• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
مشخصه که قضیه همش تصادف نبوده !...اخه خیلی عجیبی که خانمش تو ماشین بوده اما یه خراش ساده هم برنداشته !...عجیب تر اینه که خانمش که احتمالا تو صحنه درگیری بوده ..اونجا هم اسیبی ندیده !!!!!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عکس/ خودروی سانحه دیده بازیکن تراکتورسازی

sfsfsdf.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قلعه نوعی: کریمیان بچه اخلاق مداری است/ با این تیم بازی خوبی مقابل بوریرام انجام می دهیم/ در میانه زمین مشکلی نداریم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از اتفاقی که برای بازیکن تراکتورسازی افتاد بشدت ناراحت شدم و برای او آرزوی شفای عاجل می کنم.
به گزارش اوج نیوز، امیر قلعه نوعی در حاشیه تمرین روز یکشنبه استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فجر تیم جوان و دونده ای است. بازی این تیم مقابل فولاد را دیدم، بازیکنان خوبی دارند که جایگاه آنها اینجا نیست. پیروانی هم مربی خبره ای است و قطعا ما بازی سختی مقابل فجر داریم.
وی ادامه داد: هنوز که فیلم بازی با سپاهان را می بینم، افسوس می خورم. داور دو پنالتی برای تیم ما نگرفت اما با اینکه بازی را باختیم فوتبالی که بازیکنانم ارائه دادند مرا به آینده امیدوار کرد. وقتی تیمی بتواند مقابل سپاهان 11 موقعیت گل ایجاد کند و کمترین موقعیت گل را به حریف را بدهد یعنی تیم خوبی است. من اطمینان دارم استقلال با این تیمی که دارد می تواند مقابل بوریرام تایلند بازی بسیار خوبی را انجام دهد.
سرمربی استقلال درباره اینکه استقلال در میانه میدان مشکل دارد، گفت: اصلا اینطور نیست. تیم ما خیلی خوب است و در میانه میدان هم مشکلی نداریم. فقط امیدواریم که آندو و نکونام زودتر با هم هماهنگ شوند تا به شرایط ایده آل برسیم.
قلعه نوعی در خصوص موقعیت سوزی بازیکنان استقلال در دیدار با سپاهان خاطرنشان کرد: گاهی پیش می آید تیم های بزرگ نتوانند از موقعیت هایشان استفاده کنند. ما هرروز در مهندسی تمرینات ضربه به دروازه داریم و این مشکل قطعا به زودی حل می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مقابل فجر تغییر تاکتیک می دهد، اظهار کرد: با همان نفرات و تاکتیک قبل مقابل فجر بازی می کنیم. از سردار جعفری خواستم به ما یک زمین تمرین در شیراز بدهند البته اگر نگویند چرا به جعفری زنگ زده ام.
قلعه نوعی در پایان درباره حادثه ای که برای مهدی کریمیان رخ داد، افزود: حادثه ناگواری برای او رخ داده است که شنیده ام از کما خارج شده است. به حق همین ماه عزیز اهل بیت شفایش بدهند. او دو سال شاگرد من بود و بچه اخلاق مداری است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درخواست تراکتور/رد درخواست و نقش هیات فوتبال - تراکتورچی

درخواست تراکتور/رد درخواست و نقش هیات فوتبالارسال شده در مرداد ۱۳, ۱۳۹۲ by امید اسداللهی
به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی بعد از حادثه ای که برای بازیکن این تیم رخ داد بازیکنان، هواداران و کادر تیم تراکتورسازی به شدت دچار افت روحیه شدند و می توان به راحتی گفت هر انسانی در مقابل رخ دادن حادثه ناراحت می شود چه برسد به هم تیمی و دوست انسان بنابراین تمرین عصر تراکتور لغو شد و درخواست تعویق بازی با ذوب آهن ارسال گردید تا بعد از موافقت و رفع ناراحتی بازیکنان، این بازی برگزار شود.

زمانی که زینی زاده این درخواست را ارسال کرد جناب تاج و بهروان جلسه ای گذاشتند و پس از بررسی اعلام کردند این کار غیر ممکن است و بازی سر ساعت اعلام شده برگزار خواهد شد و در صورتی که تراکتورسازی اگر نباید برد به نفع ذوب آهن به ثبت خواهد رسید هرچند ذوبی ها هم با بدست آمدن امتیاز به این روش غیر انسانی موافق نیستند اما تراکتورسازی مجبور شد برای آمادگی در رویارویی با اصفهانی ها بعد از حصول اطمینان از بهبود نسبی کریمیان تمرین عصر خود را که لغو کرده بود؛برگزار کند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خدارو شکر ضریب هوشی بالا اومد واز کما خارج شد/
تبریک به همه مخصوصا تراکتوری های عزیز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920513001348

بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس در ابتدای تمرین امروز برای شفای هافبک تراکتورسازی دست به دعا شدند.
خبرگزاری فارس: دعای پرسپولیسی‌ها برای شفای کریمیان/فیلم بازی‌های مس رسید، حقیقی پا به توپ شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 و 30 دقیقه امروز به مدت 60 دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان بیشتر تمرینات شاداب را در دستور کار خود قرار دادند. آنها در ابتدای تمرین به همراه کادر فنی برای شفای مهدی کریمیان هافبک تراکتورسازی که بر اثر سانحه تصادف در بیمارستان بستری است دست به دعا شدند و برای او سلامتی و بازگشت به آغوش خانواده خواستار شدند.

*در تمرین امروز رضا حقیقی پا به توپ شد و بدون مشکل در تمرین شرکت کرد.

*فیلم بازی‌های مس کرمان به دست کادر فنی رسید تا برای آنالیز آن اقدام کنند. گفتنی است پرسپولیس روز چهارشنبه مقابل مس به میدان خواهد رفت.

*دروازه‌بان‌ها زیر نظر غلامپور تمرینات ویژه انجام دادند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920513001321

تمرین تیم فوتبال استقلال تحت تأثیر خبر تصادف هافبک تراکتورسازی قرار گرفت.
خبرگزاری فارس: تماس استقلالی‌ها با بازیکنان تراکتورسازی/ مجیدی تمرین کرد، صادقی مصدوم شد
Tweet
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل فجر سپاسی آماده می‌کند از ساعت 18:30 امروز برنامه‌های تاکتیکی خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کرد.

در تمرین امروز آبی‌پوشان ساموئل، بیک‌زاده و جمشیدیان غایب بودند و این سه بازیکن استقلال را در سفر به شیراز همراهی نخواهند کرد. همچنین امیر حاج‌قاسم مربی بدنساز استقلال دیگر غایب تمرین امروز بود که وی به علت درگذشت یکی از نزدیکانش در تمرین آبی‌پوشان حضور نداشت.

*در ابتدای تمرین امیر قلعه‌نویی که مثل روز گذشته با لباس ورزشی به کمپ استقلال آمده بود برای دقایقی کوتاه با بازیکنان صحبت کرد. وی که از خبر تصادف مهدی کریمیان ناراحت بود از بازیکنان خواست تا برای سلامتی وی دعا کنند. همچنین دیگر بازیکنان جویای وضعیت این بازیکن بودند و در تماس با چند بازیکن تراکتورسازی پیگیر وضعیت کریمیان شدند.

*یکی از طرفداران تیم استقلال دورتادور ماشین خود را با پرچم آبی تزئین کرده بود و آن را به محل تمرین استقلال آورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراختور - با مهدی کریمیان از ساعت 4 بامداد تا 18:30 دقیقه یکشنبه/بر مهدی چه گذشت؟

ما هم مثل خیلی دیگر از هواداران عاشق تراکتور با شنیدن خبر تصادف مهدی کریمیان و بستری شدن ایشان در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز راهی این بیمارستان شدیم تا خودمان را از نگرانی دربیاوریم و علت اصلی قضیه و وضعیت مهدی کریمیان را پیگیر شویم .
بیمارستان شلوغ بود اما بالاخره موفق شدیم خودمان را به ای سی یو ی بیمارستان برسانیم اما امکان جلو رفتن بیشتر مهیا نبود و مجبور شدیم در پشت درب آی سی یو بایستیم تا اخبار را از مسئولین بیمارستان و پزشک معالج ایشان یعنی دکتر مولایی جویا شویم .
پیراهن های مشکی بازیکنان تراکتور از جمله کریم انصاری فرد ، محمد ابراهیمی ، مرتضی اسدی و محمد ابراهیمی و مهدی کیانی نگرانم می کرد اما صحبت های مجید جلالی و دکتر مولایی تسکینم می داد .
با کریم انصاریفرد صحبت کردم بهش گفتم آقا کریم جریان چیه سایت ها زدن که مهدی کریمیان فوت کرده ؟ کریم آقا خیالم رو راحت کرد و بهم گفت که نه بابا من الان بالا سرش بودم داشت نفس می کشید .
سراغ یکی از پزشک ها رفتم تا جریان انتقال مهدی کریمیان رو جویا بشم : بهم گفت دیشب ساعت 4 بود که مهدی رو با ماشین شخصی به بیمارستان آوردن ، دو نفر بودن که مهدی رو پیاده کردن و بستریش کردیم و بعدش دیگه خبری ازشون نیست تا الان که من باهاتون صحبت میکنم . از صحبت هاش کاملا میشد فهمید که مهدی کریمیان در اثر درگیری و ضربه ای که به سرش وارد شده به کما رفته است .
دکتر مولایی پزشک معالج مهدی کریمیان میگفت : حال مهدی آروم آروم داره بهتر میشه و سطح هوشیاری اش فعلاً 6 درصد هست که نسبت به چند ساعت پیش خیلی بهتر شده . الان ازش اسکن گرفتیم و وضعیتش بهتر هست اما همه چیز فردا صبح مشخص میشه .
از دکتر خواستم که تو رو خدا اگه خبر تازه ای از مهدی شد بهمون خبر بده و دکتر مولایی هم قول داد که هر نیم ساعت یک بار وضعیت مهدی کریمیان رو به هوادار ها خبر بده .
سراغ مجید جلالی رفتم ایشون گفتند که : وقتی داخل بودم دستهای مهدی کریمیان رو تو دستهام گرفتم و به مهدی گفتم که اگه صدامو میشنوه دستامو فشار بده که مهدی هم دستمو فشار داد . امیدوارم شدم .
ساعت 15 بود که دکتر مولایی با خوشحالی از وضعیت رو به بهبود مهدی کریمیان خبر داد و گفت که میزات هوشیاری مهدی کریمیان از 6 به 8 افزایش یافته است و این وضعیت واقعاً امیدوار کننده است . برای سلامتی مهدی کریمیان دست به دعا شدیم و در نمازخانه بیمارستان شروع به خوانذن دعای توسل کردیم .
اتفاقی افتاد که حالم را بدجوری خراب کرد . مسئولین یکی از خبرگزاری ها به جای دعای برای مهدی کریمیان به رفیقش میگفت که اگه مهدی کریمیان فوت کنه و ما اولین سایتی باشیم که این خبر رو درج میکنیم مثل بمب میترکه . واقعا برای این چنین آدمها و خبرگزاری ها یی متاسفم .
بالاخره ساعت 18 بود که متوجه شدیم مهدی کریمیان به هوش آمده و از کما خاج شده است . درصد هوشیاری اش به 15 افزایش یافته و چند کلمه ای هم حرف زده است . او می تواند اعضای بدنش را تکان دهد و این وضعیت عالی است .
برای مهدی کریمیان دعا کنید .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعلام آمادگی قلعه نوعی برای کمک به درمان کریمیان

سرمربی تیم استقلال در تماس با مربی تراکتورسازی برای هافبک این تیم آرزوی سلامتی کرد.
به گزارش اوج نیوز،امیر قلعه نوعی ضمن تماس با باغ آبادی ضمن پیگیری وضعیت سلامت مهدی کریمیان تاکید کرد آماده است تا همراهی لازم را با این بازیکن برای درمانش داشته باشد.
کریمیان در سپاهان و تراکتورسازی سابقه کار با امیر قلعه نوعی را دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهرداد کریمیان:خدا مهدی را دوست داشت/پدر و مادرم شب به تبریز می روند/سوناتای مهدی اوراق شد - Goal.com

287356_heroa.jpg

مهدی با همسرش بود و شانس آوردیم که خدا رحم کرد برای ایشان حداقل اتفاقی نیفتاد

سایت گل- شاید نزدیک‌ترین شخص به مهدی کریمیان مهرداد برادرش بازیکن فجرسپاسی شیراز باشد.
پس از چند تماس موفق شدیم با او تماس بگیریم و جدیدترین خبر را از او در مورد حال مهدی بپرسیم.
مهرداد کریمیان در این رابطه به سایت گل گفت:
مهدی حالش بهتر شده و تا 70 درصد رو به بهبود است و تا شب بهتر هم می شود.
مهرداد در مورد چگونگی این اتفاق به سایت گل گفت:
مهدی به همراه همسرش بوده و خداراشکر که شانس آوردیم برای او اتفاقی نیفتاد.البته چند خراش و مصدومیت سطحی بوده در بیمارستان سرپایی معالجه کردند.
مهدی کمی سرعت داشته و کنترل ماشین از دستش خارج می شود و با درخت برخورد می کند و این اتفاق تلخ برایش می افتد.مهدی با اتومبیل سوناتا بوده و این ماشین فکر کنم الان اوراق شده است فقط می توانم بگویم که خداراشکر که مهدی را داریم.
کریمیان در ادامه به سایت گل گفت:
پدر و مادرم از بوشهر به شیراز آمدند و با پرواز شب خودشان را به مهدی در تبریز می رسانند.من هم چون حال مهدی بهتر شده و از این طرف هم بازی داریم سه شنبه به تبریز می روم برای بازی با گسترش فولاد و از همانجا به سراغ مهدی می روم.
مهرداد کریمیان در پایان گفت:
از همه مردم تبریز که دم در بیمارستان منتظر مهدی بودند و تمام کسانی که برایش زحمت کشیدند ودعا کردند تشکر و قدردانی می کنم.
از مردم پاک و خونگرم بوشهر که با تماسهای خودشان پیگیر وضعیت مهدی بودند و از باشگاه سپاهان و شخص آقای رحیمی تشکر و قدردانی می کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تمرین امروز (یکشنبه) تراکتور سازان + حواشی| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، تمرین تیم فوتبال تراکتورسازی از ساعت 18:30 در زمین چمن اختصاصی این تیم با حضور 500 هوادار برگزار گردید.

• جواد کاظمیان و محمد ایرانپوریان به علت شرایط بد روحی و افسردگی غایبان تمرین امروز بودند و کاظمیان در اواخر تمرین با ماشین یکی از دوستانش در محل تمرین حاضر شد.

• میلاد فخر الدینی و سعید دقیقی همانند چند روز گذشته به علت مصدومیت در تمرین امروز غایب بودند.

• زینی زاده هم مثل روز گذشته در تمرین حضور داشت و در گفتگو با هواداران به آنها اطمینان داد تراکتورسازی نتیجه های خوبی خواهد گرفت.

• حدود 500 نفر هوادار در محل تمرین حضور داشتند و به تشویق بازیکنان و کادر فنی می پرداختند و مهدی کریمیان را تشویق کردند و برای وی آرزوی سلامتی کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بغض سرمربی تراکتورسازی: مردم برای بازیکنم دعا کنند/ کریمیان از کما خارج شد | پایگاه اطلاع رسانی یزد رسا

به گزارش یزد رسا، مجید جلالی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جهان با اشاره به وضعیت بازیکن این تیم که شب گذشته تصادف کرده بود گفت:« فقط باید دعا کنیم و از خدا بخواهیم تا مهدی را به ما بر گرداند.»

جلالی که صبح امروز در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بر سر بالین شاگرد خود حاضر شده بود افزود:« از جزئیات حادثه خبری ندارم و فقط می دانم که این اتفاق دیشب رخ داده و وی به اتفاق همسرش تصادف کرده که حال همسر وی خوشبختانه بد نیست.»

مهدی کریمیان
nf00303973-1
سرمربی تراکتورسازی در پاسخ به این سوال که پزشکان چه نظری دارند گفت:« بیمارستان آنقدر شلوغ بوده که اجازه نمی دادند کسی با پزشک مهدی صحبت کند اما پزشک تیم ما با دکتر معالج صحبت کرده و متاسفانه گفته اند که شرایط خوبی ندارد.»

جلالی که بغض کرده بود و هر لحظه ممکن بود زیر گریه بزند در انتها گفت:«از مردم می خواهم برای این بازیکن خوب و دوست داشتنی دعا کنند.»

کریمیان از کما خارج شد/ میزان هوشیاری هافبک تراکتورسازی بالای ۱۰ شد

مهدی کریمیان شب گذشته به دلیل سانحه رانندگی به بیمارستان منتقل شد. این بازیکن به دلیل برخورد شدیدی که داشت به کما رفت و اصلا وضعیتش خوب نبود.

دکتر صادق در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با اعلام خروج مهدی کریمیان از کما گفت: مهدی کریمیان از کما خارج شد و اکنون وضعیت خوبی دارد. دیشب میزان هوشیاری او تا ۳ هم پایین آمد اما اکنون هوشیاری‌اش به بالای ۱۰ رسیده است.

وی افزود: چندی پیش او چشمش را باز کرد و من را شناخت و دستم را فشار داد. البته هنوز کاملا به هوش نیامده است و تا مشخص شدن وضعیتش باید مدتی صبر کرد. تا فردا صبح می‌توان در مورد وضعیت او نظر داد.

خبرهای دیگر حاکی از تجمع هواداران باشگاه تراکتورسازی جلوی در این بیمارستان بوده است.

همین امر سبب ایجاد تدابیر امنیتی در این بیمارستان شده و حراست به شدت ورود به بیمارستان امام رضا(ع) را کنترل می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخبار خوش برای طرفداران تیم تراکتورسازی تبریز سطح هوشیاری کریمیان به عدد 10 رسید / کریمیان بدون دستگاه نفس کشید

فرهاد میرزایی متخصص ارشد گروه مغز و اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) تبریز امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: سطح هوشیاری بازیکن تیم تراکتورسازی روند رو به رشدی داشته و خوشبختانه عصر امروز تنفس وی از دستگاه خارج شده و وی بدون کمک دستگاه نفس می‌کشد.

وی با بیان اینکه کریمیان هنوز از کما خارج نشده است، تصریح کرد: سطح هوشیاری وی به عدد 10 رسیده و با ادامه این روند امیدواریم فردا کریمیان از کما خارج شود.

متخصص ارشد مغز و اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) تبریز در مورد علت به کما رفتن کریمیان گفت: در مورد علت من نمی‌توانم چیزی بگویم، اما آنچه مشخص است این اتفاق در برخورد جسم سخت خارجی با سر وی افتاده است.

وی افزود: اینکه این حادثه چه عوارضی خواهد داشت بعداً مشخص خواهد شد، اما من می‌توانم این اطمینان را بدهم که این بازیکن یک ماه دیگر قادر است به میادین فوتبال بازگردد.

مهدی کریمیان بازیکن تیم تراکتورسازی بامداد امروز در تصادف شدید خودرویش با درخت مصدوم شده و به بیمارستان امام رضا (ع) انتقال داده شده است.

وی در حال حاضر در بخش آی سی یو این بیمارستان بستری است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قرارداد جادوگر لو رفت: ۱/۲ میلیارد، ۷۰۰ میلیون نقد

قانون آنلاین- البته پیش‌بینی می‌شد که برای بازیکنی مثل علی کریمی، باشگاه تراکتورسازی رقم بالایی پرداخته باشد، اما سایت بانک ورزش رقم دقیق قرارداد این ستاره را استخراج کرده است. جادوگر خیلی زود با مسئولان این تیم برای یک فصل بازی در تبریز به توافق رسید. درباره قرارداد کریمی حرف و حدیث بسیار است اما به نظر می رسد او را هم در زمره بازیکنان میلیاردی لیگ برتر قرار داد. گفته می شود قرارداد کریمی با تراکتورسازی به مبلغ ۱/۲ میلیارد امضا شده که این رقم، برای او رقمی قابل توجه است . ضمن اینکه شنیده می شود تراکتوری‌ها برای اینکه هر طور شده کریمی را جذب کنند ۷۰۰ میلیون از پول قرارداد او را نقدا پرداخت کرده اند تا جواب مثبت کریمی را برای حضور در تبریز بشنوند.

che226

Registered User
لایک‌ها
419
فارق از هر رنگ , برای سلامتی مهدی کریمیان دعا کنیم.
ImageThumb2

بالا