90/ ايرانپوريان: جلالي برف تبريز را مي بيند
محمد ايرانپوريان مدافع راست تراکتورسازي در داربي تبريز از معدود بازيکنان خوب تيمش بود. ايرانپوريان همه جاي زمين ديده مي شد و در حملات هم حضوري مثمرثمر داشت.
نيلوفر واشقاني
90: محمد ايرانپوريان مدافع راست تراکتورسازي در داربي تبريز از معدود بازيکنان خوب تيمش بود. ايرانپوريان همه جاي زمين ديده مي شد و در حملات هم حضوري مثمرثمر داشت. اين مدافع در جريان بازي هم آسيب ديد اما اين مصدوميت مانع نشد تا او بهترين عملکردش را نشان ندهد. ايرانپوريان معتقد ست چون تيم در کل خوب کارنکرده، او هم خوب نبوده. در همين خصوص و اتفاقات بازي با گسترش فولاد او گفت و گويي با 90 داشت که مي خوانيد:
90: مقابل گسترش فولاد مصدوم شدي؟
مصدوميتم حاد نبود و بعد از چند دقيقه توانستم بازي کنم. مشکل خاصي نداشتم.
90: بازي با گسترش فولاد چطور بود؟
به نظر من تراکتور خوب شروع کرد و تا دقيقه 40 هم بازي دست مابود. خوب پاس داديم و موقعيت هاي خوبي داشتيم.
90: پس چرا در نيمه دوم برد را با تساوي عوض کرديد؟
درنيمه دوم گسترش فشار آورد. آن ها قصد داشتند از توپ هاي بلند به گل برسند. البته به غير از صحنه گل موقعيت خاصي نداشتند و باز هم به خاطر داوري ضربه خورديم.
90: باز هم ازداوري ناراضي هستيد؟
صددرصد! قبل از صحنه گل حامد لک يک توپ را برگشت داد که توپ به پاي بازيکن حريف خورد و به اوت رفت. اما داور کرنر اعلام کرد که همين کرنر باعث شد گسترشي ها به گل برسند. البته من نمي خواهم بهانه بياورم ولي داور باز هم به ما ضربه زد.
90: بالاخره مقابل ذوب آهن 3 امتياز را مي گيريد؟
بايد بگيريم. اگر هر بازي بخواهيم اين طور از زمين بيرون بياييم و حسرت بخوريم، فايده اي ندارد. بايد امتياز گرفتن و بردن را شروع کنيم وگرنه به مشکل ميخوريم.
90: خودتان را براي دو بازي سخت در اصفهان آماده کرده ايد؟
بايد با اين برنامه ريزي سازمان ليگ کنار بياييم! کار سختي داريم ولي بايد به بالاي جدول بياييم. در اين دو هفته نتوانستيم جواب محبت هواداران را بدهيم.
90: از ذوب آهن شناخت داريد؟
به نظر من ذوب آهن تيم قابل احترامي است و نسبت به سال گذشته بهتر شده است. اين تيم جلوي پرسپوليس هم زياد بد نبود و جلوي ما هم انگيزه دارد. هر دو تيم برد مي خواهند و همين بازي را جذاب مي کند.
90: تو مقابل گسترش فولاد از بازيکنان خوب زمين بودي. خودت چه نظري داري؟
من فقط تمام سعي و تلاشم را مي کنم تا تيم خوب کار کند. اما وقتي تيم نتوانسته خوب کار کند پس من هم خوب نبودم.
90: در بازي هاي بعدي جلو مي روي؟
من هميشه جلو مي روم و در اين بازي هم کار خط دفاعي مان زياد سخت نبود و در واقع گسترشي ها خطر آن چناني براي ما ايجاد نکردند.
90: عملکرد خط دفاعي را چطور ارزيابي مي کني؟
به نظر من خط دفاع ما به غير از 12 دقيقه بازي با پرسپوليس که نصرتي مصدوم شد، خوب کار کرده است. من هيچ ناهماهنگي در خط دفاع نديده ام.
90: ظاهرا يک خطاي پنالتي روي خودت هم اتفاق افتاد.
بازيکن حريف از پشت من را زد و در شرايط تک به تک بودم. در اين که خطا بود و بازيکن گسترش من را زد، شکي ندارم. اما نمي دانم داخل محوطه بود يا خارج.
90: فيلم بازي را نديده اي؟
هنوز فيلم بازي را نديده ام ولي به داور هم گفتم خطا بود ولي نمي دانم بيرون محوطه بود يا نه!
90: حرف و حديث هايي هم در خصوص کنار گذاشتن جلالي مطرح شده است.
پارسال هم اين حرف و حديث ها بود و مي گفتند توني برف تبريز را نمي بيند اما همه ديدند که چقدر خوب کار کرد.
90: پس جلالي برف تبريز را مي بيند؟
صد درصد. جلالي مربي کار بلدي است و مطمئناً نتيجه مي گيرد. بازيکنان زيادي به تيم آمده اند و بعد از دو بازي قضاوت کردن درباره جلالي عادلانه نيست.
90: شايد لقب کهکشاني انتظارات را بالا برده؟
کساني که مي خواهند تراکتور نتيجه نگيرد، لقب کهکشاني را به تيم دادند. اين لقب به تراکتورسازي ضربه مي زند. استقلال و سپاهان کهکشاني هستند، البته ما هم بازيکنان خوبي گرفتيم ولي کهکشاني نيستيم.