• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

iAhmaD

Registered User
لایک‌ها
5
فارق از هر گونه رنگ برای مهدی دعا کنید مهدی الان رو تخت منتظر دعا های من و تو هست پس دعا کن

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:کریمیان به احتمال زیاد دوشنبه به بخش منتقل می شود/تاج:در انتظار بازگشت مهدی خوش اخلاق هستیم

سرپرست سازمان لیگ گفت:تبریز یکی از نقاط مثبت در لیگ برتر ما محسوب می شود.
به گزارش اوج نیوز،مهدی تاج یکشنبه شب در گفت و گوی تلفنی با برنامه ورزشی شبکه سهند درباره سانحه ای که برای مهدی کریمیان به وجود آمد عنوان کرد:با مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی صحبت کردم و خوشبختانه مطلع شدم کریمیان روند بهبود را طی می کند.
وی ادامه داد:از خدا می خواهم مهدی که جزو فوتبالیست های خوش اخلاق فوتبال ماست هر چه زودتر شرایط حضور در تمرین و مسابقات را پیدا کند و مانند گذشته او را قبراق و سرحال ببینیم.
در ادامه این برنامه،رسول خطیبی،سرمربی گسترش فولاد که در استودیو حضور داشت از تاج خواست تا از سوی سازمان لیگ حرفه ای تشویقی برای تماشاگران آذری در نظر گرفته شود.
تاج دراین باره عنوان کرد:تبریز یکی از نقاط مثبت در لیگ برتر ما محسوب می شود و شخصا افتخار می کنم برای تماشاگران آذری عزیزمان قدمی بردارم.
در ادامه این برنامه،حمید زینی زاده،مدیرعامل تراکتورسازی درباره آخرین وضعیت مهدی کریمیان گفت:دقایقی قبل با معاونت پزشکی باشگاه تراکتورسازی صحبت می کردم.او گفت خوشبختانه مهدی روند بهبود را طی می کند و به احتمال زیاد روز دوشنبه به بخش عادی منتقل خواهد شد.
وی افزود:آنطور که مطلع شدم کریمیان معاونت پزشکی باشگاه را هم شناخته و هوشیاری اش در حال بازگشت به حالت عادی است.از همه هواداران عزیز که روز یکشنبه در کنار بازیکن تیم شان بودند تشکر می کنم و امیدوارم تراکتورسازی با اتکا به این عزیزان روزهای خوبی را تجربه کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: قابلیت جلالی کمتر از تونی نیست

حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: تمرینات تیم تا فردا ادامه می یابد و عصر عازم اصفهان می شویم به خاطر انجام بازی با دو تیم اصفهانی در دو هفته متوالی تیم بعد از بازی با ذوب آهن در اصفهان می ماند و روز 21 مرداد ماه به تبریز باز می گردیم.

مدیرعامل تیم فوتبال تراکتورسازی درباره نتایج ضعف تراکتورسازی در دو هفته ابتدایی گفت: دهنوی ابتدای فصل قرار داریم و قضاوت کردن زود است تیم ما مقابل پرسپولیس با ناداوری باخت و با بدشانسی مقابل گسترش فولاد مساوی کرد.

وی تصریح کرد: تیم تراکتورسازی از هفته پنجم به بعد خود را پیدا می کند و امیدواریم در هفته سوم و چهارم مقابل تیم هخای اصفهانی ببریم و با دست پر به اصفهان بازگردیم.

وی تصریح کرد: تراکتورسازی موتورش ديزلی است و برای گرم شدن نیاز به زمان دارد و در هفته های آینده روشن می شود.

زینی زاده درباره زمان داده شده به جلالی گفت: به طور حتم ما امکانات لازم را در اختیار جلالی قرار می دهیم تا در هفته های بعد نتایج قابل قبولی تیم بگیرد. به هر حال ما زمان کافی به جلالی برای جبران نتایج ضعیف گذشته خواهیم داد.

مدیرعامل تراکتورسازی درباره ی تمایل هواداران به حضور تونی اولیویرا در تیمشان گفت: هر مربی هوادار خاص خود را دارد. تماشاگران باید حوصله به خرج دهند زیرا که قابلیت جلالی کمتر از تونی اولیویرا نیست و می تواند تراکتور را به موفقیت برساند.

وی درباره حضور دو بازیکن خارجی در تمرینات تراکتورسازی تصریح کردند: دو بازیکن خارجی اهل نیجریه و کامرون قرار است از روز 20 مرداد ماه به ایران بیایند تا در تمرینات شرکت کنند. اگر کادر فنی نظرشان در مورد این دو بازیکن مثبت بود آنها را جذب می کنیم.

گفتنی است تیم فوتبال تراکتورسازی در هفته سوم لیگ برتر روز چهارشنبه باید به مصاف تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان برود./مح
مطالب مرتبط :
هافبک تيم تراکتورسازی به كما رفت/ زيني زاده: وضعيت جسماني کريميان رضايت بخش نيست
بدهی های تراکتور تسویه شد
تراکتور سازی در لیگ سپک تاکرا
مدیر برنامه انصاری فرد و تیموریان نيستم که وضعیتشان را مشخص کنم
دیدار زینی زاده با شرکت های تجاری
منتظر نکونام نمی‌مانیم /علی کریمی شرطی نگذاشته است
زینی زاده: کریمی را با مبلغ کم به تراکتور آوردیم / با آندو ، جباری و نکونام مذاکره کردیم
ما کمترین بدهی را در میان تیم ها داریم/نظرات نکونام و تیموریان برایمان قابل احترام است
برد تراکتورسازان در قم
زینی زاده: نکونام منتظر استقلال است / جلالي: نکونام را نديدم
برچسب ها: زيني زاده ، جلالي ، تراکتورسازي ، فوتبال ، توني ، ليگ

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - کریمیان به صدا واکنش نشان داد/ هوشیاری هافبک تراکتور از 10 درصد گذشت

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که از شب گذشته به خاطر تصادف با اتومبیل شخصی خود در کما به سر می‌برد، عصر امروز هوشیاری بیشتری پیدا کرد و به صدا واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کریمیان که بعد از تصادف شب گذشته به کما رفته و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بستری شده است عصر امروز واکنش‌های خوبی را برای خروج از کما نشان داد.

دکتر مولایی، پزشک تیم فوتبال تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: خوشبختانه میزان هوشیاری کریمیان عصر امروز نسبت به قبل بیشتر شده و از مرز 10 هم گذشته است که این خبر بسیار خوشحال کننده‌ای است.

وی افزود: او به صدا واکنش‌های خوبی نشان داد و چشمانش را برای لحظه‌ای باز کرد. باید صبر کرد تا 24 ساعت آینده که ببینیم وضعیت وی چطور خواهد شد. اگر همین روند ادامه پیدا کند خیلی زود به حالت عادی باز خواهد گشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كريميان به فوتبال باز خواهد گشت/ تصادف او يك تصادف معمولي بود

دروازه بان تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: كريميان به فوتبال باز خواهد گشت.
داوود نوشي صوفياني در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي در خصوص وضعيت مهدي كريميان گفت: ما به همراه ديگر بازيكنان در بيمارستان حضور داريم. خدا را شكر وضعيت كريميان خوب است و هوشياري وي برگشته است. پزشكان بيمارستان نيز اعلام كرده اند كه تا بعد از ظهر حال مهدي كريميان بهتر خواهد شد و همگي براي بهبودي وضع او دعا مي كنيم.
وي در رابطه با جريان حادثه ي اتفاق افتاده گفت: تا آن جايي كه من شنيده ام، يك سانحه ي تصادف معمولي اتفاق افتاده است و كريميان به يك اتومبيل ديگري برخورد كرده است؛ اما هنوز چيز قطعي در اين باره نشنيده ام.
نوشي صوفياني افزود: مهدي كريميان هم از لحاظ اخلاقي و هم از لحاظ فني بازيكن بسيار خوبي است و مطمئن هستم كه او به زودي به فوتبال باز مي گردد.
وي درباره ي تعطيلي تمرين امروز تراكتورسازي نيز گفت: هنوز به صورت قطعي خبر تعطيلي تمرين را اعلام نكرده اند و قرار است با ما از طرف باشگاه تماس بگيرند.

گفتني است کریمیان اکنون در بخش آی سیوی مغزی بستری است و اخبار ضد ‌و نقیضی درباره وضعیت این بازیکن به گوش می‌رسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های بستری شدن بازیکن تراکتورسازی در بیمارستان

31575.jpg

31576.jpg

31580.jpg

31584.jpg

31583.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایان روز پر التهاب/ آخرین اخبار در مورد مهدی کریمیان از زبان مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی - Goal.com

زینی‌زاده در خصوص بازی سه‌شنبه‌شب این تیم مقابل ذوب‌آهن اصفهان و احتمال تعویق این دیدار نیز توضیح داد

سایت گل- تبریز وهواداران تراکتور امروز روز پرالتهابی را سپری کردند. مهدی کریمیان در «آی سی یو»؛ مهدی کریمیان در «کما» که تبدیل به واقعیت شد؛ و بد‌ترین شایعه «مهدی کریمیان جان خود را از دست داد» که سریعا این شایعه تکذیب شد ولی تعداد زیادی از مردم را راهی بیمارستان کرد. در ادامه شایعات مختلف در خصوص چگونگی این اتفاق و نگرانی از وضعیت این بازیکن موجب شد که همه شهر تحت تاثیر این اتفاق قرار بگیرند، برای آگاهی از آخرین خبر‌ها دقایقی پیش تماس کوتاهی داشتیم با زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی که از نظرتان می‌گذرد.

مدیرعامل تراکتورسازی درمورد آخرین وضعیت مهدی کریمیان می‌گوید: خدا را شکر که از بعد از ظهر با بالا رفتن سطح هوشیاری این بازیکن نگرانی‌ها تا حدودی کاهش یافت، من از اولین ساعات روز با حضور در بیمارستان پیگیر مسائل مختلف بودم وتلاش بی‌وقفه‌ای را پزشکان معالج از خود نشان دادند.

زینی‌زاده در خصوص چگونگی ماجرا می‌گوید: واقعیت این است که ما هم منتظر اظهار نظر مقامات قضایی وانتظامی استان هستیم، البته وکیل باشگاه در جریان همه بررسی‌ها و پیگیری‌های مقامات ذیربط قرار دارد و هم‌اینک مسئولان ذیربط در حال جمع‌آوری اطلاعات و بررسی موضوع هستند و از کانال‌های مختلف این قضیه را پیگیری می‌کنند. به محض روشن شدن موضوع از طرف مقامات قضایی باشگاه تراکتورسازی طی بیانیه‌ای برای عموم اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

زینی‌زاده در خصوص بازی سه‌شنبه‌شب این تیم مقابل ذوب‌آهن اصفهان و احتمال تعویق این دیدار نیز این‌گونه توضیح داد: به مسئولین فدراسیون فوتبال در این خصوص اطلاع داده شده و منتظر تصمیم مقامات فدراسیون هستیم. هر تصمیمی گرفته شود ما به آن تمکین می‌کنیم.

مدیرعامل تراکتور غیبت کریمیان در ترکیب این تیم را یک ضایعه دانست و با اظهار تاسف اعلام کرد: امیدوارم بازیکنان جایگزین غیبت او را جبران کنند.

سایت گل: طبق خبر‌های رسیده گویا مسئولین باشگاه از اتومبیل سوناتای خسارت‌دیده کریمیان بازدید کرده‌اند. در خصوص شایعات مختلف در مورد چگونگی تصادف و اتفاقات بعدی بعضی شنیده‌ها حاکی است که در پی خسارات وارده به اتومبیل طرفین، درگیری شدیدی به وجود آمده که این موضوع موجب جراحات مهدی کریمیان شده است...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
1Page

پیام تونی اولیوییرا به مهدی کریمان :

دوست من.... پسرم میخوام در یکی از مشکل ترین مراحل زندگییت بهت بگم من با تو هستم.....و من نیاز دارم ( میخوام) که تو خیلی سریع برگردی......دنیا به مردمانی از جنس تو نیاز داره....من منتظرم بخاطر تو مهدی کریمیان.....

68127420149570434867.png

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهمترین رویدادهای ورزشی امروز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، امروز دوشنبه چهاردهم مردادماه سال 1392 هجری شمسی، مصادف است با بیست و هفتم رمضان سال 1434 هجری قمری و پنجم اوت سال 2013 میلادی.

- مرحله دوم مسابقات بسکتبال قهرمانی مردان آسیا و انتخابی جهانی امروز با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می‌شود:
گروه E
* قطر - اردن
* چین تایپه - هنگ کنگ
* فیلیپین - ژاپن

گروه F
* ایران - هند
* قزاقستان - چین
* کره‌جنوبی - بحرین

- نشست خبری افشین داوری رئیس فدراسیون دوومیدانی در آستانه مسابقات جهانی مسکو ساعت 10 صبح امروز در محل این فدراسیون برگزار می‌شود.

- نشست خبری سرمربیان تیم‌های لیگ برتری در تهران پیش از هفته سوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
* نشست خبری دراگان اسکوکیچ سرمربی ملوان ساعت ۱۳
* نشست خبری منصور ابراهیم‌زاده سرمربی راه آهن ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه

- تیم فوتبال فولهام انگلستان امشب در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم رئال بتیس اسپانیا می‌رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سازمان لیگ با تعویق دیدار تراکتورسازی با ذوب‌آهن موافقت نکرد

حمید زینی‌زاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: با توجه به وضعیت مهدی کریمیان، از سازمان لیگ خواستار تعویق بازی مقابل ذوب‌آهن شدیم که مورد موافقت قرار نگرفت و در نتیجه تیم تراکتورسازی فردا از طریق پرواز مستقیم تبریز – اصفهان عازم این شهر خواهد شد تا بازی خود مقابل این تیم را سه‌شنبه‌شب برگزار کند.

وی در مورد وضعیت کریمیان نیز گفت: خوشبختانه رفته رفته درصد هوشیاری این بازیکن افزایش یافته و دستگاه‌های تنفسی نیز از وی جدا شده است و امیدواریم این بازیکن خوب تیم تراکتورسازی هرچه سریع‌تر بهبودی خود را کسب کند.

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز همچنین از برگزاری تمرین دیروز تیمش خبر داد و ابراز داشت: ابتدا قرار بود تمرین برگزار نشود، اما با نظر موافق سرمربی تیم تمرین سر زمان از پیش تعیین شده برگزار شده و خود من نیز در تمرین تیم حضور داشتم.

تیم تراکتورسازی تبریز در هفته سوم لیگ برتر فوتبال کشور میهمان تیم ذوب‌آهن اصفهان است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تراکتورسازی در گفت‌وگو با فارس: کریمیان امروز به بخش منتقل می‌شود/او هوشیاری کاملش را به دست آورده است

دکتر صادق در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت مهدی کریمیان گفت: خدا را شکر مهدی کریمیان هوشیاری خود را به دست آورده است. او شرایط بسیار خوبی دارد و درحال انجام کارهایش هستیم تا از ICU به بخش منتقل شود.

وی در مورد اینکه آیا او تا دو سه ماه دیگر می تواند در میدان حاضر شود، اظهارداشت:‌ او در مدت خیلی کوتاه‌تری می تواند به شرایط آمادگی برسد و در میدان حاضر شود.

پزشک تراکتورسازی خاطرنشان کرد: مشکل اسپاسم شدید کمر دارد در حال انجام مراحل درمانی است تا هرچه زودتر به شرایط مناسب برسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سنگ تمام تماشا برای کریمیان + عکس | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

به گزارش تبریز بیدار ، این روزنامه ورزشی اجتماعی تیتر نخست خود را با عبارت دو کلمه «تبریز در کما» به روی دکه فرستاد و در توضیحی مختصر نوشت: « تصادف، دعوا یا هر چیزی که بود، دیروز مهدی کریمیان را بیهوش کرد و به بیمارستان فرستاد. در آخرین ساعات خبر دادند که او چشمهایش را باز کرده و به صدا واکنش نشان داده است.»

تماشا همچنین پوستر امروز خود را به کسی از مهدی کریمیان اختصاص داد.

Untitled-1.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اکرامی: کریمیان را همه دوست دارند/ بازی با تراکتور سخت ترین بازی عمرم است/ حتما به سمت جلالی می روم

مدافع تیم فوتبال ذوب آهن گفت: احتمالا اگر من در تراکتورسازی می ماندم تیم نتیجه نمی گرفت و حالا که رفته نتایج خوبی می گیرد.
مصطفی اکرامی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش قبل از بازی با تراکتورسازی اظهار داشت: شرایط خوبی داریم. تمرینات خوبی را انجام می دهیم. خوشبختانه اوضاع نرمال است. مشکل ما این است که تمرینات بدنسازی منظمی نداشتیم و دیرترین تیمی بودیم که برای حضور در لیگ تکمیل شدیم. به نظرم ما فدای تیم ملی شدیم و احتیاج به گذر زمان داریم تا شکل واقعی خود را پیدا کنیم.
وی ادامه داد: بازی با تراکتورسازی سخت ترین بازی عمرم است. سال های بسیار خوبی با تراکتور داشتم و خیلی سخت است مقابل این تیم قرار بگیرم اما به هر حال فوتبال اینطور است و ما هم یاد گرفته ایم هرجا پول می گیریم برای موفقیت آن تیم تلاش کنیم. اگر در ترکیب باشم برای موفقیت تیم هر کاری انجام می دهم.
مدافع فصل گذشته تراکتورسازی در پاسخ به این سوال که آیا دلخوری از کسی ندارد، عنوان کرد: دلخور نیستم اما برایم جالب است که فقط من در تفکرات کادرفنی جای نداشتم. هواداران تراکتورسازی در این سالها همیشه به من لطف داشتند. احتمالا اگر من در تراکتورسازی می ماندم تیم نتیجه نمی گرفت و حالا که رفته نتایج خوبی می گیرد. با این حال آرزویم موفقیت تراکتورسازی است و فقط به خاطر هواداران این حرف را می زنم. همین که مردم اینقدر به من لطف دارند برایم کافی است. آنها همین الان هم تماس می گیرند و این مسائل ارزشمند است.
اکرامی در ادامه افزود: صد درصد قبل از شروع بازی به سمت نیمکت تراکتور می روم. جلالی انسان شریف و باشخصیتی است. با این حال اگر گل بزنم خوشحالی نمی کنم. پدر و مادرم آذری زبان هستند و یادم داده اند برای موفقیت جایی که به آن تعهد دارم تلاش کنم.
وی در پایان درباره مهدی کریمیان افزود: مهدی در این بازی حضور ندارد اما در قلب ما است. او را همه دوست دارند. یک فصل با او بودم و خاطرات بسیار خوبی داریم. قول می دهم مهدی هرچه زودتر برگردد و مثل همیشه سالم و سلامت بالای سر خانواده اش باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری جمهوری اسلامی

تهران - سرمربي تيم فوتبال لس آنجلس بلوز آمريكا گفت: اين باشگاه آمادگي هرگونه همكاري براي كمك به درمان مهدي كريميان را دارد.
کدخبر : 80762701(3459131)
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
زمان مخابره : ۱۰:۰۲
سرویس خبر : ورزشي- فوتبال و فوتسال-

داريوش يزداني در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: ديروز پس ازاطلاع ازمشكلي كه براي هافبك تيم فوتبال تراكتورسازي پيش آمده است، درباره شرايط اين بازيكن با علي منصوري مدير باشگاه لس آنجلس بلوز صحبت كردم.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه كريميان يكي از بازيكنان با اخلاق فوتبال ايران است، مدير باشگاه پذيرفت كه براي طي شدن مراحل درماني وي همكاري هاي لازم را انجام دهد.
يزداني گفت: منصوري قول داده است كه حتي اگر سفر به آمريكا نيز براي درمان كريميان لازم باشد علاوه برتقبل تمام هزينه هاي سفر، مراحل دريافت ويزا براي اين بازيكن را نيز برعهده بگيرد.
مهدي كريميان هافبك تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز ديروز (يكشنبه) بر اثر سانحه تصادف به كما رفت. اين بازيكن پس ازگذشت چند ساعت از كما خارج شد اما همچنان زير نظر مراقبت هاي ويژه پزشكان است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان از کما خارج شد / هماهنگی‌های لازم برای دستگیری ضاربان انجام شده است

سعید آذرنیا سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، گفت: بر اساس شنیده‌ها مهدی کریمیان بعد از تصادف با افرادی با آنها تصادف کرده بود درگیر شده بود و ما به دنبال این هستیم که ماجرای این درگیری را پیگیری و بررسی کنیم. همه عوامل باشگاه ازجمله مدیرعامل و معاونت حقوقی تیم به دنبال پیگیری ضرب و شتم کریمیان توسط افراد ناشناس هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: ما منتظر هستیم تا مهدی هشیاری کامل خود را به دست آورد تا ماجرای این درگیری را از زبان خودش جویا شویم. هنوز برای ما مشخص نشده است که به کما رفتن کریمیان به علت تصادف بوده یا درگیری با افراد ضارب.

سرپرست باشگاه تراکتور در پایان گفت: پزشک معالج کریمیان بیان کرده است که امروز ظهر مهدی از ICU به بخش منتقل خواهد شد و طی 2 روز آینده هم اگر مشکلی پیش نیاید از بیمارستان مرخص خواهد شد.

*آخرین وضعیت کریمیان / هواداران از حضور در بیمارستان خودداری کنند

دیروز برای تبریز روز خوبی نبود خبر تصادف مهدی کریمیان بازیکن خوب تیم تراکتورسازی مردم را به شوک فرو برد وهمه را ناراحت و غمگین نمود.

مراجعه مردم به بیمارستان جهت اطلاع از احوال کریمیان بقدری زیاد بود که مسئولین بیمارستان تقاضا کردند مردم از مراجعه به بیمارستان خوداری نمایند تا نظم و ترتیب و آرامش بیمارستان مراعات گردد. عنایت خداوند، دعای خیر مومنین روزه دار و سعی و کوشش پزشکان جواب داد و دیروز مهدی کریمیان به حالت تنفس طبیعی برگشت.

باشگاه تراکتورسازی تبریز ضمن تقدیر و تشکر از همه عزیزانی که با حضور خود در بیمارستان قوت قلبی برای باشگاه و این بازیکن ارزنده بودند و با دعاهای خود در این روزهای عزیز و پربرکت بازیکن خود را تنها نگذاشته‌اند خواست با توجه به ازدحام جمعیت از حضور در بیمارستان اجتناب نمایند تا سیر درمانی این بازیکن و سایر بیماران بدون مشکل انجام بپذیرد./زر

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته سوم لیگ برتر: نبرد تبریز و اصفهان| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، هفت مسابقه از هفته سوم لیگ برتر در روز سه‌شنبه برگزار می‌شود و تک دیدار پرسپولیس و مس کرمان روز چهارشنبه برگزار خواهد شد. نگاهی به دیدارهای هفته سوم لیگ برتر می‌اندازیم؛

داماش گیلان - نفت تهران؛ داماش به دنبال اولین برد

داماش گیلان در دو هفته اول مسابقات بردی نداشته و سه‌شنبه شب به دنبال اولین پیروزی خود در خانه است. داماش به گفته مدیرعاملش تنها تیمی است که یک ریال پرداختی نداشته است. با این حال عابدینی وعده داده که بعد از این مسابقه بخشی از مطالبات بازیکنانش را پرداخت خواهد کرد. به این ترتیب بازیکنان داماش انگیزه مضاعفی برای این برد خانگی دارند. نفت تهران هم با یحیی گل‌محمدی یک برد و یک باخت داشته و شاید این مرتبه در رشت نوبت مساوی گرفتن شاگردان گل‌محمدی باشد. البته گرفتن یک امتیاز در خارج از خانه برای نفت می‌تواند در این بازی موفقیت محسوب شود.

راه آهن - ملوان؛ اولین برد ملوان یا تداوم پیروزی‌ راه آهن؟

منصور ابراهیم‌زاده هفته گذشته پرگل‌ترین پیروزی هفته سوم را با سه گل مقابل سایپا به دست آورد و این هفته می‌خواهد از ملوان سه امتیاز بگیرد. ملوانی که در لیگ سیزدهم هنوز پیروز نشده و یک شکست و یک مساوی در کارنامه دراگان اسکوکیچ سرمربی کروات ملوان است. ملوان در لیگ سیزدهم هنوز گلی نزده و کار مهاجمان این تیم برابر راه آهن هم بسیار سخت است زیرا راه آهن به همراه پرسپولیس تنها تیم‌هایی هستند که یک گل هم نخورده‌اند. اگر نفت در این بازی پیروز شود کار برای اولین مربی خارجی ملوان بسیار سخت خواهد شد. او البته بعد از هر بازی وعده ساختن ملوانی بهتر را داده است و اکنون هواداران این تیم می‌خواهند ببینند که تیم محبوب‌شان نسبت به دو هفته ابتدایی مسابقات چقدر تغییر کرده است و آیا توانایی پیروز شدن دارد یا باز هم باید صبر کنند.

ذوب آهن اصفهان - تراکتورسازی تبریز، خطر بیخ گوش جلالی

لوکا بوناچیچ هنوز در لیگ سیزدهم رنگ پیروزی را ندیده و در این هفته باید مقابل تیم پرطرفدار تراکتورسازی قرار بگیرد. تراکتورسازان هم مثل ذوب آهن بردی در لیگ سیزدهم نداشته‌اند، همین مسئله باعث ناراحتی مدیرعامل باشگاه و هواداران پرشمار و پرشور تراکتورسازی شده است. البته زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی در رسانه‌ها به مجید جلالی اولتیماتوم داده که باید در دیدار با ذوب آهن پیروز شود. بنابراین جایگاه جلالی در تراکتورسازی در خطر است. با این حال ذوب آهن هم برای برد به میدان می‌آید و همین مسئله می‌تواند دیدار این دو تیم را جذاب کند. هرچند بازیکنان تراکتورسازی در شوک تصادف مهدی کریمیان و به کما رفتن این بازیکن هستند، هرچند شب گذشته خبر رسید که کریمیان از کما خارج شده است.

گسترش فولاد - سپاهان؛ برادارن خطیبی علیه صدرنشین

گسترش فولاد و سپاهان دو تیم دیگر اصفهان و تبریز در لیگ برتر در شرایط کاملا متفاوتی به میدان می‌روند. زردپوشان اصفهانی که صدرنشین لیگ برتر هستند برای تداوم صدرنشینی‌شان باید در تبریز پیروز شوند. گسترش فولاد تبریز که هنوز بردی نداشته می‌خواهد اولین سه امتیاز خانگی را بگیرد. برادران خطیبی (رسول و حسین) اگر بتوانند سپاهان را متوقف کنند یا سه امتیاز از این تیم بگیرند باعث خوشحالی استقلال، پرسپولیس و حتی صبای قم خواهند شد.

صبای قم - فولاد خوزستان؛ تیم مایلی‌کهن صدرنشین می‌شود؟

محمد مایلی‌کهن لیگ برتر سیزدهم را عالی شروع کرده و اکنون با شش امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به سپاهان در رده دوم قرار دارد. صبا اگر بتواند فولاد را هم شکست بدهد همچنان جزو تیم‌های بالانشین جدول خواهد بود و شاید هم با توقف یا شکست سپاهان در تبریز تیم مایلی‌کهن صدرنشین لیگ شود.

فولاد خوزستان هم که در لیگ قهرمانان آسیا باید شرکت کند به راحتی امتیاز از دست نخواهد داد. فرکی و مایلی‌کهن مربیانی اخلاق‌گرا در فوتبال ایران هستند. البته فرکی همواره تلاش می‌کند بی‌حاشیه کار کند و مایلی‌کهن نیز در این فصل ظاهرا تمام تمرکزش را بر روی تیم باشگاهی خود گذاشته و کمتر در مورد مربیان و مسایل دیگر باشگاه‌ها صحبت می‌کند. باید دید مایلی‌کهن می‌تواند از مانع فولادی عبور کند یا این فولاد است که صبا را در خانه متوقف خواهد کرد؟

استقلال خوزستان - سایپا؛ کار سخت فیرات مقابل گواردیولای ایرانی

عبدالله ویسی شروعی خوب در لیگ سیزدهم داشته است و شاگردان او چهار امتیاز در دو بازی گرفته‌اند و اکنون نیز به دنبال دومین برد خود در لیگ برتر هستند. ویسی البته در این فصل خیلی به دنبال جوانگرایی نبوده است و تلاش کرده مثل مربیان دیگر از ستاره‌های اسم و رسم‌دار در تیمش استفاده کند. سایپا اما با مربی آلمانی و ترک تبار خود یک شکست خورده کامل در لیگ سیزدهم بوده است. یک مساوی و یک شکست سنگینی در لیگ تنها حاصل کار انگین فیرات بوده، او که بعد از باخت سه بر صفر هفته گذشته برابر راه آهن مجبور به عذرخواهی از گروه سایپا شد اگر می‌خواهد دوباره عذرخواهی نکند باید در اهواز امتیاز بگیرد. البته فیرات قراردادی سه ساله با باشگاه سایپا امضا کرده و وعده ساخت یک تیم اروپایی را داده است. با این حال او کار سختی برابر ویسی مربی که مدت‌ها در فوتبال ایران لقب گواردیولا را یدک می‌کشید دارد. مربی که بسیار جوان و با انگیزه است.

فجرسپاسی - استقلال؛ در انتظار برد آسان آبی‌پوشان در شیراز؟

استقلال اگرچه هفته گذشته در تهران مقابل سپاهان بازنده شد اما طرفداران امیر قلعه‌نویی می‌گویند او هر وقت در هفته دوم بازنده شده در آخر فصل به مقام قهرمانی رسیده است.

تیم‌های قلعه‌نویی معمولا در شش هفت هفته اول لیگ با نوسان ظاهر می‌شوند اما هرچه از لیگ برتر می‌گذرد شرایط تیم‌های قلعه‌نویی نیز بهتر می‌شود و هواداران استقلال هم به این مسئله دلخوش هستند که تیم محبوب‌شان در هفته‌های آینده قطعا بهتر بازی کند و بهتر نتیجه بگیرد به ویژه اینکه استقلال تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا هم هست.

در بازی این هفته استقلال مقابل فجرسپاسی همه یک برد آسان را برای آبی‌پوشان تهرانی پیش‌بینی می‌کنند.

فجرسپاسی آخرین تیم جدول است و نه امتیازی دارد و نه حتی گلی به ثمر رسانده است. غلامحسین پیروانی در توجیه عملکرد ضعیف تیمش گفته جوانگرایی در فوتبال ایران مساوی با نابودی است البته شاید شاگردان جوان پیروانی در این دیدار انگیزه مضاعفی داشته باشند. هرچند برخی معتقدند که فجرسپاسی در این فصل خیلی هم تیم جوانی نیست و بازیکنان پابه سن گذاشته هم جذب کرده است. دیدار در حافظیه شیراز همیشه برای استقلال دردسرساز بوده با این حال روی کاغذ شاگردان قلعه‌نویی برنده این بازی هستند مگر اینکه تیم فجرسپاسی واقعا در هفته سوم لیگ برتر شگفتی‌ساز شود و بتواند ستارگان ملی‌پوش استقلال را متوقف کند.

برنامه هفته سوم لیگ برتر به شرح زیر است؛

سه شنبه 15/5/92

*فجرسپاسی- استقلال، ساعت 22:15 ، ورزشگاه حافظیه

* گسترش فولاد تبریز – سپاهان، ساعت 22، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز

*ذوب آهن – تراکتورسازی، ساعت 22، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

* صبا – فولاد، ساعت 22، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم

* استقلال صنعتی خوزستان – سایپا، ساعت 22، ورزشگاه تختی اهواز

* داماش – نفت تهران، ساعت 22، ورزشگاه شهید عضدی رشت

* راه آهن – ملوان، ساعت 22، ورزشگاه تختی تهران

چهارشنبه 16/5/92

* پرسپولیس – مس کرمان، ساعت 22: 15، ورزشگاه آزادی تهران

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - جریمه تیم های تبریزی از سوی کمیته انظباطی

به گزارش اهراب نیوز به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،جریمه های تخلف های صورت گرفته در بازیهای هفته اول، از سوی کمیته انظباطی اعلام شد.

جريمه ۷۰ ميليوني براي تيم گسترش فولاد

ديدار دو تيم گسترش فولاد تبريز و استقلال سوم مرداد در تبريز در حالي برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم تبريزي به مربي و بازيکنان تيم مقابل، داوران و فدراسيون فوتبال فحاشي شد. کميته انضباطي طبق بند ۴ ماده ۲۲ اين باشگاه را به پرداخت ۷۰ ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد. ضمن اينکه به مسئولان اين باشگاه تذکر داده شد در صورتي که در مسابقات بعدي اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگيري از تخلفات را انجام ندهد، جرايم شديدي از جمله کسر امتياز متوجه باشگاه خواهد شد.

جريمه نقدي براي پرسپوليس و تراکتورسازي

ديدار دو تيم پرسپوليس و تراکتورسازي تبريز در حالي دوم مرداد ماه برگزار شد که تماشاگران تيم پرسپوليس نسبت به داور مسابقه فحاشي کرده و از سوي قاسم دهنوي –بازيکن تيم پرسپوليس رفتارهاي زننده و غير ورزشي صورت گرفت. بر همين اساس کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس را به دليل تخلفات تماشاگرانش به پرداخت ۵۰ ميليون ريال جريمه نقدي و دهنوي را به پرداخت ۵۰ ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد و به اين بازيکن تذکر داد در صورت تکرار تخلفات، محروميت براي اين بازيکن در نظر گرفته مي شود.

به دليل تخلفات تماشاگران تيم تراکتورسازي تبريز اين باشگاه به ۱۰۰ ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. اين تيم به دليل تاخير در ورود به زمين مسابقه در نيمه دوم(۳ دقيقه تاخير) به پرداخت ۹ ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.ضمن اينکه کميته انضباطي به مسئولان اين دو باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدي اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگيري از تخلفات را انجام مي دهد و جرايم شديدي از جمله کسر امتياز متوجه باشگاهها خواهد شد.

این اولین باری نیست که کمیته انظباطی تماشاگران میهمان تبریزی را بیشتر از تماشاگران میزبان جریمه می کند.با توجه به این مورد و اینکه امسال جریمه کسر امتیاز هم برا تخلف تماشاگران در نظر گرفته شده است طرفداران تراکتور باید محتاط تر از پیش عمل کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - روایت زینی زاده از موتور دیزلی تراکتور

حميد زيني‌زاده در مورد وضعيت مهدي کريميان گفت: وضعيت کريميان خيلي خوب شده و براي پيگيري اين موضوع يک گروه را باشگاه در بيمارستان مستقر کرده است. قرار است امروز به بخش منتقل شود.

به گزارش اهراب نیوز به نقل از فارس، وي در مورد هزينه‌هاي باشگاه تراکتورسازي خاطرنشان کرد: بعضي تيم‌ها مي‌گويد ۲۰ يا ۲۵ ميليارد مي‌خواهد اما ما به نيمي از اين مبلغ راضي هستيم. مديرعامل لايحه بودجه را به هيئت مديره مي‌دهد اگر پولي که در اختيار ما قرار مي‌گيرد به صورت سرمايه و يکجا بدهد خيلي بهتر مي‌توانيم کارمان را پيش ببريم اما تاکنون اين اتفاق نيفتاده است.

مديرعامل تراکتورسازي در مورد نتايج نه چندان خوب تيمش خاطرنشان کرد: ما به پرسپوليس نباختيم بلکه بحث داوري در آن ديدار وجودداشت. تراکتورسازي موتورش ديزلي است و يک کم دير روشن مي‌شود اما اگر روشن و گرم شود ديگر به اين راحتي‌ها خاموش نخواهد شد.

زيني‌زاده در مورد اينکه گفته مي‌شود به بازيکنان و کادر فني تيمش اولتيماتوم داده است، عنوان کرد: قطعا همين طور است چرا که هيئت مديره نيز به من فرصت نمي‌دهد تا ريسک کنيم. بايد تدبيري انجام دهيم تا شرايط بهتر شود چرا که فرصت زيادي نداريم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان در راه اصفهان

forodgah.jpg

تیم تراکتورسازی تبریز که خود را برای رویارویی با تیم ذوب آهن اصفهان آماده می کند امروز با پرواز ساعت 18:05 تبریز را به مقصد اصفهان ترک می کند ، تراکتورسازی که از هفته چهارم نیز در اصفهان میهمان سپاهان است تمرینات خود را در اصفهان پیگیری می نماید و پس از بازی مقابل سپاهان به تبریز باز خواهد گشت دیدار تیم های تراکتورسازی و ذوب آهن از ساعت 22 فردا سه شنبه در استادیوم فولاد شهر اصفهان برگزار می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا در گفت‌وگو با فارس: زمان می‌برد تا تراکتورسازی روی غلتک بیفتد/ از خطیبی ممنون هستیم

حسن آذرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط مهدی کریمیان گفت: خدا را شکر وضعیت مهدی کریمیان بسیار خوب است و به احتمال فراوان امروز به بخش منتقل می‌شود. واقعیت این است که او دیروز صبح اصلا شرایط خوبی نداشت اما هر چه گذشت وضعیت بهتری پیدا کرد. ضریب هوشی او بسیار خوب شده کاملا افراد را می‌شناسد و صحبت می‌کند.

وی در مورد سفر به اصفهان خاطرنشان کرد: ساعت 18 امروز با پرواز مستقیم به اصفهان می‌رویم. با توجه به اینکه بازی بعدی ما مقابل سپاهان است در این شهر می‌مانیم چرا که بازگشتن به صرف نیست. از قدیم روابط بسیار خوبی با ذوب‌آهن و سپاهان داشتیم. صحبت کردیم و آنها محبت کردند که زمین در اختیارمان قرار دهند تا تمرینات‌مان را دنبال کنیم.

سرپرست تراکتورسازی در مورد اینکه نتایج این تیم در شروع مسابقات رضایت‌بخش نبوده است، خاطرنشان کرد: اول کار است و مدتی زمان می برد تا تیم روی غلتک قرار گیرد. همانطور که اطلاع دارید فرشید طالبی، کریم انصاری‌فرد، مارکو و ... خیلی دیر به ما اضافه شدند و برای هماهنگی نیاز به زمان داریم. سال قبل نیز از هفته ششم به بعد تیم‌مان راه افتاد و با تلاش بازیکنان روند رو به رشدی پیدا کردیم. انشاءالله در مقابل ذوب‌آهن 3 امتیاز را کسب کنیم و استارت نتایج خوب تیم را بزنیم.

وی در پایان گفت: دیروز که چنین مشکل برای کریمیان پیش آمد برخی سایت‌ها اخبار نادرستی گذاشتند اما می‌خواهم بگویم از همان لحظه وقوع این اتفاق مردم و هواداران همدل و همصدا بودند و در مقابل در بیمارستان برای سلامتی کریمیان دست به دعا برداشتند. در این مدت بسیاری با ما همدردی کردند و هواداران در تمرین دیروز حسابی کریمیان را مورد تشویق قرار دادند. از رسول خطیبی که به عنوان یک دوست در بیمارستان کنار ما بود تشکر می‌کنیم. همه افرادی که در این مدت با تماس‌های خود، اقدامات و حضورشان کمک کردند کمال سپاسگذاری را دارم و امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

بالا