پيمنتا : همه را براق مي ديدم و سياه!
تيم ما احتياج به يك قاتل دارد. يك نفر كه ضربه آخر را به حريف بزند
سايت گل - مصدوميت لئوناردو پيمنتا مسئولان تراكتورسازي را نگران كرد. او در 10 دقيقه انتهايي بازي مقابل مس كرمان، دستش را براي تعويض بلند كرد و تلوتلو خوران بيرون رفت و مستقيم روانه بيمارستان شد.
لئوناردوي برزيلي كه قبل از بازي هم كسالت داشت با تعصب وارد زمين شد و تا آخرين كالري انرژي خود را براي تيمش سوزاند. با او در حالي صحبت كرديم كه حالش بهتر شده بود و آماده بود تا بيمارستان را ترك كند. ظاهرا مشكل او از يك سرماخوردگي سخت شروع شده و كارش را به اينجا رسانده است.
*
لئوناردو چطوري؟
- الان خوبم. اما ديشب وضعيت خيلي بدي داشتم. وسط بازي ناگهان سرم درد گرفت و در اواخر مسابقه همه را سياه مي ديدم. همه تار بودند و برق مي زدند. خودم هم ترسيده بودم كه چه اتفاقي افتاده كه خدا را شكر الان خوبم.
*
به بازي بعد مي رسي؟
- حتما. امروز تمرين نداريم اما فردا در تمرين حاضرم
*
بازي با مس چطور بود؟
مثل هميشه ما خيلي خوب بازي كرديم و مسابقه را در دست داشتيم و بايد خيلي بيشتر از يك گل مي زديم.
*
اين ضعف گلزني در بازي پرسپوليس هم به شدت به چشم مي خورد.
- بله تيم ما احتياج به يك قاتل دارد. يك نفر كه ضربه آخر را به حريف بزند. البته بچه ها خيلي تلاش مي كنند و من مطمئنم هرچه بگذرد آنها بهتر نمايش خواهند داد و تراكتور گل هاي بيشتري وارد دروازه حريفان خواهد كرد.
*
تو خودت يكي از بهترين گلزنان ليگ بودي اما الان عقب بازي مي كني، راضي هستي؟
- من دوست دارم بازي كنم و يادم نمي رود كه يك بازيكنم نه بيشتر. شايد ايده آل من اين باشد كه در خط حمله بازي كنم اما در اين مورد فقط سرمربي تيم تصميم مي گيرد.
*
از جو تبريز راضي هستي؟
- (به فارسي) ماشاالله!
- - - - -
خوشحالی می کنیم . . .