تراختور - با مهدی کریمیان از ساعت 4 بامداد تا 18:30 دقیقه یکشنبه/بر مهدی چه گذشت؟
ما هم مثل خیلی دیگر از هواداران عاشق تراکتور با شنیدن خبر تصادف مهدی کریمیان و بستری شدن ایشان در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز راهی این بیمارستان شدیم تا خودمان را از نگرانی دربیاوریم و علت اصلی قضیه و وضعیت مهدی کریمیان را پیگیر شویم .
بیمارستان شلوغ بود اما بالاخره موفق شدیم خودمان را به ای سی یو ی بیمارستان برسانیم اما امکان جلو رفتن بیشتر مهیا نبود و مجبور شدیم در پشت درب آی سی یو بایستیم تا اخبار را از مسئولین بیمارستان و پزشک معالج ایشان یعنی دکتر مولایی جویا شویم .
پیراهن های مشکی بازیکنان تراکتور از جمله کریم انصاری فرد ، محمد ابراهیمی ، مرتضی اسدی و محمد ابراهیمی و مهدی کیانی نگرانم می کرد اما صحبت های مجید جلالی و دکتر مولایی تسکینم می داد .
با کریم انصاریفرد صحبت کردم بهش گفتم آقا کریم جریان چیه سایت ها زدن که مهدی کریمیان فوت کرده ؟ کریم آقا خیالم رو راحت کرد و بهم گفت که نه بابا من الان بالا سرش بودم داشت نفس می کشید .
سراغ یکی از پزشک ها رفتم تا جریان انتقال مهدی کریمیان رو جویا بشم : بهم گفت دیشب ساعت 4 بود که مهدی رو با ماشین شخصی به بیمارستان آوردن ، دو نفر بودن که مهدی رو پیاده کردن و بستریش کردیم و بعدش دیگه خبری ازشون نیست تا الان که من باهاتون صحبت میکنم . از صحبت هاش کاملا میشد فهمید که مهدی کریمیان در اثر درگیری و ضربه ای که به سرش وارد شده به کما رفته است .
دکتر مولایی پزشک معالج مهدی کریمیان میگفت : حال مهدی آروم آروم داره بهتر میشه و سطح هوشیاری اش فعلاً 6 درصد هست که نسبت به چند ساعت پیش خیلی بهتر شده . الان ازش اسکن گرفتیم و وضعیتش بهتر هست اما همه چیز فردا صبح مشخص میشه .
از دکتر خواستم که تو رو خدا اگه خبر تازه ای از مهدی شد بهمون خبر بده و دکتر مولایی هم قول داد که هر نیم ساعت یک بار وضعیت مهدی کریمیان رو به هوادار ها خبر بده .
سراغ مجید جلالی رفتم ایشون گفتند که : وقتی داخل بودم دستهای مهدی کریمیان رو تو دستهام گرفتم و به مهدی گفتم که اگه صدامو میشنوه دستامو فشار بده که مهدی هم دستمو فشار داد . امیدوارم شدم .
ساعت 15 بود که دکتر مولایی با خوشحالی از وضعیت رو به بهبود مهدی کریمیان خبر داد و گفت که میزات هوشیاری مهدی کریمیان از 6 به 8 افزایش یافته است و این وضعیت واقعاً امیدوار کننده است . برای سلامتی مهدی کریمیان دست به دعا شدیم و در نمازخانه بیمارستان شروع به خوانذن دعای توسل کردیم .
اتفاقی افتاد که حالم را بدجوری خراب کرد . مسئولین یکی از خبرگزاری ها به جای دعای برای مهدی کریمیان به رفیقش میگفت که اگه مهدی کریمیان فوت کنه و ما اولین سایتی باشیم که این خبر رو درج میکنیم مثل بمب میترکه . واقعا برای این چنین آدمها و خبرگزاری ها یی متاسفم .
بالاخره ساعت 18 بود که متوجه شدیم مهدی کریمیان به هوش آمده و از کما خاج شده است . درصد هوشیاری اش به 15 افزایش یافته و چند کلمه ای هم حرف زده است . او می تواند اعضای بدنش را تکان دهد و این وضعیت عالی است .
برای مهدی کریمیان دعا کنید .