• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از عیادت از هافبک تراکتورسازی تبریز کریمی: در این شب‌های عزیز برای کریمیان دعا کنید

علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: متاسفانه اتفاقی بسیار تلخ برای هافبک خوب و با اخلاق تراکتورسازی افتاده، اما خوشبختانه وضعیتش نسبت به قبل بهتر است و جای امیدواری دارد.

وی افزود: در این شب‌های عزیز از تمام مردم ایران و اهالی فوتبال می‌خواهم تا کریمیان عزیز را دعا کنند تا انشاالله هر چه سریعتر ایشان در بین ما برگردد.

هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: قطعا دعای خیر مردم به کریمیان در این شرایط حساس کمک خواهد کرد. وضعیت امروز او ناراحت کننده بود اما امیدوارم همه چیز ختم به خیر ‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
معاونت حقوقی تراکتور ضرب و شتم کریمیان را پیگیری می کند

باشگاه تراکتورسازی به شدت پیگیر اتفاقی است که برای مهدی کریمیان رخ داده است.
به گزارش اوج نیوز، در حالی که گفته می شود مهدی کریمیان بعد از تصادف دیشب مورد ضرب و شتم افرادی قرار گرفته معاونت حقوقی باشگاه تراکتور پیگیر این موضوع است تا ضارب این بازیکن را پیدا کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - سعید دقیقی: مردم پای سفره‌ی افطار برای کریمیان دعا کنند

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از مردم درخواست کرد برای مهدی کریمیان دست به دعا شوند.

سعید دقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ی آذربایجان شرقی در خصوص خبر سانحه‌ی مهدی کریمیان گفت: من نیز اخبار را از رسانه ها پیگیری می کنم و خبر دقیقی از جریان حادثه ی اتفاق افتاده ندارم. با شنیدن این خبر شوکه شدم و بسیار ناراحتم.

وی افزود: امیدوارم خدا کمک کند و از تمام مردم نیز می خواهم که پای سفره‌ی افطار برای بهبودی مهدی عزیز دعا کنند و امیدوارم حال وی خوب شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنان تراکتور 29 درصد از قراردادشان را گرفتند

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتورسازی، بازیکنان این تیم در حالی بخشی از پول خود را دریافت کردند که همه بازیکنان از این مبلغ راضی نیستند گویا پول بازیکنان از 25 درصد تا 30 درصد پرداخت شده است و همه به طور یکسان پول نگرفتند، به این ترتیب میانگین 29 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان پرداخت شده است.

مدیرعامل این تیم با اشاره به تلاش باشگاه برای پرداخت این پول مدعی شد بازیکنان باید به همین مبلغ راضی باشند چراکه توان باشگاه در حال حاضر فقط پرداخت همین مقدار بود و در ادامه در صورت کسب پیروزی پولهای بیشتری پرداخت می شود./مح

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.owjnews.ir/component/k2/...-به-خاطر-تصادف-دچار-مشکل-شده-نه-کتک-کاري.html

همسر بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: خواهش می کنم رسانه ها برای همسرم شایعه سازی نکنند.
همسر مهرداد کریمیان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص وضعیت مهدی کریمیان، اظهارداشت: خوشبختانه وضعیت همسرم خیلی بهتر است. او در حال حاضر بدون دستگاه اکسیژن نفس می کشد و ضریب هوشی اش هم بالا رفته است. من به شفای کامل او اطمینان دارم و می دانم مهدی از روی تخت بیمارستان بلند می شود.
وی درباره شایعاتی که راجع به نحوه تصادف کریمیان مطرح شده، افزود: از رسانه ها خواهش می کنم برای همسرم شایعه نسازند. من در ماجرای دیشب کنار همسرم بودم اما نمی خواهم حرفی بزنم. فقط می گویم دعا کنید او خوب شود.
همسر کریمیان در پاسخ به این سوال که آیا ضربه مغزی وی به دلیل کتک کاری بوده؟ گفت: اصلا اینطور نیست. ما تصادف کردیم و بعد از آن اتفاقاتی رخ داد که نمی خواهم درباره آن صحبت کنم. درگیری هم رخ داد اما اتفاقی که برای مهدی رخ داد ربطی به آن درگیری نداشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای خودم در این حادثه مشکلی پیش نیامد. از مردم هم خواهش می کنم برای شفای همسرم دعا کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی بعد از ملاقات: مهدی بهتر شده، برایش دعا کنید - Goal.com

291152_heroa.jpg

سایت گل- علی کریمی که دقایقی قبل از عیادت هم‌تیمی‌اش مهدی کریمیان بازمی‌گشت از تمام مردم ایران درخواست کرد برای سلامتی این بازیکن دعا کنند.

به نقل از فارس، علی کریمی در این گفتگوی کوتاه اظهار داشت: متاسفانه اتفاقی بسیار تلخ برای هافبک خوب و بااخلاق تراکتورسازی افتاده، اما خوشبختانه وضعیتش نسبت به قبل بهتر است و جای امیدواری دارد. در این شب‌های عزیز از تمام مردم ایران و اهالی فوتبال می‌خواهم تا کریمیان عزیز را دعا کنند تا انشاالله هر چه سریعتر ایشان در بین ما برگردد.

هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: قطعا دعای خیر مردم به کریمیان در این شرایط حساس کمک خواهد کرد. وضعیت امروز او ناراحت کننده بود اما امیدوارم همه چیز ختم به خیر ‌شود.

مهدی کریمیان، بازیکن بوشهری تیم تراکتورسازی دیشب بر اثر یک سانحه رانندگی دچار ضایعه مغزی شده و هم‌اکنون در بیمارستان امام رضای تبریز بستری است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم حالش بهتر بشه. واقعا شرایط سختیه

براش دعا و ارزوی سلامتی کنیم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریمیان از کما خارج شد

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با به دست آوردن هوشیاری از کما خارج شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی کریمیان که به علت سانحه رانندگی از شب گذشته در کما به سر می‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز یافت.

دکتر صادق‌پور یکی از پزشکان تیم فوتبال تراکتورسازی با اعلام این خبر گفت: هوشیاری کریمیان اکنون بالای 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: پلیس دنبال عامل ضرب‌وجرح است

قانون آنلاین- مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت مهدی کریمیان به قانون خبر داد که سطح هوشیاری این بازیکن رو به پیشرفت است: «من تا چند دقیقه پیش در بیمارستان بودم و پزشک معالج آقامهدی از وضعیت عمومی ایشان ابراز رضایت کرد.»

زینی‌زاده درباره اینکه مهدی کریمیان بر اثر اصابت ماشینش یا سرش به درخت دچار این ضایعه شده یا اینکه در درگیری دچار مشکل شده به قانون گفت: «معاونت حقوق باشگاه در بیمارستان حضور یافته و با همکاری پلیس درخصوص اتفاقی که رخ داده در حال جمع‌آوری اطلاعات هستند و با همسر این بازیکن هم صحبت کرده‌اند تا عامل اصلی این سانحه که باعث ضرب و جرح شده را پیدا کنند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مژده پزشک تراکتورسازی به هواداران/ کریمیان به هوش آمد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دکتر صادقی مسئول معاونت پزشکی باشگاه تراکتورسازی از به هوش آمدن مهدی کریمیان خبر داد.

دکتر صادقی که از آی سی یو بیمارستان می آمد بعد از قرار گرفتن در جمع هواداران گفت: خدا را شکر مهدی به هوش آمد و چشمانش را باز کرد و حتی من را شناخت.

وی ادامه داد: حال عمومی کریمیان بسیار بهتر شده است و حتی دستگاه هایی که به سر و مغز او نصب شده بودند، جدا شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تیم تراکتورسازی: هشیاری مهدی 10 است

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ صادقی پزشک تیم تراکتورسازی اظهار داشت: مهدی کریمیان در مسیر حرکت به سوی خانه خود دچار سانحه رانندگی شده است و توسط همسر خود به بیمارستان اعزام شد که در ابتدا وضعیت مناسبی نداشت اما رفته رفته به شرایط مناسبی رسیده است تا جایی که هشیاری وی به عدد 10 رسیده و این مژده خوبی است.

وی افزود: در تصادفات مغزی پس از 24 ساعت وضعیت کامل بیمار مشخص خواهد شد و باید ببینیم که فردا چه اتفاقاتی از نظر جسمانی و هشیاری برای وی رخ خواهد داد./ز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: پزشکان گفتند با این روند کریمیان تا فردا از بحران خارج می‌شود

طالبی: پزشکان گفتند با این روند کریمیان تا فردا از بحران خارج می‌شود
خبرگزاری تسنیم: مدافع تیم تراکتوری گفت حال مهدی کریمیان که به کما رفته بود بهتر شده است.
printنسخه قابل چاپ

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در حالی که گفته می‌شد تمرین امروز تراکتورسازی به دلیل به کما رفتن مهدی کریمیان تعطیل می‌شود، اما تمرین این تیم از ساعت 18 آغاز شد. فرشید طالبی بازیکن تراکتورسازی پیش از تمرین به خبرنگار تسنیم گفت: امروز تمرین می‌کنیم تا برای بازی با ذوب آهن آماده شویم. همه ما برای مهدی کریمیان آرزوی سلامتی داریم و فکر ما پیش اوست.

وی افزود: به لطف خدا حال کریمیان بسیار بهتر شده و شرایط هوشیاری او افزایش یافته است. پزشکان بیمارستان به ما اعلام کردند که اگر همین روند بهبود وضعیت او ادامه پیدا کند تا فردا کریمیان از شرایط بحرانی خارج می‌شود و بهبود پیدا می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اقدامات لازم پزشكی برای بهبودی كریمیان در حال انجام است

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراكتورسازی تبریز گفت: اقدامات لازم پزشكی از سوی گروه معالج و مراقبت های ویژه برای مهدی كریمیان در حال انجام است.
وی افزود: با این وصف كریمیان همچنان در كما بسر می برد اما این امیدواری وجود دارد كه با افزایش سطح هشیاری، وی از كما خارج شود.
زینی زاده علت وقوع این پیشامد ناگوار برای كریمیان را تصادف رانندگی خودرو حامل این بازیكن و همسرش عنوان كرد و ادامه داد: گویا اولین كسی كه از این اتفاق تلخ باخبر شده است جواد كاظمیان بوده كه در انتقال سریع كریمیان به بیمارستان امام رضای تبریز كمك موثری داشته است.
وی افزود: با اینحال علت دقیق این حادثه در دست بررسی است و ما امیدواریم كه كریمیان با تلاش كادر پزشكی، بهبودی كامل خود را بازیابد.
زینی زاده همچنین گفت: كادر پزشكی باشگاه تراكتورسازی با كادر درمانی بیمارستان امام رضای تبریز در تعامل و ارتباط تنگاتنگ هستند و بطور مرتب جویای احوال و وضعیت مهدی كریمیان می باشند.
مدیرعامل باشگاه تراكتورسازی تبریز اظهار داشت: با توجه به پیگیری واعمال اقدامات لازم پزشكی از سوی پزشكان معالج، انتظار میرود ظرف ساعات آینده رفته رفته سطح هوشیاری مهدی كریمیان افزایش یابد.
وی در خاتمه از كلیه هواداران و اعضای خانواده بزرگ تراكتورسازی و جامعه فوتبال خواست برای سلامتی و بهبودی كامل و قطعی مهدی كریمیان دعا كنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین تراکتورسازان برگزار می شود .

تراکتورسازان که خود را برای سفر به اصهان برای برگزاری بازی با تیم ذوب آهن آماده می کند امروز آخرین تمرین نوبت عصر خود را در تبریز برگزار می کند . این تمرین از ساعت 18 در زمین چمن طبیعی کمپ اختصاصی باشگاه برگزار می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی تراکتورسازی و ذوب آهن برگزار می شود/ هیئت رئیسه سازمان لیگ مخالف تعلیق بازی| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی از برگزاری به موقع بازی این تیم با ذوب آهن به دلیل مخالفت هیئت رئیسه سازمان لیگ با تعویق بازی خبر داد.

زینی زاده در این خصوص گفت: درخواست خود را به هیئت رئیسه سازمان لیگ اعلام کردیم ولی بهروان بعد از جلسه ای که با تاج برگزار کردند، اعلام کردند که بازی تعویق نخواهد شد و در زمان مقرر برگزار خواهد شد.

به همین منظور تمرین تراکتورسازان امروز از ساعت 18:30 در زمین چمن اختصاصی برگزار خواهد شد و طبق برنامه ریزی قبلی کاروان تیم فردا راهی اصفهان خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نبرد سرد تیم های تبریزی در مقابل اصفهانی ها/جای کریمیان خالی است

هفته سوم لیگ برتر در حالی برگزار خواهد شدکه تیم های تبریزی به تیم های اصفهانی رسیده اند ،از نکات وحاشیه های تاسف بار این بازی اینکه مهدی کریمیان بازیکن سابق بازی در وتیم اصفهانی را داراست وهم اکنون هافک تراکتورسازان است.

به گزارش جمهور تیم های لیگ برتری اصفهان وتبریز روز سه شنبه از سری مسابقات هفته سوم لیگ برتر ایران جام خلیج فارس به مصاف هم خواهندرفت که بازی تراکتور ذوب آهن ساعت 22،در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان وبازی تیم های گسترش وسپاهان ساعت 22 ، درورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز خواهد بود.

تیم های تبریزی واصفهانی در حالی به مصاف هم خواهند رفت که مهدی کریمیان بازیکن سابق تیم های ذوب آهن وسپاهان اصفهان وهافبک فعلی تراکتور سازان به علت سانحه رانندگی در بیمارستان به سر می برد.

به گزارش جمهور تیم تراکتور سازی تبریز در خواست تعویق بازی را داده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: کریمیان تا فردا کاملا هوشیار می شود/ چند سال دیگر می فهمید چه کاری برای این فوتبال کرده ام/ خاطرات خوبی از بازی در سپاهان دارم

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: اگر تا نیم فصل بازیکن خارجی خوب پیدا کنیم، به خدمت می گیریم اما اگر این اتفاق نیفتد تا نیم فصل صبر می کنیم.

رسول خطیبی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش اظهار داشت: تمرینات بسیار خوبی را انجام داده ایم و این تمرینات در بازی هایی که انجام می دهیم به چشم می آید. سیر صعودی را در پیش گرفته ایم و قطعا در بازی های آینده بهتر از دیدار با استقلال و تراکتورسازی ظاهر خواهیم شد. در بازی با سپاهان برای کسب 3 امتیاز به میدان می رویم و امیدوارم به هدفمان برسیم.

وی درباره اینکه تراکتوری ها عنوان کرده اند تاکتیک گسترش فولاد اوت دستی بوده است، عنوان کرد: این مسائل درست نیست. چطور استقلال با اوت دستی گل می زند، کسی ایراد نمی گیرد؟ یکبار ایمان موسوی روی اوت دستی حرکت نمایشی انجام داد. شیوه بازی ما اوت دستی نیست.

سرمربی گسترش فولاد همچنین گفت: من از شرایط تیم راضی هستم. با اینکه در هفته اول با 3 تیم قهرمان، نایب قهرمان و سوم لیگ برتر بازی داریم اما بچه ها نشان دادند از لحاظ فوتبالی شرایط خوبی دارند. تیم ما نه برای قهرمانی بسته شده و نه برای کسب سهمیه آسیایی. انشاءالله اگر بازیکنان کمی پخته تر شوند شرایطمان بهتر از این می شود. بازیکنان ما ستاره نیستند اما ستاره های آینده این بازیکنان جوان هستند. چند سال دیگر همه می فهمند رسول خطیبی چه خدمتی به فوتبال ایران کرده است.

خطیبی درباره این شایعه که گفته می شود سعید آقایی را به خاطر حرف و حدیث های بازی با استقلال از ترکیب تیم بیرون گذاشته، تاکید کرد: چنین چیزی نیست. او مصدوم بود و مقابل تراکتورسازی بازی نکرد. الان شرایطش خوب است و احتمالا در لیست 18 نفره مان نیز برای دیدار با سپاهان قرار می گیرد.

وی درباره بازی با سپاهان تصریح کرد: واقعیت این است که خاطرات خوبی از سپاهان دارم. این تیم بسیار بزرگ بوده و دوبازی قبلی خود را نیز با پیروزی پشت سر گذاشته است. بازی دیدنی خواهد بود و می خواهیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

خطیبی درباره جذب بازیکنان جدید تصریح کرد: اگر تا نیم فصل بازیکن خارجی خوب پیدا کنیم، به خدمت می گیریم اما اگر این اتفاق نیفتد تا نیم فصل صبر می کنیم و بازیکنان داخلی را جذب می کنیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا نیامدن کنار زمین کارش را سخت نمی کند، خاطرنشان کرد: خیر، سخت نیست و مشکلی ندارم. بعضا به کنار زمین می آیم اما مساله خاصی نیست. انشاءالله بعد از ماه مبارک رمضان به کلاس های مربیگری B آسیا می روم و باید تا پایان فصل منتظر بمانم و در کلاس های درجه برتر شرکت کنم.

خطیبی در پایان درباره وضعیت مهدی کریمیان افزود: من صبح امروز به بیمارستان رفتم. او رو به بهبودی است. دکترش بسیار امیدوار است و انشاءالله تا فردا هوشیاری کامل خود را بدست می آورد.

بالا