه با تيم فنرباغچه ترکيه است. مسئولان اين باشگاه تبريزي در تلاش هستند تا در تعطيلات نيم فصل حداقل سه بازي دوستانه با دوتيم "آدانا اسپور" و "فنر باغچه" برگزار کند. تراکتور با تیم دسته دومی آدانا اسپور يک مسابقه انجام خواهد داد که محل برگزاري آن در ترکيه مي باشد؛ ولي در مقابل فنرباغچه به صورت رفت و برگشتي بازي خواهد کرد؛ يک مسابقه در ترکيه و ديگري در شهر تبريز انجام خواهد شد. مسئولان تراکتور براي فراهم کردن مقدمات اين بازي ها مذاکراتي را با اين باشگاه ها انجام داده اند . با توجه به اينکه هفته اينده مسابقات ليگ هاي اروپايي تعطيل است و ليگ برتر ايران نيز به دليل نيم فصل تعطيل خواهد بود، انجام اين بازيهاي دوستانه امکان پذير خواهد بود.

http://www.football3.ir/PersianGulf/14246.html

===================================

اگر بتونن فنرباغچه رو بیارن تبریز خیلی خوب میشه !

climax

Registered User
لایک‌ها
3
وای! با فنرباغچه در تبریز! چی می شه ، من فقط به شعارهایی که خواهیم داد فکر می کنم .
خیلی باحال می شود . . .
روبرتو کارلوس بیاد تو یادگار امام بازی کنه !

Last edited:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
:evo: چه توهمیییی ...
رایکاردو کارلوس با آدم حرف میزنن!

به قول یکی از دوستان تو کلوب تراکتور, ائل استادیومه پادادار! (ملت استادیوم رو میترکونن :D)
اگه بشه که باید به فکر دوربین باشیم از بالای عیناله بازی رو تماشا کنیم :rolleyes:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اگر توافق بشه عالی میشه
روبرتو کارلوس-الکس-امرِه بلوزاوغلو ملی پوش تریکه
کریستوف دام آلمانی سرمربی تیم
از همه مهمتر رولند کخ که زمانی تو استقلال بود از نکات مهم این بازی میشن

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
چه شود ؟ چه سوزان سوزان شوند این تیم های لیگ برتر ... کاش تماشاگرهای تیمشون هم با خودشون بیارن تا با هم شعار بدیم ...

بالا