• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال مرخص شدن کریمیان تا ۳،۲ روز آینده

خبرگزاری تسنیم: پزشک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از احتمال مرخص شدن کریمیان در ۳،۲ روز آینده خبر داد.
printنسخه قابل چاپ
دکتر صادق در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد آخرین وضعیت مهدی کریمیان اظهار داشت: وضعیت او خوب است و نسبت به دیروز که در این زمان به کمای عمیق رفته بود وضعیت بسیار بهتری دارد.
پزشک تراکتورسازی افزود: کریمیان هوشیاری کامل خود را به دست آورده و در حال انتقال او از بخش ویژه به بخش هستند.
او در مورد اینکه کریمیان تا چه زمانی باید بستری باشد عنوان کرد: او هیچ ضایعه مغزی ندارد و احتمال دارد تا 3،2 روز آینده از بیمارستان مرخص شود.
انتهای پیام/

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور تحت تاثیر کریمیان/ اولتیماتوم فراموش شد - Goal.com

تا پیش از این اتفاق مهمترین خبر باشگاه تراکتور اولتیماتومی بود که از سوی مدیران تراکتور به مجید جلالی داده شده بود

سایت گل – تصادف و بستری شدن مهدی کریمیان هافبک تراکتورسازی همه اخبار فوتبال تبریز را تحت‌الشعاع خود قرار داده است و این بازیکن و اخبار مربوط به سلامتی او مهمترین اولویت روانی طرفداران تراکتور هستند. تا پیش از این اتفاق مهمترین خبر باشگاه تراکتور اولتیماتومی بود که از سوی مدیران تراکتور به مجید جلالی داده شده بود تا حتما در بازی فردا مقابل ذوب آهن نتیجه بگیرد. اما به نظر می‌رسد با این اتفاق شرایط در باشگاه تراکتورسازی کمی تغییر کرده است. کریمیان که یکی از بازیکنان کلیدی تیم جلالی بود با خبر تصادفش شوک بزرگی به تیم و باشگاه وارد کرد و کار به جایی رسید که حتی گفته شده تمرین دیروز تعطیل شده که البته این تمرین به صورت نه چندان سنگین برگزار شد حالا تراکتوری‌ها با تمرکز نه چندان مناسب در شرایطی به اصفهان می‌روند که قصد دارند هر طور شده 3 امتیاز بازی سوم را بگیرند و آن را به کریمیان تقدیم کنند شاید این یک توفیق اجباری برای مجید جلالی باشد که خیلی غیرمنطقی زیرفشار قرار گرفته بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای ۳ امتیاز به مصاف استقلال می‌رویم کریمیان: به شرایط فجرسپاسی بدبین نیستیم/ مهدی تا حدودی توانایی صحبت دارد

مهرداد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص وضعیت برادرش اظهار داشت: خدا را شکر وضعیت بهتری دارد و فکر می‌کنم تا یک ساعت دیگر به بخش منتقل شود. تا حدودی توانایی صحبت کردن پیدا کرده و امیدواریم تا یکی دو روز آینده به شرایط عادی برسد.

وی در مورد مسائلی که در خصوص درگیری‌ برادرش در برخی رسانه‌ها مطرح شده، خاطرنشان کرد: من هم این موارد را در سایت‌ها خواندم. او همراه همسرش بود و هنگامی که دچار سانحه تصادف شد از شیشه به بیرون پرت شد و سرش به جدول کنار اتوبان برخورد کرد. من همین موارد را می‌دانم و بهتر است ریز جزئیات را زمانی که حال خودش بهتر شد توضیح دهد.

کاپیتان فجرسپاسی در خصوص شرایط خودش تصریح کرد: من روز گذشته تصمیم داشتم که به تبریز بروم اما زمانی که عصر حال او بهتر شد با توجه به اینکه ساعت 20 تمرین داشتیم در تمرینات شرکت کردم و خود را برای بازی با استقلال آماده می‌کنیم.

کریمیان درباره شرایط این تیم برای دیدار با استقلال اظهار داشت: شرایط خوبی داریم و به این دیدار خوشبین هستیم. با توجه به اتفاقاتی که برای ما افتاده این تفسیر را داریم که هنوز ابتدای فصل است و تیم‌ها شناخت کاملی از مربیان و بازیکنان خود ندارند. در بازی دوم شرایط‌مان بهتر بود و واقعا حق ما باخت نبود.

وی تاکید کرد: در دیدار مقابل استقلال در زمین حافظیه و مقابل تماشاگران خود به میدان می‌رویم. امیدوارم بازی خوبی انجام دهیم و بعد از آن بتوانیم نتیجه هم بگیریم. هم‌‌اکنون به شرایطمان بدبین نیستیم زیرا هنوز معتقدیم اول فصل است و با توجه به اینکه استقلال هم در ابتدای فصل وجود دارد می‌توانیم از این فرصت که آنها آماده نیستند استفاده کنیم.

کریمیان تصریح کرد: البته استقلال تیم قوی و خوبی دارد. آنها نسبت به یک سال گذشته بازیکنان بهتری جذب کردند. استقلال در بین هشت تیم برتر آسیا قرار دارد اما ما هم در خانه بازی می‌کنیم و امیدوارم بازی هجومی انجام دهیم و سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصادف با ماشین بود نه درخت/ ضرب‌وشتم کریمیان دروغ است!

بعد از سانحه رانندگی که برای مهدی کریمیان اتفاق افتاد و به بیمارستان رفت، صحبت‌های زیادی درخصوص نحوه این اتفاق در رسانه ها مطرح شده است.

جواد کاظمیان همباری کریمیان در تراکتورسازی درخصوص آخرین شرایط این بازیکن به خبرنگار ورزشی برنا گفت: خوشبختانه حال مهدی از روز گذشته بهتر شده و الان هم به بخش عمومی بیمارستان منتقل شده است. یک سری از سایت ها مطالبی را عنوان کرده بودند که واقعا تلخ بود و از این بابت تاسف می خورم که بدون توجه به چنین موضوع مهمی، خبرهایی را منتشر می کنند که پایه و اساس ندارد و شایعه سازان را به خدا واگذار می کنم. خداراشکر وضعیت مهدی روبه بهبودی است تا ما هم از نگرانی خارج شویم.

وی درمورد تصادف کریمیان هم اظهار داشت: در ابتدا در رسانه ها عنوان شده بود که مهدی با درخت تصادف کرده اما در واقع این گونه نبود و تصادفش با خودروی دیگری بوده است. بعد از این اتفاق همسر مهدی زنگ زد و ماجرا را گفت و من هم خودم را به بیمارستان رساندم. حتی همسر کریمیان هم گفت که مهدی هیچ گونه درگیری نداشته است و آن را تکذیب کرد. این که در نشریات عنوان شده کریمیان مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، دروغ است و در اثر برخوردی که با ماشین جلویی داشت بیهوش شد. مهدی هیچ گونه شکستگی هم ندارد و صحبت های مطرح شده صحت ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرهای خوش همسر مهدی کریمیان

قانون آنلاین- همسر مهدی کریمیان دقایقی پیش از وضعیت مناسب این بازیکن خبر داد و به قانون گفت: «من در حال رفتن به بیمارستان هستم ولی خبر دارم که هشیاری‌اش را به دست آورده و به بخش منتقل شده است.» او درباره دستگیری ضارب مهدی کریمیان گفت: «هنوز از این موضوع اطلاعی ندارم فقط می‌دانم که پلیس همچنان پیگیر است.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعضای تیم سپاهان به عیادت کریمیان می‌روند

خبرگزاری تسنیم: اعضای تیم فوتبال سپاهان به عیادت مهدی کریمیان خواهند رفت.
printنسخه قابل چاپ
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، کاروان تیم فوتبال سپاهان امروز برای دیدار مقابل گسترش فولاد عازم تبریز می‌شود تا ساعت 22 سه شنبه شب در ورزشگاه یادگار امام (ره) مقابل این تیم قرار بگیرد.
مسئولان و کادر مدیریتی تیم سپاهان مشغول برنامه ریزی هستند تا در جریان این سفر با یافتن زمان مناسب به عیادت مهدی کریمیان بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز بروند. کریمیان که سابقه بازی در سپاهان را نیز دارد به دلیل تصادف رانندگی در بیمارستان بستری شده و همبازیان سابق تصمیم دارند در سفر به تبریز از او عیادت کنند.
انتهای پیام/

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - کریمیان 3 تا 4 روز دیگر مرخص می‌شود/ خطر کاملا رفع شده است

معاون پزشکی باشگاه تراکتورسازی تبریز از بهبودی حال هافبک این تیم خبر داد و اعلام کرد مهدی کریمیان ظرف سه تا چهار روز دیگر از بیمارستان مرخص خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر صادق در خصوص آخرین وضعیت مهدی کریمیان بازیکن مصدوم تیم تراکتورسازی تبریز که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بستری است، ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه این بازیکن وضعیت خیلی بهتری را نسبت به قبل پیدا کرده و به بخش منتقل شده است . این نشان می‌دهد خطر کاملا رفع شده است.

وی افزود: هیچگونه ضایعه مغزی در سر وی وجود ندارد و پزشکان اعلام کرده‌اند که وی ظرف سه تا چها روز دیگر از بیمارستان مرخص می‌شود و زندگی عادی خود را پی خواهد گرفت.

معاون پزشکی باشگاه تراکتورسازی تبریز همچنین خاطرنشان کرد: مطمئن باشید مهدی کریمیان به زودی در میادین فوتبال حاضر خواهد شد.

مهدی کریمیان که شنبه شب به خاطر تصادف با اتومبیل به کما رفت، ددر بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بستری شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.khabaronline.ir/detail/306892

ورزش > لیگ برتر - زینی زاده مدیر تراکتورسازی هم نسبت به اتفاقی که برای تیمش افتاده مشکوک است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ شنبه شب مهدی کریمیان بازیکن تراکتورسازی در یکی از خیابان های ایران دچار سانحه می شود و یکی از هم تیمی هایش او را به بیمارستان می رساند و درحالی او به بیمارستان می رسد که سطح هوشیاری اش پایین بوده است ،خوشبختانه این بازیکن خطر مرگ را پشت سر میگذارد اما این سانحه حرف و حدیث های بسیاری به همراه داشته است . زینی زاده مدیر باشگاه تراکتورسازی که نمی خواهد خیلی به جزئیات این اتفاق بپردازد ، به خبرآنلاین می گوید:« ما هم چیزهای ضد و نقیض زیادی نشیدیم. از تصادف تا ضرب و شتم. منتظریم حال مهدی هرچه زودتر خوب شود و خودمان همه چیز را از زبان او بشنویم. هرچه این روزها مطرح می شود برای مان ملاک نیست. من از هواداران تیم هم می خواهم برای سلامت این بازیکن دعا کنند تا هرچه زودتر حالش خوب شود و خودش برای مان توضیح دهد که آن شب چه اتفاقی افتاده است.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - تراکتورسازی عصر دوشنبه وارد اصفهان می‌شود/ غیبت مهدی کریمیان

اصفهان - خبرگزاری مهر: کاروان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز برای دیدار با ذوب‌آهن اصفهان در چارچوب رقابت‌های هفته سوم لیگ برتر، عصر دوشنبه وارد اصفهان می‌شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با پرواز ساعت 18 عصر امروز از طریق فرودگاه تبریز عازم اصفهان می‌شود.

بازیکنان تیم تبریزی ساعت 19:30 امروز از طریق فرودگاه شهید بهشتی وارد اصفهان شده و در هتل کوثر این شهر مستقر می‌شوند و برای دیدار با ذوب‌آهن آماده می‌شوند.

تراکتورسازی در سفر خود به اصفهان مهدی کریمیان، هافبک خود را که روز گذشته به دلیل تصادف و واژگونی خودرو‌اش در بیمارستان بستری شد، در اختیار ندارد.

قرار است کنفرانس خبری سرمربیان تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و تراکتورسازی پیش از دیدار دو تیم در هفته سوم از ساعت 20:30 امشب در باشگاه ذوب‌آهن اصفهان برگزار شود.

لوکا بوناچیچ از ساعت 20:30 و مجید جلالی نیز از ساعت 21 امشب پاسخگوی سئوالات خبرنگاران رسانه‌های گروهی خواهند بود.

دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و تراکتورسازی تبریز از ساعت 22 روز سه‌شنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جهان نيوز - جزئیاتی از ماجرای به کما رفتن بازیکن تراکتور
به گزارش خبرنگار ورزشی جهان، هافبک خلاق تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بر اثر یک تصادف روانه بیمارستان امام رضا(ع) شهر تبریز می شود اما به شکل عجیبی سطح هوشیاری وی پایین آمده و به کما می رود؛ موضوعی که نزدیکان وی را سخت نگران کرد.

درباره اینکه تا چه اندازه شدت تصادف با به کما رفتن این بازیکن ارتباط داشته است ابهاماتی وجود دارد و ظاهرا نه مسوولان بیمارستان و نه خانواده این بازیکن تمایلی به طرح این مسئله ندارند اما به گفته یک منبع آگاه بحث درگیری و کتک کاری کریمیان با عده ای ناشناس و اساسا بحث مضروب شدن وی صحت ندارد و اتفاق مورد نظر ریشه در همان تصادف داشته اما چرا تصادفی که کریمیان راننده خودروی تصادفی نبوده منجر به کما رفتن این بازیکن شده ، سوالی بی پاسخ است.

بر اساس اخبار رسیده خودروی آزارای کریمیان در ساعات ابتدایی روز یکشنبه در حالی که همسر وی راننده آن بوده به یک ماشین برخورد کرده و درب خودرو قسمت شاگرد باز شده و این بازیکن به بیرون پرتاب شده است. سپس وی را به بیمارستان اعزام می کنند و این چهره شناخته شده فوتبالی پس از لحظاتی که درمان وی آغاز می شود هوشیاری خود را از دست می دهد و...

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی امروز اعلام کرد که باید خود کریمیان بگوید ماجرا چیست و مجید جلالی سرمربی این تیم نیز به خبرنگار ما گفت که هنوز به او نگفته اند علت به کما رفتن بازیکنش چه بوده است!

اما بر اساس آنچه که فردی آگاه به خبرنگار ما گفته است ماجرای درگیری خیابانی صحت ندارد و ضمنا شایعه نامتعادل بودن این بازیکن هم از اساس دروغ است چرا که خود مهدی پشت فرمان خودروی تصادفی نبوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - خسرو ابراهیمی: بازی با تراکتورسازی را باید ببریم/ برای کریمیان آرزوی سلامتی داریم

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن گفت: به هر نحوی که شده باید بازی با تراکتورسازی را با برد پشت سر بگذاریم تا اولین برد خود را کسب کنیم.

خسرو ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، اظهارکرد: به هر حال اول فصل است و مربی برای هماهنگی بازیکنان به زمان بیشتری نیاز دارد. بازی با تراکتورسازی در اصفهان است و ما باید نهایت تلاش خود را بکنیم تا در این بازی پیروز شویم و از شرایط میزبانی نهایت استفاده را ببریم.

وی افزود: در بازی اول با بدشانسی بازی را واگذار کردیم و برابر پرسپولیس نیز بد کار نکردیم. مطمئن باشید این تیم روز به روز بهتر خواهد شد. بوناچیچ مربی بزرگی است و تیم را به سوی موفقیت سوق می‌دهد. متاسفیم که سینا عشوری به بازی با تراکتورسازی نمی‌رسد، چرا که این بازیکن کمک بزرگی برای تیم است، اما به زودی مصدومیتش برطرف خواهد شد و ذوب‌آهن را همراهی می‌کند.

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن با ابراز تاسف از حادثه به وجود آمده برای مهدی کریمیان بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: امیدواریم این بازیکن هر چه زودتر سلامتی خود را باز یابد. این حادثه واقعا دل ما را به درد آورد و از درگاه خداوند متعال سلامتی عاجل برای کریمیان آرزو داریم.

ابراهیمی خاطرنشان‌کرد: قرادادهای بازیکنان ذوب‌آهن واقعا منطقی بسته شده است و باشگاه کاملا بر اساس مطالعه و کار کارشناسی این قراردادهای معقول را بسته است. در ذوب‌آهن از قرارداد نجومی خبری نیست.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
....ياشاسين تيراختور....
داغلاري سوچن تيراختور و ياتماز تيراختور پرچمي شعاريني چوخ خوشوم جلير.
دوست عزيز با ايدي javad19 خدا قوت.
مرد يكه تاز تاپيك و رونق بخش قسمت.
مرسي

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
....ياشاسين تيراختور....
داغلاري سوچن تيراختور و ياتماز تيراختور پرچمي شعاريني چوخ خوشوم جلير.
دوست عزيز با ايدي javad19 خدا قوت.
مرد يكه تاز تاپيك و رونق بخش قسمت.
مرسي

ممنون دوست عزیز .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لوپز برای کریمیان آرزوی سلامتی کرد/برایت دعا می کنم برادر

هافبک پرتغالی فصل گذشته تراکتورسازی برای مهدی کریمیان آرزوی بهبود کرد.
به گزارش اوج نیوز، فلاویو لوپز رو صفحه اجتماعی خود نوشت:خدا تو را به سلامت بدارد.من برایت دعا می کنم. مطمئن هستم تو هر چه زودتر بهبود کامل خود را به دست می آوری.خیلی زود بردار!
گفتنی است؛ لوپز یک فصل دیگر با تراکتور قرارداد داشت که به دلایل نامعلوم در تمرینات این تیم حاضر نشد.
وی هنوز با هیچ تیمی قرارداد نبسته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک جراح کریمیان: زمان حادثه را یادش نمی آید/ تا اطلاع ثانوی نمی تواند فوتبال بازی کند

پزشک جراح هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: کریمیان در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد.
دکتر میرزایی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص آخرین وضعیت مهدی کریمیان، اظهارداشت: خوشبختانه کریمیان کاملا به هوش آمده و دگر خطری او را تهدید نمی کند. الان می تواند صحبت کند و هوشیار است.
وی ادامه داد: کریمیان به جز ضربه ای که به سرش وارد شده و برایش مشکل ساز شده بود مشکل دیگری ندارد و تا 2 یا 3 روز دیگر از بیمارستان مرخص می شود.
دکتر میرزایی درباره اینکه این بازیکن چه زمانی به فوتبال برمی گردد؟ گفـ: تا اطلاع ثانوی نمی تواند بازی کند. باید به بهبودی کامل دست پیدا کند و بعد به فوتبال برگردد.
وی درخصوص نحوه رخ دادن حادثه گفت: فقط خود کریمیان می تواند درباره این موضوع صحبت کند که فعلا زمان حادثه را فراموش کرده و به خاطر نمی آورد چه اتفاقی افتاده است. البته حافظه او مشکلی ندارد و اطرافیانش را می شناسد. فقط نحوه رخ دادن حادثه را به خاطر نمی آورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
معاون پزشکی تراکتورسازی: کریمیان چند روز دیگر به میدان فوتبال می‌آید

به گزارش خبرگزاری فارس، صادق در گفت و گو با بخش خبری 14:30 شبکه خبر در مورد آخرین وضعیت جسمانی مهدی کریمیان، گفت: کریمیان دیروز صبح در کمای عمیق بود ولی خوشبختانه امروز کاملا هوشیار است و سطح هوشیاری او 14 است و از بخش ویژه به بخش معمولی بیمارستان منتقل شده است. در عکس‌هایی هم که از سر او گرفته شده هیچ ضایعه مغزی مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: کریمیان در چهار پنج روز آینده از بیمارستان مرخص می‌شود و ظرف چند روز آینده به میادین فوتبال برمی‌گردد.

صادق در مورد تصادف کریمیان و شایعه متواری شدن راننده خودرو تصادف کننده گفت: من در این مورد اطلاعاتی ندارم و فقط از نظر پزشکی می‌توانم صحبت کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیم زاده: به خاطر کریمیان ذوب آهن را می بریم/ جلالی به من لطف دارد

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: زینی زاده در جلسه ای که داشتیم برخوردش خوب بود اما به هر حال او هم انتظار دارد.
مسعود ابراهیم زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش قبل از بازی با ذوب آهن اظهار داشت: شرایطمان خوب است. فقط شوک مهدی کریمیان بدجوری روی ما اثر گذاشت اما هم قسم شده ایم به خاطر مهدی هم شده ذوب آهن را ببریم. بازی سختی با ذوب آهن داریم اما می خواهیم هرطور شده اولین پیروزی را بدست آوریم.
وی درباره شرایط خودش عنوان کرد: در بازی اول به علت مصدومیت حضور نداشتم اما خوشبختانه مقابل گسترش فولاد چند دقیقه فرصت یافتم تا در ترکیب تیم قرار بگیرم. تیم ما روز به روز شرایط بهتری پیدا می کند. موتور ما دیزلی است و دیر روشن می شود. انشاءالله دو نتیجه قبلی را مقابل ذوب آهن جبران می کنیم.
هافبک تراکتورسازی درباره اظهارات زینی زاده مبنی بر اینکه از شرایط راضی نیست، گفت: زینی زاده در جلسه ای که داشتیم برخوردش خوب بود اما به هر حال او هم انتظار دارد. امیدوارم آنطور که او می خواهد شویم.
ابراهیم زاده درباره علاقه جلالی به او خاطرنشان کرد: جلالی به من لطف دارد. من هم دوستش دارم. امیدوارم لیاقت این علاقه او به بازی ام را داشته باشم.
وی درباره مهدی کریمیان افزود: خدا مهدی را به ما و خانواده اش برگرداند. روز یکشنبه همه ناامید بودند و جو بدی در بیمارستان بود اما خوشبختانه برگشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده : ما فرصت ریسک نداریم / یک گروه در بیمارستان مستقر است - Goal.com

هیئت مدیره نیز به من فرصت نمی‌دهد تا ریسک کنیم. باید تدبیری انجام دهیم تا شرایط بهتر شود چرا که فرصت زیادی نداریم.

سایت گل-حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی در آستانه‌ی دیدار برابر تراکتورسازی در خصوص شرایط باشگاه تراکتورسازی و البته شرایط مهدی کریمیان در گفت و گوئی ساده گفت :

مهدی کریمیان؛ وضعیت هافبک تراکتور چطور است ؟

وضعیت کریمیان خیلی خوب شده و برای پیگیری این موضوع یک گروه را باشگاه در بیمارستان مستقر کرده است. قرار است امروز به بخش منتقل شود.

وضعیت مالی باشگاه تراکتورسازی؛ چطور است ؟

بعضی تیم‌ها می‌گوید 20 یا 25 میلیارد می‌خواهد اما ما به نیمی از این مبلغ راضی هستیم. مدیرعامل لایحه بودجه را به هیئت مدیره می‌دهد اگر پولی که در اختیار ما قرار می‌گیرد به صورت سرمایه و یکجا بدهد خیلی بهتر می‌توانیم کارمان را پیش ببریم اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

نتایج تراکتورسازی؛ رضایت‌بخش است ؟

ما به پرسپولیس نباختیم بلکه بحث داوری در آن دیدار وجودداشت. تراکتورسازی موتورش دیزلی است و یک کم دیر روشن می‌شود اما اگر روشن و گرم شود دیگر به این راحتی‌ها خاموش نخواهد شد.

اولتیماتوم به کادرفنی و بازیکنان؛ حقیقت دارد ؟

قطعا همین طور است چرا که هیئت مدیره نیز به من فرصت نمی‌دهد تا ریسک کنیم. باید تدبیری انجام دهیم تا شرایط بهتر شود چرا که فرصت زیادی نداریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي: ذوب‌آهن را حتما مي‌بريم/ بعضي‌ها فكر مي‌كنند تيم سازي يعني قرار دادن 5 بازيكن كنار يكديگر! - Goal.com

بعضي ها فكر مي كنند همين كه شما 5 بازيكن را كنار هم قرار داديد بايد به قهرماني هم برسيد. نه اين طور نيست. اين نفرات بايد با يكديگر هماهنگ شوند

سایت گل- مجيد جلالي فردا شب مقابل لوكا بوناچيچ قرار خواهد گرفت. هر دو مربي هنوز در ليگ سيزدهم طعم پيروزي را نچشيده اند و سخت به دنبال سه امتياز بازي هفته سوم هستند.

مجيد جلالي درباره شرايط تراكتورسازي تبريز به سايت فوتبال ايران مي گويد: ما شرايط خيلي خوبي داريم. در بازي دوم هم بايد برنده از زمين بيرون مي آمديم. به نظرم اگر در لحظه هايي قدر موقعيت ها را مي دانستيم و بچه ها با تمركز بيشتري كار مي كردند مي توانستيم برنده باشيم اما حالا ديگر اين مساله مهم نيست چون ما با تمام قدرت مقابل ذوب آهن قرار خواهيم گرفت و اين تيم را در خانه اش مي بريم. ما به اين برد نياز داريم و معتقدم تيم من حتما به اين برد خواهد رسيد.

وي ادامه مي دهد: روزي كه تصميم گرفتم به تبريز بيايم مي دانستم كه هواداران تراكتورسازي تا چه حد اين تيم را دوست دارند و چقدر براي شان مهم است كه بازي هاي شان را با برد پشت سر بگذارند. خودم را براي شرايط كار پرفشار آماده كرده ام و اميدوارم بتوانم تيمي بسازم كه كيفيت خوبي داشته باشد.

اما همين يكي دو روز اخير برخي از چهره هاي سابق باشگاه تراكتورسازي در مقام انتقاد از جلالي و عملكردش برآمده اند. جلالي در اين باره اينگونه واكنش نشان مي دهد: اين يك واقعيت است كه در هفته هاي نخست ليگ هيچ كس نمي تواند به طور قاطع درباره عملكرد يك تيم يا يك مربي اظهار نظر يا قضاوت كند. بايد 4 تا 6 هفته بگذرد. تيم هايي در هفته هاي نخست نتايج خيلي خوبي مي گيرند كه خيلي تغيير نكرده اند. از طرفي بعضي ها فكر مي كنند همين كه شما 5 بازيكن را كنار هم قرار داديد بايد به قهرماني هم برسيد. نه اين طور نيست. اين نفرات بايد با يكديگر هماهنگ شوند. طراحي تمرين ها، هماهنگي بين نفرات و به طور كلي ساختن يك تيم امر زمان بري است. تيم سازي با ثبات زمان مي خواهد و من اميدوارم اين اتفاق در تراكتورسازي رخ دهد.

سرمربي تراكتورسازي در پايان به وضعيت مهدي كريميان اشاره مي كند: وضعيت كريميان خوشبختانه خوب است و به اميد خدا بهتر هم خواهد شد. همه ما از اتفاقي كه براي اين بازيكن افتاد شوكه شديم اما حالا خوشحاليم كه او از كما درآمده و روند بهبودي اش را طي خواهد كرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیش بازی گسترش فولاد- سپاهان/ دیدار مجدد خطیبی و سپاهان - Goal.com

مهم‌ترین سوژه این مسابقه، دیدار مجدد رسول خطیبی با تیم سابق خود یعنی سپاهان است، تیمی که اوج فوتبال خود را در آن بازی کرد

سایت گل- در چارچوب رقابت‌های هفته سوم لیگ برتر فرداشب از ساعت ۲۲ تیم‌های گسترش فولاد تبریز و سپاهان اصفهان در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف یکدیگر می‌روند.
مهم ترین سوژه این مسابقه، دیدار مجدد رسول خطیبی با تیم سابق خود یعنی سپاهان است، تیمی که اوج فوتبال خود را در آن بازی کرد و خاطرات زیادی از دیدار برابر تیم‌های مختلف از جمله سرخابی‌های تهران با پیراهن سپاهان دارد.
رسول خطیبی که همراه با سپاهان افتخارات زیادی کسب کرد فردا برای اولین بار در کسوت مربیگری رو به روی تیم سابق خود قرار خواهد گرفت. هرچند او عنوان مربی- بازیکن دارد و می‌تواند حتی برابر سپاهان به میدان برود.
خطیبی و گسترش فولاد از دو بازی گذشته خود که برابر تیم‌های مدعی استقلال و تراکتورسازی بوده یک امتیاز کسب کرده است و البته باید گفت برابر این دو تیم نمایش بسیار خوبی داشته اند.
گسترش فولاد که اکثراً از بازیکنان جوان و بومی تشکیل شده است برای اولین بار در تاریخ، در لیگ برتر شرکت می‌کند اما در آن سو سپاهان در تمام ادوار لیگ برتر حضور داشته است و این دو تیم برای اولین بار به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
در آن سو سپاهان نیز مانند گسترش فولاد در دو هفته نخست برابر دو تیم مدعی قرار گرفت با این تفاوت که سپاهان هر دوی آن دیدارها را با پیروزی پشت سر گذاشت تا هم بر صدر جدول تکیه بزند و هم خود را به عنوان جدی ترین مدعی معرفی کند.
سپاهانی‌ها که در دیدار خارج از خانه هفته گذشته نیز برابر استقلال مدعی ۳ امتیاز شیرین را کسب کردند در این دیدار خارج از خانه آن هم برابر تیم تازه به لیگ برتر صعود کرده گسترش فولاد چیزی جز ۳ امتیاز نمی‌خواهند.
سپاهان که امشب عازم تبریز است به جز محرم نویدکیا مصدوم دیگری ندارد اما چند بازیکن دو کارته دارد که باید حواسشان را جمع کنند تا در این دیدار کارت نگیرند تا دیدار دو هفته آینده برابر تراکتورسازی را از دست ندهند.
گفتنی است با توجه به اینکه گسترش فولاد در دیدار هفته دوم خود برابر تیم همشهری یعنی تراکتورسازی مهمان بود هر ۲ دیدار اولش در تبریز برگزار شد و با توجه به اینکه در دیدار فرداشب هم میزبان است این تیم بر خلاف سپاهان که دومین دیدار بیرون از خانه اش را برگزار می‌کند در این ۳ هفته از تبریز خارج نشده است.
ترکیب احتمالی:
گسترش فولاد: محسن فروزان، میثم نقی زاده، مهدی قریشی، خالد شفیعی، مهرداد بایرامی، ایمان موسوی، امیر تیزرو، امیر نظامی پور، سعید مهدی پور، رسول پیرزاده و سامان نریمان.
سپاهان: رحمان احمدی، علی حمودی، شجاع خلیل زاده، هادی عقیلی، احسان حاج صفی، امید ابراهیمی، اروین بولکو، حسین پاپی، مجتبی جباری، آرش افشین و محمد غلامی.

بالا